Etsi ja löydä halvat lennot Färsaarille

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Färsaarille

Yhteenveto Färsaarien lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

463 €

Nopein lentoaika

22t 40m
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Färsaaret kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 463 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sorvagur Vágarin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Färsaaret kohteesta Suomi kestää 22t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sorvagur Vágarin lentoasema).

Färsaarien lentotiedot ja trendit

Tutustu Färsaarien lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Färsaaret?

Halvin momondosta löydetty lento kohteeseen Färsaaret oli 231 €. Jos et löydä näin halpaa lentotarjousta, muista, että alle 411 € oleva hinta on vielä hyvä hinta lennolle kohteeseen Färsaaret. 425 € on keskimääräinen lentohinta kohteeseen Färsaaret, kun taas 674 € on kallein.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Färsaaret?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Färsaaret riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Sorvagur Vágarin lentoasema (suosituin lentokenttä alueella Färsaaret) niin lentoaika on keskimäärin 22t 40m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Sorvagur Vágarin lentoasema, keskimääräinen lentoaika on .

Halvimmat lennot Färsaaret kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Färsaaret
Sorvagur
Sorvagur

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Färsaaret

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Färsaaret

maanantaina on paras viikonpäivä lentää kohteeseen Färsaaret lentohintojen perusteella. keskiviikkona on toinen edullinen vaihtoehto. Jos haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Färsaaret, yritä välttää lentämistä sunnuntaina, sillä silloin hinnat ovat korkeimmillaan.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Färsaaret kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Färsaaret kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Färsaaret lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Färsaaret lennollasi

Halvat lennot Färsaaret: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Färsaaret, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiSorvagur22t 40m463 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Färsaaret

Suomesta Färsaarille ei liikennöidä suoria reittilentoja, mutta halvat lennot Färsaarille löytää silti melko helposti vaihtokenttien kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Färsaarille, Vágarin lentoasemalle, tarjoaa käteviä lentoyhteyksiä etenkin skandinaavinen SAS. Reiteillä operoivat SAS:n kanssa yhteistyössä myös esimerkiksi suomalainen Finnair, färsaarelainen Atlantic Airways ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Lentoreitteihin sisältyy aina vähintään yksi välilasku, mutta myös pidempiä kahden ja kolmen välilaskun reittejä on tarjolla. SAS:n lentoreitillä Helsinki-Vantaalta Färsaarille välilasku tehdään tavallisesti jossakin pohjoismaisessa kaupungissa, esimerkiksi Kööpenhaminassa. Mikäli haluat matkustaa Färsaarten saarien välillä kotimaan lennoilla, toimivia lentoyhteyksiä tarjoaa Färsaarten kansallinen lentoyhtiö Atlantic Airways. Färsaarilla on vain yksi lentokenttä, joten lennot saarten välillä operoidaan helikopterilla. Lennot lähtevät Vágarin lentoasemalta, ja reittejä operoidaan pääkaupunkiin Tórshavniin sekä Färsaarten eri saarille.

Färsaarilla jokaisessa vuodenajassa on viehätyksensä. Talvella sää Färsaarilla on sateinen, hyvin tuulinen ja kylmä, vaikka pakkasta on usein vain muutama aste. Talven karu luonto viehättää kuitenkin monia saarille matkaavia. Talvisaikaan turistit voivat nähdä, minkälaista Färsaarten elämä on äärimmäisissä olosuhteissa. Talvella lentoliput Färsaarille ovat yleensä hinnaltaan melko edulliset, joten vuodenaika sopii myös budjettimatkailijoille. Jopa joulukuussa, joka on yksi Euroopan suosituimmista matkustuskuukausista, Färsaarilla on rauhallista. Saarten suosituinta, vilkkainta ja kalleinta matkailuaikaa on keskikesä ja syyskuu, tosin kesälläkään Färsaarilla ei yleensä törmää turistimassoihin. Saarten kylät ja kaupungit ovat keskikesän leutoina kuukausina eläväisimmillään. Olipa vuodenaika mikä tahansa, Färsaarten luonnossa vallitsee kuitenkin rauha. Kesästä syksyyn Färsaaret ovat luontomatkailijan unelmakohde. Etenkin vehreä kevät ja alkukesä ovat erinomaista aikaa patikoinnin kannalta. Keväällä ja loppusyksystä matkustamaan kannustavat kesäkautta selvästi edullisemmat lentohinnat. Halvat lennot Färsaarille voi löytää kesäkauden ulkopuolella lähes mille kuukaudelle tahansa, kunhan muistaa tarkasti vertailla lentojen hintoja ja reittejä.

Suomen ja Färsaarten väliseen lentoaikaan vaikuttaa valitsemasi lentoreitti. Matkat Färsaarille voivat olla yllättävän vaivattomia, sillä nopeimmillaan lentoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Vágarin lentoasemalle on vain noin neljä tuntia ja 40 minuuttia. Usein lentoaika vaihtelee kätevilläkin lentoreiteillä noin viidestä kuuteen tuntiin. Jos valitset reitin, johon sisältyy yksi erityisen pitkä välilasku tai useampia välilaskuja, matka-aika venyy selvästi pidemmäksi. Pisimmillään lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Färsaarille kestävät reilusti yli 10 tuntia. Myös Turun lentoasemalta lennetään alkaen noin seitsemän tunnin pituisia reittejä Färsaarille. Matkaa suunnitellessasi selvitä siis lentoreitit niin Helsinki-Vantaan lentoasemalta kuin Turustakin alkaen.

Färsaaret kuuluu Tanskan hallinnon alle, mutta saaret eivät kuulu EU- tai Schengen-alueeseen. Suomen kansalaiset voivat silti matkustaa Färsaarille ilman viisumia. Ota Färsaarille mukaan aina jokin virallinen henkilöllisyystodistus, joka voi olla Färsaarille suunnatessa joko passi tai virallinen henkilökortti. Varsinaisia rajatarkastuksia ei Schengen-maiden matkustajille pidetä, mutta esimerkiksi lentoyhtiöt voivat pyytää lentomatkustajia todistamaan henkilöllisyytensä.


Färsaaret: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Sorvagur reitin lennot
Nopein lentoaika22t 40m
Halvin hinta463 €

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Färsaaret.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Färsaaret ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Färsaaret lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Kyllä. momondo voi seurata Färsaaret lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.