Lennot Färsaaret

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot Färsaaret kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Färsaaret
Sorvagur
Sorvagur

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Färsaaret

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Färsaaret

  Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Färsaaret kaupunkeihin

  Löydä lennot näihin suosittuihin Färsaaret kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

  Halvat lennot Färsaaret: halvimmat lentoreitit

  Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Färsaaret, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
  LähtöMatkakohdeParas hinta
  HelsinkiSorvagur380 €

  Färsaaret, 18 pienen saaren rykelmä Atlantin valtamerellä, on yksi Euroopan eksoottisimmista matkakohteista. Saarilla on vain yksi lentokenttä, Vágarin lentoasema (Vága floghavn). Se sijaitsee Vágarin saarella, Sørvágurin kylän tuntumassa. Vaikka Suomesta Färsaarille ei operoida suoria reittilentoja, on saariryhmän luontoa mahdollista päästä ihailemaan välilaskullisten lentoyhteyksien avulla. Färsaarille matkustavat pääsevät nauttimaan täydellisestä luonnonrauhasta ja karun kauniista saaristoluonnosta. Paikallista kaupunkitunnelmaa voit kokea Färsaarten pääkaupungissa, Streymoyn saarella sijaitsevassa idyllisessä Tórshavnissa. Kaupungissa on noin 13 000 asukasta. Meri on tärkeä elementti Färsaarilla, ja siellä vierailevat matkailijat pääsevät halutessaan vaikkapa kalastusretkelle saarten rantavesiin. Färsaarten sää on vaihteleva ja epävakainen, joten perinteisiä aurinkolomakohteita sen saarilta ei löydy. Lennot Färsaarille ovat suosittuja etenkin kesäkuukausina, jolloin sää on alueella miellyttävä. Keskilämpötilat pyörivät kesä-elokuussa noin 10–12 lämpöasteen tuntumassa, mutta lämpimimpinä päivinä mittarin lukemat voivat nousta 15 lämpöasteen paremmalle puolelle. Loppukeväällä Färsaaret muuttuvat vehreiksi ja sen kukat puhkeavat täyteen loistoonsa. Luontomatkailun kannalta etenkin kevät, kesä ja syksy ovat saarten parhaita matkailukuukausia. Lennot ja hotellit ovat kalleimmillaan yleensä keskikesällä. Halvat lennot Färsaarille voi napata helposti talvelle, tosin tuolloin saarilla on hyvä varautua tuuliin ja runsaisiin sateisiin. Kovia pakkasia Färsaarilla on harvemmin, mutta merituulen vuoksi muutamakin pakkasaste voi tuntua hyisen kylmältä.

  Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Färsaarille?

  Suomesta Färsaarille ei liikennöidä suoria reittilentoja, mutta halvat lennot Färsaarille löytää silti melko helposti vaihtokenttien kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Färsaarille, Vágarin lentoasemalle, tarjoaa käteviä lentoyhteyksiä etenkin skandinaavinen SAS. Reiteillä operoivat SAS:n kanssa yhteistyössä myös esimerkiksi suomalainen Finnair, färsaarelainen Atlantic Airways ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Lentoreitteihin sisältyy aina vähintään yksi välilasku, mutta myös pidempiä kahden ja kolmen välilaskun reittejä on tarjolla. SAS:n lentoreitillä Helsinki-Vantaalta Färsaarille välilasku tehdään tavallisesti jossakin pohjoismaisessa kaupungissa, esimerkiksi Kööpenhaminassa. Mikäli haluat matkustaa Färsaarten saarien välillä kotimaan lennoilla, toimivia lentoyhteyksiä tarjoaa Färsaarten kansallinen lentoyhtiö Atlantic Airways. Färsaarilla on vain yksi lentokenttä, joten lennot saarten välillä operoidaan helikopterilla. Lennot lähtevät Vágarin lentoasemalta, ja reittejä operoidaan pääkaupunkiin Tórshavniin sekä Färsaarten eri saarille.

  Milloin on paras aika matkustaa Färsaarille?

  Färsaarilla jokaisessa vuodenajassa on viehätyksensä. Talvella sää Färsaarilla on sateinen, hyvin tuulinen ja kylmä, vaikka pakkasta on usein vain muutama aste. Talven karu luonto viehättää kuitenkin monia saarille matkaavia. Talvisaikaan turistit voivat nähdä, minkälaista Färsaarten elämä on äärimmäisissä olosuhteissa. Talvella lentoliput Färsaarille ovat yleensä hinnaltaan melko edulliset, joten vuodenaika sopii myös budjettimatkailijoille. Jopa joulukuussa, joka on yksi Euroopan suosituimmista matkustuskuukausista, Färsaarilla on rauhallista. Saarten suosituinta, vilkkainta ja kalleinta matkailuaikaa on keskikesä ja syyskuu, tosin kesälläkään Färsaarilla ei yleensä törmää turistimassoihin. Saarten kylät ja kaupungit ovat keskikesän leutoina kuukausina eläväisimmillään. Olipa vuodenaika mikä tahansa, Färsaarten luonnossa vallitsee kuitenkin rauha. Kesästä syksyyn Färsaaret ovat luontomatkailijan unelmakohde. Etenkin vehreä kevät ja alkukesä ovat erinomaista aikaa patikoinnin kannalta. Keväällä ja loppusyksystä matkustamaan kannustavat kesäkautta selvästi edullisemmat lentohinnat. Halvat lennot Färsaarille voi löytää kesäkauden ulkopuolella lähes mille kuukaudelle tahansa, kunhan muistaa tarkasti vertailla lentojen hintoja ja reittejä.

  Kuinka kauan kestää lento Färsaarille?

  Suomen ja Färsaarten väliseen lentoaikaan vaikuttaa valitsemasi lentoreitti. Matkat Färsaarille voivat olla yllättävän vaivattomia, sillä nopeimmillaan lentoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Vágarin lentoasemalle on vain noin neljä tuntia ja 40 minuuttia. Usein lentoaika vaihtelee kätevilläkin lentoreiteillä noin viidestä kuuteen tuntiin. Jos valitset reitin, johon sisältyy yksi erityisen pitkä välilasku tai useampia välilaskuja, matka-aika venyy selvästi pidemmäksi. Pisimmillään lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Färsaarille kestävät reilusti yli 10 tuntia. Myös Turun lentoasemalta lennetään alkaen noin seitsemän tunnin pituisia reittejä Färsaarille. Matkaa suunnitellessasi selvitä siis lentoreitit niin Helsinki-Vantaan lentoasemalta kuin Turustakin alkaen.

  Tarvitaanko Färsaarille passi tai viisumi?

  Färsaaret kuuluu Tanskan hallinnon alle, mutta saaret eivät kuulu EU- tai Schengen-alueeseen. Suomen kansalaiset voivat silti matkustaa Färsaarille ilman viisumia. Ota Färsaarille mukaan aina jokin virallinen henkilöllisyystodistus, joka voi olla Färsaarille suunnatessa joko passi tai virallinen henkilökortti. Varsinaisia rajatarkastuksia ei Schengen-maiden matkustajille pidetä, mutta esimerkiksi lentoyhtiöt voivat pyytää lentomatkustajia todistamaan henkilöllisyytensä.


  Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Färsaaret

  Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Färsaaret?

   Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Färsaaret. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Färsaaret momondon avulla?

   Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

   Näytämme yli 700 kilpailijan hinnat yhdellä napsautuksella. Tarjoamme lentoyhtiöiden ja eri varaussivustojen vaihtoehdot 30:ltä kansainväliseltä markkinalta, ja pystymme näyttämään sinulle monipuolisen valikoiman tarjouksia, jotta voit suunnitella rauhassa seuraavaa seikkailuasi.


  Färsaaret: lennot eri kohteisiin

  Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
  Helsinki - Sorvagur reitin lennot
  Lyhyin lentoaika7t 50m
  Halvin hinta380 €