0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Färsaaret

Etsi halpoja lentoja Färsaarille alk. 157 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 2/3
la 9/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Färsaarille

Yhteenveto Färsaarien lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

157 €

Halvin meno-paluulennon hinta

240 €

Nopein lentoaika

8t 25m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Färsaaret kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 157 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sorvagur Vágarin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Färsaaret kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 240 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sorvagur Vágarin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Färsaaret kohteesta Suomi kestää 8t 25m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sorvagur Vágarin lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Färsaaret mukaan lukien Air France, KLM ja Scandinavian Airlines.

Färsaarien lentotiedot ja trendit

Tutustu Färsaarien lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Färsaaret?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Färsaaret riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Sorvagur Vágarin lentoasema (suosituin lentokenttä alueella Färsaaret) niin lentoaika on keskimäärin 10t 35m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Sorvagur Vágarin lentoasema, keskimääräinen lentoaika on .

Halvimmat lennot Färsaaret kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Färsaaret
Sorvagur
Sorvagur

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Färsaaret

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Färsaaret

Mikä on alueen Färsaaret suosituin lentokenttä?

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Färsaaret?

torstaina on paras viikonpäivä lentää kohteeseen Färsaaret lentohintojen perusteella. perjantaina on toinen edullinen vaihtoehto. Jos haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Färsaaret, yritä välttää lentämistä tiistaina, sillä silloin hinnat ovat korkeimmillaan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Färsaaret hinnat?

lentoa Färsaaret hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Färsaaret?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Färsaaret osiossa on 1 helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Färsaaret?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Färsaaret matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Färsaaret?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Färsaaret matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Färsaaret. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Färsaaret kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Färsaaret kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Färsaaret: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Färsaaret, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiSorvagur10t 35m292 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Färsaaret

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Färsaarille?

Suomesta Färsaarille ei liikennöidä suoria reittilentoja, mutta halvat lennot Färsaarille löytää silti melko helposti vaihtokenttien kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Färsaarille, Vágarin lentoasemalle, tarjoaa käteviä lentoyhteyksiä etenkin skandinaavinen SAS. Reiteillä operoivat SAS:n kanssa yhteistyössä myös esimerkiksi suomalainen Finnair, färsaarelainen Atlantic Airways ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Lentoreitteihin sisältyy aina vähintään yksi välilasku, mutta myös pidempiä kahden ja kolmen välilaskun reittejä on tarjolla. SAS:n lentoreitillä Helsinki-Vantaalta Färsaarille välilasku tehdään tavallisesti jossakin pohjoismaisessa kaupungissa, esimerkiksi Kööpenhaminassa. Mikäli haluat matkustaa Färsaarten saarien välillä kotimaan lennoilla, toimivia lentoyhteyksiä tarjoaa Färsaarten kansallinen lentoyhtiö Atlantic Airways. Färsaarilla on vain yksi lentokenttä, joten lennot saarten välillä operoidaan helikopterilla. Lennot lähtevät Vágarin lentoasemalta, ja reittejä operoidaan pääkaupunkiin Tórshavniin sekä Färsaarten eri saarille.

Milloin on paras aika matkustaa Färsaarille?

Färsaarilla jokaisessa vuodenajassa on viehätyksensä. Talvella sää Färsaarilla on sateinen, hyvin tuulinen ja kylmä, vaikka pakkasta on usein vain muutama aste. Talven karu luonto viehättää kuitenkin monia saarille matkaavia. Talvisaikaan turistit voivat nähdä, minkälaista Färsaarten elämä on äärimmäisissä olosuhteissa. Talvella lentoliput Färsaarille ovat yleensä hinnaltaan melko edulliset, joten vuodenaika sopii myös budjettimatkailijoille. Jopa joulukuussa, joka on yksi Euroopan suosituimmista matkustuskuukausista, Färsaarilla on rauhallista. Saarten suosituinta, vilkkainta ja kalleinta matkailuaikaa on keskikesä ja syyskuu, tosin kesälläkään Färsaarilla ei yleensä törmää turistimassoihin. Saarten kylät ja kaupungit ovat keskikesän leutoina kuukausina eläväisimmillään. Olipa vuodenaika mikä tahansa, Färsaarten luonnossa vallitsee kuitenkin rauha. Kesästä syksyyn Färsaaret ovat luontomatkailijan unelmakohde. Etenkin vehreä kevät ja alkukesä ovat erinomaista aikaa patikoinnin kannalta. Keväällä ja loppusyksystä matkustamaan kannustavat kesäkautta selvästi edullisemmat lentohinnat. Halvat lennot Färsaarille voi löytää kesäkauden ulkopuolella lähes mille kuukaudelle tahansa, kunhan muistaa tarkasti vertailla lentojen hintoja ja reittejä.

Kuinka kauan kestää lento Färsaarille?

Suomen ja Färsaarten väliseen lentoaikaan vaikuttaa valitsemasi lentoreitti. Matkat Färsaarille voivat olla yllättävän vaivattomia, sillä nopeimmillaan lentoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Vágarin lentoasemalle on vain noin neljä tuntia ja 40 minuuttia. Usein lentoaika vaihtelee kätevilläkin lentoreiteillä noin viidestä kuuteen tuntiin. Jos valitset reitin, johon sisältyy yksi erityisen pitkä välilasku tai useampia välilaskuja, matka-aika venyy selvästi pidemmäksi. Pisimmillään lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Färsaarille kestävät reilusti yli 10 tuntia. Myös Turun lentoasemalta lennetään alkaen noin seitsemän tunnin pituisia reittejä Färsaarille. Matkaa suunnitellessasi selvitä siis lentoreitit niin Helsinki-Vantaan lentoasemalta kuin Turustakin alkaen.

Tarvitaanko Färsaarille passi tai viisumi?

Färsaaret kuuluu Tanskan hallinnon alle, mutta saaret eivät kuulu EU- tai Schengen-alueeseen. Suomen kansalaiset voivat silti matkustaa Färsaarille ilman viisumia. Ota Färsaarille mukaan aina jokin virallinen henkilöllisyystodistus, joka voi olla Färsaarille suunnatessa joko passi tai virallinen henkilökortti. Varsinaisia rajatarkastuksia ei Schengen-maiden matkustajille pidetä, mutta esimerkiksi lentoyhtiöt voivat pyytää lentomatkustajia todistamaan henkilöllisyytensä.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Färsaaret

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Färsaaret?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Färsaaret. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Färsaaret momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Näytämme yli 700 kilpailijan hinnat yhdellä napsautuksella. Tarjoamme lentoyhtiöiden ja eri varaussivustojen vaihtoehdot 30:ltä kansainväliseltä markkinalta, ja pystymme näyttämään sinulle monipuolisen valikoiman tarjouksia, jotta voit suunnitella rauhassa seuraavaa seikkailuasi.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Färsaaret?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Färsaaret.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Färsaaret joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Färsaaret ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Färsaaret?

Kun kaikki mahdolliset Färsaaret lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Färsaaret juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Färsaaret lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Färsaaret

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Färsaarilla

Suositut lennot Färsaarille
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Färsaarille
1 aikuinen
la 2/3
la 9/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.