Halvat lennot Oslo

Meno-paluu
Economy
Frankfurt (FRA)
Oslo (OSL)
pe 9.4.
pe 16.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Oslo lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Oslo lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Oslo Gardermoen lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Oslo

Helsinki (HEL) - Oslo Gardermoen lentokenttä (OSL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Oslo kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Oslo Gardermoen, jolloin hinta on keskimääräinen 101 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ OSLOsyyskuu13% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Oslo lennot maksavat keskimäärin vain 88 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE OSLO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu17% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Oslo lentojen keskimääräinen hinta on 119 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN OSLO KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu453% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Oslo kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Oslo?

Pohjoismaisten kaupunkikohteiden kärkikaartiin kuuluva Oslo houkuttelee matkailijoita ympäri vuoden edullisilla lennoillaan. Oslo on idyllinen talvikohde ja kutsuva kesäkaupunki, joten halvat lennot Osloon ovat hyvä idea mille kuukaudelle tahansa.

Jos pohdit, milloin on paras aika matkustaa Osloon, halvalla lentoliput Osloon voi saada etenkin suosittujen lomasesonkien ulkopuolelle, esimerkiksi tammikuulle tai marraskuulle. Oslo on suosittu joulukaupunki, joten halvat lennot Osloon ovat harvemmin tarjolla joulukuulle. Myös kesäsesonki, etenkin heinäkuu, on kaupungissa suosittua matkailuaikaa, joten myös hotellien ja lentojen hinnat nousevat kesäisin. Sää on kesä- ja heinäkuussa Oslossa kesäisen aurinkoinen, mutta pohjoismaille tyypillisesti myös epävakainen.

Milloin lennot Osloon kannattaa sitten ostaa? Jos matkat Osloon haluaa saada budjettiystävälliseen hintaan, lippu kannattaa ostaa noin kaksi kuukautta ennen lähtöä. Ajoissa varattuna myös esimerkiksi vuokra-auton ja majoituksen voi saada halvalla. Jos seuraat lentotarjouksia, pelkät lennot voi napata vielä viime tipassakin hyvään hintaan.

Lentolippujen hinnat ovat keskimäärin halvimmat, jos varaat lennot 56 päivää ennen matkaa. Kalleimmillaan lentoliput ovat tyypillisesti lennon lähtöpäivänä.

Kun etsit halpoja lentoja, edullisin päivä lentää on tiistai ja kallein on lauantai. Illalla lähtevät lennot (auringonlaskusta auringonnousuun) ovat yleensä halvempia kuin aamulennot.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Oslo?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Oslo on 21 € per henkilö kaupungista Lontoo, mikä on 88 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Oslo. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Oslo omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Oslo?

syyskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Oslo kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 88 €. Jos et halua vierailla kaupungissa Oslo syyskuu aikana, kannattaa sinun odottaa elokuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 89 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Oslo?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Oslo kohteesta Suomi, kun varaat 60 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Oslo hintaan, joka on noin 102 €, kun etsit 60 päivää etukäteen. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Oslo kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 100 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Oslo?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Oslo on keskiviikko, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 96 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. sunnuntai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 110 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Oslo?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Oslo ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Oslo keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 106 €. Lennot illalla ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 111 €.

Löytyykö kaupungin Oslo lähettyviltä muita lentokenttiä?

Oslo Sandefjordin lentoasema lentokenttä tai Fagernes Valdres lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Oslo.

Voiko kaupunkiin Oslo lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Oslo on tyypillisesti Oslo Sandefjordin lentoasema lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 169 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Oslo

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Oslo
Finnair
20. toukokuuta
12:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 10m
14:35Oslo Gardermoen
23. toukokuuta
14:15Oslo Gardermoen
2t 00m
16:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
21. toukokuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 55m
1 välilasku
08:55Oslo Gardermoen
23. toukokuuta
07:35Oslo Gardermoen
11t 10m
1 välilasku
18:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
20. toukokuuta
08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 55m
1 välilasku
18:40Oslo Gardermoen
23. toukokuuta
07:35Oslo Gardermoen
11t 10m
1 välilasku
18:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. toukokuuta
07:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 05m
1 välilasku
04:10Oslo Gardermoen
23. toukokuuta
14:15Oslo Gardermoen
2t 00m
16:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. toukokuuta
06:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 10m
08:25Oslo Gardermoen
23. toukokuuta
16:55Oslo Gardermoen
22t 10m
1 välilasku
15:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
20. toukokuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 40m
2 välilaskua
18:40Oslo Gardermoen
23. toukokuuta
07:35Oslo Gardermoen
11t 10m
1 välilasku
18:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Oslo

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Oslo, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja SAS
Finnair
26. huhtikuuta
06:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 20m
08:25Oslo Gardermoen
Finnair
25. huhtikuuta
12:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 20m
14:35Oslo Gardermoen
Useita lentoyhtiöitä
9. kesäkuuta
11:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 55m
1 välilasku
17:35Oslo Sandefjordin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Oslo?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Oslo

Suorat, halvat lennot Osloon tarjoaa jopa kolme lentoyhtiötä: suomalainen Finnair, norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian ja skandinaavinen SAS (Scandinavian Airlines). Lentoyhteyksiä on tarjolla useita päivässä, ja Oslo on matkakohteena siinäkin mielessä helppo, että suorien lentojen lentoaika Helsingistä Osloon on vain noin 1 tunti 30 minuuttia. Pääkaupunkiseudulta Osloon lähtevät lennot starttaavat Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Kaupunkiin on mahdollista lentää edullisesti myös vaihtokenttien kautta. Vaihdollisia yhteyksiä Osloon tarjoaa edellä mainittujen lentoyhtiöiden lisäksi muun muassa low cost -lentoyhtiö airBaltic. Vaihdollisilla lennoilla lentoaika venyy kuitenkin yleensä vähintään noin kolmeen tuntiin. Osloon lentoa valitessa huomioon kannattaa ottaa hinnan lisäksi myös lipputyyppi, sillä Euroopan-lennoilla Finnairin, Norwegianin ja SAS:n edullisimpiin lipputyyppeihin ei kuulu yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa. Matkatavaran voi kuitenkin liittää lentolippuun lisämaksusta. Ilmaista ruokatarjoilua turisti-/economy-luokassa ei Euroopan-lennoilla ole tarjolla.

Vaikka halpalentoyhtiöiden lentotarjoukset ovat usein edullisimpia, muista että lentolippujen hinta ei yleensä sisällä ruumaan meneviä matkatavaroita eikä lennon aikana tarjottavia juomia tai ruokia. Tutustu lentolipun arvioituihin lisämaksuihin hakutulossivulla saadaksesi käsityksen siitä, paljonko lisäkuluja lentoosi voi mahdollisesti sisältyä.


Miten pääsen lentokentältä Oslon keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Oslo lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lennot Osloon saapuvat yleensä Oslo-Gardermoenin lentoasemalle. Toinen kaupunkia palveleva lentokenttä on yli 100 kilometrin päässä sijaitseva Sandefjordin lentoasema. Gardermoenista kulkuyhteydet Oslon keskustaan ovat erinomaiset, ja Sandefjordin lentoasemaltakin Osloon pääsee kätevästi suoralla bussiyhteydellä. Lentoaseman läheisyydessä on myös juna-asema, jonne pääsee lentokentältä shuttle-bussilla.


Suositut lentoreitit Oslo

Etsityimmät lennot Oslo sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Oslo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 10m
Halvin hinta
101 €
Oulu - Oslo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
23t 20m
Halvin hinta
384 €

Liikkuminen Oslossa?

Oslossa ja kaupungin ympäristössä on hyvä liikkua niin jalkaisin kuin pyörälläkin. Jos haluat hyödyntää julkista liikennettä, käytössäsi ovat niin bussit, raitiovaunut, metrot, lautat kuin paikallisjunatkin. Kaikkiin edellä mainittuihin liikennevälineisiin käy sama kaupunkiliikenteen lippu. Jos aikomuksenasi on liikkua joukkoliikennevälineillä paljon, kannattaa heti matkan aluksi hankkia Oslo Pass -kortti. Esimerkiksi 24 tunnin kortti maksaa 395 kruunua, ja kortilla saa käyttää julkista liikennettä vyöhykkeillä 1 ja 2 ilman rajoituksia. Kortilla pääsee myös tutustumaan museoihin ja lukuisiin muihin nähtävyyksiin. [Tarkistettu 26.6.2017]

Oslon julkisen liikenteen järjestelmä on nimeltään Ruter, ja verkosto kattaa paitsi Oslon kaupungin, myös koko Akershusin alueen. Yhden vyöhykkeen kertalipun hinta on noin 33 kruunua ja kahden vyöhykkeen lipun hinta 53 kruunua. 24 tunnin lipun hinta maksaa yhdelle vyöhykkeelle noin 90 kruunua ja kahdelle vyöhykkeelle 140 kruunua. Saatavilla on myös viikkolippuja. [Tarkistettu 26.6.2017]


Tarvitaanko Osloon passi?

Norja ei kuulu EU-alueeseen, mutta se kuuluu Schengen-alueeseen, joten maahan voi matkustaa samalla periaatteella kuin EU-maihinkin. Pohjoismaiden välillä vallitsee passivapaus, eli Suomesta muihin Pohjoismaihin matkustavilta ei vaadita välttämättä edes passia, mutta Pohjoismaidenkin välillä matkustavan on pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa esimerkiksi virallisella henkilökortilla.

Lentoliikenteessä matkustajien on noudatettava lentoyhtiöiden omia turvallisuusmääräyksiä, ja turvallisin vaihtoehto on kantaa lennoilla mukana joko voimassa olevaa passia tai virallista henkilökorttia. Finnair hyväksyy myös ajokortin matkustusasiakirjana Pohjoismaiden lennoilla, mutta muilla lentoyhtiöillä ajokortti ei välttämättä käy matkustusasiakirjaksi. Etenkin jos lentoon sisältyy vaihtoja Pohjoismaiden ulkopuolisilla kentillä, mukana on oltava virallinen henkilökortti tai passi. Tarkista siis matkustusasiakirjamääräykset lentokohtaisesti. Oslossa sijaitsee Suomen suurlähetystö, joka palvelee suomalaismatkailijoita vakavissa ongelmatilanteissa, esimerkiksi passivarkausasioissa. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.no.


Vinkkejä Osloon matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Osloon saat suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle. Vertaa hintoja ja etsi parhaita tarjouksia.

Kiinnostavatko Oslon nähtävyydet?

Viikinkilaivamuseo, Oslon kuninkaanlinna ja Munch-museo kuuluvat kaupungin suosituimpiin kohteisiin.

Mitä mukaan matkalle Osloon?

Jos aiot suunnata luontokohteisiin kaupungin ulkopuolella, muista vaellusvarusteet.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Oslossa

Oslo ei ole EU-valtio, joten tarkista roaming-rajoitukset operaattoriltasi. Ilmaisia WiFi-yhteyksiä on tarjolla monissa julkisissa tiloissa.

Onko Oslossa turvallista?

Oslo on turvallinen matkailukohde.

Voiko Oslossa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Oslossa?

Juomaraha ei ole pakollinen, mutta esimerkiksi ravintoloissa pientä tippiä arvostetaan.

Millainen on Oslon hintataso?

Oslo ei ole edullinen matkakohde, hinnat ovat Helsingin hintatasoa korkeammat.

Mikä on aikaero Suomi-Norja?

Aika on tunnin edellä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Oslo?

Välimatka on teitä pitkin noin 1 000 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Oslossa?

Norjan kruunuja voi vaihtaa helposti paikan päällä Oslossa.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka