Etsi halvat lennot Osloon

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 31/1
ti 7/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Osloon

Yhteenveto Oslon lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

34 €

Halvin meno-paluulennon hinta

68 €

Nopein lentoaika

1t 30m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Oslo kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 34 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Oslo Gardermoen).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Oslo kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 68 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Oslo Gardermoen).
Nopein lento kohteeseen Oslo kohteesta Suomi kestää 1t 30m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Oslo Gardermoen).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Oslo mukaan lukien Finnair, airBaltic ja Norwegian.

Oslon lentotiedot ja trendit

Tutustu Oslon lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Oslo?

Yleensä marraskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Oslo. Lennot maksavat noin 99 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa marraskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Oslo kohteesta Suomi helmikuu ajanjaksolle. helmikuu aikana lennot kaupunkiin Oslo ovat vielä keskimäärin 101 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin marraskuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Oslo?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Oslo on 11 € per henkilö kaupungista Riika, mikä on 78 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Oslo. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Oslo omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Oslo?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Oslo lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Oslo Gardermoen lento kestää keskimäärin 1t 25m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Oslo Gardermoen kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Oslo?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Oslo reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Oslo hintaan 137 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Oslo tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Oslo hintaan 115 €.

Halvimmat lennot kaupungin Oslo lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Oslo lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Oslo Gardermoen lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Oslo

Tampere (TMP) - Oslo (OS1)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Oslo kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Oslo, jolloin hinta on keskimääräinen 123 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ OSLOmarraskuu27% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Oslo lennot maksavat keskimäärin vain 99 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE OSLO KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu46% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Oslo lentojen keskimääräinen hinta on 199 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN OSLO KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu443% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Oslo kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Osloon

Oslo Sandefjordin lentoasema lentokenttä tai Fagernes Valdres lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Oslo.

Halvin lentokenttä lähellä Oslo on tyypillisesti Oslo Sandefjordin lentoasema lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 52 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.

Kyllä, voit lentää kentälle Oslo Gardermoen kaupungissa Oslo (37,7 km naapurustosta Frogner).

Oslo Gardermoen lentokenttä on 36,6 km etäisyyden päässä nähtävyyskohteesta Oslo Spektrum kaupungissa Oslo, mikä tekee siitä lähimmän lentokentän.


momondosta löytyneet halvat lennot: Oslo

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Oslo
Useita lentoyhtiöitä
6. helmikuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 50m
1 välilasku
OSL15:10Oslo Gardermoen
6. maaliskuuta
OSL02:00Oslo Gardermoen
1t 30m
HEL03:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
2. maaliskuuta
HEL05:00Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 35m
OSL06:35Oslo Gardermoen
6. maaliskuuta
OSL02:00Oslo Gardermoen
1t 30m
HEL03:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
4. huhtikuuta
HEL09:40Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 30m
OSL11:10Oslo Gardermoen
11. huhtikuuta
OSL06:45Oslo Gardermoen
1t 25m
HEL08:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
3. maaliskuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 25m
1 välilasku
OSL03:45Oslo Gardermoen
6. maaliskuuta
OSL02:00Oslo Gardermoen
1t 30m
HEL03:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. maaliskuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 25m
1 välilasku
OSL03:45Oslo Gardermoen
6. maaliskuuta
OSL02:00Oslo Gardermoen
1t 30m
HEL03:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. kesäkuuta
HEL11:30Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 40m
1 välilasku
OSL16:10Oslo Gardermoen
4. kesäkuuta
OSL10:00Oslo Gardermoen
1t 25m
HEL11:25Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Oslo

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Oslo, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian ja airBaltic
Norwegian
21. kesäkuuta
HEL09:40Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 30m
OSL11:10Oslo Gardermoen
Norwegian
13. kesäkuuta
HEL09:40Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 30m
OSL11:10Oslo Gardermoen
Norwegian
9. maaliskuuta
HEL05:00Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 35m
OSL06:35Oslo Gardermoen

Muut matkustamoluokat Oslo lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Oslo lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Oslo?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Oslo

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Oslo?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Oslo kohteesta Suomi ovat Finnair, Norwegian, Norwegian Air International ja airBaltic. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Oslo ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Oslo lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Oslo keskustaan

Lennot Osloon saapuvat yleensä Oslo-Gardermoenin lentoasemalle. Toinen kaupunkia palveleva lentokenttä on yli 100 kilometrin päässä sijaitseva Sandefjordin lentoasema. Gardermoenista kulkuyhteydet Oslon keskustaan ovat erinomaiset, ja Sandefjordin lentoasemaltakin Osloon pääsee kätevästi suoralla bussiyhteydellä. Lentoaseman läheisyydessä on myös juna-asema, jonne pääsee lentokentältä shuttle-bussilla.


Oslo: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Oslo
Helsinki - Oslo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 25m
Halvin hinta79 €
Oulu - Oslo reitin lennot
Nopein lentoaika11t 00m
Halvin hinta256 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Oslo

Oslossa ja kaupungin ympäristössä on hyvä liikkua niin jalkaisin kuin pyörälläkin. Jos haluat hyödyntää julkista liikennettä, käytössäsi ovat niin bussit, raitiovaunut, metrot, lautat kuin paikallisjunatkin. Kaikkiin edellä mainittuihin liikennevälineisiin käy sama kaupunkiliikenteen lippu. Jos aikomuksenasi on liikkua joukkoliikennevälineillä paljon, kannattaa heti matkan aluksi hankkia Oslo Pass -kortti. Esimerkiksi 24 tunnin kortti maksaa 395 kruunua, ja kortilla saa käyttää julkista liikennettä vyöhykkeillä 1 ja 2 ilman rajoituksia. Kortilla pääsee myös tutustumaan museoihin ja lukuisiin muihin nähtävyyksiin.

Oslon julkisen liikenteen järjestelmä on nimeltään Ruter, ja verkosto kattaa paitsi Oslon kaupungin, myös koko Akershusin alueen. Yhden vyöhykkeen kertalipun hinta on noin 33 kruunua ja kahden vyöhykkeen lipun hinta 53 kruunua. 24 tunnin lipun hinta maksaa yhdelle vyöhykkeelle noin 90 kruunua ja kahdelle vyöhykkeelle 140 kruunua. Saatavilla on myös viikkolippuja.


Kohteen Oslo viisumivaatimukset

Norja ei kuulu EU-alueeseen, mutta se kuuluu Schengen-alueeseen, joten maahan voi matkustaa samalla periaatteella kuin EU-maihinkin. Pohjoismaiden välillä vallitsee passivapaus, eli Suomesta muihin Pohjoismaihin matkustavilta ei vaadita välttämättä edes passia, mutta Pohjoismaidenkin välillä matkustavan on pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa esimerkiksi virallisella henkilökortilla.

Lentoliikenteessä matkustajien on noudatettava lentoyhtiöiden omia turvallisuusmääräyksiä, ja turvallisin vaihtoehto on kantaa lennoilla mukana joko voimassa olevaa passia tai virallista henkilökorttia. Finnair hyväksyy myös ajokortin matkustusasiakirjana Pohjoismaiden lennoilla, mutta muilla lentoyhtiöillä ajokortti ei välttämättä käy matkustusasiakirjaksi. Etenkin jos lentoon sisältyy vaihtoja Pohjoismaiden ulkopuolisilla kentillä, mukana on oltava virallinen henkilökortti tai passi. Tarkista siis matkustusasiakirjamääräykset lentokohtaisesti. Oslossa sijaitsee Suomen suurlähetystö, joka palvelee suomalaismatkailijoita vakavissa ongelmatilanteissa, esimerkiksi passivarkausasioissa. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.no.


Aloita matkan suunnittelu - Oslo


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Oslo

Halvat lennot Osloon saat suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle. Vertaa hintoja ja etsi parhaita tarjouksia.

Viikinkilaivamuseo, Oslon kuninkaanlinna ja Munch-museo kuuluvat kaupungin suosituimpiin kohteisiin.

Jos aiot suunnata luontokohteisiin kaupungin ulkopuolella, muista vaellusvarusteet.

Oslo on turvallinen matkailukohde.

Hanavettä voi juoda huoletta.

Juomaraha ei ole pakollinen, mutta esimerkiksi ravintoloissa pientä tippiä arvostetaan.

Oslo ei ole edullinen matkakohde, hinnat ovat Helsingin hintatasoa korkeammat.

Aika on tunnin edellä Suomen aikaa.

Välimatka on teitä pitkin noin 1 000 kilometriä.

Norjan kruunuja voi vaihtaa helposti paikan päällä Oslossa.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Oslo. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kaikki lentohaut kohteeseen Oslo momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun kaikki mahdolliset Oslo lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Oslo niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Oslo lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.