Etsi halpoja lentoja Cagliari alk. 105 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 2/12
la 9/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Cagliari

Yhteenveto Cagliari lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

105 €

Nopein lentoaika

7t 50m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Cagliari kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 105 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cagliari Elmas).
Nopein lento kohteeseen Cagliari kohteesta Suomi kestää 7t 50m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cagliari Elmas).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Cagliari mukaan lukien Air France, KLM ja ITA Airways.

Cagliari lentotiedot ja trendit

Tutustu Cagliari lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Cagliari?

Yleensä marraskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Cagliari. Lennot maksavat noin 105 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et halua vierailla kaupungissa Cagliari marraskuu aikana, kannattaa sinun odottaa maaliskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 118 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Cagliari?

Datamme mukaan torstai on halvin päivä lentää lentokentälle Cagliari kentältä Suomi. Halvin viimeksi torstai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 289 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kallein päivä lentää kaupunkiin Cagliari on sunnuntai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 511 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Cagliari?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Cagliari on iltapäivällä. Lennot reitille Suomi - Cagliari voi maksaa jopa niin vähän kuin 189 €. Lennot kaupunkiin Cagliari ovat kalliimpia aamulla lipun hinnan ollessa keskimäärin 493 €. aamulla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Cagliari?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Cagliari lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Cagliari Elmas lento kestää keskimäärin 9t 30m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Cagliari Elmas kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Cagliari?

Paras aika varata lento kohteeseen Cagliari kohteesta Suomi on 32 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 267 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Cagliari kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 85 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Cagliari lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Cagliari lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Cagliari

HALVIN REITTI Helsinki - Cagliari

Helsinki (HEL) - Cagliari (CAG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Cagliari kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Cagliari Elmas, jolloin hinta on keskimääräinen 267 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ CAGLIARImarraskuu61% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Cagliari lennot maksavat keskimäärin vain 105 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE CAGLIARI KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu88% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Cagliari lentojen keskimääräinen hinta on 503 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN CAGLIARI KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu508% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Cagliari kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Cagliari

Miten kauan kestää lentää Cagliariin?

Cagliari on Italian Sardinian saarella sijaitseva kaupunki. Suomesta lennot Italian Cagliariin kestävät noin viisi tai kuusi tuntia, ja sisältävät vähintään yhden välilaskun. Yhdellä välilaskulla selviää, mikäli matka alkaa Suomen pääkaupunkiseudulta Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Sieltä välilaskun kohteeksi voi ottaa hyvin esimerkiksi Rooman Italiasta, tai vaihtoehtoisesti Frankfurtin tai Münchenin Saksasta. Lentokoneessa vietettyä aikaa ei matkalla kerry kuin neljästä viiteen tuntiin. Muualta Suomesta lentäen välilaskuja tulee yksi lisää, sillä ensimmäisenä on matkustettava Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja jatkettava vasta sieltä kohti seuraavaa välietappia. Monesta Suomen kaupungista matka alkaa jollain vaihtoehtoisella kulkutavalla, kuten junalla. Esimerkiksi Lahdesta lähtiessä matka alkaisi reilun tunnin kestävällä junamatkalla Helsinki-Vantaalle ja sieltä lentäen kohti määränpäätä.

Mistä voi lentää suoraan Cagliariin?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla ja lennot Cagliariin vaativat Suomesta lähdettäessä vähintään yhden välilaskun. Suorimmat ja nopeimmat reitit Cagliariin kulkevat Helsinki-Vantaan lentoasemalta Rooman, Frankfurtin ja Münchenin kautta. Yksi nopeimmista reiteistä on lentää Helsinki-Vantaalta välilaskulle Roomaan, Leonardo da Vincin kansainväliselle lentoasemalle, ja sieltä perille Cagliariin. Aikatauluja kannattaa toki tutkia, jotta aikaa koneen vaihdolle jää tarpeeksi ja oma matka sujuu mahdollisimman kivuttomasti. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Oulun ja Rovaniemen lentokentiltä, matkaan tulee yksi välilasku lisää. Esimerkiksi Rovaniemeltä matka alkaisi lennolla Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja sieltä kohti seuraavaa välilaskua, jonka kautta pääsee perille määränpäähän Cagliariin.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Cagliari Elmas lentokenttä hinnat?

lentoa Cagliari Elmas lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Cagliari Elmas lentokenttä?

marraskuuta 2023 alkaen 4 toimijaa on valittavissa lentoa Cagliari Elmas lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Cagliari Elmas lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Cagliari Elmas lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Cagliari Elmas lentokenttä?

Matkalla kohteeseen Cagliari Elmas lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Cagliari Elmas lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Cagliari

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Cagliari
Ryanair
19. tammikuuta
HEL21:35Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 35m
1 välilasku
CAG10:10Cagliari Elmas
26. tammikuuta
CAG20:00Cagliari Elmas
14t 05m
1 välilasku
HEL11:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
21. tammikuuta
HEL10:20Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 25m
1 välilasku
CAG19:45Cagliari Elmas
30. tammikuuta
CAG21:20Cagliari Elmas
22t 15m
2 välilaskua
HEL20:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. tammikuuta
HEL21:35Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 35m
1 välilasku
CAG10:10Cagliari Elmas
26. tammikuuta
CAG10:30Cagliari Elmas
7t 15m
2 välilaskua
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
21. tammikuuta
HEL13:55Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 55m
2 välilaskua
CAG21:50Cagliari Elmas
30. tammikuuta
CAG22:30Cagliari Elmas
13t 40m
2 välilaskua
HEL13:10Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
9. helmikuuta
HEL13:55Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 55m
2 välilaskua
CAG21:50Cagliari Elmas
14. helmikuuta
CAG08:50Cagliari Elmas
14t 15m
2 välilaskua
HEL00:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. tammikuuta
HEL10:20Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 25m
1 välilasku
CAG19:45Cagliari Elmas
30. tammikuuta
CAG07:20Cagliari Elmas
6t 55m
1 välilasku
HEL15:15Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Cagliari

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Cagliari, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
9t 30m
CAGCagliari Elmas

Kohteen Cagliari viisumivaatimukset

Millaisia passi- ja viisumivaatimuksia on matkustettaessa Cagliarissa?

Cagliari sijaitsee Italian Sardiniassa. Italia on sekä EU-maa että Schengen-valtio ja näin ollen Suomen kansalainen ei Italiaan matkustaessaan tarvitse viisumia. Rajatarkastuksia ei normaaliolosuhteissa Suomen ja Italian välillä matkustettaessa ole, mutta matkassa kannattaa aina olla voimassaoleva matkustusasiakirja eli passi tai virallinen henkilökortti, sillä matkustajan henkilöllisyys ja kansalaisuus pitää pystyä tarvittaessa todistamaan.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Cagliari

Mitä voi nähdä ja tehdä Cagliarissa?

Lennot Cagliariin houkuttelevat matkailijoita monestakin syystä. Sardinian saari, jolla Cagliari sijaitsee, on loistava kohde upeasta luonnosta ja rannoista nauttimiseen. Kaupunkina jo keskiajalta asti merkittävässä asemassa ollut Cagliari tarjoaa taasen mainion kohteen kaupunkilomalle. Upeilla näköaloilla ja tunnelmalla varustettu Cagliarin vanhakaupunki, Castello, tarjoaa mitä hienoimman vierailupaikan kaupungissa. Alueelta löytyy esimerkiksi komea keskiaikainen torni Torre dell'Elefante, yksi kaupungin komeimmista rakennuksista Santa Maria Assunta e Santa Cecilia -katedraali, sekä Saint Remy -linnake. Kaupungin historialliset kohteet eivät rajoitu Castelloon. Kaupungista löytyvät esimerkiksi roomalaisen amfiteatterin rauniot, vanhat Basilica di San Saturnino -kirkon rauniot ja hieman sivummalta Tuvixeddun nekropolis. Kulttuurin perässä matkustaville kaupungilla on tarjottavanaan useita hienoja kohteita, kuten erittäin tyylikkäässä miljöössä taidetta ja veistoksia esittelevä Museo d'Arte Siamese. Antico Palazzo di Cittàssa pääsee taasen ihastelemaan nykytaidetta komeassa historiallisessa tilassa. Hieman kaupungista pohjoiseen sijaitseva 1100-luvun San Michelen linna on kohteena itsessäänkin jo mielenkiintoinen, ja sen lisäksi siellä järjestetään erilaisia näytöksiä. Komeita maisemia ei kannata Cagliarin matkalla unohtaa, ja vaikkei kaupungistakaan kauemmas matkustaisi, on keskustassa tarjolla silti esimerkiksi oopperatalon hieno Parco della Musica -puisto ja mukava Monte Claron puisto.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Cagliari?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Cagliari joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Cagliari, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Cagliari?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Cagliari.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Cagliari juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Cagliari lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Cagliari

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.