Etsi halvat lennot Cagliari

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Cagliari

Yhteenveto Cagliari lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

242 €

Nopein lentoaika

6t 25m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Cagliari kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 242 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cagliari Elmas).
Nopein lento kohteeseen Cagliari kohteesta Suomi kestää 6t 25m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cagliari Elmas).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Cagliari mukaan lukien KLM ja Ryanair.

Cagliari lentotiedot ja trendit

Tutustu Cagliari lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Cagliari?

Yleensä helmikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Cagliari. Lennot maksavat noin 166 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et halua vierailla kaupungissa Cagliari helmikuu aikana, kannattaa sinun odottaa toukokuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 178 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Cagliari?

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää lentokentälle Cagliari kentältä Suomi. Halvin viimeksi keskiviikko lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 227 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kallein päivä lentää kaupunkiin Cagliari on tiistai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 293 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Cagliari?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Cagliari on illalla. Lennot reitille Suomi - Cagliari voi maksaa jopa niin vähän kuin 164 €. Lennot kaupunkiin Cagliari ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 307 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Cagliari?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Cagliari lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Cagliari Elmas lento kestää keskimäärin 12t 20m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Cagliari Elmas kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Cagliari?

Paras aika varata lento kohteeseen Cagliari kohteesta Suomi on 25 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 233 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Cagliari kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 229 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Cagliari lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Cagliari lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Cagliari

HALVIN REITTI Helsinki - Cagliari

Helsinki (HEL) - Cagliari (CAG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Cagliari kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Cagliari Elmas, jolloin hinta on keskimääräinen 233 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ CAGLIARIhelmikuu29% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Cagliari lennot maksavat keskimäärin vain 166 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE CAGLIARI KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu44% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Cagliari lentojen keskimääräinen hinta on 335 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN CAGLIARI KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu299% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Cagliari kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Cagliari

Cagliari on Italian Sardinian saarella sijaitseva kaupunki. Suomesta lennot Italian Cagliariin kestävät noin viisi tai kuusi tuntia, ja sisältävät vähintään yhden välilaskun. Yhdellä välilaskulla selviää, mikäli matka alkaa Suomen pääkaupunkiseudulta Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Sieltä välilaskun kohteeksi voi ottaa hyvin esimerkiksi Rooman Italiasta, tai vaihtoehtoisesti Frankfurtin tai Münchenin Saksasta. Lentokoneessa vietettyä aikaa ei matkalla kerry kuin neljästä viiteen tuntiin. Muualta Suomesta lentäen välilaskuja tulee yksi lisää, sillä ensimmäisenä on matkustettava Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja jatkettava vasta sieltä kohti seuraavaa välietappia. Monesta Suomen kaupungista matka alkaa jollain vaihtoehtoisella kulkutavalla, kuten junalla. Esimerkiksi Lahdesta lähtiessä matka alkaisi reilun tunnin kestävällä junamatkalla Helsinki-Vantaalle ja sieltä lentäen kohti määränpäätä.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla ja lennot Cagliariin vaativat Suomesta lähdettäessä vähintään yhden välilaskun. Suorimmat ja nopeimmat reitit Cagliariin kulkevat Helsinki-Vantaan lentoasemalta Rooman, Frankfurtin ja Münchenin kautta. Yksi nopeimmista reiteistä on lentää Helsinki-Vantaalta välilaskulle Roomaan, Leonardo da Vincin kansainväliselle lentoasemalle, ja sieltä perille Cagliariin. Aikatauluja kannattaa toki tutkia, jotta aikaa koneen vaihdolle jää tarpeeksi ja oma matka sujuu mahdollisimman kivuttomasti. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Oulun ja Rovaniemen lentokentiltä, matkaan tulee yksi välilasku lisää. Esimerkiksi Rovaniemeltä matka alkaisi lennolla Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja sieltä kohti seuraavaa välilaskua, jonka kautta pääsee perille määränpäähän Cagliariin.


momondosta löytyneet halvat lennot: Cagliari

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Cagliari

Muut matkustamoluokat Cagliari lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Cagliari lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Cagliari?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Cagliari

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Cagliari?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Cagliari suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Ryanair, Lufthansa, KLM ja Air France. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

KLM lennot kohteeseen Cagliari

KLM lentää kohteeseen Cagliari noin 14 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia KLM tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 217 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Cagliari reitille. KLM on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,5/10 pistettä.


Cagliari ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Cagliari lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Cagliarin lentokentältä?

Matkustajien lentäessä Sardiniaan lennot saapuvat Cagliari Elmas -lentokentälle, joka sijaitsee jonkin matkaa kaupungista luoteeseen. Cagliarin lentoasemalta kaupungin keskustaan pääsee suhteellisen lyhyen välimatkan vuoksi muutamallakin eri tavalla. Edullisin tapa kulkea välimatka on napata todella halpa bussi saapuvien lentojen terminaalin edestä. Linja-autot kaupungin keskustaan kulkevat kaksi kertaa tunnissa aamusta iltaan ja lipun bussiin saa ostettua saapuvien lentojen terminaalista löytyvältä lehtipisteeltä. Mikäli oma lento saapuu perille yöllä tai erittäin varhain aamulla, tai mikäli pieneen lisähintaan haluaa vain päästä sujuvasti esimerkiksi oman majoitusliikkeen ovelle, on taksi paras vaihtoehto liikkumiseen. Takseja löytyy saapuvien lentojen terminaalin edestä. Jos matkan aikana on tarkoitus tutkia Sardinian saarta tarkemminkin ja omassa aikataulussa, saattaa auton vuokraaminen olla hyvä ratkaisu. Cagliarin lentoasemalla toimii useita kansainvälisiä autonvuokrausyrityksiä, joilta sopivan menopelin saa vuokrattua. Vuokrausta harkitsevien kannattaa toki tutkia yritysten ehtoja, tarjouksia ja hintoja, ja kenties myös tehdä varaus jo etukäteen, jotta mieluisa ajoneuvo on saatavilla perille saapumisen aikaan. Mukana autoa vuokratessa tulee luonnollisesti olla myös voimassaoleva ajokortti.


Cagliari: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Cagliari
Milano - Cagliari reitin lennot
Nopein lentoaika1t 24m
Halvin hinta311 €
Rooma - Cagliari reitin lennot
Nopein lentoaika1t 10m
Halvin hinta68 €
Helsinki - Cagliari reitin lennot
Nopein lentoaika12t 20m
Halvin hinta148 €

Kohteen Cagliari viisumivaatimukset

Cagliari sijaitsee Italian Sardiniassa. Italia on sekä EU-maa että Schengen-valtio ja näin ollen Suomen kansalainen ei Italiaan matkustaessaan tarvitse viisumia. Rajatarkastuksia ei normaaliolosuhteissa Suomen ja Italian välillä matkustettaessa ole, mutta matkassa kannattaa aina olla voimassaoleva matkustusasiakirja eli passi tai virallinen henkilökortti, sillä matkustajan henkilöllisyys ja kansalaisuus pitää pystyä tarvittaessa todistamaan.


Aloita matkan suunnittelu - Cagliari


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Cagliari

Lennot Cagliariin houkuttelevat matkailijoita monestakin syystä. Sardinian saari, jolla Cagliari sijaitsee, on loistava kohde upeasta luonnosta ja rannoista nauttimiseen. Kaupunkina jo keskiajalta asti merkittävässä asemassa ollut Cagliari tarjoaa taasen mainion kohteen kaupunkilomalle. Upeilla näköaloilla ja tunnelmalla varustettu Cagliarin vanhakaupunki, Castello, tarjoaa mitä hienoimman vierailupaikan kaupungissa. Alueelta löytyy esimerkiksi komea keskiaikainen torni Torre dell'Elefante, yksi kaupungin komeimmista rakennuksista Santa Maria Assunta e Santa Cecilia -katedraali, sekä Saint Remy -linnake. Kaupungin historialliset kohteet eivät rajoitu Castelloon. Kaupungista löytyvät esimerkiksi roomalaisen amfiteatterin rauniot, vanhat Basilica di San Saturnino -kirkon rauniot ja hieman sivummalta Tuvixeddun nekropolis. Kulttuurin perässä matkustaville kaupungilla on tarjottavanaan useita hienoja kohteita, kuten erittäin tyylikkäässä miljöössä taidetta ja veistoksia esittelevä Museo d'Arte Siamese. Antico Palazzo di Cittàssa pääsee taasen ihastelemaan nykytaidetta komeassa historiallisessa tilassa. Hieman kaupungista pohjoiseen sijaitseva 1100-luvun San Michelen linna on kohteena itsessäänkin jo mielenkiintoinen, ja sen lisäksi siellä järjestetään erilaisia näytöksiä. Komeita maisemia ei kannata Cagliarin matkalla unohtaa, ja vaikkei kaupungistakaan kauemmas matkustaisi, on keskustassa tarjolla silti esimerkiksi oopperatalon hieno Parco della Musica -puisto ja mukava Monte Claron puisto.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Cagliari, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Cagliari.

Totta kai.momondo seuraa Cagliari lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.