Kuinka voimme auttaa?

Löydä vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin momondosta, verkkosivustostamme, ja siitä kuinka toimimme. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ota meihin yhteyttä palautelomakkeella

Warning

Henkilöt, jotka väittävät edustavansa momondo, ovat ottaneet yhteyttä useisiin ihmisiin puhelimitse, WhatsAppissa ja sähköpostitse, tarjotakseen mahdolllisuutta varata matka heidän puolestansa ja tätä varten he ovat pyytäneet luottokortin numeroa tai pankkisiirtomaksua. Joitakin pyydettiin myös antamaan passi- ja henkilökorttinumerot. Nämä suorat sähköpostit, WhatsApp-viestit tai puhelut eivät ole momondo kautta vaan huijareilta, joiden tarkoituksena on petkuttaa tai toimia muulla haitallisella tavalla. Älä anna luottokorttitietojasi äläkä siirrä rahaa pankkitilille. Jos olet antanut luottokorttinumerosi, ota yhteyttä kortin myöntäneeseen tahoon estääksesi kortin käyttö. Jos olet antanut passisi tai henkilökorttisi numeron, ota yhteyttä poliisiin.

Usein kysyttyä

How momondo works

momondon käyttäminen on ilmaista. Emme lisää ylimääräisiä maksuja tai käytä evästeitä hintojen nostamiseen, joten kysymys kuuluukin miten tienaamme rahaa? Kun etsit momondon sivuilta lentoa, hotellia tai vuokra-autoa tai mitä muuta tahansa matkailuun liittyvää tarjousta, teet haun välittömästi sadoilta matkailusivustoilta kerralla suurimmista varaussivustoista pienempiin yrityssivuihin. Yhdistämme kaikki nämä hakutulokset ja näytämme saatavilla olevat verkkohinnat. momondo tienaa rahaa vain silloin, kun varaus tehdään lopulta sillä sivustolla, mihin käyttäjä on uudelleenohjattu tai klikkausprosentin mukaan maksetun vireillepanomaksun perusteella. Kumppanimme vastaavat näistä maksuista – emme koskaan veloita käyttäjiltämme maksuja tai komissiota. Ansaitsemme rahaa myös sivuillamme näkyvillä mainoksilla. Kun momondon käyttäjä klikkaa jotain näistä mainoksista ja hänet ohjaat mainostajan sivuille tai joskus mainosten näyttämisen jälkeen, saamme hieman rahaa sivuillamme mainostavilta yrityksiltä. Siinä kaikki!
HINTA momondo on matkahakukone, joka auttaa sinua löytämään edullisimmat lennot, hotellit ja vuokra-autot. Kun monilla yhteistyökumppaneillamme on sama hinta, käytämme algoritmia sen määrittämiseksi, mikä niistä näytetään ensin. Algoritmi ottaa huomioon käyttäjäkokemuksen, asiakastyytyväisyyden, saamamme korvauksen ja asiakasarviopisteet. Etsiessäsi lentoja voit suodattaa hakutulokset Halvin, Nopein ja Sopivin mukaan: HALVIN LENTO Halvat lennot tarkoittavat usein pidempiä lentoja useammalle välilaskulla, mutta miksi et tekisi itse matkasta tärkeää osaa koko kokonaisuutta ajatellen? Ei se päämäärää vaan matkalla oleminen, vai mitä? Matka voi kestää hieman pidempään, mutta perille pääset varmasti (ja taskussasi on enemmän rahaa tuhlattavaksi!). NOPEIN LENTO QNopeimmalla lennolla pääset matkakohteeseen mahdollisimman pikaisesti valitsemasi hakukriteereiden mukaan. Vältä niin monia välilaskuja kuin haluat, jotta pääset perille HETI. SOPIVIN LENTO Sopivimmassa lennossa hinta ja lentoaika on parhaiten balanssissa. Näytämme sopivimman vaihtoehdon siksi, että usein maksaessasi hieman enemmän, voit välttää 12 tunnin tai jopa pitempiä välilaskuja se on vain fiksua! Toisinaan arvioimme myös matkavaraussivustolta saamaasi palvelun laatua sekä ovatko he täysin läpinäkyviä varaus- tai matkatavaramaksujen suhteen. Jos he eivät kerro maksuista etukäteen, emme myöskään suosittele heidän sivuaan. Etsiessäsi hotelleja voit suodattaa hakutulokset Suositellut, Vieraiden arvosana ja Hinta mukaan: HYMIÖLUOKITUS Suositellut” algoritmi perustuu muutamiin keskeisiin tekijöihin. Kaksi tärkeintä tekijää ovat hotellien asiakasarviot ja suosio (klikkausten osalta). momondo-stolla näkyvät hotellit ovat usein varattavissa usean eri hotellivaraussivuston kautta, joista jokainen maksaa klikkauksista tai varauksista, jotka he saavat momondo-sivuston kautta. Arvioimme myös kunkin hotellin keskimääräisen tulopotentiaalin suosituksissamme. Lajittelemme hotellilistauksemme sisäisen algoritmin avulla, joka tasapainottelee hinnan ja tulopotentiaalin kesken. Jos edullisin hakutulos ei ole näkyvillä "Katso tarjous" tai "Valitse" painikkeen yläpuolella, korostamme sitä vihreällä hintaluettelon keskiosassa. SUOSITELLUT keskiarvo kaikista kirjoitetuista ja tarkistetuista arvioista. Arvioiden analysointi ja tulokset perustuvat käyttäjäarvosteluihin, jotka on kerätty Agodan, Booking.comin, HomeAwayn momondo:in, Pricelinen ja TrustYoun sivustoilta. HALVIN Kun lajittelet hakutuloksia hinnan mukaan, näytämme ensin halvimmat tulokset.
Teemme parhaamme sisällyttääksemme kaikki pakolliset maksut ja lisämaksut (maksut, joita ei voi poistaa) hinnoissa, joita näytämme. Joskus matkantarjoajat eivät ilmoita meille kaikkia maksujaan tai kärsimme teknisistä ongelmista, jotka luovat epätarkkuuksia näyttämiimme hintoihin. Suosittelemme aina tarkistamaan lopullisen hinnan varaussivustolla ennen varaamista. Tavoitteenamme on saada hintoihin mahdollisimman paljon läpinäkyvyyttä ja pyrimme jatkuvasti lisäämään avoimuuttamme. Näytämme tietoja joistakin ei-pakollisista maksuista ja lisämaksuista, joita eri matkantarjoajat (hotelli, lentoyhtiö tai autovuokraamo) lisäävät hintoihin. Nämä tiedot näytetään yhdessä tietyn matkantarjoajan kanssa ja pyrimme näyttämään maksulistan jokaiselle matkantarjoajalle, joiden tulokset näkyvät sivuillamme. Jos sinulla on kysyttävää siitä, mitä hintoihin sisältyy, ota yhteyttä lentoyhtiöön tai matkantarjoajaan, joiden kautta olet tehnyt varauksen tai harkitset varaamista. Jos havaitset virheen lisämaksujen hinta-arviossa, ota suoraan meihin yhteyttä.
momondolla on sopimusperusteinen suhde useimpien yli 700 eri matkantarjoajien kanssa, joiden tarjoamaa näytämme osana hakutuloksiamme. Jos yrityksesi on kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssamme, katso lisätietoja Affiliate-ohjelmastamme tai Hotelliomistajien sivuilta. Näistä sopimussuhteista erillään momondo on osa Booking Holdings Inc:ia, johon kuuluu myös muita matka-ja vapaa-ajansivustoja, kuten Booking.com, Priceline.com, Agoda.com, Rentalcars.com ja Opentable.com. momondo operoi myös seuraavia metahakukoneita: KAYAK, SWOODOO, Checkfelix, Cheapflights ja Mundi.
Lentoyhtiöiltä ja verkkomatkatoimistoilta tulevia hintoja voidaan päivittää useita kertoja päivässä ja saatavuus vaihtelee jatkuvasti. Emme päätä hinnoista itse, mistä syystä emme myöskään voi taata lentoyhtiöiden, hotellien ja autovuokraamojen hintoja. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että momondon sivuilla näkyvät hinnat ovat oikein ja ajan tasalla, mutta hinnoissa ja saatavuudessa voi olla vaihtelua. Joskus hyvin harvoin matkantarjoajien lähettämissä hinnoissa voi olla ongelmia (hotelli, lentoyhtiö tai autovuokraamo), tai tekniset syyt vaikuttavat siihen, miksi hinnat ei näy oikein. Jos huomaat tällaista tapahtuvan, kerro siitä meille ‘ota yhteyttä’ lomakkeella.
Pyrimme tarjoamaan käyttäjille kattavan hakutulosten listauksen hakusi aikana saatavilla olevista tarjouksista ja uskomme, että pääsemme melkein aina haluamaamme lopputulokseen, mutta meillä ei ole pääsyä kaikkiin tarjouksiin ja joskus suodatamme pois huonolaatuisia tuloksia.

Lennot

momondon oletusasetuksena etusivulla on meno-paluulento, mutta useita kohteita sisältävien lentojen etsiminen on myös helppoa. Valitse vain ‘Useita kohteita’ hakukentän yläpuolella olevasta valikosta. Sen jälkeen, kun olet valinnut tämän matkatyypin, voit lisätä haluamasi meno- ja paluukentät ja päivämäärät jopa neljälle eri etapille. Otathan huomioon, että emme tällä hetkellä pysty tarjoamaan hintavahti ominaisuutta useita kohteita sisältävälle matkasuunnitelmalle. SOVELLUS Valitse ‘Useita kohteita’ valikosta, napauta ‘Lento 1’ lisätäksesi lähtöpäivä- ja paluupäivät sekä kentät, napauta ‘Lento 2’ lisätäksesi päivämäärät sekä lentokentät. Napauta ‘Lisää’, kun haluat mukaan muita lentoja.
Voit vaihtaa valuutan oikeassa alakulmassa olevan pudotusvalikon kautta. Sovelluksessa voit vaihtaa valuuttaa ‘Profiili’ valikon ‘Asetusten’ kautta. Maksat useimmiten paikallisessa valuutassa sen jälkeen, kun sinut on ohjattu verkkomatkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle tekemään varaus. Poikkeuksia voi kuitenkin olla, ja kaikki varaussivustot eivät voi tarjota tätä vaihtoehtoa. Otathan huomioon, että jos sinut ohjataan sellaiselle varaussivustolle, joka ei voi veloittaa sinua samassa valuutassa kuin mitä pankkisi tai luottokorttisi myöntäjä, vastaa valuutanmuunnoksesta kortin myöntänyt taho. Jos näet eri valuutan uudelleenohjauksen jälkeen, suosittelemme, että otat yhteyttä pankkiisi tarkistaaksesi millaisia maksuja he veloittavat valuuttamuunnoksista.
momondon sivustolla sinulla on mahdollisuus etsiä lentolippuja käyttäen mitä tahansa valuuttaa, joka on saatavilla sivuillamme. Jotkut lentoyhtiöt ja verkkomatkatoimistot voivat kuitenkin sallia sinun näkevän ja maksavan vain tietyillä valuutoilla. Otathan huomioon, että jos sinut ohjataan uudelleen sellaisen matkantarjoajan sivulle, joka ei voi veloittaa sinua samassa valuutassa kuin mitä pankkisi tai luottokorttisi myöntäjä tekee, vastaa valuutanmuunnoksesta kortin myöntänyt taho. Tämä tarkoittaa myös sitä, että he voivat veloittaa vaihtopalkkion muuntamisesta, joten suosittelemme ottamaan yhteyttä heihin saadaksesi selville etukäteen mahdollisten lisämaksujen määrän.
momondon etusivulla ensisijainen lipputyyppi on economy, mutta voit tehdä hakuja myös muiden lippuluokan lennoille (kuten economy, premium economy, bisnes tai 1. luokka). Valitse haluamasi lippuluokka hakukentässä näkyvästä pudotusvalikosta samalla kun valitset matkustajien määrän.
p>Kun teet haun useammalle matkustajalle kerrallaan momondon sivuilla, varaussivustot lähettävät meille tiedon kokonaishinnasta kaikilta matkustajilta. Emme kuitenkaan saa tietoomme yksittäistä hintaa matkustajalta, mistä syystä näytämme yleensä kaksi hintaa. Kokonaishinta kaikilta matkustajilta sekä keskimääräinen hinta matkustajalta (kaikkien matkustajien kokonaishinta jaettuna matkustajamäärällä iästä riippumatta). Jos lasten tai sylilasten lippujen hinnoissa on alennuksia, on ne jo laskettu mukaan kokonaishintaan. Kun sinut on ohjattu matkantarjoajan sivulle tekemään varaus, näet yksittäiset hinnat jokaista matkustajaa kohden.
Lentoyhtiöillä on omat sääntönsä ja usein myös omat hintansa lentoyhtiön saattopalvelun osana yksin matkustaville alaikäisille lapsille. Siksi ei ole mahdollista etsiä lippuja ilman huoltajia matkustaville alaikäisille matkustajille momondon sivuilta. Suosittelemme ottamaan yhteyttä lentoyhtiöön tai matkantarjoajaan, jotta voit tarkistaa heiltä suoraan ilman huoltajia matkustavia alaikäisiä koskevat käytännöt sekä vaatimukset.
Useimmat lentoyhtiöt ja matkantarjoajat tarjoavat erityisehtoja ja joskus edullisia hintoja ryhmävarauksille, mistä syystä voit etsiä lentovaihtoehtoja enintään 9 henkilölle kerrallaan momondon sivuilta. Jos haluat tehdä varauksen useammalle kuin yhdeksälle henkilölle, suosittelemme, että teet haun momondon sivuilla löytääksesi reitillä liikennöivät lentoyhtiöt ja matkantarjoajat. Ota sen jälkeen suoraan yhteyttä heihin selvittääksesi ryhmävarauksia koskevat ehdot ja hinnat.
momondon sivuilta ei voi valitettavasti etsiä lentoja, joissa on avoin paluu.
Hymiöluokituksemme toimii sillä tavalla, että pisteytämme jokaisen lennon hakutuloksissa hinnan ja keston välillä arvosanoin 0 ja 10. Parhaimman arvosanan saa lentolippu, jonka hinta ja lentoaika on parhaiten tasapainossa. On tärkeää muistaa, että lennolle annettu luokitus koskee vain kyseistä hakua. Toisin sanoen hymiöluokitusta voi käyttää ohjenuorana lentoja vertaillessa saman haun sisällä, mutta siitä ei ole apua, kun haluat verrata useita eri hakuja kerralla.
Jos sinulla on ongelmia tai saat virheilmoituksen sen jälkeen kun sinut on ohjattu valitsemallesi varaussivustolle varauksen viimeistelyä varten, suosittelemme, että otat suoraan yhteyttä tämän sivuston asiakaspalveluun, sillä ongelma on heidän eikä momondon sivuilla. Jos virhe on kriittinen, ja mielestäsi meidän pitäisi olla tietoisia siitä, älä epäröi ottaa yhteyttä myös meihin.
ONGELMIA HINTOJEN KANSSA Katso lennon hitoja koskevat tiedot alla olevasta Ohje-osista. LINKKI EI TOIMI Jos huomaat, että palveluntarjoajan verkkosivustolle johtava linkki ei toimi oikein (virheilmoitus, linkki vääriin lentoihin jne.), Lähetä meille mahdollisimman paljon yksityiskohtaisia tietoja haustasi (mukaan lukien kuvakaappaukset, jos mahdollista) ja tutkimme asiaa edelleen. ONGELMIA SOVELLUKSEN KANSSA Jos sinulla on ongelmia sovelluksen käytössä, suosittelemme, että kokeilet seuraavaa:
 • Aloita sulkemalla sovellus ennen kuin avaat sen uudelleen ja kokeilet uudelleen. Joskus pelkkä älypuhelimen sammuttaminen ja uudelleenkäynnistys voi auttaa
 • Jos sovellut ei edelleenkään toimi, poista seuraavaksi momondo-sovellus ja lataa uusin versio joko Apple App Storesta tai Google Play Storesta käyttöjärjestelmästä riippuen
Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, lähetä meille mahdollisimman paljon yksityiskohtaisia tietoja, kuten mikä meni pieleen, mitkä olivat tarkat hakukriteerit, millaista puhelinta käytät sekä sovellus- ja käyttöjärjestelmäversio, ja tutkimme asiaa edelleen. ONGELMIA VARAUSSIVUSTOLLE OHJAUTUMISEN JÄLKEEN Jos sinulla on ongelmia tai saat virheilmoituksen sen jälkeen, kun sinut on ohjattu valitsemallesi varaussivustolle viimeistelemään varaus, suosittelemme, että otat suoraan yhteyttä tämän sivuston asiakaspalveluun, sillä ongelma on heidän eikä momondon sivuilla.
Voit käyttää momondon haetuimmilla lentoreiteillä hintakalenteria (löytyy hakutulosten yläpuolelta) löytääksesi halvimmat matkustuspäivät matkakohteeseen. Kalenterin avulla näet suuntaa antavat hinnat haluamillesi lennoille, jotka perustuvat sivustolla aikaisemmin tehtyihin lentohakuihin. Hintakalenterin tarkoituksena on näyttää, että valitsemalla eri päivämäärät voit säästää rahaa. Otathan huomioon, että nähdäksesi paikkansa pitävät ja ajan tasalla olevat hinnat, muista klikata kalenterin alla näkyvää ‘Etsi näiltä päiviltä‘ -komentoa heti sen jälkeen, kun olet valinnut uudet päivämäärät. Voit käyttää myös hintatieto-ominaisuuttamme, joka löytyy hintakalenterin yläpuolelta. Olemme keränneet tietoja hintoihin vaikuttavista tekijöistä kuten kuinka monta päivää lähtöön on, kellonajoista, viikonpäivistä, vuodenajoista, lentokentistä ja lentoyhtiöistä.
Lippujen hinnat ja saatavuus vaihtelevat jatkuvasti lukuisten tekijöiden vuoksi, ei pelkästään siis kysynnän ja tarjonnan mukaan. Vaadimme matkantarjoajia lähettämään hinnat siinä muodossa, että ne sisältävät jo kaikki pakolliset maksut ja mahdolliset lisämaksut. Joskus saamissamme hintatiedoissa on ongelmia, ja voit nähdä momondon sivuilla hinnan, joka ei ole enää saatavilla esimerkiksi siitä syystä, että kyseinen lippu tai lentoluokan lippu myytiin jo toiselle matkustajalle.
Hintakalenteri, Trip Finder ja Minne tahansa -haku näyttävät arvioidun hinnan lennolle. Näiden ominaisuuksien tarkoituksena on osoittaa erilaisia keinoja miten voit säästää rahaa varatessasi lippuja jos sinulla on mahdollisuus joustamiseen. Hintakalenterissa, Trip Finderissa ja Minne tahansa -haussa näkyvät hinnat perustuvat momondon sivuilla aiemmin tehtyihin hakuihin, ja ne vaativat siis tietyn verran saatavilla olevaa dataa, jotta arvio on tarkka. Tästä syystä Hintakalenteri, Trip Finder ja Minne tahansa -haku pystyvät näyttämään hintoja vain suosituille reiteille, joita haetaan usein momondon sivustolla. Voimme näyttää ajan tasalla olevat hinnat ja saatavuuden vasta sen jälkeen, kun olet kirjoittanut tarvittavat hakuehdot (kaupungin, matkakohteen, lentokentän ja päivämäärät) ja olet klikannut "Etsi" -painiketta, koska hinnat ja saatavuus vaihtelevat jatkuvasti. Kun haku on valmis, voit valita parhaiten sopivan tarjouksen ja varaussivuston, missä itse varaaminen tapahtuu
momondo ei voi lähettää sähköpostitse tarjousta käyttäjilleen, koska hinnat ja saatavuus muuttuvat jatkuvasti ja koska emme voi taata sitä ettei hinta muutu jo sähköpostin lähettämisen tai lukemisen aikana. Tästä syystä paras tapa saada ajan tasalla olevia tarjouksia on tehdä uusi haku.
Lippuja on tyypillisesti saatavilla tietty määrä tietyllä hinnalla. Kun nämä liput on loppuunmyyty, seuraavan hintakategorian liput ovat seuraavaksi vuorossa (yleensä hieman korkeampaan hintaan). Jos alkuperäiseen hintaan lippuja on saatavilla vain yksi kappale, voi kokonaishinta olla korkeampi kun lentoja etsitään yhden henkilön sijaan kahdelle. Näytämme momondon sivuilla kaksi erillistä hintaa, kun etsit lentoja useammalle kuin yhdelle henkilölle. Näytämme kokonaishinnan kaikille matkustajille ja keskimääräisen hinnan matkustajalta. Kun siirryt verkkomatkasivustolle tai lentoyhtiön sivustolle varaamaan, voit joissain tapauksissa nähdä hintayhteenvedon, jossa hinta eritellään henkilöluvun mukaan. Suosittelemme, että tarkastat aina tarkkaan matkasuunnitelman ja varauksen ehdot ennen lopullista varaamista matkantarjoajan sivustolta.
Jos olet havainnut hintaeroja sen perusteella, että teetkö haun mobiililaitteella tai tietokoneella, johtuu se todennäköisesti hotellitoimittajan liiketoimintastrategiasta tai siitä, että heillä on meneillään laitekohtainen kampanja. Olemme ilmainen maailmanlaajuinen matkahakusivusto, ja emme voi vaikuttaa siihen, miten matkantarjoajat ja eri varaussivustot, joiden kanssa teemme yhteistyötä kehittävät liiketoimintaansa hintojen suhteen. Voimme vain näyttää hinnat, jotka ovat saatavilla sillä laitteella, millä haku tehtiin.
Vaadimme kanssamme yhteistyötä tekevien matkantarjoajien tarjoamien hintojen sisältävän kaikki pakolliset maksut ja lisämaksut. Haasteenamme on jatkuvasti muuttuvat maksut, joita verkkomatkatoimistot ja lentoyhtiöt voivat lisätä hintoihin koskien lisäpalveluita kuten matkatavaroita, matkatavaroita jne. vaikka näiden lisäpalveluiden lisääminen ei ole pakollista itse matkantarjoajan sivulla. LUOTTOKORTTIMAKSUT momondo requires that airlines and online travel agencies should always be able to offer at least one free payment option, but additional fees may apply for using other credit cards. momondo edellyttää, että lentoyhtiöiden ja verkkomatkatoimistojen pitää pystyä tarjoamaan aina vähintään yksi maksutapa ilmaiseksi, mutta lisämaksut voivat olla mahdollisia muiden luottokorttien kohdalla. Muista aina tarkistaa lopullinen hinta sen jälkeen, kun sinut on ohjattu matkantarjoajan sivulle viimeistelemään varaus. Jos sinulla on lisäkysymyksiä siitä, mitä hinnat sisältävät, ota suoraan yhteyttä matkantarjoajaan, sillä he voivat auttaa sinua parhaiten kysymysten kanssa.
momondo on ilmainen maailmanlaajuinen matkahakusivusto, joka auttaa sinua matkasuunnitelmien teossa, mutta emme käsittele varauksia eikä meillä ole pääsyä käyttäjien varaustietoihin. Kun olet löytänyt etsimäsi, ohjaamme sinut autovuokraamon tai varaussivuston sivuille tekemään varauksen. Tämä tarkoittaa sitä, että teet varauksen heidän etkä momondon kautta. Jos sinulla on kysymyksiä varauksen viimeistelystä, nykyisen varauksen muuttamisesta, maksuista, tarve peruuttaa, hakea hyvityksiä, kysymyksiä matkatavaroista, aterioista, istuinpaikoista tai siitä mitä voit tuoda mukanasi lennolle, ota suoraan yhteyttä siihen matkantarjoajaan tai lentoyhtiöön, joka vastaa varauksestasi. Sinun pitäisi löytää asiakaspalvelun yhteystiedot suoraan varauksestasi tai verkkosivulta. Jos et ole saanut varausvahvistusta sähköpostiisi, katso ohjeet miten toimia: Mistä löydän varausvahvistuksen?
momondo on ilmainen maailmanlaajuinen matkahakukone, ja meillä ei ole tarkempaa tietoa varausvahvistuksestasi tai varaukseen liittyvistä yksityiskohdista. Jos et ole vielä vastaanottanut varausvahvistusta varaussivustolta, jonka kautta teit varauksen, suosittelemme, että kokeilet seuraavaa:
 • Tarkista sähköpostisi roskaposti- ja roskakorikansiot, koska joskus tuntemattomilta lähettäjiltä saapuvat viestit voivat päätyä sinne postilaatikon sijaan
 • Jos et tämänkään jälkeen löydä vahvistussähköpostia, ota yhteyttä varaussivustoon, jonka kautta teit varauksen, koska vain heillä on pääsy varaustietoihisi
Jos olet epävarma tai et muista millä sivustolla tai matkantarjoajan kautta teit varauksen, suosittelemme tarkistamaan tiliotteesi, koska sieltä pitäisi löytyä matkantarjoajan nimi maksutapahtuman yhteydestä. Voit myös löytää varauksesi tai matkantarjoajan nimen tarkistamalla selaimesi historian siltä päivältä, kun teit varauksen. Vaihtoehtoisesti voi yrittää luoda saman haun uudelleen momondossa tunnistaaksesi matkantarjoajan, jonka kautta teit varauksen. Suurin osa lipuista kirjoitetaan 24 tunnin sisällä varaamisesta, mutta joillakin varaussivustoilla tai matkantarjoajilla tämä prosessi voi kestää pidempään, jolloin yhteydenotto itse matkantarjoajaan on ainoa vaihtoehto.
momondo on ilmainen maailmanlaajuinen matkahakusivusto, joka auttaa sinua suunnittelemaan matkaasi, mutta emme käsittele varauksia eikä meillä ole pääsyä varaustietoihisi. Kun olet löytänyt etsimäsi, ohjaamme sinut varaussivustolle viimeistelemään varauksen. Tämä tarkoittaa sitä, että varaat heidän et momondon kautta. Jos sinulla on kysyttävää varauksen peruuttamisesta tai miten olemassa olevaan varaukseen tehdään muutoksia, ota suoraan yhteyttä varaussivustoon, jonka kautta teit varauksen. Yhteystietojen pitäisi löytyä varausvahvistuksesta. Jos sinulla ei ole varausvahvistusta, katso edellisestä osiosta ohjeet: Mistä löydän varausvahvistuksen? Peruutuksia, muutoksia ja hyvityksiä koskevat käytännöt vaihtelevat varaussivustolta toiselle. Löydät lisätietoja joko itse sivustolta tai varausvahvistuksesta.
<pKun olet tehnyt varauksen verkkomatkatoimiston tai lentoyhtiön kautta, lähettävät he sinulle varausvahvistuksen. Jos et ole vielä saanut varausvahvistusta matkantarjoajalta, jonka kautta teit varauksen, suosittelemme seuraavaa:
 • Tarkista sähköpostisi roskaposti- ja roskakorikansiot, koska joskus tuntemattomilta lähettäjiltä saapuvat viestit voivat päätyä sinne postilaatikon sijaan
 • Jos et tämänkään jälkeen löydä vahvistussähköpostia, ota yhteyttä varaussivustoon, jonka kautta teit varauksen, koska vain heillä on pääsy varaustietoihisi
Jos olet epävarma tai et muista millä sivustolla tai matkantarjoajan kautta teit varauksen, suosittelemme tarkistamaan tiliotteesi, koska sieltä pitäisi löytyä matkantarjoajan nimi maksutapahtuman yhteydestä. Voit myös löytää varauksesi tai matkantarjoajan nimen tarkistamalla selaimesi historian siltä päivältä, kun teit varauksen. Vaihtoehtoisesti voi yrittää luoda saman haun uudelleen momondon sivuilla tunnistaaksesi varaussivuston nimen, jonka kautta teit varauksen. Suurin osa lipuista kirjoitetaan 24 tunnin sisällä varaamisesta, mutta joillakin varaussivustoilla tai matkantarjoajilla tämä prosessi voi kestää pidempään, jolloin yhteydenotto itse matkantarjoajaan on ainoa vaihtoehto.
momondo on ilmainen maailmanlaajuinen matkahakusivusto, ja emme käsittele varauksia eikä meillä ole pääsyä varaustietoihisi. Ota yhteyttä suoraan matkantarjoajaan, jonka kautta teit varauksen keskustellaksesi varaukseen liittyvistä ongelmista. Jos sinulla ei ole varausvahvistusta tai et muista minkä matkantarjoajan kautta teit varauksen, katso edellisestä osiosta ohjeet: Mistä löydän varausvahvistuksen?
Lentoliikenteessä voi joskus tapahtua peruutuksia. Näin käy yleensä jos lentoyhtiö päättää peruuttaa lennon tai jos lentoyhtiö tai matkantarjoaja eivät pysty harvinaisimmissa tapauksissa tarjoamaan lippua mainostettuun hintaan. Jos varauksesi peruttiin, matkantarjoaja, jolta ostit lipun, tarjoaa yleensä uutta lippua uuteen hintaan tai tarjoaa sinulle täyden hyvityksen. Koska momondo on ilmainen maailmanlaajuinen matkahakusivusto, emme voi vaikuttaa lentojen peruuntumiseen. Tästä syystä jos lentosi peruuntuu ja tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää, ota suoraan yhteyttä matkantarjoajaan kuullaksesi heidän tarjoamista vaihtoehdoista.
momondo on ilmainen maailmanlaajuinen matkahakusivusto. Autamme sinua suunnittelemaan matkaasi, mutta emme käsittele varauksia tai maksuja. Kun olet löytänyt etsimäsi, ohjaamme sinut verkkomatkatoimiston tai lentoyhtiön sivuille varaamaan. Tämä tarkoittaa sitä, että varaat heidän et momondon kautta. Kun sinut on ohjattu matkantarjoajan sivulle, löydät tiedon hyväksytyistä maksutavoista. Suosittelemme, että otat suoraan yhteyttä matkantarjoajaan jos sinulla on kysyttävää maksamisesta. Yhteystiedot löytyvät heidän verkkosivuiltaan. Huomaathan, että kun varaus on hyväksytty, matkantarjoaja voi joissain tapauksissa ottaa yhteyttä sinuun pyytääkseen lisätunnistautumista tai asiakirjoja ennen kuin he voivat vahvistaa varauksen. Tällainen käytäntö johtuu turvallisuussyistä, ja sillä pyritään turvaamaan sekä käyttäjän että matkantarjoajan etuja. Jos sinulla on kysymyksiä näihin käytäntöihin liittyen, ota suoraan yhteyttä matkantarjoajaan.
Joskus harvoissa tapauksissa voi tapahtua virhe, jonka seurauksena verkkomatkatoimisto ottaa tai varaa rahaa tililtäsi ilman, että varausta on vahvistettu. Useimmissa tapauksissa rahat vapautuvat takaisin tilillesi muutaman päivän kuluessa pankista riippuen. Joskus yhteydenotto pankkiin voi auttaa prosessin nopeuttamisessa. Jos et saanut varausvahvistusta, suosittelemme, että tarkistat sähköpostisi roskaposti- ja roskakorikansiot, koska joskus tuntemattomilta lähettäjiltä saapuvat viestit voivat päätyä sinne postilaatikon sijaan. Ilmaisena maailmanlaajuisena matkahakusivustona momondo auttaa sinua matkasuunnitelmien teossa, mutta emme käsittele varauksia eikä meillä ole pääsyä varaustietoihin. Suosittelemaan ottamaan suoraan yhteyttä matkantarjoajaan, jonka kautta teit varauksen, jotta he voivat joko vahvistaa varauksesi tai antamaan tietoa siitä koska maksu palautetaan tilille.
momondon sivuilla näkemäsi hinnat tulevat suoraan matkantarjoajilta kuten verkkomatkatoimistolta, tai hotellin ja lentoyhtiön omilta sivuilta. Pyydämme matkantarjoajia lähettämään hinnat, jotka sisältävät jo valmiiksi kaikki maksut ja lisämaksut. Kun sinut on ohjattu matkantarjoajan verkkosivulle vahvistamaan varaus, kaikki tiedot mukaan lukien hinnat, ovat ajan tasalla ja esillä. Tästä huolimatta kannattaa tiedot, kuten hinnat, aina tarkistaa vielä kertaalleen ennen kuin vahvistat ja maksat varauksen. Lopullinen hinta saattaa joskus muuttua jos olet lisännyt vielä joitain matkantarjoajan tarjoamia lisäpalveluita varaamisprosessin aikana, kuten ruumaan meneviä matkatavaroita tai matkavakuutuksen. Lentoyhtiöiden ja verkkomatkatoimistojen on aina tarjottava vähintään yksi ilmainen maksutapa, mutta he voivat periä lisämaksuja muiden maksutapojen käytöstä. Koska sinulla on vähintään yksi tapa välttää maksutapoihin liittyviä maksuja, emme sisällytä makutapakuluja hakutulosten hintoihin. Jos sinulla on syytä uskoa, että sinua on veloitettu liikaa, suosittelemme ottamaan yhteyttä suoraan matkantarjoajaan, koska momondolla ei ole pääsyä varaustietoihisi.
momondo on ilmainen maailmanlaajuinen matkahakusivusto. Autamme sinua suunnittelemaan matkaasi, mutta emme käsittele varauksia emmekä ota vastaan maksuja. Kun olet löytänyt etsimäsi, ohjaamme sinut verkkomatkatoimiston tai lentoyhtiön sivuille varaamaan. Tämä tarkoittaa sitä, että varaat heidän etkä momondon kautta ja käyttäjät päättävät aina itse kenen kanssa he tekevät varauksen. Tästä syystä suosittelemme, että luet tarkasti läpi matkantarjoajan käyttöehdot ennen varaamista. momondo ei ole vastuussa matkantarjoajien asiakaspalvelun tasosta ja suosittelemme siksi aina ottamaan suoraan yhteyttä heihin mistä tahansa ongelmasta. Rakastamme palautetta ja arvostamme kovasti jos haluat jakaa kokemuksiasi asioinnista eri matkantarjoajien kanssa. Haluamme, että käyttäjiemme kokemukset ovat hyviä ja voimme esittää siihen liittyen erikoistoivomuksia matkantarjoajille, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Emme salli matkantarjoajien käyttävän äärimmäisen korkeita luottokorttimaksuja, vähintään yhden yleisen maksutavan täytyy olla ilmainen, ja sen lisäksi emme salli maksullisten ennalta valittujen lisäpalveluiden käyttöä varausprosessin aikana. Saat lisätietoja momondon velvollisuuksista, katsomalla käyttöehtojamme.
Hakutuloksissa näkyvät hinnat tulevat suoraan verkkomatkatoimistolta tai lentoyhtiöltä. Pyydämme matkantarjoajia lähettämään hinnat, jotka sisältävät jo valmiiksi kaikki maksut ja lisämaksut. Matkatavaroihin liittyvät hinnat ja ehdot voivat kuitenkin vaihdella, ja ne kannattaa aina tarkistaa erikseen matkantarjoajan sivuilta. Voit myös tarkistaa lentoyhtiöiden matkatavaramaksut. Jos sinulla on lisäkysymyksiä matkatavaroihin liittyen, suosittelemme, että otat suoraan yhteyttä matkantarjoajaan, koska he voivat auttaa parhaiten.
Koska useimmilla lentoyhtiöillä on erilaiset säännöt matkustamisesta lemmikkien kanssa, suosittelemaan ottamaan suoraan yhteyttä verkkomatkatoimistoon tai lentoyhtiöön, jolta aiot varata lennon, koska saat heiltä parhaiten apua. Jos et ole saanut varausvahvistusta sähköpostiisi, katso ohjeet miten toimia Kuka vastaa varausta koskeviin kysymyksiin? osiosta.</p>
Matkustaessa tarvitset voimassa olevan matkustusasiakirjan kuten viisumin, passin, henkilökortin ja vaatimukset vaihtelevat lentoyhtiön, maiden, hallitusten ja oman kansalaisuutesi mukaan. Koska matkustajan omalla vastuulla on tarkistaa, että heillä on tarvittavat matkustusasiakirjat hallussa ennen matkalle lähtöä, suosittelemme tarkistamaan suoraan lentoyhtiöltä tai verkkomatkatoimistolta, kohdemaasi paikallisesta suurlähetystöstä tai konsulaatista matkalle vaadittavat dokumentit ennen varaamista. Huomioithan myös, että jos sinulla on välilasku eri maassa kuin mihin lennät, voit tarvita kauttakulkuviisumin tätä välilaskua varten. Vaatimukset voivat myös muuttua, muista tarkistaa uusimmat tiedot juuri ennen matkaa.

Hotellit

Voit aina vaihtaa valuutan käyttämällä oikeassa alakulmassa olevaa pudotusvalikkoa tai sovelluksessa valuutanvaihto onnistuu näppärästi ‘Profiili’ valikon ‘Asetusten’ kautta. Otathan huomioon, että jos päätät maksaa varauksesi muussa kuin kotimaan valuutassa, luottokortin myöntäjä voi veloittaa vaihtopalkkion valuuttamuunnoksesta, mistä syystä suosittelemme, että otat yhteyttä pankkiisi tarkistaaksesi millaisia maksuja he veloittavat valuuttamuunnoksista.
omondon sivuilla on mahdollista etsiä hotelleja yli 100 valuutassa, joita tuemme. Kaikki hotellivaraussivustot eivät kuitenkaan tue samaa määrää valuuttoja kuin mitä momondo, mikä tarkoittaa, että saatat nähdä hinnan toisessa valuutassa uudelleenohjauksen jälkeen. Hinta ei muutu, mutta saatat siitä huolimatta joutua maksamaan varauksen muussa kuin kotimaisessa valuutassa. Otathan huomioon, että jos päätät maksaa varauksesi muussa kuin kotimaan valuutassa, luottokortin myöntäjä voi veloittaa vaihtopalkkion valuuttamuunnoksesta, mistä syystä suosittelemme, että otat yhteyttä pankkiisi tarkistaaksesi millaisia maksuja he veloittavat valuuttamuunnoksista.
ONGELMIA HINTOJEN KANSSA Katso lennon hitoja koskevat tiedot alla olevasta Ohje-osista. LINKKI EI TOIMI Jos huomaat, että palveluntarjoajan verkkosivustolle johtava linkki ei toimi oikein (virheilmoitus, linkki vääriin lentoihin jne.), Lähetä meille mahdollisimman paljon yksityiskohtaisia tietoja haustasi (mukaan lukien kuvakaappaukset, jos mahdollista) ja tutkimme asiaa edelleen. ONGELMIA SOVELLUKSEN KANSSA Jos sinulla on ongelmia sovelluksen käytössä, suosittelemme, että kokeilet seuraavaa:
 • Aloita sulkemalla sovellus ennen kuin avaat sen uudelleen ja kokeilet uudelleen. Joskus pelkkä älypuhelimen sammuttaminen ja uudelleenkäynnistys voi auttaa
 • Jos sovellut ei edelleenkään toimi, poista seuraavaksi momondo-sovellus ja lataa uusin versio joko Apple App Storesta tai Google Play Storesta käyttöjärjestelmästä riippuen
Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, lähetä meille mahdollisimman paljon yksityiskohtaisia tietoja, kuten mikä meni pieleen, mitkä olivat tarkat hakukriteerit, millaista puhelinta käytät sekä sovellus- ja käyttöjärjestelmäversio, ja tutkimme asiaa edelleen. ONGELMIA VARAUSSIVUSTOLLE OHJAUTUMISEN JÄLKEEN Jos sinulla on ongelmia tai saat virheilmoituksen sen jälkeen, kun sinut on ohjattu valitsemallesi varaussivustolle viimeistelemään varaus, suosittelemme, että otat suoraan yhteyttä tämän sivuston asiakaspalveluun, sillä ongelma on heidän eikä momondon sivuilla.
Jos sinulla on ongelmia tai saat virheilmoituksen sen jälkeen kun sinut on ohjattu valitsemallesi varaussivustolle varauksen viimeistelyä varten, suosittelemme, että otat suoraan yhteyttä tämän sivuston asiakaspalveluun, sillä ongelma on heidän eikä momondon sivuilla.
Usein sama hotellitarjous on saatavilla eri hotellivaraussivustoilla. Kaikki nämä hotellivaraussivustot on listattu hotellin hakutuloskortissa, jotta voit valita helposti kenen kautta teet varauksen. Laitamme nämä hotellivaraussivustot kolmesta eri komponentista perustuvan pistesysteemin perusteella järjestykseen: Ensinnäkin CTR-arvo (klikkaussuhde) on puolueeton laskelma siitä, kuinka usein momondo-käyttäjät klikkaavat hotellivaraussivustoa niiden näkyessä hakutuloskortissa. Toiseksi hintojen laskutekijä, mikä on laskettu muuttuja, joka rankaisee hotellivaraussivuston pistemäärää jos he eivät tarjoa halvinta hintaa – mitä kalliimpi heidän tarjoamansa hinta on suhteessa muihin varaussivustoihin sitä enemmän heitä rangaistaan. Otamme myös huomioon hinnan per mainosklikkaus CPC, mikä on kokonaiskorvaus, jonka varaussivusto on valmis käyttämään saadakseen klikkauksen tietylle majoituspaikalle. Korostamme hotellivaraussivustoa, jolla on paras kokonaispstemäärä hotellin tuloskortissa. Jos Katso tarjous tai Valitse -nappuloiden päällä näkyvä hinta ei ole halvin, varmistamme sen, että halvin tarjous on korostettu vihreällä.
Majoituspaikkojen hinnat ja saatavuus vaihtelevat jatkuvasti lukuisten tekijöiden vuoksi, ei pelkästään siis kysynnän ja tarjonnan mukaan. Tästä syystä näyttämämme hinnat päivittyvät juuri sillä hetkellä, kun napautat Etsi-painiketta. Näet aina hotellitarjoajien ja hotellien uusimmat tarjoukset. Vaadimme matkantarjoajia lähettämään hinnat siinä muodossa, että ne sisältävät jo kaikki pakolliset maksut ja mahdolliset lisämaksut. Joskus saamissamme hintatiedoissa on ongelmia, ja voit nähdä momondon sivuilla hinnan, joka ei ole enää saatavilla esimerkiksi siitä syystä, että kyseinen huone tai loma-asunto myytiin jo toiselle matkustajalle.
momondo ei voi lähettää sähköpostitse tarjousta käyttäjilleen, koska hinnat ja saatavuus muuttuvat jatkuvasti ja koska emme voi taata sitä ettei hinta muutu jo sähköpostin lähettämisen tai lukemisen aikana. Tästä syystä paras tapa saada ajan tasalla olevia tarjouksia on tehdä uusi haku.
Koska momondo ei myy hotellivarauksia, emme myöskään voi vaikuttaa hintoihin millään tavoin. Teemme reaaliaikaisia hakuja ja löydämme hintoja, jotka ovat saatavilla hakusi aikana. Sivustollamme näkyvät hinnat tulevat suoraan hotellitoimittajilta, ja näytämme ne osana hakutuloksia. Lue tämä artikkeli evästekäytännöstämme saadaksesi lisätietoja siitä, miten momondo käyttää evästeitä.
Jos olet havainnut hintaeroja sen perusteella teetkö haun mobiililaitteella tai tietokoneella, johtuu se todennäköisesti hotellitoimittajan liiketoimintastrategiasta tai siitä, että heillä on meneillään laitekohtainen kampanja. momondo on ilmainen maailmanlaajuinen matkahakusivusto, ja emme voi vaikuttaa siihen, miten matkantarjoajat ja eri varaussivustot joiden kanssa teemme yhteistyötä kehittävät liiketoimintaansa hintojen suhteen. Voimme vain näyttää hinnat, jotka ovat saatavilla sillä laitteella, millä haku tehtiin.
Ilmaisena ja globaalina matkahakusivustona momondolla ei ole mitään tietoa varauksestasi tai varausvahvistuksestasi. Jos et ole vielä vastaanottanut varausvahvistusta varaussivustolta, jonka kautta teit varauksen, suosittelemme, että kokeilet seuraavaa:
 • Tarkista sähköpostisi roskaposti- ja roskakorikansiot, koska joskus tuntemattomilta lähettäjiltä saapuvat viestit voivat päätyä sinne postilaatikon sijaan
 • Jos et tämänkään jälkeen löydä vahvistussähköpostia, ota yhteyttä varaussivustoon, jonka kautta teit varauksen, koska vain heillä on pääsy varaustietoihisi
Jos olet epävarma tai et muista millä sivustolla tai matkantarjoajan kautta teit varauksen, suosittelemme tarkistamaan tiliotteesi, koska sieltä pitäisi löytyä hotellin tai varaussivuston nimi maksutapahtuman yhteydestä. Voit myös löytää varauksesi tai varaussivuston nimen tarkistamalla selaimesi historian siltä päivältä, kun teit varauksen. Vaihtoehtoisesti voi yrittää luoda saman haun uudelleen momondossa tunnistaaksesi matkantarjoajan, jonka kautta teit varauksen. Vaihtoehtoisesti voit yrittää luoda haun momondosta uudelleen ja tunnistaa varaussivustosi, jolla teit varauksesi. Voit myös löytää hotellitoimittajan tarkistamalla Internet-selaimesi historian varauspäivältäsi.
momondo on ilmainen maailmanlaajuinen matkahakusivusto. Autamme sinua suunnittelemaan matkaasi, mutta emme käsittele varauksia tai peri maksuja. Kun olet löytänyt etsimäsi, ohjaamme sinut varaussivustolle viimeistelemään varauksen. Tämä tarkoittaa sitä, että varaat heidän et momondon kautta. Kun sinut on ohjattu sivustolle, löydät tiedon hyväksytyistä maksutavoista. Suosittelemme, että otat suoraan yhteyttä varaussivustoon jos sinulla on kysyttävää maksamisesta. Yhteystiedot löytyvät heidän verkkosivuiltaan.
os olet jo tehnyt varauksen, suosittelemme, että otat yhteyttä hotellitoimittajaan, jonka kautta teit varauksen kaikissa kysymyksissä ja selvitystä vaativissa tilanteissa. Yhteystiedot pitäisi löytyä varausvahvistuksesta tai heidän verkkosivuiltaan. Jos sinulla ei ole varausvahvistusta, katso ohjeet osiosta: Mistä löydän varausvahvistuksen?

Autot

momondon sivuilta on mahdollista etsiä autonvuokrauksia, joiden palautuspaikka on eri kuin noutopaikka. Valitse etusivulta ‘Eri palautus’ ja täytä nouto- sekä palautuspaikka. Lisämaksut voivat olla mahdollisia, kun palautat auton toiseen paikkaan kuin mistä noudit sen, mutta ilmoitamme selkeästi, sisältyykö tämä maksu näyttämäämme hintaan vai ei.
Lisäpalveluita kuten GPS, lastenistuin, talvirenkaat, lisäkuljettajia jne. ei ole mahdollista sisällyttää varaukseesi momondon sivuilla. Voit tehdä pyyntöjä lisäpalveluille sen jälkeen, kun sinut on ohjattu valitsemasi autovuokraamon tai matkantarjoajan sivulle tekemään varaus. Ota yhteyttä suoraan autovuokraamoon saadaksesi lisätietoja erilaisten tuotteiden tai palveluiden lisäämisestä varaukseesi tai tarkista heidän useimmin kysytyt kysymykset -osio.
momondo on ilmainen maailmanlaajuinen matkahakusivusto, joka auttaa sinua matkasuunnitelmien teossa, mutta emme käsittele varauksia eikä meillä ole pääsyä käyttäjien varaustietoihin. Kun olet löytänyt etsimäsi, ohjaamme sinut autovuokraamon tai varaussivuston sivuille tekemään varauksen. Tämä tarkoittaa sitä, että teet varauksen heidän etkä momondon kautta. Tästä syystä jos sinulla on kysyttävää varaamisesta, miten tehdä muutoksia varaukseen, ongelmia maksun kanssa, tarve peruuttaa, hakea hyvityksiä, kysymyksiä lisäkuljettajista jne., ota suoraan yhteyttä siihen varaussivustoon, joka vastaa varauksestasi. Sinun pitäisi löytää asiakaspalvelun yhteystiedot suoraan varauksestasi tai verkkosivulta.
momondo on ilmainen maailmanlaajuinen matkahakukone, ja meillä ei ole tarkempaa tietoa varausvahvistuksestasi. os et ole vielä vastaanottanut varausvahvistusta varaussivustolta, jonka kautta teit varauksen, suosittelemme, että kokeilet seuraavaa:
 • Tarkista sähköpostisi roskaposti- ja roskakorikansiot, koska joskus tuntemattomilta lähettäjiltä saapuvat viestit voivat päätyä sinne postilaatikon sijaan
 • Jos et edelleenkään löydä vahvistusviestiäsi, ota yhteyttä suoraan autovuokraamoon, koska vain heillä on pääsy varaustietoihisi. Löydät lisätietoja siitä, miten voit ottaa yhteyttä vuokraamoon heidän verkkosivuillaan..
momondo on ilmainen maailmanlaajuinen matkahakusivusto. Autamme sinua suunnittelemaan matkaasi, mutta emme käsittele varauksia tai maksuja. Kun olet löytänyt etsimäsi, ohjaamme sinut varaussivustolle viimeistelemään varauksen. Tämä tarkoittaa sitä, että varaat heidän et momondon kautta. Kun sinut on ohjattu sivustolle, löydät tiedon hyväksytyistä maksutavoista. Suosittelemme, että otat suoraan yhteyttä varaussivustoon tai luet heidän vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin jos sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä tai epäselvyyksiä. Yhteystiedot pitäisi löytyä heidän verkkosivuiltaan.

Profile

momondo-profiilisi avulla voit hallinnoida tallentamiasi hakutuloksia, hintavahteja, sähköpostien tilauksia ja Trips-palvelun asetuksia. Kaikki profiilisi tiedot on synkronoitu eri laitteiden välillä, joten voit esimerkiksi aloittaa haun momondon sovelluksessa ja viimeistellä sen pöytäkoneelta. Voit luoda profiilin käyttämällä jotain seuraavista palveluista: Facebook, Google tai sähköposti.
momondossa voit luoda Hintavahdin niin monelle hakemallesi reitille tai tietyille lennoille tai hotelleille kuin haluat. Kun olet tilannut Hintavahdin, lähetämme säännöllisiä hintapäivityksiä silloin, kun hinnoissa on tapahtunut huomattava muutos. Kun luot Hintavahdin iOS-sovelluksella, voit halutessasi vastaanottaa push-ilmoituksia hintamuutoksista. Voit aktivoida hintavahdin hakutulossivulla, kun olet tehnyt lento- tai hotellihaun. Jos et ole kirjautunut sisään, pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta tiedämme minne lähettää hintavahdin tulokset. KUINKA POISTAN HINTAVAHDIN Jos tallensit Hintavahdin profiiliisi, voit katsoa, muuttaa, keskeyttää ja poistaa kaikki hintavahtisi profiilisi kautta sisäänkirjautumisen jälkeen. Jos tilasit Hintavahdin sähköpostiosoitteellasi ilman kirjautumista, voit poistaa sen klikkaamalla sähköpostissa annetun linkin kautta.
Koska momondo ei myy lippuja tai vastaa hotellivarauksista, meillä ei ole tietoja varauksista joita olet tehnyt eri matkantarjoajien kautta. Tästä syystä emme myöskään voi näyttää profiilissasi varauksia. Voit kuitenkin lähettää edelleen varausvahvistuksesi Trips-palveluun, joko lähettämällä ne osoitteeseen / tai automaattisesti synkronoimalla sähköpostisi. Saat lisätietoja Trips-palvelusta vierailemalla Trips-palvelun apua-osio. Jos sinulla on kysyttävää varauksesta, ota suoraan yhteyttä matkantarjoajaan, jonka kautta teit varauksen. Löydät lisätietoa siitä miten saat matkantarjoajiin yhteyttä vierailemalla osioissa: Lennot, Hotellit tai Autot.
Jos haluat muokata henkilötietoja tai asetuksiasi voit tehdä sen ‘Yleisten asetusten’ kautta sen jälkeen, kun olet kirjautunut profiiliisi.
Jos kirjauduit sisään profiiliisi Facebookin tai Google+ kautta, toimme profiilikuvasi automaattisesti kyseiseltä tililtä.
Voit aina lopettaa momondon lähettämien sähköpostien tilaamisen sähköposteissa olevien linkkien kautta. Jos loit profiilin, rekisteröidyit automaattisesti myös sähköpostiviestien vastaanottajaksi. Voit myös kirjautua profiiliisi yleisiin asetuksiin ja poistaa itsesi viestien vastaanottajista.
Trips auttaa järjestämään koko matkan yhdessä paikassa – pitääksesi varaukseksi, lennot tai hotellit joista olet kiinnostunut järjestyksessä sekä paikat, jotka haluat kokea. Kun löydät lennon tai hotellin, josta olet kiinnostunut, voit tallentaa hakutuloksen Tripsiin ja palata siihen myöhemmin. Voit myös seurata hintoja, jotta varmasti varaat oikeaan aikaan. Jos olet jo tehnyt varauksesi, voit yksinkertaisesti lähettää varausvahvistuksesi osoitteeseen / tai synkronoida sähköpostiosoitteesi, ja kaikki tietosi ovat tallessa yhdessä paikassa. Trips-palvelun avulla voit myös luoda kokonaisen matkasuunnitelman – nähtävyydet, ravintolat ja baarit, joissa haluat vierailla, tapahtumat jne. – voit jakaa suunnitelmat myös helposti perheen tai ystävien kanssa. Jotta kaikki sujuisi vielä joustavammin, Trips-palvelu lähettää sinulle reaaliaikaisia ilmoituksia: jos lento tai portti muuttuu, saat siitä tiedon heti.
Jotta pääset käyttämään Trips täytyy sinun olla kirjautunut sisään. Siirry Trips ja valitse matka, jonka haluat yhdistää, etsi alasvetovalikosta ‘Lisää’ ja valitse ‘Yhdistä toiseen matkaan’. Valitse matka, mihin haluat yhdistää sen ja paina ‘Yhdistä’.
Kirjaudu sisään tilillesi, jotta pääset sisälle Trips-palveluun. Valitse matka, jonka haluat varata, ja näytämme sinulle matkasuunnitelman mukaan lukien tallentamasi hotellit ja lennot. Vaikka hakutuloksen tallentamisesta on voinut kulua hetki, momondo on tehnyt työtä taustalla päivittäen hakutuloksia, jotta näet varmasti viimeaikaiset hinnat. Valitse lento tai hotelli, jonka haluat varata ja napsauta "Varaa" -painiketta.
Tuomme varauksesi momondo Trips-palveluun, jotta voit nähdä kaikki matkasuunnitelmasi yhdessä paikassa, jopa offline-tilassa. momondon gmail-synkronoinnista saatujen tietojen käyttöön tai siirtoon sovelletaan Google API Services -käyttäjätietokäytäntö, mukaan lukien rajoitettuja käyttövaatimuksia.

Ota yhteyttä

Momondo A/S Løvstræde 1 DK-1152 Kööpenhamina K Tanska

Y-tunnus Tanska, CVR 20181397

Huomioithan

Emme ole matkatoimisto, emmekä myy lippuja. Jos sinulla on kysyttävää varauksesta, ota yhteyttä suoraan matkantarjoajaan tai lentoyhtiöön

Palaute

Jos haluat lähettää palautetta tai sinulla on kysyttävää momondon sivuun liittyen, käytä tätä palautelomaketta.


momondo lisätietoja

Miten momondo toimii ja miksi se on käyttäjille ilmainen

Etsi parhaat tarjoukset

Etsimme ja vertaamme reaaliaikaisia lento-, hotelli- ja autonvuokraushintoja, jotta voit löytää halvimmat, nopeimmat ja parhaat matkatarjoukset

100 % hintojen läpinäkyvyys

Hakusi eivät vaikuta näkemiisi lentojen hintoihin riippumatta siitä, kuinka monta hakua teet. Emme käytä evästeitä hintojen mukauttamiseen tai korottamiseen

Luotettava ja ilmainen

Lentohakumme on täysin ilmainen käyttää – ei piilokuluja – ja meitä’re suosittelevat Frommer’s, CNN ja The New York Times