Miten momondo toimii

Työskentelemme ahkerasti ollaksemme maailman paras matkahakukone, joka auttaa käyttäjiä löytämään tarvittavat tiedot, jotta he voivat suunnitella matkoja haluamallaan tavalla ja luottavaisin mielin.

Yksinkertainen haku momondo-sivustolla etsii hintoja sadoilta eri matkailusivustoilta sekunneissa. Etsitpä lentoja, hotelleja tai vuokra-autoja, keräämme puolestasi tarjouksia verkosta ja laitamme ne esille yhteen paikkaan. Vertaile vaihtoehtoja samalle lennolle, hotellille tai vuokra-autolle ja valitse missä varaat -- suoraan lentoyhtiön, hotellin tai autovuokraamon sivuilta… tai toiselta matkavaraussivustolta.

Ohjaamme hinnat suoraan matkailusivustoilta näytöllesi ilman ylimääräisiä maksuja. Kun olet valinnut haluamasi tarjouksen, et maksa meille siitä mitään vaan palveluntarjoaja maksaa meille joko linkittämällä sinut heidän sivustoonsa tai varaamalla heidän kanssansa. Tämä tekee palvelustamme täysin ilmaisen käyttäjille.

Toinen tapa, jolla ansaitsemme rahaa, on antaa matkantarjoajien mainostaa sivuillamme. Jos mainos kiinnostaa sinua ja klikkaat sitä, niin jotkut yritykset maksavat meille tuosta klikkauksesta.

Miten näytämme hakutuloksia

Useat seikat vaikuttavat siihen, miten lajittelemme tulokset haun aloittamisen jälkeen. Se on eri tiedoista, kuten hinnasta ja arvosteluluokituksista koottu yhdistelmä. Lentoja varten voimme käyttää sellaisia elementtejä, jotka voivat vaikuttaa mukavuuteesi, kuten kesto ja välilaskujen määrä. Käytämme suodattimia (samoin kuin selkeitä lajitteluperusteita kuten “Hintaa”), jotta voit räätälöidä hakusi haluamallasi tavalla. Näin haluamme varmistaa, että löydät varmasti etsimäsi.

Haluatko tietää lisää? Näin lajittelemme tuloksia sivun eri osissa:

Lennot

Paras ja suositellut

Vaikka tarjous olisi edullinen, se ei tarkoita sitä, että se on automaattisesti myös “paras”. Lennot asetetaan siis oletusarvoisesti paremmuusjärjestykseen, jotta saat parhaan mahdollisen kompromissin hinnan ja mukavuuden välillä. Tämä perustuu esimerkiksi kestoon, hintaan, lähtö jamatkakohteenn väliseen etäisyyteen, matkustajien lukumäärään ja siihen, miten aloitit haun. Tekijöiden suhteellinen merkitys riippuu kustakin hakutulosjoukosta, esimerkiksi hinta on vähemmän merkityksellinen, jos halvin lento on vain hieman halvempi mutta paljon pidempi kuin nopein lento. Viime kädessä kaikki riippuu sinusta, mutta 50 dollarin säästö New Yorkin-lennolla tuntuu paljon vähemmän houkuttelevalta, kun huomaat, että siihen sisältyy 10 tunnin välilasku.

Jos samoja lentoja koskevat useat hakutulokset ovat samanhintaisia, hakutulosten välinen paremmuusjärjestys perustuu pääasiassa klikkausprosenttiin ja kustannuksiin klikkausta kohden. Korostamme tekijöitä, kuten varausprosessia tai matkatavaramaksuja, joten kun vertailet eri vaihtoehtoja, käytät vertailun perustana lopullista kokonaishintaa. Jos varaussivustot eivät kerro suoraan mahdollisista maksuista tehden lopullisen hinnan arvioimisesta hankalaa, emme yleensä voi suositella heitä.

Näytämme tarjouksia monista eri lähteistä, kuten lentoyhtiöiltä, aggregaattoreilta, maailmanlaajuisista jakelujärjestelmistä, matkanjärjestäjiltä ja online-matkatoimistoista; tuloksemme eivät kuitenkaan välttämättä aina vastaa kaikkia saatavilla olevia tarjouksia

Halvin

Etsitkö edullisinta hintaa? Autamme sinua löytämään halvat hinnat. Hintasuodattimien avulla pääset nopeasti käsiksi halvimpiin ja/tai kalleimpiin tarjouksiin — sinun matkasi, sinä päätät.

Joskus sama tarjous on saatavilla useilla eri varaussivustoilla. Kaikki nämä sivustot ovat nähtävillä sivujemme kautta, joten voit valita millä niistä haluat tehdä varauksen. Korostamme kuitenkin yhtä varaussivustoista perustuen esimerkiksi käyttäjien suosituksiin tai arvosteluihin. Voimme korostaa varaussivustoa myöskin siinä tapauksessa, että he maksavat muita enemmän klikkauksista.

Majoitukset (hotellit ja muut majoituspaikat)

Käytämme sisäisiä algoritmeja sijoittaaksemme majoituspaikkojen hakutulokset paremmuusjärjestykseen sekä lajitellaksemme varaussivustot tietyn hakutuloksen sisällä. Visuaalisen yksinkertaisuuden vuoksi pyöristämme hinnan aina ylöspäin seuraavaan pyöristettyyn numeroon.

Majoituspaikkojen hakutulosten sijoittelu: oletusarvoisesti tulokset asetetaan paremmuusjärjestykseen suositusalgoritmimme perusteella, joka perustuu muutamaan keskeiseen tekijään: hinta, asiakasarviot ja suosio (klikkauksina mitattuna). Tekijöiden suhteellinen tärkeys riippuu kustakin hakutulosjoukosta, esimerkiksi hinta on vähemmän merkityksellinen, jos hintaero on hyvin pieni. Otamme huomioon myös momondo-sivuston jokaisen majoitustuloksen keskimääräisen tulopotentiaalin. Lisäksi voit lajitella tulokset hinnan, majoitustyypin, arvostelujen yhteispisteiden ja etäisyyden (hakukohteesta) mukaan.

Joskus sama tarjous on saatavilla useilla eri varaussivustoilla. Kaikki nämä varaussivustojen tulokset ovat nähtävillä, jotta voit valita niistä, mutta nostamme esiin yhden tärkeimmän varaussivuston perustuen tekijöihin, kuten varaussivuston tarjoamaan hintaan verrattuna halvimpaan hintaan ja momondo-sivuston keskimääräiseen tulopotentiaaliin jokaisesta majoituspaikan hakutuloksesta. Jos halvin tarjous ei näy majoituspaikkalistauksessa "Valitse" -painikkeen yläpuolella, näet sen etsimällä korostettua hintaa vihreällä-sivustolta.

Hinta

Etsitkö edullisinta hintaa? Autamme sinua löytämään halvat hinnat. Hintasuodattimien avulla pääset nopeasti käsiksi halvimpiin ja/tai kalleimpiin tarjouksiin — sinun matkasi, sinä päätät.

Vuokra-autot

Suositellut

Autovuokraamon suosituslajittelu perustuu pääasiassa hintaan, momondo-sivuston keskimääräisen tulopotentiaalin, klikkausten suosioon sekä eri autoluokkien suosioon eri toimipisteissä (esim. maasturit ovat tavallista suosituimpia tässä noutopaikassa).Joillakin paikkakunnilla (toistaiseksi vain meillä) otamme huomioon myös kunkin vuokraamon arvostelupisteet. Tekijän suhteellinen tärkeys riippuu kustakin hakutulosjoukosta.

Joskus sama tarjous on saatavilla useilla eri varaussivustoilla. Kaikki nämä sivustot ovat nähtävillä sivujemme kautta, joten voit valita millä niistä haluat tehdä varauksen. Korostamme kuitenkin yhtä varaussivustoista perustuen esimerkiksi käyttäjien suosituksiin tai arvosteluihin. Voimme korostaa varaussivustoa myöskin siinä tapauksessa, että he maksavat muita enemmän klikkauksista.

Pakettimatkat

Suositellut

Pakettien “Suositellut” kategorian algoritmi perustuu muutamaan avaintekijään. Tärkeimmät tekijät ovat asiakasarviopisteet ja suosio (klikkausten määrä). Otamme suosituksissamme myös huomioon jokaisen pakettimatkan hakutuloksen keskimääräisen tulopotentiaalin momondo-sivustolla.

Järjestämme pakettimatkojen tulokset sisäisen algoritmin perusteella, joka tasapainottelee hinnan ja näyttämiemme tulosten tulopotentiaalin välillä. momondo-sivuilla näytetyt paketit ovat usein varattavissa eri varaussivustojen kautta, joista jokainen maksaa klikkauksista tai varauksista, jotka he saavat momondo-sivuston kautta.

Junat ja bussit

Lähtöaika

Olemme järjestäneet juna- ja bussihakutuloksia lähtöajan mukaan tehdäksemme helpommaksi aikataulujasi vastaavien reittisuunnitelmien löytämisen.

Halvin

Etsitkö edullisinta hintaa? Autamme sinua löytämään halvat hinnat. Hintasuodattimien avulla pääset nopeasti käsiksi halvimpiin ja/tai kalleimpiin tarjouksiin — sinun matkasi, sinä päätät.

Juna- ja bussimatkojen hinnat sisältävät joskus pakollisia veroja ja maksuja paikasta riippuen. Tarkista lisämaksut. Jotkut kumppanimme voivat veloittaa lisäpalvelumaksun, maksun ylimääräisistä matkatavaroista tai tietyistä maksutavoista.

Sivuillamme näkyvät hinnat

Etsimme sadoilta matkailu-, lentoyhtiö-, hotelli- ja autonvuokraussivustoilta kerralla, jotta löydämme sinulle eri vaihtoehtoja ympäri verkkoa. Pyrimme aina esittämään mahdollisimman tarkkoja ja ajankohtaisia tietoja, mutta joskus hinnoissa esiintyy epätarkkuuksia. Tämä voi johtua siitä, ettei varaussivusto päivitä tarjoamaansa, tai heidän tietokantansa ei ole yhteydessä meidän tietokantoihin oikealla tavalla tai toinen käyttäjä on jo varannut kyseisen tarjouksen. Tämä viimeksi mainittu voi joskus tapahtua, koska tallennamme välimuistiin tietoja, jotta sivustoltamme voisi tehdä hakuja nopeasti ilman turhaa odottelua. Esimerkiksi jos aloitat tismalleen samalla hetkellä toisen käyttäjän kanssa haun, näytämme mitä todennäköisimmän samat hakutulokset teille molemmille. Varaussivustot lähettävät tiedot päivitetyistä hinnoista sivuillemme 24 tunnin välein. Etsimme niin monelta sivulta kuin on mahdollista, mutta emme voi hakea kaikilta niiltä. Joissain tapauksissa emme näytä tuloksia tietyiltä palveluntarjoajilta teknisistä tai kaupallisista syistä tai yksinkertaisesti siksi, että näemme heille olevan kielteisen vaikutuksen asiakastyytyväisyyteen.

Miten saamme arvosteluja.

Arvostelut näkyvät sivustollamme muutamalla eri tavalla. Näytämme muiden tunnettujen matkailusivustojen arvostelut ja aasiakasarviopisteet. Näytämme myös arvosteluja käyttäjiltä, jotka ovat tehneet varauksen alustamme kautta kirjautuneina tai jotka ovat lähettäneet matkasuunnitelmansa meille (lisätietoja Trips-palveluista täältä).

Vaikka haluaisimme julkaista jokaisen arvostelun, oli se sitten positiivinen tai negatiivinen, emme näytä arvosteluja, jotka rikkovat ohjeitamme tai arvosteluntarjoajien ehtoja, kuten Käyttöehdot, mukaan lukien arvostelut, jotka sisältävät tai viittaavat (muun muassa) seuraaviin tekijöihin:

  • Laittomat toimet;
  • Henkilökohtaiset tai arkaluonteiset tiedot;
  • Kirosanat, seksuaaliset viittaukset, vihapuhe, syrjivät huomautukset, uhkaukset jne.
  • Imitaatio;
  • Ei liity verkkosivustomme alueen aiheeseen tai käyttötarkoitukseen (oman harkintamme mukaan).
  • Roskaposti ja valesisältö.

Varmistaaksemme, että arvostelut ovat edelleen ajankohtaisia, voimme lopettaa arvostelujen näyttämisen, kun ne ovat kolme vuotta vanhoja - tai jos majoituspaikan omistaja on vaihtunut.

Arvostelupistemäärämme lasketaan keräämiemme arvostelujen ja yhteistyökumppaneidemme keräämien arvostelujen pistemäärien keskiarvona.

Yhteistyö muiden yritysten kanssa

momondo is part of the KAYAK portfolio of metasearch brands, including KAYAK, SWOODOO, checkfelix, Cheapflights, HotelsCombined and Mundi.

KAYAK:illa on sopimuskumppanuus suurimman osan yli 700 varaussivuston kanssa, joiden tuloksia voit nähdä sivuillamme. Jos yrityksenne on kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssamme, saatte lisätietoja Affiliate-kumppanuusohjelman tai Hotellinomistajat-sivujen kautta.

yhtiömme on osa Booking Holdings Inc:iä, joka sisältää muita matka- ja vapaa-ajan sivustoja kuten Booking.com, Priceline.com, Agoda.com, Rentalcars.com ja Opentable.com.


momondo lisätietoja

Miten momondo toimii ja miksi se on käyttäjille ilmainen

Etsi parhaat tarjoukset

Etsimme ja vertaamme reaaliaikaisia lento-, hotelli- ja autonvuokraushintoja, jotta voit löytää halvimmat, nopeimmat ja parhaat matkatarjoukset

100 % hintojen läpinäkyvyys

Hakusi eivät vaikuta näkemiisi lentojen hintoihin riippumatta siitä, kuinka monta hakua teet. Emme käytä evästeitä hintojen mukauttamiseen tai korottamiseen

Luotettava ja ilmainen

Lentohakumme on täysin ilmainen käyttää – ei piilokuluja – ja meitä’re suosittelevat Frommer’s, CNN ja The New York Times