Halvat lennot Skopje

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Skopje

Yhteenveto Skopje lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

108 €

Halvin meno-paluulennon hinta

145 €

Nopein lentoaika

14t 00m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Skopje kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 108 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Skopje kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 145 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Skopje kohteesta Suomi kestää 14t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Skopje mukaan lukien Lufthansa, Turkish Airlines ja Pegasus Airlines.

Halvimmat lennot kaupungin Skopje lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Skopje lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Skopje

HALVIN REITTI Helsinki - Skopje

Turku (TKU) - Skopje (SKP)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Skopje kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Turku kentälle Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 156 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SKOPJEtoukokuu28% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Skopje lennot maksavat keskimäärin vain 181 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SKOPJE KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu22% kalliimpihelmikuu aikana Helsinki - Skopje lentojen keskimääräinen hinta on 308 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SKOPJE KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu467% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Skopje kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Skopje?

Paras aika matkustaa Skopjeen riippuu siitä, minkälaista lomasäätä kohteelta toivot. Skopjessa voit kokea kaikki neljä vuodenaikaa ja siksi se sopiikin matkakohteeksi ympäri vuoden. Jos esimerkiksi matkustat Skopjen viereiselle Vodno-vuorelle vaeltamaan, otollisin aika vuodesta on joko kevät tai syksy, sillä kesäisin lämpötilat saattavat kohota liian helteisiksi. Jos taas matkustat Skopjen ympäristöön laskettelemaan, sopiva ajankohta suunnata kohteeseen on tammi-joulukuu, sillä Skopjen keskilämpötila putoaa joulukuussa lähes nollaan.

Milloin kannattaa ostaa lennot Skopjeen? Lennot kannattaa ostaa useimmiten kohteesta riippumatta 1–2 kuukautta ennen matkaa, jolloin lentolippujen hinnat ovat yleensä kohtuulliset. Halvimmat lennot ja hotellit bongaat, kun vältät kohteeseen matkustamista suosittuina ajankohtina kuten kesäsesongin huippukuukausina kesä-elokuussa sekä juhlapyhinä, pääsiäisenä tai jouluna.

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Skopje on 78 € per henkilö kaupungista Turku, mikä on 78 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Skopje. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Skopje omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Yleensä toukokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Skopje. Lennot maksavat noin 181 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et halua vierailla kaupungissa Skopje toukokuu aikana, kannattaa sinun odottaa kesäkuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 224 €.

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 0 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Skopje. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 252 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Skopje milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 145 €.

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Skopje on perjantai hintojen ollessa 305 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä tiistai, voit odottaa näkeväsi 327 € lentohinnan reitille Suomi - Skopje.

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Skopje on keskipäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Skopje keskipäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 291 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot illalla ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 334 €.

Skopje kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Ohrid lentokenttä (108 km kaupungin Skopje keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voit löytää tarjouksia kentälle Ohrid lentokenttä keskimääräiseen hintaan 359 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Skopje

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Skopje
Useita lentoyhtiöitä
30. toukokuuta
HEL19:25Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 15m
2 välilaskua
SKP21:40Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema
30. kesäkuuta
SKP03:10Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema
14t 30m
2 välilaskua
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
31. elokuuta
HEL15:45Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 05m
2 välilaskua
SKP08:50Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema
26. syyskuuta
SKP08:35Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema
11t 40m
2 välilaskua
HEL20:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
30. toukokuuta
HEL19:25Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 15m
2 välilaskua
SKP21:40Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema
30. kesäkuuta
SKP14:20Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema
21t 25m
1 välilasku
HEL11:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
6. lokakuuta
HEL02:15Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 00m
2 välilaskua
SKP21:15Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema
9. lokakuuta
SKP08:35Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema
29t 25m
2 välilaskua
HEL14:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
31. elokuuta
HEL15:25Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 25m
1 välilasku
SKP04:50Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema
26. syyskuuta
SKP16:30Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema
14t 25m
1 välilasku
HEL06:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
31. toukokuuta
HEL12:15Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 55m
1 välilasku
SKP20:10Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema
28. kesäkuuta
SKP13:40Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema
20t 30m
2 välilaskua
HEL10:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Skopje

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Skopje, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
29. kesäkuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 00m
1 välilasku
SKP22:45Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. kesäkuuta
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 45m
2 välilaskua
SKP22:45Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. kesäkuuta
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 20m
3 välilaskua
SKP22:55Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Skopje?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Skopje

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Skopje?

Wizz Air, Croatia Airlines, Turkish Airlines ja Air Serbia ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Skopje rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Skopje näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Skopje

Turkish Airlines liikennöi noin 9 lentoa kohteeseen Skopje normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Istanbul parhaan meno-paluumatkan Turkish Airlines tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 243 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Skopje). Käyttäjät ovat arvioineet Turkish Airlines 8,2/10 120 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Lufthansa lennot kohteeseen Skopje

Lufthansa (7,3/10, 299 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Skopje tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 227 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Skopje on keskimäärin viikossa 8 Lufthansa lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Skopje ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Skopje lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Skopjen kansainväliseltä lentoasemalta, noin 20 kilometrin päässä kaupungista, pääset Skopjen keskustaan bussilla tai taksilla. Voit halutessasi myös taittaa matkan autolla, jonka saat vuokrattua kätevästi lentoasemalta. Hyppäämällä kentältä Manoran lentokenttäbussiin olet kaupungin päälinja-autoasemalla noin 35 minuutissa. Lentokenttäbussi kulkee keskustaan arkena ja viikonloppuisin 6–9 kertaa päivässä noin klo 08:30–01:10 välisenä aikana. Linjan tarkat aikataulut kannattaa tarkistaa Manoran verkkosivuilta, sillä ne vaihtelevat päivän mukaan. Bussilipun voit ostaa kuljettajalta tai lentoaseman Manora LM -myyntipisteestä hintaan 180 MKD (noin 2,90 EUR). Taksilla matka keskustaan sen sijaan maksaa noin 1 220 MKD (noin 20 EUR). Lentokentän edestä kannattaa hypätä viralliseen taksiin, jonka tunnistaa valkoisesta väristä. Virallisten taksien kyydissä matkan hinta lentokentältä keskustaan on ennalta määrätty.


Skopje: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Skopje
Helsinki - Skopje reitin lennot
Lyhyin lentoaika9t 00m
Halvin hinta145 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Skopje

Skopjessa voit kävellä paikasta toiseen, vaikka kaupungissa toimii myös kattava julkisten bussilinjojen liikenne. Linja-autot tunnistat punaisesta väristä ja niillä voit matkustaa Skopska-matkakortilla, jonka voit ostaa esimerkiksi kaupungin päälinja-autoasemalta hintaan 150 MKD (noin 2,45 EUR). Päälinja-autoasemalta on myös helppo hypätä paikallisbusseihin ja kaupungin ulkopuolelle ajaviin linjoihin. Skopska-matkakortti sisältää kolme matkaa ja lisämatkoja sille voit ostaa linja-autoaseman lisäksi vihreistä kioskeista 35 MKD (noin 0,55 EUR). Yksityiset linjat tunnistat sen sijaan muista väreistä ja niissä kuljettajalta ostettava matkalippu maksaa yleensä 25 MKD (noin 0,55 EUR). Taksilla välimatkojen hinnat vaihtelevat kaupungin sisällä noin 150–300 MKD (noin 2,45–4,90 EUR) välillä matkan pituudesta riippuen. Keskustassa taksit toimivat taksimittareilla ja luvalliset taksit tunnistat keltaisesta valotaulusta katolla sekä numerotunnuksesta autojen kyljessä. Aloitusmaksu taksissa on normaalisti 40 MKD (noin 0,65 EUR) ja seuraavilta kilometreiltä 25 MKD (noin 0,40 EUR).


Kohteen Skopje viisumivaatimukset

Suomen kansalainen voi matkustaa Pohjois-Makedonian Skopjeen joko voimassa olevalla passilla tai henkilökortilla, sillä molemmat käyvät virallisesta matkustusasiakirjasta. Viisumia Pohjois-Makedoniaan ei sen sijaan tarvita, jos matkan pituus ei ylitä 90 vuorokautta. Jos olet jonkun muun maan kansalainen, maatasi koskevat passi- ja viisumimääräykset kannattaa tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkaa Pohjois-Makedonian ulkoministeriön verkkosivuilta. Jos taas olet Suomen kansalainen ja aiot oleskella maassa yli kolme kuukautta, viisumia voit tiedustella esimerkiksi Pohjois-Makedonian suurlähetystöstä Tukholmassa.


Aloita matkan suunnittelu - Skopje


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Skopje

Halvat lennot Skopjeen löydät vertaamalla eri lentoyhtiöiden lentoja ja olemalla joustava matkustuspäivämääriesi suhteen. Suomesta lennot ovat tyyriimmillään maalis-, heinä- ja joulukuussa, joten halvat lennot Skopjeen buukkaat parhaiten välttämällä matkustamista kyseisinä kuukausina. Etsi lentoja keväälle tai syksylle ja buukkaa halvat lennot Skopjeen esimerkiksi huhti- ja elokuun loppupuolelle tai syys- ja lokakuun alkupuolelle.

Vaikka keskikesä Skopjessa voi olla aurinkoinen ja helteinen, lämpötilat yleensä putoavat jonkin verran iltaa kohden. Siksi mukaan on hyvä ottaa kesävaatteiden lisäksi myös lämmintä päällepantavaa.

Aikaero Suomen ja Pohjois-Makedonian välillä on tunti, joten Pohjois-Makedoniassa kelloja pitää siirtää tunti taaksepäin.

Etäisyys Helsingin ja Skopjen välillä on linnuntietä noin 2 344 kilometriä.

Valuuttaa kannattaa vaihtaa Skopjessa, sillä Pohjois-Makedonian denaareja (MKD) saattaa olla hankala vaihtaa kotimaassa. Kun vaihdat eurot denaareiksi vasta perillä, saat rahallesi enemmän vastinetta, sillä vaihtokurssi on usein parempi kohteessa.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Pohjois-Makedonia

Eikö sittenkään Skopje? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Pohjois-Makedonia

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Skopje. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Skopje ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Skopje lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Totta kai.momondo seuraa Skopje lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.