Halvat lennot Skopje

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Skopje (SKP)
to 21.1.
to 28.1.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Skopje lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Skopje lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Skopjeen?

Paras aika matkustaa Skopjeen riippuu siitä, minkälaista lomasäätä kohteelta toivot. Skopjessa voit kokea kaikki neljä vuodenaikaa ja siksi se sopiikin matkakohteeksi ympäri vuoden. Jos esimerkiksi matkustat Skopjen viereiselle Vodno-vuorelle vaeltamaan, otollisin aika vuodesta on joko kevät tai syksy, sillä kesäisin lämpötilat saattavat kohota liian helteisiksi. Jos taas matkustat Skopjen ympäristöön laskettelemaan, sopiva ajankohta suunnata kohteeseen on tammi-joulukuu, sillä Skopjen keskilämpötila putoaa joulukuussa lähes nollaan.

Milloin kannattaa ostaa lennot Skopjeen? Lennot kannattaa ostaa useimmiten kohteesta riippumatta 1–2 kuukautta ennen matkaa, jolloin lentolippujen hinnat ovat yleensä kohtuulliset. Halvimmat lennot ja hotellit bongaat, kun vältät kohteeseen matkustamista suosittuina ajankohtina kuten kesäsesongin huippukuukausina kesä-elokuussa sekä juhlapyhinä, pääsiäisenä tai jouluna.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Skopje?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Skopje on 64 € per henkilö kaupungista Malmö, mikä on 75 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Skopje. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Skopje omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Skopje?

Yleensä toukokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Skopje. Lennot maksavat noin 157 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kohteeseen Skopje toukokuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen kesäkuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 194 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Skopje?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 0 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Skopje. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 219 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Skopje?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Skopje kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 242 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Lennot reitille Suomi - Skopje keskiviikko aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 334 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Skopje?

Aamulla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Skopje. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 258 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on aamulla. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 317 €.

Löytyykö kaupungin Skopje lähettyviltä muita lentokenttiä?

Skopje kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Ohrid lentokenttä (108 km kaupungin Skopje keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Skopje lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle Ohrid lentokenttä keskimääräiseen hintaan 258 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.

momondosta löytyneet halvat lennot: Skopje

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Skopje
Useita lentoyhtiöitä
12. helmikuuta
9t 30m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 30m
2 välilaskua
11:50
Skopje
21. helmikuuta
09:55
Skopje
7t 30m
2 välilaskua
17:25
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1307 €
Etsi vastaava
Turkish Airlines
9. huhtikuuta
14t 05m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 05m
1 välilasku
05:05
Skopje
13. huhtikuuta
04:55
Skopje
8t 10m
1 välilasku
13:05
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
9. huhtikuuta
14t 05m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 05m
1 välilasku
05:05
Skopje
13. huhtikuuta
04:55
Skopje
8t 10m
1 välilasku
13:05
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. helmikuuta
17t 50m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 50m
2 välilaskua
20:10
Skopje
21. helmikuuta
04:05
Skopje
7t 35m
1 välilasku
11:40
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Austrian Airlines
9. huhtikuuta
12t 05m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 05m
2 välilaskua
20:55
Skopje
13. huhtikuuta
00:30
Skopje
18t 10m
2 välilaskua
18:40
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Austrian Airlines
9. huhtikuuta
12t 05m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 05m
2 välilaskua
20:55
Skopje
13. huhtikuuta
00:30
Skopje
18t 10m
2 välilaskua
18:40
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema


Mitkä lentoyhtiöt lentävät Skopjeen?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Skopje

Voit lentää Suomesta Skopjeen Wizz Airin matkassa suorilla lennoilla. Unkarilaisen halpalentoyhtiö Wizz Airin lennot Skopjeen lähtevät Turun lentoasemalta ja laskeutuvat Skopjen kansainväliselle lentoasemalle. Halpalentoyhtiön suorat Skopjen lennot kestävät noin 3 h 10 min. Wizz Airin edullisimmat lentoliput Skopjeen sisältävät käsimatkatavarat, mutta eivät ruumaan kirjattavia matkatavaroita, joista peritään erillinen maksu. Lennot Helsinki-Vantaalta Skopjeen voit bongata esimerkiksi Croatia Airlinesilta, joka liikennöi määränpäähän parhaimmillaan yhdellä välilaskulla ja Austrian Airlinesilta, jonka kyydissä on kaksi välilaskua.


Miten pääsen lentokentältä Skopjen keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Skopje lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Skopjen kansainväliseltä lentoasemalta, noin 20 kilometrin päässä kaupungista, pääset Skopjen keskustaan bussilla tai taksilla. Voit halutessasi myös taittaa matkan autolla, jonka saat vuokrattua kätevästi lentoasemalta. Hyppäämällä kentältä Manoran lentokenttäbussiin olet kaupungin päälinja-autoasemalla noin 35 minuutissa. Lentokenttäbussi kulkee keskustaan arkena ja viikonloppuisin 6–9 kertaa päivässä noin klo 08:30–01:10 välisenä aikana. Linjan tarkat aikataulut kannattaa tarkistaa Manoran verkkosivuilta, sillä ne vaihtelevat päivän mukaan. Bussilipun voit ostaa kuljettajalta tai lentoaseman Manora LM -myyntipisteestä hintaan 180 MKD (noin 2,90 EUR). Taksilla matka keskustaan sen sijaan maksaa noin 1 220 MKD (noin 20 EUR). Lentokentän edestä kannattaa hypätä viralliseen taksiin, jonka tunnistaa valkoisesta väristä. Virallisten taksien kyydissä matkan hinta lentokentältä keskustaan on ennalta määrätty.


Suositut lentoreitit Skopje

Etsityimmät lennot Skopje sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Skopje lennot
Lyhyin lentoaika
8t 20m
Halvin hinta
222 €

Liikkuminen Skopjessa?

Skopjessa voit kävellä paikasta toiseen, vaikka kaupungissa toimii myös kattava julkisten bussilinjojen liikenne. Linja-autot tunnistat punaisesta väristä ja niillä voit matkustaa Skopska-matkakortilla, jonka voit ostaa esimerkiksi kaupungin päälinja-autoasemalta hintaan 150 MKD (noin 2,45 EUR). Päälinja-autoasemalta on myös helppo hypätä paikallisbusseihin ja kaupungin ulkopuolelle ajaviin linjoihin. Skopska-matkakortti sisältää kolme matkaa ja lisämatkoja sille voit ostaa linja-autoaseman lisäksi vihreistä kioskeista 35 MKD (noin 0,55 EUR). Yksityiset linjat tunnistat sen sijaan muista väreistä ja niissä kuljettajalta ostettava matkalippu maksaa yleensä 25 MKD (noin 0,55 EUR). Taksilla välimatkojen hinnat vaihtelevat kaupungin sisällä noin 150–300 MKD (noin 2,45–4,90 EUR) välillä matkan pituudesta riippuen. Keskustassa taksit toimivat taksimittareilla ja luvalliset taksit tunnistat keltaisesta valotaulusta katolla sekä numerotunnuksesta autojen kyljessä. Aloitusmaksu taksissa on normaalisti 40 MKD (noin 0,65 EUR) ja seuraavilta kilometreiltä 25 MKD (noin 0,40 EUR).


Tarvitaanko Skopjeen passi tai viisumi?

Suomen kansalainen voi matkustaa Pohjois-Makedonian Skopjeen joko voimassa olevalla passilla tai henkilökortilla, sillä molemmat käyvät virallisesta matkustusasiakirjasta. Viisumia Pohjois-Makedoniaan ei sen sijaan tarvita, jos matkan pituus ei ylitä 90 vuorokautta. Jos olet jonkun muun maan kansalainen, maatasi koskevat passi- ja viisumimääräykset kannattaa tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkaa Pohjois-Makedonian ulkoministeriön verkkosivuilta. Jos taas olet Suomen kansalainen ja aiot oleskella maassa yli kolme kuukautta, viisumia voit tiedustella esimerkiksi Pohjois-Makedonian suurlähetystöstä Tukholmassa.


Vinkkejä Skopjeen matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Skopjeen?

Halvat lennot Skopjeen löydät vertaamalla eri lentoyhtiöiden lentoja ja olemalla joustava matkustuspäivämääriesi suhteen. Suomesta lennot ovat tyyriimmillään maalis-, heinä- ja joulukuussa, joten halvat lennot Skopjeen buukkaat parhaiten välttämällä matkustamista kyseisinä kuukausina. Etsi lentoja keväälle tai syksylle ja buukkaa halvat lennot Skopjeen esimerkiksi huhti- ja elokuun loppupuolelle tai syys- ja lokakuun alkupuolelle.

Mitä mukaan matkalle Skopjeen?

Vaikka keskikesä Skopjessa voi olla aurinkoinen ja helteinen, lämpötilat yleensä putoavat jonkin verran iltaa kohden. Siksi mukaan on hyvä ottaa kesävaatteiden lisäksi myös lämmintä päällepantavaa.

Mikä on aikaero Suomi-Pohjois-Makedonia?

Aikaero Suomen ja Pohjois-Makedonian välillä on tunti, joten Pohjois-Makedoniassa kelloja pitää siirtää tunti taaksepäin.

Mikä on etäisyys Helsinki–Skopje?

Etäisyys Helsingin ja Skopjen välillä on linnuntietä noin 2 344 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Skopjessa?

Valuuttaa kannattaa vaihtaa Skopjessa, sillä Pohjois-Makedonian denaareja (MKD) saattaa olla hankala vaihtaa kotimaassa. Kun vaihdat eurot denaareiksi vasta perillä, saat rahallesi enemmän vastinetta, sillä vaihtokurssi on usein parempi kohteessa. (Hinnat tarkistettu 07/05/2019).


Lennot muihin kaupunkeihin Pohjois-Makedonia

Sittenkin jotain muuta, kuin Skopje? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit lentää Pohjois-Makedonia
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka