Halvat lennot Marseille

Meno-paluu
Economy
New York (NYC)
Marseille (MRS)
ma 8.3.
ma 15.3.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Marseille lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Marseille lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Marseille

HALVIN REITTI Helsinki - Marseille

Helsinki (HEL) - Marseille (MRS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Marseille kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Marseille, jolloin hinta on keskimääräinen 218 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MARSEILLEelokuu23% halvempielokuu aikana Helsinki - Marseille lennot maksavat keskimäärin vain 167 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MARSEILLE KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu20% kalliimpihuhtikuu aikana Helsinki - Marseille lentojen keskimääräinen hinta on 261 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MARSEILLE KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu359% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Marseille kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Marseilleen?

Etelä-Ranskassa, Välimeren rannalla sijaitseva suurkaupunki Marseille on täydellinen kaupunkikohde. Marseillen lomalla voit yhdistää merelliset maisemat ja hurmaavan ranskalaisen kaupunkikulttuurin. Historiallisen arkkitehtuurin ja kulttuurin ystävälle kaupunki on täydellinen matkakohde Ranskassa.

Sää on Ranskan eteläosissa melko lämmin ympäri vuoden. Jos siis kaipaat Suomen pohjoisesta lempeämpään ilmastoon, voit ostaa halvat lennot Marseilleen lähes mille kuukaudelle tahansa. Talvisin, marraskuusta maaliskuuhun, keskilämpötilat ovat kaupungissa noin 8–12 asteen tuntumassa. Keväästä syksyyn lämpötila on 20–25 asteen paikkeilla. Kesäisin Marseillessa sataa vain vähän, mutta muina vuodenaikoina sateisiin on hyvä varautua.

Lentoliput voit saada Marseilleen edulliseen hintaan varsinkin helmi- ja maaliskuulle sekä syksylle syyskuusta marraskuuhun. Myös tammikuu on edullista aikaa matkustaa kaupunkiin, mutta vasta vuoden toisesta viikosta eteenpäin. Kesäaika on kaupungin vilkkainta matkailuaikaa. Silloin lennot ja majoituspalvelut maksavat enemmän. Myös Marseillen joulu vetää matkailijoita, joten joulukuu on normaalia kalliimpi reissukuukausi. Jos haluat hotellit ja lennot halvalla, välttele suosituimpia matkustuskuukausia ja tee varaukset ajoissa. Lentoliput ovat edullisimmillaan noin 56 päivää ennen matkan alkua.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Marseille?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Marseille kaupungista Lontoo oli 28 €. Tämä on 90 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Marseille. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Marseille omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Marseille?

elokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Marseille kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 167 €. Jos et voi matkustaa elokuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Marseille kohteesta Suomi tammikuu ajanjaksolle. tammikuu aikana lennot kaupunkiin Marseille ovat vielä keskimäärin 168 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin elokuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Marseille?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Marseille kohteesta Suomi, kun varaat 60 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Marseille hintaan, joka on noin 218 €, kun etsit 60 päivää etukäteen.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Marseille?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Marseille on tiistai hintojen ollessa 205 €. maanantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 256 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Marseille?

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Marseille lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 227 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Marseille, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Marseille on keskipäivällä, kun lennot maksavat noin 247 €.

Löytyykö kaupungin Marseille lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Marseille on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Marseille harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Toulon Hyeres lentokenttä (66 km kaupungin Marseille keskustasta), Avignon Avignon-Caum lentokenttä (77 km kaupungin Marseille keskustasta), Nîmes Garons lentokenttä (93 km kaupungin Marseille keskustasta), Montpellier Méditerranée lentokenttä (118 km kaupungin Marseille keskustasta) tai Nizza Côte d'Azur lentokenttä (153 km kaupungin Marseille keskustasta).

Voiko kaupunkiin Marseille lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Marseille on tyypillisesti Marseille lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 182 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Marseille

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Marseille
KLM
27. huhtikuuta
06:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 15m
1 välilasku
13:05Marseille
30. huhtikuuta
13:25Marseille
5t 35m
1 välilasku
19:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
27. huhtikuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 05m
1 välilasku
13:05Marseille
30. huhtikuuta
13:25Marseille
5t 35m
1 välilasku
19:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
27. huhtikuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 55m
1 välilasku
14:55Marseille
30. huhtikuuta
14:40Marseille
27t 55m
1 välilasku
18:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Marseille

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Marseille, katso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
20. toukokuuta
01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 20m
3 välilaskua
13:55Marseille
Useita lentoyhtiöitä
19. toukokuuta
01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 25m
3 välilaskua
17:00Marseille
Useita lentoyhtiöitä
19. toukokuuta
12:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 40m
1 välilasku
06:05Marseille

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Marseilleen?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Marseille

Suomesta liikennöivät lentoyhtiöt eivät tarjoa suoria lentoja Marseilleen. Yhden tai kahden vaihtokentän kautta ranskalaiskaupunkiin on kuitenkin hyvät lentoyhteydet Helsingistä. Halvat lennot Marseilleen voit löytää esimerkiksi ranskalaisen Air Francen, alankomaalaisen KLM:n tai saksalaisen Lufthansan lentotarjonnasta. Edullisilla lentoreiteillä ranskalaiskaupunkiin liikennöivät myös halpalentoyhtiöt Ryanair ja Norwegian. Lentoaika Helsingistä Marseilleen on alkaen noin 4 tuntia 45 minuuttia, kun lentoon sisältyy yksi vaihto. Pidemmillä reiteillä venyy myös lentoaika. Kun vertaat lentoja Marseilleen, kiinnitä huomiota lentolipun hintaan sisältyviin matkatavaroihin. Usein halvimmilla lennoilla ruumaan menevistä matkatavaroista on maksettava erikseen. Lisäksi ruumaan menevien matkatavaroiden painorajoitukset voivat vaihdella eri lentoyhtiöiden välillä. Varmista siis, että et ylitä rajoja yhdelläkään lento-osuudella.


Miten pääsen lentokentältä Marseillen keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Marseille lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Marseillen lentokenttä tunnetaan nimellä Marseille Provence Airport (ranskaksi Aéroport de Marseille Provence). Sama lentoasema palvelee koko Provencen aluetta. Kenttä sijaitsee noin 27 km kaupungin keskustasta lounaaseen. Lentoasemalta kaupungin keskustaan pääsee edullisesti niin junalla kuin bussillakin. Lentokentän juna-asemalle on helppo siirtyä ilmaisella shuttle-bussilla, joka starttaa terminaalin 1 edestä aina 20 minuuttia ennen junan lähtöä. Marseillen junat suuntaavat lentokentältä Gare de Marseille Saint-Charles -juna-asemalle, jonne matka kestää junayhteydestä riippuen 15–30 minuuttia. Junalipun hinta on noin 5 euroa. Liput voit ostaa joko aseman lipunmyyntipisteistä tai lippuautomaateista. Marseillen juna-asemalle saavuttuasi voit jatkaa matkaa ydinkeskustaan halutessasi kaupunkibussilla tai metrolla. Lentokentältä ydinkeskustaan pääsee myös bussilla (linja numero 6), joka liikennöi keskustan Gare de Marseille Saint-Charles -juna-asemalle noin vartin välein. Bussiin noustaan terminaalin 2 tuntumasta, ja matka-aika keskustaan on noin 30 minuuttia. Lipun hinta on aikuisille noin 8,30 euroa ja lapsille noin 4,10 euroa.


Suositut lentoreitit Marseille

Etsityimmät lennot Marseille sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Marseille lennot
Lyhyin lentoaika
10t 05m
Halvin hinta
267 €

Liikkuminen Marseillessa?

Marseille on yksi Ranskan suurimmista kaupungeista. Vaikka keskustan alueella moniin nähtävyyksiin on helppo tutustua kävellen, saat kattavimman kuvan kaupungista hyppäämällä joukkoliikennevälineisiin. Suosittu kulkuväline on kaupungin metro, jota operoi RTM (Régie des transports de Marseille). Metrossa on kaksi linjaa: linja 1, jonka tunnusväri on sininen, ja linja 2, jonka tunnusväri on punainen. Tärkeitä metro- ja junaliikenteen solmukohtia ovat Gare de Marseille Saint-Charlesin ja Castellanen juna-asemat. Paikallisbusseilla pääsee kätevästi kaikkialle kaupunkialueella ja myös taajamiin kaupungin ulkopuolella. Matkalipun hinta lähes kaikkiin kulkuvälineisiin kaupunkialueella on reilun puolitoista euroa. Tosin jos ostat lipun käteisellä bussissa, hinta nousee noin 2 euroon. 10 matkan kortin hinta on noin 13,60 euroa ja 24 tunnin matkakortin hinta noin 5,20 euroa.

Meren äärellä sijaitsevassa Marseillessa kannattaa kokeilla myös merimatkoja. Vanhan satama-alueen Vieux-Portin alueella liikennöi ilmainen lauttapalvelu, joka voi olla kesäaikaan ruuhkainen. Maksullisia meriretkiä järjestetään puolestaan lähikaupunkeihin ja kyliin, esimerkiksi Calanquesiin ja Cassisiin. Jos liikut mieluiten polkupyörällä, nappaa käyttöösi Marseillen kaupunkipyöräsysteemi nimeltään Le vélo.


Tarvitaanko Marseilleen passi?

Marseilleen matkaavan ei ole pakollista ottaa mukaan passia. Jos et jostain syystä halua kantaa passia mukana, lennolla Ranskaan on silti aina oltava mukana jokin virallinen henkilöllisyystodistus. Passin ohella toinen vaihtoehto on virallinen henkilökortti. Suomesta Ranskaan lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Ranska kuuluu Suomen tavoin Euroopan unioniin ja on myös Schengen-maa. On kuitenkin mahdollista, että matkustajia pyydetään esittämään virallinen matkustusdokumentti lentokentällä. Virallista henkilökorttia tai passia saatat tarvita myös Ranskassa oleskellessasi. Huomaathan, että ajokortti ei kelpaa viralliseksi henkilöllisyystodistukseksi.


Vinkkejä Marseilleen matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Edullisimmillaan lennot Marseilleen ovat tammikuun loppupuolella, helmi-maaliskuussa ja syys-marraskuussa. Välttele suosituimpia sesonkiaikoja eli kesälomakautta ja joulukuuta. Muista vertailla lentojen hintoja, sillä hintaerot ovat suuria. Halpoja lentoja on myynnissä usein etenkin alkuviikolle. Halvin päivä lentää on tiistai, kallein vastaavasti lauantai. Lisäksi iltalennot ovat yleensä halvempia kuin aamulennot.

Kiinnostavatko Marseillen nähtävyydet?

Vieraile ainakin Notre-Dame de la Garde -kirkossa, Palais Longchamp -palatsissa ja kaupungin kauniissa vanhassa satamassa Vieux-Portissa.

Mitä mukaan matkalle Marseilleen?

Syksystä kevääseen Marseillessa kannattaa varautua sateisiin, kesällä taas parhaimmillaan 30 asteen kuumuuteen. Muista siis pakata kesälomamatkalle hellevaatteet mukaan.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Marseillessa

Ranska on EU-maa, joten matkapuhelinpalveluita pitäisi pystyä käyttämään Marseillessakin kotimaan hinnoilla. Kysy kuitenkin operaattoriltasi mahdollisista lisämaksuista ja hyödynnä ilmaisia wifi-liittymiä esimerkiksi hotelleissa.

Onko Marseillessa turvallista?

Marseille on kohtuullisen turvallinen matkakohde. Pidä kuitenkin hyvä huoli kukkarostasi, sillä taskuvarkaisiin voi törmätä myös tässä suositussa matkailukaupungissa.

Voiko Marseillessa juoda kraanavettä?

Hanavesi on kaikkialla Ranskassa juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Marseillessa?

Juomarahaa ei ole Marseillessa pakko jättää, sillä esimerkiksi ravintoloissa palvelumaksu sisältyy yleensä laskuun. Erityisen hyvästä palvelusta voi toki jättää lisätipin.

Millainen on Marseillen hintataso?

Marseille on hintatasoltaan samankaltainen kuin Helsinki. Matkailijoille tarjottavien palveluiden hinnat vaihtelevat sesongin mukaan. Ruokaileminen on yleensä edullisempaa turistialueiden ulkopuolella.

Mikä on aikaero Suomi-Ranska?

Ranskan aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Marseille?

Välimatka on suoraa reittiä noin 2300 km.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka