Etsi halpoja lentoja Marseille alk. 50 €.

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 2/10
ma 9/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Marseille

Yhteenveto Marseille lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

50 €

Halvin meno-paluulennon hinta

163 €

Nopein lentoaika

9t 05m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Marseille kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 50 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Marseille Provencen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Marseille kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 163 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Marseille Provencen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Marseille kohteesta Suomi kestää 9t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Marseille Provencen lentoasema).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Marseille mukaan lukien Lufthansa, Air France ja Scandinavian Airlines.

Marseille lentotiedot ja trendit

Tutustu Marseille lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Marseille?

toukokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Marseille kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 237 €. Jos et halua vierailla kaupungissa Marseille toukokuu aikana, kannattaa sinun odottaa marraskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 238 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Marseille?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Marseille kentältä Suomi on sunnuntai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja sunnuntai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 327 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä torstai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Marseille torstai aikana on 424 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Marseille?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Marseille ovat yleensä iltapäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Marseille iltapäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 275 €. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 399 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Marseille?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Marseille (Marseille Provencen lentoasema), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 12t 40m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Marseille?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Marseille on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 289 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Marseille tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Marseille hintaan 268 €.

Halvimmat lennot kaupungin Marseille lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Marseille lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Marseille

HALVIN REITTI Helsinki - Marseille

Helsinki (HEL) - Marseille (MRS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Marseille kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Marseille Provencen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 289 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MARSEILLEtoukokuu18% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Marseille lennot maksavat keskimäärin vain 237 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MARSEILLE KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu24% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Marseille lentojen keskimääräinen hinta on 361 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MARSEILLE KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu282% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Marseille kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Marseille

Etelä-Ranskassa, Välimeren rannalla sijaitseva suurkaupunki Marseille on täydellinen kaupunkikohde. Marseillen lomalla voit yhdistää merelliset maisemat ja hurmaavan ranskalaisen kaupunkikulttuurin. Historiallisen arkkitehtuurin ja kulttuurin ystävälle kaupunki on täydellinen matkakohde Ranskassa.

Sää on Ranskan eteläosissa melko lämmin ympäri vuoden. Jos siis kaipaat Suomen pohjoisesta lempeämpään ilmastoon, voit ostaa halvat lennot Marseilleen lähes mille kuukaudelle tahansa. Talvisin, marraskuusta maaliskuuhun, keskilämpötilat ovat kaupungissa noin 8–12 asteen tuntumassa. Keväästä syksyyn lämpötila on 20–25 asteen paikkeilla. Kesäisin Marseillessa sataa vain vähän, mutta muina vuodenaikoina sateisiin on hyvä varautua.

Lentoliput voit saada Marseilleen edulliseen hintaan varsinkin helmi- ja maaliskuulle sekä syksylle syyskuusta marraskuuhun. Myös tammikuu on edullista aikaa matkustaa kaupunkiin, mutta vasta vuoden toisesta viikosta eteenpäin. Kesäaika on kaupungin vilkkainta matkailuaikaa. Silloin lennot ja majoituspalvelut maksavat enemmän. Myös Marseillen joulu vetää matkailijoita, joten joulukuu on normaalia kalliimpi reissukuukausi. Jos haluat hotellit ja lennot halvalla, välttele suosituimpia matkustuskuukausia ja tee varaukset ajoissa. Lentoliput ovat edullisimmillaan noin 56 päivää ennen matkan alkua.

Löytyykö kaupungin Marseille lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Marseille on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Marseille harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Toulon Hyeres lentokenttä (66 km Marseille keskustasta), Avignon-Caum lentokenttä (77 km Marseille keskustasta), Nîmes Garons lentokenttä (93 km Marseille keskustasta), Montpellier Méditerranée lentokenttä (118 km Marseille keskustasta) tai Nizza Côte d'Azur lentokenttä (153 km Marseille keskustasta).

Voiko kaupunkiin Marseille lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Marseille on tyypillisesti Nizza Côte d'Azur lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 159 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Marseille Provencen lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Marseille Provencen lentoasema lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Marseille Provencen lentoasema lentokenttä?

syyskuuta 2023 alkaen 5 toimijaa on valittavissa lentoa Marseille Provencen lentoasema lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Marseille Provencen lentoasema lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Marseille Provencen lentoasema lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Marseille Provencen lentoasema lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Marseille Provencen lentoasema lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Marseille Provencen lentoasema lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Marseille

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Marseille
Useita lentoyhtiöitä
24. lokakuuta
HEL05:15Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 10m
2 välilaskua
MRS00:25Marseille Provencen lentoasema
12. marraskuuta
MRS15:00Marseille Provencen lentoasema
13t 45m
1 välilasku
HEL04:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
24. lokakuuta
HEL11:45Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 25m
2 välilaskua
MRS14:10Marseille Provencen lentoasema
12. marraskuuta
MRS15:00Marseille Provencen lentoasema
25t 15m
2 välilaskua
HEL16:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
24. lokakuuta
HEL07:50Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 35m
1 välilasku
MRS01:25Marseille Provencen lentoasema
12. marraskuuta
MRS15:00Marseille Provencen lentoasema
13t 45m
1 välilasku
HEL04:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
24. lokakuuta
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 45m
3 välilaskua
MRS14:10Marseille Provencen lentoasema
12. marraskuuta
MRS15:00Marseille Provencen lentoasema
25t 15m
2 välilaskua
HEL16:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
30. lokakuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 15m
1 välilasku
MRS01:00Marseille Provencen lentoasema
8. marraskuuta
MRS04:05Marseille Provencen lentoasema
13t 05m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. lokakuuta
HEL15:45Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 50m
1 välilasku
MRS17:35Marseille Provencen lentoasema
15. lokakuuta
MRS01:45Marseille Provencen lentoasema
17t 20m
2 välilaskua
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Marseille

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Marseille, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
11. marraskuuta
HEL09:40Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 00m
1 välilasku
MRS01:40Marseille Provencen lentoasema
Ryanair
10. marraskuuta
HEL05:55Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 55m
1 välilasku
MRS21:50Marseille Provencen lentoasema
Ryanair
19. joulukuuta
HEL09:25Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 35m
1 välilasku
MRS11:00Marseille Provencen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Marseille?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Marseille

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Marseille?

KLM lennot kohteeseen Marseille

Kohteeseen Marseille on 21 KLM lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Amsterdam Schiphol kohteeseen Marseille, suosituin reitti, jota KLM liikennöi kohteeseen Marseille.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin KLM lento kohteeseen Marseille maksoi 247 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. KLM on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 355 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 7,5/10.

Ryanair lennot kohteeseen Marseille

Ryanair (6,9/10, 1 681 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Marseille tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 96 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Marseille on keskimäärin viikossa 6 Ryanair lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Marseille: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Marseille
Helsinki - Marseille reitin lennot
Nopein lentoaika13t 10m
Halvin hinta163 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Marseille

Marseille on yksi Ranskan suurimmista kaupungeista. Vaikka keskustan alueella moniin nähtävyyksiin on helppo tutustua kävellen, saat kattavimman kuvan kaupungista hyppäämällä joukkoliikennevälineisiin. Suosittu kulkuväline on kaupungin metro, jota operoi RTM (Régie des transports de Marseille). Metrossa on kaksi linjaa: linja 1, jonka tunnusväri on sininen, ja linja 2, jonka tunnusväri on punainen. Tärkeitä metro- ja junaliikenteen solmukohtia ovat Gare de Marseille Saint-Charlesin ja Castellanen juna-asemat. Paikallisbusseilla pääsee kätevästi kaikkialle kaupunkialueella ja myös taajamiin kaupungin ulkopuolella. Matkalipun hinta lähes kaikkiin kulkuvälineisiin kaupunkialueella on reilun puolitoista euroa. Tosin jos ostat lipun käteisellä bussissa, hinta nousee noin 2 euroon. 10 matkan kortin hinta on noin 13,60 euroa ja 24 tunnin matkakortin hinta noin 5,20 euroa.

Meren äärellä sijaitsevassa Marseillessa kannattaa kokeilla myös merimatkoja. Vanhan satama-alueen Vieux-Portin alueella liikennöi ilmainen lauttapalvelu, joka voi olla kesäaikaan ruuhkainen. Maksullisia meriretkiä järjestetään puolestaan lähikaupunkeihin ja kyliin, esimerkiksi Calanquesiin ja Cassisiin. Jos liikut mieluiten polkupyörällä, nappaa käyttöösi Marseillen kaupunkipyöräsysteemi nimeltään Le vélo.


Kohteen Marseille viisumivaatimukset

Marseilleen matkaavan ei ole pakollista ottaa mukaan passia. Jos et jostain syystä halua kantaa passia mukana, lennolla Ranskaan on silti aina oltava mukana jokin virallinen henkilöllisyystodistus. Passin ohella toinen vaihtoehto on virallinen henkilökortti. Suomesta Ranskaan lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Ranska kuuluu Suomen tavoin Euroopan unioniin ja on myös Schengen-maa. On kuitenkin mahdollista, että matkustajia pyydetään esittämään virallinen matkustusdokumentti lentokentällä. Virallista henkilökorttia tai passia saatat tarvita myös Ranskassa oleskellessasi. Huomaathan, että ajokortti ei kelpaa viralliseksi henkilöllisyystodistukseksi.


Aloita matkan suunnittelu - Marseille


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Marseille

Miten löydän halvimmat lennot?

Edullisimmillaan lennot Marseilleen ovat tammikuun loppupuolella, helmi-maaliskuussa ja syys-marraskuussa. Välttele suosituimpia sesonkiaikoja eli kesälomakautta ja joulukuuta. Muista vertailla lentojen hintoja, sillä hintaerot ovat suuria. Halpoja lentoja on myynnissä usein etenkin alkuviikolle. Halvin päivä lentää on tiistai, kallein vastaavasti lauantai. Lisäksi iltalennot ovat yleensä halvempia kuin aamulennot.

Kiinnostavatko Marseillen nähtävyydet?

Vieraile ainakin Notre-Dame de la Garde -kirkossa, Palais Longchamp -palatsissa ja kaupungin kauniissa vanhassa satamassa Vieux-Portissa.

Mitä mukaan matkalle Marseilleen?

Syksystä kevääseen Marseillessa kannattaa varautua sateisiin, kesällä taas parhaimmillaan 30 asteen kuumuuteen. Muista siis pakata kesälomamatkalle hellevaatteet mukaan.

Onko Marseillessa turvallista?

Marseille on kohtuullisen turvallinen matkakohde. Pidä kuitenkin hyvä huoli kukkarostasi, sillä taskuvarkaisiin voi törmätä myös tässä suositussa matkailukaupungissa.

Voiko Marseillessa juoda kraanavettä?

Hanavesi on kaikkialla Ranskassa juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Marseillessa?

Juomarahaa ei ole Marseillessa pakko jättää, sillä esimerkiksi ravintoloissa palvelumaksu sisältyy yleensä laskuun. Erityisen hyvästä palvelusta voi toki jättää lisätipin.

Millainen on Marseillen hintataso?

Marseille on hintatasoltaan samankaltainen kuin Helsinki. Matkailijoille tarjottavien palveluiden hinnat vaihtelevat sesongin mukaan. Ruokaileminen on yleensä edullisempaa turistialueiden ulkopuolella.

Mikä on aikaero Suomi-Ranska?

Ranskan aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Marseille?

Välimatka on suoraa reittiä noin 2300 km.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Marseille?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Marseille on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Marseille nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Marseille joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Marseille joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Marseille?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Marseille, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Marseille juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Marseille on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Marseille

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.