Halvat lennot Marseille

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 7/12
ti 14/12

Halvimmat lennot kaupungin Marseille lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Marseille lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Marseille

HALVIN REITTI Helsinki - Marseille

Helsinki (HEL) - Marseille (MRS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Marseille kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Marseille, jolloin hinta on keskimääräinen 229 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MARSEILLEelokuu23% halvempielokuu aikana Helsinki - Marseille lennot maksavat keskimäärin vain 176 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MARSEILLE KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu20% kalliimpihuhtikuu aikana Helsinki - Marseille lentojen keskimääräinen hinta on 275 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MARSEILLE KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu359% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Marseille kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Marseille?

Etelä-Ranskassa, Välimeren rannalla sijaitseva suurkaupunki Marseille on täydellinen kaupunkikohde. Marseillen lomalla voit yhdistää merelliset maisemat ja hurmaavan ranskalaisen kaupunkikulttuurin. Historiallisen arkkitehtuurin ja kulttuurin ystävälle kaupunki on täydellinen matkakohde Ranskassa.

Sää on Ranskan eteläosissa melko lämmin ympäri vuoden. Jos siis kaipaat Suomen pohjoisesta lempeämpään ilmastoon, voit ostaa halvat lennot Marseilleen lähes mille kuukaudelle tahansa. Talvisin, marraskuusta maaliskuuhun, keskilämpötilat ovat kaupungissa noin 8–12 asteen tuntumassa. Keväästä syksyyn lämpötila on 20–25 asteen paikkeilla. Kesäisin Marseillessa sataa vain vähän, mutta muina vuodenaikoina sateisiin on hyvä varautua.

Lentoliput voit saada Marseilleen edulliseen hintaan varsinkin helmi- ja maaliskuulle sekä syksylle syyskuusta marraskuuhun. Myös tammikuu on edullista aikaa matkustaa kaupunkiin, mutta vasta vuoden toisesta viikosta eteenpäin. Kesäaika on kaupungin vilkkainta matkailuaikaa. Silloin lennot ja majoituspalvelut maksavat enemmän. Myös Marseillen joulu vetää matkailijoita, joten joulukuu on normaalia kalliimpi reissukuukausi. Jos haluat hotellit ja lennot halvalla, välttele suosituimpia matkustuskuukausia ja tee varaukset ajoissa. Lentoliput ovat edullisimmillaan noin 56 päivää ennen matkan alkua.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Marseille?

  Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Marseille kaupungista Rooma oli 32 €. Tämä on 83 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Marseille. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Marseille omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Marseille?

  elokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Marseille kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 176 €. Jos et halua vierailla kaupungissa Marseille elokuu aikana, kannattaa sinun odottaa tammikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 177 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Marseille?

  Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Marseille on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 229 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Marseille tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Marseille hintaan 109 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Marseille?

  Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Marseille kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 216 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä maanantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Marseille maanantai aikana on 270 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Marseille?

  Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Marseille ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Marseille keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 233 €. Lennot illalla ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 300 €.

 • Löytyykö kaupungin Marseille lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Marseille on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Marseille harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Toulon Hyeres lentokenttä (66 km kaupungin Marseille keskustasta), Avignon Avignon-Caum lentokenttä (77 km kaupungin Marseille keskustasta), Nîmes Garons lentokenttä (93 km kaupungin Marseille keskustasta), Montpellier Méditerranée lentokenttä (118 km kaupungin Marseille keskustasta) tai Nizza Côte d'Azur lentokenttä (153 km kaupungin Marseille keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Marseille lentää jotenkin halvemmalla?

  Halvin lentokenttä lähellä Marseille on tyypillisesti Montpellier Méditerranée lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 187 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Marseille

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Marseille
SAS
29. maaliskuuta
HEL05:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 35m
3 välilaskua
MRS13:50Marseille
3. huhtikuuta
MRS09:40Marseille
9t 50m
3 välilaskua
HEL19:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1026 €
Etsi vastaava
Ryanair
16. joulukuuta
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 20m
1 välilasku
MRS05:20Marseille
23. joulukuuta
MRS04:00Marseille
10t 35m
1 välilasku
HEL14:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. maaliskuuta
HEL04:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 00m
1 välilasku
MRS20:20Marseille
3. huhtikuuta
MRS04:20Marseille
10t 30m
1 välilasku
HEL14:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. maaliskuuta
HEL07:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 45m
2 välilaskua
MRS07:55Marseille
3. huhtikuuta
MRS04:20Marseille
10t 30m
1 välilasku
HEL14:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
16. joulukuuta
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 20m
1 välilasku
MRS05:20Marseille
23. joulukuuta
MRS05:00Marseille
22t 25m
2 välilaskua
HEL03:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. maaliskuuta
HEL04:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 00m
1 välilasku
MRS20:20Marseille
3. huhtikuuta
MRS18:15Marseille
20t 15m
3 välilaskua
HEL14:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Marseille

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Marseille, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
12. tammikuuta
HEL17:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 40m
1 välilasku
MRS05:55Marseille
Ryanair
9. joulukuuta
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 20m
1 välilasku
MRS05:20Marseille
Ryanair
16. joulukuuta
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 20m
1 välilasku
MRS05:20Marseille

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Marseille?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Marseille
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Marseille?

  Lentäessäsi kohteeseen Marseille kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Lufthansa, KLM, Air France tai SAS. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.


Marseille ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Marseille lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Marseillen lentokenttä tunnetaan nimellä Marseille Provence Airport (ranskaksi Aéroport de Marseille Provence). Sama lentoasema palvelee koko Provencen aluetta. Kenttä sijaitsee noin 27 km kaupungin keskustasta lounaaseen. Lentoasemalta kaupungin keskustaan pääsee edullisesti niin junalla kuin bussillakin. Lentokentän juna-asemalle on helppo siirtyä ilmaisella shuttle-bussilla, joka starttaa terminaalin 1 edestä aina 20 minuuttia ennen junan lähtöä. Marseillen junat suuntaavat lentokentältä Gare de Marseille Saint-Charles -juna-asemalle, jonne matka kestää junayhteydestä riippuen 15–30 minuuttia. Junalipun hinta on noin 5 euroa. Liput voit ostaa joko aseman lipunmyyntipisteistä tai lippuautomaateista. Marseillen juna-asemalle saavuttuasi voit jatkaa matkaa ydinkeskustaan halutessasi kaupunkibussilla tai metrolla. Lentokentältä ydinkeskustaan pääsee myös bussilla (linja numero 6), joka liikennöi keskustan Gare de Marseille Saint-Charles -juna-asemalle noin vartin välein. Bussiin noustaan terminaalin 2 tuntumasta, ja matka-aika keskustaan on noin 30 minuuttia. Lipun hinta on aikuisille noin 8,30 euroa ja lapsille noin 4,10 euroa.


Marseille: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Marseille
Helsinki - Marseille reitin lennot
Lyhyin lentoaika13t 30m
Halvin hinta97 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Marseille

Marseille on yksi Ranskan suurimmista kaupungeista. Vaikka keskustan alueella moniin nähtävyyksiin on helppo tutustua kävellen, saat kattavimman kuvan kaupungista hyppäämällä joukkoliikennevälineisiin. Suosittu kulkuväline on kaupungin metro, jota operoi RTM (Régie des transports de Marseille). Metrossa on kaksi linjaa: linja 1, jonka tunnusväri on sininen, ja linja 2, jonka tunnusväri on punainen. Tärkeitä metro- ja junaliikenteen solmukohtia ovat Gare de Marseille Saint-Charlesin ja Castellanen juna-asemat. Paikallisbusseilla pääsee kätevästi kaikkialle kaupunkialueella ja myös taajamiin kaupungin ulkopuolella. Matkalipun hinta lähes kaikkiin kulkuvälineisiin kaupunkialueella on reilun puolitoista euroa. Tosin jos ostat lipun käteisellä bussissa, hinta nousee noin 2 euroon. 10 matkan kortin hinta on noin 13,60 euroa ja 24 tunnin matkakortin hinta noin 5,20 euroa.

Meren äärellä sijaitsevassa Marseillessa kannattaa kokeilla myös merimatkoja. Vanhan satama-alueen Vieux-Portin alueella liikennöi ilmainen lauttapalvelu, joka voi olla kesäaikaan ruuhkainen. Maksullisia meriretkiä järjestetään puolestaan lähikaupunkeihin ja kyliin, esimerkiksi Calanquesiin ja Cassisiin. Jos liikut mieluiten polkupyörällä, nappaa käyttöösi Marseillen kaupunkipyöräsysteemi nimeltään Le vélo.


Kohteen Marseille viisumivaatimukset

Marseilleen matkaavan ei ole pakollista ottaa mukaan passia. Jos et jostain syystä halua kantaa passia mukana, lennolla Ranskaan on silti aina oltava mukana jokin virallinen henkilöllisyystodistus. Passin ohella toinen vaihtoehto on virallinen henkilökortti. Suomesta Ranskaan lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Ranska kuuluu Suomen tavoin Euroopan unioniin ja on myös Schengen-maa. On kuitenkin mahdollista, että matkustajia pyydetään esittämään virallinen matkustusdokumentti lentokentällä. Virallista henkilökorttia tai passia saatat tarvita myös Ranskassa oleskellessasi. Huomaathan, että ajokortti ei kelpaa viralliseksi henkilöllisyystodistukseksi.


Aloita matkan suunnittelu - Marseille


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Marseille

Miten löydän halvimmat lennot?

Edullisimmillaan lennot Marseilleen ovat tammikuun loppupuolella, helmi-maaliskuussa ja syys-marraskuussa. Välttele suosituimpia sesonkiaikoja eli kesälomakautta ja joulukuuta. Muista vertailla lentojen hintoja, sillä hintaerot ovat suuria. Halpoja lentoja on myynnissä usein etenkin alkuviikolle. Halvin päivä lentää on tiistai, kallein vastaavasti lauantai. Lisäksi iltalennot ovat yleensä halvempia kuin aamulennot.

Kiinnostavatko Marseillen nähtävyydet?

Vieraile ainakin Notre-Dame de la Garde -kirkossa, Palais Longchamp -palatsissa ja kaupungin kauniissa vanhassa satamassa Vieux-Portissa.

Mitä mukaan matkalle Marseilleen?

Syksystä kevääseen Marseillessa kannattaa varautua sateisiin, kesällä taas parhaimmillaan 30 asteen kuumuuteen. Muista siis pakata kesälomamatkalle hellevaatteet mukaan.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Marseillessa

Ranska on EU-maa, joten matkapuhelinpalveluita pitäisi pystyä käyttämään Marseillessakin kotimaan hinnoilla. Kysy kuitenkin operaattoriltasi mahdollisista lisämaksuista ja hyödynnä ilmaisia wifi-liittymiä esimerkiksi hotelleissa.

Onko Marseillessa turvallista?

Marseille on kohtuullisen turvallinen matkakohde. Pidä kuitenkin hyvä huoli kukkarostasi, sillä taskuvarkaisiin voi törmätä myös tässä suositussa matkailukaupungissa.

Voiko Marseillessa juoda kraanavettä?

Hanavesi on kaikkialla Ranskassa juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Marseillessa?

Juomarahaa ei ole Marseillessa pakko jättää, sillä esimerkiksi ravintoloissa palvelumaksu sisältyy yleensä laskuun. Erityisen hyvästä palvelusta voi toki jättää lisätipin.

Millainen on Marseillen hintataso?

Marseille on hintatasoltaan samankaltainen kuin Helsinki. Matkailijoille tarjottavien palveluiden hinnat vaihtelevat sesongin mukaan. Ruokaileminen on yleensä edullisempaa turistialueiden ulkopuolella.

Mikä on aikaero Suomi-Ranska?

Ranskan aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Marseille?

Välimatka on suoraa reittiä noin 2300 km.