Halvat lennot Marseille

ke 1.4.
ke 8.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Marseille lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Marseille lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Marseilleen?

Etelä-Ranskassa, Välimeren rannalla sijaitseva suurkaupunki Marseille on täydellinen kaupunkikohde. Marseillen lomalla voit yhdistää merelliset maisemat ja hurmaavan ranskalaisen kaupunkikulttuurin. Historiallisen arkkitehtuurin ja kulttuurin ystävälle kaupunki on täydellinen matkakohde Ranskassa.

Sää on Ranskan eteläosissa melko lämmin ympäri vuoden. Jos siis kaipaat Suomen pohjoisesta lempeämpään ilmastoon, voit ostaa halvat lennot Marseilleen lähes mille kuukaudelle tahansa. Talvisin, marraskuusta maaliskuuhun, keskilämpötilat ovat kaupungissa noin 8–12 asteen tuntumassa. Keväästä syksyyn lämpötila on 20–25 asteen paikkeilla. Kesäisin Marseillessa sataa vain vähän, mutta muina vuodenaikoina sateisiin on hyvä varautua.

Lentoliput voit saada Marseilleen edulliseen hintaan varsinkin helmi- ja maaliskuulle sekä syksylle syyskuusta marraskuuhun. Myös tammikuu on edullista aikaa matkustaa kaupunkiin, mutta vasta vuoden toisesta viikosta eteenpäin. Kesäaika on kaupungin vilkkainta matkailuaikaa. Silloin lennot ja majoituspalvelut maksavat enemmän. Myös Marseillen joulu vetää matkailijoita, joten joulukuu on normaalia kalliimpi reissukuukausi. Jos haluat hotellit ja lennot halvalla, välttele suosituimpia matkustuskuukausia ja tee varaukset ajoissa. Lentoliput ovat edullisimmillaan noin 56 päivää ennen matkan alkua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Marseille?

Yleisesti ottaen, kun etsit lentoa kohteeseen Marseille, on tammikuu halvin kuukausi tehdä varaus.

Milloin on paras aika varata lento kohteeseen Marseille?

Datamme mukaan suurimmista osista eri paikkoja tulevat parhaiden lentotarjousten metsästäjät, jotka varaavat lentoja 60 päivää etukäteen, ovat löytäneet halvimmat lennot kohteeseen Marseille.

Mikä on halvin päivä lentää kohteeseen Marseille?

Useimmista paikoista halvin päivä lentää kohteeseen Marseille on tiistai ja kalleimmaksi lähtöpäiväksi osoittautui torstai.

Minä ajankohtana päivästä on halvinta lentää kohteeseen Marseille?

Tavallisesti edulliset lennot kohteeseen Marseille löytyvät useimmiten ilta ja hieman kalliimmat keskipäivä.

Miten pääsen lentokentältä Marseillen keskustaan?

Marseillen lentokenttä tunnetaan nimellä Marseille Provence Airport (ranskaksi Aéroport de Marseille Provence). Sama lentoasema palvelee koko Provencen aluetta. Kenttä sijaitsee noin 27 km kaupungin keskustasta lounaaseen. Lentoasemalta kaupungin keskustaan pääsee edullisesti niin junalla kuin bussillakin. Lentokentän juna-asemalle on helppo siirtyä ilmaisella shuttle-bussilla, joka starttaa terminaalin 1 edestä aina 20 minuuttia ennen junan lähtöä. Marseillen junat suuntaavat lentokentältä Gare de Marseille Saint-Charles -juna-asemalle, jonne matka kestää junayhteydestä riippuen 15–30 minuuttia. Junalipun hinta on noin 5 euroa. Liput voit ostaa joko aseman lipunmyyntipisteistä tai lippuautomaateista. Marseillen juna-asemalle saavuttuasi voit jatkaa matkaa ydinkeskustaan halutessasi kaupunkibussilla tai metrolla. Lentokentältä ydinkeskustaan pääsee myös bussilla (linja numero 6), joka liikennöi keskustan Gare de Marseille Saint-Charles -juna-asemalle noin vartin välein. Bussiin noustaan terminaalin 2 tuntumasta, ja matka-aika keskustaan on noin 30 minuuttia. Lipun hinta on aikuisille noin 8,30 euroa ja lapsille noin 4,10 euroa.

Milloin on paras aika matkustaa Marseilleen?

Etelä-Ranskassa, Välimeren rannalla sijaitseva suurkaupunki Marseille on täydellinen kaupunkikohde. Marseillen lomalla voit yhdistää merelliset maisemat ja hurmaavan ranskalaisen kaupunkikulttuurin. Historiallisen arkkitehtuurin ja kulttuurin ystävälle kaupunki on täydellinen matkakohde Ranskassa. Sää on Ranskan eteläosissa melko lämmin ympäri vuoden. Jos siis kaipaat Suomen pohjoisesta lempeämpään ilmastoon, voit ostaa halvat lennot Marseilleen lähes mille kuukaudelle tahansa. Talvisin, marraskuusta maaliskuuhun, keskilämpötilat ovat kaupungissa noin 8–12 asteen tuntumassa. Keväästä syksyyn lämpötila on 20–25 asteen paikkeilla. Kesäisin Marseillessa sataa vain vähän, mutta muina vuodenaikoina sateisiin on hyvä varautua. Lentoliput voit saada Marseilleen edulliseen hintaan varsinkin helmi- ja maaliskuulle sekä syksylle syyskuusta marraskuuhun. Myös tammikuu on edullista aikaa matkustaa kaupunkiin, mutta vasta vuoden toisesta viikosta eteenpäin. Kesäaika on kaupungin vilkkainta matkailuaikaa. Silloin lennot ja majoituspalvelut maksavat enemmän. Myös Marseillen joulu vetää matkailijoita, joten joulukuu on normaalia kalliimpi reissukuukausi. Jos haluat hotellit ja lennot halvalla, välttele suosituimpia matkustuskuukausia ja tee varaukset ajoissa. Lentoliput ovat edullisimmillaan noin 56 päivää ennen matkan alkua.

Liikkuminen Marseillessa?

Marseille on yksi Ranskan suurimmista kaupungeista. Vaikka keskustan alueella moniin nähtävyyksiin on helppo tutustua kävellen, saat kattavimman kuvan kaupungista hyppäämällä joukkoliikennevälineisiin. Suosittu kulkuväline on kaupungin metro, jota operoi RTM (Régie des transports de Marseille). Metrossa on kaksi linjaa: linja 1, jonka tunnusväri on sininen, ja linja 2, jonka tunnusväri on punainen. Tärkeitä metro- ja junaliikenteen solmukohtia ovat Gare de Marseille Saint-Charlesin ja Castellanen juna-asemat. Paikallisbusseilla pääsee kätevästi kaikkialle kaupunkialueella ja myös taajamiin kaupungin ulkopuolella. Matkalipun hinta lähes kaikkiin kulkuvälineisiin kaupunkialueella on reilun puolitoista euroa. Tosin jos ostat lipun käteisellä bussissa, hinta nousee noin 2 euroon. 10 matkan kortin hinta on noin 13,60 euroa ja 24 tunnin matkakortin hinta noin 5,20 euroa. Meren äärellä sijaitsevassa Marseillessa kannattaa kokeilla myös merimatkoja. Vanhan satama-alueen Vieux-Portin alueella liikennöi ilmainen lauttapalvelu, joka voi olla kesäaikaan ruuhkainen. Maksullisia meriretkiä järjestetään puolestaan lähikaupunkeihin ja kyliin, esimerkiksi Calanquesiin ja Cassisiin. Jos liikut mieluiten polkupyörällä, nappaa käyttöösi Marseillen kaupunkipyöräsysteemi nimeltään Le vélo.

Miten löydän halvimmat lennot?

Edullisimmillaan lennot Marseilleen ovat tammikuun loppupuolella, helmi-maaliskuussa ja syys-marraskuussa. Välttele suosituimpia sesonkiaikoja eli kesälomakautta ja joulukuuta. Muista vertailla lentojen hintoja, sillä hintaerot ovat suuria. Halpoja lentoja on myynnissä usein etenkin alkuviikolle. Halvin päivä lentää on tiistai, kallein vastaavasti lauantai. Lisäksi iltalennot ovat yleensä halvempia kuin aamulennot.

Kiinnostavatko Marseillen nähtävyydet?

Vieraile ainakin Notre-Dame de la Garde -kirkossa, Palais Longchamp -palatsissa ja kaupungin kauniissa vanhassa satamassa Vieux-Portissa.

Mitä mukaan matkalle Marseilleen?

Syksystä kevääseen Marseillessa kannattaa varautua sateisiin, kesällä taas parhaimmillaan 30 asteen kuumuuteen. Muista siis pakata kesälomamatkalle hellevaatteet mukaan.

Onko Marseillessa turvallista?

Marseille on kohtuullisen turvallinen matkakohde. Pidä kuitenkin hyvä huoli kukkarostasi, sillä taskuvarkaisiin voi törmätä myös tässä suositussa matkailukaupungissa.

Voiko Marseillessa juoda kraanavettä?

Hanavesi on kaikkialla Ranskassa juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Marseillessa?

Juomarahaa ei ole Marseillessa pakko jättää, sillä esimerkiksi ravintoloissa palvelumaksu sisältyy yleensä laskuun. Erityisen hyvästä palvelusta voi toki jättää lisätipin.

Millainen on Marseillen hintataso?

Marseille on hintatasoltaan samankaltainen kuin Helsinki. Matkailijoille tarjottavien palveluiden hinnat vaihtelevat sesongin mukaan. Ruokaileminen on yleensä edullisempaa turistialueiden ulkopuolella.

Mikä on aikaero Suomi-Ranska?

Ranskan aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Marseille?

Välimatka on suoraa reittiä noin 2300 km.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Marseilleen?

Suomesta liikennöivät lentoyhtiöt eivät tarjoa suoria lentoja Marseilleen. Yhden tai kahden vaihtokentän kautta ranskalaiskaupunkiin on kuitenkin hyvät lentoyhteydet Helsingistä. Halvat lennot Marseilleen voit löytää esimerkiksi ranskalaisen Air Francen, alankomaalaisen KLM:n tai saksalaisen Lufthansan lentotarjonnasta. Edullisilla lentoreiteillä ranskalaiskaupunkiin liikennöivät myös halpalentoyhtiöt Ryanair ja Norwegian. Lentoaika Helsingistä Marseilleen on alkaen noin 4 tuntia 45 minuuttia, kun lentoon sisältyy yksi vaihto. Pidemmillä reiteillä venyy myös lentoaika. Kun vertaat lentoja Marseilleen, kiinnitä huomiota lentolipun hintaan sisältyviin matkatavaroihin. Usein halvimmilla lennoilla ruumaan menevistä matkatavaroista on maksettava erikseen. Lisäksi ruumaan menevien matkatavaroiden painorajoitukset voivat vaihdella eri lentoyhtiöiden välillä. Varmista siis, että et ylitä rajoja yhdelläkään lento-osuudella.

Tarvitaanko Marseilleen passi?

Marseilleen matkaavan ei ole pakollista ottaa mukaan passia. Jos et jostain syystä halua kantaa passia mukana, lennolla Ranskaan on silti aina oltava mukana jokin virallinen henkilöllisyystodistus. Passin ohella toinen vaihtoehto on virallinen henkilökortti. Suomesta Ranskaan lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Ranska kuuluu Suomen tavoin Euroopan unioniin ja on myös Schengen-maa. On kuitenkin mahdollista, että matkustajia pyydetään esittämään virallinen matkustusdokumentti lentokentällä. Virallista henkilökorttia tai passia saatat tarvita myös Ranskassa oleskellessasi. Huomaathan, että ajokortti ei kelpaa viralliseksi henkilöllisyystodistukseksi.


momondosta löytyneet halvat lennot: Marseille

Katso käyttäjiemme äskettäin löytämät lentotarjoukset ja löydä edulliset lentoliput: Marseille
Nopein
Halvin
Lufthansa
16. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 10m
1 välilasku
MRS
Marseille Provencen lentoasema
17. toukokuuta
MRS
Marseille Provencen lentoasema
5t 00m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 25m
1 välilasku
MRS
Marseille Provencen lentoasema
17. toukokuuta
MRS
Marseille Provencen lentoasema
5t 25m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
14. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 10m
1 välilasku
MRS
Marseille Provencen lentoasema
17. toukokuuta
MRS
Marseille Provencen lentoasema
5t 05m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
12. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 10m
1 välilasku
MRS
Marseille Provencen lentoasema
18. toukokuuta
MRS
Marseille Provencen lentoasema
5t 05m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
14. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 50m
1 välilasku
MRS
Marseille Provencen lentoasema
17. toukokuuta
MRS
Marseille Provencen lentoasema
13t 55m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
14. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 40m
1 välilasku
MRS
Marseille Provencen lentoasema
18. toukokuuta
MRS
Marseille Provencen lentoasema
15t 55m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Marseille Provencen lentoasema

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Marseille, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä British Airways
Nopein
Halvin
Useita lentoyhtiöitä
5. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 45m
1 välilasku
MRS
Marseille Provencen lentoasema
British Airways
6. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 55m
1 välilasku
MRS
Marseille Provencen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 45m
1 välilasku
MRS
Marseille Provencen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Marseilleen?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Marseille

Suomesta liikennöivät lentoyhtiöt eivät tarjoa suoria lentoja Marseilleen. Yhden tai kahden vaihtokentän kautta ranskalaiskaupunkiin on kuitenkin hyvät lentoyhteydet Helsingistä. Halvat lennot Marseilleen voit löytää esimerkiksi ranskalaisen Air Francen, alankomaalaisen KLM:n tai saksalaisen Lufthansan lentotarjonnasta. Edullisilla lentoreiteillä ranskalaiskaupunkiin liikennöivät myös halpalentoyhtiöt Ryanair ja Norwegian. Lentoaika Helsingistä Marseilleen on alkaen noin 4 tuntia 45 minuuttia, kun lentoon sisältyy yksi vaihto. Pidemmillä reiteillä venyy myös lentoaika. Kun vertaat lentoja Marseilleen, kiinnitä huomiota lentolipun hintaan sisältyviin matkatavaroihin. Usein halvimmilla lennoilla ruumaan menevistä matkatavaroista on maksettava erikseen. Lisäksi ruumaan menevien matkatavaroiden painorajoitukset voivat vaihdella eri lentoyhtiöiden välillä. Varmista siis, että et ylitä rajoja yhdelläkään lento-osuudella.


Miten pääsen lentokentältä Marseillen keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Marseille lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Marseillen lentokenttä tunnetaan nimellä Marseille Provence Airport (ranskaksi Aéroport de Marseille Provence). Sama lentoasema palvelee koko Provencen aluetta. Kenttä sijaitsee noin 27 km kaupungin keskustasta lounaaseen. Lentoasemalta kaupungin keskustaan pääsee edullisesti niin junalla kuin bussillakin. Lentokentän juna-asemalle on helppo siirtyä ilmaisella shuttle-bussilla, joka starttaa terminaalin 1 edestä aina 20 minuuttia ennen junan lähtöä. Marseillen junat suuntaavat lentokentältä Gare de Marseille Saint-Charles -juna-asemalle, jonne matka kestää junayhteydestä riippuen 15–30 minuuttia. Junalipun hinta on noin 5 euroa. Liput voit ostaa joko aseman lipunmyyntipisteistä tai lippuautomaateista. Marseillen juna-asemalle saavuttuasi voit jatkaa matkaa ydinkeskustaan halutessasi kaupunkibussilla tai metrolla. Lentokentältä ydinkeskustaan pääsee myös bussilla (linja numero 6), joka liikennöi keskustan Gare de Marseille Saint-Charles -juna-asemalle noin vartin välein. Bussiin noustaan terminaalin 2 tuntumasta, ja matka-aika keskustaan on noin 30 minuuttia. Lipun hinta on aikuisille noin 8,30 euroa ja lapsille noin 4,10 euroa.


Suositut lentoreitit Marseille

Etsityimmät lennot Marseille sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Marseille lennot
Lyhyin lentoaika
5t 00m
Halvin hinta
159 €

Liikkuminen Marseillessa?

Marseille on yksi Ranskan suurimmista kaupungeista. Vaikka keskustan alueella moniin nähtävyyksiin on helppo tutustua kävellen, saat kattavimman kuvan kaupungista hyppäämällä joukkoliikennevälineisiin. Suosittu kulkuväline on kaupungin metro, jota operoi RTM (Régie des transports de Marseille). Metrossa on kaksi linjaa: linja 1, jonka tunnusväri on sininen, ja linja 2, jonka tunnusväri on punainen. Tärkeitä metro- ja junaliikenteen solmukohtia ovat Gare de Marseille Saint-Charlesin ja Castellanen juna-asemat. Paikallisbusseilla pääsee kätevästi kaikkialle kaupunkialueella ja myös taajamiin kaupungin ulkopuolella. Matkalipun hinta lähes kaikkiin kulkuvälineisiin kaupunkialueella on reilun puolitoista euroa. Tosin jos ostat lipun käteisellä bussissa, hinta nousee noin 2 euroon. 10 matkan kortin hinta on noin 13,60 euroa ja 24 tunnin matkakortin hinta noin 5,20 euroa.

Meren äärellä sijaitsevassa Marseillessa kannattaa kokeilla myös merimatkoja. Vanhan satama-alueen Vieux-Portin alueella liikennöi ilmainen lauttapalvelu, joka voi olla kesäaikaan ruuhkainen. Maksullisia meriretkiä järjestetään puolestaan lähikaupunkeihin ja kyliin, esimerkiksi Calanquesiin ja Cassisiin. Jos liikut mieluiten polkupyörällä, nappaa käyttöösi Marseillen kaupunkipyöräsysteemi nimeltään Le vélo.


Tarvitaanko Marseilleen passi?

Marseilleen matkaavan ei ole pakollista ottaa mukaan passia. Jos et jostain syystä halua kantaa passia mukana, lennolla Ranskaan on silti aina oltava mukana jokin virallinen henkilöllisyystodistus. Passin ohella toinen vaihtoehto on virallinen henkilökortti. Suomesta Ranskaan lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Ranska kuuluu Suomen tavoin Euroopan unioniin ja on myös Schengen-maa. On kuitenkin mahdollista, että matkustajia pyydetään esittämään virallinen matkustusdokumentti lentokentällä. Virallista henkilökorttia tai passia saatat tarvita myös Ranskassa oleskellessasi. Huomaathan, että ajokortti ei kelpaa viralliseksi henkilöllisyystodistukseksi.


Lentolippu varattuna kohteeseen Marseille? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Marseilleen matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Edullisimmillaan lennot Marseilleen ovat tammikuun loppupuolella, helmi-maaliskuussa ja syys-marraskuussa. Välttele suosituimpia sesonkiaikoja eli kesälomakautta ja joulukuuta. Muista vertailla lentojen hintoja, sillä hintaerot ovat suuria. Halpoja lentoja on myynnissä usein etenkin alkuviikolle. Halvin päivä lentää on tiistai, kallein vastaavasti lauantai. Lisäksi iltalennot ovat yleensä halvempia kuin aamulennot.

Kiinnostavatko Marseillen nähtävyydet?

Vieraile ainakin Notre-Dame de la Garde -kirkossa, Palais Longchamp -palatsissa ja kaupungin kauniissa vanhassa satamassa Vieux-Portissa.

Mitä mukaan matkalle Marseilleen?

Syksystä kevääseen Marseillessa kannattaa varautua sateisiin, kesällä taas parhaimmillaan 30 asteen kuumuuteen. Muista siis pakata kesälomamatkalle hellevaatteet mukaan.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Marseillessa

Ranska on EU-maa, joten matkapuhelinpalveluita pitäisi pystyä käyttämään Marseillessakin kotimaan hinnoilla. Kysy kuitenkin operaattoriltasi mahdollisista lisämaksuista ja hyödynnä ilmaisia wifi-liittymiä esimerkiksi hotelleissa.

Onko Marseillessa turvallista?

Marseille on kohtuullisen turvallinen matkakohde. Pidä kuitenkin hyvä huoli kukkarostasi, sillä taskuvarkaisiin voi törmätä myös tässä suositussa matkailukaupungissa.

Voiko Marseillessa juoda kraanavettä?

Hanavesi on kaikkialla Ranskassa juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Marseillessa?

Juomarahaa ei ole Marseillessa pakko jättää, sillä esimerkiksi ravintoloissa palvelumaksu sisältyy yleensä laskuun. Erityisen hyvästä palvelusta voi toki jättää lisätipin.

Millainen on Marseillen hintataso?

Marseille on hintatasoltaan samankaltainen kuin Helsinki. Matkailijoille tarjottavien palveluiden hinnat vaihtelevat sesongin mukaan. Ruokaileminen on yleensä edullisempaa turistialueiden ulkopuolella.

Mikä on aikaero Suomi-Ranska?

Ranskan aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Marseille?

Välimatka on suoraa reittiä noin 2300 km.