Halvat lennot Tallinna

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 29/10
pe 5/11

Halvimmat lennot kaupungin Tallinna lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Tallinna lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Tallinna

HALVIN REITTI Helsinki - Tallinna

Helsinki (HEL) - Tallinna (TLL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Tallinna kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Tallinna Ulemiste, jolloin hinta on keskimääräinen 132 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ TALLINNAtoukokuu12% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Tallinna lennot maksavat keskimäärin vain 117 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE TALLINNA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu23% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Tallinna lentojen keskimääräinen hinta on 162 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN TALLINNA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu584% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Tallinna kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Tallinna?

Tallinna on suomalaisille kätevä kaupunkilomakohde, sillä halvat lennot Tallinnaan vievät suomalaismatkailijat kaupunkiin parhaimmillaan noin puolessa tunnissa. Lentoyhteydet Helsingin ja Tallinnan välillä ovat hyvät. Matka Tallinnaan vaikkapa vain viikonlopuksi on hyvä idea mihin tahansa vuodenaikaan, kunhan muistat, että säät ovat kaupungissa varsin samankaltaiset kuin Suomenlahden pohjoispuolella.

Tallinna on Helsinkiin verrattuna edullinen kaupunki, joten Tallinna on hyvä kohde myös budjettimatkailijalle. Jos kiikarissa on halvat lennot Tallinnaan, milloin on paras aika matkustaa kaupunkiin? Pelkät lennot voi saada edullisesti mihin vuodenaikaan tahansa lentotarjousten avulla, mutta yleisesti ottaen lentoliput Tallinnaan voi saada edullisesti esimerkiksi maaliskuussa ja syyskuussa. Halvimmat hotellit ja lennot löytyvät lomasesonkien ulkopuolelta.

Miettiessä, milloin lennot Tallinnaan kannattaa ostaa, virolaiskaupunkiin pätee sama nyrkkisääntö kuin moniin muihinkin eurooppalaiskaupunkeihin: noin kahta kuukautta ennen matkaa. Ajoissa varattuna myös esimerkiksi vuokra-auton ja majoituksen voi saada edullisesti.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Tallinna?

  kesäkuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Tallinna, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 118 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Tallinna?

  Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Tallinna on 32 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 132 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 76 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Tallinna?

  Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Tallinna kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 132 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Tallinna keskiviikko aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 163 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Tallinna?

  Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Tallinna on keskipäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Tallinna keskipäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 126 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot kaupunkiin Tallinna ovat kalliimpia illalla lipun hinnan ollessa keskimäärin 144 €. illalla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

 • Löytyykö kaupungin Tallinna lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Tallinna kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Kardla lentokenttä (120 km kaupungin Tallinna keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.


momondosta löytyneet halvat lennot: Tallinna

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Tallinna
Useita lentoyhtiöitä
4. marraskuuta
HEL17:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 45m
1 välilasku
TLL06:35Tallinna Ulemiste
8. marraskuuta
TLL11:35Tallinna Ulemiste
29t 05m
2 välilaskua
HEL16:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
6. joulukuuta
HEL03:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 00m
1 välilasku
TLL03:50Tallinna Ulemiste
8. joulukuuta
TLL13:00Tallinna Ulemiste
26t 35m
2 välilaskua
HEL15:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
6. joulukuuta
HEL03:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 00m
1 välilasku
TLL03:50Tallinna Ulemiste
8. joulukuuta
TLL13:00Tallinna Ulemiste
26t 35m
2 välilaskua
HEL15:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. marraskuuta
HEL03:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 20m
2 välilaskua
TLL05:10Tallinna Ulemiste
30. marraskuuta
TLL16:35Tallinna Ulemiste
16t 10m
1 välilasku
HEL08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. marraskuuta
HEL17:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 50m
2 välilaskua
TLL14:05Tallinna Ulemiste
12. marraskuuta
TLL11:35Tallinna Ulemiste
28t 25m
2 välilaskua
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. marraskuuta
HEL03:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 00m
1 välilasku
TLL03:50Tallinna Ulemiste
30. marraskuuta
TLL16:35Tallinna Ulemiste
16t 10m
1 välilasku
HEL08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Tallinna

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Tallinna, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair, Norwegian ja Ryanair
Ryanair
16. marraskuuta
HEL17:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 20m
1 välilasku
TLL06:25Tallinna Ulemiste
Ryanair
9. marraskuuta
HEL17:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 20m
1 välilasku
TLL06:25Tallinna Ulemiste
Useita lentoyhtiöitä
21. marraskuuta
HEL12:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 45m
1 välilasku
TLL03:50Tallinna Ulemiste

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Tallinna?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Tallinna
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Tallinna?

  Finnair on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Tallinna. SAS ja airBaltic ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Tallinna kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Tallinna, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Tallinna ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Tallinna lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Tallinnan kansainvälinen lentoasema tunnetaan myös Lennart Meren lentoasemana. Lentoasema on Viron suurin, ja kaikki lennot Helsingistä Tallinnaan saapuvat tälle kentälle. Lentoasema sijaitsee kaupungin tuntumassa, joten taksimatka keskustaan maksaa vain noin 15 euroa. Vieläkin edullisemmin matkailijat kuljettaa keskustaan bussilinja 2. Lentokentän kioskeista voi ostaa elektronisen kortin bussimatkoja varten. Jos aiot tutkia Tallinnan seutua tarkemmin, voi lentokentältä myös vuokrata henkilöauton.


Tallinna: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Tallinna
Helsinki - Tallinna reitin lennot
Lyhyin lentoaika0t 35m
Halvin hinta76 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Tallinna

Tallinnassa on helppo liikkua niin keväisin, kesäisin kuin syksyisinkin jalan tai pyörällä. Kylmemmillä säillä kaupungissa voi hypätä joukkoliikennevälineisiin, eli bussiin, johdinautoon tai raitiovaunuun. Niiden liikennöintiaika on normaalisti aamukuudesta iltayhteentoista. Liput on aina leimattava tai aktivoitava kulkuvälineeseen noustessa. Tarkastusmaksu on 40 euroa.

Tallinn Card -turistikortilla voi paitsi ajella kaupungin joukkoliikenteessä, myös tutustua kaupungin nähtävyyksiin, kuten lukuisiin museoihin. Kortin hinta on aikuiselle 24 tunniksi noin 25 euroa ja kahdeksi vuorokaudeksi noin 37 euroa. Jos haluat matkustaa ennemmin joukkoliikenteen kertalipuilla, ne on ladattava elektroniselle kortille. Matkan hinta (voimassa tunnin) on noin 1–2 euroa. Päivälippu kortille ladattuna maksaa noin 3 euroa ja kolmen päivän lippu noin 5 euroa.


Kohteen Tallinna viisumivaatimukset

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Viroon matkustaessaan viisumia. Viro on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio, joten matkustaminen Tallinnaan on helppoa. Tallinnaan tai muihin Viron kohteisiin lentävillä on kuitenkin oltava aina mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen kuvallinen henkilökortti, mutta ei ajokortti. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Virossa. Passi tai henkilökortti on paras skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta, näin passin tiedot pysyvät varmasti tallessa. Viroon liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi myös jättää matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Viron-suurlähetystö sijaitsee Tallinnassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, esimerkiksi passin katoaminen, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.ee.


Aloita matkan suunnittelu - Tallinna


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Tallinna

Miten löydän halvimmat lennot Tallinnaan?

Halvat lennot Tallinnaan on helppo löytää runsaasta tarjonnasta. Vertaa hintoja eri viikkojen ja viikonpäivien välillä.

Kiinnostavatko Tallinnan nähtävyydet?

Tallinnan vanhakaupunki, etenkin Raatihuoneentori ja Aleksanteri Nevskin katedraali, ovat kaupungin tunnetuimpia kohteita. Tallinna tunnetaan myös laadukkaista ja edullisista kylpylöistään ja ravintoloistaan.

Mitä mukaan matkalle Tallinnaan?

Säätila muistuttaa Suomen säitä, joten pakkaa sen mukaan. Kaiken tarvittavan saat myös paikan päältä.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Tallinnassa

Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Tallinnassa turvallista?

Tallinna on turvallinen kohde, normaali varovaisuus on tarpeen. Sairastapauksien varalta mukaan kannattaa ottaa Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Tallinnassa juoda kraanavettä?

Matkailijat juovat yleensä pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Tallinnassa?

Juomarahaa jätetään Virossa harvoin, mutta tippi otetaan Tallinnassakin ilolla vastaan.

Millainen on Tallinnan hintataso?

Tallinnan hintataso on selvästi edullisempi kuin Helsingin.

Mikä on aikaero Suomi-Viro?

Aikaeroa ei ole.

Mikä on etäisyys Helsinki-Tallinna?

Välimatka on noin 87 kilometriä.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Viro

Eikö sittenkään Tallinna? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Viro