Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Tallinna

Etsi halpoja lentoja Tallinna alk. 79 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 5/3
ti 12/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Tallinna

Yhteenveto Tallinna lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

79 €

Halvin meno-paluulennon hinta

149 €

Nopein lentoaika

0t 30m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Tallinna kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 79 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tallinna Ulemiste).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Tallinna kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 149 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tallinna Ulemiste).
Nopein lento kohteeseen Tallinna kohteesta Suomi kestää 0t 30m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tallinna Ulemiste).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Tallinna mukaan lukien Finnair, airBaltic ja Norwegian.

Tallinna lentotiedot ja trendit

Tutustu Tallinna lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Tallinna?

marraskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Tallinna, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 142 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Tallinna?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Tallinna?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Tallinna kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 149 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Tallinna sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 170 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Tallinna?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Tallinna on iltapäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Tallinna iltapäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 131 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot kaupunkiin Tallinna ovat kalliimpia illalla lipun hinnan ollessa keskimäärin 159 €. illalla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Tallinna?

Keskimääräinen Suomi–Tallinna lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Tallinna Ulemiste kestää keskimäärin 30m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Tallinna Ulemiste kestää keskimäärin . Tallinna Ulemiste on alueen Tallinna suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Tallinna?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Tallinna on 48 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 155 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 98 €.

Halvimmat lennot kaupungin Tallinna lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Tallinna lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Tallinna

HALVIN REITTI Helsinki - Tallinna

Helsinki (HEL) - Tallinna (TLL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Tallinna kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Tallinna Ulemiste, jolloin hinta on keskimääräinen 155 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ TALLINNAlokakuu19% halvempilokakuu aikana Helsinki - Tallinna lennot maksavat keskimäärin vain 127 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE TALLINNA KENTÄLTÄ HELSINKItoukokuu12% kalliimpitoukokuu aikana Helsinki - Tallinna lentojen keskimääräinen hinta on 175 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN TALLINNA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu374% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Tallinna kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Tallinna

Tallinna on suomalaisille kätevä kaupunkilomakohde, sillä halvat lennot Tallinnaan vievät suomalaismatkailijat kaupunkiin parhaimmillaan noin puolessa tunnissa. Lentoyhteydet Helsingin ja Tallinnan välillä ovat hyvät. Matka Tallinnaan vaikkapa vain viikonlopuksi on hyvä idea mihin tahansa vuodenaikaan, kunhan muistat, että säät ovat kaupungissa varsin samankaltaiset kuin Suomenlahden pohjoispuolella.

Tallinna on Helsinkiin verrattuna edullinen kaupunki, joten Tallinna on hyvä kohde myös budjettimatkailijalle. Jos kiikarissa on halvat lennot Tallinnaan, milloin on paras aika matkustaa kaupunkiin? Pelkät lennot voi saada edullisesti mihin vuodenaikaan tahansa lentotarjousten avulla, mutta yleisesti ottaen lentoliput Tallinnaan voi saada edullisesti esimerkiksi maaliskuussa ja syyskuussa. Halvimmat hotellit ja lennot löytyvät lomasesonkien ulkopuolelta.

Miettiessä, milloin lennot Tallinnaan kannattaa ostaa, virolaiskaupunkiin pätee sama nyrkkisääntö kuin moniin muihinkin eurooppalaiskaupunkeihin: noin kahta kuukautta ennen matkaa. Ajoissa varattuna myös esimerkiksi vuokra-auton ja majoituksen voi saada edullisesti.

Löytyykö kaupungin Tallinna lähettyviltä muita lentokenttiä?

Tallinna kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Kardla lentokenttä (120 km Tallinna keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Tallinna Ulemiste lentokenttä hinnat?

lentoa Tallinna Ulemiste lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Tallinna Ulemiste lentokenttä?

8 toimijaa on valittavissa lentoa Tallinna Ulemiste lentokenttä helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Tallinna Ulemiste lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Tallinna Ulemiste lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Tallinna Ulemiste lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Tallinna Ulemiste lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Tallinna Ulemiste lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Tallinna

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Tallinna
Finnair
17. maaliskuuta
HEL09:40Helsinki-Vantaan lentoasema
0t 30m
TLL10:10Tallinna Ulemiste
24. maaliskuuta
TLL17:25Tallinna Ulemiste
0t 35m
HEL18:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
16. toukokuuta
HEL09:00Helsinki-Vantaan lentoasema
0t 30m
TLL09:30Tallinna Ulemiste
17. toukokuuta
TLL20:00Tallinna Ulemiste
0t 30m
HEL20:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
17. maaliskuuta
HEL09:40Helsinki-Vantaan lentoasema
0t 30m
TLL10:10Tallinna Ulemiste
18. maaliskuuta
TLL17:25Tallinna Ulemiste
0t 35m
HEL18:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
30. maaliskuuta
HEL13:40Helsinki-Vantaan lentoasema
0t 35m
TLL14:15Tallinna Ulemiste
30. maaliskuuta
TLL22:05Tallinna Ulemiste
0t 35m
HEL22:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. maaliskuuta
HEL05:20Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 55m
1 välilasku
TLL08:15Tallinna Ulemiste
18. maaliskuuta
TLL22:05Tallinna Ulemiste
0t 35m
HEL22:40Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
27. maaliskuuta
HEL05:20Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 55m
1 välilasku
TLL00:15Tallinna Ulemiste
3. huhtikuuta
TLL21:40Tallinna Ulemiste
17t 05m
1 välilasku
HEL14:45Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Tallinna

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Tallinna, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja airBaltic
Finnair
25. huhtikuuta
HEL14:00Helsinki-Vantaan lentoasema
0t 30m
TLL14:30Tallinna Ulemiste
Finnair
12. maaliskuuta
HEL14:40Helsinki-Vantaan lentoasema
0t 30m
TLL15:10Tallinna Ulemiste
Finnair
6. maaliskuuta
HEL09:40Helsinki-Vantaan lentoasema
0t 30m
TLL10:10Tallinna Ulemiste

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Tallinna

Tallinnassa on helppo liikkua niin keväisin, kesäisin kuin syksyisinkin jalan tai pyörällä. Kylmemmillä säillä kaupungissa voi hypätä joukkoliikennevälineisiin, eli bussiin, johdinautoon tai raitiovaunuun. Niiden liikennöintiaika on normaalisti aamukuudesta iltayhteentoista. Liput on aina leimattava tai aktivoitava kulkuvälineeseen noustessa. Tarkastusmaksu on 40 euroa.

Tallinn Card -turistikortilla voi paitsi ajella kaupungin joukkoliikenteessä, myös tutustua kaupungin nähtävyyksiin, kuten lukuisiin museoihin. Kortin hinta on aikuiselle 24 tunniksi noin 25 euroa ja kahdeksi vuorokaudeksi noin 37 euroa. Jos haluat matkustaa ennemmin joukkoliikenteen kertalipuilla, ne on ladattava elektroniselle kortille. Matkan hinta (voimassa tunnin) on noin 1–2 euroa. Päivälippu kortille ladattuna maksaa noin 3 euroa ja kolmen päivän lippu noin 5 euroa.


Kohteen Tallinna viisumivaatimukset

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Viroon matkustaessaan viisumia. Viro on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio, joten matkustaminen Tallinnaan on helppoa. Tallinnaan tai muihin Viron kohteisiin lentävillä on kuitenkin oltava aina mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen kuvallinen henkilökortti, mutta ei ajokortti. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Virossa. Passi tai henkilökortti on paras skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta, näin passin tiedot pysyvät varmasti tallessa. Viroon liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi myös jättää matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Viron-suurlähetystö sijaitsee Tallinnassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, esimerkiksi passin katoaminen, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.ee.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Tallinna

Miten löydän halvimmat lennot Tallinnaan?

Halvat lennot Tallinnaan on helppo löytää runsaasta tarjonnasta. Vertaa hintoja eri viikkojen ja viikonpäivien välillä.

Kiinnostavatko Tallinnan nähtävyydet?

Tallinnan vanhakaupunki, etenkin Raatihuoneentori ja Aleksanteri Nevskin katedraali, ovat kaupungin tunnetuimpia kohteita. Tallinna tunnetaan myös laadukkaista ja edullisista kylpylöistään ja ravintoloistaan.

Mitä mukaan matkalle Tallinnaan?

Säätila muistuttaa Suomen säitä, joten pakkaa sen mukaan. Kaiken tarvittavan saat myös paikan päältä.

Onko Tallinnassa turvallista?

Tallinna on turvallinen kohde, normaali varovaisuus on tarpeen. Sairastapauksien varalta mukaan kannattaa ottaa Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Tallinnassa juoda kraanavettä?

Matkailijat juovat yleensä pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Tallinnassa?

Juomarahaa jätetään Virossa harvoin, mutta tippi otetaan Tallinnassakin ilolla vastaan.

Millainen on Tallinnan hintataso?

Tallinnan hintataso on selvästi edullisempi kuin Helsingin.

Mikä on aikaero Suomi-Viro?

Aikaeroa ei ole.

Mikä on etäisyys Helsinki-Tallinna?

Välimatka on noin 87 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Tallinna?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Tallinna joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Tallinna momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Tallinna?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Tallinna, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Tallinna juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Tallinna on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tallinna

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Tallinna

Suositut lennot Tallinna
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Tallinna
1 aikuinen
ti 5/3
ti 12/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.