Lennot Eurooppa Viro Tallinna

Halvat lennot Tallinna

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Tallinna (TLL)
ke 20.1.
ke 27.1.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Tallinna lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Tallinna lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Tallinnaan?

Tallinna on suomalaisille kätevä kaupunkilomakohde, sillä halvat lennot Tallinnaan vievät suomalaismatkailijat kaupunkiin parhaimmillaan noin puolessa tunnissa. Lentoyhteydet Helsingin ja Tallinnan välillä ovat hyvät. Matka Tallinnaan vaikkapa vain viikonlopuksi on hyvä idea mihin tahansa vuodenaikaan, kunhan muistat, että säät ovat kaupungissa varsin samankaltaiset kuin Suomenlahden pohjoispuolella.

Tallinna on Helsinkiin verrattuna edullinen kaupunki, joten Tallinna on hyvä kohde myös budjettimatkailijalle. Jos kiikarissa on halvat lennot Tallinnaan, milloin on paras aika matkustaa kaupunkiin? Pelkät lennot voi saada edullisesti mihin vuodenaikaan tahansa lentotarjousten avulla, mutta yleisesti ottaen lentoliput Tallinnaan voi saada edullisesti esimerkiksi maaliskuussa ja syyskuussa. Halvimmat hotellit ja lennot löytyvät lomasesonkien ulkopuolelta.

Miettiessä, milloin lennot Tallinnaan kannattaa ostaa, virolaiskaupunkiin pätee sama nyrkkisääntö kuin moniin muihinkin eurooppalaiskaupunkeihin: noin kahta kuukautta ennen matkaa. Ajoissa varattuna myös esimerkiksi vuokra-auton ja majoituksen voi saada edullisesti.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Tallinna?

Yleensä toukokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Tallinna. Lennot maksavat noin 113 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa toukokuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Tallinna kohteesta Suomi kesäkuu ajanjaksolle. kesäkuu aikana lennot kaupunkiin Tallinna ovat vielä keskimäärin 113 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin toukokuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Tallinna?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Tallinna on 32 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 127 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Tallinna?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Tallinna on tiistai hintojen ollessa 125 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä keskiviikko, voit odottaa näkeväsi 156 € lentohinnan reitille Suomi - Tallinna.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Tallinna?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Tallinna on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - Tallinna voi maksaa jopa niin vähän kuin 120 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä illalla hintojen ollessa keskimäärin 137 €. Lennot kohteeseen Tallinna kohteesta Suomi illalla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Löytyykö kaupungin Tallinna lähettyviltä muita lentokenttiä?

Tallinna kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Kardla lentokenttä (120 km kaupungin Tallinna keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.


Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Tallinna Ulemiste

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Tallinna, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair, SAS ja airBaltic
Halvin
Sopivin
Nopein
Finnair
17. helmikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
0t 35m
TLL
Tallinna Ulemiste
SAS
5. huhtikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 55m
1 välilasku
TLL
Tallinna Ulemiste
airBaltic
20. helmikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 10m
1 välilasku
TLL
Tallinna Ulemiste

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Tallinnaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Tallinna

Kätevät suorat lennot Helsingistä Tallinnaan liikennöi kotimainen Finnair. Lentotarjonta kaupunkiin on hyvä, sillä Helsinki-Vantaan lentoaseman valikoimaan kuuluu yleensä ainakin kolme Tallinnaan lähtevää lentoa päivässä. Lentoaika Helsingistä Tallinnaan on vain 35 minuuttia, kun kyseessä ovat suorat lennot. Kaupunkiin on mahdollista matkata myös vaihtokenttien kautta, mutta vaihdolliset lennot eivät matka-ajan tai kustannustenkaan puolesta ole Tallinnaan lennettäessä kovin kannattava valinta. Esimerkiksi airBalticin tarjoamilla edullisilla vaihdollisilla lennoilla matka-aika venyy helposti yli kahteen tuntiin. Jos lähdet Tallinnaan viikonloppumatkaa pidemmälle reissulle ja mukana kulkee käsimatkatavaraa suurempia matkatavaroita, valitse omiin tarpeisiisi sopiva lipputyyppi. Esimerkiksi Finnairin edullisimpaan Economy Light -lipputyyppiin ei kuulu lainkaan ruumaan kirjattavia matkatavaroita, muihin Finnairin lipputyyppeihin kyllä. Lisämatkatavaran voi myös tarpeen tullen liittää omaan lentolippuun lisämaksusta.


Miten pääsen lentokentältä Tallinnan keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Tallinna lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Tallinnan kansainvälinen lentoasema tunnetaan myös Lennart Meren lentoasemana. Lentoasema on Viron suurin, ja kaikki lennot Helsingistä Tallinnaan saapuvat tälle kentälle. Lentoasema sijaitsee kaupungin tuntumassa, joten taksimatka keskustaan maksaa vain noin 15 euroa. Vieläkin edullisemmin matkailijat kuljettaa keskustaan bussilinja 2. Lentokentän kioskeista voi ostaa elektronisen kortin bussimatkoja varten. Jos aiot tutkia Tallinnan seutua tarkemmin, voi lentokentältä myös vuokrata henkilöauton.


Suositut lentoreitit Tallinna

Etsityimmät lennot Tallinna sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Tallinn lennot
Lyhyin lentoaika
0t 35m
Halvin hinta
186 €

Liikkuminen Tallinnassa?

Tallinnassa on helppo liikkua niin keväisin, kesäisin kuin syksyisinkin jalan tai pyörällä. Kylmemmillä säillä kaupungissa voi hypätä joukkoliikennevälineisiin, eli bussiin, johdinautoon tai raitiovaunuun. Niiden liikennöintiaika on normaalisti aamukuudesta iltayhteentoista. Liput on aina leimattava tai aktivoitava kulkuvälineeseen noustessa. Tarkastusmaksu on 40 euroa. [Tarkistettu 23.6.2017]

Tallinn Card -turistikortilla voi paitsi ajella kaupungin joukkoliikenteessä, myös tutustua kaupungin nähtävyyksiin, kuten lukuisiin museoihin. Kortin hinta on aikuiselle 24 tunniksi noin 25 euroa ja kahdeksi vuorokaudeksi noin 37 euroa. Jos haluat matkustaa ennemmin joukkoliikenteen kertalipuilla, ne on ladattava elektroniselle kortille. Matkan hinta (voimassa tunnin) on noin 1–2 euroa. Päivälippu kortille ladattuna maksaa noin 3 euroa ja kolmen päivän lippu noin 5 euroa. [Tarkistettu 23.6.2017]


Tarvitaanko Tallinnaan passi tai viisumi?

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Viroon matkustaessaan viisumia. Viro on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio, joten matkustaminen Tallinnaan on helppoa. Tallinnaan tai muihin Viron kohteisiin lentävillä on kuitenkin oltava aina mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen kuvallinen henkilökortti, mutta ei ajokortti. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Virossa. Passi tai henkilökortti on paras skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta, näin passin tiedot pysyvät varmasti tallessa. Viroon liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi myös jättää matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Viron-suurlähetystö sijaitsee Tallinnassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, esimerkiksi passin katoaminen, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.ee.


Vinkkejä Tallinnaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Tallinnaan?

Halvat lennot Tallinnaan on helppo löytää runsaasta tarjonnasta. Vertaa hintoja eri viikkojen ja viikonpäivien välillä.

Kiinnostavatko Tallinnan nähtävyydet?

Tallinnan vanhakaupunki, etenkin Raatihuoneentori ja Aleksanteri Nevskin katedraali, ovat kaupungin tunnetuimpia kohteita. Tallinna tunnetaan myös laadukkaista ja edullisista kylpylöistään ja ravintoloistaan.

Mitä mukaan matkalle Tallinnaan?

Säätila muistuttaa Suomen säitä, joten pakkaa sen mukaan. Kaiken tarvittavan saat myös paikan päältä.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Tallinnassa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Tallinnassa turvallista?

Tallinna on turvallinen kohde, normaali varovaisuus on tarpeen. Sairastapauksien varalta mukaan kannattaa ottaa Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Tallinnassa juoda kraanavettä?

Matkailijat juovat yleensä pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Tallinnassa?

Juomarahaa jätetään Virossa harvoin, mutta tippi otetaan Tallinnassakin ilolla vastaan.

Millainen on Tallinnan hintataso?

Tallinnan hintataso on selvästi edullisempi kuin Helsingin.

Mikä on aikaero Suomi-Viro?

Aikaeroa ei ole.

Mikä on etäisyys Helsinki-Tallinna?

Välimatka on noin 87 kilometriä.


Lennot muihin kaupunkeihin Viro

Sittenkin jotain muuta, kuin Tallinna? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit lentää Viro
Lennot Eurooppa Viro Tallinna
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka