Etsi halvat lennot Tallinna

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Tallinna

Yhteenveto Tallinna lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

66 €

Halvin meno-paluulennon hinta

115 €

Nopein lentoaika

0t 30m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Tallinna kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 66 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tallinna Ulemiste).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Tallinna kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 115 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tallinna Ulemiste).
Nopein lento kohteeseen Tallinna kohteesta Suomi kestää 0t 30m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tallinna Ulemiste).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Tallinna mukaan lukien Scandinavian Airlines, Finnair ja airBaltic.

Tallinna lentotiedot ja trendit

Tutustu Tallinna lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Tallinna?

heinäkuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Tallinna, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 64 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Tallinna?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Tallinna kaupungista Edinburgh oli 14 €. Tämä on 94 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Tallinna. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Tallinna omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Tallinna?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Tallinna kentältä Suomi on sunnuntai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja sunnuntai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 66 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Tallinna maanantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 75 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Tallinna?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Tallinna on iltapäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Tallinna iltapäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 66 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot kaupunkiin Tallinna ovat kalliimpia illalla lipun hinnan ollessa keskimäärin 71 €. illalla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Tallinna?

Keskimääräinen Suomi–Tallinna lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Tallinna Ulemiste kestää keskimäärin 30m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Tallinna Ulemiste kestää keskimäärin . Tallinna Ulemiste on alueen Tallinna suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Tallinna?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Tallinna on 11 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 89 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 70 €.

Halvimmat lennot kaupungin Tallinna lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Tallinna lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Tallinna

HALVIN REITTI Helsinki - Tallinna

Helsinki (HEL) - Tallinna (TLL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Tallinna kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Tallinna Ulemiste, jolloin hinta on keskimääräinen 89 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ TALLINNAsyyskuu29% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Tallinna lennot maksavat keskimäärin vain 63 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE TALLINNA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu72% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Tallinna lentojen keskimääräinen hinta on 152 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN TALLINNA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu320% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Tallinna kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Tallinna

Tallinna on suomalaisille kätevä kaupunkilomakohde, sillä halvat lennot Tallinnaan vievät suomalaismatkailijat kaupunkiin parhaimmillaan noin puolessa tunnissa. Lentoyhteydet Helsingin ja Tallinnan välillä ovat hyvät. Matka Tallinnaan vaikkapa vain viikonlopuksi on hyvä idea mihin tahansa vuodenaikaan, kunhan muistat, että säät ovat kaupungissa varsin samankaltaiset kuin Suomenlahden pohjoispuolella.

Tallinna on Helsinkiin verrattuna edullinen kaupunki, joten Tallinna on hyvä kohde myös budjettimatkailijalle. Jos kiikarissa on halvat lennot Tallinnaan, milloin on paras aika matkustaa kaupunkiin? Pelkät lennot voi saada edullisesti mihin vuodenaikaan tahansa lentotarjousten avulla, mutta yleisesti ottaen lentoliput Tallinnaan voi saada edullisesti esimerkiksi maaliskuussa ja syyskuussa. Halvimmat hotellit ja lennot löytyvät lomasesonkien ulkopuolelta.

Miettiessä, milloin lennot Tallinnaan kannattaa ostaa, virolaiskaupunkiin pätee sama nyrkkisääntö kuin moniin muihinkin eurooppalaiskaupunkeihin: noin kahta kuukautta ennen matkaa. Ajoissa varattuna myös esimerkiksi vuokra-auton ja majoituksen voi saada edullisesti.

Tallinna kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Kardla lentokenttä (120 km Tallinna keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Lentojen hinnat kentälle Kardla lentokenttä ovat keskimäärin 220 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Tallinna. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Tallinna

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Tallinna
Useita lentoyhtiöitä
21. tammikuuta
HEL16:35Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 35m
2 välilaskua
TLL18:10Tallinna Ulemiste
23. tammikuuta
TLL04:10Tallinna Ulemiste
12t 50m
1 välilasku
HEL17:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. tammikuuta
HEL00:20Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 20m
1 välilasku
TLL09:40Tallinna Ulemiste
23. tammikuuta
TLL04:10Tallinna Ulemiste
12t 50m
1 välilasku
HEL17:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
11. tammikuuta
HEL04:15Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 50m
1 välilasku
TLL18:05Tallinna Ulemiste
12. tammikuuta
TLL11:30Tallinna Ulemiste
25t 05m
1 välilasku
HEL12:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. joulukuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
0t 30m
TLL03:45Tallinna Ulemiste
18. joulukuuta
TLL18:35Tallinna Ulemiste
9t 10m
1 välilasku
HEL03:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. tammikuuta
HEL11:45Helsinki-Vantaan lentoasema
0t 35m
TLL12:20Tallinna Ulemiste
23. tammikuuta
TLL14:25Tallinna Ulemiste
13t 20m
1 välilasku
HEL03:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. helmikuuta
HEL09:20Helsinki-Vantaan lentoasema
0t 35m
TLL09:55Tallinna Ulemiste
16. helmikuuta
TLL16:20Tallinna Ulemiste
18t 50m
1 välilasku
HEL11:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Tallinna

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Tallinna, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair, Norwegian ja Scandinavian Airlines
Norwegian
20. maaliskuuta
HEL06:00Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 50m
1 välilasku
TLL09:50Tallinna Ulemiste
Useita lentoyhtiöitä
5. joulukuuta
HEL04:15Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 45m
1 välilasku
TLL14:00Tallinna Ulemiste
Scandinavian Airlines
8. tammikuuta
HEL12:30Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 35m
1 välilasku
TLL18:05Tallinna Ulemiste

Muut matkustamoluokat Tallinna lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Tallinna lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Tallinna?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Tallinna

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Tallinna?

Finnair on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Tallinna. airBaltic, Scoot ja Scandinavian Airlines ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Tallinna kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Tallinna, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Finnair lennot kohteeseen Tallinna

Finnair on suosittu valinta kohteeseen Tallinna matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 51 lentoa joka viikko kohteeseen Tallinna lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Helsinki-Vantaan lentoasema. Finnair lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 102 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 322 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Finnair keskimäärin pisteet: 7,7/10.


Tallinna ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Tallinna lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Tallinnan kansainvälinen lentoasema tunnetaan myös Lennart Meren lentoasemana. Lentoasema on Viron suurin, ja kaikki lennot Helsingistä Tallinnaan saapuvat tälle kentälle. Lentoasema sijaitsee kaupungin tuntumassa, joten taksimatka keskustaan maksaa vain noin 15 euroa. Vieläkin edullisemmin matkailijat kuljettaa keskustaan bussilinja 2. Lentokentän kioskeista voi ostaa elektronisen kortin bussimatkoja varten. Jos aiot tutkia Tallinnan seutua tarkemmin, voi lentokentältä myös vuokrata henkilöauton.


Tallinna: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Tallinna
Helsinki - Tallinna reitin lennot
Nopein lentoaika0t 30m
Halvin hinta119 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Tallinna

Tallinnassa on helppo liikkua niin keväisin, kesäisin kuin syksyisinkin jalan tai pyörällä. Kylmemmillä säillä kaupungissa voi hypätä joukkoliikennevälineisiin, eli bussiin, johdinautoon tai raitiovaunuun. Niiden liikennöintiaika on normaalisti aamukuudesta iltayhteentoista. Liput on aina leimattava tai aktivoitava kulkuvälineeseen noustessa. Tarkastusmaksu on 40 euroa.

Tallinn Card -turistikortilla voi paitsi ajella kaupungin joukkoliikenteessä, myös tutustua kaupungin nähtävyyksiin, kuten lukuisiin museoihin. Kortin hinta on aikuiselle 24 tunniksi noin 25 euroa ja kahdeksi vuorokaudeksi noin 37 euroa. Jos haluat matkustaa ennemmin joukkoliikenteen kertalipuilla, ne on ladattava elektroniselle kortille. Matkan hinta (voimassa tunnin) on noin 1–2 euroa. Päivälippu kortille ladattuna maksaa noin 3 euroa ja kolmen päivän lippu noin 5 euroa.


Kohteen Tallinna viisumivaatimukset

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Viroon matkustaessaan viisumia. Viro on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio, joten matkustaminen Tallinnaan on helppoa. Tallinnaan tai muihin Viron kohteisiin lentävillä on kuitenkin oltava aina mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen kuvallinen henkilökortti, mutta ei ajokortti. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Virossa. Passi tai henkilökortti on paras skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta, näin passin tiedot pysyvät varmasti tallessa. Viroon liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi myös jättää matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Viron-suurlähetystö sijaitsee Tallinnassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, esimerkiksi passin katoaminen, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.ee.


Aloita matkan suunnittelu - Tallinna


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Tallinna

Halvat lennot Tallinnaan on helppo löytää runsaasta tarjonnasta. Vertaa hintoja eri viikkojen ja viikonpäivien välillä.

Tallinnan vanhakaupunki, etenkin Raatihuoneentori ja Aleksanteri Nevskin katedraali, ovat kaupungin tunnetuimpia kohteita. Tallinna tunnetaan myös laadukkaista ja edullisista kylpylöistään ja ravintoloistaan.

Säätila muistuttaa Suomen säitä, joten pakkaa sen mukaan. Kaiken tarvittavan saat myös paikan päältä.

Tallinna on turvallinen kohde, normaali varovaisuus on tarpeen. Sairastapauksien varalta mukaan kannattaa ottaa Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Matkailijat juovat yleensä pullovettä.

Juomarahaa jätetään Virossa harvoin, mutta tippi otetaan Tallinnassakin ilolla vastaan.

Tallinnan hintataso on selvästi edullisempi kuin Helsingin.

Aikaeroa ei ole.

Välimatka on noin 87 kilometriä.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Viro

Eikö sittenkään Tallinna? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Viro

Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Tallinna momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Tallinna, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Tallinna on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.