0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Akureyri

Etsi halvat lennot Akureyri

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Wed 28/2
Wed 6/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Akureyri lentotiedot ja trendit

Tutustu Akureyri lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Akureyri?


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Akureyri

Miten kauan kestää lentää Akureyriin?

Valitettavasti suoria lentoja ei ole saatavilla Suomesta Akureyriin. Onneksi perille pääsee kuitenkin Helsingistä vain yhdellä vaihdolla. Akureyri on pieni kaupunki pohjoisessa Islannissa, jonne lentää ainoastaan kotimaan lentoja Reykjavikista. Myös kahden vaihdon reittejä on tarjolla, ja osa niistä on jopa yhden vaihdon reittejä nopeampia vaihtoehtoja. Matka-aika Akureyriin kestää lyhimmillään noin 10 tuntia. Muilta Suomen lentokentiltä lähdettäessä joutuu tekemään vielä yhden ylimääräisen pysähdyksen Helsinki-Vantaalla. Jos välilaskut ovat pitkät, esimerkiksi Helsingissä voi viettää aikaa mukavasti lentokentällä ravintolassa syöden tai vaikka shoppaillen. Reykjavikissa joutuu usein vaihtamaan lentojen välillä lentokenttää, sillä suurin osa kotimaan lennoista lähtee pienemmältä kotimaan RKV-lentokentältä. Kentän vaihtamiseen kannattaa varata julkisilla kulkuvälineillä puolitoista tuntia ja omalla kyydillä tai taksilla tunnin verran aikaa. Turistisesonkina Icelandair lentää kuitenkin Reykjavikin kansainväliseltä lentokentältä myös perille asti Akureyriin. Mikäli asiaan liittyen tulee kysyttävää, kannattaa olla lentoyhtiöön yhteydessä ennen matkan alkua.

Mistä voit lentää suoraan Akureyriin?

Suomesta ei valitettavasti pääse suorin lennoin perille asti Akureyriin. Lennot Akureyrin lentokentälle joutuu lentämään vähintäänkin yhdellä vaihdolla. Muualta kuin Helsingistä lennettäessä tulee tehdä yksi ylimääräinen pysähdys vielä Helsinki-Vantaan lentokentällä ennen matkan jatkamista kohti määränpäätä. Lentoajoista riippuen Helsingistä matkanteko voi olla nopeampaa kahdella vaihdolla kuin yhdellä. Kannattaa olla tarkkana, miltä lentokentältä jatkolento kohti Akureyria lähtee. Suurin osa kotimaan lennoista lentää Reykjavikin keskustassa sijaitsevalta kotimaan kentältä, kun taas ulkomaan lennot lähtevät Keflavikista. Kiireisimpään sesonkiaikaan lentoja Akureyriin saa myös kansainväliseltä lentokentältä. Jos joutuu vaihtamaan lentokenttää ja vaihtoaika on kovin pitkä, kannattaa käyttää aika hyödykseen ja vierailla samalla Reykjavikin kaupungissa. Se on melko pieni ja jo muutamassa tunnissa ehtii nähdä paljon asioita. Voit vierailla esimerkiksi jossain monista museoista tai pistäytyä kahvilaan välipalalle. Kauniin kesäpäivän kuluttaa toki vain nauttien kaupungin tunnelmasta ja kiertelemällä vaikka satamassa. Lennot Islannin Akureyriin löydät helposti momondon kautta ja samalla voit valita itsellesi parhaat lento- ja vaihtoajat.

Löytyykö kaupungin Akureyri lähettyviltä muita lentokenttiä?

Akureyri kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Vopnafjordur lentokenttä (148 km Akureyri keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Akureyri lentokenttä hinnat?

lentoa Akureyri lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Akureyri lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Akureyri lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Akureyri lentokenttä?

Akureyri lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Akureyri lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Muut matkustamoluokat Akureyri lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Akureyri lennollasi

Kohteen Akureyri viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Akureyrissa?

Islanti ei ole Suomen lailla EU-maa, mutta kuuluu Schengen-alueeseen. Tämä takaa ihmisten vapaan liikkuvuuden maiden välillä. Lisäksi Islanti on osa Pohjoismaiden vapaata liikkuvuussopimusta, jolloin Suomen kansalaisena et tarvitse Islantiin matkustaessasi matkustusasiakirjaa. Käytännössä kuitenkin lentoyhtiöt vaativat jonkinlaista todistusta henkilöllisyydestä koneeseen noustessa. Henkilökortti riittää tähän, joten passia ei tarvitse ottaa mukaan matkalle. Ajokortti ei ole riittävä todiste henkilöllisyydestä ja matkustusasiakirjan puuttuessa voidaan matkustajalta evätä koneeseen pääsy, vaikka lippu olisi ostettuna.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Akureyri

Mitä voit nähdä ja tehdä Akureyrissa?

Akureyri on pieni kaupunki Pohjois-Islannissa meren rannalla. Kaupunki on tunnettu upeasta luonnostaan ja erikoisista nähtävyyksistään. Keskusta itsessään on pieni sekä helposti muutamassa tunnissa kävelty ympäriinsä, joten kannattaa ehdottomasti suunnata hieman kaupungin rajojen ulkopuolelle kokemaan aito ja karu islantilainen luonto. Jos viihtyy merellä, kannattaa ehdottomasti suunnata veneajelulle, jonka aikana saattaa nähdä eksoottisia eläimiä kuten valaita, delfiinejä ja pyöriäisiä. Kuivalla maalla viihtyvä pääsee nauttimaan sisämaassa esimerkiksi ratsastussafarista paikallisilla islanninhevosilla ja kokemaan elämyksiä paikoissa, joihin autolla ei pääse. Jos sattuu paikalle talvella, voi käydä laskettelemassa läheisessä laskettelukeskuksessa tai ihailla revontulia. Syrjäisen sijaintinsa ja vähäisen valosaasteen ansioista kirkkaana talvipäivänä voi nähdä upeita revontulia. Keskustassa kannattaa myös piipahtaa paikallisessa kylpylässä, jossa voi kylmänä talvipäivänä rentoutua lämpimässä porealtaassa.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Akureyri?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Akureyri. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Akureyri joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Akureyri ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Akureyri?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Akureyri tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Akureyri juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Akureyri, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Akureyri lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Akureyri

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Akureyri
1 aikuinen
Wed 28/2
Wed 6/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.