Etsi halvat lennot Akureyri

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 14/12
ke 21/12

Akureyri lentotiedot ja trendit

Tutustu Akureyri lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Katso hinnat kohteesta:


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Akureyri

Valitettavasti suoria lentoja ei ole saatavilla Suomesta Akureyriin. Onneksi perille pääsee kuitenkin Helsingistä vain yhdellä vaihdolla. Akureyri on pieni kaupunki pohjoisessa Islannissa, jonne lentää ainoastaan kotimaan lentoja Reykjavikista. Myös kahden vaihdon reittejä on tarjolla, ja osa niistä on jopa yhden vaihdon reittejä nopeampia vaihtoehtoja. Matka-aika Akureyriin kestää lyhimmillään noin 10 tuntia. Muilta Suomen lentokentiltä lähdettäessä joutuu tekemään vielä yhden ylimääräisen pysähdyksen Helsinki-Vantaalla. Jos välilaskut ovat pitkät, esimerkiksi Helsingissä voi viettää aikaa mukavasti lentokentällä ravintolassa syöden tai vaikka shoppaillen. Reykjavikissa joutuu usein vaihtamaan lentojen välillä lentokenttää, sillä suurin osa kotimaan lennoista lähtee pienemmältä kotimaan RKV-lentokentältä. Kentän vaihtamiseen kannattaa varata julkisilla kulkuvälineillä puolitoista tuntia ja omalla kyydillä tai taksilla tunnin verran aikaa. Turistisesonkina Icelandair lentää kuitenkin Reykjavikin kansainväliseltä lentokentältä myös perille asti Akureyriin. Mikäli asiaan liittyen tulee kysyttävää, kannattaa olla lentoyhtiöön yhteydessä ennen matkan alkua.

Suomesta ei valitettavasti pääse suorin lennoin perille asti Akureyriin. Lennot Akureyrin lentokentälle joutuu lentämään vähintäänkin yhdellä vaihdolla. Muualta kuin Helsingistä lennettäessä tulee tehdä yksi ylimääräinen pysähdys vielä Helsinki-Vantaan lentokentällä ennen matkan jatkamista kohti määränpäätä. Lentoajoista riippuen Helsingistä matkanteko voi olla nopeampaa kahdella vaihdolla kuin yhdellä. Kannattaa olla tarkkana, miltä lentokentältä jatkolento kohti Akureyria lähtee. Suurin osa kotimaan lennoista lentää Reykjavikin keskustassa sijaitsevalta kotimaan kentältä, kun taas ulkomaan lennot lähtevät Keflavikista. Kiireisimpään sesonkiaikaan lentoja Akureyriin saa myös kansainväliseltä lentokentältä. Jos joutuu vaihtamaan lentokenttää ja vaihtoaika on kovin pitkä, kannattaa käyttää aika hyödykseen ja vierailla samalla Reykjavikin kaupungissa. Se on melko pieni ja jo muutamassa tunnissa ehtii nähdä paljon asioita. Voit vierailla esimerkiksi jossain monista museoista tai pistäytyä kahvilaan välipalalle. Kauniin kesäpäivän kuluttaa toki vain nauttien kaupungin tunnelmasta ja kiertelemällä vaikka satamassa. Lennot Islannin Akureyriin löydät helposti momondon kautta ja samalla voit valita itsellesi parhaat lento- ja vaihtoajat.

Akureyri kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Vopnafjordur lentokenttä (148 km Akureyri keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.


Muut matkustamoluokat Akureyri lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Akureyri lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Akureyri?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Akureyri

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Akureyri?

Icelandair on suosituin lentoyhtiö, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Akureyri rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Akureyri tältä lentoyhtiöltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Akureyri ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Akureyri lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Akureyrin lentokentältä?

Akureyrin lentokentältä kaupungin keskustaan pääsee helpoiten joko taksilla tai vuokra-autolla. Käveleminen on myös yksi vaihtoehto, sillä matka kävellen kestää vain noin puolisen tuntia. Jos keli sallii ja matkatavaroita ei ole liikaa matkassa, on käveleminen jopa suositeltavaa, sillä kävelytie vie rannikon myötäisesti kohti keskustaa. Toinen mahdollisuus on kulkea vanhan kaupungin läpi, jolloin saa heti ensikosketuksen kaupungin tunnelmaan. Jos taas mieluummin kulkee autolla, hurauttaa taksilla tai vuokra-autolla kaupunkiin vain viidessä minuutissa. Takseja on kentällä runsaasti saapuvien lentojen aikaan, mutta jos näin ei ole, voi helposti itselleen soittaa taksin. Ainoastaan paikalliset taksiyhtiöt toimivat alueella, ja kuljetuspalvelut kuten esimerkiksi Uber ja Lyft eivät ole käytössä Akureyrissa. Autovuokraamoita lentokentällä on myös muutamia. Kansainväliset merkit ovat hyvin edustettuina, joten autonvuokraus on melko mutkatonta. Oman auton vuokraus on suositeltavaa etenkin, jos haluaa matkan aikana poiketa muuallakin kuin vain kaupungin keskustassa. Islannissa ajaminen on melko helppoa, kun pysyy pääteillä eikä poikkea sisämaan haastaville vuoristoteille. Varaa vuokra-auto ja lennot Akureyriin vaivatta momondon kautta. Sieltä löydät myös samalla Akureyrin lentotarjoukset.


Kohteen Akureyri viisumivaatimukset

Islanti ei ole Suomen lailla EU-maa, mutta kuuluu Schengen-alueeseen. Tämä takaa ihmisten vapaan liikkuvuuden maiden välillä. Lisäksi Islanti on osa Pohjoismaiden vapaata liikkuvuussopimusta, jolloin Suomen kansalaisena et tarvitse Islantiin matkustaessasi matkustusasiakirjaa. Käytännössä kuitenkin lentoyhtiöt vaativat jonkinlaista todistusta henkilöllisyydestä koneeseen noustessa. Henkilökortti riittää tähän, joten passia ei tarvitse ottaa mukaan matkalle. Ajokortti ei ole riittävä todiste henkilöllisyydestä ja matkustusasiakirjan puuttuessa voidaan matkustajalta evätä koneeseen pääsy, vaikka lippu olisi ostettuna.


Aloita matkan suunnittelu - Akureyri


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Akureyri

Akureyri on pieni kaupunki Pohjois-Islannissa meren rannalla. Kaupunki on tunnettu upeasta luonnostaan ja erikoisista nähtävyyksistään. Keskusta itsessään on pieni sekä helposti muutamassa tunnissa kävelty ympäriinsä, joten kannattaa ehdottomasti suunnata hieman kaupungin rajojen ulkopuolelle kokemaan aito ja karu islantilainen luonto. Jos viihtyy merellä, kannattaa ehdottomasti suunnata veneajelulle, jonka aikana saattaa nähdä eksoottisia eläimiä kuten valaita, delfiinejä ja pyöriäisiä. Kuivalla maalla viihtyvä pääsee nauttimaan sisämaassa esimerkiksi ratsastussafarista paikallisilla islanninhevosilla ja kokemaan elämyksiä paikoissa, joihin autolla ei pääse. Jos sattuu paikalle talvella, voi käydä laskettelemassa läheisessä laskettelukeskuksessa tai ihailla revontulia. Syrjäisen sijaintinsa ja vähäisen valosaasteen ansioista kirkkaana talvipäivänä voi nähdä upeita revontulia. Keskustassa kannattaa myös piipahtaa paikallisessa kylpylässä, jossa voi kylmänä talvipäivänä rentoutua lämpimässä porealtaassa.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Islanti

Eikö sittenkään Akureyri? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Islanti

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Akureyri. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Akureyri ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Akureyri tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Akureyri, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Akureyri lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.