Halvat lennot Gazipasa

Meno-paluu
Economy
Zürich (ZRH)
Gazipasa (GZP)
pe 25.6.
pe 2.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Gazipasa lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Gazipasa lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Gazipasa

HALVIN REITTI Helsinki - Gazipasa

Helsinki (HEL) - Antalya (AYT)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Gazipasa kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Antalya, jolloin hinta on keskimääräinen 263 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ GAZIPASAtammikuu14% halvempitammikuu aikana Helsinki - Gazipasa lennot maksavat keskimäärin vain 254 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE GAZIPASA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu12% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Gazipasa lentojen keskimääräinen hinta on 330 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN GAZIPASA KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu562% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Gazipasa kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Gazipaşaan?

Gazipaşa on yksi Etelä-Turkin aurinkoisista matkakohteista Välimeren äärellä. Merellinen alue onkin ennen kaikkea kesälomamatkailijoiden suosiossa. Kesäisin Gazipaşassa voi viettää rennon loman takuuvarmassa auringonpaisteessa, ja sen huomaa myös esimerkiksi hotellien ja lentojen hinnoissa – kesällä hintataso nousee normaalista. Mikäli lennot ja majoituksen haluaa saada kesäkuukausille edullisesti, kannattaa varaukset tehdä ajoissa. Yleisesti ottaen alueen hintataso on kuitenkin kohtuullinen moniin muihin eurooppalaisiin rantalomakohteisiin verrattuna. Suurin osa suomalaisista matkaajista tosin ei jää itse Gazipaşaan, vaan suuntaavat kentän kautta Alanyaan, joka sijaitsee noin 42 kilometrin päässä lentokentältä.

Halvimmat lennot Gazipaşaan myydään ennen kaikkea kesäkauden ulkopuolelle. Marraskuusta maaliskuulle kaupungissa saattaa esiintyä sateita, mutta talvet ovat aina leutoja ja lämpötila on ympäri vuoden miellyttävä. Rantasäitäkin voi olla talvella tarjolla! Matkailijan kannalta parasta on, että kiivaimpien matkailusesonkien ulkopuolella sekä Gazipaşan että Alanyan alue on rauhallinen ja monet palvelut halpoja kesäkauden hintoihin verrattuna. Nähtävää riittää talvellakin luontokohteista historiallisiin nähtävyyksiin.

Budjettimatkaajien kannattaa muistaa, että lennot Gazipaşaan ovat edullisimmillaan yleensä noin 60 päivää ennen matkan päivämäärää. Hyvä idea on myös verrata hintoja eri viikonpäivien ja vuorokaudenaikojen välillä. Tavallisesti aikaiset aamulähdöt ja myöhäiset iltalähdöt ovat edullisempia. Pelkät lennot voi tarjouksia vertaamalla ja seuraamalla saada hyvään hintaan.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Gazipasa?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Gazipasa paikasta Adana ovat löytäneet lentoja 94 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Gazipasa. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Gazipasa alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Gazipasa?

tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Gazipasa kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 254 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Gazipasa kuukauden tammikuu aikana, niin lentäminen elokuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 269 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Gazipasa?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Gazipasa reitille 49 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Gazipasa hintaan 294 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Gazipasa milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 214 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Gazipasa?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Gazipasa on keskiviikko. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Gazipasa keskiviikko löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 285 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä lauantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 313 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Gazipasa.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Gazipasa?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Gazipasa on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - Gazipasa voi maksaa jopa niin vähän kuin 281 €. Lennot illalla ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 317 €.

Löytyykö kaupungin Gazipasa lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Gazipasa on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Gazipasa harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Antalya lentokenttä (152 km kaupungin Gazipasa keskustasta).

Voiko kaupunkiin Gazipasa lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Gazipasa lentokenttä ovat keskimäärin 294 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Gazipasa. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Gazipasa

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Gazipasa
Finnair
13. elokuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 45m
GZP06:45Gazipasa
21. elokuuta
GZP07:05Gazipasa
3t 50m
HEL10:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
23. heinäkuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 45m
GZP06:45Gazipasa
30. heinäkuuta
GZP07:35Gazipasa
3t 50m
HEL11:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
16. heinäkuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 45m
GZP06:45Gazipasa
30. heinäkuuta
GZP07:35Gazipasa
3t 50m
HEL11:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
18. syyskuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 45m
GZP06:15Gazipasa
25. syyskuuta
GZP07:05Gazipasa
3t 50m
HEL10:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
11. syyskuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 45m
GZP06:15Gazipasa
25. syyskuuta
GZP07:05Gazipasa
3t 50m
HEL10:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. elokuuta
HEL17:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 00m
1 välilasku
GZP06:55Gazipasa
21. elokuuta
GZP07:05Gazipasa
3t 50m
HEL10:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Gazipasa

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Gazipasa, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
23. heinäkuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 45m
GZP06:45Gazipasa
Turkish Airlines
23. heinäkuuta
HEL15:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 25m
1 välilasku
GZP22:45Gazipasa
Useita lentoyhtiöitä
22. heinäkuuta
HEL20:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 15m
3 välilaskua
GZP16:10Gazipasa

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Gazipaşaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Gazipasa

Suoria lentoja Helsingistä Gazipaşaan ei ole tarjolla vuoden ympäri, mutta suomalainen lentoyhtiö Finnair tarjoaa suorat lentoyhteydet turkkilaiskaupunkiin normaalisti ainakin maaliskuusta lokakuun loppuun. Jos suoria lentoja ei ole saatavilla, matkat Gazipaşaan onnistuvat vaihtokenttien kautta. Lentoaika Helsingistä Gazipaşaan on suorilla lennoilla alle 4 tuntia, mutta vaihtokenttien kautta lennettäessä matka-aika aina pitenee. Lopullinen matka-aika riippuu reitistä, mutta vaihtolennot kestävät yleensä vähintään 6–7 tuntia. Jos vaihdolliset lennot sopivat matkasuunnitelmaasi, lentoliput voi saada halvalla turkkilaiselta Turkish Airlinesilta. Halvat lennot Gazipaşaan voi napata myös muun muassa skandinaavisen SAS-lentoyhtiön tarjonnasta. Lennot laskeutuvat Gazipaşan lentoasemalle.


Miten pääsen lentokentältä Gazipaşan keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Gazipasa lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Kun olet saanut buukattua halvat lennot Gazipaşaan, lentosi laskeutuu lentoasemalle, joka on kansainväliseltä nimeltään Gazipasa-Alanya Airport. Lentokenttä sijaitsee vain noin 5 km:n päässä kaupungin keskustasta, eli matkan pienen kaupungin ytimeen voi mainiosti taittaa vaikkapa kävellen tai pyörällä, jos mukana ei ole kovin raskaita matkatavaroita. Lentokentältä on shuttle-bussiyhteys useita kertoja päivässä läheiseen Alanyan kaupunkiin (sijaitsee noin 42 km:n päässä lentokentästä), mutta Gazipaşan pienen kaupungin keskustaan vakituisia bussiyhteyksiä ei ainakaan toistaiseksi ole tarjolla. Gazipaşan keskustaan suuntaaville matkustajille ainoiksi vaihtoehdoiksi jääkin siis ottaa taksi kentältä keskustaan tai vuokrata joko auto tai muu kentällä tarjolla oleva yksityinen kuljetuspalvelu. Kiinteää taksimatkan hintaa kaupunkiin ei ole määritelty, vaan hinta kentältä kohteeseen lasketaan mittarilukeman mukaan.


Suositut lentoreitit Gazipasa

Etsityimmät lennot Gazipasa sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Gazipasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 45m
Halvin hinta
215 €
Oulu - Gazipasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika
14t 35m
Halvin hinta
371 €

Liikkuminen Gazipaşassa?

Gazipaşan noin 22 000 asukkaan kaupunki on pienehkö, mikä merkitsee, että matkailijan on helppo tutustua sen mielenkiintoisimpiin alueisiin kävellen tai vaikkapa pyöräillen. Leppoisa rantakaupunki kutsuukin kävelemään ja nauttimaan merimaisemista. Ainoa kaupungin sisäisessä liikenteessä käytössä oleva joukkoliikenneväline on dolmus, eli turkkilaiskaupungeille tyypillinen minibussi. Dolmusiin voi yleensä hypätä kyytiin mistä tahansa sen reitin varrelta, ja veloituksista on bussissa joko hintalista tai hintaa voi tiedustella suoraan kuljettajalta ja muilta matkustajilta. Minibusseilla liikkuminen on kaiken kaikkiaan edullista. Tyypillinen hinta matkasta voi olla esimerkiksi 2 liiraa. Dolmus-matkaa varten mukana kannattaa aina kuljettaa pientä rahaa, sillä bussissa ei ole toivottavaa maksaa suurilla seteleillä.

Mikäli haluat seikkailla kaupungin ulkopuolella, on parasta vuokrata auto. Vuokra-autolla on helppo tutustua muihinkin alueen kohteisiin ja esimerkiksi etäisempiin rantoihin, joille julkisia liikenneyhteyksiä ei ole tarjolla. Vuokra-autoyrityksiä toimii useita esimerkiksi kaupungin lentokentällä, ja vuokrauksen hinta riippuu sesongista. Jos haluat reissata kaupungin ulkopuolella mieluiten bussilla, on parhaat kulkuyhteydet lähialueille tarjolla läheisen Alanyan kaupungin bussiasemalta.


Tarvitaanko Gazipaşaan passi tai viisumi?

Turkki ei ole ainakaan toistaiseksi EU-maa, mutta Turkkiin turistina matkustava Suomen kansalainen ei silti tarvitse viisumia. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että viisumittoman turistimatkan maksimikesto on 90 päivää. Turkkiin matkustavalla suomalaisella on aina oltava mukanaan passi, jonka on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan päättymisen jälkeenkin. Maassa oleskelevilla matkailijoilla on velvollisuus esittää passi maahantuloleimoineen esimerkiksi poliisille, jos heiltä sitä pyydetään. Passi kannattaa kopioida tai skannata talteen siltä varalta, että se matkan aikana katoaa tai varastetaan.


Vinkkejä Gazipaşaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Gazipaşaan on helppo löytää hintoja seuraamalla ja vertaamalla. Aseta siis hakuumme lähtöasemasi, kohdekenttä, haluamasi päivät ja hae. Voit suodattaa hakutuloksia esimerkiksi hinnan, lähtöajan, välipysähdysten ja lentoyhtiön mukaan. Halutessasi voit asettaa Hintavahdin, joka seuraa valitsemasi reitin ja päivien hintojen kehitystä puolestasi. Vertaa, seuraa ja löydä parhaat lentotarjoukset!

Kiinnostavatko Gazipaşan nähtävyydet?

Anemuriumin muinainen kaupunki on yksi alueen must-kohteista. Tutustu seudun kauniisiin rantoihin ja läheiseen tippukiviluolaan Damlatasiin. Lisäksi Alanyan tunnetut Kalesi-linnake, Kizil Kule -torni ja Tersanen satama-alue ovat vierailun arvoisia.

Mitä mukaan matkalle Gazipaşaan?

Hyvä aurinkosuojavoide ja rantavaatteet ovat Gazipaşassa kesäisin tarpeen.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Gazipaşassa

Tarkista omalta matkapuhelinoperaattoriltasi, mitä matkapuhelinpalvelut maksavat Turkissa. Paikan päältä Gazipaşasta voit myös hankkia paikallisen prepaid-liittymän, ja muista myös hyödyntää esimerkiksi hotellien ja ravintoloiden ilmaisia wifi-yhteyksiä.

Onko Gazipaşassa turvallista?

Gazipaşa on melko turvallinen lomakohde, mutta normaali varovaisuus on tarpeen.

Voiko Gazipaşassa juoda kraanavettä?

Monet matkailijat suosivat pullovettä hanaveden erilaisen bakteerikannan takia. Jos siis haluat olla varma, suosi pullotettua vettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Gazipaşassa?

Turkissa hyvästä palvelusta jätetään pieni tippi. Tavallisesti ravintoloissa, kahviloissa ja baareissa noin 5-10 % laskun loppuhinnasta on riittävästi. Hotellihenkilökunta yleensä odottaa noin 5-20 liiran tippiä palveluistaan. Vastaavasti taksikuskeja ei tarvitse erikseen tipata, vaan tavallisempaa on pyöristää loppusumma ylöspäin.

Millainen on Gazipaşan hintataso?

Turkin hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomen, vaikka se vaihteleekin matkailusesongin mukaan.

Mikä on aikaero Suomi-Turkki?

Aikaeroa Suomen ja Turkin välillä ei ole.

Mikä on etäisyys Helsinki- Gazipaşa?

Teitä pitkin välimatka on noin 3400 km.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka