Etsi halpoja lentoja Gazipasa alk. 189 €.

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 30/9
la 7/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Gazipasa

Yhteenveto Gazipasa lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

189 €

Halvin meno-paluulennon hinta

241 €

Nopein lentoaika

3t 55m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Gazipasa kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 189 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Gazipasa).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Gazipasa kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 241 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Gazipasa).
Nopein lento kohteeseen Gazipasa kohteesta Suomi kestää 3t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Gazipasa).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Gazipasa mukaan lukien Finnair ja Pegasus Airlines.

Gazipasa lentotiedot ja trendit

Tutustu Gazipasa lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Gazipasa?

helmikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Gazipasa kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 330 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Gazipasa kuukauden helmikuu aikana, niin lentäminen toukokuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 351 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Gazipasa?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Gazipasa paikasta Istanbul ovat löytäneet lentoja 75 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Gazipasa. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Gazipasa alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Gazipasa?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Gazipasa on maanantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Gazipasa maanantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 397 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä torstai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 471 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Gazipasa.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Gazipasa?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Gazipasa on illalla. Lennot reitille Suomi - Gazipasa voi maksaa jopa niin vähän kuin 392 €. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 457 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Gazipasa?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Gazipasa (Antalya), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 4t 10m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Gazipasa?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Gazipasa reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Gazipasa hintaan 378 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Gazipasa milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 374 €.

Halvimmat lennot kaupungin Gazipasa lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Gazipasa lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Gazipasa

HALVIN REITTI Helsinki - Gazipasa

Helsinki (HEL) - Antalya (AYT)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Gazipasa kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Antalya, jolloin hinta on keskimääräinen 305 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ GAZIPASAhelmikuu13% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Gazipasa lennot maksavat keskimäärin vain 330 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE GAZIPASA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu20% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Gazipasa lentojen keskimääräinen hinta on 457 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN GAZIPASA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu269% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Gazipasa kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Gazipasa

Gazipaşa on yksi Etelä-Turkin aurinkoisista matkakohteista Välimeren äärellä. Merellinen alue onkin ennen kaikkea kesälomamatkailijoiden suosiossa. Kesäisin Gazipaşassa voi viettää rennon loman takuuvarmassa auringonpaisteessa, ja sen huomaa myös esimerkiksi hotellien ja lentojen hinnoissa – kesällä hintataso nousee normaalista. Mikäli lennot ja majoituksen haluaa saada kesäkuukausille edullisesti, kannattaa varaukset tehdä ajoissa. Yleisesti ottaen alueen hintataso on kuitenkin kohtuullinen moniin muihin eurooppalaisiin rantalomakohteisiin verrattuna. Suurin osa suomalaisista matkaajista tosin ei jää itse Gazipaşaan, vaan suuntaavat kentän kautta Alanyaan, joka sijaitsee noin 42 kilometrin päässä lentokentältä.

Halvimmat lennot Gazipaşaan myydään ennen kaikkea kesäkauden ulkopuolelle. Marraskuusta maaliskuulle kaupungissa saattaa esiintyä sateita, mutta talvet ovat aina leutoja ja lämpötila on ympäri vuoden miellyttävä. Rantasäitäkin voi olla talvella tarjolla! Matkailijan kannalta parasta on, että kiivaimpien matkailusesonkien ulkopuolella sekä Gazipaşan että Alanyan alue on rauhallinen ja monet palvelut halpoja kesäkauden hintoihin verrattuna. Nähtävää riittää talvellakin luontokohteista historiallisiin nähtävyyksiin.

Budjettimatkaajien kannattaa muistaa, että lennot Gazipaşaan ovat edullisimmillaan yleensä noin 60 päivää ennen matkan päivämäärää. Hyvä idea on myös verrata hintoja eri viikonpäivien ja vuorokaudenaikojen välillä. Tavallisesti aikaiset aamulähdöt ja myöhäiset iltalähdöt ovat edullisempia. Pelkät lennot voi tarjouksia vertaamalla ja seuraamalla saada hyvään hintaan.

Löytyykö kaupungin Gazipasa lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Gazipasa on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Gazipasa harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Antalya lentokenttä (152 km Gazipasa keskustasta).

Voiko kaupunkiin Gazipasa lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Gazipasa lentokenttä ovat keskimäärin 170 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Gazipasa. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Gazipasa lentokenttä hinnat?

lentoa Gazipasa lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Gazipasa lentokenttä?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Gazipasa lentokenttä osiossa on 4 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Gazipasa lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Gazipasa lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Gazipasa lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Gazipasa lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Gazipasa lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Gazipasa

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Gazipasa
Useita lentoyhtiöitä
13. tammikuuta
HEL09:45Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 30m
1 välilasku
GZP01:15Gazipasa
6. huhtikuuta
GZP17:35Gazipasa
14t 40m
1 välilasku
HEL08:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. tammikuuta
HEL09:45Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 30m
1 välilasku
GZP01:15Gazipasa
6. huhtikuuta
GZP18:05Gazipasa
35t 35m
2 välilaskua
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. tammikuuta
HEL09:45Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 30m
1 välilasku
GZP01:15Gazipasa
5. huhtikuuta
GZP22:45Gazipasa
4t 15m
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
13. tammikuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 05m
GZP04:25Gazipasa
5. huhtikuuta
GZP22:45Gazipasa
4t 15m
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
13. tammikuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 05m
GZP04:25Gazipasa
5. huhtikuuta
GZP22:45Gazipasa
4t 15m
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
11. marraskuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 05m
GZP04:25Gazipasa
18. marraskuuta
GZP22:20Gazipasa
4t 10m
HEL02:30Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Gazipasa

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Gazipasa, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
5. lokakuuta
HEL11:45Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 00m
1 välilasku
GZP23:45Gazipasa
Useita lentoyhtiöitä
30. syyskuuta
HEL19:20Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 25m
3 välilaskua
GZP23:45Gazipasa
Useita lentoyhtiöitä
5. lokakuuta
HEL16:30Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 30m
2 välilaskua
GZP04:00Gazipasa

Muut matkustamoluokat Gazipasa lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Gazipasa lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Gazipasa?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Gazipasa

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Gazipasa?

Finnair lennot kohteeseen Gazipasa

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Gazipasa on Finnair, ja se liikennöi 7 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Istanbul, ja paras tarjous Finnair lennolle kohteeseen Gazipasa on 262 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Gazipasa, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 368 Finnair Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,7.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Gazipasa

Turkish Airlines lentää kohteeseen yleensä Gazipasa 14 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Gazipasa kohteesta Istanbul. Turkish Airlines (arviopisteet: 7,6, 289 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Gazipasa. Paras momondosta löydetty Turkish Airlines lipun hinta kohteeseen Gazipasa oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (329 € meno-paluu).


Gazipasa: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Gazipasa
Helsinki - Gazipasa reitin lennot
Nopein lentoaika3t 55m
Halvin hinta301 €
Oulu - Gazipasa reitin lennot
Nopein lentoaika12t 20m
Halvin hinta555 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Gazipasa

Gazipaşan noin 22 000 asukkaan kaupunki on pienehkö, mikä merkitsee, että matkailijan on helppo tutustua sen mielenkiintoisimpiin alueisiin kävellen tai vaikkapa pyöräillen. Leppoisa rantakaupunki kutsuukin kävelemään ja nauttimaan merimaisemista. Ainoa kaupungin sisäisessä liikenteessä käytössä oleva joukkoliikenneväline on dolmus, eli turkkilaiskaupungeille tyypillinen minibussi. Dolmusiin voi yleensä hypätä kyytiin mistä tahansa sen reitin varrelta, ja veloituksista on bussissa joko hintalista tai hintaa voi tiedustella suoraan kuljettajalta ja muilta matkustajilta. Minibusseilla liikkuminen on kaiken kaikkiaan edullista. Tyypillinen hinta matkasta voi olla esimerkiksi 2 liiraa. Dolmus-matkaa varten mukana kannattaa aina kuljettaa pientä rahaa, sillä bussissa ei ole toivottavaa maksaa suurilla seteleillä.

Mikäli haluat seikkailla kaupungin ulkopuolella, on parasta vuokrata auto. Vuokra-autolla on helppo tutustua muihinkin alueen kohteisiin ja esimerkiksi etäisempiin rantoihin, joille julkisia liikenneyhteyksiä ei ole tarjolla. Vuokra-autoyrityksiä toimii useita esimerkiksi kaupungin lentokentällä, ja vuokrauksen hinta riippuu sesongista. Jos haluat reissata kaupungin ulkopuolella mieluiten bussilla, on parhaat kulkuyhteydet lähialueille tarjolla läheisen Alanyan kaupungin bussiasemalta.


Kohteen Gazipasa viisumivaatimukset

Turkki ei ole ainakaan toistaiseksi EU-maa, mutta Turkkiin turistina matkustava Suomen kansalainen ei silti tarvitse viisumia. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että viisumittoman turistimatkan maksimikesto on 90 päivää. Turkkiin matkustavalla suomalaisella on aina oltava mukanaan passi, jonka on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan päättymisen jälkeenkin. Maassa oleskelevilla matkailijoilla on velvollisuus esittää passi maahantuloleimoineen esimerkiksi poliisille, jos heiltä sitä pyydetään. Passi kannattaa kopioida tai skannata talteen siltä varalta, että se matkan aikana katoaa tai varastetaan.


Aloita matkan suunnittelu - Gazipasa


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Gazipasa

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Gazipaşaan on helppo löytää hintoja seuraamalla ja vertaamalla. Aseta siis hakuumme lähtöasemasi, kohdekenttä, haluamasi päivät ja hae. Voit suodattaa hakutuloksia esimerkiksi hinnan, lähtöajan, välipysähdysten ja lentoyhtiön mukaan. Halutessasi voit asettaa Hintavahdin, joka seuraa valitsemasi reitin ja päivien hintojen kehitystä puolestasi. Vertaa, seuraa ja löydä parhaat lentotarjoukset!

Kiinnostavatko Gazipaşan nähtävyydet?

Anemuriumin muinainen kaupunki on yksi alueen must-kohteista. Tutustu seudun kauniisiin rantoihin ja läheiseen tippukiviluolaan Damlatasiin. Lisäksi Alanyan tunnetut Kalesi-linnake, Kizil Kule -torni ja Tersanen satama-alue ovat vierailun arvoisia.

Mitä mukaan matkalle Gazipaşaan?

Hyvä aurinkosuojavoide ja rantavaatteet ovat Gazipaşassa kesäisin tarpeen.

Onko Gazipaşassa turvallista?

Gazipaşa on melko turvallinen lomakohde, mutta normaali varovaisuus on tarpeen.

Voiko Gazipaşassa juoda kraanavettä?

Monet matkailijat suosivat pullovettä hanaveden erilaisen bakteerikannan takia. Jos siis haluat olla varma, suosi pullotettua vettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Gazipaşassa?

Turkissa hyvästä palvelusta jätetään pieni tippi. Tavallisesti ravintoloissa, kahviloissa ja baareissa noin 5-10 % laskun loppuhinnasta on riittävästi. Hotellihenkilökunta yleensä odottaa noin 5-20 liiran tippiä palveluistaan. Vastaavasti taksikuskeja ei tarvitse erikseen tipata, vaan tavallisempaa on pyöristää loppusumma ylöspäin.

Millainen on Gazipaşan hintataso?

Turkin hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomen, vaikka se vaihteleekin matkailusesongin mukaan.

Mikä on aikaero Suomi-Turkki?

Aikaeroa Suomen ja Turkin välillä ei ole.

Mikä on etäisyys Helsinki- Gazipaşa?

Teitä pitkin välimatka on noin 3400 km.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Gazipasa?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Gazipasa joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Gazipasa momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Gazipasa?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Gazipasa tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Gazipasa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Gazipasa, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Gazipasa lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Gazipasa

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.