Halvat lennot Gazipasa

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Gazipasa

Yhteenveto Gazipasa lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

146 €

Halvin meno-paluulennon hinta

230 €

Nopein lentoaika

3t 45m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Gazipasa kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 146 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Gazipasa).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Gazipasa kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 230 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Gazipasa).
Nopein lento kohteeseen Gazipasa kohteesta Suomi kestää 3t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Gazipasa).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Gazipasa mukaan lukien Scandinavian Airlines, Turkish Airlines ja Finnair.

Halvimmat lennot kaupungin Gazipasa lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Gazipasa lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Gazipasa

HALVIN REITTI Helsinki - Gazipasa

Helsinki (HEL) - Antalya (AYT)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Gazipasa kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Antalya, jolloin hinta on keskimääräinen 299 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ GAZIPASAtammikuu14% halvempitammikuu aikana Helsinki - Gazipasa lennot maksavat keskimäärin vain 288 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE GAZIPASA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu12% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Gazipasa lentojen keskimääräinen hinta on 375 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN GAZIPASA KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu562% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Gazipasa kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Gazipasa?

Gazipaşa on yksi Etelä-Turkin aurinkoisista matkakohteista Välimeren äärellä. Merellinen alue onkin ennen kaikkea kesälomamatkailijoiden suosiossa. Kesäisin Gazipaşassa voi viettää rennon loman takuuvarmassa auringonpaisteessa, ja sen huomaa myös esimerkiksi hotellien ja lentojen hinnoissa – kesällä hintataso nousee normaalista. Mikäli lennot ja majoituksen haluaa saada kesäkuukausille edullisesti, kannattaa varaukset tehdä ajoissa. Yleisesti ottaen alueen hintataso on kuitenkin kohtuullinen moniin muihin eurooppalaisiin rantalomakohteisiin verrattuna. Suurin osa suomalaisista matkaajista tosin ei jää itse Gazipaşaan, vaan suuntaavat kentän kautta Alanyaan, joka sijaitsee noin 42 kilometrin päässä lentokentältä.

Halvimmat lennot Gazipaşaan myydään ennen kaikkea kesäkauden ulkopuolelle. Marraskuusta maaliskuulle kaupungissa saattaa esiintyä sateita, mutta talvet ovat aina leutoja ja lämpötila on ympäri vuoden miellyttävä. Rantasäitäkin voi olla talvella tarjolla! Matkailijan kannalta parasta on, että kiivaimpien matkailusesonkien ulkopuolella sekä Gazipaşan että Alanyan alue on rauhallinen ja monet palvelut halpoja kesäkauden hintoihin verrattuna. Nähtävää riittää talvellakin luontokohteista historiallisiin nähtävyyksiin.

Budjettimatkaajien kannattaa muistaa, että lennot Gazipaşaan ovat edullisimmillaan yleensä noin 60 päivää ennen matkan päivämäärää. Hyvä idea on myös verrata hintoja eri viikonpäivien ja vuorokaudenaikojen välillä. Tavallisesti aikaiset aamulähdöt ja myöhäiset iltalähdöt ovat edullisempia. Pelkät lennot voi tarjouksia vertaamalla ja seuraamalla saada hyvään hintaan.

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Gazipasa paikasta İzmir ovat löytäneet lentoja 89 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Gazipasa. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Gazipasa alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Gazipasa kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 288 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Gazipasa kuukauden tammikuu aikana, niin lentäminen elokuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 305 €.

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Gazipasa reitille 49 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Gazipasa hintaan 334 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Gazipasa milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 230 €.

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Gazipasa on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Gazipasa tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 351 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä torstai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 391 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Gazipasa.

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Gazipasa on iltapäivällä. Lennot reitille Suomi - Gazipasa voi maksaa jopa niin vähän kuin 340 €. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 470 €.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Gazipasa on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Gazipasa harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Antalya lentokenttä (152 km kaupungin Gazipasa keskustasta).

Lentojen hinnat kentälle Gazipasa lentokenttä ovat keskimäärin 340 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Gazipasa. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.momondosta löytyneet halvat lennot: Gazipasa

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Gazipasa
Scandinavian Airlines
10. syyskuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 25m
1 välilasku
GZP16:50Gazipasa
17. syyskuuta
GZP16:40Gazipasa
23t 15m
1 välilasku
HEL15:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
28. lokakuuta
HEL02:30Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 45m
GZP06:15Gazipasa
6. marraskuuta
GZP02:00Gazipasa
16t 00m
2 välilaskua
HEL18:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. kesäkuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 35m
3 välilaskua
GZP05:20Gazipasa
6. heinäkuuta
GZP17:25Gazipasa
12t 50m
1 välilasku
HEL06:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
4. syyskuuta
HEL02:30Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 45m
GZP06:15Gazipasa
17. syyskuuta
GZP20:40Gazipasa
3t 50m
HEL00:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. syyskuuta
HEL16:05Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 45m
GZP19:50Gazipasa
17. syyskuuta
GZP16:40Gazipasa
23t 15m
1 välilasku
HEL15:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
17. syyskuuta
HEL16:05Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 45m
GZP19:50Gazipasa
1. lokakuuta
GZP20:40Gazipasa
3t 50m
HEL00:30Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Gazipasa

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Gazipasa, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja Pegasus Airlines
Useita lentoyhtiöitä
14. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 15m
3 välilaskua
GZP16:25Gazipasa
Useita lentoyhtiöitä
2. kesäkuuta
HEL11:10Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 15m
3 välilaskua
GZP16:25Gazipasa
Useita lentoyhtiöitä
7. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 15m
3 välilaskua
GZP16:25Gazipasa

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Gazipasa?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Gazipasa

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Gazipasa?

Finnair on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Gazipasa. Turkish Airlines, Scandinavian Airlines ja Pegasus Airlines ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Gazipasa kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Gazipasa, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Gazipasa

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Gazipasa on Turkish Airlines, ja se liikennöi 24 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Istanbul, ja paras tarjous Turkish Airlines lennolle kohteeseen Gazipasa on 300 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Gazipasa, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 120 Turkish Airlines Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 8,2.

Finnair lennot kohteeseen Gazipasa

Finnair lentää kohteeseen yleensä Gazipasa 14 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Gazipasa kohteesta Istanbul. Finnair (arviopisteet: 7,7, 94 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Gazipasa. Paras momondosta löydetty Finnair lipun hinta kohteeseen Gazipasa oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (249 € meno-paluu).


Gazipasa ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Gazipasa lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kun olet saanut buukattua halvat lennot Gazipaşaan, lentosi laskeutuu lentoasemalle, joka on kansainväliseltä nimeltään Gazipasa-Alanya Airport. Lentokenttä sijaitsee vain noin 5 km:n päässä kaupungin keskustasta, eli matkan pienen kaupungin ytimeen voi mainiosti taittaa vaikkapa kävellen tai pyörällä, jos mukana ei ole kovin raskaita matkatavaroita. Lentokentältä on shuttle-bussiyhteys useita kertoja päivässä läheiseen Alanyan kaupunkiin (sijaitsee noin 42 km:n päässä lentokentästä), mutta Gazipaşan pienen kaupungin keskustaan vakituisia bussiyhteyksiä ei ainakaan toistaiseksi ole tarjolla. Gazipaşan keskustaan suuntaaville matkustajille ainoiksi vaihtoehdoiksi jääkin siis ottaa taksi kentältä keskustaan tai vuokrata joko auto tai muu kentällä tarjolla oleva yksityinen kuljetuspalvelu. Kiinteää taksimatkan hintaa kaupunkiin ei ole määritelty, vaan hinta kentältä kohteeseen lasketaan mittarilukeman mukaan.


Gazipasa: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Gazipasa
Helsinki - Gazipasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 45m
Halvin hinta279 €
Oulu - Gazipasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika9t 20m
Halvin hinta590 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Gazipasa

Gazipaşan noin 22 000 asukkaan kaupunki on pienehkö, mikä merkitsee, että matkailijan on helppo tutustua sen mielenkiintoisimpiin alueisiin kävellen tai vaikkapa pyöräillen. Leppoisa rantakaupunki kutsuukin kävelemään ja nauttimaan merimaisemista. Ainoa kaupungin sisäisessä liikenteessä käytössä oleva joukkoliikenneväline on dolmus, eli turkkilaiskaupungeille tyypillinen minibussi. Dolmusiin voi yleensä hypätä kyytiin mistä tahansa sen reitin varrelta, ja veloituksista on bussissa joko hintalista tai hintaa voi tiedustella suoraan kuljettajalta ja muilta matkustajilta. Minibusseilla liikkuminen on kaiken kaikkiaan edullista. Tyypillinen hinta matkasta voi olla esimerkiksi 2 liiraa. Dolmus-matkaa varten mukana kannattaa aina kuljettaa pientä rahaa, sillä bussissa ei ole toivottavaa maksaa suurilla seteleillä.

Mikäli haluat seikkailla kaupungin ulkopuolella, on parasta vuokrata auto. Vuokra-autolla on helppo tutustua muihinkin alueen kohteisiin ja esimerkiksi etäisempiin rantoihin, joille julkisia liikenneyhteyksiä ei ole tarjolla. Vuokra-autoyrityksiä toimii useita esimerkiksi kaupungin lentokentällä, ja vuokrauksen hinta riippuu sesongista. Jos haluat reissata kaupungin ulkopuolella mieluiten bussilla, on parhaat kulkuyhteydet lähialueille tarjolla läheisen Alanyan kaupungin bussiasemalta.


Kohteen Gazipasa viisumivaatimukset

Turkki ei ole ainakaan toistaiseksi EU-maa, mutta Turkkiin turistina matkustava Suomen kansalainen ei silti tarvitse viisumia. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että viisumittoman turistimatkan maksimikesto on 90 päivää. Turkkiin matkustavalla suomalaisella on aina oltava mukanaan passi, jonka on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan päättymisen jälkeenkin. Maassa oleskelevilla matkailijoilla on velvollisuus esittää passi maahantuloleimoineen esimerkiksi poliisille, jos heiltä sitä pyydetään. Passi kannattaa kopioida tai skannata talteen siltä varalta, että se matkan aikana katoaa tai varastetaan.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Gazipasa

Halvat lennot Gazipaşaan on helppo löytää hintoja seuraamalla ja vertaamalla. Aseta siis hakuumme lähtöasemasi, kohdekenttä, haluamasi päivät ja hae. Voit suodattaa hakutuloksia esimerkiksi hinnan, lähtöajan, välipysähdysten ja lentoyhtiön mukaan. Halutessasi voit asettaa Hintavahdin, joka seuraa valitsemasi reitin ja päivien hintojen kehitystä puolestasi. Vertaa, seuraa ja löydä parhaat lentotarjoukset!

Anemuriumin muinainen kaupunki on yksi alueen must-kohteista. Tutustu seudun kauniisiin rantoihin ja läheiseen tippukiviluolaan Damlatasiin. Lisäksi Alanyan tunnetut Kalesi-linnake, Kizil Kule -torni ja Tersanen satama-alue ovat vierailun arvoisia.

Hyvä aurinkosuojavoide ja rantavaatteet ovat Gazipaşassa kesäisin tarpeen.

Gazipaşa on melko turvallinen lomakohde, mutta normaali varovaisuus on tarpeen.

Monet matkailijat suosivat pullovettä hanaveden erilaisen bakteerikannan takia. Jos siis haluat olla varma, suosi pullotettua vettä.

Turkissa hyvästä palvelusta jätetään pieni tippi. Tavallisesti ravintoloissa, kahviloissa ja baareissa noin 5-10 % laskun loppuhinnasta on riittävästi. Hotellihenkilökunta yleensä odottaa noin 5-20 liiran tippiä palveluistaan. Vastaavasti taksikuskeja ei tarvitse erikseen tipata, vaan tavallisempaa on pyöristää loppusumma ylöspäin.

Turkin hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomen, vaikka se vaihteleekin matkailusesongin mukaan.

Aikaeroa Suomen ja Turkin välillä ei ole.

Teitä pitkin välimatka on noin 3400 km.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kaikki lentohaut kohteeseen Gazipasa momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Gazipasa tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Gazipasa, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Gazipasa lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.