Halvat lennot Thessaloniki

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Thessaloniki

Yhteenveto Thessaloniki lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

85 €

Halvin meno-paluulennon hinta

107 €

Nopein lentoaika

9t 20m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Thessaloniki kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 85 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Thessalonikin kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Thessaloniki kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 107 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Thessalonikin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Thessaloniki kohteesta Suomi kestää 9t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Thessalonikin kansainvälinen lentoasema).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Thessaloniki mukaan lukien Austrian Airlines ja Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Thessaloniki lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Thessaloniki lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Thessaloniki

HALVIN REITTI Helsinki - Thessaloniki

Helsinki (HEL) - Thessaloniki (SKG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Thessaloniki kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Thessalonikin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 230 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ THESSALONIKImaaliskuu29% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Thessaloniki lennot maksavat keskimäärin vain 162 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE THESSALONIKI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu44% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Thessaloniki lentojen keskimääräinen hinta on 331 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN THESSALONIKI KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu466% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Thessaloniki kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Thessaloniki?

Paras aika matkustaa Thessalonikiin on keväisin ja syksyisin, jolloin ilmat kaupungissa ovat suomalaismatkustajalle sopivat ja lennot saa halvalla. Thessalonikin sää keväisin ja syksyisin suosii matkustajia noin 20–25 °C lämpötiloilla. Kaupunki kuitenkin sopii matkailuun vuodenajasta riippumatta. Kesäisin lämpötilat hipovat 30 °C ja matkailu kaupunkiin vilkastuu kesälomalaisten myötä. Tämän myötä lentolippujen hinnat saattavat nousta. Talvisin säät Thessalonikissa voivat olla ajoittain sateiset, mutta joululomien aikaa lukuun ottamatta lennot kaupunkiin ovat yleensä edulliset. Thessalonikia voi siis mainiosti harkita myös talviloman viettoon. Halvat lennot Thessalonikiin voit löytää ympäri vuoden, mutta lennot ovat usein edullisimmillaan marraskuussa ja tammi-helmikuun vaihteessa. Thessalonikin lennot kannattaa ostaa hyvissä ajoin ennen matkaa. Näin saat varattua halvimmat lennot ja hotellit lomaasi varten. Valitse joko pelkät lennot tai lento ja hotelli ja vertaa hintoja löytääksesi parhaimman tarjouksen. Näin saat taattua itsellesi halvat lennot Thessalonikiin lomaasi varten.

18 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Thessaloniki. Tämän lennon lähtölentokenttä on Gdansk, ja se on 94 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Thessaloniki. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Thessaloniki omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Thessaloniki. Lennot maksavat noin 162 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kohteeseen Thessaloniki maaliskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen kesäkuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 185 €.

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Thessaloniki noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 230 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Thessaloniki milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 107 €.

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää kaupunkiin Thessaloniki. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 258 €. Varmista, että et varaa lähtöä sunnuntai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Thessaloniki sunnuntai aikana on 305 €.

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Thessaloniki ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Thessaloniki illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 148 €. Ajankohtana keskipäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Thessaloniki, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 287 € lippua kohden.

Thessaloniki kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Kavála Megas Alexandros lentokenttä (145 km kaupungin Thessaloniki keskustasta) tai Vólos Nea Anchialos lentokenttä (158 km kaupungin Thessaloniki keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Thessaloniki keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Kavála Megas Alexandros lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 282 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Thessaloniki

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Thessaloniki
Ryanair
17. kesäkuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 15m
1 välilasku
SKG05:20Thessalonikin kansainvälinen lentoasema
28. kesäkuuta
SKG18:40Thessalonikin kansainvälinen lentoasema
13t 35m
1 välilasku
HEL08:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
3. kesäkuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 15m
1 välilasku
SKG05:20Thessalonikin kansainvälinen lentoasema
8. kesäkuuta
SKG14:40Thessalonikin kansainvälinen lentoasema
13t 25m
2 välilaskua
HEL04:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. kesäkuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 15m
1 välilasku
SKG05:20Thessalonikin kansainvälinen lentoasema
27. kesäkuuta
SKG02:35Thessalonikin kansainvälinen lentoasema
12t 20m
1 välilasku
HEL14:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
17. kesäkuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 15m
1 välilasku
SKG05:20Thessalonikin kansainvälinen lentoasema
28. kesäkuuta
SKG06:30Thessalonikin kansainvälinen lentoasema
11t 40m
2 välilaskua
HEL18:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 10m
1 välilasku
SKG06:20Thessalonikin kansainvälinen lentoasema
14. kesäkuuta
SKG06:30Thessalonikin kansainvälinen lentoasema
11t 40m
2 välilaskua
HEL18:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. kesäkuuta
HEL01:35Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 50m
1 välilasku
SKG22:25Thessalonikin kansainvälinen lentoasema
28. kesäkuuta
SKG18:40Thessalonikin kansainvälinen lentoasema
13t 35m
1 välilasku
HEL08:15Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Thessaloniki

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Thessaloniki, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
29. kesäkuuta
HEL10:00Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 45m
2 välilaskua
SKG16:45Thessalonikin kansainvälinen lentoasema
Ryanair
29. kesäkuuta
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 10m
3 välilaskua
SKG16:45Thessalonikin kansainvälinen lentoasema
Ryanair
29. kesäkuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 20m
1 välilasku
SKG18:05Thessalonikin kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Thessaloniki?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Thessaloniki

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Thessaloniki?

Lufthansa on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Thessaloniki. Ryanair, Air Serbia ja Turkish Airlines ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Thessaloniki kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Thessaloniki, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Aegean Airlines lennot kohteeseen Thessaloniki

Aegean Airlines lentää kohteeseen Thessaloniki noin 55 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Aegean Airlines tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 238 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Thessaloniki reitille. Aegean Airlines on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 8,4/10 pistettä.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Thessaloniki

Turkish Airlines lennot kohteeseen Thessaloniki voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 197 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 6 lentojen, joita Turkish Airlines liikennöi kohteeseen Thessaloniki normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön Turkish Airlines lento kohteeseen Thessaloniki lähtee kohteesta Istanbul. momondon käyttäjät ovat arvioineet Turkish Airlines 8,2/10 pisteen arvoiseksi 120 arvostelujen perusteella.


Thessaloniki ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Thessaloniki lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Thessalonikin lentokenttä, Macedonia International Airport, sijaitsee noin 15 km päässä Thessalonikin keskustasta. Pääset lentokentältä kaupungin keskustaan busseilla numero 1X ja 1N, jotka kulkevat noin 15–30 minuutin välein. Linja 1X liikennöi päivisin klo 5:00–22:00 ja linja 1N öisin klo 22:00–05:00. Kertalipun hinta on 2 EUR, ja matka-aika on noin 40–50 min. Bussilippuja voi ostaa lentokentällä olevista myyntipisteitä, lippuautomaateista tai bussin sisällä olevasta lippuautomaatista. Automaatit eivät anna vaihtorahaa, joten maksa lippusi tasarahalla. Pääset keskustaan halutessasi myös taksilla, jonka voi varata terminaalin ulkopuolelta. Taksimatkan hinta on noin 15–20 EUR yhteen suuntaan päivällä ja hieman kalliimpi öiseen aikaan. Matka-aika on noin 35 min.


Thessaloniki: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Thessaloniki
Amsterdam - Thessaloniki reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 50m
Halvin hinta273 €
Helsinki - Thessaloniki reitin lennot
Lyhyin lentoaika10t 35m
Halvin hinta162 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Thessaloniki

Thessalonikin keskustassa on helppo liikkua kävellen, sillä monet kaupungin nähtävyyksistä ovat alle kilometrin päässä toisistaan. Jos haluat matkustaa kauemmaksi keskustasta, myös bussilla on helppo kulkea. Thessalonikin julkisen liikenteen bussilippuja voi ostaa lippukioskeista ja kauppojen myyntipisteistä eri puolilta kaupunkia tai bussien sisällä olevista lippuautomaateista. Kertalipun hinta on 1 EUR, mutta jos matkustat enemmän, valitse 2–4 matkan lippu hintaan 1,20–2,00 EUR. Liput ovat voimassa noin 70–120 minuuttia, joten ne sopivat pääasiassa vaihtobusseja tarvitseville. Lippuautomaatit eivät anna vaihtorahaa.

Valitse bussi numero 50, jos haluat edullisen perehdytyksen kaupungin nähtävyyksiin. Linjaa kutsutaan ’kulttuurilinjaksi’, ja matkassa on mukana englanninkielinen opas. Bussi aloittaa kulkunsa Valkoiselta tornilta ja ohittaa monta Thessalonikin historiallista nähtävyyttä ja mielenkiinnon kohdetta, esimerkiksi 300-luvulta peräisin olevat bysanttilaiset muurit, roomalaisen Rotundan sekä kaupungin sydämeksi kutsutun, meren rannalla sijaitsevan Aristoteleen aukion. Linja 50 kulkee kerran tunnissa välillä klo 9:00–16:00. Matka kestää noin 50 minuuttia, ja bussi palaa kierroksen jälkeen Valkoiselle tornille. Lipun hinta on 2 EUR eli linja 50 on normaalia bussia kalliimpi. Bussilipun saa ostettua bussilinjan mukana kulkevalta oppaalta.


Kohteen Thessaloniki viisumivaatimukset

Suomalainen matkustaja ei tarvitse viisumia matkustaessaan Thessalonikiin, sillä Kreikka kuuluu Euroopan unioniin ja Schengen-alueeseen. Ota mukaan kuitenkin passi tai virallinen henkilökortti, sillä ne saatetaan tarkistaa lentokentällä sekä meno- että tulomatkalla. Passin tai henkilökortin tulee olla voimassa koko matkan ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Thessaloniki


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Thessaloniki

Thessaloniki on turvallinen matkakohde. Taskuvarkaiden varalta on kuitenkin hyvä olla valpas etenkin ruuhkaisilla paikoilla.

Thessalonikissa voi juoda kraanavettä, mutta veden maku vaihtelee alueittain.

Hyvästä palvelusta voi halutessaan pyöristää laskun ylempään tasasummaan tai jättää noin 10 % ylimääräistä. Hotellisiivoojille voi jättää noin euron tippiä per päivä.

Thessalonikin hintataso on Suomen hintatasoa alempi. Etenkin päivittäistavaratuotteiden ostaminen ja ulkona syöminen tulevat tavallisesti halvemmaksi Kreikassa kuin Suomessa.

Suomi ja Kreikka sijaitsevat samalla aikavyöhykkeellä, joten Thessalonikissa on sama aika kuin Suomessa.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Thessaloniki.

Löydät lennot kohteeseen Thessaloniki joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Thessaloniki.

Kyllä. momondo voi seurata Thessaloniki lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.