Halvat lennot Thessaloniki

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 27/7
ti 3/8

Halvimmat lennot kaupungin Thessaloniki lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Thessaloniki lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Thessaloniki

HALVIN REITTI Helsinki - Thessaloniki

Helsinki (HEL) - Thessaloniki (SKG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Thessaloniki kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Thessalonikin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 208 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ THESSALONIKImaaliskuu29% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Thessaloniki lennot maksavat keskimäärin vain 147 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE THESSALONIKI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu44% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Thessaloniki lentojen keskimääräinen hinta on 299 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN THESSALONIKI KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu466% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Thessaloniki kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Thessaloniki?

Paras aika matkustaa Thessalonikiin on keväisin ja syksyisin, jolloin ilmat kaupungissa ovat suomalaismatkustajalle sopivat ja lennot saa halvalla. Thessalonikin sää keväisin ja syksyisin suosii matkustajia noin 20–25 °C lämpötiloilla. Kaupunki kuitenkin sopii matkailuun vuodenajasta riippumatta. Kesäisin lämpötilat hipovat 30 °C ja matkailu kaupunkiin vilkastuu kesälomalaisten myötä. Tämän myötä lentolippujen hinnat saattavat nousta. Talvisin säät Thessalonikissa voivat olla ajoittain sateiset, mutta joululomien aikaa lukuun ottamatta lennot kaupunkiin ovat yleensä edulliset. Thessalonikia voi siis mainiosti harkita myös talviloman viettoon. Halvat lennot Thessalonikiin voit löytää ympäri vuoden, mutta lennot ovat usein edullisimmillaan marraskuussa ja tammi-helmikuun vaihteessa. Thessalonikin lennot kannattaa ostaa hyvissä ajoin ennen matkaa. Näin saat varattua halvimmat lennot ja hotellit lomaasi varten. Valitse joko pelkät lennot tai lento ja hotelli ja vertaa hintoja löytääksesi parhaimman tarjouksen. Näin saat taattua itsellesi halvat lennot Thessalonikiin lomaasi varten.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Thessaloniki?

  54 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Thessaloniki. Tämän lennon lähtölentokenttä on Ateena, ja se on 84 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Thessaloniki. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Thessaloniki omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Thessaloniki?

  Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Thessaloniki. Lennot maksavat noin 147 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kohteeseen Thessaloniki maaliskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen kesäkuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 167 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Thessaloniki?

  Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Thessaloniki noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 208 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Thessaloniki milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 135 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Thessaloniki?

  Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää kaupunkiin Thessaloniki. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 219 €. Varmista, että et varaa lähtöä sunnuntai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Thessaloniki sunnuntai aikana on 288 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Thessaloniki?

  Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Thessaloniki ovat yleensä aamulla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Thessaloniki aamulla jopa niin edulliseen hintaan kuin 231 €. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Thessaloniki, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 318 € lippua kohden.

 • Löytyykö kaupungin Thessaloniki lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Thessaloniki kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Kavála Megas Alexandros lentokenttä (145 km kaupungin Thessaloniki keskustasta) tai Vólos Nea Anchialos lentokenttä (158 km kaupungin Thessaloniki keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

 • Voiko kaupunkiin Thessaloniki lentää jotenkin halvemmalla?

  Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Thessaloniki keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Kavála Megas Alexandros lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 340 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Thessaloniki

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Thessaloniki
Lufthansa
10. marraskuuta
HEL02:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 30m
1 välilasku
SKG08:50Thessalonikin kansainvälinen lentoasema
18. marraskuuta
SKG10:05Thessalonikin kansainvälinen lentoasema
8t 05m
1 välilasku
HEL18:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
22. lokakuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 55m
1 välilasku
SKG09:25Thessalonikin kansainvälinen lentoasema
9. marraskuuta
SKG10:05Thessalonikin kansainvälinen lentoasema
8t 05m
1 välilasku
HEL18:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
11. marraskuuta
HEL01:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 20m
1 välilasku
SKG09:20Thessalonikin kansainvälinen lentoasema
18. marraskuuta
SKG10:05Thessalonikin kansainvälinen lentoasema
8t 05m
1 välilasku
HEL18:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
22. lokakuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 55m
1 välilasku
SKG09:25Thessalonikin kansainvälinen lentoasema
9. marraskuuta
SKG10:05Thessalonikin kansainvälinen lentoasema
10t 00m
2 välilaskua
HEL20:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
11. marraskuuta
HEL01:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 20m
1 välilasku
SKG09:20Thessalonikin kansainvälinen lentoasema
20. marraskuuta
SKG11:05Thessalonikin kansainvälinen lentoasema
9t 00m
2 välilaskua
HEL20:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
21. lokakuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 55m
1 välilasku
SKG09:25Thessalonikin kansainvälinen lentoasema
10. marraskuuta
SKG09:35Thessalonikin kansainvälinen lentoasema
10t 30m
1 välilasku
HEL20:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Thessaloniki

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Thessaloniki, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä SAS ja Turkish Airlines
Useita lentoyhtiöitä
19. elokuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 15m
2 välilaskua
SKG12:50Thessalonikin kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. elokuuta
HEL05:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 10m
2 välilaskua
SKG18:00Thessalonikin kansainvälinen lentoasema
Turkish Airlines
16. elokuuta
HEL15:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 00m
1 välilasku
SKG04:20Thessalonikin kansainvälinen lentoasema

Thessaloniki ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Thessaloniki lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Thessalonikin lentokenttä, Macedonia International Airport, sijaitsee noin 15 km päässä Thessalonikin keskustasta. Pääset lentokentältä kaupungin keskustaan busseilla numero 1X ja 1N, jotka kulkevat noin 15–30 minuutin välein. Linja 1X liikennöi päivisin klo 5:00–22:00 ja linja 1N öisin klo 22:00–05:00. Kertalipun hinta on 2 EUR, ja matka-aika on noin 40–50 min. Bussilippuja voi ostaa lentokentällä olevista myyntipisteitä, lippuautomaateista tai bussin sisällä olevasta lippuautomaatista. Automaatit eivät anna vaihtorahaa, joten maksa lippusi tasarahalla. Pääset keskustaan halutessasi myös taksilla, jonka voi varata terminaalin ulkopuolelta. Taksimatkan hinta on noin 15–20 EUR yhteen suuntaan päivällä ja hieman kalliimpi öiseen aikaan. Matka-aika on noin 35 min.


Thessaloniki: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Thessaloniki
Helsinki - Thessaloniki reitin lennot
Lyhyin lentoaika10t 55m
Halvin hinta152 €

Liikkuminen Thessalonikissa?

Thessalonikin keskustassa on helppo liikkua kävellen, sillä monet kaupungin nähtävyyksistä ovat alle kilometrin päässä toisistaan. Jos haluat matkustaa kauemmaksi keskustasta, myös bussilla on helppo kulkea. Thessalonikin julkisen liikenteen bussilippuja voi ostaa lippukioskeista ja kauppojen myyntipisteistä eri puolilta kaupunkia tai bussien sisällä olevista lippuautomaateista. Kertalipun hinta on 1 EUR, mutta jos matkustat enemmän, valitse 2–4 matkan lippu hintaan 1,20–2,00 EUR. Liput ovat voimassa noin 70–120 minuuttia, joten ne sopivat pääasiassa vaihtobusseja tarvitseville. Lippuautomaatit eivät anna vaihtorahaa.

Valitse bussi numero 50, jos haluat edullisen perehdytyksen kaupungin nähtävyyksiin. Linjaa kutsutaan ’kulttuurilinjaksi’, ja matkassa on mukana englanninkielinen opas. Bussi aloittaa kulkunsa Valkoiselta tornilta ja ohittaa monta Thessalonikin historiallista nähtävyyttä ja mielenkiinnon kohdetta, esimerkiksi 300-luvulta peräisin olevat bysanttilaiset muurit, roomalaisen Rotundan sekä kaupungin sydämeksi kutsutun, meren rannalla sijaitsevan Aristoteleen aukion. Linja 50 kulkee kerran tunnissa välillä klo 9:00–16:00. Matka kestää noin 50 minuuttia, ja bussi palaa kierroksen jälkeen Valkoiselle tornille. Lipun hinta on 2 EUR eli linja 50 on normaalia bussia kalliimpi. Bussilipun saa ostettua bussilinjan mukana kulkevalta oppaalta.


Tarvitaanko Thessalonikissa passi tai viisumi?

Suomalainen matkustaja ei tarvitse viisumia matkustaessaan Thessalonikiin, sillä Kreikka kuuluu Euroopan unioniin ja Schengen-alueeseen. Ota mukaan kuitenkin passi tai virallinen henkilökortti, sillä ne saatetaan tarkistaa lentokentällä sekä meno- että tulomatkalla. Passin tai henkilökortin tulee olla voimassa koko matkan ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Thessaloniki


Vinkkejä Thessalonikiin matkustavalle

Onko Thessalonikissa turvallista?

Thessaloniki on turvallinen matkakohde. Taskuvarkaiden varalta on kuitenkin hyvä olla valpas etenkin ruuhkaisilla paikoilla.

Voiko Thessalonikissa juoda kraanavettä?

Thessalonikissa voi juoda kraanavettä, mutta veden maku vaihtelee alueittain.

Tippi ja juomarahakäytännöt Thessalonikissa?

Hyvästä palvelusta voi halutessaan pyöristää laskun ylempään tasasummaan tai jättää noin 10 % ylimääräistä. Hotellisiivoojille voi jättää noin euron tippiä per päivä.

Millainen on Thessalonikin hintataso?

Thessalonikin hintataso on Suomen hintatasoa alempi. Etenkin päivittäistavaratuotteiden ostaminen ja ulkona syöminen tulevat tavallisesti halvemmaksi Kreikassa kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Kreikka?

Suomi ja Kreikka sijaitsevat samalla aikavyöhykkeellä, joten Thessalonikissa on sama aika kuin Suomessa. (Hinnat tarkistettu 24/04/2019).