Varaa lentoja Finnair lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 7/2
ti 14/2

Tietoa kohteesta Finnair

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Finnair suosituista reiteistä

Halvin reitti

32 €

Suosituin reitti

HEL lento kohteeseen AMS

Lyhin lento

0t 50m

Pisin lento

3t 10m
Halvin Finnair lentämä reitti on Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema - Helsinki-Vantaan lentoasema hintaan 32 €
Lento kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema kohteeseen Amsterdam Schiphol on tällä hetkellä suosituin Finnair reitti
Nopein Finnair lentoreitti on Jyväskylä (JYV) - Helsinki (HEL) ja sen kesto on 0t 50m
Pisin Finnair lentämä reitti on Helsinki (HEL) - Lontoo (LHR) ja se kestää 3t 10m

Finnair arvostelut

7,7
HyväPerustuu 1477 vahvistettuun arvosteluihin
8,2Henkilökunta
7,5Mukavuus
7,8Koneeseennousu
7,0Viihde
7,7Kokonaisarvosana
7,0Ateriat

Järjestä:
Päivämäärä
7,9 Hyvä
KAYAK
liian kylmä
10,0 Upea
KAYAK
Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.
6,0 OK
KAYAK
Jokin ongelma saapuessa jolloin bussikuljetus ja kävely toisesta päästä kenttää… kangasmaski käskettiin vaihtaa kesken lennon vaikka osa oli ilman saapuessakin koneeseen Lentolippujen kaivaminen oli haastavaa,sitten keksin liittää finskin appiin
10,0 Upea
KAYAK
Minulla oli aivan kova nälkä ja halusin ostaa lentokoneessa leivän mutta valitettavasti minä olen nuori enkä omista luottokorttia ja en saanut koneesta mitään koska normaali electron maksu kortti ei kelvannut eikä käteinen kelvannut..

Suositut Finnair-lentoyhtiön reitit

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat, tutustu näihin Finnair-lentoyhtiön reitteihin.
Helsinki lento kohteeseen Varsova
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta39 €
Tukholma lento kohteeseen Helsinki
Nopein lentoaika0t 55m
Halvin hinta40 €
Wien lento kohteeseen Helsinki
Nopein lentoaika2t 20m
Halvin hinta44 €
Bryssel lento kohteeseen Helsinki
Nopein lentoaika2t 25m
Halvin hinta45 €
Varsova lento kohteeseen Helsinki
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta47 €
Helsinki lento kohteeseen Bryssel
Nopein lentoaika2t 35m
Halvin hinta48 €
Helsinki lento kohteeseen Wien
Nopein lentoaika2t 20m
Halvin hinta57 €
Venetsia lento kohteeseen Helsinki
Nopein lentoaika2t 50m
Halvin hinta59 €
Helsinki lento kohteeseen Tukholma
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta66 €
Göteborg lento kohteeseen Helsinki
Nopein lentoaika1t 25m
Halvin hinta67 €
Helsinki lento kohteeseen Venetsia
Nopein lentoaika2t 55m
Halvin hinta72 €
Oslo lento kohteeseen Helsinki
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta75 €

Tietoja lentoyhtiöllä Finnair lentämisestä

Finnairin kanta-asiakasohjelma on nimeltään Finnair Plus. Jäsenyys on täysin maksuton ja ohjelmaan voi liittyä mukaan kuka vain. 2–17-vuotiaat liitetään osaksi Finnair Plus Junior -ohjelmaa, jolla on omat sääntönsä. Varaa Finnairin lennot ja pisteitä alkaa kertymään kanta-asiakastilillesi. Pisteitä voit kerätä Finnairin reittilennoista, joista on maksettu virallinen, julkaistun lentohinnan mukainen maksu. Etuuksia voit kerätä myös ohjelmassa mukana olevien yhteistyökumppaneiden reittilennoista. Ohjelmassa keräät kahdenlaisia pisteitä, tasopisteitä ja palkintopisteitä. Molempia näitä saat, kun olet varannut Finnair-lennot tai oneworld-kumppaneiden lennot. Mitä enemmän tasopisteitä sinulle kertyy, sitä korkeamman Finnair Plus -tason saavutat ja sen parempia etuja saavutat. Jokainen keräämäsi piste on arvokas ja "pointsien" avulla pääset nauttimaan eduista ja lahjoista. Pisteitä voi käyttää esimerkiksi lentopalkintoihin tai erilaisiin palveluihin lennon aikana. Voit esimerkiksi korottaa matkustusluokkasi business-luokkaan pisteiden avulla. Näiden lisäksi Finnair Plus -jäsenyys tarjoaa mahtavia tarjouksia esimerkiksi hotelleihin ja ravintoloihin.

Finnair-lennoille voit ottaa matkustamoon enintään kahdeksan kiloa painavan käsimatkatavaran. Jos matkustat business-luokassa voit ottaa mukaasi kaksi käsimatkatavaraa, jotka painavat yhteensä enintään 10 kg. Tämän lisäksi matkustaja voi ottaa mukaan pienen henkilökohtaisen tavaran, kuten repun tai käsilaukun. Tarkemmat mitat käsimatkatavaroiden koosta voi tarkistaa esimerkiksi momondon verkkosivuilta. Ruumaan menevien matkatavaroiden sallittu määrä vaihtelee eri reiteillä ja matkustusluokissa. Useimpiin Finnairin lippuihin sisältyy vähintään yksi maksuton matkatavara. Se voi olla matkalaukku tai erikoismatkatavara. Yleisesti Economy-luokan matkustaja voi ottaa yhden enintään 23 kg painavan matkatavaran, joka menee ruumaan. Business-luokassa voit ottaa mukaasi kaksi enintään 32 kg painavaa matkatavaraa. Finnairin lennoille voit ottaa mukaan myös soittimia tai urheiluvälineitä. Niistä on hyvä kertoa lentoyhtiölle etukäteen, jotta se voi varmistaa, että lentokoneessa on niille tilaa. Finnair-varaukset voit tarkistaa kätevästi momondon kotisivuilta ja samalla voit tarvittaessa maksaa lisämatkatavaroista.

Ennen lomalle lähtöä kannattaa aina tarkistaa, voiko kohdemaahan matkustaa lemmikin kanssa. Pienet lemmikit, kuten koirat ja kissat, voivat matkustaa Finnairin lennolla matkustamossa. Lemmikki ja sen kuljetuskoppa saavat painaa enintään kahdeksan kiloa. Tästä painavammat lemmikit matkustavat lentokoneen ruumassa. Yli 50 kg painavat lemmikit ja niiden kuljetustilat tulee kuljettaa rahtina. Huomioi, että alle kahdeksan viikon ikäistä koiranpentua ei saa ottaa lennolle. Ilmoita lemmikistä aina hyvissä ajoin ennen matkaa lentoyhtiölle ja tarkista, että lemmikin matkustusasiakirjat ovat kunnossa.

Kyllä, Finnair lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 843 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema, Helsinki-Vantaan lentoasema ja Oulun lentoasema ovat suosituimmat lentokentät, joissa Finnair operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Finnair strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista Finnair lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Finnair lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Finnair lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Finnair lentoyhtiölle numeroon +358 9 818 0800 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa finnair.com.

Tällä hetkellä lennot kentältä Oulun lentoasema lento kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema 0 välilaskulla hintaan 94 € on halvin Finnair kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Finnair lennon, niin kentältä Oulun lentoasema lento kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 45 € on halvin vaihtoehto.

Lento kentältä Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lento kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Finnair valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 72 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Finnair lento on:
- Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lento kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema
- 32 € per lippu
- 0 välilaskulla

Tällä hetkellä Finnair edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 158 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 56x45x25 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 40x30x15 cm.


Finnair lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Finnair lennon tila
to 2/2