Halvat lennot Vaasa

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 28/5
la 4/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Vaasa

Yhteenveto Vaasa lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

62 €

Nopein lentoaika

1t 00m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Vaasa kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 62 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Vaasan lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Vaasa kohteesta Suomi kestää 1t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Vaasan lentoasema).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Vaasa mukaan lukien Finnair.

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Vaasa?

Halvat lennot Vaasaan kuljettavat suomalaisia kaupungin merellisiin maisemiin ympäri vuoden, mutta Pohjanlahden rannikolla sijaitseva kaupunki tunnetaan etenkin kesäaikaan hyvänä perhelomakohteena. Jos toiveissasi on napata edulliset lentoliput Vaasaan, kannattaa kaupunkiin suunnata esimerkiksi elokuussa tai talvella, jolloin hotellin ja lennot voi saada erityisen halvalla.

Milloin on paras aika matkustaa Vaasaan? Kesäisin matkailijoita houkuttelee Vaasaan esimerkiksi ainutlaatuinen luonnonperintösaaristo, talvisin puolestaan museot, taidegalleriat ja historialliset nähtävyydet. Lentolippujen hinnat ovat melko tasaiset ympäri vuoden, mutta halvimmat lennot ja hotellit myydään talvikaudelle. Matkat Vaasaan ovat edullisia esimerkiksi helmikuussa. Sen sijaan joulunaikaan halpoja lentoja Vaasaan on huonommin saatavilla.

Lentotarjouksia seuraamalla voit löytää pelkät lennot Vaasaan edullisesti mille kuukaudelle tahansa. Jos haluat pelata varman päälle, kannattaa lennot Vaasaan ostaa noin 60 päivää ennen matkalle lähtöä, näin takaat edulliset lennot ja majoituksen.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Vaasa kaupungista Tukholma oli 65 €. Tämä on 70 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Vaasa. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Vaasa omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Yleensä kesäkuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Vaasa. Lennot maksavat noin 94 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. huhtikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Vaasa, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 102 €.

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Vaasa kohteesta Suomi, kun varaat 60 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Vaasa hintaan, joka on noin 124 €, kun etsit 60 päivää etukäteen.

Datamme mukaan torstai on halvin päivä lentää lentokentälle Vaasa kentältä Suomi. Halvin viimeksi torstai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 109 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. lauantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 144 €.

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Vaasa ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Vaasa keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 109 €. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 144 €.

Kokkola/Pietarsaari lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Vaasa.

Halvin lentokenttä lähellä Vaasa on tyypillisesti Kokkola/Pietarsaari lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 217 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Vaasa

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Vaasa
VR
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
VAAVaasan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Vaasa

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Vaasa, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
28. kesäkuuta
HEL20:05Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
VAA21:05Vaasan lentoasema
Finnair
10. elokuuta
HEL20:05Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
VAA21:05Vaasan lentoasema
Finnair
6. kesäkuuta
HEL09:10Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
VAA10:10Vaasan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Vaasa?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Vaasa

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Vaasa?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Vaasa suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Finnair ja Norwegian. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

Finnair lennot kohteeseen Vaasa

Finnair lentää kohteeseen Vaasa noin 18 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Finnair tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 99 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Vaasa reitille. Finnair on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,7/10 pistettä.


Vaasa ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Vaasa lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Vaasaan saapuvat aina pienelle Vaasan lentoasemalle. Lentokentältä keskustaan matkustajia kuljettaa paikallisliikenteen bussilinja 4, joka kulkee reittiä Lentoasema–Runsor–Vanha Vaasa–Ristinummi–Melaniemi–Abb–Vaasan tori. Jos bussit eivät kulje, voi lentokentältä keskustaan tilata myös taksin. Lentoasemalla on myös autovuokraamoita, mutta niistä auto kannattaa varata jo etukäteen, sillä ne ovat avoinna vain tarpeen mukaan.


Vaasa: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Vaasa
Wien - Vaasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 50m
Halvin hinta249 €
Oslo - Vaasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 10m
Halvin hinta184 €
Helsinki - Vaasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta145 €
Vilna - Vaasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika15t 10m
Halvin hinta191 €
Budapest - Vaasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika18t 00m
Halvin hinta205 €
München - Vaasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika6t 25m
Halvin hinta273 €
Washington - Vaasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika21t 15m
Halvin hinta1231 €
San Jose - Vaasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika19t 05m
Halvin hinta1202 €
Ho Chi Minhin kaupunki - Vaasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika24t 15m
Halvin hinta1015 €
Praha - Vaasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 35m
Halvin hinta292 €
Bryssel - Vaasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika29t 45m
Halvin hinta472 €
Tukholma - Vaasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika19t 30m
Halvin hinta476 €
Frankfurt - Vaasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 00m
Halvin hinta276 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Vaasa

Keväisin, kesäisin ja syksyisin Vaasa on erinomainen kävely- ja pyöräilykaupunki. Esimerkiksi Vaasan saaristossa on pyöräilyreittejä, jotka ovat kauneudessaan vertaistaan vailla; kokeile vaikkapa Björköbyn saaristoreittiä. Maastopyöriä voi vuokrata käyttöön vaikkapa GPS:n kera, ja seudulla järjestetään myös ohjattuja pyöräretkiä.

Vaasan joukkoliikennettä pyörittävät ennen kaikkea linja-autot, ja paikallisliikennettä operoi Vaasan Paikallisliikenne Oy. Kertalippu maksetaan bussissa käteisellä (mieluiten tasarahalla), ja Kanta-Vaasan alueelle normaalin lipun hinta on noin 3,20 euroa. Vähäkyrö-liikenteeseen lipun hinta on noin 5,20 euroa. Lapset, nuoret ja opiskelijat saavat liput edullisempaan hintaan. Vaasan ja Uumajan välillä voi matkustaa laivalla meriteitse, ja Wasalinen liikennöimän laivareitin aikuisten lipun hinta on sesongista riippuen noin 35–38 euroa. Vaasan ulkopuolisia luontokohteita tutkiville paras vaihtoehto on vuokrata auto esimerkiksi kaupungin lentokentältä.


Kohteen Vaasa viisumivaatimukset

Lennot Helsingistä Vaasaan ovat Suomen sisäisiä ja siksi helppoja. Passia lentomatkalle ei välttämättä tarvita, mutta Suomen kansalaisillakin on kuitenkin oltava myös kotimaanlennoilla mukanaan lentoyhtiön hyväksymä henkilöllisyysdokumentti. Henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan pyynnöstä myös Suomen lentokentillä. Esimerkiksi Finnairin sääntöjen mukaan kaikilla yli 16-vuotiailla on oltava mukanaan kotimaanlennolla passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis Finnairin kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, vaikka kansainvälisillä lennoilla se ei normaalisti ole pätevä matkustusdokumentti. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos lapsi matkustaa vähintään yhden vanhemman kanssa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin aina oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti (passi, virallinen kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti). Tarkista vielä henkilödokumenttivaatimukset omalta lentoyhtiöltäsi. Jos suunnitelmissasi on jatkaa matkaa Vaasasta ulkomaille, ota selvää lopullisen kohdemaan passi- ja viisumisäädöksistä.


Aloita matkan suunnittelu - Vaasa


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Vaasa

Halvat lennot Vaasaan saat helpoiten lentotarjouksia seuraamalla. Vertaa hintoja paitsi eri kuukausien, myös viikonpäivien välillä.

Merenkurkun luonnonperintösaaristo, Vaasan historiallinen kauppahalli ja Tropiclandia-kylpylä kuuluvat kaupungin suosituimpiin kohteisiin.

Pakkaa vuodenaikojen mukaan, meren äärellä voi olla tuulista kesäisinkin.

Tropiclandian lisäksi lapsiperheitä kutsuvat esimerkiksi ZIP Adventure Park ja Aava Kertun Kotitilan maalaismiljöö.

Vaasa on turvallinen suomalainen kaupunki.

Esimerkiksi Kuntsin modernin taiteen museo ja Pohjanmaan museo houkuttelevat kulttuurin ystäviä.

Matkailupalvelujen, varsinkin hotellien, hinnat nousevat kaupungissa sesonkiaikaan, etenkin kesäaikaan.

Teitä pitkin välimatka on noin 420 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Vaasa on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Vaasa.

Kaikki lentohaut kohteeseen Vaasa momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Vaasa tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Vaasa, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Vaasa lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.