Halvat lennot Vaasa

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Vaasa (VAA)
ke 25.11.
ke 2.12.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Vaasa lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Vaasa lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Vaasaan?

Halvat lennot Vaasaan kuljettavat suomalaisia kaupungin merellisiin maisemiin ympäri vuoden, mutta Pohjanlahden rannikolla sijaitseva kaupunki tunnetaan etenkin kesäaikaan hyvänä perhelomakohteena. Jos toiveissasi on napata edulliset lentoliput Vaasaan, kannattaa kaupunkiin suunnata esimerkiksi elokuussa tai talvella, jolloin hotellin ja lennot voi saada erityisen halvalla.

Milloin on paras aika matkustaa Vaasaan? Kesäisin matkailijoita houkuttelee Vaasaan esimerkiksi ainutlaatuinen luonnonperintösaaristo, talvisin puolestaan museot, taidegalleriat ja historialliset nähtävyydet. Lentolippujen hinnat ovat melko tasaiset ympäri vuoden, mutta halvimmat lennot ja hotellit myydään talvikaudelle. Matkat Vaasaan ovat edullisia esimerkiksi helmikuussa. Sen sijaan joulunaikaan halpoja lentoja Vaasaan on huonommin saatavilla.

Lentotarjouksia seuraamalla voit löytää pelkät lennot Vaasaan edullisesti mille kuukaudelle tahansa. Jos haluat pelata varman päälle, kannattaa lennot Vaasaan ostaa noin 60 päivää ennen matkalle lähtöä, näin takaat edulliset lennot ja majoituksen.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Vaasa?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Vaasa kaupungista Tukholma oli 95 €. Tämä on 74 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Vaasa. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Vaasa omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Vaasa?

Jos et voi matkustaa kaupunkiin Vaasa kuukauden kesäkuu aikana, niin lentäminen huhtikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 91 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Vaasa?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Vaasa kohteesta Suomi, kun varaat 60 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Vaasa hintaan, joka on noin 110 €, kun etsit 60 päivää etukäteen.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Vaasa?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Vaasa kentältä Suomi on lauantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja lauantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 105 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä tiistai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 163 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Vaasa.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Vaasa?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Vaasa ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Vaasa keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 107 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Vaasa on aamulla, kun lennot maksavat noin 139 €.

Löytyykö kaupungin Vaasa lähettyviltä muita lentokenttiä?

Kokkola/Pietarsaari lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Vaasa.

Voiko kaupunkiin Vaasa lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Vaasa on tyypillisesti Kokkola/Pietarsaari lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 363 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Vaasa

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Vaasa
Halvin
Sopivin
Nopein
Finnair
2. toukokuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
VAA
Vaasa
5. toukokuuta
VAA
Vaasa
1t 00m
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Vaasa

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Vaasa, katso tarjouksemme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Halvin
Sopivin
Nopein
Finnair
29. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
VAA
Vaasa

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Vaasaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Vaasa

Suorat, halvat lennot Helsingistä länsirannikolle Vaasaan liikennöi suomalainen lentoyhtiö Finnair. Parhaimmillaan lentoja Helsingistä Vaasaan on tarjolla jopa kuusi päivässä, suurin osa suorin lentoyhteyksin. Kun kyseessä ovat suorat lennot, lentoaika Helsingistä Vaasaan on noin yksi tunti. Helsingistä lähtevät lennot starttaavat aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja laskeutuvat Vaasan lentoasemalle. Finnairin Vaasan-lentoja operoi joko Finnair itse tai toinen suomalainen lentoyhtiö, Norra (Nordic Regional Airlines). Norra noudattaa kuitenkin tarkkaan Finnairin palvelukonseptia, joten lentojen palveluissa ei ole eroja. Kun hankit lentoliput Vaasaan, kiinnitä huomiota paitsi lipun hintaan, myös lipputyyppiin ja siihen, mitä se pitää sisällään. Esimerkiksi Finnairin Economy Light -lipputyyppiin ei kuulu yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa, eli mikäli reissaat matkatavaroiden kanssa, valitse oma lipputyyppisi tarkoin.


Miten pääsen lentokentältä Vaasan keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Vaasa lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Vaasaan saapuvat aina pienelle Vaasan lentoasemalle. Lentokentältä keskustaan matkustajia kuljettaa paikallisliikenteen bussilinja 4, joka kulkee reittiä Lentoasema–Runsor–Vanha Vaasa–Ristinummi–Melaniemi–Abb–Vaasan tori. Jos bussit eivät kulje, voi lentokentältä keskustaan tilata myös taksin. Lentoasemalla on myös autovuokraamoita, mutta niistä auto kannattaa varata jo etukäteen, sillä ne ovat avoinna vain tarpeen mukaan.


Suositut lentoreitit Vaasa

Etsityimmät lennot Vaasa sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Vaasa lennot
Lyhyin lentoaika
1t 00m
Halvin hinta
118 €
Budapest - Vaasa lennot
Lyhyin lentoaika
8t 15m
Halvin hinta
209 €
Brussels - Vaasa lennot
Lyhyin lentoaika
21t 25m
Halvin hinta
231 €
Stockholm - Vaasa lennot
Lyhyin lentoaika
9t 15m
Halvin hinta
234 €
Munich - Vaasa lennot
Lyhyin lentoaika
9t 20m
Halvin hinta
279 €
Oslo - Vaasa lennot
Lyhyin lentoaika
12t 55m
Halvin hinta
285 €
Frankfurt am Main - Vaasa lennot
Lyhyin lentoaika
8t 10m
Halvin hinta
305 €
Vilnius - Vaasa lennot
Lyhyin lentoaika
7t 10m
Halvin hinta
307 €
Stuttgart - Vaasa lennot
Lyhyin lentoaika
9t 25m
Halvin hinta
322 €
Prague - Vaasa lennot
Lyhyin lentoaika
28t 35m
Halvin hinta
325 €
Southampton - Vaasa lennot
Lyhyin lentoaika
12t 30m
Halvin hinta
331 €
Vienna - Vaasa lennot
Lyhyin lentoaika
14t 55m
Halvin hinta
378 €
Cologne - Vaasa lennot
Lyhyin lentoaika
8t 35m
Halvin hinta
412 €
Näytä lisää

Liikkuminen Vaasassa?

Keväisin, kesäisin ja syksyisin Vaasa on erinomainen kävely- ja pyöräilykaupunki. Esimerkiksi Vaasan saaristossa on pyöräilyreittejä, jotka ovat kauneudessaan vertaistaan vailla; kokeile vaikkapa Björköbyn saaristoreittiä. Maastopyöriä voi vuokrata käyttöön vaikkapa GPS:n kera, ja seudulla järjestetään myös ohjattuja pyöräretkiä.

Vaasan joukkoliikennettä pyörittävät ennen kaikkea linja-autot, ja paikallisliikennettä operoi Vaasan Paikallisliikenne Oy. Kertalippu maksetaan bussissa käteisellä (mieluiten tasarahalla), ja Kanta-Vaasan alueelle normaalin lipun hinta on noin 3,20 euroa. Vähäkyrö-liikenteeseen lipun hinta on noin 5,20 euroa. [Tarkistettu 26.6.2017] Lapset, nuoret ja opiskelijat saavat liput edullisempaan hintaan. Vaasan ja Uumajan välillä voi matkustaa laivalla meriteitse, ja Wasalinen liikennöimän laivareitin aikuisten lipun hinta on sesongista riippuen noin 35–38 euroa. [Tarkistettu 26.6.2017] Vaasan ulkopuolisia luontokohteita tutkiville paras vaihtoehto on vuokrata auto esimerkiksi kaupungin lentokentältä.


Tarvitaanko Vaasan lennolle passi?

Lennot Helsingistä Vaasaan ovat Suomen sisäisiä ja siksi helppoja. Passia lentomatkalle ei välttämättä tarvita, mutta Suomen kansalaisillakin on kuitenkin oltava myös kotimaanlennoilla mukanaan lentoyhtiön hyväksymä henkilöllisyysdokumentti. Henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan pyynnöstä myös Suomen lentokentillä. Esimerkiksi Finnairin sääntöjen mukaan kaikilla yli 16-vuotiailla on oltava mukanaan kotimaanlennolla passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis Finnairin kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, vaikka kansainvälisillä lennoilla se ei normaalisti ole pätevä matkustusdokumentti. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos lapsi matkustaa vähintään yhden vanhemman kanssa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin aina oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti (passi, virallinen kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti). Tarkista vielä henkilödokumenttivaatimukset omalta lentoyhtiöltäsi. Jos suunnitelmissasi on jatkaa matkaa Vaasasta ulkomaille, ota selvää lopullisen kohdemaan passi- ja viisumisäädöksistä.


Lentolippu varattuna kohteeseen Vaasa? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Vaasaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Vaasaan saat helpoiten lentotarjouksia seuraamalla. Vertaa hintoja paitsi eri kuukausien, myös viikonpäivien välillä.

Kiinnostavatko Vaasan nähtävyydet?

Merenkurkun luonnonperintösaaristo, Vaasan historiallinen kauppahalli ja Tropiclandia-kylpylä kuuluvat kaupungin suosituimpiin kohteisiin.

Mitä mukaan matkalle Vaasaan?

Pakkaa vuodenaikojen mukaan, meren äärellä voi olla tuulista kesäisinkin.

Mitä Vaasa tarjoaa lapsiperheille?

Tropiclandian lisäksi lapsiperheitä kutsuvat esimerkiksi ZIP Adventure Park ja Aava Kertun Kotitilan maalaismiljöö.

Onko Vaasassa turvallista?

Vaasa on turvallinen suomalainen kaupunki.

Mitkä ovat Vaasan suosituimpia kulttuurikohteita?

Esimerkiksi Kuntsin modernin taiteen museo ja Pohjanmaan museo houkuttelevat kulttuurin ystäviä.

Millainen on Vaasan hintataso?

Matkailupalvelujen, varsinkin hotellien, hinnat nousevat kaupungissa sesonkiaikaan, etenkin kesäaikaan.

Mikä on etäisyys Helsinki-Vaasa?

Teitä pitkin välimatka on noin 420 kilometriä.

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka