Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Turku

Etsi halvat lennot Turku

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Wed 22/5
Wed 29/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Turku lentotiedot ja trendit

Tutustu Turku lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Turku?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Turku kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 60 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kallein päivä lentää kaupunkiin Turku on perjantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 243 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Turku?

Iltapäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Turku lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 71 €. iltapäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Turku, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Ajankohtana illalla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Turku, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 75 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Turku?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Turku lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Rovaniemi - Helsinki-Vantaan lentoasema lento kestää keskimäärin 1t 15m. Toisaalta, kun lennät kentältä Turku kentälle Helsinki-Vantaan lentoasema kestää se yleensä 3t 10m. Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Turku

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Turku?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Turku paikasta Tukholma ovat löytäneet lentoja 68 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Turku. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Turku alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Löytyykö kaupungin Turku lähettyviltä muita lentokenttiä?

Turku kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Tampere-Pirkkala lentokenttä (129 km Turku keskustasta) tai Maarianhamina Mariehamn lentokenttä (136 km Turku keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Turku lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Tampere-Pirkkala lentokenttä ovat keskimäärin 161 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Turku. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Turku lentokenttä hinnat?

lentoa Turku lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Turku lentokenttä?

4 toimijaa on valittavissa lentoa Turku lentokenttä toukokuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Turku lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Turku lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Turku lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Turku lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Turku lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Turku?

Lentojen löytäminen kohteeseen Turku on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Turku.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Turku joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Turku ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Turku?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Turku tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Turku juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Turku, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Turku lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Turku

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
Wed 22/5
Wed 29/5
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia matkallesi Turku

Suositut kaupungit Suomessa
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella