Halvat lennot Turku

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 28/5
la 4/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Turku?

Saaristomeren rannikolla sijaitseva Turku on merellisen sijaintinsa ansiosta suosittu kohde etenkin kesäisin. Halvat lennot Turkuun kuljettavat matkailijoita kaupunkiin kuitenkin ympäri vuoden. Lentoliput Turkuun voi saada edullisesti mihin vuodenaikaan tahansa, ja erityisen halvalla hotellin ja lennot voi saada tarjouksia seuraamalla.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Turkuun, ota huomioon, että kaupunki tarjoaa erilaisia asioita eri vuodenaikoina. Kesäisin kutsuvat saaristo, uimarannat ja puistot, talvisin voi tutustua esimerkiksi kulttuurikohteisiin. Etenkin lapsiperheiden kannattaa suunnitella matkat Turkuun kesälle.

Milloin lentoliput Turkuun kannattaa sitten ostaa? Paras aika löytää halvat lennot Turkuun on noin 60 päivää ennen matkaa, tosin lentotarjouksien kautta pelkät lennot kaupunkiin voit saada edullisesti milloin tahansa. Halvimmat lennot ja majoituksen saa lähes poikkeuksetta suosituimpien lomakausien, etenkin kesäloman, ulkopuolelle. Vertaa hintoja myös eri viikonpäivien välillä.

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Turku paikasta Trapani ovat löytäneet lentoja 95 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Turku. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Turku alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Jos et voi matkustaa kesäkuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Turku kohteesta Suomi lokakuu ajanjaksolle. lokakuu aikana lennot kaupunkiin Turku ovat vielä keskimäärin 131 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin kesäkuu.

Turku kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Pori lentokenttä (115 km kaupungin Turku keskustasta), Tampere-Pirkkala lentokenttä (129 km kaupungin Turku keskustasta), Maarianhamina Mariehamn lentokenttä (136 km kaupungin Turku keskustasta) tai Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä (149 km kaupungin Turku keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Lentojen hinnat kentälle Tampere-Pirkkala lentokenttä ovat keskimäärin 176 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Turku. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Turku?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Turku

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Turku?

Lentäessäsi kohteeseen Turku kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten tämän suosituin lentoyhtiön lennolla Finnair. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja tältä suositulta lentoyhtiöltä.

Finnair lennot kohteeseen Turku

Kohteeseen Turku on normaalina viikkona 6 Finnair lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Helsinki-Vantaan lentoasema ja paras momondossa nähty Finnair lipun hinta on 196 € (viimeiset 72 tuntia Rovaniemi, Turku). Finnair lentoyhtiö on saanut 7,7 95 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.


Turku ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Turku lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Turun lentoasema sijaitsee vain noin kahdeksan kilometrin päässä kaupungin keskustasta, joten paikallisbussiliikenteen linjalla 1 kaupunkiin pääsee kätevästi vain 20 minuutissa. Taksilla matka-aika lyhenee hieman, ja taksimatkan hinta esimerkiksi kaupungin kauppatorille on noin 18 euroa. Taksin voi halutessaan tilata etukäteen, mutta normaalisti takseja odottaa lentokentän ulkopuolella aina lentojen saapuessa kaupunkiin. Jos toiveissa on vuokrata Turun reissulle auto, toimii lentokentällä myös autovuokraamoita.


Turku: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Turku
Gdansk - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 30m
Halvin hinta35 €
Düsseldorf - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 10m
Halvin hinta218 €
Frankfurt - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 50m
Halvin hinta217 €
Wien - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 25m
Halvin hinta67 €
Manchester - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 50m
Halvin hinta126 €
Berliini - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 10m
Halvin hinta153 €
Lontoo - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 30m
Halvin hinta245 €
Amsterdam - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 50m
Halvin hinta207 €
Pariisi - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 05m
Halvin hinta193 €
Hampuri - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 50m
Halvin hinta188 €
Praha - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 10m
Halvin hinta178 €
Köln - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika18t 30m
Halvin hinta157 €
Stuttgart - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika6t 15m
Halvin hinta375 €
München - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 50m
Halvin hinta293 €
Bryssel - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 30m
Halvin hinta248 €
Madrid - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika13t 25m
Halvin hinta293 €
Moskova - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika28t 10m
Halvin hinta297 €
Tukholma - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika26t 35m
Halvin hinta512 €
Dallas - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika30t 25m
Halvin hinta1180 €
Milano - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 25m
Halvin hinta119 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Turku

Turku on saaristoalueineen täydellinen pyöräilykaupunki etenkin keväisin, kesäisin ja syksyisin. Kaupungin alueella toimii useita pyörävuokraamoita, joista saa alleen kulkupelin pyöräretkelle saaristoon tai Aurajoen varrelle. Pyörän vuorokausivuokra on noin 23 euroa, muutamaksi tunniksi pyörän saa normaalisti alle 20 eurolla.

Turun seudun kattava joukkoliikennejärjestelmä kantaa nimeä Föli, ja joukkoliikenne perustuu ennen kaikkea linja-autoliikenteeseen. Paikallisliikenteen bussit vievät kaikille kaupungin alueille, ja Fölin liput kelpaavat paitsi Turussa, myös lähipaikkakunnilla Kaarinassa, Raisiossa, Liedossa, Naantalissa ja Ruskolla. Matkalipun hinta on sama matkan pituudesta riippumatta, ja kertalipun hinta on aikuiselle aina 3 euroa. 24 tunnin matkailulipun hinta on noin 7,50 euroa. Liput voi ostaa suoraan bussista. Mikäli toiveissa on merimatka Turun seudulla, tutustu muun muassa Finnlinesin matkoihin sekä saariston yhteysalusliikenteen aikatauluihin.


Kohteen Turku viisumivaatimukset

Lennot Helsingistä ja Maarianhaminasta Turkuun ovat Suomen sisäisiä ja siksi helppoja. Passia lentomatkalle ei välttämättä tarvita, mutta Suomen kansalaisillakin on kuitenkin oltava myös kotimaanlennoilla mukanaan lentoyhtiön hyväksymä henkilöllisyysdokumentti. Esimerkiksi Finnairin sääntöjen mukaan kaikilla yli 16-vuotiailla on oltava mukanaan kotimaanlennolla passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, vaikka kansainvälisillä lennoilla se ei ole pätevä matkustusdokumentti. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos lapsi matkustaa vanhemman kanssa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin aina oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti (passi, virallinen kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti). Turusta on suoria lentoja myös ulkomaille, esimerkiksi Gdańskiin ja Tukholmaan, joten jos suunnitelmissa on jatkaa matkaa ulkomaille, ota selvää lopullisen kohdemaan passi- ja viisumisäädöksistä.


Aloita matkan suunnittelu - Turku


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Turku

Halvat lennot Turkuun voi löytää seuraamalla tarjouksia ja vertaamalla hintoja esimerkiksi eri viikonpäivien välillä.

Aurajokiranta, Turun linna ja jokakesäinen Ruisrock-festivaali ovat Turun suuria vetonauloja. Kesäaikaan kannattaa käydä myös ihailemassa Ruissalon kauniita pitsihuviloita.

Kesällä hyvät kengät pyöräilyyn tai kävelyyn. Muuten saat kaiken tarvittavan Turusta.

Läheisessä Naantalissa sijaitseva Muumimaailma on lapsiperheiden suosikkikohde, muista myös Kupittaan Seikkailupuisto.

Turku on suurehko mutta turvallinen kaupunki.

Aurajokea ympäröivä alue on parhaimmillaan kesällä, piipahda myös Luostarinmäen käsityöläismuseossa sekä saaristoretkellä.

Talvisin kutsuvat esimerkiksi museot, kuten Turun taidemuseo ja Sibelius-museo, taidegalleriat sekä kaupungin teatteritarjonta.

Turku on esimerkiksi Helsinkiä hieman edullisempi kaupunki, tosin kesän kiivaimman matkailusesongin aikana matkailupalvelujen, kuten hotellien, hinnat nousevat.

Teitä pitkin välimatka on noin 170 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Turku on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Turku.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Turku ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Turku tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Turku, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Turku lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.