Etsi halvat lennot Turku

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/6
ma 19/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Turku lentotiedot ja trendit

Tutustu Turku lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Turku?

Jos et voi matkustaa lokakuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Turku kohteesta Suomi kesäkuu ajanjaksolle. kesäkuu aikana lennot kaupunkiin Turku ovat vielä keskimäärin 174 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin lokakuu.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Turku?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Turku kentältä Suomi on torstai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja torstai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 164 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kallein päivä lentää kaupunkiin Turku on tiistai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 460 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Turku?


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Turku

Saaristomeren rannikolla sijaitseva Turku on merellisen sijaintinsa ansiosta suosittu kohde etenkin kesäisin. Halvat lennot Turkuun kuljettavat matkailijoita kaupunkiin kuitenkin ympäri vuoden. Lentoliput Turkuun voi saada edullisesti mihin vuodenaikaan tahansa, ja erityisen halvalla hotellin ja lennot voi saada tarjouksia seuraamalla.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Turkuun, ota huomioon, että kaupunki tarjoaa erilaisia asioita eri vuodenaikoina. Kesäisin kutsuvat saaristo, uimarannat ja puistot, talvisin voi tutustua esimerkiksi kulttuurikohteisiin. Etenkin lapsiperheiden kannattaa suunnitella matkat Turkuun kesälle.

Milloin lentoliput Turkuun kannattaa sitten ostaa? Paras aika löytää halvat lennot Turkuun on noin 60 päivää ennen matkaa, tosin lentotarjouksien kautta pelkät lennot kaupunkiin voit saada edullisesti milloin tahansa. Halvimmat lennot ja majoituksen saa lähes poikkeuksetta suosituimpien lomakausien, etenkin kesäloman, ulkopuolelle. Vertaa hintoja myös eri viikonpäivien välillä.

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Turku paikasta Gdansk ovat löytäneet lentoja 76 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Turku. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Turku alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Turku kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Pori lentokenttä (115 km Turku keskustasta), Tampere-Pirkkala lentokenttä (129 km Turku keskustasta), Maarianhamina Mariehamn lentokenttä (136 km Turku keskustasta) tai Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä (149 km Turku keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.


Muut matkustamoluokat Turku lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Turku lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Turku?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Turku

Turku: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Turku
Gdansk - Turku reitin lennot
Nopein lentoaika1t 35m
Halvin hinta22 €
Wien - Turku reitin lennot
Nopein lentoaika4t 10m
Halvin hinta201 €
Pariisi - Turku reitin lennot
Nopein lentoaika5t 10m
Halvin hinta235 €
Stuttgart - Turku reitin lennot
Nopein lentoaika30t 05m
Halvin hinta421 €
München - Turku reitin lennot
Nopein lentoaika4t 05m
Halvin hinta277 €
Hampuri - Turku reitin lennot
Nopein lentoaika4t 15m
Halvin hinta146 €
Berliini - Turku reitin lennot
Nopein lentoaika3t 50m
Halvin hinta194 €
Lontoo - Turku reitin lennot
Nopein lentoaika8t 05m
Halvin hinta164 €
Praha - Turku reitin lennot
Nopein lentoaika9t 05m
Halvin hinta191 €
Zürich - Turku reitin lennot
Nopein lentoaika23t 05m
Halvin hinta276 €
Manchester - Turku reitin lennot
Nopein lentoaika9t 05m
Halvin hinta294 €
Birmingham - Turku reitin lennot
Nopein lentoaika12t 25m
Halvin hinta319 €
Varsova - Turku reitin lennot
Nopein lentoaika4t 10m
Halvin hinta82 €
Moskova - Turku reitin lennot
Nopein lentoaika28t 10m
Halvin hinta293 €
San Jose - Turku reitin lennot
Nopein lentoaika23t 55m
Halvin hinta2167 €
Pristina - Turku reitin lennot
Nopein lentoaika13t 05m
Halvin hinta478 €
Düsseldorf - Turku reitin lennot
Nopein lentoaika11t 40m
Halvin hinta647 €
Madrid - Turku reitin lennot
Nopein lentoaika6t 30m
Halvin hinta278 €
Ljubljana - Turku reitin lennot
Nopein lentoaika26t 30m
Halvin hinta593 €
Soul - Turku reitin lennot
Nopein lentoaika17t 55m
Halvin hinta1246 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Turku

Turku on saaristoalueineen täydellinen pyöräilykaupunki etenkin keväisin, kesäisin ja syksyisin. Kaupungin alueella toimii useita pyörävuokraamoita, joista saa alleen kulkupelin pyöräretkelle saaristoon tai Aurajoen varrelle. Pyörän vuorokausivuokra on noin 23 euroa, muutamaksi tunniksi pyörän saa normaalisti alle 20 eurolla.

Turun seudun kattava joukkoliikennejärjestelmä kantaa nimeä Föli, ja joukkoliikenne perustuu ennen kaikkea linja-autoliikenteeseen. Paikallisliikenteen bussit vievät kaikille kaupungin alueille, ja Fölin liput kelpaavat paitsi Turussa, myös lähipaikkakunnilla Kaarinassa, Raisiossa, Liedossa, Naantalissa ja Ruskolla. Matkalipun hinta on sama matkan pituudesta riippumatta, ja kertalipun hinta on aikuiselle aina 3 euroa. 24 tunnin matkailulipun hinta on noin 7,50 euroa. Liput voi ostaa suoraan bussista. Mikäli toiveissa on merimatka Turun seudulla, tutustu muun muassa Finnlinesin matkoihin sekä saariston yhteysalusliikenteen aikatauluihin.


Kohteen Turku viisumivaatimukset

Lennot Helsingistä ja Maarianhaminasta Turkuun ovat Suomen sisäisiä ja siksi helppoja. Passia lentomatkalle ei välttämättä tarvita, mutta Suomen kansalaisillakin on kuitenkin oltava myös kotimaanlennoilla mukanaan lentoyhtiön hyväksymä henkilöllisyysdokumentti. Esimerkiksi Finnairin sääntöjen mukaan kaikilla yli 16-vuotiailla on oltava mukanaan kotimaanlennolla passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, vaikka kansainvälisillä lennoilla se ei ole pätevä matkustusdokumentti. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos lapsi matkustaa vanhemman kanssa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin aina oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti (passi, virallinen kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti). Turusta on suoria lentoja myös ulkomaille, esimerkiksi Gdańskiin ja Tukholmaan, joten jos suunnitelmissa on jatkaa matkaa ulkomaille, ota selvää lopullisen kohdemaan passi- ja viisumisäädöksistä.


Aloita matkan suunnittelu - Turku


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Turku

Halvat lennot Turkuun voi löytää seuraamalla tarjouksia ja vertaamalla hintoja esimerkiksi eri viikonpäivien välillä.

Aurajokiranta, Turun linna ja jokakesäinen Ruisrock-festivaali ovat Turun suuria vetonauloja. Kesäaikaan kannattaa käydä myös ihailemassa Ruissalon kauniita pitsihuviloita.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Turku on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Turku.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Turku ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.