Halvat lennot Turku

Meno-paluu
Economy
New York (NYC)
Turku (TKU)
su 7.3.
su 14.3.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Turku lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Turku lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Berliini
Turku

HALVIN REITTI Berliini - Turku

Berliini (BER) - Helsinki (HEL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Turku kentältä Berliini ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Berliini Brandenburg kentälle Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 109 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BERLIINI KENTÄLTÄ TURKUkesäkuu22% halvempikesäkuu aikana Berliini - Turku lennot maksavat keskimäärin vain 146 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE TURKU KENTÄLTÄ BERLIINIlokakuu92% kalliimpilokakuu aikana Berliini - Turku lentojen keskimääräinen hinta on 361 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN TURKU KENTÄLTÄ BERLIINIjoulukuu321% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Turku kentältä Berliini joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Turkuun?

Saaristomeren rannikolla sijaitseva Turku on merellisen sijaintinsa ansiosta suosittu kohde etenkin kesäisin. Halvat lennot Turkuun kuljettavat matkailijoita kaupunkiin kuitenkin ympäri vuoden. Lentoliput Turkuun voi saada edullisesti mihin vuodenaikaan tahansa, ja erityisen halvalla hotellin ja lennot voi saada tarjouksia seuraamalla.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Turkuun, ota huomioon, että kaupunki tarjoaa erilaisia asioita eri vuodenaikoina. Kesäisin kutsuvat saaristo, uimarannat ja puistot, talvisin voi tutustua esimerkiksi kulttuurikohteisiin. Etenkin lapsiperheiden kannattaa suunnitella matkat Turkuun kesälle.

Milloin lentoliput Turkuun kannattaa sitten ostaa? Paras aika löytää halvat lennot Turkuun on noin 60 päivää ennen matkaa, tosin lentotarjouksien kautta pelkät lennot kaupunkiin voit saada edullisesti milloin tahansa. Halvimmat lennot ja majoituksen saa lähes poikkeuksetta suosituimpien lomakausien, etenkin kesäloman, ulkopuolelle. Vertaa hintoja myös eri viikonpäivien välillä.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Turku?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Turku paikasta Kaunas ovat löytäneet lentoja 89 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Turku. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Turku alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Löytyykö kaupungin Turku lähettyviltä muita lentokenttiä?

Turku kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Pori lentokenttä (115 km kaupungin Turku keskustasta), Tampere Tampere-Pirkkala lentokenttä (129 km kaupungin Turku keskustasta), Maarianhamina lentokenttä (136 km kaupungin Turku keskustasta) tai Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä (149 km kaupungin Turku keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Turku lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Maarianhamina lentokenttä ovat keskimäärin 208 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Turku. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät Turkuun?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Turku

Suorat lennot pääkaupunkiseudulta Turkuun lentää suomalainen lentoyhtiö Finnair, jonka lentoja operoi Norra, Nordic Regional Airlines. Lentoja kaupunkien välillä on päivittäin jopa viisi, ja suorien lentojen lentoaika on vain noin 35 minuuttia. PK-seudulta Turkuun lähtevät lennot starttaavat aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Suoria lentoja Turkuun liikennöidään myös Ahvenanmaalla sijaitsevasta Maarianhaminasta, josta lentoja liikennöi paitsi suomalainen Finnair, myös ruotsalainen lentoyhtiö NextJet. Kaikkiaan yhteyksiä Maarianhaminan ja Turun välillä on noin yhdeksän viikossa. Lentoaika Maarianhaminasta Turkuun on noin puoli tuntia. Keväästä syksyyn Finnair tarjoaa Helsinki–Maarianhamina–Turku-välillä myös kolmiolentoja, jotka sisältävät lyhyen pysähdyksen Maarianhaminassa ennen Turkuun jatkamista.


Miten pääsen lentokentältä Turun keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Turku lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Turun lentoasema sijaitsee vain noin kahdeksan kilometrin päässä kaupungin keskustasta, joten paikallisbussiliikenteen linjalla 1 kaupunkiin pääsee kätevästi vain 20 minuutissa. Taksilla matka-aika lyhenee hieman, ja taksimatkan hinta esimerkiksi kaupungin kauppatorille on noin 18 euroa. [Tarkistettu 17.6.2017] Taksin voi halutessaan tilata etukäteen, mutta normaalisti takseja odottaa lentokentän ulkopuolella aina lentojen saapuessa kaupunkiin. Jos toiveissa on vuokrata Turun reissulle auto, toimii lentokentällä myös autovuokraamoita.


Suositut lentoreitit Turku

Etsityimmät lennot Turku sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Berliini - Turku lennot
Lyhyin lentoaika
14t 45m
Halvin hinta
129 €
Wien - Turku lennot
Lyhyin lentoaika
9t 20m
Halvin hinta
152 €
Bergamo - Turku lennot
Lyhyin lentoaika
20t 50m
Halvin hinta
153 €
Varsova - Turku lennot
Lyhyin lentoaika
8t 45m
Halvin hinta
163 €
Moskova - Turku lennot
Lyhyin lentoaika
14t 50m
Halvin hinta
179 €
Lontoo - Turku lennot
Lyhyin lentoaika
31t 50m
Halvin hinta
183 €
Pariisi - Turku lennot
Lyhyin lentoaika
4t 15m
Halvin hinta
191 €
Madrid - Turku lennot
Lyhyin lentoaika
10t 55m
Halvin hinta
194 €
Hampuri - Turku lennot
Lyhyin lentoaika
4t 40m
Halvin hinta
197 €
Bordeaux - Turku lennot
Lyhyin lentoaika
9t 00m
Halvin hinta
205 €
Praha - Turku lennot
Lyhyin lentoaika
23t 35m
Halvin hinta
235 €
Poznań - Turku lennot
Lyhyin lentoaika
12t 15m
Halvin hinta
279 €
Bryssel - Turku lennot
Lyhyin lentoaika
10t 30m
Halvin hinta
284 €
Torino - Turku lennot
Lyhyin lentoaika
29t 55m
Halvin hinta
324 €
Pristina - Turku lennot
Lyhyin lentoaika
38t 00m
Halvin hinta
361 €
Venetsia - Turku lennot
Lyhyin lentoaika
6t 25m
Halvin hinta
361 €
Stuttgart - Turku lennot
Lyhyin lentoaika
7t 55m
Halvin hinta
366 €
Tirana - Turku lennot
Lyhyin lentoaika
13t 05m
Halvin hinta
439 €
Nantes - Turku lennot
Lyhyin lentoaika
23t 00m
Halvin hinta
446 €
Sønderborg - Turku lennot
Lyhyin lentoaika
48t 40m
Halvin hinta
1274 €
Näytä lisää

Liikkuminen Turussa?

Turku on saaristoalueineen täydellinen pyöräilykaupunki etenkin keväisin, kesäisin ja syksyisin. Kaupungin alueella toimii useita pyörävuokraamoita, joista saa alleen kulkupelin pyöräretkelle saaristoon tai Aurajoen varrelle. Pyörän vuorokausivuokra on noin 23 euroa, muutamaksi tunniksi pyörän saa normaalisti alle 20 eurolla. [Tarkistettu 17.6.2017]

Turun seudun kattava joukkoliikennejärjestelmä kantaa nimeä Föli, ja joukkoliikenne perustuu ennen kaikkea linja-autoliikenteeseen. Paikallisliikenteen bussit vievät kaikille kaupungin alueille, ja Fölin liput kelpaavat paitsi Turussa, myös lähipaikkakunnilla Kaarinassa, Raisiossa, Liedossa, Naantalissa ja Ruskolla. Matkalipun hinta on sama matkan pituudesta riippumatta, ja kertalipun hinta on aikuiselle aina 3 euroa. 24 tunnin matkailulipun hinta on noin 7,50 euroa. [Tarkistettu 17.6.2017] Liput voi ostaa suoraan bussista. Mikäli toiveissa on merimatka Turun seudulla, tutustu muun muassa Finnlinesin matkoihin sekä saariston yhteysalusliikenteen aikatauluihin.


Tarvitaanko Turun lennolle passi?

Lennot Helsingistä ja Maarianhaminasta Turkuun ovat Suomen sisäisiä ja siksi helppoja. Passia lentomatkalle ei välttämättä tarvita, mutta Suomen kansalaisillakin on kuitenkin oltava myös kotimaanlennoilla mukanaan lentoyhtiön hyväksymä henkilöllisyysdokumentti. Esimerkiksi Finnairin sääntöjen mukaan kaikilla yli 16-vuotiailla on oltava mukanaan kotimaanlennolla passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, vaikka kansainvälisillä lennoilla se ei ole pätevä matkustusdokumentti. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos lapsi matkustaa vanhemman kanssa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin aina oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti (passi, virallinen kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti). Turusta on suoria lentoja myös ulkomaille, esimerkiksi Gdańskiin ja Tukholmaan, joten jos suunnitelmissa on jatkaa matkaa ulkomaille, ota selvää lopullisen kohdemaan passi- ja viisumisäädöksistä.


Vinkkejä Turkuun matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Turkuun?

Halvat lennot Turkuun voi löytää seuraamalla tarjouksia ja vertaamalla hintoja esimerkiksi eri viikonpäivien välillä.

Kiinnostavatko Turun nähtävyydet?

Aurajokiranta, Turun linna ja jokakesäinen Ruisrock-festivaali ovat Turun suuria vetonauloja. Kesäaikaan kannattaa käydä myös ihailemassa Ruissalon kauniita pitsihuviloita.

Mitä mukaan matkalle Turkuun?

Kesällä hyvät kengät pyöräilyyn tai kävelyyn. Muuten saat kaiken tarvittavan Turusta.

Mitä Turku tarjoaa lapsiperheille?

Läheisessä Naantalissa sijaitseva Muumimaailma on lapsiperheiden suosikkikohde, muista myös Kupittaan Seikkailupuisto.

Onko Turussa turvallista?

Turku on suurehko mutta turvallinen kaupunki.

Mitkä ovat Turun suosituimpia kesäkohteita?

Aurajokea ympäröivä alue on parhaimmillaan kesällä, piipahda myös Luostarinmäen käsityöläismuseossa sekä saaristoretkellä.

Mitkä ovat Turun suosituimpia talvikohteita?

Talvisin kutsuvat esimerkiksi museot, kuten Turun taidemuseo ja Sibelius-museo, taidegalleriat sekä kaupungin teatteritarjonta.

Millainen on Turun hintataso?

Turku on esimerkiksi Helsinkiä hieman edullisempi kaupunki, tosin kesän kiivaimman matkailusesongin aikana matkailupalvelujen, kuten hotellien, hinnat nousevat.

Mikä on etäisyys Helsinki-Turku?

Teitä pitkin välimatka on noin 170 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka