Halvat lennot Lontoo

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Lontoo (LON)
pe 9.4.
pe 16.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Lontoo lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Lontoo lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Lontoo

Helsinki (HEL) - Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (LGW)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Lontoo kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 133 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LONTOOtoukokuu14% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Lontoo lennot maksavat keskimäärin vain 120 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LONTOO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu36% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Lontoo lentojen keskimääräinen hinta on 190 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LONTOO KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu431% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Lontoo kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Lontooseen?

Lontoon suosituin matkailusesonki sijoittuu loppukevääseen ja kesään, jolloin myös hotellien ja muiden palveluiden hinnat nousevat. Mikä sitten on paras aika matkustaa Lontooseen? Valinnan voi tehdä sään tai hintojen mukaan. Halvat lennot Lontooseen voi saada alkuvuodesta ja alkukeväästä. Säätila on puolestaan parhaimmillaan loppukeväällä ja kesällä. Sää on toukokuusta alkaen lempeän lämmin.

Matkat Lontooseen ovat suosittuja ympäri vuoden, ja halvat lennot Lontooseen voi helpoiten napata arkipäiville tai lentotarjouksia seuraamalla. Lentolippujen hinnat nousevat matkustusajankohdan lähestyessä. Jos mietit, milloin lennot kannattaa ostaa, parin kuukauden varoaika riittää edullisten matkojen löytämiseksi. Mikäli hankit halvat lentoliput Lontooseen talvelle, älä huolehdi säästä. Upea kaupunki tarjoaa nähtävyyksiä, jotka valaisevat synkänkin sadepäivän. Matka Lontooseen on aina elämys.

Vaikka lennot Lontooseen talvikuukausille saa yleensä halvalla, on kaupunki Euroopan suosituimpia joulukohteita. Halvimmat lennot ja majoitus eivät ole yleensä saatavilla joulunpyhille.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Lontoo?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Lontoo paikasta Gdansk ovat löytäneet lentoja 92 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Lontoo. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Lontoo alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Lontoo?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Lontoo kohteeseen Suomi on toukokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 120 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kohteeseen Lontoo toukokuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen maaliskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 125 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Lontoo?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Lontoo. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 140 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 91 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Lontoo?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Lontoo on tiistai hintojen ollessa 140 €. perjantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 161 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Lontoo?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Lontoo on keskipäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Lontoo keskipäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 145 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot kaupunkiin Lontoo ovat kalliimpia illalla lipun hinnan ollessa keskimäärin 175 €. illalla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Löytyykö kaupungin Lontoo lähettyviltä hyviä patikointipaikkoja?

Jos haluat retkeillä lämpimämpissä olosuhteissa, harkitse lennon varaamista kohteeseen Lontootoukokuu, kesäkuu ja heinäkuu kuukausien aikana. PUistot, kuten Wimbledon Common ovat suosittuja kohtaamispaikkoja kyseisten kuukausien aikana.

Löytyykö kaupungin Lontoo lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Lontoo on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Lontoo harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä (23 km kaupungin Lontoo keskustasta), Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (38 km kaupungin Lontoo keskustasta), Lontoo Lutonin lentoasema lentokenttä (45 km kaupungin Lontoo keskustasta), Lontoo Stanstedin lentoasema lentokenttä (50 km kaupungin Lontoo keskustasta) tai Lontoo Southend lentokenttä (57 km kaupungin Lontoo keskustasta).

Voiko kaupunkiin Lontoo lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 99 € henkilöä kohti ja Lontoo Stanstedin lentoasema lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Lontoo. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Lontoo

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Lontoo
Norwegian
4. kesäkuuta
04:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
07:10Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
11. kesäkuuta
05:50Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
2t 50m
08:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
10. syyskuuta
03:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
06:50Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
13. syyskuuta
08:00Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
2t 50m
10:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
7. syyskuuta
10:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
13:10Lontoo Heathrow’n lentoasema
14. syyskuuta
06:20Lontoo Heathrow’n lentoasema
2t 55m
09:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
10. syyskuuta
03:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
06:50Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
13. syyskuuta
05:20Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
4t 55m
1 välilasku
10:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
23. huhtikuuta
09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 10m
1 välilasku
14:40Lontoo Heathrow’n lentoasema
21. toukokuuta
05:30Lontoo Heathrow’n lentoasema
6t 05m
1 välilasku
11:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
9. syyskuuta
08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 20m
1 välilasku
15:05Lontoo Heathrow’n lentoasema
16. syyskuuta
05:30Lontoo Heathrow’n lentoasema
6t 05m
1 välilasku
11:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Lontoo

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Lontoo, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Blue Air
Finnair
5. toukokuuta
12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
15:05Lontoo Heathrow’n lentoasema
Finnair
26. toukokuuta
04:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
07:10Lontoo Heathrow’n lentoasema
Finnair
29. huhtikuuta
04:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
07:10Lontoo Heathrow’n lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Lontooseen?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Lontoo

Suorat lennot Helsingistä Lontooseen tarjoavat Finnair, Norwegian ja British Airways. Helsinki-Vantaalta lähtevät suorat lennot ovat perillä Lontoossa yhdessä hujauksessa, sillä lentoaika on normaalisti vain kolmisen tuntia. Suomalaisille tuttu Finnair lentää Lontoon Heathrow’n lentoasemalle useita kertoja viikossa, ja norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian suuntaa Helsingistä Gatwickin kansainväliselle lentoasemalle lähes päivittäin. Kaupunkien väliä liikennöi myös maailman suurimpiin lentoyhtiöihin kuuluva brittiläinen British Airways, jonka lennot suuntaavat yleensä Heathrow’n lentoasemalle. Minkään lentoyhtiön edullisimpaan lipputyyppiin ei kuuluu ruumaan kirjattavaa matkatavaraa. Mikäli reissaat matkalaukun kanssa, valitse sopiva lipputyyppi tai osta lisämatkatavara. Myös ruokatarjoilu Euroopan lennoilla on pääosin maksullista kaikilla lentoyhtiöillä. Halvat lennot Lontooseen voi löytää kaikilta kolmelta lentoyhtiöltä tarjouksia seuraamalla. Mikäli välilaskut sopivat matkasuunnitelmaasi, on lentoyhtiöiden valikoima Lontooseen matkustettaessa tätäkin laajempi. Pelkät lennot voi hankkia edulliseen hintaan.


Miten pääsen lentokentältä Lontoon keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Lontoo lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lontoon kaupunkia palvelee kuusi suurta lentokenttää. Suorat lennot Helsingistä Lontooseen laskeutuvat yleensä Heathrow’n ja Gatwickin lentoasemille. Kummatkin kuuluvat maailman suurimpiin kenttiin, ja liikenneyhteydet keskustaan ovat erinomaiset. London Cityn lentokenttä sijaitsee lähimpänä keskustaa, ja kentältä onkin helppo suunnata keskustaan esimerkiksi DLR-junayhteydellä, joka yhdistyy Lontoon kattavaan metroverkostoon. Stanstedin kentälle laskeutuvat etenkin monet eurooppalaiset halpalentoyhtiöt.


Suositut lentoreitit Lontoo

Etsityimmät lennot Lontoo sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 05m
Halvin hinta
114 €
Tampere - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 25m
Halvin hinta
180 €
Turku - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
9t 00m
Halvin hinta
208 €
Kemi - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
25t 45m
Halvin hinta
246 €
Vaasa - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
10t 40m
Halvin hinta
273 €
Oulu - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
26t 50m
Halvin hinta
487 €
Rovaniemi - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 55m
Halvin hinta
528 €
Näytä lisää

Liikkuminen Lontoossa?

Lontoon metro, The Tube, on kätevin tapa liikkua suurkaupungissa. Metroverkostossa on 12 linjaa, ja lisäksi verkostoon yhdistyy DLR-raideyhteys. Normaali metrolippu maksaa noin 5 puntaa, mutta kaupungissa vierailevan kannattaa harkita Visitor Oyster Card -kortin hankintaa. Kortilla saa alennuksia metrosta ja muista joukkoliikennevälineistä.

Lontoon kuuluisista punaisista double-decker-busseista on hyvä ihailla kaupungin maisemia edulliseen hintaan. Yksi bussimatka maksaa noin 1,5 puntaa. Busseihin ja käteviin tram-raitiovaunuihin voi ostaa myös päivälipun, jolla saa liikkua rajattomasti päivän ajan noin viiden punnan hintaan. Viikkolippu maksaa hieman alle 22 puntaa. Erikoisempi kulkuväline Lontoossa lomaileville on Thames-jokea pitkin kulkeva jokibussi. Sen pysäkeillä voi nähdä lukuisia nähtävyyksiä Big Benistä Tate Modern -museoon. Jokibussin normaalilipun hinta vaihtelee noin 5–10 punnan välillä, riippuen alueesta; Oyster-kortilla siitäkin saa alennuksen.


Tarvitaanko Lontooseen passi?

Britanniaan matkustaessa tarvitaan aina voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Iso-Britannia ei kuulu Schengen-alueeseen, joten jokaisen matkustajan henkilöllisyys tarkastetaan yleensä lentokentillä matkustajan kansalaisuudesta riippumatta. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusasiakirjaksi. Oma matkustusasiakirja eli passi tai henkilökortti kannattaa skannata ja lähettää talteen omaan sähköpostiin siltä varalta, että alkuperäinen asiakirja jostain syystä katoaa matkan aikana. Iso-Britannia on EU-maa, mutta maan kansalaiset ovat äänestäneet EU-alueesta eroamisen puolesta. Prosessi kuitenkin vie aikaa, eikä se vaikuta muiden EU-kansalaisten maahan matkustamiseen toistaiseksi. Aiheeseen liittyviä, matkustajia koskettavia tiedotteita sekä muuta ajankohtaista tietoa Britanniasta voi löytää Suomen Lontoon-suurlähetystön nettisivuilta osoitteesta http://www.finemb.org.uk/. Sivuilta löytyy muun muassa suurlähetystön yhteystiedot. Ulkoasiainministeriön nettisivuilta voi myös seurata Iso-Britanniaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita http://formin.finland.fi/.


Vinkkejä Lontooseen matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Lontooseen?

Löydä halvat lennot Lontooseen tarjouksia seuraamalla ja hintoja vertaamalla.

Kiinnostavatko Lontoon nähtävyydet?

Ikonisia nähtävyyksiä ovat Buckinghamin palatsi, Piccadilly Circus ja London Eye.

Mitä mukaan matkalle Lontooseen?

Muista kävelykengät ja syys- ja talviaikaan sateenvarjo.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Lontoossa

EU-alueen roaming-maksujen vapautuminen helpottaa matkapuhelimen käyttöä. Käytä hotellien WiFi-yhteyksiä ja tiedustele brittiläisoperaattoreiden prepaid-paketteja.

Onko Lontoossa turvallista?

Lontoo on suhteellisen turvallinen. Varo taskuvarkaita ja ota sairastapauksia varten mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Lontoossa juoda kraanavettä?

Kraanavesi on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Lontoossa?

Jos lasku ei sisällä tarjoilupalkkiota, on hyvien tapojen mukaista jättää tippi.

Millainen on Lontoon hintataso?

Usein hinnat ovat Suomen tasolla tai kalliimpia. Esimerkiksi vaateostoksia voi tehdä Suomea edullisemmin.

Mikä on aikaero Suomi-Lontoo?

Iso-Britannian aika on kaksi tuntia Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Lontoo?

Teitä pitkin välimatka on reilut 2300 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Lontoossa?

Britanniassa on käytössä punta (GBP). Euron ja punnan vaihtokurssi on viimeisten parin vuoden ajan pysynyt verraten vakaana. Käteistä voit vaihtaa Lontoon monissa rahanvaihtopisteissä. Vältä rahanvaihtoa lentoasemilla ja hotelleissa, joissa kurssit ovat yleensä heikot.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka