Etsi halvat lennot Lontooseen

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 12/2
su 19/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Lontooseen

Yhteenveto Lontoon lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

20 €

Halvin meno-paluulennon hinta

39 €

Nopein lentoaika

2t 45m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Lontoo kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 20 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lontoo Stanstedin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Lontoo kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 39 € (Tampere-Pirkkala - Lontoo Stanstedin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Lontoo kohteesta Suomi kestää 2t 45m (Tampere-Pirkkala - Lontoo Stanstedin lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Lontoo mukaan lukien Scandinavian Airlines, Norwegian ja Ryanair.

Lontoon lentotiedot ja trendit

Tutustu Lontoon lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Lontoo?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Lontoo kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 65 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Lontoo kuukauden maaliskuu aikana, niin lentäminen helmikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 75 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Lontoo?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Lontoo paikasta Préveza ovat löytäneet lentoja 90 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Lontoo. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Lontoo alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Lontoo?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Lontoo kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 109 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. sunnuntai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 151 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Lontoo?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Lontoo. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 74 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 226 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Lontoo?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Tampere-Pirkkala, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Lontoo (Lontoo Heathrow’n lentoasema), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 3t 05m ja 5t 05m.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Lontoo?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Lontoo kohteesta Suomi, kun varaat 60 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Lontoo hintaan, joka on noin 126 €, kun etsit 60 päivää etukäteen. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Lontoo kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 112 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Lontoo lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Lontoo lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Lontoo

Tampere (TMP) - Lontoo Stanstedin lentoasema lentokenttä (STN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Lontoo kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Lontoo Stanstedin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 49 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LONTOOmaaliskuu48% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Lontoo lennot maksavat keskimäärin vain 65 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LONTOO KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu63% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Lontoo lentojen keskimääräinen hinta on 204 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LONTOO KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu254% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Lontoo kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Lontooseen

Lontoon suosituin matkailusesonki sijoittuu loppukevääseen ja kesään, jolloin myös hotellien ja muiden palveluiden hinnat nousevat. Mikä sitten on paras aika matkustaa Lontooseen? Valinnan voi tehdä sään tai hintojen mukaan. Halvat lennot Lontooseen voi saada alkuvuodesta ja alkukeväästä. Säätila on puolestaan parhaimmillaan loppukeväällä ja kesällä. Sää on toukokuusta alkaen lempeän lämmin.

Matkat Lontooseen ovat suosittuja ympäri vuoden, ja halvat lennot Lontooseen voi helpoiten napata arkipäiville tai lentotarjouksia seuraamalla. Lentolippujen hinnat nousevat matkustusajankohdan lähestyessä. Jos mietit, milloin lennot kannattaa ostaa, parin kuukauden varoaika riittää edullisten matkojen löytämiseksi. Mikäli hankit halvat lentoliput Lontooseen talvelle, älä huolehdi säästä. Upea kaupunki tarjoaa nähtävyyksiä, jotka valaisevat synkänkin sadepäivän. Matka Lontooseen on aina elämys.

Vaikka lennot Lontooseen talvikuukausille saa yleensä halvalla, on kaupunki Euroopan suosituimpia joulukohteita. Halvimmat lennot ja majoitus eivät ole yleensä saatavilla joulunpyhille.

Jos haluat retkeillä lämpimämpissä olosuhteissa, harkitse lennon varaamista kohteeseen Lontootoukokuu, kesäkuu ja heinäkuu kuukausien aikana. PUistot, kuten Wimbledon Common ovat suosittuja kohtaamispaikkoja kyseisten kuukausien aikana.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Lontoo on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Lontoo harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä (23 km Lontoo keskustasta), Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (38 km Lontoo keskustasta), Lontoo Lutonin lentoasema lentokenttä (45 km Lontoo keskustasta), Lontoo Stanstedin lentoasema lentokenttä (50 km Lontoo keskustasta) tai Lontoo Southend lentokenttä (57 km Lontoo keskustasta).

Keskimääräinen hinta on 115 € henkilöä kohti ja Lontoo Lutonin lentoasema lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Lontoo. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.

Kyllä. Jotta voit matkustaa Hammersmith and Fulham naapurustoon varaa lento kentälle Lontoo Heathrow’n lentoasema, joka sijaitsee kaupungissa Lontoo ja sijaitsee noin 16,3 km päässä Hammersmith and Fulham naapurustosta.

Lontoo London City lentoasema lentokenttä kaupungissa Lontoo on lähimpänä nähtävyyskohdetta Victoria Coach Station etäisyyden ollessa 13,7 km.


momondosta löytyneet halvat lennot: Lontoo

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Lontoo
Ryanair
20. maaliskuuta
TMP09:25Tampere-Pirkkala
2t 45m
STN12:10Lontoo Stanstedin lentoasema
24. maaliskuuta
STN03:25Lontoo Stanstedin lentoasema
2t 40m
TMP06:05Tampere-Pirkkala
Ryanair
19. maaliskuuta
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
STN20:50Lontoo Stanstedin lentoasema
22. maaliskuuta
STN02:20Lontoo Stanstedin lentoasema
2t 50m
HEL05:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
15. maaliskuuta
HEL07:45Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
STN10:55Lontoo Stanstedin lentoasema
20. maaliskuuta
STN02:45Lontoo Stanstedin lentoasema
2t 50m
HEL05:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
8. maaliskuuta
HEL06:45Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
STN09:55Lontoo Stanstedin lentoasema
15. maaliskuuta
STN02:20Lontoo Stanstedin lentoasema
2t 50m
HEL05:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
17. maaliskuuta
TMP08:30Tampere-Pirkkala
2t 45m
STN11:15Lontoo Stanstedin lentoasema
20. maaliskuuta
STN04:20Lontoo Stanstedin lentoasema
2t 40m
TMP07:00Tampere-Pirkkala
Ryanair
8. maaliskuuta
HEL15:55Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 05m
1 välilasku
STN05:00Lontoo Stanstedin lentoasema
15. maaliskuuta
STN02:20Lontoo Stanstedin lentoasema
2t 50m
HEL05:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Lontoo

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Lontoo, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
28. maaliskuuta
HEL07:50Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
STN10:50Lontoo Stanstedin lentoasema
Ryanair
1. huhtikuuta
HEL18:50Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
STN21:50Lontoo Stanstedin lentoasema
Ryanair
8. maaliskuuta
HEL06:45Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
STN09:55Lontoo Stanstedin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lontoo?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Lontoo

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lontoo?

Ryanair, Finnair, Norwegian ja Scandinavian Airlines ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Lontoo rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Lontoo näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Norwegian Air International lennot kohteeseen Lontoo

Norwegian Air International liikennöi noin 6 lentoa kohteeseen Lontoo normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema parhaan meno-paluumatkan Norwegian Air International tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 89 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lontoo). Käyttäjät ovat arvioineet Norwegian Air International 8,7/10 40 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Air France lennot kohteeseen Lontoo

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Lontoo on Air France (7,6/10, 309 arvosteluilla). Suurin osa Air France lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Lontoo saapuvat kohteesta New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema, mutta kohteeseen Lontoo on maailmanlaajuisesti 41 Air France lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty Air France tarjous oli 85 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lontoo, meno-paluu).


Miten päästä lentokentälle Lontoo keskustaan

Lontoon kaupunkia palvelee kuusi suurta lentokenttää. Suorat lennot Helsingistä Lontooseen laskeutuvat yleensä Heathrow’n ja Gatwickin lentoasemille. Kummatkin kuuluvat maailman suurimpiin kenttiin, ja liikenneyhteydet keskustaan ovat erinomaiset. London Cityn lentokenttä sijaitsee lähimpänä keskustaa, ja kentältä onkin helppo suunnata keskustaan esimerkiksi DLR-junayhteydellä, joka yhdistyy Lontoon kattavaan metroverkostoon. Stanstedin kentälle laskeutuvat etenkin monet eurooppalaiset halpalentoyhtiöt.


Lontoo: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Lontoo
Helsinki - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta43 €
Tampere - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika2t 45m
Halvin hinta31 €
Rovaniemi - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika3t 15m
Halvin hinta94 €
Oulu - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika5t 45m
Halvin hinta267 €
Turku - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika9t 10m
Halvin hinta192 €
Kemi - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika14t 55m
Halvin hinta965 €
Vaasa - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika29t 30m
Halvin hinta309 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Lontoo

Lontoon metro, The Tube, on kätevin tapa liikkua suurkaupungissa. Metroverkostossa on 12 linjaa, ja lisäksi verkostoon yhdistyy DLR-raideyhteys. Normaali metrolippu maksaa noin 5 puntaa, mutta kaupungissa vierailevan kannattaa harkita Visitor Oyster Card -kortin hankintaa. Kortilla saa alennuksia metrosta ja muista joukkoliikennevälineistä.

Lontoon kuuluisista punaisista double-decker-busseista on hyvä ihailla kaupungin maisemia edulliseen hintaan. Yksi bussimatka maksaa noin 1,5 puntaa. Busseihin ja käteviin tram-raitiovaunuihin voi ostaa myös päivälipun, jolla saa liikkua rajattomasti päivän ajan noin viiden punnan hintaan. Viikkolippu maksaa hieman alle 22 puntaa. Erikoisempi kulkuväline Lontoossa lomaileville on Thames-jokea pitkin kulkeva jokibussi. Sen pysäkeillä voi nähdä lukuisia nähtävyyksiä Big Benistä Tate Modern -museoon. Jokibussin normaalilipun hinta vaihtelee noin 5–10 punnan välillä, riippuen alueesta; Oyster-kortilla siitäkin saa alennuksen.


Kohteen Lontoo viisumivaatimukset

Britanniaan matkustaessa tarvitaan aina voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Iso-Britannia ei kuulu Schengen-alueeseen, joten jokaisen matkustajan henkilöllisyys tarkastetaan yleensä lentokentillä matkustajan kansalaisuudesta riippumatta. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusasiakirjaksi. Oma matkustusasiakirja eli passi tai henkilökortti kannattaa skannata ja lähettää talteen omaan sähköpostiin siltä varalta, että alkuperäinen asiakirja jostain syystä katoaa matkan aikana. Iso-Britannia on EU-maa, mutta maan kansalaiset ovat äänestäneet EU-alueesta eroamisen puolesta. Prosessi kuitenkin vie aikaa, eikä se vaikuta muiden EU-kansalaisten maahan matkustamiseen toistaiseksi. Aiheeseen liittyviä, matkustajia koskettavia tiedotteita sekä muuta ajankohtaista tietoa Britanniasta voi löytää Suomen Lontoon-suurlähetystön nettisivuilta osoitteesta http://www.finemb.org.uk/. Sivuilta löytyy muun muassa suurlähetystön yhteystiedot. Ulkoasiainministeriön nettisivuilta voi myös seurata Iso-Britanniaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita http://formin.finland.fi/.


Aloita matkan suunnittelu - Lontoo


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Lontoo

Löydä halvat lennot Lontooseen tarjouksia seuraamalla ja hintoja vertaamalla.

Ikonisia nähtävyyksiä ovat Buckinghamin palatsi, Piccadilly Circus ja London Eye.

Muista kävelykengät ja syys- ja talviaikaan sateenvarjo.

Lontoo on suhteellisen turvallinen. Varo taskuvarkaita ja ota sairastapauksia varten mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Kraanavesi on juomakelpoista.

Jos lasku ei sisällä tarjoilupalkkiota, on hyvien tapojen mukaista jättää tippi.

Usein hinnat ovat Suomen tasolla tai kalliimpia. Esimerkiksi vaateostoksia voi tehdä Suomea edullisemmin.

Iso-Britannian aika on kaksi tuntia Suomen aikaa jäljessä.

Teitä pitkin välimatka on reilut 2300 kilometriä.

Britanniassa on käytössä punta (GBP). Euron ja punnan vaihtokurssi on viimeisten parin vuoden ajan pysynyt verraten vakaana. Käteistä voit vaihtaa Lontoon monissa rahanvaihtopisteissä. Vältä rahanvaihtoa lentoasemilla ja hotelleissa, joissa kurssit ovat yleensä heikot.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Eikö sittenkään Lontoo? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Lontoo. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kaikki lentohaut kohteeseen Lontoo momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Lontoo tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Lontoo niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Lontoo lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.