Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Lontoo

Etsi halpoja lentoja Lontooseen alk. 43 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
tir. 5/3
tir. 12/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Lontooseen

Yhteenveto Lontoon lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

43 €

Halvin meno-paluulennon hinta

68 €

Nopein lentoaika

3t 00m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Lontoo kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 43 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lontoo Stanstedin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Lontoo kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 68 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lontoo Stanstedin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Lontoo kohteesta Suomi kestää 3t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lontoo Stanstedin lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Lontoo mukaan lukien Scandinavian Airlines, Norwegian ja Ryanair.

Lontoon lentotiedot ja trendit

Tutustu Lontoon lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Lontoo?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Lontoo kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 90 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Lontoo kuukauden tammikuu aikana, niin lentäminen marraskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 110 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Lontoo?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Lontoo paikasta Tampere ovat löytäneet lentoja 74 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Lontoo. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Lontoo alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Lontoo?

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää lentokentälle Lontoo kentältä Suomi. Halvin viimeksi maanantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 182 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. lauantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 196 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Lontoo?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Lontoo. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 155 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 213 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Lontoo?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Lontoo (Lontoo Heathrow’n lentoasema), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 3t 05m ja 5t 50m.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Lontoo?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Lontoo kohteesta Suomi, kun varaat 53 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Lontoo hintaan, joka on noin 168 €, kun etsit 53 päivää etukäteen. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Lontoo kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 131 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Lontoo lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Lontoo lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Lontoo

Tampere (TMP) - Lontoo Stanstedin lentoasema lentokenttä (STN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Lontoo kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Lontoo Stanstedin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 59 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LONTOOtammikuu47% halvempitammikuu aikana Helsinki - Lontoo lennot maksavat keskimäärin vain 90 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LONTOO KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu66% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Lontoo lentojen keskimääräinen hinta on 280 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LONTOO KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu186% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Lontoo kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Lontooseen

Lontoon suosituin matkailusesonki sijoittuu loppukevääseen ja kesään, jolloin myös hotellien ja muiden palveluiden hinnat nousevat. Mikä sitten on paras aika matkustaa Lontooseen? Valinnan voi tehdä sään tai hintojen mukaan. Halvat lennot Lontooseen voi saada alkuvuodesta ja alkukeväästä. Säätila on puolestaan parhaimmillaan loppukeväällä ja kesällä. Sää on toukokuusta alkaen lempeän lämmin.

Matkat Lontooseen ovat suosittuja ympäri vuoden, ja halvat lennot Lontooseen voi helpoiten napata arkipäiville tai lentotarjouksia seuraamalla. Lentolippujen hinnat nousevat matkustusajankohdan lähestyessä. Jos mietit, milloin lennot kannattaa ostaa, parin kuukauden varoaika riittää edullisten matkojen löytämiseksi. Mikäli hankit halvat lentoliput Lontooseen talvelle, älä huolehdi säästä. Upea kaupunki tarjoaa nähtävyyksiä, jotka valaisevat synkänkin sadepäivän. Matka Lontooseen on aina elämys.

Vaikka lennot Lontooseen talvikuukausille saa yleensä halvalla, on kaupunki Euroopan suosituimpia joulukohteita. Halvimmat lennot ja majoitus eivät ole yleensä saatavilla joulunpyhille.

Löytyykö kaupungin Lontoo lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Lontoo on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Lontoo harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä (23 km Lontoo keskustasta), Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (38 km Lontoo keskustasta), Lontoo Lutonin lentoasema lentokenttä (45 km Lontoo keskustasta), Lontoo Stanstedin lentoasema lentokenttä (50 km Lontoo keskustasta) tai Lontoo Southend lentokenttä (57 km Lontoo keskustasta).

Voiko kaupunkiin Lontoo lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 104 € henkilöä kohti ja Lontoo London City lentoasema lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Lontoo. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.

Onko naapurustoon Hammersmith and Fulham saatavilla lentoja?

Kyllä. Jotta voit matkustaa Hammersmith and Fulham naapurustoon varaa lento kentälle Lontoo Heathrow’n lentoasema, joka sijaitsee kaupungissa Lontoo ja sijaitsee noin 16,3 km päässä Hammersmith and Fulham naapurustosta.

Mikä on kaupunkia Victoria Coach Station lähinnä oleva lentokenttä?

Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä kaupungissa Lontoo on lähimpänä nähtävyyskohdetta Victoria Coach Station etäisyyden ollessa 21,5 km.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Lontoo hinnat?

lentoa Lontoo hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Lontoo?

helmikuuta 2024 alkaen 10 toimijaa on valittavissa lentoa Lontoo osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Lontoo?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Lontoo matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Lontoo?

Lontoo matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Lontoo. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Lontoo

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Lontoo
Ryanair
13. toukokuuta
HEL20:35Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
STN21:35Lontoo Stanstedin lentoasema
18. toukokuuta
STN10:45Lontoo Stanstedin lentoasema
2t 50m
HEL15:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
21. maaliskuuta
HEL22:10Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
STN23:20Lontoo Stanstedin lentoasema
22. maaliskuuta
STN06:50Lontoo Stanstedin lentoasema
2t 50m
HEL11:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
11. toukokuuta
HEL16:15Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 55m
STN17:10Lontoo Stanstedin lentoasema
15. toukokuuta
STN18:00Lontoo Stanstedin lentoasema
2t 50m
HEL22:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
14. maaliskuuta
HEL22:10Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
STN23:20Lontoo Stanstedin lentoasema
20. maaliskuuta
STN16:40Lontoo Stanstedin lentoasema
2t 50m
HEL21:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
3. toukokuuta
HEL12:15Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
STN13:15Lontoo Stanstedin lentoasema
6. toukokuuta
STN15:10Lontoo Stanstedin lentoasema
2t 50m
HEL20:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
8. huhtikuuta
HEL08:05Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
LGW09:10Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
17. huhtikuuta
LGW09:50Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
2t 50m
HEL14:40Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Lontoo

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Lontoo, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian, Ryanair ja Scandinavian Airlines
Ryanair
5. maaliskuuta
HEL11:50Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
STN13:00Lontoo Stanstedin lentoasema
Ryanair
12. toukokuuta
HEL16:10Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
STN17:10Lontoo Stanstedin lentoasema
Ryanair
16. maaliskuuta
HEL12:20Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
STN13:30Lontoo Stanstedin lentoasema

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Lontoo

Lontoon metro, The Tube, on kätevin tapa liikkua suurkaupungissa. Metroverkostossa on 12 linjaa, ja lisäksi verkostoon yhdistyy DLR-raideyhteys. Normaali metrolippu maksaa noin 5 puntaa, mutta kaupungissa vierailevan kannattaa harkita Visitor Oyster Card -kortin hankintaa. Kortilla saa alennuksia metrosta ja muista joukkoliikennevälineistä.

Lontoon kuuluisista punaisista double-decker-busseista on hyvä ihailla kaupungin maisemia edulliseen hintaan. Yksi bussimatka maksaa noin 1,5 puntaa. Busseihin ja käteviin tram-raitiovaunuihin voi ostaa myös päivälipun, jolla saa liikkua rajattomasti päivän ajan noin viiden punnan hintaan. Viikkolippu maksaa hieman alle 22 puntaa. Erikoisempi kulkuväline Lontoossa lomaileville on Thames-jokea pitkin kulkeva jokibussi. Sen pysäkeillä voi nähdä lukuisia nähtävyyksiä Big Benistä Tate Modern -museoon. Jokibussin normaalilipun hinta vaihtelee noin 5–10 punnan välillä, riippuen alueesta; Oyster-kortilla siitäkin saa alennuksen.


Kohteen Lontoo viisumivaatimukset

Britanniaan matkustaessa tarvitaan aina voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Iso-Britannia ei kuulu Schengen-alueeseen, joten jokaisen matkustajan henkilöllisyys tarkastetaan yleensä lentokentillä matkustajan kansalaisuudesta riippumatta. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusasiakirjaksi. Oma matkustusasiakirja eli passi tai henkilökortti kannattaa skannata ja lähettää talteen omaan sähköpostiin siltä varalta, että alkuperäinen asiakirja jostain syystä katoaa matkan aikana. Iso-Britannia on EU-maa, mutta maan kansalaiset ovat äänestäneet EU-alueesta eroamisen puolesta. Prosessi kuitenkin vie aikaa, eikä se vaikuta muiden EU-kansalaisten maahan matkustamiseen toistaiseksi. Aiheeseen liittyviä, matkustajia koskettavia tiedotteita sekä muuta ajankohtaista tietoa Britanniasta voi löytää Suomen Lontoon-suurlähetystön nettisivuilta osoitteesta http://www.finemb.org.uk/. Sivuilta löytyy muun muassa suurlähetystön yhteystiedot. Ulkoasiainministeriön nettisivuilta voi myös seurata Iso-Britanniaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita http://formin.finland.fi/.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Lontoo

Miten löydän halvimmat lennot Lontooseen?

Löydä halvat lennot Lontooseen tarjouksia seuraamalla ja hintoja vertaamalla.

Kiinnostavatko Lontoon nähtävyydet?

Ikonisia nähtävyyksiä ovat Buckinghamin palatsi, Piccadilly Circus ja London Eye.

Mitä mukaan matkalle Lontooseen?

Muista kävelykengät ja syys- ja talviaikaan sateenvarjo.

Onko Lontoossa turvallista?

Lontoo on suhteellisen turvallinen. Varo taskuvarkaita ja ota sairastapauksia varten mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Lontoossa juoda kraanavettä?

Kraanavesi on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Lontoossa?

Jos lasku ei sisällä tarjoilupalkkiota, on hyvien tapojen mukaista jättää tippi.

Millainen on Lontoon hintataso?

Usein hinnat ovat Suomen tasolla tai kalliimpia. Esimerkiksi vaateostoksia voi tehdä Suomea edullisemmin.

Mikä on aikaero Suomi-Lontoo?

Iso-Britannian aika on kaksi tuntia Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Lontoo?

Teitä pitkin välimatka on reilut 2300 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Lontoossa?

Britanniassa on käytössä punta (GBP). Euron ja punnan vaihtokurssi on viimeisten parin vuoden ajan pysynyt verraten vakaana. Käteistä voit vaihtaa Lontoon monissa rahanvaihtopisteissä. Vältä rahanvaihtoa lentoasemilla ja hotelleissa, joissa kurssit ovat yleensä heikot.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Lontoo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Lontoo. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Lontoo joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Lontoo momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Lontoo?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Lontoo tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Lontoo juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Lontoo niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Lontoo lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lontoo

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Lontoossa

Suositut lennot Lontooseen
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Lontooseen
1 aikuinen
tir. 5/3
tir. 12/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.