Halvat lennot Lontoo

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Lontoo (LHR)
pe 18.6.
pe 25.6.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Lontoo lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Lontoo lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Lontoo

Helsinki (HEL) - Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (LGW)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Lontoo kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 131 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LONTOOtoukokuu14% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Lontoo lennot maksavat keskimäärin vain 118 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LONTOO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu36% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Lontoo lentojen keskimääräinen hinta on 187 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LONTOO KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu431% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Lontoo kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Lontooseen?

Lontoon suosituin matkailusesonki sijoittuu loppukevääseen ja kesään, jolloin myös hotellien ja muiden palveluiden hinnat nousevat. Mikä sitten on paras aika matkustaa Lontooseen? Valinnan voi tehdä sään tai hintojen mukaan. Halvat lennot Lontooseen voi saada alkuvuodesta ja alkukeväästä. Säätila on puolestaan parhaimmillaan loppukeväällä ja kesällä. Sää on toukokuusta alkaen lempeän lämmin.

Matkat Lontooseen ovat suosittuja ympäri vuoden, ja halvat lennot Lontooseen voi helpoiten napata arkipäiville tai lentotarjouksia seuraamalla. Lentolippujen hinnat nousevat matkustusajankohdan lähestyessä. Jos mietit, milloin lennot kannattaa ostaa, parin kuukauden varoaika riittää edullisten matkojen löytämiseksi. Mikäli hankit halvat lentoliput Lontooseen talvelle, älä huolehdi säästä. Upea kaupunki tarjoaa nähtävyyksiä, jotka valaisevat synkänkin sadepäivän. Matka Lontooseen on aina elämys.

Vaikka lennot Lontooseen talvikuukausille saa yleensä halvalla, on kaupunki Euroopan suosituimpia joulukohteita. Halvimmat lennot ja majoitus eivät ole yleensä saatavilla joulunpyhille.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Lontoo?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Lontoo paikasta Gdansk ovat löytäneet lentoja 92 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Lontoo. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Lontoo alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Lontoo?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Lontoo kohteeseen Suomi on toukokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 118 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Lontoo kuukauden toukokuu aikana, niin lentäminen maaliskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 122 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Lontoo?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Lontoo kohteesta Suomi, kun varaat 60 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Lontoo hintaan, joka on noin 138 €, kun etsit 60 päivää etukäteen. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Lontoo kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 81 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Lontoo?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Lontoo kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 138 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. perjantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 158 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Lontoo?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Lontoo. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 142 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on keskipäivällä. Lennot illalla ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 172 €.

Löytyykö kaupungin Lontoo lähettyviltä hyviä patikointipaikkoja?

Jos haluat retkeillä lämpimämpissä olosuhteissa, harkitse lennon varaamista kohteeseen Lontootoukokuu, kesäkuu ja heinäkuu kuukausien aikana. PUistot, kuten Wimbledon Common ovat suosittuja kohtaamispaikkoja kyseisten kuukausien aikana.

Löytyykö kaupungin Lontoo lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Lontoo on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Lontoo harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä (23 km kaupungin Lontoo keskustasta), Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (38 km kaupungin Lontoo keskustasta), Lontoo Lutonin lentoasema lentokenttä (45 km kaupungin Lontoo keskustasta), Lontoo Stanstedin lentoasema lentokenttä (50 km kaupungin Lontoo keskustasta) tai Lontoo Southend lentokenttä (57 km kaupungin Lontoo keskustasta).

Voiko kaupunkiin Lontoo lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 97 € henkilöä kohti ja Lontoo Stanstedin lentoasema lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Lontoo. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Lontoo

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Lontoo
Norwegian
1. lokakuuta
HEL03:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
LGW06:50Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
4. lokakuuta
LGW08:00Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
2t 50m
HEL10:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
22. lokakuuta
HEL03:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
LGW06:50Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
29. lokakuuta
LGW05:30Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
2t 50m
HEL08:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
11. lokakuuta
HEL06:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
LGW09:20Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
15. lokakuuta
LGW05:30Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
2t 50m
HEL08:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
8. lokakuuta
HEL03:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
LGW06:50Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
18. lokakuuta
LGW08:00Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
2t 50m
HEL10:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. marraskuuta
HEL10:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
LHR13:10Lontoo Heathrow’n lentoasema
7. marraskuuta
LHR04:55Lontoo Heathrow’n lentoasema
4t 45m
1 välilasku
HEL09:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
21. lokakuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 50m
1 välilasku
LHR11:50Lontoo Heathrow’n lentoasema
24. lokakuuta
LHR02:30Lontoo Heathrow’n lentoasema
4t 45m
1 välilasku
HEL07:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Lontoo

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Lontoo, katso tarjouksiamme alapuolelta.
SAS
15. elokuuta
HEL05:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 40m
1 välilasku
LHR10:55Lontoo Heathrow’n lentoasema
SAS
14. heinäkuuta
HEL05:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 05m
1 välilasku
LHR15:00Lontoo Heathrow’n lentoasema
SAS
3. elokuuta
HEL05:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 05m
1 välilasku
LHR15:00Lontoo Heathrow’n lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Lontooseen?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Lontoo

Suorat lennot Helsingistä Lontooseen tarjoavat Finnair, Norwegian ja British Airways. Helsinki-Vantaalta lähtevät suorat lennot ovat perillä Lontoossa yhdessä hujauksessa, sillä lentoaika on normaalisti vain kolmisen tuntia. Suomalaisille tuttu Finnair lentää Lontoon Heathrow’n lentoasemalle useita kertoja viikossa, ja norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian suuntaa Helsingistä Gatwickin kansainväliselle lentoasemalle lähes päivittäin. Kaupunkien väliä liikennöi myös maailman suurimpiin lentoyhtiöihin kuuluva brittiläinen British Airways, jonka lennot suuntaavat yleensä Heathrow’n lentoasemalle. Minkään lentoyhtiön edullisimpaan lipputyyppiin ei kuuluu ruumaan kirjattavaa matkatavaraa. Mikäli reissaat matkalaukun kanssa, valitse sopiva lipputyyppi tai osta lisämatkatavara. Myös ruokatarjoilu Euroopan lennoilla on pääosin maksullista kaikilla lentoyhtiöillä. Halvat lennot Lontooseen voi löytää kaikilta kolmelta lentoyhtiöltä tarjouksia seuraamalla. Mikäli välilaskut sopivat matkasuunnitelmaasi, on lentoyhtiöiden valikoima Lontooseen matkustettaessa tätäkin laajempi. Pelkät lennot voi hankkia edulliseen hintaan.


Miten pääsen lentokentältä Lontoon keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Lontoo lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lontoon kaupunkia palvelee kuusi suurta lentokenttää. Suorat lennot Helsingistä Lontooseen laskeutuvat yleensä Heathrow’n ja Gatwickin lentoasemille. Kummatkin kuuluvat maailman suurimpiin kenttiin, ja liikenneyhteydet keskustaan ovat erinomaiset. London Cityn lentokenttä sijaitsee lähimpänä keskustaa, ja kentältä onkin helppo suunnata keskustaan esimerkiksi DLR-junayhteydellä, joka yhdistyy Lontoon kattavaan metroverkostoon. Stanstedin kentälle laskeutuvat etenkin monet eurooppalaiset halpalentoyhtiöt.


Suositut lentoreitit Lontoo

Etsityimmät lennot Lontoo sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 05m
Halvin hinta
103 €
Tampere - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
13t 05m
Halvin hinta
208 €
Kemi - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
25t 45m
Halvin hinta
242 €
Rovaniemi - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
10t 15m
Halvin hinta
260 €
Vaasa - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
12t 20m
Halvin hinta
358 €
Oulu - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
26t 50m
Halvin hinta
427 €
Turku - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
23t 50m
Halvin hinta
499 €
Näytä lisää

Liikkuminen Lontoossa?

Lontoon metro, The Tube, on kätevin tapa liikkua suurkaupungissa. Metroverkostossa on 12 linjaa, ja lisäksi verkostoon yhdistyy DLR-raideyhteys. Normaali metrolippu maksaa noin 5 puntaa, mutta kaupungissa vierailevan kannattaa harkita Visitor Oyster Card -kortin hankintaa. Kortilla saa alennuksia metrosta ja muista joukkoliikennevälineistä.

Lontoon kuuluisista punaisista double-decker-busseista on hyvä ihailla kaupungin maisemia edulliseen hintaan. Yksi bussimatka maksaa noin 1,5 puntaa. Busseihin ja käteviin tram-raitiovaunuihin voi ostaa myös päivälipun, jolla saa liikkua rajattomasti päivän ajan noin viiden punnan hintaan. Viikkolippu maksaa hieman alle 22 puntaa. Erikoisempi kulkuväline Lontoossa lomaileville on Thames-jokea pitkin kulkeva jokibussi. Sen pysäkeillä voi nähdä lukuisia nähtävyyksiä Big Benistä Tate Modern -museoon. Jokibussin normaalilipun hinta vaihtelee noin 5–10 punnan välillä, riippuen alueesta; Oyster-kortilla siitäkin saa alennuksen.


Tarvitaanko Lontooseen passi?

Britanniaan matkustaessa tarvitaan aina voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Iso-Britannia ei kuulu Schengen-alueeseen, joten jokaisen matkustajan henkilöllisyys tarkastetaan yleensä lentokentillä matkustajan kansalaisuudesta riippumatta. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusasiakirjaksi. Oma matkustusasiakirja eli passi tai henkilökortti kannattaa skannata ja lähettää talteen omaan sähköpostiin siltä varalta, että alkuperäinen asiakirja jostain syystä katoaa matkan aikana. Iso-Britannia on EU-maa, mutta maan kansalaiset ovat äänestäneet EU-alueesta eroamisen puolesta. Prosessi kuitenkin vie aikaa, eikä se vaikuta muiden EU-kansalaisten maahan matkustamiseen toistaiseksi. Aiheeseen liittyviä, matkustajia koskettavia tiedotteita sekä muuta ajankohtaista tietoa Britanniasta voi löytää Suomen Lontoon-suurlähetystön nettisivuilta osoitteesta http://www.finemb.org.uk/. Sivuilta löytyy muun muassa suurlähetystön yhteystiedot. Ulkoasiainministeriön nettisivuilta voi myös seurata Iso-Britanniaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita http://formin.finland.fi/.


Vinkkejä Lontooseen matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Lontooseen?

Löydä halvat lennot Lontooseen tarjouksia seuraamalla ja hintoja vertaamalla.

Kiinnostavatko Lontoon nähtävyydet?

Ikonisia nähtävyyksiä ovat Buckinghamin palatsi, Piccadilly Circus ja London Eye.

Mitä mukaan matkalle Lontooseen?

Muista kävelykengät ja syys- ja talviaikaan sateenvarjo.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Lontoossa

EU-alueen roaming-maksujen vapautuminen helpottaa matkapuhelimen käyttöä. Käytä hotellien WiFi-yhteyksiä ja tiedustele brittiläisoperaattoreiden prepaid-paketteja.

Onko Lontoossa turvallista?

Lontoo on suhteellisen turvallinen. Varo taskuvarkaita ja ota sairastapauksia varten mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Lontoossa juoda kraanavettä?

Kraanavesi on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Lontoossa?

Jos lasku ei sisällä tarjoilupalkkiota, on hyvien tapojen mukaista jättää tippi.

Millainen on Lontoon hintataso?

Usein hinnat ovat Suomen tasolla tai kalliimpia. Esimerkiksi vaateostoksia voi tehdä Suomea edullisemmin.

Mikä on aikaero Suomi-Lontoo?

Iso-Britannian aika on kaksi tuntia Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Lontoo?

Teitä pitkin välimatka on reilut 2300 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Lontoossa?

Britanniassa on käytössä punta (GBP). Euron ja punnan vaihtokurssi on viimeisten parin vuoden ajan pysynyt verraten vakaana. Käteistä voit vaihtaa Lontoon monissa rahanvaihtopisteissä. Vältä rahanvaihtoa lentoasemilla ja hotelleissa, joissa kurssit ovat yleensä heikot.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka