Halvat lennot Lontoo

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Lontoo

Yhteenveto Lontoo lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

7 €

Halvin meno-paluulennon hinta

30 €

Nopein lentoaika

2t 45m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Lontoo kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 7 € (Tampere-Pirkkala - Lontoo Stanstedin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Lontoo kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 30 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lontoo Stanstedin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Lontoo kohteesta Suomi kestää 2t 45m (Tampere-Pirkkala - Lontoo Stanstedin lentoasema).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Lontoo mukaan lukien Ryanair ja Norwegian.

Halvimmat lennot kaupungin Lontoo lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Lontoo lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Lontoo

Helsinki (HEL) - Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (LGW)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Lontoo kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 148 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LONTOOtoukokuu14% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Lontoo lennot maksavat keskimäärin vain 134 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LONTOO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu36% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Lontoo lentojen keskimääräinen hinta on 211 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LONTOO KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu431% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Lontoo kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Lontoo?

Lontoon suosituin matkailusesonki sijoittuu loppukevääseen ja kesään, jolloin myös hotellien ja muiden palveluiden hinnat nousevat. Mikä sitten on paras aika matkustaa Lontooseen? Valinnan voi tehdä sään tai hintojen mukaan. Halvat lennot Lontooseen voi saada alkuvuodesta ja alkukeväästä. Säätila on puolestaan parhaimmillaan loppukeväällä ja kesällä. Sää on toukokuusta alkaen lempeän lämmin.

Matkat Lontooseen ovat suosittuja ympäri vuoden, ja halvat lennot Lontooseen voi helpoiten napata arkipäiville tai lentotarjouksia seuraamalla. Lentolippujen hinnat nousevat matkustusajankohdan lähestyessä. Jos mietit, milloin lennot kannattaa ostaa, parin kuukauden varoaika riittää edullisten matkojen löytämiseksi. Mikäli hankit halvat lentoliput Lontooseen talvelle, älä huolehdi säästä. Upea kaupunki tarjoaa nähtävyyksiä, jotka valaisevat synkänkin sadepäivän. Matka Lontooseen on aina elämys.

Vaikka lennot Lontooseen talvikuukausille saa yleensä halvalla, on kaupunki Euroopan suosituimpia joulukohteita. Halvimmat lennot ja majoitus eivät ole yleensä saatavilla joulunpyhille.

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Lontoo paikasta Tampere ovat löytäneet lentoja 93 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Lontoo. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Lontoo alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Lontoo kohteeseen Suomi on toukokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 134 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Lontoo kuukauden toukokuu aikana, niin lentäminen maaliskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 138 €.

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Lontoo kohteesta Suomi, kun varaat 60 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Lontoo hintaan, joka on noin 156 €, kun etsit 60 päivää etukäteen. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Lontoo kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 30 € momondossa.

Datamme mukaan lauantai on halvin päivä lentää lentokentälle Lontoo kentältä Suomi. Halvin viimeksi lauantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 74 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. torstai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 126 €.

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Lontoo. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 47 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 208 €.

Jos haluat retkeillä lämpimämpissä olosuhteissa, harkitse lennon varaamista kohteeseen Lontootoukokuu, kesäkuu ja heinäkuu kuukausien aikana. PUistot, kuten Wimbledon Common ovat suosittuja kohtaamispaikkoja kyseisten kuukausien aikana.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Lontoo on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Lontoo harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä (23 km kaupungin Lontoo keskustasta), Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (38 km kaupungin Lontoo keskustasta), Lontoo Lutonin lentoasema lentokenttä (45 km kaupungin Lontoo keskustasta), Lontoo Stanstedin lentoasema lentokenttä (50 km kaupungin Lontoo keskustasta) tai Lontoo Southend lentokenttä (57 km kaupungin Lontoo keskustasta).

Keskimääräinen hinta on 48 € henkilöä kohti ja Lontoo Stanstedin lentoasema lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Lontoo. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.

Kyllä. Jotta voit matkustaa Islington naapurustoon varaa lento kentälle Lontoo London City lentoasema, joka sijaitsee kaupungissa Lontoo ja sijaitsee noin 12,0 km päässä Islington naapurustosta.

Lontoo London City lentoasema lentokenttä kaupungissa Lontoo on lähimpänä nähtävyyskohdetta Paddington Railway Station etäisyyden ollessa 15,7 km.momondosta löytyneet halvat lennot: Lontoo

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Lontoo
Ryanair
24. kesäkuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 50m
STN21:30Lontoo Stanstedin lentoasema
10. heinäkuuta
STN02:15Lontoo Stanstedin lentoasema
2t 50m
HEL05:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
30. kesäkuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 50m
STN21:55Lontoo Stanstedin lentoasema
3. heinäkuuta
STN02:15Lontoo Stanstedin lentoasema
2t 50m
HEL05:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
9. elokuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 50m
STN21:25Lontoo Stanstedin lentoasema
16. elokuuta
STN13:20Lontoo Stanstedin lentoasema
2t 50m
HEL16:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
21. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 50m
STN21:25Lontoo Stanstedin lentoasema
28. kesäkuuta
STN13:20Lontoo Stanstedin lentoasema
2t 50m
HEL16:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
9. heinäkuuta
TMP15:00Tampere-Pirkkala
2t 45m
STN17:45Lontoo Stanstedin lentoasema
12. heinäkuuta
STN02:55Lontoo Stanstedin lentoasema
2t 40m
TMP05:35Tampere-Pirkkala
Ryanair
18. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 50m
STN21:15Lontoo Stanstedin lentoasema
29. kesäkuuta
STN03:25Lontoo Stanstedin lentoasema
2t 50m
HEL06:15Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Lontoo

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Lontoo, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian ja Ryanair
Ryanair
31. toukokuuta
TMP08:05Tampere-Pirkkala
2t 45m
STN10:50Lontoo Stanstedin lentoasema
Ryanair
31. toukokuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 50m
STN21:25Lontoo Stanstedin lentoasema
Ryanair
31. toukokuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 50m
STN21:25Lontoo Stanstedin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lontoo?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Lontoo

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lontoo?

Ryanair, Finnair, Norwegian ja Norwegian Air International ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Lontoo rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Lontoo näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Norwegian Air International lennot kohteeseen Lontoo

Norwegian Air International liikennöi noin 7 lentoa kohteeseen Lontoo normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema parhaan meno-paluumatkan Norwegian Air International tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 89 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lontoo). Käyttäjät ovat arvioineet Norwegian Air International 8,8/10 21 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Wizz Air UK lennot kohteeseen Lontoo

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Lontoo on Wizz Air UK (8,3/10, 3 arvosteluilla). Suurin osa Wizz Air UK lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Lontoo saapuvat kohteesta Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema, mutta kohteeseen Lontoo on maailmanlaajuisesti 12 Wizz Air UK lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty Wizz Air UK tarjous oli 59 € (Turku - Lontoo, meno-paluu).


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Lontoo

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Lontoo
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 119 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja
British AirwaysHintaalk. 61 €1. luokkaArvostelut
6,7
Etsi British Airways lentoja
  • Riippuen siitä, mistä lennät ja minä päivinä haluat matkustaa, Bisnes luokan lentolipun keskihinta Lontoo on noin 1222 €. Jos lennät kohteesta Helsinki, voit ehkä saada Bisnes luokan istuinpaikan vain 596 € hintaan - edellisen kerran 27. lokakuuta löydetty hinta.

  • Vaihtoehtona Bisnes istumapaikoille Premium economy lennot kohteeseen Lontoo maksavat noin 518 €. Saat silti samanlaiset premium-edut, kuten mukavat istuimet, ja säästät keskimäärin 58 % (verrattuna Bisnes-lentoon).

  • Ryanair,joka on suosituin lentoyhtiö lennoilla kohteeseen Lontoo, on on vaihtoehto Economy-matkustusluokan paikoille: Bisnes. Jos haluat lisää matkustusvaihtoehtoja, kokeile toista lentoyhtiötä tai kenttää.


Miten päästä lentokentälle Lontoo keskustaan

Lontoon kaupunkia palvelee kuusi suurta lentokenttää. Suorat lennot Helsingistä Lontooseen laskeutuvat yleensä Heathrow’n ja Gatwickin lentoasemille. Kummatkin kuuluvat maailman suurimpiin kenttiin, ja liikenneyhteydet keskustaan ovat erinomaiset. London Cityn lentokenttä sijaitsee lähimpänä keskustaa, ja kentältä onkin helppo suunnata keskustaan esimerkiksi DLR-junayhteydellä, joka yhdistyy Lontoon kattavaan metroverkostoon. Stanstedin kentälle laskeutuvat etenkin monet eurooppalaiset halpalentoyhtiöt.


Lontoo: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Lontoo
Helsinki - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 50m
Halvin hinta21 €
Tampere - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 45m
Halvin hinta34 €
Turku - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 20m
Halvin hinta174 €
Oulu - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika6t 05m
Halvin hinta145 €
Kemi - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika25t 45m
Halvin hinta273 €
Rovaniemi - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika19t 55m
Halvin hinta174 €
Vaasa - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika8t 05m
Halvin hinta253 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Lontoo

Lontoon metro, The Tube, on kätevin tapa liikkua suurkaupungissa. Metroverkostossa on 12 linjaa, ja lisäksi verkostoon yhdistyy DLR-raideyhteys. Normaali metrolippu maksaa noin 5 puntaa, mutta kaupungissa vierailevan kannattaa harkita Visitor Oyster Card -kortin hankintaa. Kortilla saa alennuksia metrosta ja muista joukkoliikennevälineistä.

Lontoon kuuluisista punaisista double-decker-busseista on hyvä ihailla kaupungin maisemia edulliseen hintaan. Yksi bussimatka maksaa noin 1,5 puntaa. Busseihin ja käteviin tram-raitiovaunuihin voi ostaa myös päivälipun, jolla saa liikkua rajattomasti päivän ajan noin viiden punnan hintaan. Viikkolippu maksaa hieman alle 22 puntaa. Erikoisempi kulkuväline Lontoossa lomaileville on Thames-jokea pitkin kulkeva jokibussi. Sen pysäkeillä voi nähdä lukuisia nähtävyyksiä Big Benistä Tate Modern -museoon. Jokibussin normaalilipun hinta vaihtelee noin 5–10 punnan välillä, riippuen alueesta; Oyster-kortilla siitäkin saa alennuksen.


Kohteen Lontoo viisumivaatimukset

Britanniaan matkustaessa tarvitaan aina voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Iso-Britannia ei kuulu Schengen-alueeseen, joten jokaisen matkustajan henkilöllisyys tarkastetaan yleensä lentokentillä matkustajan kansalaisuudesta riippumatta. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusasiakirjaksi. Oma matkustusasiakirja eli passi tai henkilökortti kannattaa skannata ja lähettää talteen omaan sähköpostiin siltä varalta, että alkuperäinen asiakirja jostain syystä katoaa matkan aikana. Iso-Britannia on EU-maa, mutta maan kansalaiset ovat äänestäneet EU-alueesta eroamisen puolesta. Prosessi kuitenkin vie aikaa, eikä se vaikuta muiden EU-kansalaisten maahan matkustamiseen toistaiseksi. Aiheeseen liittyviä, matkustajia koskettavia tiedotteita sekä muuta ajankohtaista tietoa Britanniasta voi löytää Suomen Lontoon-suurlähetystön nettisivuilta osoitteesta http://www.finemb.org.uk/. Sivuilta löytyy muun muassa suurlähetystön yhteystiedot. Ulkoasiainministeriön nettisivuilta voi myös seurata Iso-Britanniaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita http://formin.finland.fi/.


Aloita matkan suunnittelu - Lontoo


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Lontoo

Löydä halvat lennot Lontooseen tarjouksia seuraamalla ja hintoja vertaamalla.

Ikonisia nähtävyyksiä ovat Buckinghamin palatsi, Piccadilly Circus ja London Eye.

Muista kävelykengät ja syys- ja talviaikaan sateenvarjo.

Lontoo on suhteellisen turvallinen. Varo taskuvarkaita ja ota sairastapauksia varten mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Kraanavesi on juomakelpoista.

Jos lasku ei sisällä tarjoilupalkkiota, on hyvien tapojen mukaista jättää tippi.

Usein hinnat ovat Suomen tasolla tai kalliimpia. Esimerkiksi vaateostoksia voi tehdä Suomea edullisemmin.

Iso-Britannian aika on kaksi tuntia Suomen aikaa jäljessä.

Teitä pitkin välimatka on reilut 2300 kilometriä.

Britanniassa on käytössä punta (GBP). Euron ja punnan vaihtokurssi on viimeisten parin vuoden ajan pysynyt verraten vakaana. Käteistä voit vaihtaa Lontoon monissa rahanvaihtopisteissä. Vältä rahanvaihtoa lentoasemilla ja hotelleissa, joissa kurssit ovat yleensä heikot.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Lontoo. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kaikki lentohaut kohteeseen Lontoo momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Lontoo tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Lontoo niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Lontoo lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.