Halvat lennot Bukarest

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Bukarest

Yhteenveto Bukarest lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

52 €

Halvin meno-paluulennon hinta

69 €

Nopein lentoaika

2t 45m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Bukarest kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 52 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bukarest Henri Coandăn lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Bukarest kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 69 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bukarest Henri Coandăn lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Bukarest kohteesta Suomi kestää 2t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bukarest Henri Coandăn lentoasema).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Bukarest mukaan lukien Lufthansa, Austrian Airlines ja Blue Air.

Halvimmat lennot kaupungin Bukarest lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bukarest lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bukarest Henri Coandăn lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Bukarest

Helsinki (HEL) - Bukarest Henri Coandăn lentoasema lentokenttä (OTP)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bukarest kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bukarest Henri Coandăn lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 177 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BUKARESTtammikuu34% halvempitammikuu aikana Helsinki - Bukarest lennot maksavat keskimäärin vain 123 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BUKAREST KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu63% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Bukarest lentojen keskimääräinen hinta on 304 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BUKAREST KENTÄLTÄ HELSINKItoukokuu334% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bukarest kentältä Helsinki toukokuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Bukarest?

Romanian suurin kaupunki, lähes 1,9 miljoonan asukkaan Bukarest, kuuluu itäeurooppalaisten kaupunkikohteiden helmiin. Suurkaupungin vilinää, edullista romanialaista ruokaa, museoita ja monia muita kulttuurikohteita – kaiken tämän voit kokea Bukarestissa. Huokeat hinnat ovat yksi Bukarestin valttikorteista. Hotellin ja lennot voi saada halvalla mihin vuodenaikaan tahansa. Matkalippujen hinnat ovat ympäri vuoden kohtuullisia, eivätkä aktiviteetit, paikalliset herkut tai julkisessa liikenteessä liikkuminenkaan tule kalliiksi.

Halvat lennot Bukarestiin voi napata helposti myös kesän lomakaudelle. Jos etsit lämmintä, aurinkoista kaupunkikohdetta kesälomallesi, romanialainen metropoli on hyvä vaihtoehto. Sateita ei nimittäin kesäisin juurikaan esiinny. Talvet voivat sen sijaan olla kaupungissa kylmiä. Lämpötilat laskevat usein pakkasen puolelle, eivätkä lumisateetkaan ole harvinaisia. Keväisin ja syksyisin sää on leuto, vaikkakin epävakainen.

Jos haluat lennot ja majoituksen Bukarestiin varmasti edulliseen hintaan, varaa matkat ajoissa. Ideaali varausaika on noin 55–65 päivää ennen lähtöä. Toimi hyvissä ajoin varsinkin hankkiessasi lentoja Euroopan suosituimmille matkailukausille, kuten kesälle ja joulukuulle.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Bukarest kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 123 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. maaliskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Bukarest, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 136 €.

Paras aika varata lento kohteeseen Bukarest kohteesta Suomi on 31 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 187 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 69 €.

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Bukarest kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 140 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. keskiviikko on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 199 €.

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Bukarest on keskipäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 109 €. Lennot kaupunkiin Bukarest ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 221 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Bukarest kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Bukarest Henri Coandăn lentoasema lentokenttä (16 km kaupungin Bukarest keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Kyllä, jos lennät kaupungin Bukarest kentälle Bukarest Baneasa, joka on naapurustoa Titan lähinnä oleva lentokenttä (10,3 km päässä).momondosta löytyneet halvat lennot: Bukarest

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Bukarest
Blue Air
13. lokakuuta
HEL07:10Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 45m
OTP09:55Bukarest Henri Coandăn lentoasema
18. lokakuuta
OTP03:30Bukarest Henri Coandăn lentoasema
2t 50m
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
23. syyskuuta
HEL12:50Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 45m
OTP15:35Bukarest Henri Coandăn lentoasema
26. syyskuuta
OTP05:25Bukarest Henri Coandăn lentoasema
12t 55m
1 välilasku
HEL18:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. lokakuuta
HEL07:10Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 45m
OTP09:55Bukarest Henri Coandăn lentoasema
18. lokakuuta
OTP09:55Bukarest Henri Coandăn lentoasema
20t 25m
1 välilasku
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
28. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 45m
1 välilasku
OTP09:20Bukarest Henri Coandăn lentoasema
5. heinäkuuta
OTP07:35Bukarest Henri Coandăn lentoasema
10t 35m
1 välilasku
HEL18:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
13. lokakuuta
HEL08:55Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 50m
1 välilasku
OTP14:45Bukarest Henri Coandăn lentoasema
18. lokakuuta
OTP02:10Bukarest Henri Coandăn lentoasema
12t 50m
1 välilasku
HEL15:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 05m
1 välilasku
OTP17:30Bukarest Henri Coandăn lentoasema
2. heinäkuuta
OTP15:45Bukarest Henri Coandăn lentoasema
15t 20m
1 välilasku
HEL07:05Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Bukarest

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Bukarest, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Blue Air ja Ryanair
Ryanair
24. kesäkuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 55m
1 välilasku
OTP09:35Bukarest Henri Coandăn lentoasema
Ryanair
24. kesäkuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 55m
1 välilasku
OTP09:35Bukarest Henri Coandăn lentoasema
Ryanair
13. kesäkuuta
HEL19:25Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 30m
2 välilaskua
OTP10:55Bukarest Henri Coandăn lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bukarest?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bukarest

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bukarest?

Lentäessäsi kohteeseen Bukarest kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Blue Air, Lufthansa, KLM tai FlexFlight. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Bukarest

Kohteeseen Bukarest on 22 Turkish Airlines lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Istanbul kohteeseen Bukarest, suosituin reitti, jota Turkish Airlines liikennöi kohteeseen Bukarest.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Turkish Airlines lento kohteeseen Bukarest maksoi 217 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Turkish Airlines on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 120 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 8,2/10.

KLM lennot kohteeseen Bukarest

KLM lentää kohteeseen yleensä Bukarest 28 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Bukarest kohteesta Amsterdam Schiphol. KLM (arviopisteet: 7,8, 121 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Bukarest. Paras momondosta löydetty KLM lipun hinta kohteeseen Bukarest oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (140 € meno-paluu).


Bukarest ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Bukarest lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Bukarest keskustaan

Bukarestia palvelee kaksi lentokenttää. Kaupungin päälentokenttä on Henri Coandă International Airport, jonne lähes kaikki kansainväliset ja halvat lennot Bukarestiin saapuessaan laskeutuvat. Kaupungin toinen lentoasema, Aurel Vlaicu International Airport, ei juurikaan palvele reittilentoja. Henri Coandă International Airport sijaitsee noin 16 km Bukarestin pohjoispuolella. Lentoasemalta keskustaan pääsee niin junalla kuin bussillakin. Henri Coandă Express -juna liikennöi lentoasemalta kaupungin pohjoisosissa sijaitsevalle Gara de Nord -juna-asemalle. Saapuvien lentojen terminaalista voit siirtyä kentän juna-asemalle shuttle-bussilla. Shuttle-bussiin ja junaan saat liput lentokenttäterminaalin lipputoimistosta. Lipun hinta on noin 6,8 Romanian leuta. Alle 5-vuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi, 5–10-vuotiaat saavat puolestaan 50 prosentin alennuksen. Junaa hieman edullisempi vaihtoehto on bussi. Pikabussilinja 780 vie lentomatkustajat junayhteyden tavoin Gara de Nord -juna-asemalle. Bussilinja 783 kulkee puolestaan suoraan kaupungin ydinkeskustaan. Linja 783 liikennöi vuorokauden ympäri. Päivisin busseja lähtee vartin välein ja öisin puolen tunnin välein. Matka-aika keskustaan on suunnilleen 45 minuuttia. Bussilipun hinta on noin 3,5 leuta, mutta matkalippu on ladattava Cardul Multiplu -matkakortille. Kortti maksaa vajaan kaksi leuta.


Bukarest: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Bukarest
Helsinki - Bukarest reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 45m
Halvin hinta105 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Bukarest

Bukarestin ydinkeskustassa on helpointa liikkua jalkaisin, sillä liikenneruuhkat ovat kaupungissa arkipäivää. Keskustassa auto onkin haastava kulkuväline. Kaupungin joukkoliikennejärjestelmään kuuluvat bussit, raitiovaunut ja metro, jotka palvelevat myös matkailijoita kohtuullisen hyvin. Joukkoliikennejärjestelmä ei kuitenkaan ole aukoton. Kävelymatkat joukkoliikenteen pysäkkien ja mielenkiintoisten vierailupaikkojen välillä voivat olla melko pitkiä. Hyvät kävelykengät ovat Bukarestissa onnistuneen matkan tae.

Laajimmat joukkoliikenneverkostot on paikallisbusseilla ja raitiovaunuilla. Kulkuneuvot ovat kuitenkin usein ääriään myöten täynnä. Matkustuskokemus bussissa ja raitiovaunussa voi siis olla epämiellyttävä. Myös taskuvarkaita on syytä varoa. Turistille on selkeintä käyttää kaupungin nopeaa metroa, jossa on tällä hetkellä neljä linjaa. Kahden lisälinjan avaamista suunnitellaan parhaillaan. Metro liikennöi noin kello 05–23. Matkalipun metroon voit ostaa metroasemilta. Kahden matkan lipun hinta on noin viisi leuta. 10 matkan sarjalippu on puolestaan hinnaltaan noin 20 leuta. Päivälippu maksaa noin kahdeksan leuta ja viikkolippu noin 25 leuta. Busseihin ja raitiovaunuihin on ostettava Cardul Multiplu -kortti, jolle matkat ladataan. Kortteja myyvät RATB-kioskit.


Kohteen Bukarest viisumivaatimukset

Romania on Euroopan unionin jäsenmaa, mutta se ei kuulu ainakaan toistaiseksi Schengen-maiden alueeseen. Suomesta Bukarestiin matkustavien on siis varauduttava määränpäässä lentokentällä rajatarkastukseen. Passia ei ole välttämätöntä pakata mukaan, sillä matkustusasiakirjaksi sopii myös virallinen henkilökortti. Suosituksena on kuitenkin ottaa mukaan voimassa oleva passi. Mikäli et aio autoilla Romaniassa, ajokortti kannattaa jättää kotiin. Matkustusasiakirjaksi se ei sovi. Virallista henkilökorttia tai passia voit sen sijaan hyvinkin tarvita myös Bukarestissa oleskellessasi. Ota matkustusdokumentistasi kopio varkauden tai katoamisen varalta.


Aloita matkan suunnittelu - Bukarest


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Bukarest

Halvat lennot Bukarestiin on mahdollista löytää lähes mille kuukaudelle tahansa. Lennot kaupunkiin ovat kohtuuhintaisia, ja myös lentotarjouksia on tarjolla runsaasti. Tiistailennot ovat usein edullisimpia ja iltalennot aamulähtöjä halvempia. Halvimmillaan lentoliput ovat noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Romanian elegantti kansallismuseo, komea parlamenttitalo ja Herăstrău-järven äärellä sijaitseva Muzeul Satului -ulkoilmamuseo kutsuvat tutustumaan.

Kesälomareissulle Bukarestiin kannattaa varata mukaan hellevaatteet. Talvella on pakattava lämmintä vaatetta pakkasten varalle. Hyvät kengät ovat myös eduksi kaupunkiin jalkautuessa.

Bukarest on kohtuullisen turvallinen matkakohde, mutta suuria rahasummia tai passia ei kannata varkauksien vuoksi kantaa turhaan mukana. Huijaukset takseissa ja rahaa vaihtaessa ovat mahdollisia. Käytä aina virallisia takseja ja valuutanvaihtopisteitä.

Romaniassa hanavettä ei suositella juotavaksi. Suosi siis Bukarestissa ollessasi pullovettä.

Kaikissa romanialaiskaupungeissa on tapana tipata. Esimerkiksi ravintoloissa sopiva määrä on noin 5–10 prosenttia laskun loppusummasta. Muista jättää pieni tippi myös hotellissa ja taksissa.

Bukarestissa on selvästi edullisempaa kuin Suomessa. Muun muassa ravintoloissa voit syödä keskimäärin puolet halvemmalla.

Aikaeroa ei ole.

Välimatka on suorinta reittiä noin 1750 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Romania

Eikö sittenkään Bukarest? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Romania

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Bukarest.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Bukarest ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Bukarest. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Bukarest niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Bukarest lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.