Etsi halpoja lentoja Bukarestiin alk. 77 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Bukarestiin

Yhteenveto Bukarestin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

77 €

Halvin meno-paluulennon hinta

168 €

Nopein lentoaika

5t 25m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Bukarest kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 77 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bukarest Henri Coandăn lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Bukarest kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 168 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bukarest Henri Coandăn lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Bukarest kohteesta Suomi kestää 5t 25m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bukarest Henri Coandăn lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Bukarest mukaan lukien Austrian Airlines, airBaltic ja Ryanair.

Bukarestin lentotiedot ja trendit

Tutustu Bukarestin lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Bukarest?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Bukarest kohteeseen Suomi on huhtikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 172 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. toukokuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Bukarest, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 175 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Bukarest?

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää lentokentälle Bukarest kentältä Suomi. Halvin viimeksi keskiviikko lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 232 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. sunnuntai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 336 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Bukarest?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Bukarest on keskipäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 215 €. Lennot kaupunkiin Bukarest ovat kalliimpia aamulla lipun hinnan ollessa keskimäärin 308 €. aamulla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Bukarest?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Bukarest vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Bukarest Henri Coandăn lentoasema (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 5t 25m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Bukarest on lentää kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Bukarest Henri Coandăn lentoasema lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Bukarest?

Paras aika varata lento kohteeseen Bukarest kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 227 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 204 €.

Halvimmat lennot kaupungin Bukarest lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bukarest lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bukarest Henri Coandăn lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Bukarest

Helsinki (HEL) - Bukarest Henri Coandăn lentoasema lentokenttä (OTP)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bukarest kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bukarest Henri Coandăn lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 217 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BUKARESThuhtikuu25% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Bukarest lennot maksavat keskimäärin vain 172 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BUKAREST KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu57% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Bukarest lentojen keskimääräinen hinta on 358 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BUKAREST KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu618% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bukarest kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Bukarestiin

Romanian suurin kaupunki, lähes 1,9 miljoonan asukkaan Bukarest, kuuluu itäeurooppalaisten kaupunkikohteiden helmiin. Suurkaupungin vilinää, edullista romanialaista ruokaa, museoita ja monia muita kulttuurikohteita – kaiken tämän voit kokea Bukarestissa. Huokeat hinnat ovat yksi Bukarestin valttikorteista. Hotellin ja lennot voi saada halvalla mihin vuodenaikaan tahansa. Matkalippujen hinnat ovat ympäri vuoden kohtuullisia, eivätkä aktiviteetit, paikalliset herkut tai julkisessa liikenteessä liikkuminenkaan tule kalliiksi.

Halvat lennot Bukarestiin voi napata helposti myös kesän lomakaudelle. Jos etsit lämmintä, aurinkoista kaupunkikohdetta kesälomallesi, romanialainen metropoli on hyvä vaihtoehto. Sateita ei nimittäin kesäisin juurikaan esiinny. Talvet voivat sen sijaan olla kaupungissa kylmiä. Lämpötilat laskevat usein pakkasen puolelle, eivätkä lumisateetkaan ole harvinaisia. Keväisin ja syksyisin sää on leuto, vaikkakin epävakainen.

Jos haluat lennot ja majoituksen Bukarestiin varmasti edulliseen hintaan, varaa matkat ajoissa. Ideaali varausaika on noin 55–65 päivää ennen lähtöä. Toimi hyvissä ajoin varsinkin hankkiessasi lentoja Euroopan suosituimmille matkailukausille, kuten kesälle ja joulukuulle.

Bukarest kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Bukarest Henri Coandăn lentoasema lentokenttä (16 km Bukarest keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Kyllä, jos lennät kaupungin Bukarest kentälle Bukarest Henri Coandăn lentoasema, joka on naapurustoa Centrul Vechi lähinnä oleva lentokenttä (15,5 km päässä).


momondosta löytyneet halvat lennot: Bukarest

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Bukarest
airBaltic
21. syyskuuta
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 05m
1 välilasku
OTP10:25Bukarest Henri Coandăn lentoasema
27. syyskuuta
OTP11:10Bukarest Henri Coandăn lentoasema
9t 10m
1 välilasku
HEL20:20Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
31. heinäkuuta
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 00m
1 välilasku
OTP10:25Bukarest Henri Coandăn lentoasema
16. elokuuta
OTP11:10Bukarest Henri Coandăn lentoasema
17t 10m
1 välilasku
HEL04:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Austrian Airlines
21. syyskuuta
HEL02:40Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 30m
2 välilaskua
OTP14:10Bukarest Henri Coandăn lentoasema
27. syyskuuta
OTP09:15Bukarest Henri Coandăn lentoasema
29t 40m
2 välilaskua
HEL14:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. elokuuta
HEL05:00Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 25m
1 välilasku
OTP10:25Bukarest Henri Coandăn lentoasema
17. elokuuta
OTP03:55Bukarest Henri Coandăn lentoasema
12t 45m
2 välilaskua
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. kesäkuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 50m
3 välilaskua
OTP23:05Bukarest Henri Coandăn lentoasema
27. kesäkuuta
OTP02:20Bukarest Henri Coandăn lentoasema
26t 20m
2 välilaskua
HEL04:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. kesäkuuta
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 45m
2 välilaskua
OTP19:10Bukarest Henri Coandăn lentoasema
27. kesäkuuta
OTP02:20Bukarest Henri Coandăn lentoasema
26t 20m
2 välilaskua
HEL04:40Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Bukarest

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Bukarest, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Ryanair ja airBaltic
Useita lentoyhtiöitä
19. heinäkuuta
HEL16:05Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 50m
1 välilasku
OTP08:55Bukarest Henri Coandăn lentoasema
airBaltic
4. elokuuta
HEL05:00Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 25m
1 välilasku
OTP10:25Bukarest Henri Coandăn lentoasema
airBaltic
4. elokuuta
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 00m
1 välilasku
OTP10:25Bukarest Henri Coandăn lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bukarest?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bukarest

Kohteeseen Bukarest on 26 KLM lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Schiphol kohteeseen Bukarest, suosituin reitti, jota KLM liikennöi kohteeseen Bukarest.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin KLM lento kohteeseen Bukarest maksoi 135 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. KLM on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 255 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 7,6/10.

Turkish Airlines lentää kohteeseen yleensä Bukarest 26 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Bukarest kohteesta Istanbul. Turkish Airlines (arviopisteet: 7,6, 266 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Bukarest. Paras momondosta löydetty Turkish Airlines lipun hinta kohteeseen Bukarest oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (200 € meno-paluu).


Bukarest ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Bukarest lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Bukarest keskustaan

Bukarestia palvelee kaksi lentokenttää. Kaupungin päälentokenttä on Henri Coandă International Airport, jonne lähes kaikki kansainväliset ja halvat lennot Bukarestiin saapuessaan laskeutuvat. Kaupungin toinen lentoasema, Aurel Vlaicu International Airport, ei juurikaan palvele reittilentoja. Henri Coandă International Airport sijaitsee noin 16 km Bukarestin pohjoispuolella. Lentoasemalta keskustaan pääsee niin junalla kuin bussillakin. Henri Coandă Express -juna liikennöi lentoasemalta kaupungin pohjoisosissa sijaitsevalle Gara de Nord -juna-asemalle. Saapuvien lentojen terminaalista voit siirtyä kentän juna-asemalle shuttle-bussilla. Shuttle-bussiin ja junaan saat liput lentokenttäterminaalin lipputoimistosta. Lipun hinta on noin 6,8 Romanian leuta. Alle 5-vuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi, 5–10-vuotiaat saavat puolestaan 50 prosentin alennuksen. Junaa hieman edullisempi vaihtoehto on bussi. Pikabussilinja 780 vie lentomatkustajat junayhteyden tavoin Gara de Nord -juna-asemalle. Bussilinja 783 kulkee puolestaan suoraan kaupungin ydinkeskustaan. Linja 783 liikennöi vuorokauden ympäri. Päivisin busseja lähtee vartin välein ja öisin puolen tunnin välein. Matka-aika keskustaan on suunnilleen 45 minuuttia. Bussilipun hinta on noin 3,5 leuta, mutta matkalippu on ladattava Cardul Multiplu -matkakortille. Kortti maksaa vajaan kaksi leuta.


Bukarest: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Bukarest
Helsinki - Bukarest reitin lennot
Nopein lentoaika5t 25m
Halvin hinta186 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Bukarest

Bukarestin ydinkeskustassa on helpointa liikkua jalkaisin, sillä liikenneruuhkat ovat kaupungissa arkipäivää. Keskustassa auto onkin haastava kulkuväline. Kaupungin joukkoliikennejärjestelmään kuuluvat bussit, raitiovaunut ja metro, jotka palvelevat myös matkailijoita kohtuullisen hyvin. Joukkoliikennejärjestelmä ei kuitenkaan ole aukoton. Kävelymatkat joukkoliikenteen pysäkkien ja mielenkiintoisten vierailupaikkojen välillä voivat olla melko pitkiä. Hyvät kävelykengät ovat Bukarestissa onnistuneen matkan tae.

Laajimmat joukkoliikenneverkostot on paikallisbusseilla ja raitiovaunuilla. Kulkuneuvot ovat kuitenkin usein ääriään myöten täynnä. Matkustuskokemus bussissa ja raitiovaunussa voi siis olla epämiellyttävä. Myös taskuvarkaita on syytä varoa. Turistille on selkeintä käyttää kaupungin nopeaa metroa, jossa on tällä hetkellä neljä linjaa. Kahden lisälinjan avaamista suunnitellaan parhaillaan. Metro liikennöi noin kello 05–23. Matkalipun metroon voit ostaa metroasemilta. Kahden matkan lipun hinta on noin viisi leuta. 10 matkan sarjalippu on puolestaan hinnaltaan noin 20 leuta. Päivälippu maksaa noin kahdeksan leuta ja viikkolippu noin 25 leuta. Busseihin ja raitiovaunuihin on ostettava Cardul Multiplu -kortti, jolle matkat ladataan. Kortteja myyvät RATB-kioskit.


Kohteen Bukarest viisumivaatimukset

Romania on Euroopan unionin jäsenmaa, mutta se ei kuulu ainakaan toistaiseksi Schengen-maiden alueeseen. Suomesta Bukarestiin matkustavien on siis varauduttava määränpäässä lentokentällä rajatarkastukseen. Passia ei ole välttämätöntä pakata mukaan, sillä matkustusasiakirjaksi sopii myös virallinen henkilökortti. Suosituksena on kuitenkin ottaa mukaan voimassa oleva passi. Mikäli et aio autoilla Romaniassa, ajokortti kannattaa jättää kotiin. Matkustusasiakirjaksi se ei sovi. Virallista henkilökorttia tai passia voit sen sijaan hyvinkin tarvita myös Bukarestissa oleskellessasi. Ota matkustusdokumentistasi kopio varkauden tai katoamisen varalta.


Aloita matkan suunnittelu - Bukarest


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Bukarest

Halvat lennot Bukarestiin on mahdollista löytää lähes mille kuukaudelle tahansa. Lennot kaupunkiin ovat kohtuuhintaisia, ja myös lentotarjouksia on tarjolla runsaasti. Tiistailennot ovat usein edullisimpia ja iltalennot aamulähtöjä halvempia. Halvimmillaan lentoliput ovat noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Romanian elegantti kansallismuseo, komea parlamenttitalo ja Herăstrău-järven äärellä sijaitseva Muzeul Satului -ulkoilmamuseo kutsuvat tutustumaan.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Romania

Eikö sittenkään Bukarest? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Romania

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Bukarest.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Bukarest ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.