Halvat lennot Rovaniemi

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Rovaniemi (RVN)
to 5.8.
to 12.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Rovaniemi lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Rovaniemi lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Rovaniemi

HALVIN REITTI Helsinki - Rovaniemi

Helsinki (HEL) - Kemi (KEM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Rovaniemi kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kemi/Tornio, jolloin hinta on keskimääräinen 119 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ROVANIEMItoukokuu21% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Rovaniemi lennot maksavat keskimäärin vain 99 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ROVANIEMI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu39% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Rovaniemi lentojen keskimääräinen hinta on 175 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ROVANIEMI KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu551% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Rovaniemi kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Rovaniemelle?

Rovaniemi tunnetaan porttina Lappiin ja joulupukin kotikaupunkina. Vaikka kaupunkia ympäröivä luonto kutsuu matkailijoita myös keväästä syksyyn, on Rovaniemi yksi Suomen parhaista talvikohteista. Halvat lennot Rovaniemelle kannattaakin yrittää löytää talven kauniille, runsaslumisille kuukausille.

Tunnelmallisimmillaan kaupunki on etenkin joulunaikaan, tosin joulukuussa myös hotellien ja lentojen hinnat nousevat. Pelkät lennot voi toki löytää joulukuullekin edullisesti, esimerkiksi lentotarjouksia seuraamalla. Jos matkan kriteerinä on hinta, kannattaa halvat lennot Rovaniemelle napata touko- tai lokakuulle, halvimmille matkustuskuukausille. Myös esimerkiksi autonvuokraus ja majoitus tulevat yleensä edullisemmiksi kiireisimmän matkailusesongin ulkopuolella. Jos haluat nauttia Lapin ruskasta, tarkista syksyn lentojen hinnat.

Mikäli tähtäimessä ovat halvat lennot Rovaniemelle, on paras aika ostaa lentoliput noin 50 päivää ennen matkaa. Lentotarjouksiin tutustumalla edulliset matkat Rovaniemelle voi toki löytää myöhemminkin.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Rovaniemi?

82 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Rovaniemi. Tämän lennon lähtölentokenttä on Helsinki, ja se on 72 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Rovaniemi. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Rovaniemi omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Rovaniemi?

Yleensä toukokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Rovaniemi. Lennot maksavat noin 99 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa toukokuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Rovaniemi kohteesta Suomi maaliskuu ajanjaksolle. maaliskuu aikana lennot kaupunkiin Rovaniemi ovat vielä keskimäärin 100 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin toukokuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Rovaniemi?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Rovaniemi reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Rovaniemi hintaan 126 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 56 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Rovaniemi?

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää lentokentälle Rovaniemi kentältä Suomi. Halvin viimeksi maanantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 110 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Varmista, että et varaa lähtöä perjantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Rovaniemi perjantai aikana on 137 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Rovaniemi?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Rovaniemi on keskipäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 117 €. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 154 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Milloin sääolosuhteet ovat parhaat hiihtämiseen kohteessa Rovaniemi?

Suurin osa ihmisistä suuntaa laskettelurinteisiin tammikuu kuukausien aikana, kun tuoreen lumen mahdollisuus ja ihanteelliset lämpötilat ovat todennäköisimmät. Laskettelukohteet, kuten Levin hiihto- ja laskettelukeskus ovat erittäin suosittuja alueella Rovaniemi.

Löytyykö kaupungin Rovaniemi lähettyviltä muita lentokenttiä?

Kemi/Tornio lentokenttä tai Kittilä lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Rovaniemi.

Voiko kaupunkiin Rovaniemi lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Kemi/Tornio lentokenttä ovat keskimäärin 235 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Rovaniemi. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Rovaniemi

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Rovaniemi
Norwegian
15. lokakuuta
HEL11:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
RVN12:25Rovaniemi
18. lokakuuta
RVN05:20Rovaniemi
1t 15m
HEL06:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
15. lokakuuta
HEL11:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
RVN12:25Rovaniemi
18. lokakuuta
RVN05:20Rovaniemi
1t 15m
HEL06:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
3. tammikuuta
HEL07:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
RVN08:30Rovaniemi
10. tammikuuta
RVN13:20Rovaniemi
1t 15m
HEL14:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
9. syyskuuta
HEL06:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
RVN07:30Rovaniemi
12. syyskuuta
RVN13:05Rovaniemi
1t 15m
HEL14:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
23. elokuuta
HEL06:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
RVN07:30Rovaniemi
2. syyskuuta
RVN08:00Rovaniemi
1t 20m
HEL09:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
29. lokakuuta
HEL11:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
RVN12:25Rovaniemi
1. marraskuuta
RVN08:00Rovaniemi
1t 20m
HEL09:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Rovaniemi

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Rovaniemi, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Norwegian
Norwegian
6. syyskuuta
HEL06:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
RVN07:30Rovaniemi
Norwegian
23. elokuuta
HEL06:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
RVN07:30Rovaniemi
Norwegian
31. lokakuuta
HEL14:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
RVN16:05Rovaniemi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Rovaniemelle?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Rovaniemi

Lennot Rovaniemelle lentää sinivalkoisin siivin suomalaisille tuttu Finnair. Myös norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian lentää edullisia lentoja Rovaniemelle yleensä kuutena päivänä viikossa. Finnairin lennot liikennöi joko Finnair tai Norra eli Nordic Regional Airlines. Norran palvelukonsepti on kuitenkin täsmälleen sama kuin Finnairin, eli palvelut ovat samat, oli lennon liikennöijä kumpi tahansa. Kun kyseessä ovat suorat lennot Helsingistä, lentoaika Rovaniemelle on noin 1 tunti 20 minuuttia. Helsingistä Rovaniemelle lähtevät lennot ponnistavat aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Mikäli reissaat matkatavaroiden kanssa, tutustu tarkkaan lipputyyppeihin, sillä Rovaniemelle lentävien lentoyhtiöiden edullisimpiin lippuihin ei sisälly yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa. Jos suuntaat Lappiin hiihtolomalle, myös sukset voi ottaa helposti mukaan koneeseen.


Miten pääsen lentokentältä Rovaniemen keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Rovaniemi lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lennot Rovaniemelle saapuvat Rovaniemen lentoasemalle, josta pääsee kätevimmin kaupungin keskustaan bussilla tai taksilla. Paikallisbussin numero 8 lisäksi keskustaan pääsee yksityisten kuljetusyhtiöiden kyydissä. Kaupungin linja-autoasemalle, joillekin hotelleille ja lisämaksusta myös kotiosoitteisiin liikennöi Airportbus-kimppakuljetuspalvelu. Kotiosoitteisiin kyyti on tilattava etukäteen. Kaupungin keskustaan liikennöi myös Pikakuljetus Rovaniemi Oy, jonka busseilla pääsee keskustan lisäksi myös ainakin SantaParkiin, Joulupukin pajakylään ja rautatieasemalle. Mikäli suunta on talviaikaan Pyhä-Luostolle, valitse SkiBus. Alueen matkailukeskuksilla voi olla lentoasemalta ja takaisin myös omia kuljetuksia. Takseja odottaa yleensä lentoaseman edessä, mutta taksikuljetuksen voi tilata myös etukäteen.


Suositut lentoreitit Rovaniemi

Etsityimmät lennot Rovaniemi sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 20m
Halvin hinta
83 €
Düsseldorf - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 55m
Halvin hinta
144 €
Varsova - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 30m
Halvin hinta
177 €
Wien - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
11t 00m
Halvin hinta
182 €
Bryssel - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 00m
Halvin hinta
192 €
Krakova - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
15t 50m
Halvin hinta
206 €
Pariisi - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 55m
Halvin hinta
224 €
Barcelona - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
22t 20m
Halvin hinta
226 €
Madrid - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
11t 25m
Halvin hinta
238 €
Manchester - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
16t 50m
Halvin hinta
245 €
Frankfurt - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 30m
Halvin hinta
253 €
Geneve - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
17t 15m
Halvin hinta
256 €
München - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 15m
Halvin hinta
258 €
Milano - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
9t 15m
Halvin hinta
259 €
Lontoo - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 15m
Halvin hinta
269 €
Zürich - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
12t 05m
Halvin hinta
286 €
Amsterdam - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 10m
Halvin hinta
289 €
Köln - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
18t 15m
Halvin hinta
303 €
Sevilla - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
16t 30m
Halvin hinta
305 €
Nizza - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
6t 20m
Halvin hinta
324 €
Näytä lisää

Liikkuminen Rovaniemellä?

Rovaniemi on pienehkö kaupunki, joten kaupunkialueeseen on helppo tutustua jalkaisin. Jos toiveena on vierailla esimerkiksi lähialueen luontokohteissa, on liikkumisen kannalta helpoin vaihtoehto vuokrata henkilöauto esimerkiksi lentokentältä. Vuokra-autojen hinnat vaihtelevat sesonkien mukaan. Kaupunkia ympäröivässä luonnossa risteilee lukuisia vaellusreittejä, joita tallatessa karun kauniiseen lappilaisluontoon pääsee tutustumaan läheltä.

Joukkoliikenneyhteyksiä suosiville Rovaniemellä on tarjolla busseja. Rovaniemen sisällä liikkuessa voi valita paikallisliikenteen bussin; lähialueille pääsee seutuliikenteen busseilla. Esimerkiksi bussilla 8 pääsee Joulupukin Pajakylään, SantaParkiin ja lentokentälle ja bussilla 1A (talvisin) Ounasvaaralle. Paikallisliikenteen kertalipun hinta alkaa noin 3,30 eurosta (sunnuntailisä on 50 senttiä) ja vaihtolipun hinta noin 3,60 eurosta. Vaihtolipun käyttäjällä on oikeus vaihtaa liikennevälinettä tunnin sisällä lipun ostosta. [Tarkistettu 12.6.2017] Alueille, joita julkinen liikenne ei kata, voi ottaa taksin. Rovaniemellä toimii useita taksiyhtiöitä.


Tarvitaanko Rovaniemen lennolle passi?

Vaikka lento Rovaniemelle on kotimaanlento, on Suomen kansalaisillakin oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti. Lentoasemilla matkustajien on todistettava pyynnöstä henkilöllisyytensä. Finnairin sääntöjen mukaan Suomen sisäisillä lennoilla kaikilla 16 vuotta täyttäneillä henkilöillä on oltava mukanaan passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, toisin kuin kansainvälisillä lennoilla. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos mukana matkustaa ainakin toinen lapsen vanhemmista. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin aina oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti. Jos suunnitelmissa on pistäytyä Lapista esimerkiksi Ruotsin tai Norjan puolella, passitarkastuksia ei rajapaikoilla ole, mutta matkailijan on pystyttävä näissäkin maissa todistamaan henkilöllisyytensä. Matkan jatkuessa muihin kohteisiin maailmalle, ota selvää lopullisen kohdevaltion viisumi- ja passivaatimuksista.


Vinkkejä Rovaniemelle matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Rovaniemelle?

Vertaa hintoja ja matkusta mieluiten vilkkaimpien matkustuskuukausien, heinä- ja joulukuun, ulkopuolella.

Kiinnostavatko Rovaniemen nähtävyydet?

Joulupukin Pajakylä, Arktikum-museo ja SantaPark-elämyspuisto kuuluvat suosituimpiin vierailukohteisiin.

Mitä mukaan matkalle Rovaniemelle?

Muista talvella lämmin vaatetus ja kesällä hyvät vaelluskengät. Hyttyskarkote on Lapin kesässä tarpeen.

Mitkä ovat Rovaniemen seudun suosituimpia luontokohteita?

Urho Kekkosen, Pyhä-Luoston ja Pallas-Yllästunturin kansallispuistot ovat luonnon ystävän must-kohteita.

Missä Rovaniemen seudulla voi harrastaa talviurheilua?

Esimerkiksi Pyhä-Luostolla, Ounasvaaran hiihtokeskuksessa ja Riisitunturin kansallispuistossa on hyvät talviurheilumahdollisuudet.

Onko Rovaniemellä turvallista?

Voit matkustaa Rovaniemellä rauhallisin mielin, mutta teillä on varottava poroja.

Millainen on Rovaniemen hintataso?

Matkailupalvelujen hinnat vaihtelevat sesongin mukaan.

Mikä on etäisyys Helsinki-Rovaniemi?

Teitä pitkin välimatka on noin 810 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka