Halvat lennot Rovaniemi

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Rovaniemi

Yhteenveto Rovaniemi lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

29 €

Halvin meno-paluulennon hinta

70 €

Nopein lentoaika

1t 05m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Rovaniemi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 29 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Rovaniemi).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Rovaniemi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 70 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Rovaniemi).
Nopein lento kohteeseen Rovaniemi kohteesta Suomi kestää 1t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Rovaniemi).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Rovaniemi mukaan lukien Finnair ja Norwegian.

Halvimmat lennot kaupungin Rovaniemi lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Rovaniemi lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Rovaniemi

HALVIN REITTI Helsinki - Rovaniemi

Helsinki (HEL) - Kemi (KEM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Rovaniemi kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kemi/Tornio, jolloin hinta on keskimääräinen 133 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ROVANIEMItoukokuu21% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Rovaniemi lennot maksavat keskimäärin vain 111 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ROVANIEMI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu39% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Rovaniemi lentojen keskimääräinen hinta on 195 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ROVANIEMI KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu551% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Rovaniemi kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Rovaniemi?

Rovaniemi tunnetaan porttina Lappiin ja joulupukin kotikaupunkina. Vaikka kaupunkia ympäröivä luonto kutsuu matkailijoita myös keväästä syksyyn, on Rovaniemi yksi Suomen parhaista talvikohteista. Halvat lennot Rovaniemelle kannattaakin yrittää löytää talven kauniille, runsaslumisille kuukausille.

Tunnelmallisimmillaan kaupunki on etenkin joulunaikaan, tosin joulukuussa myös hotellien ja lentojen hinnat nousevat. Pelkät lennot voi toki löytää joulukuullekin edullisesti, esimerkiksi lentotarjouksia seuraamalla. Jos matkan kriteerinä on hinta, kannattaa halvat lennot Rovaniemelle napata touko- tai lokakuulle, halvimmille matkustuskuukausille. Myös esimerkiksi autonvuokraus ja majoitus tulevat yleensä edullisemmiksi kiireisimmän matkailusesongin ulkopuolella. Jos haluat nauttia Lapin ruskasta, tarkista syksyn lentojen hinnat.

Mikäli tähtäimessä ovat halvat lennot Rovaniemelle, on paras aika ostaa lentoliput noin 50 päivää ennen matkaa. Lentotarjouksiin tutustumalla edulliset matkat Rovaniemelle voi toki löytää myöhemminkin.

76 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Rovaniemi. Tämän lennon lähtölentokenttä on Helsinki, ja se on 70 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Rovaniemi. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Rovaniemi omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Yleensä toukokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Rovaniemi. Lennot maksavat noin 111 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa toukokuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Rovaniemi kohteesta Suomi maaliskuu ajanjaksolle. maaliskuu aikana lennot kaupunkiin Rovaniemi ovat vielä keskimäärin 112 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin toukokuu.

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Rovaniemi reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Rovaniemi hintaan 141 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 70 €.

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää lentokentälle Rovaniemi kentältä Suomi. Halvin viimeksi maanantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 115 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Rovaniemi lauantai aikana on 154 €.

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Rovaniemi on keskipäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 123 €. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 151 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Suurin osa ihmisistä suuntaa laskettelurinteisiin tammikuu kuukausien aikana, kun tuoreen lumen mahdollisuus ja ihanteelliset lämpötilat ovat todennäköisimmät. Laskettelukohteet, kuten Levin hiihto- ja laskettelukeskus ovat erittäin suosittuja alueella Rovaniemi.

Kemi/Tornio lentokenttä tai Kittilä lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Rovaniemi.

Lentojen hinnat kentälle Kemi/Tornio lentokenttä ovat keskimäärin 114 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Rovaniemi. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Rovaniemi

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Rovaniemi
Norwegian
4. syyskuuta
HEL11:10Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
RVN12:30Rovaniemi
5. syyskuuta
RVN08:25Rovaniemi
1t 20m
HEL09:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
22. syyskuuta
HEL16:00Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
RVN17:20Rovaniemi
26. syyskuuta
RVN08:25Rovaniemi
1t 20m
HEL09:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
20. kesäkuuta
HEL11:20Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
RVN12:40Rovaniemi
26. kesäkuuta
RVN12:10Rovaniemi
1t 20m
HEL13:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
3. elokuuta
HEL03:25Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 15m
RVN04:40Rovaniemi
8. elokuuta
RVN08:25Rovaniemi
1t 20m
HEL09:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
22. syyskuuta
HEL16:00Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
RVN17:20Rovaniemi
29. syyskuuta
RVN17:50Rovaniemi
1t 20m
HEL19:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. syyskuuta
HEL08:20Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 15m
RVN09:35Rovaniemi
26. syyskuuta
RVN08:25Rovaniemi
1t 20m
HEL09:45Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Rovaniemi

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Rovaniemi, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja Norwegian
Norwegian
15. elokuuta
HEL06:35Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
RVN07:55Rovaniemi
Norwegian
28. elokuuta
HEL11:10Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
RVN12:30Rovaniemi
Norwegian
15. elokuuta
HEL06:35Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
RVN07:55Rovaniemi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Rovaniemi?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Rovaniemi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Rovaniemi?

Finnair on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Rovaniemi. Norwegian ja Norwegian Air International ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Rovaniemi kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Rovaniemi, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Finnair lennot kohteeseen Rovaniemi

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Rovaniemi on Finnair, ja se liikennöi 19 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema, ja paras tarjous Finnair lennolle kohteeseen Rovaniemi on 80 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Rovaniemi, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 95 Finnair Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,7.


Rovaniemi ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Rovaniemi lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Lennot Rovaniemelle saapuvat Rovaniemen lentoasemalle, josta pääsee kätevimmin kaupungin keskustaan bussilla tai taksilla. Paikallisbussin numero 8 lisäksi keskustaan pääsee yksityisten kuljetusyhtiöiden kyydissä. Kaupungin linja-autoasemalle, joillekin hotelleille ja lisämaksusta myös kotiosoitteisiin liikennöi Airportbus-kimppakuljetuspalvelu. Kotiosoitteisiin kyyti on tilattava etukäteen. Kaupungin keskustaan liikennöi myös Pikakuljetus Rovaniemi Oy, jonka busseilla pääsee keskustan lisäksi myös ainakin SantaParkiin, Joulupukin pajakylään ja rautatieasemalle. Mikäli suunta on talviaikaan Pyhä-Luostolle, valitse SkiBus. Alueen matkailukeskuksilla voi olla lentoasemalta ja takaisin myös omia kuljetuksia. Takseja odottaa yleensä lentoaseman edessä, mutta taksikuljetuksen voi tilata myös etukäteen.


Rovaniemi: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Rovaniemi
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 05m
Halvin hinta72 €
Pariisi - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 00m
Halvin hinta228 €
Frankfurt - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika8t 35m
Halvin hinta235 €
Lontoo - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 15m
Halvin hinta94 €
Rooma - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika10t 35m
Halvin hinta253 €
Düsseldorf - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika10t 00m
Halvin hinta306 €
München - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 50m
Halvin hinta242 €
Hampuri - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 35m
Halvin hinta223 €
Wien - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika7t 10m
Halvin hinta234 €
Barcelona - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 45m
Halvin hinta201 €
Berliini - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 40m
Halvin hinta185 €
Zürich - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 45m
Halvin hinta304 €
Marseille - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika15t 25m
Halvin hinta419 €
Amsterdam - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 40m
Halvin hinta240 €
Tallinna - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika24t 40m
Halvin hinta229 €
Tel Aviv - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika8t 50m
Halvin hinta482 €
Moskova - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 25m
Halvin hinta411 €
Milano - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 30m
Halvin hinta227 €
Madrid - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 35m
Halvin hinta268 €
Tukholma - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 55m
Halvin hinta186 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Rovaniemi

Rovaniemi on pienehkö kaupunki, joten kaupunkialueeseen on helppo tutustua jalkaisin. Jos toiveena on vierailla esimerkiksi lähialueen luontokohteissa, on liikkumisen kannalta helpoin vaihtoehto vuokrata henkilöauto esimerkiksi lentokentältä. Vuokra-autojen hinnat vaihtelevat sesonkien mukaan. Kaupunkia ympäröivässä luonnossa risteilee lukuisia vaellusreittejä, joita tallatessa karun kauniiseen lappilaisluontoon pääsee tutustumaan läheltä.

Joukkoliikenneyhteyksiä suosiville Rovaniemellä on tarjolla busseja. Rovaniemen sisällä liikkuessa voi valita paikallisliikenteen bussin; lähialueille pääsee seutuliikenteen busseilla. Esimerkiksi bussilla 8 pääsee Joulupukin Pajakylään, SantaParkiin ja lentokentälle ja bussilla 1A (talvisin) Ounasvaaralle. Paikallisliikenteen kertalipun hinta alkaa noin 3,30 eurosta (sunnuntailisä on 50 senttiä) ja vaihtolipun hinta noin 3,60 eurosta. Vaihtolipun käyttäjällä on oikeus vaihtaa liikennevälinettä tunnin sisällä lipun ostosta. Alueille, joita julkinen liikenne ei kata, voi ottaa taksin. Rovaniemellä toimii useita taksiyhtiöitä.


Kohteen Rovaniemi viisumivaatimukset

Vaikka lento Rovaniemelle on kotimaanlento, on Suomen kansalaisillakin oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti. Lentoasemilla matkustajien on todistettava pyynnöstä henkilöllisyytensä. Finnairin sääntöjen mukaan Suomen sisäisillä lennoilla kaikilla 16 vuotta täyttäneillä henkilöillä on oltava mukanaan passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, toisin kuin kansainvälisillä lennoilla. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos mukana matkustaa ainakin toinen lapsen vanhemmista. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin aina oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti. Jos suunnitelmissa on pistäytyä Lapista esimerkiksi Ruotsin tai Norjan puolella, passitarkastuksia ei rajapaikoilla ole, mutta matkailijan on pystyttävä näissäkin maissa todistamaan henkilöllisyytensä. Matkan jatkuessa muihin kohteisiin maailmalle, ota selvää lopullisen kohdevaltion viisumi- ja passivaatimuksista.


Aloita matkan suunnittelu - Rovaniemi


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Rovaniemi

Vertaa hintoja ja matkusta mieluiten vilkkaimpien matkustuskuukausien, heinä- ja joulukuun, ulkopuolella.

Joulupukin Pajakylä, Arktikum-museo ja SantaPark-elämyspuisto kuuluvat suosituimpiin vierailukohteisiin.

Muista talvella lämmin vaatetus ja kesällä hyvät vaelluskengät. Hyttyskarkote on Lapin kesässä tarpeen.

Urho Kekkosen, Pyhä-Luoston ja Pallas-Yllästunturin kansallispuistot ovat luonnon ystävän must-kohteita.

Esimerkiksi Pyhä-Luostolla, Ounasvaaran hiihtokeskuksessa ja Riisitunturin kansallispuistossa on hyvät talviurheilumahdollisuudet.

Voit matkustaa Rovaniemellä rauhallisin mielin, mutta teillä on varottava poroja.

Matkailupalvelujen hinnat vaihtelevat sesongin mukaan.

Teitä pitkin välimatka on noin 810 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Rovaniemi ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Rovaniemi tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Rovaniemi niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Rovaniemi lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.