Halvat lennot Rovaniemi

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Rovaniemi (RVN)
to 6.5.
to 13.5.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Rovaniemi lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Rovaniemi lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Rovaniemi

HALVIN REITTI Helsinki - Rovaniemi

Helsinki (HEL) - Kemi (KEM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Rovaniemi kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kemi/Tornio, jolloin hinta on keskimääräinen 118 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ROVANIEMItoukokuu21% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Rovaniemi lennot maksavat keskimäärin vain 98 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ROVANIEMI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu39% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Rovaniemi lentojen keskimääräinen hinta on 173 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ROVANIEMI KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu551% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Rovaniemi kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Rovaniemelle?

Rovaniemi tunnetaan porttina Lappiin ja joulupukin kotikaupunkina. Vaikka kaupunkia ympäröivä luonto kutsuu matkailijoita myös keväästä syksyyn, on Rovaniemi yksi Suomen parhaista talvikohteista. Halvat lennot Rovaniemelle kannattaakin yrittää löytää talven kauniille, runsaslumisille kuukausille.

Tunnelmallisimmillaan kaupunki on etenkin joulunaikaan, tosin joulukuussa myös hotellien ja lentojen hinnat nousevat. Pelkät lennot voi toki löytää joulukuullekin edullisesti, esimerkiksi lentotarjouksia seuraamalla. Jos matkan kriteerinä on hinta, kannattaa halvat lennot Rovaniemelle napata touko- tai lokakuulle, halvimmille matkustuskuukausille. Myös esimerkiksi autonvuokraus ja majoitus tulevat yleensä edullisemmiksi kiireisimmän matkailusesongin ulkopuolella. Jos haluat nauttia Lapin ruskasta, tarkista syksyn lentojen hinnat.

Mikäli tähtäimessä ovat halvat lennot Rovaniemelle, on paras aika ostaa lentoliput noin 50 päivää ennen matkaa. Lentotarjouksiin tutustumalla edulliset matkat Rovaniemelle voi toki löytää myöhemminkin.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Rovaniemi?

81 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Rovaniemi. Tämän lennon lähtölentokenttä on Helsinki, ja se on 72 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Rovaniemi. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Rovaniemi omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Rovaniemi?

Yleensä toukokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Rovaniemi. Lennot maksavat noin 98 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa toukokuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Rovaniemi kohteesta Suomi maaliskuu ajanjaksolle. maaliskuu aikana lennot kaupunkiin Rovaniemi ovat vielä keskimäärin 99 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin toukokuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Rovaniemi?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Rovaniemi reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Rovaniemi hintaan 124 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 83 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Rovaniemi?

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää lentokentälle Rovaniemi kentältä Suomi. Halvin viimeksi maanantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 108 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Varmista, että et varaa lähtöä perjantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Rovaniemi perjantai aikana on 135 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Rovaniemi?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Rovaniemi on keskipäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 116 €. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 152 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Milloin sääolosuhteet ovat parhaat hiihtämiseen kohteessa Rovaniemi?

Suurin osa ihmisistä suuntaa laskettelurinteisiin tammikuu kuukausien aikana, kun tuoreen lumen mahdollisuus ja ihanteelliset lämpötilat ovat todennäköisimmät. Laskettelukohteet, kuten Levin hiihto- ja laskettelukeskus ovat erittäin suosittuja alueella Rovaniemi.

Löytyykö kaupungin Rovaniemi lähettyviltä muita lentokenttiä?

Kemi/Tornio lentokenttä tai Kittilä lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Rovaniemi.

Voiko kaupunkiin Rovaniemi lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Kemi/Tornio lentokenttä ovat keskimäärin 232 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Rovaniemi. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Rovaniemi

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Rovaniemi
Finnair
8. heinäkuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 15m
RVN04:15Rovaniemi
11. heinäkuuta
RVN04:50Rovaniemi
1t 15m
HEL06:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
22. heinäkuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 15m
RVN04:15Rovaniemi
31. heinäkuuta
RVN18:10Rovaniemi
1t 15m
HEL19:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
31. toukokuuta
HEL07:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 45m
RVN09:10Rovaniemi
6. kesäkuuta
RVN13:10Rovaniemi
1t 15m
HEL14:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. kesäkuuta
HEL12:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 45m
RVN14:05Rovaniemi
11. kesäkuuta
RVN10:00Rovaniemi
1t 20m
HEL11:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
9. kesäkuuta
HEL12:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 45m
RVN14:05Rovaniemi
11. kesäkuuta
RVN10:00Rovaniemi
1t 20m
HEL11:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
25. toukokuuta
HEL12:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 45m
RVN14:05Rovaniemi
26. toukokuuta
RVN14:35Rovaniemi
1t 45m
HEL16:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Rovaniemi

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Rovaniemi, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian ja Finnair
Norwegian
24. syyskuuta
HEL11:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
RVN12:25Rovaniemi
Norwegian
11. kesäkuuta
HEL08:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
RVN09:30Rovaniemi
Finnair
10. kesäkuuta
HEL12:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 45m
RVN14:05Rovaniemi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Rovaniemelle?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Rovaniemi

Lennot Rovaniemelle lentää sinivalkoisin siivin suomalaisille tuttu Finnair. Myös norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian lentää edullisia lentoja Rovaniemelle yleensä kuutena päivänä viikossa. Finnairin lennot liikennöi joko Finnair tai Norra eli Nordic Regional Airlines. Norran palvelukonsepti on kuitenkin täsmälleen sama kuin Finnairin, eli palvelut ovat samat, oli lennon liikennöijä kumpi tahansa. Kun kyseessä ovat suorat lennot Helsingistä, lentoaika Rovaniemelle on noin 1 tunti 20 minuuttia. Helsingistä Rovaniemelle lähtevät lennot ponnistavat aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Mikäli reissaat matkatavaroiden kanssa, tutustu tarkkaan lipputyyppeihin, sillä Rovaniemelle lentävien lentoyhtiöiden edullisimpiin lippuihin ei sisälly yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa. Jos suuntaat Lappiin hiihtolomalle, myös sukset voi ottaa helposti mukaan koneeseen.


Miten pääsen lentokentältä Rovaniemen keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Rovaniemi lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lennot Rovaniemelle saapuvat Rovaniemen lentoasemalle, josta pääsee kätevimmin kaupungin keskustaan bussilla tai taksilla. Paikallisbussin numero 8 lisäksi keskustaan pääsee yksityisten kuljetusyhtiöiden kyydissä. Kaupungin linja-autoasemalle, joillekin hotelleille ja lisämaksusta myös kotiosoitteisiin liikennöi Airportbus-kimppakuljetuspalvelu. Kotiosoitteisiin kyyti on tilattava etukäteen. Kaupungin keskustaan liikennöi myös Pikakuljetus Rovaniemi Oy, jonka busseilla pääsee keskustan lisäksi myös ainakin SantaParkiin, Joulupukin pajakylään ja rautatieasemalle. Mikäli suunta on talviaikaan Pyhä-Luostolle, valitse SkiBus. Alueen matkailukeskuksilla voi olla lentoasemalta ja takaisin myös omia kuljetuksia. Takseja odottaa yleensä lentoaseman edessä, mutta taksikuljetuksen voi tilata myös etukäteen.


Suositut lentoreitit Rovaniemi

Etsityimmät lennot Rovaniemi sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 15m
Halvin hinta
84 €
Krakova - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
18t 25m
Halvin hinta
220 €
Amsterdam - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
13t 00m
Halvin hinta
242 €
Wien - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
10t 35m
Halvin hinta
244 €
Barcelona - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
9t 25m
Halvin hinta
257 €
Frankfurt - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 50m
Halvin hinta
262 €
Rooma - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
26t 35m
Halvin hinta
273 €
München - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 00m
Halvin hinta
273 €
Pariisi - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 50m
Halvin hinta
277 €
Madrid - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
14t 05m
Halvin hinta
278 €
Zürich - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
12t 05m
Halvin hinta
283 €
Nizza - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
10t 05m
Halvin hinta
302 €
Marseille - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
13t 15m
Halvin hinta
303 €
Düsseldorf - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
24t 20m
Halvin hinta
313 €
Turku - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
17t 25m
Halvin hinta
313 €
Stuttgart - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
30t 00m
Halvin hinta
317 €
Ljubljana - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
8t 40m
Halvin hinta
360 €
Bryssel - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
21t 20m
Halvin hinta
378 €
Lontoo - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 45m
Halvin hinta
469 €
Nürnberg - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
10t 50m
Halvin hinta
731 €
Näytä lisää

Liikkuminen Rovaniemellä?

Rovaniemi on pienehkö kaupunki, joten kaupunkialueeseen on helppo tutustua jalkaisin. Jos toiveena on vierailla esimerkiksi lähialueen luontokohteissa, on liikkumisen kannalta helpoin vaihtoehto vuokrata henkilöauto esimerkiksi lentokentältä. Vuokra-autojen hinnat vaihtelevat sesonkien mukaan. Kaupunkia ympäröivässä luonnossa risteilee lukuisia vaellusreittejä, joita tallatessa karun kauniiseen lappilaisluontoon pääsee tutustumaan läheltä.

Joukkoliikenneyhteyksiä suosiville Rovaniemellä on tarjolla busseja. Rovaniemen sisällä liikkuessa voi valita paikallisliikenteen bussin; lähialueille pääsee seutuliikenteen busseilla. Esimerkiksi bussilla 8 pääsee Joulupukin Pajakylään, SantaParkiin ja lentokentälle ja bussilla 1A (talvisin) Ounasvaaralle. Paikallisliikenteen kertalipun hinta alkaa noin 3,30 eurosta (sunnuntailisä on 50 senttiä) ja vaihtolipun hinta noin 3,60 eurosta. Vaihtolipun käyttäjällä on oikeus vaihtaa liikennevälinettä tunnin sisällä lipun ostosta. [Tarkistettu 12.6.2017] Alueille, joita julkinen liikenne ei kata, voi ottaa taksin. Rovaniemellä toimii useita taksiyhtiöitä.


Tarvitaanko Rovaniemen lennolle passi?

Vaikka lento Rovaniemelle on kotimaanlento, on Suomen kansalaisillakin oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti. Lentoasemilla matkustajien on todistettava pyynnöstä henkilöllisyytensä. Finnairin sääntöjen mukaan Suomen sisäisillä lennoilla kaikilla 16 vuotta täyttäneillä henkilöillä on oltava mukanaan passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, toisin kuin kansainvälisillä lennoilla. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos mukana matkustaa ainakin toinen lapsen vanhemmista. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin aina oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti. Jos suunnitelmissa on pistäytyä Lapista esimerkiksi Ruotsin tai Norjan puolella, passitarkastuksia ei rajapaikoilla ole, mutta matkailijan on pystyttävä näissäkin maissa todistamaan henkilöllisyytensä. Matkan jatkuessa muihin kohteisiin maailmalle, ota selvää lopullisen kohdevaltion viisumi- ja passivaatimuksista.


Vinkkejä Rovaniemelle matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Rovaniemelle?

Vertaa hintoja ja matkusta mieluiten vilkkaimpien matkustuskuukausien, heinä- ja joulukuun, ulkopuolella.

Kiinnostavatko Rovaniemen nähtävyydet?

Joulupukin Pajakylä, Arktikum-museo ja SantaPark-elämyspuisto kuuluvat suosituimpiin vierailukohteisiin.

Mitä mukaan matkalle Rovaniemelle?

Muista talvella lämmin vaatetus ja kesällä hyvät vaelluskengät. Hyttyskarkote on Lapin kesässä tarpeen.

Mitkä ovat Rovaniemen seudun suosituimpia luontokohteita?

Urho Kekkosen, Pyhä-Luoston ja Pallas-Yllästunturin kansallispuistot ovat luonnon ystävän must-kohteita.

Missä Rovaniemen seudulla voi harrastaa talviurheilua?

Esimerkiksi Pyhä-Luostolla, Ounasvaaran hiihtokeskuksessa ja Riisitunturin kansallispuistossa on hyvät talviurheilumahdollisuudet.

Onko Rovaniemellä turvallista?

Voit matkustaa Rovaniemellä rauhallisin mielin, mutta teillä on varottava poroja.

Millainen on Rovaniemen hintataso?

Matkailupalvelujen hinnat vaihtelevat sesongin mukaan.

Mikä on etäisyys Helsinki-Rovaniemi?

Teitä pitkin välimatka on noin 810 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka