Halvat lennot Zürich

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Zürich (ZRH)
to 6.5.
to 13.5.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Zürich lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Zürich lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Zürich

HALVIN REITTI Helsinki - Zürich

Helsinki (HEL) - Zürich (ZRH)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Zürich kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Zürich, jolloin hinta on keskimääräinen 177 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ZÜRICHkesäkuu20% halvempikesäkuu aikana Helsinki - Zürich lennot maksavat keskimäärin vain 142 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ZÜRICH KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu27% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Zürich lentojen keskimääräinen hinta on 226 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ZÜRICH KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu389% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Zürich kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Zürichiin?

Euroopan kauneimpiin ja tyylikkäimpiin kaupunkeihin kuuluva Zürich kutsuu matkailijoita vuoden kaikkina kuukausina. Halvat lennot Zürichiin on helppo saada etenkin lomasesonkien ulkopuolelle, ja esimerkiksi marraskuisin hotellit ja lennot ovat edullisimmillaan.

Kuten useimmissa Keski-Euroopan kaupungeissa, talvisää on Zürichissäkin usein epävakainen ja viileä, mutta läheiset vuoret kutsuvat laskettelemaan. Kesäisin lämpötilat nousevat 20 asteen paremmalle puolelle. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Zürichiin, mieti mitä lomaltasi haluat. Matkat Zürichiin kannattaa suunnitella kesälle, jos toiveissa on nauttia aurinkoisesta lomasta esimerkiksi vaellusretkien merkeissä. Talvisin lomasesonkien ulkopuolella lentoliput Zürichiin – samoin kuin muut matkailupalvelut ja majoitukset – ovat puolestaan hinnoiltaan edullisia.

Halvat lennot Zürichiin on helpointa löytää hintoja vertaamalla ja lentotarjouksia seuraamalla. Vaikka Zürich on kallis kaupunki, pelkät lennot paikan päälle voi saada hyvinkin budjettiystävälliseen hintaan.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Zürich?

43 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Zürich. Tämän lennon lähtölentokenttä on Berliini, ja se on 89 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Zürich. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Zürich omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Zürich?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Zürich kohteeseen Suomi on kesäkuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 142 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Zürich kuukauden kesäkuu aikana, niin lentäminen maaliskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 143 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Zürich?

Paras aika varata lento kohteeseen Zürich kohteesta Suomi on 56 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 177 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Zürich jopa niin halpaan hintaan kuin 103 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Zürich?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Zürich kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 172 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kallein päivä lentää kaupunkiin Zürich on sunnuntai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 219 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Zürich?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Zürich. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 156 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on keskipäivällä. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Zürich on iltapäivällä, kun lennot maksavat noin 216 €.

Löytyykö kaupungin Zürich lähettyviltä muita lentokenttiä?

Zürich kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Thal St Gallen-Altenrhein lentokenttä (77 km kaupungin Zürich keskustasta), Basel EuroAirport Swiss lentokenttä (80 km kaupungin Zürich keskustasta), Mulhouse EuroAirport lentokenttä (80 km kaupungin Zürich keskustasta), Belp lentokenttä (94 km kaupungin Zürich keskustasta) tai Lugano lentokenttä (155 km kaupungin Zürich keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Zürich lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle Basel EuroAirport Swiss lentokenttä keskimääräiseen hintaan 160 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Zürich

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Zürich
Useita lentoyhtiöitä
18. lokakuuta
HEL02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 35m
1 välilasku
ZRH06:45Zürich
20. lokakuuta
ZRH06:50Zürich
2t 45m
HEL09:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. syyskuuta
HEL06:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 45m
1 välilasku
ZRH16:45Zürich
5. syyskuuta
ZRH15:10Zürich
2t 40m
HEL17:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. lokakuuta
HEL07:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 20m
1 välilasku
ZRH15:40Zürich
31. lokakuuta
ZRH13:25Zürich
6t 30m
1 välilasku
HEL19:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
3. syyskuuta
HEL03:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 35m
1 välilasku
ZRH16:45Zürich
6. syyskuuta
ZRH15:10Zürich
2t 40m
HEL17:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. toukokuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 55m
1 välilasku
ZRH10:55Zürich
19. toukokuuta
ZRH05:40Zürich
12t 55m
2 välilaskua
HEL18:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
11. kesäkuuta
HEL02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 15m
1 välilasku
ZRH09:25Zürich
8. heinäkuuta
ZRH16:10Zürich
14t 50m
1 välilasku
HEL07:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Zürich

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Zürich, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä KLM ja SAS
Finnair
19. heinäkuuta
HEL03:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 50m
ZRH06:45Zürich
Finnair
19. toukokuuta
HEL03:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 50m
ZRH06:45Zürich
Finnair
12. toukokuuta
HEL03:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 50m
ZRH06:45Zürich

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Zürichiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Zürich

Suorat lennot Helsingistä Zürichiin tarjoaa suomalaisille lentomatkustajille tuttu kotimainen Finnair. Kaupunkiin on kohtuullisen hyvät lentoyhteydet, sillä lentoja Helsingistä Zürichiin on tarjolla parhaimmillaan neljä päivässä. Lentoaika Helsingistä Zürichiin on noin 2 tuntia 40 minuuttia, kun kyseessä ovat suorat lennot. Halvat lennot Zürichiin on mahdollista saada myös vaihtokenttien kautta. Vaihdollisia lentoja kaupunkiin tarjoavat muun muassa saksalaislentoyhtiöt airberlin ja Lufthansa, latvialainen airBaltic ja skandinaavinen SAS, monien muiden lentoyhtiöiden lisäksi. Kaikki Helsingistä lähtevät lennot nousevat ilmaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta.


Miten pääsen lentokentältä Zürichin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Zürich lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lennot Helsingistä Zürichiin saapuvat kaupungin kansainväliselle lentoasemalle. Kätevin, edullisin ja nopein tapa matkustaa lentokentältä keskustaan on hypätä junaan lentokentän juna-asemalta. Lentokentältä junia keskustan suuntaan lähtee muutaman minuutin välein, ja kaupungin keskustassa junat pysähtyvät esimerkiksi Zürich Hauptbahnhof -asemalla. Lentokentältä voi ottaa keskustaan taksinkin, mutta taksimatkat ovat Sveitsissä melko kalliita, ja matkan hinnaksi tulee noin 70 frangia. [Tarkistettu 29.6.2017] Lentokentältä voi myös vuokrata auton, jos toiveissa on seikkailla Sveitsissä laajemmaltikin.


Suositut lentoreitit Zürich

Etsityimmät lennot Zürich sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Zürich reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 50m
Halvin hinta
104 €
Tampere - Zürich reitin lennot
Lyhyin lentoaika
6t 15m
Halvin hinta
221 €
Vaasa - Zürich reitin lennot
Lyhyin lentoaika
30t 45m
Halvin hinta
292 €
Kokkola-Pietarsaari - Zürich reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 15m
Halvin hinta
350 €
Jyväskylä - Zürich reitin lennot
Lyhyin lentoaika
23t 40m
Halvin hinta
519 €
Kittilä - Zürich reitin lennot
Lyhyin lentoaika
9t 25m
Halvin hinta
692 €
Näytä lisää

Liikkuminen Zürichissä?

Zürichin kaupungin katuja on mukava tutkia jalkaisin, mutta käyttöön kannattaa ottaa myös kaupungin kattava joukkoliikennejärjestelmä. Kaupungissa liikennöivät muun muassa bussit, raitiovaunut ja junat. Kaupungin junaverkosto on nimeltään Zürich S-Bahn. Lipun joukkoliikennevälineisiin voi ostaa esimerkiksi yhdeksi tunniksi (kertalippu) tai päiväksi. Hinnoittelu määräytyy käytettävien vyöhykkeiden mukaan. Zürichin kaupunkivyöhykkeen numero on 110. Kaupungissa toimii joukkoliikenne myös öisin, noin aamuyhdestä aamuyhdeksään.

Hyvä vaihtoehto matkailijoille on ZürichCARD-kortti, jonka voi ostaa 24 tai 72 tunniksi. Kortilla saa matkustaa bussien, junien ja kaapelihissien toisessa luokassa ilman rajoituksia, ja lisäksi korttiin kuuluvat lyhyet laivamatkat ja risteilyt Limmat-joella 5 frangin lisähintaan. Kaupungin museoihin kortilla pääsee ilmaiseksi tai pienestä lisämaksusta. 24 tunnin kortin hinta on 24 frangia ja 72 tunnin kortin hinta 48 frangia, alle 16-vuotiaille lapsille ja nuorille hinnat ovat edullisemmat. [Tarkistettu 29.6.2017]


Tarvitaanko Zürichiin passi tai viisumi?

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Sveitsiin matkustaessaan. Vaikka Sveitsi ei ole EU-valtio, maa kuuluu Suomen tavoin Schengen-alueeseen, ja Schengen-maiden väliltä on poistettu rajatarkastukset. Tästäkin huolimatta Sveitsiin lentävillä on aina oltava mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti, mutta ei ajokortti. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Sveitsissä. Passi tai henkilökortti on paras skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta. Sveitsiin liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Sveitsin-suurlähetystö sijaitsee Bernissä, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Sekä suurlähetystön että Zürichissä sijaitsevan Suomen kunniakonsulaatin yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finlandia.ch.


Vinkkejä Zürichiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Zürichiin?

Halvat lennot Zürichiin voi löytää etenkin lomasesonkien ulkopuolelle. Etsi parhaita lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Zürichin nähtävyydet?

Zürichinjärven upeat maisemat, Sveitsin kansallismuseo ja Grossmünster-katedraali kuuluvat kaupungin tunnetuimpiin vetonauloihin.

Mitä mukaan matkalle Zürichiin?

Saat kaiken tarvittavan paikan päältä, mutta pakkaa vaatteet vuodenaikojen mukaan.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Zürichiin

Sveitsi ei ole EU-maa, joten tarkista roaming-rajoitukset operaattoriltasi. Monissa julkisissa paikoissa on WiFi-yhteyksiä.

Onko Zürichissä turvallista?

Zürich on turvallinen matkailukohde.

Voiko Zürichissä juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Zürichissä?

Tipin jättäminen ei kuulu tapoihin.

Millainen on Zürichin hintataso?

Zürichin hintataso on Helsingin hintatasoa korkeampi.

Mikä on aikaero Suomi-Sveitsi?

Sveitsin aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Zürich?

Välimatka on teitä pitkin noin 2 370 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Zürichissä?

Sveitsin frangeja voi vaihtaa helposti paikan päällä Zürichissä.



Lennot muihin kaupunkeihin Sveitsi

Sittenkin jotain muuta, kuin Zürich? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit lentää Sveitsi
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka