Etsi halvat lennot Zürich

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 4/2
la 11/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Zürich

Yhteenveto Zürich lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

58 €

Halvin meno-paluulennon hinta

145 €

Nopein lentoaika

2t 50m

Liikennöi:

7 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Zürich kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 58 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Zurich).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Zürich kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 145 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Zurich).
Nopein lento kohteeseen Zürich kohteesta Suomi kestää 2t 50m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Zurich).
7 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Zürich mukaan lukien Lufthansa, Air France ja KLM.

Zürich lentotiedot ja trendit

Tutustu Zürich lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Zürich?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Zürich kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 215 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Zürich kuukauden maaliskuu aikana, niin lentäminen tammikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 217 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Zürich?

30 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Zürich. Tämän lennon lähtölentokenttä on Porto, ja se on 96 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Zürich. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Zürich omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Zürich?

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää lentokentälle Zürich kentältä Suomi. Halvin viimeksi maanantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 241 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kallein päivä lentää kaupunkiin Zürich on sunnuntai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 274 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Zürich?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Zürich. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 177 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Zürich on iltapäivällä, kun lennot maksavat noin 285 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Zürich?

Keskimääräinen Suomi–Zürich lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Zurich kestää keskimäärin 2t 50m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Zurich kestää keskimäärin . Zurich on alueen Zürich suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Zürich?

Paras aika varata lento kohteeseen Zürich kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 259 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Zürich jopa niin halpaan hintaan kuin 226 €.

Halvimmat lennot kaupungin Zürich lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Zürich lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Zürich

HALVIN REITTI Helsinki - Zürich

Helsinki (HEL) - Basel EuroAirport Swiss lentokenttä (BSL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Zürich kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Basel EuroAirport Swiss, jolloin hinta on keskimääräinen 233 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ZÜRICHmaaliskuu17% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Zürich lennot maksavat keskimäärin vain 215 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ZÜRICH KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu26% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Zürich lentojen keskimääräinen hinta on 327 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ZÜRICH KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu171% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Zürich kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Zürich

Euroopan kauneimpiin ja tyylikkäimpiin kaupunkeihin kuuluva Zürich kutsuu matkailijoita vuoden kaikkina kuukausina. Halvat lennot Zürichiin on helppo saada etenkin lomasesonkien ulkopuolelle, ja esimerkiksi marraskuisin hotellit ja lennot ovat edullisimmillaan.

Kuten useimmissa Keski-Euroopan kaupungeissa, talvisää on Zürichissäkin usein epävakainen ja viileä, mutta läheiset vuoret kutsuvat laskettelemaan. Kesäisin lämpötilat nousevat 20 asteen paremmalle puolelle. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Zürichiin, mieti mitä lomaltasi haluat. Matkat Zürichiin kannattaa suunnitella kesälle, jos toiveissa on nauttia aurinkoisesta lomasta esimerkiksi vaellusretkien merkeissä. Talvisin lomasesonkien ulkopuolella lentoliput Zürichiin – samoin kuin muut matkailupalvelut ja majoitukset – ovat puolestaan hinnoiltaan edullisia.

Halvat lennot Zürichiin on helpointa löytää hintoja vertaamalla ja lentotarjouksia seuraamalla. Vaikka Zürich on kallis kaupunki, pelkät lennot paikan päälle voi saada hyvinkin budjettiystävälliseen hintaan.

Zürich kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Thal St Gallen-Altenrhein lentokenttä (77 km Zürich keskustasta), Basel EuroAirport Swiss lentokenttä (80 km Zürich keskustasta), Mulhouse EuroAirport lentokenttä (80 km Zürich keskustasta), Belp lentokenttä (94 km Zürich keskustasta) tai Lugano lentokenttä (155 km Zürich keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voit löytää tarjouksia kentälle Basel EuroAirport Swiss lentokenttä keskimääräiseen hintaan 243 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Zürich

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Zürich

Muut matkustamoluokat Zürich lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Zürich lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Zürich?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Zürich

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Zürich?

Lentäessäsi kohteeseen Zürich kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Finnair, Lufthansa, Scandinavian Airlines tai airBaltic. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

Finnair lennot kohteeseen Zürich

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Zürich on Finnair, ja se liikennöi 8 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema, ja paras tarjous Finnair lennolle kohteeseen Zürich on 155 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Zürich, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 328 Finnair Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,7.

KLM lennot kohteeseen Zürich

KLM (7,6/10, 178 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Zürich tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 141 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Zürich on keskimäärin viikossa 29 KLM lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Zürich ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Zürich lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Lennot Helsingistä Zürichiin saapuvat kaupungin kansainväliselle lentoasemalle. Kätevin, edullisin ja nopein tapa matkustaa lentokentältä keskustaan on hypätä junaan lentokentän juna-asemalta. Lentokentältä junia keskustan suuntaan lähtee muutaman minuutin välein, ja kaupungin keskustassa junat pysähtyvät esimerkiksi Zürich Hauptbahnhof -asemalla. Lentokentältä voi ottaa keskustaan taksinkin, mutta taksimatkat ovat Sveitsissä melko kalliita, ja matkan hinnaksi tulee noin 70 frangia. Lentokentältä voi myös vuokrata auton, jos toiveissa on seikkailla Sveitsissä laajemmaltikin.


Zürich: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Zürich
Helsinki - Zürich reitin lennot
Nopein lentoaika2t 50m
Halvin hinta145 €
Kittilä - Zürich reitin lennot
Nopein lentoaika7t 05m
Halvin hinta409 €
Jyväskylä - Zürich reitin lennot
Nopein lentoaika13t 35m
Halvin hinta567 €
Kokkola-Pietarsaari - Zürich reitin lennot
Nopein lentoaika12t 10m
Halvin hinta409 €
Vaasa - Zürich reitin lennot
Nopein lentoaika5t 05m
Halvin hinta536 €
Tampere - Zürich reitin lennot
Nopein lentoaika4t 50m
Halvin hinta264 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Zürich

Zürichin kaupungin katuja on mukava tutkia jalkaisin, mutta käyttöön kannattaa ottaa myös kaupungin kattava joukkoliikennejärjestelmä. Kaupungissa liikennöivät muun muassa bussit, raitiovaunut ja junat. Kaupungin junaverkosto on nimeltään Zürich S-Bahn. Lipun joukkoliikennevälineisiin voi ostaa esimerkiksi yhdeksi tunniksi (kertalippu) tai päiväksi. Hinnoittelu määräytyy käytettävien vyöhykkeiden mukaan. Zürichin kaupunkivyöhykkeen numero on 110. Kaupungissa toimii joukkoliikenne myös öisin, noin aamuyhdestä aamuyhdeksään.

Hyvä vaihtoehto matkailijoille on ZürichCARD-kortti, jonka voi ostaa 24 tai 72 tunniksi. Kortilla saa matkustaa bussien, junien ja kaapelihissien toisessa luokassa ilman rajoituksia, ja lisäksi korttiin kuuluvat lyhyet laivamatkat ja risteilyt Limmat-joella 5 frangin lisähintaan. Kaupungin museoihin kortilla pääsee ilmaiseksi tai pienestä lisämaksusta. 24 tunnin kortin hinta on 24 frangia ja 72 tunnin kortin hinta 48 frangia, alle 16-vuotiaille lapsille ja nuorille hinnat ovat edullisemmat.


Kohteen Zürich viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Sveitsiin matkustaessaan. Vaikka Sveitsi ei ole EU-valtio, maa kuuluu Suomen tavoin Schengen-alueeseen, ja Schengen-maiden väliltä on poistettu rajatarkastukset. Tästäkin huolimatta Sveitsiin lentävillä on aina oltava mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti, mutta ei ajokortti. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Sveitsissä. Passi tai henkilökortti on paras skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta. Sveitsiin liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Sveitsin-suurlähetystö sijaitsee Bernissä, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Sekä suurlähetystön että Zürichissä sijaitsevan Suomen kunniakonsulaatin yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finlandia.ch.


Aloita matkan suunnittelu - Zürich


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Zürich

Halvat lennot Zürichiin voi löytää etenkin lomasesonkien ulkopuolelle. Etsi parhaita lentotarjouksia.

Zürichinjärven upeat maisemat, Sveitsin kansallismuseo ja Grossmünster-katedraali kuuluvat kaupungin tunnetuimpiin vetonauloihin.

Saat kaiken tarvittavan paikan päältä, mutta pakkaa vaatteet vuodenaikojen mukaan.

Zürich on turvallinen matkailukohde.

Hanavettä voi juoda huoletta.

Tipin jättäminen ei kuulu tapoihin.

Zürichin hintataso on Helsingin hintatasoa korkeampi.

Sveitsin aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Välimatka on teitä pitkin noin 2 370 kilometriä.

Sveitsin frangeja voi vaihtaa helposti paikan päällä Zürichissä.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Sveitsi

Eikö sittenkään Zürich? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Sveitsi

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Zürich on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Zürich.

Kaikki lentohaut kohteeseen Zürich momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Zürich, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Zürich on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.