Halvat lennot Zürich

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 24/1
ma 31/1

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Zürich lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Zürich lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Zürich

HALVIN REITTI Helsinki - Zürich

Helsinki (HEL) - Zürich (ZRH)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Zürich kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Zürich, jolloin hinta on keskimääräinen 188 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ZÜRICHkesäkuu20% halvempikesäkuu aikana Helsinki - Zürich lennot maksavat keskimäärin vain 150 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ZÜRICH KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu27% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Zürich lentojen keskimääräinen hinta on 239 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ZÜRICH KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu389% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Zürich kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Zürich?

Euroopan kauneimpiin ja tyylikkäimpiin kaupunkeihin kuuluva Zürich kutsuu matkailijoita vuoden kaikkina kuukausina. Halvat lennot Zürichiin on helppo saada etenkin lomasesonkien ulkopuolelle, ja esimerkiksi marraskuisin hotellit ja lennot ovat edullisimmillaan.

Kuten useimmissa Keski-Euroopan kaupungeissa, talvisää on Zürichissäkin usein epävakainen ja viileä, mutta läheiset vuoret kutsuvat laskettelemaan. Kesäisin lämpötilat nousevat 20 asteen paremmalle puolelle. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Zürichiin, mieti mitä lomaltasi haluat. Matkat Zürichiin kannattaa suunnitella kesälle, jos toiveissa on nauttia aurinkoisesta lomasta esimerkiksi vaellusretkien merkeissä. Talvisin lomasesonkien ulkopuolella lentoliput Zürichiin – samoin kuin muut matkailupalvelut ja majoitukset – ovat puolestaan hinnoiltaan edullisia.

Halvat lennot Zürichiin on helpointa löytää hintoja vertaamalla ja lentotarjouksia seuraamalla. Vaikka Zürich on kallis kaupunki, pelkät lennot paikan päälle voi saada hyvinkin budjettiystävälliseen hintaan.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Zürich?

  41 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Zürich. Tämän lennon lähtölentokenttä on Madrid, ja se on 86 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Zürich. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Zürich omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Zürich?

  Halvin kuukausi lentää kohteesta Zürich kohteeseen Suomi on kesäkuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 150 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Zürich kuukauden kesäkuu aikana, niin lentäminen maaliskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 151 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Zürich?

  Paras aika varata lento kohteeseen Zürich kohteesta Suomi on 56 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 188 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Zürich jopa niin halpaan hintaan kuin 105 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Zürich?

  Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Zürich kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 182 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kallein päivä lentää kaupunkiin Zürich on sunnuntai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 231 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Zürich?

  Keskipäivällä on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Zürich. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 165 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on keskipäivällä. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Zürich on iltapäivällä, kun lennot maksavat noin 229 €.

 • Löytyykö kaupungin Zürich lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Zürich kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Thal St Gallen-Altenrhein lentokenttä (77 km kaupungin Zürich keskustasta), Basel EuroAirport Swiss lentokenttä (80 km kaupungin Zürich keskustasta), Mulhouse EuroAirport lentokenttä (80 km kaupungin Zürich keskustasta), Belp lentokenttä (94 km kaupungin Zürich keskustasta) tai Lugano lentokenttä (155 km kaupungin Zürich keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

 • Voiko kaupunkiin Zürich lentää jotenkin halvemmalla?

  Voit löytää tarjouksia kentälle Basel EuroAirport Swiss lentokenttä keskimääräiseen hintaan 115 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Zürich

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Zürich
Useita lentoyhtiöitä
16. maaliskuuta
HEL18:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 00m
2 välilaskua
ZRH14:15Zürich
21. maaliskuuta
ZRH05:40Zürich
10t 20m
1 välilasku
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
31. maaliskuuta
HEL05:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 45m
1 välilasku
ZRH10:35Zürich
3. huhtikuuta
ZRH10:15Zürich
17t 50m
1 välilasku
HEL04:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
29. tammikuuta
HEL06:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 10m
1 välilasku
ZRH13:30Zürich
16. helmikuuta
ZRH05:20Zürich
4t 35m
1 välilasku
HEL09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
14. helmikuuta
HEL07:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 45m
1 välilasku
ZRH17:40Zürich
20. helmikuuta
ZRH07:15Zürich
11t 50m
1 välilasku
HEL19:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
10. maaliskuuta
HEL02:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 05m
1 välilasku
ZRH07:05Zürich
12. maaliskuuta
ZRH01:30Zürich
5t 40m
1 välilasku
HEL07:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. maaliskuuta
HEL18:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 25m
1 välilasku
ZRH16:40Zürich
21. maaliskuuta
ZRH05:40Zürich
10t 20m
1 välilasku
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Zürich

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Zürich, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä KLM ja SAS
Useita lentoyhtiöitä
14. maaliskuuta
HEL17:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 40m
2 välilaskua
ZRH18:05Zürich
SAS
5. maaliskuuta
HEL06:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 10m
1 välilasku
ZRH13:30Zürich
KLM
14. maaliskuuta
HEL09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 30m
1 välilasku
ZRH19:25Zürich

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Zürich?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Zürich
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Zürich?

  Lentäessäsi kohteeseen Zürich kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Finnair, SAS, Lufthansa tai airBaltic. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.


Zürich ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Zürich lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Lennot Helsingistä Zürichiin saapuvat kaupungin kansainväliselle lentoasemalle. Kätevin, edullisin ja nopein tapa matkustaa lentokentältä keskustaan on hypätä junaan lentokentän juna-asemalta. Lentokentältä junia keskustan suuntaan lähtee muutaman minuutin välein, ja kaupungin keskustassa junat pysähtyvät esimerkiksi Zürich Hauptbahnhof -asemalla. Lentokentältä voi ottaa keskustaan taksinkin, mutta taksimatkat ovat Sveitsissä melko kalliita, ja matkan hinnaksi tulee noin 70 frangia. Lentokentältä voi myös vuokrata auton, jos toiveissa on seikkailla Sveitsissä laajemmaltikin.


Zürich: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Zürich
Kokkola-Pietarsaari - Zürich reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 15m
Halvin hinta369 €
Helsinki - Zürich reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 50m
Halvin hinta105 €
Kittilä - Zürich reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 45m
Halvin hinta328 €
Jyväskylä - Zürich reitin lennot
Lyhyin lentoaika23t 40m
Halvin hinta549 €
Vaasa - Zürich reitin lennot
Lyhyin lentoaika8t 45m
Halvin hinta397 €
Tampere - Zürich reitin lennot
Lyhyin lentoaika35t 25m
Halvin hinta350 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Zürich

Zürichin kaupungin katuja on mukava tutkia jalkaisin, mutta käyttöön kannattaa ottaa myös kaupungin kattava joukkoliikennejärjestelmä. Kaupungissa liikennöivät muun muassa bussit, raitiovaunut ja junat. Kaupungin junaverkosto on nimeltään Zürich S-Bahn. Lipun joukkoliikennevälineisiin voi ostaa esimerkiksi yhdeksi tunniksi (kertalippu) tai päiväksi. Hinnoittelu määräytyy käytettävien vyöhykkeiden mukaan. Zürichin kaupunkivyöhykkeen numero on 110. Kaupungissa toimii joukkoliikenne myös öisin, noin aamuyhdestä aamuyhdeksään.

Hyvä vaihtoehto matkailijoille on ZürichCARD-kortti, jonka voi ostaa 24 tai 72 tunniksi. Kortilla saa matkustaa bussien, junien ja kaapelihissien toisessa luokassa ilman rajoituksia, ja lisäksi korttiin kuuluvat lyhyet laivamatkat ja risteilyt Limmat-joella 5 frangin lisähintaan. Kaupungin museoihin kortilla pääsee ilmaiseksi tai pienestä lisämaksusta. 24 tunnin kortin hinta on 24 frangia ja 72 tunnin kortin hinta 48 frangia, alle 16-vuotiaille lapsille ja nuorille hinnat ovat edullisemmat.


Kohteen Zürich viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Sveitsiin matkustaessaan. Vaikka Sveitsi ei ole EU-valtio, maa kuuluu Suomen tavoin Schengen-alueeseen, ja Schengen-maiden väliltä on poistettu rajatarkastukset. Tästäkin huolimatta Sveitsiin lentävillä on aina oltava mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti, mutta ei ajokortti. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Sveitsissä. Passi tai henkilökortti on paras skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta. Sveitsiin liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Sveitsin-suurlähetystö sijaitsee Bernissä, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Sekä suurlähetystön että Zürichissä sijaitsevan Suomen kunniakonsulaatin yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finlandia.ch.


Aloita matkan suunnittelu - Zürich


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Zürich

Miten löydän halvimmat lennot Zürichiin?

Halvat lennot Zürichiin voi löytää etenkin lomasesonkien ulkopuolelle. Etsi parhaita lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Zürichin nähtävyydet?

Zürichinjärven upeat maisemat, Sveitsin kansallismuseo ja Grossmünster-katedraali kuuluvat kaupungin tunnetuimpiin vetonauloihin.

Mitä mukaan matkalle Zürichiin?

Saat kaiken tarvittavan paikan päältä, mutta pakkaa vaatteet vuodenaikojen mukaan.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Zürichiin

Sveitsi ei ole EU-maa, joten tarkista roaming-rajoitukset operaattoriltasi. Monissa julkisissa paikoissa on WiFi-yhteyksiä.

Onko Zürichissä turvallista?

Zürich on turvallinen matkailukohde.

Voiko Zürichissä juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Zürichissä?

Tipin jättäminen ei kuulu tapoihin.

Millainen on Zürichin hintataso?

Zürichin hintataso on Helsingin hintatasoa korkeampi.

Mikä on aikaero Suomi-Sveitsi?

Sveitsin aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Zürich?

Välimatka on teitä pitkin noin 2 370 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Zürichissä?

Sveitsin frangeja voi vaihtaa helposti paikan päällä Zürichissä.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Sveitsi

Eikö sittenkään Zürich? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Sveitsi