Halvat lennot Rooma

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Rooma (FCO)
ke 4.8.
ke 11.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Rooma lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Rooma lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Rooma

Helsinki (HEL) - Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (FCO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Rooma kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 201 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ROOMAelokuu11% halvempielokuu aikana Helsinki - Rooma lennot maksavat keskimäärin vain 182 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ROOMA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu28% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Rooma lentojen keskimääräinen hinta on 262 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ROOMA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu214% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Rooma kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Rooma?

Kulttuurikaupunki Rooma viettelee matkustajia kaikkina vuodenaikoina, ja halvat lennot Roomaan houkuttelevat matkailijoita esimerkiksi viikonloppulomille myös suosituimpien turistisesonkien ulkopuolella. Miettiessä, milloin on paras aika matkustaa Roomaan, ota huomioon matkabudjettisi. Kesäsesonki on auringon maassa Italiassa kiireisintä matkailuaikaa, joten hotelli- ja muut palvelut voivat tulla kesäkuukausina kalliiksi. Pelkät lennot Roomaan voi tosin saada helposti edulliseen hintaan kesällekin. Rooman sää on kesäisin kuuma, ja lämpötila voi esimerkiksi kesäkuussa huidella jo 30 asteen tienoilla, myöhemmin kesällä korkeammissakin lukemissa.

Halvimmat lennot ja hotellit Roomaan varataan yleensä vuoden alkuun; etenkin maaliskuussa on helppo löytää halvat lennot Roomaan. Budjettimatkailija nauttii näistä kuukausista, kun palvelut ja majoituksen saa halvalla hinnalla.

Jos pohdit, milloin kannattaa ostaa lentoliput Roomaan, yritä olla ajoissa asialla. Kaupunki on suosittu kohde, ja etenkin suosituimpien matkustussesonkien lähestyessä hinnat nousevat. Toisaalta lentotarjouksen Roomaan voit bongata milloin tahansa – tartu siihen.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Rooma?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Rooma kaupungista Palermo oli 51 €. Tämä on 77 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Rooma. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Rooma omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Rooma?

elokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Rooma kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 182 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Rooma kuukauden elokuu aikana, niin lentäminen toukokuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 187 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Rooma?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Rooma kohteesta Suomi, kun varaat 53 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Rooma hintaan, joka on noin 205 €, kun etsit 53 päivää etukäteen. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Rooma tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Rooma hintaan 118 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Rooma?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Rooma on maanantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Rooma maanantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 185 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä torstai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 228 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Rooma.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Rooma?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Rooma ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Rooma keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 177 €. Lennot kaupunkiin Rooma ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 226 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Löytyykö kaupungin Rooma lähettyviltä muita lentokenttiä?

Rooma kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (24 km kaupungin Rooma keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Rooma lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Rooma Ciampino lentokenttä ovat keskimäärin 223 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Rooma. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Rooma

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Rooma
Useita lentoyhtiöitä
7. syyskuuta
HEL07:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 20m
1 välilasku
CIA13:20Rooma Ciampino
14. syyskuuta
CIA02:25Rooma Ciampino
6t 10m
1 välilasku
HEL08:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. syyskuuta
HEL07:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 15m
1 välilasku
CIA13:25Rooma Ciampino
12. syyskuuta
CIA02:20Rooma Ciampino
6t 15m
1 välilasku
HEL08:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
7. syyskuuta
HEL13:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 10m
1 välilasku
FCO20:05Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema
14. syyskuuta
FCO02:25Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema
9t 35m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
22. marraskuuta
HEL01:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 25m
1 välilasku
FCO10:50Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema
1. joulukuuta
FCO01:10Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema
9t 15m
1 välilasku
HEL10:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
30. syyskuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 25m
2 välilaskua
CIA18:55Rooma Ciampino
3. lokakuuta
CIA02:20Rooma Ciampino
6t 15m
1 välilasku
HEL08:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. syyskuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 25m
2 välilaskua
CIA17:00Rooma Ciampino
12. syyskuuta
CIA02:20Rooma Ciampino
6t 15m
1 välilasku
HEL08:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Rooma

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Rooma, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Blue Air
19. lokakuuta
HEL10:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 00m
1 välilasku
FCO16:25Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema
Ryanair
7. joulukuuta
HEL17:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 50m
1 välilasku
CIA05:55Rooma Ciampino
Useita lentoyhtiöitä
9. syyskuuta
HEL07:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 39m
2 välilaskua
FCO20:59Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Rooma?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Rooma

Suorat lennot Roomaan myy suomalaisille tuttu Finnair ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Mikäli matka-aikatauluun mahtuu yksi välilasku, suosittuja yhteyksiä Helsingistä Roomaan tarjoavat esimerkiksi KLM, Lufthansa, airberlin ja SAS. Valinnanvaraa kaupungin ystävillä siis on, halvat lennot Roomaan löytyvät varmasti. Helsinki-Vantaan lentokentältä lähtevät lennot ovat perillä Roomassa noin 3,5 tunnissa, toisin sanoen lentoaika on sopivan lyhyt tiivistäkin kaupunkilomaa silmällä pitäen.

Jos suunnitelmissa on matka Roomaan, vertaa lentolippujen hintoja ja mitä ne pitävät sisällään – esimerkiksi kuuluuko lennon hintaan ruoka- tai juomatarjoilua. Suurienkin lentoyhtiöiden edullisin lipputyyppi sisältää yleensä vain käsimatkatavaran, eli jos mukaan lähtee käsimatkatavaraa kookkaampi matkalaukku, tutki tarkkaan lipputyyppien matkatavararajoitukset. Lisäpalveluna ruumaan kirjattavan matkatavaran voi ostaa kaikilla lentoyhtiöillä.


Miten pääsen lentokentältä Rooman keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Rooma lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Roomassa matkailijoita palvelee kaksi lentoasemaa: Ciampino ja Fiumicino. Niistä suurempi, Fiumicinon lentoasema, tunnetaan myös nimellä Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema. Varsinkin Fiumicinon kentältä kulkuyhteydet keskustaan ovat hyvät, ja Leonardo Express -lentokenttäjuna kuljettaa matkustajat keskustaan ilman pysähtymisiä matkan varrella.


Suositut lentoreitit Rooma

Etsityimmät lennot Rooma sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Rooma reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 25m
Halvin hinta
135 €
Turku - Rooma reitin lennot
Lyhyin lentoaika
6t 45m
Halvin hinta
346 €

Liikkuminen Roomassa?

Kaunista Roomaa kelpaa ihailla kävellen tai polkupyörän selästä, mutta myös kaupungin joukkoliikenne palvelee matkustajia erinomaisesti. Julkisen liikenteen verkostoon kuuluvat metro, raitiovaunut sekä bussit. Helpoimmin liikennevälineissä ja kaupungin nähtävyyksissä voi sukkuloida Roma Pass -kortin avulla, mutta myös monia muita lipputyyppejä on tarjolla. Kertalippu joukkoliikennevälineisiin maksaa noin 1,50 euroa (voimassa 100 minuuttia leimaamisen jälkeen), 24 tunnin lippu noin 7 euroa ja 48 tunnin kortti noin 13 euroa. [Tarkistettu 6.6.2017]

Kaupungissa risteilevät myös suositut Open Bus Vatican & Rome -turistibussit, joiden kyydissä on helppo kiertää tärkeimmät nähtävyydet. Millä vain pysäkillä voi jäädä pois ja nousta uudestaan kyytiin. Pyöräilyhullujen on hyvä tietää, että polkupyörien tuntivuokra Roomassa alkaa noin 4 eurosta. [Tarkistettu 6.6.2017] Takseissa on oltava aina käytössä taksamittari.


Tarvitaanko Roomaan passi?

Suomalaiselle Italiaan reissaaminen on vaivatonta, sillä Italia on Suomen tavoin EU-valtio ja kuuluu myös Schengen-sopimusalueeseen. Tästä huolimatta Roomaan lentävillä on oltava aina mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusdokumentiksi. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Italiassa. Passi tai henkilökortti on paras skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta.

Italiaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivulle voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Italian-suurlähetystö sijaitsee Roomassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä osoitteesta http://www.finland.it/ löytyvien yhteystietojen avulla.


Vinkkejä Roomaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Roomaan?

Suosi kuukausia lomasesonkien ulkopuolella ja seuraa lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Rooman nähtävyydet?

Colosseum, Pantheon ja Pietarinkirkko kuuluvat historiallisen Rooman kuuluisimpiin nähtävyyksiin.

Mitä mukaan matkalle Roomaan?

Italia–suomi-sanakirjasta tai sanakirjasovelluksesta kännykässä voi olla hyötyä, englantia ei puhuta kaikkialla.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Roomassa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Roomassa turvallista?

Rooma on kohtalaisen turvallinen, tosin taskuvarkaiden suhteen on oltava varuillaan.

Voiko Roomassa juoda kraanavettä?

Kraanavesi on juomakelpoista, mutta sen kalkkipitoisuuden vuoksi monet suosivat pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Roomassa?

Hyvästä palvelusta tipataan.

Millainen on Rooman hintataso?

Roomassa ravintolaruoka on hieman kalliimpaa kuin Suomessa, mutta monet palvelut, esimerkiksi julkinen liikenne, tulevat edullisemmiksi.

Mikä on aikaero Suomi-Italia?

Aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Rooma?

Välimatka on noin 2800 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka