Etsi halpoja lentoja Roomaan alk. 30 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 27/3
ma 3/4

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Roomaan

Yhteenveto Rooman lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

30 €

Halvin meno-paluulennon hinta

46 €

Nopein lentoaika

3t 25m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Rooma kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 30 € (Turku - Rooma Leonardo da Vinci).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Rooma kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 46 € (Turku - Rooma Leonardo da Vinci).
Nopein lento kohteeseen Rooma kohteesta Suomi kestää 3t 25m (Turku - Rooma Leonardo da Vinci).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Rooma mukaan lukien Scandinavian Airlines, Norwegian ja Ryanair.

Rooman lentotiedot ja trendit

Tutustu Rooman lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Rooma?

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Rooma kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 222 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Rooma kuukauden maaliskuu aikana, niin lentäminen marraskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 222 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Rooma?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Rooma kaupungista Catania oli 17 €. Tämä on 88 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Rooma. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Rooma omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Rooma?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Rooma on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Rooma tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 253 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä lauantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 293 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Rooma.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Rooma?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Rooma ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Rooma illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 166 €. Lennot kaupunkiin Rooma ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 286 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Rooma?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Tampere-Pirkkala, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Rooma (Rooma Leonardo da Vinci), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 3t 25m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Rooma?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Rooma kohteesta Suomi, kun varaat 60 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Rooma hintaan, joka on noin 260 €, kun etsit 60 päivää etukäteen. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Rooma tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Rooma hintaan 245 €.

Halvimmat lennot kaupungin Rooma lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Rooma lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Rooma

Turku (TKU) - Rooma (ROM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Rooma kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Turku kentälle Rooma, jolloin hinta on keskimääräinen 185 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ROOMAmaaliskuu15% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Rooma lennot maksavat keskimäärin vain 222 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ROOMA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu18% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Rooma lentojen keskimääräinen hinta on 308 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ROOMA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu226% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Rooma kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Roomaan

Kulttuurikaupunki Rooma viettelee matkustajia kaikkina vuodenaikoina, ja halvat lennot Roomaan houkuttelevat matkailijoita esimerkiksi viikonloppulomille myös suosituimpien turistisesonkien ulkopuolella. Miettiessä, milloin on paras aika matkustaa Roomaan, ota huomioon matkabudjettisi. Kesäsesonki on auringon maassa Italiassa kiireisintä matkailuaikaa, joten hotelli- ja muut palvelut voivat tulla kesäkuukausina kalliiksi. Pelkät lennot Roomaan voi tosin saada helposti edulliseen hintaan kesällekin. Rooman sää on kesäisin kuuma, ja lämpötila voi esimerkiksi kesäkuussa huidella jo 30 asteen tienoilla, myöhemmin kesällä korkeammissakin lukemissa.

Halvimmat lennot ja hotellit Roomaan varataan yleensä vuoden alkuun; etenkin maaliskuussa on helppo löytää halvat lennot Roomaan. Budjettimatkailija nauttii näistä kuukausista, kun palvelut ja majoituksen saa halvalla hinnalla.

Jos pohdit, milloin kannattaa ostaa lentoliput Roomaan, yritä olla ajoissa asialla. Kaupunki on suosittu kohde, ja etenkin suosituimpien matkustussesonkien lähestyessä hinnat nousevat. Toisaalta lentotarjouksen Roomaan voit bongata milloin tahansa – tartu siihen.

Rooma kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä (24 km Rooma keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Lentojen hinnat kentälle Rooma Ciampino lentokenttä ovat keskimäärin 142 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Rooma. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Rooma

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Rooma
Wizz Air
18. huhtikuuta
TKU18:45Turku
3t 25m
FCO22:10Rooma Leonardo da Vinci
20. huhtikuuta
FCO01:45Rooma Leonardo da Vinci
3t 35m
TKU05:20Turku
Wizz Air
18. huhtikuuta
TKU18:45Turku
3t 25m
FCO22:10Rooma Leonardo da Vinci
20. huhtikuuta
FCO01:45Rooma Leonardo da Vinci
3t 35m
TKU05:20Turku
Wizz Air
18. huhtikuuta
TKU18:45Turku
3t 25m
FCO22:10Rooma Leonardo da Vinci
20. huhtikuuta
FCO01:45Rooma Leonardo da Vinci
3t 35m
TKU05:20Turku
Wizz Air
11. huhtikuuta
TKU18:45Turku
3t 25m
FCO22:10Rooma Leonardo da Vinci
13. huhtikuuta
FCO01:45Rooma Leonardo da Vinci
3t 35m
TKU05:20Turku
Wizz Air
11. huhtikuuta
TKU18:45Turku
3t 25m
FCO22:10Rooma Leonardo da Vinci
13. huhtikuuta
FCO01:45Rooma Leonardo da Vinci
3t 35m
TKU05:20Turku
Wizz Air
11. huhtikuuta
TKU18:45Turku
3t 25m
FCO22:10Rooma Leonardo da Vinci
13. huhtikuuta
FCO01:45Rooma Leonardo da Vinci
3t 35m
TKU05:20Turku

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Rooma

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Rooma, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian, Ryanair ja Wizz Air
Wizz Air
28. maaliskuuta
TKU18:45Turku
3t 25m
FCO22:10Rooma Leonardo da Vinci
Useita lentoyhtiöitä
17. huhtikuuta
HEL16:35Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 40m
1 välilasku
FCO07:15Rooma Leonardo da Vinci
Useita lentoyhtiöitä
18. huhtikuuta
HEL11:45Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 55m
2 välilaskua
FCO04:40Rooma Leonardo da Vinci

Muut matkustamoluokat Rooma lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Rooma lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Rooma?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Rooma

Finnair on suosittu valinta kohteeseen Rooma matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 7 lentoa joka viikko kohteeseen Rooma lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Helsinki-Vantaan lentoasema. Finnair lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 133 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 336 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Finnair keskimäärin pisteet: 7,7/10.

KLM lentotarjoukset kohteeseen Rooma ovat alkaen 181 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana KLM lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Catania Fontanarossa on suosituin KLM lähtöpiste kohteen Rooma lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. KLM on saanut pistemäärän 7,5/10 181 arvostelujen perusteella.


Rooma ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Rooma lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Rooma keskustaan

Roomassa matkailijoita palvelee kaksi lentoasemaa: Ciampino ja Fiumicino. Niistä suurempi, Fiumicinon lentoasema, tunnetaan myös nimellä Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema. Varsinkin Fiumicinon kentältä kulkuyhteydet keskustaan ovat hyvät, ja Leonardo Express -lentokenttäjuna kuljettaa matkustajat keskustaan ilman pysähtymisiä matkan varrella.


Rooma: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Rooma
Turku - Rooma reitin lennot
Nopein lentoaika3t 25m
Halvin hinta47 €
Helsinki - Rooma reitin lennot
Nopein lentoaika6t 10m
Halvin hinta169 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Rooma

Kaunista Roomaa kelpaa ihailla kävellen tai polkupyörän selästä, mutta myös kaupungin joukkoliikenne palvelee matkustajia erinomaisesti. Julkisen liikenteen verkostoon kuuluvat metro, raitiovaunut sekä bussit. Helpoimmin liikennevälineissä ja kaupungin nähtävyyksissä voi sukkuloida Roma Pass -kortin avulla, mutta myös monia muita lipputyyppejä on tarjolla. Kertalippu joukkoliikennevälineisiin maksaa noin 1,50 euroa (voimassa 100 minuuttia leimaamisen jälkeen), 24 tunnin lippu noin 7 euroa ja 48 tunnin kortti noin 13 euroa.

Kaupungissa risteilevät myös suositut Open Bus Vatican & Rome -turistibussit, joiden kyydissä on helppo kiertää tärkeimmät nähtävyydet. Millä vain pysäkillä voi jäädä pois ja nousta uudestaan kyytiin. Pyöräilyhullujen on hyvä tietää, että polkupyörien tuntivuokra Roomassa alkaa noin 4 eurosta. Takseissa on oltava aina käytössä taksamittari.


Kohteen Rooma viisumivaatimukset

Suomalaiselle Italiaan reissaaminen on vaivatonta, sillä Italia on Suomen tavoin EU-valtio ja kuuluu myös Schengen-sopimusalueeseen. Tästä huolimatta Roomaan lentävillä on oltava aina mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusdokumentiksi. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Italiassa. Passi tai henkilökortti on paras skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta.

Italiaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivulle voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Italian-suurlähetystö sijaitsee Roomassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä osoitteesta http://www.finland.it/ löytyvien yhteystietojen avulla.


Aloita matkan suunnittelu - Rooma


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Rooma

Suosi kuukausia lomasesonkien ulkopuolella ja seuraa lentotarjouksia.

Colosseum, Pantheon ja Pietarinkirkko kuuluvat historiallisen Rooman kuuluisimpiin nähtävyyksiin.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Rooma. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kaikki lentohaut kohteeseen Rooma momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.