Halvat lennot Rooma

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Rooma (ROM)
to 6.5.
to 13.5.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Rooma lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Rooma lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Rooma

Helsinki (HEL) - Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (FCO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Rooma kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 199 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ROOMAelokuu11% halvempielokuu aikana Helsinki - Rooma lennot maksavat keskimäärin vain 180 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ROOMA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu28% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Rooma lentojen keskimääräinen hinta on 259 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ROOMA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu214% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Rooma kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Rooma?

Kulttuurikaupunki Rooma viettelee matkustajia kaikkina vuodenaikoina, ja halvat lennot Roomaan houkuttelevat matkailijoita esimerkiksi viikonloppulomille myös suosituimpien turistisesonkien ulkopuolella. Miettiessä, milloin on paras aika matkustaa Roomaan, ota huomioon matkabudjettisi. Kesäsesonki on auringon maassa Italiassa kiireisintä matkailuaikaa, joten hotelli- ja muut palvelut voivat tulla kesäkuukausina kalliiksi. Pelkät lennot Roomaan voi tosin saada helposti edulliseen hintaan kesällekin. Rooman sää on kesäisin kuuma, ja lämpötila voi esimerkiksi kesäkuussa huidella jo 30 asteen tienoilla, myöhemmin kesällä korkeammissakin lukemissa.

Halvimmat lennot ja hotellit Roomaan varataan yleensä vuoden alkuun; etenkin maaliskuussa on helppo löytää halvat lennot Roomaan. Budjettimatkailija nauttii näistä kuukausista, kun palvelut ja majoituksen saa halvalla hinnalla.

Jos pohdit, milloin kannattaa ostaa lentoliput Roomaan, yritä olla ajoissa asialla. Kaupunki on suosittu kohde, ja etenkin suosituimpien matkustussesonkien lähestyessä hinnat nousevat. Toisaalta lentotarjouksen Roomaan voit bongata milloin tahansa – tartu siihen.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Rooma?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Rooma kaupungista Palermo oli 50 €. Tämä on 77 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Rooma. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Rooma omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Rooma?

elokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Rooma kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 180 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Rooma kuukauden elokuu aikana, niin lentäminen toukokuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 185 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Rooma?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Rooma kohteesta Suomi, kun varaat 53 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Rooma hintaan, joka on noin 203 €, kun etsit 53 päivää etukäteen. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Rooma tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Rooma hintaan 117 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Rooma?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Rooma on maanantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Rooma maanantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 183 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä torstai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 225 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Rooma.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Rooma?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Rooma ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Rooma keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 175 €. Lennot kaupunkiin Rooma ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 223 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Löytyykö kaupungin Rooma lähettyviltä muita lentokenttiä?

Rooma kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (24 km kaupungin Rooma keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Rooma lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Rooma Ciampino lentokenttä ovat keskimäärin 220 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Rooma. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Rooma

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Rooma
Lufthansa
16. heinäkuuta
HEL02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 15m
1 välilasku
FCO09:25Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema
29. heinäkuuta
FCO14:05Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema
4t 40m
1 välilasku
HEL18:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
25. kesäkuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 50m
1 välilasku
FCO08:50Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema
14. heinäkuuta
FCO08:40Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema
10t 35m
1 välilasku
HEL19:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
15. heinäkuuta
HEL02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 45m
1 välilasku
FCO06:55Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema
5. elokuuta
FCO06:45Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema
12t 00m
1 välilasku
HEL18:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
19. heinäkuuta
HEL10:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 40m
1 välilasku
FCO19:45Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema
29. heinäkuuta
FCO02:30Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema
10t 00m
1 välilasku
HEL12:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
12. heinäkuuta
HEL10:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 40m
1 välilasku
FCO19:45Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema
4. elokuuta
FCO02:30Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema
10t 00m
1 välilasku
HEL12:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Vueling
29. kesäkuuta
HEL16:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 30m
1 välilasku
FCO06:10Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema
6. heinäkuuta
FCO06:00Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema
9t 00m
1 välilasku
HEL15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Rooma

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Rooma, katso tarjouksiamme alapuolelta.
Finnair
27. lokakuuta
HEL12:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 25m
FCO15:45Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema
Finnair
2. heinäkuuta
HEL03:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 25m
FCO07:00Rooma Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. heinäkuuta
HEL05:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 00m
1 välilasku
CIA11:40Rooma Ciampino

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Rooma?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Rooma

Suorat lennot Roomaan myy suomalaisille tuttu Finnair ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Mikäli matka-aikatauluun mahtuu yksi välilasku, suosittuja yhteyksiä Helsingistä Roomaan tarjoavat esimerkiksi KLM, Lufthansa, airberlin ja SAS. Valinnanvaraa kaupungin ystävillä siis on, halvat lennot Roomaan löytyvät varmasti. Helsinki-Vantaan lentokentältä lähtevät lennot ovat perillä Roomassa noin 3,5 tunnissa, toisin sanoen lentoaika on sopivan lyhyt tiivistäkin kaupunkilomaa silmällä pitäen.

Jos suunnitelmissa on matka Roomaan, vertaa lentolippujen hintoja ja mitä ne pitävät sisällään – esimerkiksi kuuluuko lennon hintaan ruoka- tai juomatarjoilua. Suurienkin lentoyhtiöiden edullisin lipputyyppi sisältää yleensä vain käsimatkatavaran, eli jos mukaan lähtee käsimatkatavaraa kookkaampi matkalaukku, tutki tarkkaan lipputyyppien matkatavararajoitukset. Lisäpalveluna ruumaan kirjattavan matkatavaran voi ostaa kaikilla lentoyhtiöillä.


Miten pääsen lentokentältä Rooman keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Rooma lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Roomassa matkailijoita palvelee kaksi lentoasemaa: Ciampino ja Fiumicino. Niistä suurempi, Fiumicinon lentoasema, tunnetaan myös nimellä Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema. Varsinkin Fiumicinon kentältä kulkuyhteydet keskustaan ovat hyvät, ja Leonardo Express -lentokenttäjuna kuljettaa matkustajat keskustaan ilman pysähtymisiä matkan varrella.


Suositut lentoreitit Rooma

Etsityimmät lennot Rooma sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Rooma reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 25m
Halvin hinta
132 €
Turku - Rooma reitin lennot
Lyhyin lentoaika
13t 45m
Halvin hinta
344 €

Liikkuminen Roomassa?

Kaunista Roomaa kelpaa ihailla kävellen tai polkupyörän selästä, mutta myös kaupungin joukkoliikenne palvelee matkustajia erinomaisesti. Julkisen liikenteen verkostoon kuuluvat metro, raitiovaunut sekä bussit. Helpoimmin liikennevälineissä ja kaupungin nähtävyyksissä voi sukkuloida Roma Pass -kortin avulla, mutta myös monia muita lipputyyppejä on tarjolla. Kertalippu joukkoliikennevälineisiin maksaa noin 1,50 euroa (voimassa 100 minuuttia leimaamisen jälkeen), 24 tunnin lippu noin 7 euroa ja 48 tunnin kortti noin 13 euroa. [Tarkistettu 6.6.2017]

Kaupungissa risteilevät myös suositut Open Bus Vatican & Rome -turistibussit, joiden kyydissä on helppo kiertää tärkeimmät nähtävyydet. Millä vain pysäkillä voi jäädä pois ja nousta uudestaan kyytiin. Pyöräilyhullujen on hyvä tietää, että polkupyörien tuntivuokra Roomassa alkaa noin 4 eurosta. [Tarkistettu 6.6.2017] Takseissa on oltava aina käytössä taksamittari.


Tarvitaanko Roomaan passi?

Suomalaiselle Italiaan reissaaminen on vaivatonta, sillä Italia on Suomen tavoin EU-valtio ja kuuluu myös Schengen-sopimusalueeseen. Tästä huolimatta Roomaan lentävillä on oltava aina mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusdokumentiksi. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Italiassa. Passi tai henkilökortti on paras skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta.

Italiaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivulle voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Italian-suurlähetystö sijaitsee Roomassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä osoitteesta http://www.finland.it/ löytyvien yhteystietojen avulla.


Vinkkejä Roomaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Roomaan?

Suosi kuukausia lomasesonkien ulkopuolella ja seuraa lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Rooman nähtävyydet?

Colosseum, Pantheon ja Pietarinkirkko kuuluvat historiallisen Rooman kuuluisimpiin nähtävyyksiin.

Mitä mukaan matkalle Roomaan?

Italia–suomi-sanakirjasta tai sanakirjasovelluksesta kännykässä voi olla hyötyä, englantia ei puhuta kaikkialla.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Roomassa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Roomassa turvallista?

Rooma on kohtalaisen turvallinen, tosin taskuvarkaiden suhteen on oltava varuillaan.

Voiko Roomassa juoda kraanavettä?

Kraanavesi on juomakelpoista, mutta sen kalkkipitoisuuden vuoksi monet suosivat pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Roomassa?

Hyvästä palvelusta tipataan.

Millainen on Rooman hintataso?

Roomassa ravintolaruoka on hieman kalliimpaa kuin Suomessa, mutta monet palvelut, esimerkiksi julkinen liikenne, tulevat edullisemmiksi.

Mikä on aikaero Suomi-Italia?

Aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Rooma?

Välimatka on noin 2800 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka