Halvat lennot Rooma

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Rooma

Yhteenveto Rooma lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

38 €

Halvin meno-paluulennon hinta

100 €

Nopein lentoaika

12t 10m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Rooma kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 38 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Rooma Leonardo da Vinci).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Rooma kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 100 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Rooma Leonardo da Vinci).
Nopein lento kohteeseen Rooma kohteesta Suomi kestää 12t 10m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Rooma Ciampino).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Rooma mukaan lukien Ryanair, Wizz Air ja Norwegian.

Halvimmat lennot kaupungin Rooma lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Rooma lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Rooma

Helsinki (HEL) - Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä (FCO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Rooma kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Rooma Leonardo da Vinci, jolloin hinta on keskimääräinen 224 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ROOMAelokuu11% halvempielokuu aikana Helsinki - Rooma lennot maksavat keskimäärin vain 203 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ROOMA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu28% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Rooma lentojen keskimääräinen hinta on 292 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ROOMA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu214% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Rooma kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Rooma?

Kulttuurikaupunki Rooma viettelee matkustajia kaikkina vuodenaikoina, ja halvat lennot Roomaan houkuttelevat matkailijoita esimerkiksi viikonloppulomille myös suosituimpien turistisesonkien ulkopuolella. Miettiessä, milloin on paras aika matkustaa Roomaan, ota huomioon matkabudjettisi. Kesäsesonki on auringon maassa Italiassa kiireisintä matkailuaikaa, joten hotelli- ja muut palvelut voivat tulla kesäkuukausina kalliiksi. Pelkät lennot Roomaan voi tosin saada helposti edulliseen hintaan kesällekin. Rooman sää on kesäisin kuuma, ja lämpötila voi esimerkiksi kesäkuussa huidella jo 30 asteen tienoilla, myöhemmin kesällä korkeammissakin lukemissa.

Halvimmat lennot ja hotellit Roomaan varataan yleensä vuoden alkuun; etenkin maaliskuussa on helppo löytää halvat lennot Roomaan. Budjettimatkailija nauttii näistä kuukausista, kun palvelut ja majoituksen saa halvalla hinnalla.

Jos pohdit, milloin kannattaa ostaa lentoliput Roomaan, yritä olla ajoissa asialla. Kaupunki on suosittu kohde, ja etenkin suosituimpien matkustussesonkien lähestyessä hinnat nousevat. Toisaalta lentotarjouksen Roomaan voit bongata milloin tahansa – tartu siihen.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Rooma kaupungista Málaga oli 57 €. Tämä on 64 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Rooma. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Rooma omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

elokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Rooma kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 203 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Rooma kuukauden elokuu aikana, niin lentäminen toukokuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 209 €.

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Rooma kohteesta Suomi, kun varaat 53 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Rooma hintaan, joka on noin 229 €, kun etsit 53 päivää etukäteen. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Rooma tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Rooma hintaan 100 €.

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Rooma on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Rooma tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 229 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä torstai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 267 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Rooma.

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Rooma ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Rooma illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 133 €. Lennot kaupunkiin Rooma ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 258 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Rooma kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä (24 km kaupungin Rooma keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Lentojen hinnat kentälle Rooma Ciampino lentokenttä ovat keskimäärin 159 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Rooma. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.

Kyllä, jos lennät kaupungin Rooma kentälle Rooma Ciampino, joka on naapurustoa EUR lähinnä oleva lentokenttä (11,0 km päässä).

Rooma Ciampino lentokenttä kaupungissa Rooma on lähimpänä nähtävyyskohdetta Rooman päärautatieasema etäisyyden ollessa 13,4 km.momondosta löytyneet halvat lennot: Rooma

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Rooma
Useita lentoyhtiöitä
14. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 15m
2 välilaskua
FCO18:50Rooma Leonardo da Vinci
21. kesäkuuta
FCO03:15Rooma Leonardo da Vinci
29t 20m
2 välilaskua
HEL08:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
12. kesäkuuta
HEL12:10Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 15m
2 välilaskua
FCO21:25Rooma Leonardo da Vinci
16. kesäkuuta
FCO02:50Rooma Leonardo da Vinci
25t 00m
2 välilaskua
HEL03:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
12. kesäkuuta
HEL12:10Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 35m
2 välilaskua
CIA19:45Rooma Ciampino
16. kesäkuuta
CIA05:35Rooma Ciampino
21t 15m
1 välilasku
HEL02:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
7. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 25m
1 välilasku
FCO05:35Rooma Leonardo da Vinci
14. kesäkuuta
FCO09:10Rooma Leonardo da Vinci
6t 35m
1 välilasku
HEL15:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 25m
1 välilasku
FCO05:35Rooma Leonardo da Vinci
21. kesäkuuta
FCO03:15Rooma Leonardo da Vinci
29t 20m
2 välilaskua
HEL08:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Wizz Air
3. lokakuuta
TKU17:00Turku
3t 25m
FCO20:25Rooma Leonardo da Vinci
17. lokakuuta
FCO11:50Rooma Leonardo da Vinci
3t 35m
TKU15:25Turku

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Rooma

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Rooma, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
30. toukokuuta
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
50t 00m
2 välilaskua
FCO21:35Rooma Leonardo da Vinci
Ryanair
15. kesäkuuta
HEL10:00Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 10m
1 välilasku
CIA06:10Rooma Ciampino
Ryanair
19. syyskuuta
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 20m
1 välilasku
FCO07:00Rooma Leonardo da Vinci

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Rooma?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Rooma

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Rooma?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Rooma kohteesta Suomi ovat Finnair, Norwegian Air International, Lufthansa ja Ryanair. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.

Norwegian Air International lennot kohteeseen Rooma

Norwegian Air International on suosittu valinta kohteeseen Rooma matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 3 lentoa joka viikko kohteeseen Rooma lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Kööpenhamina. Norwegian Air International lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 110 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 21 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Norwegian Air International keskimäärin pisteet: 8,8/10.

Air France lennot kohteeseen Rooma

Air France lentotarjoukset kohteeseen Rooma ovat alkaen 137 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Air France lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Pariisi Charles de Gaulle on suosituin Air France lähtöpiste kohteen Rooma lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Air France on saanut pistemäärän 7,8/10 141 arvostelujen perusteella.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Rooma

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Rooma
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 136 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja
 • Riippuen siitä, mistä lennät ja minä päivinä haluat matkustaa, Bisnes luokan lentolipun keskihinta Rooma on noin 452 €. Jos lennät kohteesta Helsinki, voit ehkä saada Bisnes luokan istuinpaikan vain 266 € hintaan - edellisen kerran 27. lokakuuta löydetty hinta.

 • Oletko kyllästynyt lentämään Economy-luokassa? Finnair, joka on korkeimmalle rankattu lentoyhtiö lennoille kohteeseen Rooma tarjoaa erilaisia premium-luokkia: Bisnes. Suosittelemme tutustumaan muihin lentoyhtiöihin ja joustamaan sen suhteen, mistä lennät, jotta matkustusluokkavaihtoehtoja olisi mahdollisimman paljon.


  Rooma ja lähiympäristö: lentokentät

  Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Rooma lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

  Miten päästä lentokentälle Rooma keskustaan

  Roomassa matkailijoita palvelee kaksi lentoasemaa: Ciampino ja Fiumicino. Niistä suurempi, Fiumicinon lentoasema, tunnetaan myös nimellä Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema. Varsinkin Fiumicinon kentältä kulkuyhteydet keskustaan ovat hyvät, ja Leonardo Express -lentokenttäjuna kuljettaa matkustajat keskustaan ilman pysähtymisiä matkan varrella.


  Rooma: lennot muista kaupungeista

  Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Rooma
  Helsinki - Rooma reitin lennot
  Lyhyin lentoaika3t 25m
  Halvin hinta118 €
  Turku - Rooma reitin lennot
  Lyhyin lentoaika3t 25m
  Halvin hinta191 €

  Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Rooma

  Kaunista Roomaa kelpaa ihailla kävellen tai polkupyörän selästä, mutta myös kaupungin joukkoliikenne palvelee matkustajia erinomaisesti. Julkisen liikenteen verkostoon kuuluvat metro, raitiovaunut sekä bussit. Helpoimmin liikennevälineissä ja kaupungin nähtävyyksissä voi sukkuloida Roma Pass -kortin avulla, mutta myös monia muita lipputyyppejä on tarjolla. Kertalippu joukkoliikennevälineisiin maksaa noin 1,50 euroa (voimassa 100 minuuttia leimaamisen jälkeen), 24 tunnin lippu noin 7 euroa ja 48 tunnin kortti noin 13 euroa.

  Kaupungissa risteilevät myös suositut Open Bus Vatican & Rome -turistibussit, joiden kyydissä on helppo kiertää tärkeimmät nähtävyydet. Millä vain pysäkillä voi jäädä pois ja nousta uudestaan kyytiin. Pyöräilyhullujen on hyvä tietää, että polkupyörien tuntivuokra Roomassa alkaa noin 4 eurosta. Takseissa on oltava aina käytössä taksamittari.


  Kohteen Rooma viisumivaatimukset

  Suomalaiselle Italiaan reissaaminen on vaivatonta, sillä Italia on Suomen tavoin EU-valtio ja kuuluu myös Schengen-sopimusalueeseen. Tästä huolimatta Roomaan lentävillä on oltava aina mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusdokumentiksi. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Italiassa. Passi tai henkilökortti on paras skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta.

  Italiaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivulle voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Italian-suurlähetystö sijaitsee Roomassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä osoitteesta http://www.finland.it/ löytyvien yhteystietojen avulla.


  Aloita matkan suunnittelu - Rooma


  Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Rooma

  Suosi kuukausia lomasesonkien ulkopuolella ja seuraa lentotarjouksia.

  Colosseum, Pantheon ja Pietarinkirkko kuuluvat historiallisen Rooman kuuluisimpiin nähtävyyksiin.

  Italia–suomi-sanakirjasta tai sanakirjasovelluksesta kännykässä voi olla hyötyä, englantia ei puhuta kaikkialla.

  Rooma on kohtalaisen turvallinen, tosin taskuvarkaiden suhteen on oltava varuillaan.

  Kraanavesi on juomakelpoista, mutta sen kalkkipitoisuuden vuoksi monet suosivat pullovettä.

  Hyvästä palvelusta tipataan.

  Roomassa ravintolaruoka on hieman kalliimpaa kuin Suomessa, mutta monet palvelut, esimerkiksi julkinen liikenne, tulevat edullisemmiksi.

  Aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

  Välimatka on noin 2800 kilometriä.


  Miksi käyttää momondo?

  momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Rooma. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

  Kaikki lentohaut kohteeseen Rooma momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

  Kun kaikki mahdolliset Rooma lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

  Totta kai.momondo seuraa Rooma lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


  Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
  Joustava matkustaminen
  momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
  Eksperttinäkemykset
  Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
  Hintavahdit
  Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.