Etsi halpoja lentoja Kuusamo alk. 283 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Kuusamo

Yhteenveto Kuusamo lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

283 €

Nopein lentoaika

1t 45m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kuusamo kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 283 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kuusamo).
Nopein lento kohteeseen Kuusamo kohteesta Suomi kestää 1t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kuusamo).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Kuusamo mukaan lukien Finnair.

Kuusamo lentotiedot ja trendit

Tutustu Kuusamo lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kuusamo?

Yleensä kesäkuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Kuusamo. Lennot maksavat noin 161 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et halua vierailla kaupungissa Kuusamo kesäkuu aikana, kannattaa sinun odottaa lokakuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 179 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Kuusamo?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kuusamo?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Kuusamo kentältä Suomi on maanantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja maanantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 182 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä torstai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 250 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Kuusamo.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kuusamo?

Aamulla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Kuusamo lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 193 €. aamulla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Kuusamo, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 266 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Kuusamo?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Kuusamo lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Kuusamo lento kestää keskimäärin 1t 40m. Toisaalta, kun lennät kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Kuusamo kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kuusamo?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Kuusamo reitille 55 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Kuusamo hintaan 206 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Kuusamo milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 188 €.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kuusamo

Halvat lennot Kuusamoon kutsuvat luonnonrauhan ystäviä ympäri vuoden. Kesäisin Pohjois-Pohjanmaan yöttömät yöt ja vaelluspolut kutsuvat lomailijoita, kun taas talvisin matkat Kuusamoon ovat suosittuja varsinkin lumisten maisemien ja talviurheilumahdollisuuksien vuoksi. Lentotarjouksia seuraamalla halvat lennot Kuusamoon voi saada edullisesti kaikkina vuodenaikoina. Suomen lomasesonkeina – esimerkiksi joulu-, talvi- ja kesälomien aikaan – lennot kuitenkin yleensä kallistuvat, ja myös Kuusamon hotellien ja muiden palveluiden hinnat nousevat.

Milloin on paras aika hankkia lentoliput Kuusamoon? Tätä kysymystä pohtiessasi mieti myös, mitä lomaltasi haluat. Eri vuodenajat tarjoavat erilaisia elämyksiä ja aktiviteetteja kaupungissa. Halvimmat lennot ja hotellit Kuusamoon saa lomasesonkien ulkopuolelle, esimerkiksi syksylle ja keväälle. Vertaa hintoja ja löydä omiin aikatauluihisi sopivat halvat lennot Kuusamoon.

Mikäli toiveissa on saada palvelut, esimerkiksi vuokra-auto ja majoitus, halvalla suosituille lomaviikoille, varaa matkasi ajoissa. Milloin lennot Kuusamoon kannattaa sitten ostaa? Pääsääntöisesti noin pari kuukautta ennen reissua, tosin halpoja lentotarjouksia on mahdollista bongata myöhemminkin. Jos haluat matkustaa halvalla, vertaa hintoja tarkkaan.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kuusamo

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kuusamo
Finnair
22. marraskuuta
HEL02:20Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 45m
KAO04:05Kuusamo
29. marraskuuta
KAO17:10Kuusamo
1t 40m
HEL18:50Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kuusamo

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Kuusamo, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
KAOKuusamo

Muut matkustamoluokat Kuusamo lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Kuusamo lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kuusamo?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kuusamo

Kohteeseen Kuusamo on normaalina viikkona 18 Finnair lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Helsinki-Vantaan lentoasema ja paras momondossa nähty Finnair lipun hinta on 124 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Kuusamo). Finnair lentoyhtiö on saanut 7,7 341 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.


Kuusamo: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Kuusamo
Pariisi - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika5t 40m
Halvin hinta378 €
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta222 €
München - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika17t 35m
Halvin hinta516 €
Praha - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika12t 20m
Halvin hinta364 €
Tel Aviv - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika38t 25m
Halvin hinta716 €
Santa Ana - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika23t 35m
Halvin hinta2182 €
Frankfurt - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika25t 10m
Halvin hinta504 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Kuusamo

Kuusamo on pieni kaupunki, joten sen alueella on helppo liikkua kävellen tai esimerkiksi pyörällä. Keskustan alueella välimatkat eivät ole pitkiä. Luonnonystävän kannattaa hankkia tietoa Kuusamon lähiympäristön lukuisista vaellusreiteistä. Talvikuukausina alueelta voi myös muun muassa vuokrata moottorikelkkoja. Paikallisilta matkailuyrityksiltä kannattaa tiedustella opastetuista moottorikelkkareiteistä. Auton vuokraaminen kannattaa, jos haluat tutustua alueeseen laajemmaltikin.

Paikkakunnan paikallisliikenne toimii bussikuljetusten varassa. Esimerkiksi Karhunkierros-bussi kulkee Kuusamon linja-autoasemalta muun muassa Rukalle ja Oulangan luontokeskukselle; hinta on noin 7–14 euroa matkan pituudesta riippuen. Aikataulut ja reitti voivat hieman muuttua sesongin mukaan, joten ne kannattaa selvittää etukäteen. Kuusamon ja Rukan väliä talvikuukausina kulkeva Ski-bussi lähtee liikkeelle Kuusamon Prismalta. Normaalin lipun hinta on noin 7 euroa. Kimppakyytejä voi kysellä paikallisten taksiyhtiöiden, Rukan Taksi ja Huoltopalvelun sekä Taksikeskus Kuusamo-Rukan, kautta.


Kohteen Kuusamo viisumivaatimukset

Lennot Kuusamoon ovat Suomen sisäisiä, joten passia lentomatkalle ei tarvita. Suomen kansalaisillakin on kuitenkin oltava myös kotimaanlennoilla mukanaan lentoyhtiön hyväksymä henkilöllisyysdokumentti. Esimerkiksi Finnairin sääntöjen mukaan kaikilla yli 16-vuotiailla on oltava mukanaan kotimaanlennolla passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, vaikka kansainvälisillä lennoilla se ei ole pätevä matkustusdokumentti. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos lapsi matkustaa vähintään toisen vanhemman kanssa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti. Yksin matkustavilta alle 12-vuotiailta ei vaadita henkilöllisyysdokumenttia, mutta heidän puolestaan on täytettävä yksin matkustavan lapsen lomake. Lapsen saattajan henkilöllisyys tarkistetaan. Jos suunnitelmissa on jatkaa matkaa Kuusamosta Suomen rajojen ulkopuolelle, muista tarkistaa kohdemaan passi- ja viisumisäädökset.


Aloita matkan suunnittelu - Kuusamo


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kuusamo

Halvat lennot Kuusamoon myydään etenkin lomasesonkien ulkopuolelle. Etsi halpoja lentotarjouksia.

Alueen suurimpia vetonauloja ovat luontokohteet: Rukatunturi, Oulangan kansallispuisto ja Kiutaköngäs.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Kuusamo. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Kuusamo tällä käytännöllä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.