Halvat lennot Kuusamo

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Kuusamo (KAO)
pe 9.4.
pe 16.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Milloin on paras aika matkustaa Kuusamoon?

Halvat lennot Kuusamoon kutsuvat luonnonrauhan ystäviä ympäri vuoden. Kesäisin Pohjois-Pohjanmaan yöttömät yöt ja vaelluspolut kutsuvat lomailijoita, kun taas talvisin matkat Kuusamoon ovat suosittuja varsinkin lumisten maisemien ja talviurheilumahdollisuuksien vuoksi. Lentotarjouksia seuraamalla halvat lennot Kuusamoon voi saada edullisesti kaikkina vuodenaikoina. Suomen lomasesonkeina – esimerkiksi joulu-, talvi- ja kesälomien aikaan – lennot kuitenkin yleensä kallistuvat, ja myös Kuusamon hotellien ja muiden palveluiden hinnat nousevat.

Milloin on paras aika hankkia lentoliput Kuusamoon? Tätä kysymystä pohtiessasi mieti myös, mitä lomaltasi haluat. Eri vuodenajat tarjoavat erilaisia elämyksiä ja aktiviteetteja kaupungissa. Halvimmat lennot ja hotellit Kuusamoon saa lomasesonkien ulkopuolelle, esimerkiksi syksylle ja keväälle. Vertaa hintoja ja löydä omiin aikatauluihisi sopivat halvat lennot Kuusamoon.

Mikäli toiveissa on saada palvelut, esimerkiksi vuokra-auto ja majoitus, halvalla suosituille lomaviikoille, varaa matkasi ajoissa. Milloin lennot Kuusamoon kannattaa sitten ostaa? Pääsääntöisesti noin pari kuukautta ennen reissua, tosin halpoja lentotarjouksia on mahdollista bongata myöhemminkin. Jos haluat matkustaa halvalla, vertaa hintoja tarkkaan.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kuusamo?

Jos et voi matkustaa kaupunkiin Kuusamo kuukauden kesäkuu aikana, niin lentäminen lokakuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 136 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kuusamo?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Kuusamo noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 158 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Kuusamo kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 130 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kuusamo?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Kuusamo kentältä Suomi on sunnuntai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja sunnuntai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 138 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä torstai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Kuusamo torstai aikana on 184 €.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kuusamo

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kuusamo
Finnair
15. huhtikuuta
15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 15m
16:15Kuusamo
17. huhtikuuta
08:00Kuusamo
1t 10m
09:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
13. huhtikuuta
15:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
17:00Kuusamo
15. huhtikuuta
17:00Kuusamo
1t 10m
18:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
14. huhtikuuta
15:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
17:00Kuusamo
15. huhtikuuta
17:00Kuusamo
1t 10m
18:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
14. huhtikuuta
15:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
17:00Kuusamo
15. huhtikuuta
17:00Kuusamo
1t 10m
18:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
22. huhtikuuta
15:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
17:00Kuusamo
24. huhtikuuta
08:00Kuusamo
1t 10m
09:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
17. huhtikuuta
13:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
15:00Kuusamo
18. huhtikuuta
15:00Kuusamo
1t 10m
16:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kuusamo

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Kuusamo, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
15. huhtikuuta
15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 15m
16:15Kuusamo
Finnair
13. huhtikuuta
15:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
17:00Kuusamo
Finnair
16. huhtikuuta
05:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
07:00Kuusamo

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Kuusamoon?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kuusamo

Kuusamoon lentää suomalaisille tuttu lentoyhtiö Finnair. Lentoyhtiön halvat lennot Kuusamoon lähtevät Helsinki-Vantaalta, ja kun kyseessä on suorat lennot, lentoaika Vantaalta Kuusamoon on noin 1 tunti 40 minuuttia. Finnairin lentoja Kuusamoon liikennöi Finnairin lisäksi toinen suomalaislentoyhtiö, Norra eli Nordic Regional Airlines. Norra noudattaa kuitenkin täsmälleen samaa palvelukonseptia kuin Finnair, eli palvelutaso on Kuusamon-lennoilla aina sama, oli lentoyhtiö kumpi tahansa. Tutustu tarkkaan erilaisiin lipputyyppeihin, jos otat matkallesi muutakin kuin käsimatkatavaran, sillä Finnairin edullisimman Light-lipputyypin hintaan ei kuulu yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa. Esimerkiksi suksi- tai lumilautapussi lasketaan yhdeksi matkatavaraksi.


Miten pääsen lentokentältä Kuusamon keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Kuusamo lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Kuusamon lentoasemalta on parhaat julkisen liikenteen yhteydet Kuusamon Tropiikin lomakeskukseen sekä Rukan kylään. Näihin paikkoihin kulkee ympäri vuoden Lentokenttäbussi, joka ei pysähdy lainkaan Kuusamon keskustassa. Kuusamon Tropiikkiin bussimatka kestää vain 10 minuuttia, Rukalle puoli tuntia. Bussia liikennöi Pohjolan Matkat. Kuusamon keskustaan paras yhteys on takseilla, välimatkaa on matkailijoiden onneksi vain kuusi kilometriä. Alueella toimivat muun muassa Taksikeskus Kuusamo-Ruka sekä Rukan Taksi ja Huoltopalvelu Oy. Taksin voi halutessaan tilata etukäteen. Tarkista myös Matkahuollon bussiyhteydet matka-ajankohtanasi.


Suositut lentoreitit Kuusamo

Etsityimmät lennot Kuusamo sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 15m
Halvin hinta
131 €
Frankfurt - Kuusamo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 10m
Halvin hinta
207 €
Berliini - Kuusamo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
13t 10m
Halvin hinta
359 €
München - Kuusamo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
36t 00m
Halvin hinta
490 €
Pariisi - Kuusamo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
58t 50m
Halvin hinta
725 €
Praha - Kuusamo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
45t 30m
Halvin hinta
742 €
Näytä lisää

Liikkuminen Kuusamossa?

Kuusamo on pieni kaupunki, joten sen alueella on helppo liikkua kävellen tai esimerkiksi pyörällä. Keskustan alueella välimatkat eivät ole pitkiä. Luonnonystävän kannattaa hankkia tietoa Kuusamon lähiympäristön lukuisista vaellusreiteistä. Talvikuukausina alueelta voi myös muun muassa vuokrata moottorikelkkoja. Paikallisilta matkailuyrityksiltä kannattaa tiedustella opastetuista moottorikelkkareiteistä. Auton vuokraaminen kannattaa, jos haluat tutustua alueeseen laajemmaltikin.

Paikkakunnan paikallisliikenne toimii bussikuljetusten varassa. Esimerkiksi Karhunkierros-bussi kulkee Kuusamon linja-autoasemalta muun muassa Rukalle ja Oulangan luontokeskukselle; hinta on noin 7–14 euroa matkan pituudesta riippuen. [Tarkistettu 12.6.2017] Aikataulut ja reitti voivat hieman muuttua sesongin mukaan, joten ne kannattaa selvittää etukäteen. Kuusamon ja Rukan väliä talvikuukausina kulkeva Ski-bussi lähtee liikkeelle Kuusamon Prismalta. Normaalin lipun hinta on noin 7 euroa. [Tarkistettu 12.6.2017] Kimppakyytejä voi kysellä paikallisten taksiyhtiöiden, Rukan Taksi ja Huoltopalvelun sekä Taksikeskus Kuusamo-Rukan, kautta.


Tarvitaanko Kuusamon lennolle passi?

Lennot Kuusamoon ovat Suomen sisäisiä, joten passia lentomatkalle ei tarvita. Suomen kansalaisillakin on kuitenkin oltava myös kotimaanlennoilla mukanaan lentoyhtiön hyväksymä henkilöllisyysdokumentti. Esimerkiksi Finnairin sääntöjen mukaan kaikilla yli 16-vuotiailla on oltava mukanaan kotimaanlennolla passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, vaikka kansainvälisillä lennoilla se ei ole pätevä matkustusdokumentti. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos lapsi matkustaa vähintään toisen vanhemman kanssa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti. Yksin matkustavilta alle 12-vuotiailta ei vaadita henkilöllisyysdokumenttia, mutta heidän puolestaan on täytettävä yksin matkustavan lapsen lomake. Lapsen saattajan henkilöllisyys tarkistetaan. Jos suunnitelmissa on jatkaa matkaa Kuusamosta Suomen rajojen ulkopuolelle, muista tarkistaa kohdemaan passi- ja viisumisäädökset.


Vinkkejä Kuusamoon matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Kuusamoon?

Halvat lennot Kuusamoon myydään etenkin lomasesonkien ulkopuolelle. Etsi halpoja lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Kuusamon nähtävyydet?

Alueen suurimpia vetonauloja ovat luontokohteet: Rukatunturi, Oulangan kansallispuisto ja Kiutaköngäs.

Mitä mukaan matkalle Kuusamoon?

Jos aiot liikkua luonnossa, muista vaelluskengät. Hyttyskarkote on tarpeen kesällä, talvella taas lämpimät ulkoiluvaatteet.

Mitä Kuusamo tarjoaa lapsiperheille?

Kesäisin lapsia viihdyttävät esimerkiksi Rukan kesäkelkkarata ja maisemahissi, talvisin perheet viihtyvät vaikkapa pulkkamäessä.

Onko Kuusamossa suosittuja kulttuurikohteita?

Kuusamon kotiseutumuseo ja Kuusamo Nature Photo -luontokuvafestivaali palvelevat kulttuurin ystäviä.

Onko Kuusamossa turvallista?

Kuusamo on todella turvallinen pieni kaupunki.

Millainen on Kuusamon hintataso?

Kuusamo on kohtuuhintainen matkakohde, mutta lomasesonkien aikana hinnat nousevat.

Mikä on etäisyys Helsinki-Kuusamo?

Teitä pitkin välimatka on noin 800 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka