Halvat lennot Kuusamo

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Kuusamo

Yhteenveto Kuusamo lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

77 €

Halvin meno-paluulennon hinta

132 €

Nopein lentoaika

1t 40m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Kuusamo kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 77 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kuusamo).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kuusamo kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 132 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kuusamo).
Nopein lento kohteeseen Kuusamo kohteesta Suomi kestää 1t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kuusamo).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Kuusamo mukaan lukien Lufthansa ja Finnair.

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Kuusamo?

Halvat lennot Kuusamoon kutsuvat luonnonrauhan ystäviä ympäri vuoden. Kesäisin Pohjois-Pohjanmaan yöttömät yöt ja vaelluspolut kutsuvat lomailijoita, kun taas talvisin matkat Kuusamoon ovat suosittuja varsinkin lumisten maisemien ja talviurheilumahdollisuuksien vuoksi. Lentotarjouksia seuraamalla halvat lennot Kuusamoon voi saada edullisesti kaikkina vuodenaikoina. Suomen lomasesonkeina – esimerkiksi joulu-, talvi- ja kesälomien aikaan – lennot kuitenkin yleensä kallistuvat, ja myös Kuusamon hotellien ja muiden palveluiden hinnat nousevat.

Milloin on paras aika hankkia lentoliput Kuusamoon? Tätä kysymystä pohtiessasi mieti myös, mitä lomaltasi haluat. Eri vuodenajat tarjoavat erilaisia elämyksiä ja aktiviteetteja kaupungissa. Halvimmat lennot ja hotellit Kuusamoon saa lomasesonkien ulkopuolelle, esimerkiksi syksylle ja keväälle. Vertaa hintoja ja löydä omiin aikatauluihisi sopivat halvat lennot Kuusamoon.

Mikäli toiveissa on saada palvelut, esimerkiksi vuokra-auto ja majoitus, halvalla suosituille lomaviikoille, varaa matkasi ajoissa. Milloin lennot Kuusamoon kannattaa sitten ostaa? Pääsääntöisesti noin pari kuukautta ennen reissua, tosin halpoja lentotarjouksia on mahdollista bongata myöhemminkin. Jos haluat matkustaa halvalla, vertaa hintoja tarkkaan.

Yleensä kesäkuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Kuusamo. Lennot maksavat noin 149 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et halua vierailla kaupungissa Kuusamo kesäkuu aikana, kannattaa sinun odottaa lokakuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 154 €.

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Kuusamo reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Kuusamo hintaan 178 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Kuusamo milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 132 €.

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Kuusamo kentältä Suomi on sunnuntai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja sunnuntai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 180 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä torstai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 245 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Kuusamo.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kuusamo

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kuusamo
Finnair
12. elokuuta
HEL07:45Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
KAO09:25Kuusamo
19. elokuuta
KAO17:30Kuusamo
1t 40m
HEL19:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
30. heinäkuuta
HEL05:30Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
KAO07:10Kuusamo
30. heinäkuuta
KAO17:30Kuusamo
1t 40m
HEL19:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
11. marraskuuta
HEL10:50Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
KAO12:30Kuusamo
21. marraskuuta
KAO17:05Kuusamo
1t 45m
HEL18:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. marraskuuta
HEL14:40Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 35m
2 välilaskua
KAO10:15Kuusamo
21. marraskuuta
KAO17:05Kuusamo
1t 45m
HEL18:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
9. syyskuuta
HEL15:25Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
KAO17:05Kuusamo
18. syyskuuta
KAO17:30Kuusamo
1t 40m
HEL19:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
9. syyskuuta
HEL15:25Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
KAO17:05Kuusamo
18. syyskuuta
KAO17:30Kuusamo
1t 40m
HEL19:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kuusamo

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Kuusamo, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja Lufthansa
Finnair
30. heinäkuuta
HEL15:25Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
KAO17:05Kuusamo
Finnair
9. marraskuuta
HEL14:55Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
KAO16:35Kuusamo
Finnair
11. marraskuuta
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
KAO03:40Kuusamo

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kuusamo?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kuusamo

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kuusamo?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Kuusamo suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöltä, kuten Finnair. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

Finnair lennot kohteeseen Kuusamo

Kohteeseen Kuusamo on normaalina viikkona 3 Finnair lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Helsinki-Vantaan lentoasema ja paras momondossa nähty Finnair lipun hinta on 135 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Kuusamo). Finnair lentoyhtiö on saanut 7,7 94 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.


Kuusamo ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Kuusamo lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuusamon lentoasemalta on parhaat julkisen liikenteen yhteydet Kuusamon Tropiikin lomakeskukseen sekä Rukan kylään. Näihin paikkoihin kulkee ympäri vuoden Lentokenttäbussi, joka ei pysähdy lainkaan Kuusamon keskustassa. Kuusamon Tropiikkiin bussimatka kestää vain 10 minuuttia, Rukalle puoli tuntia. Bussia liikennöi Pohjolan Matkat. Kuusamon keskustaan paras yhteys on takseilla, välimatkaa on matkailijoiden onneksi vain kuusi kilometriä. Alueella toimivat muun muassa Taksikeskus Kuusamo-Ruka sekä Rukan Taksi ja Huoltopalvelu Oy. Taksin voi halutessaan tilata etukäteen. Tarkista myös Matkahuollon bussiyhteydet matka-ajankohtanasi.


Kuusamo: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Kuusamo
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 40m
Halvin hinta132 €
Pariisi - Kuusamo reitin lennot
Lyhyin lentoaika9t 15m
Halvin hinta283 €
Praha - Kuusamo reitin lennot
Lyhyin lentoaika29t 20m
Halvin hinta872 €
München - Kuusamo reitin lennot
Lyhyin lentoaika25t 15m
Halvin hinta362 €
Tel Aviv - Kuusamo reitin lennot
Lyhyin lentoaika13t 35m
Halvin hinta502 €
Santa Ana - Kuusamo reitin lennot
Lyhyin lentoaika18t 59m
Halvin hinta918 €
Frankfurt - Kuusamo reitin lennot
Lyhyin lentoaika9t 00m
Halvin hinta261 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Kuusamo

Kuusamo on pieni kaupunki, joten sen alueella on helppo liikkua kävellen tai esimerkiksi pyörällä. Keskustan alueella välimatkat eivät ole pitkiä. Luonnonystävän kannattaa hankkia tietoa Kuusamon lähiympäristön lukuisista vaellusreiteistä. Talvikuukausina alueelta voi myös muun muassa vuokrata moottorikelkkoja. Paikallisilta matkailuyrityksiltä kannattaa tiedustella opastetuista moottorikelkkareiteistä. Auton vuokraaminen kannattaa, jos haluat tutustua alueeseen laajemmaltikin.

Paikkakunnan paikallisliikenne toimii bussikuljetusten varassa. Esimerkiksi Karhunkierros-bussi kulkee Kuusamon linja-autoasemalta muun muassa Rukalle ja Oulangan luontokeskukselle; hinta on noin 7–14 euroa matkan pituudesta riippuen. Aikataulut ja reitti voivat hieman muuttua sesongin mukaan, joten ne kannattaa selvittää etukäteen. Kuusamon ja Rukan väliä talvikuukausina kulkeva Ski-bussi lähtee liikkeelle Kuusamon Prismalta. Normaalin lipun hinta on noin 7 euroa. Kimppakyytejä voi kysellä paikallisten taksiyhtiöiden, Rukan Taksi ja Huoltopalvelun sekä Taksikeskus Kuusamo-Rukan, kautta.


Kohteen Kuusamo viisumivaatimukset

Lennot Kuusamoon ovat Suomen sisäisiä, joten passia lentomatkalle ei tarvita. Suomen kansalaisillakin on kuitenkin oltava myös kotimaanlennoilla mukanaan lentoyhtiön hyväksymä henkilöllisyysdokumentti. Esimerkiksi Finnairin sääntöjen mukaan kaikilla yli 16-vuotiailla on oltava mukanaan kotimaanlennolla passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, vaikka kansainvälisillä lennoilla se ei ole pätevä matkustusdokumentti. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos lapsi matkustaa vähintään toisen vanhemman kanssa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti. Yksin matkustavilta alle 12-vuotiailta ei vaadita henkilöllisyysdokumenttia, mutta heidän puolestaan on täytettävä yksin matkustavan lapsen lomake. Lapsen saattajan henkilöllisyys tarkistetaan. Jos suunnitelmissa on jatkaa matkaa Kuusamosta Suomen rajojen ulkopuolelle, muista tarkistaa kohdemaan passi- ja viisumisäädökset.


Aloita matkan suunnittelu - Kuusamo


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kuusamo

Halvat lennot Kuusamoon myydään etenkin lomasesonkien ulkopuolelle. Etsi halpoja lentotarjouksia.

Alueen suurimpia vetonauloja ovat luontokohteet: Rukatunturi, Oulangan kansallispuisto ja Kiutaköngäs.

Jos aiot liikkua luonnossa, muista vaelluskengät. Hyttyskarkote on tarpeen kesällä, talvella taas lämpimät ulkoiluvaatteet.

Kesäisin lapsia viihdyttävät esimerkiksi Rukan kesäkelkkarata ja maisemahissi, talvisin perheet viihtyvät vaikkapa pulkkamäessä.

Kuusamon kotiseutumuseo ja Kuusamo Nature Photo -luontokuvafestivaali palvelevat kulttuurin ystäviä.

Kuusamo on todella turvallinen pieni kaupunki.

Kuusamo on kohtuuhintainen matkakohde, mutta lomasesonkien aikana hinnat nousevat.

Teitä pitkin välimatka on noin 800 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Kuusamo. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Kuusamo tällä käytännöllä.

Kun kaikki mahdolliset Kuusamo lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Kuusamo niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Kuusamo lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.