Etsi halpoja lentoja Palermo alk. 107 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Palermo

Yhteenveto Palermo lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

107 €

Halvin meno-paluulennon hinta

161 €

Nopein lentoaika

6t 15m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Palermo kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 107 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Palermo Punta Raisi).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Palermo kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 161 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Palermo Punta Raisi).
Nopein lento kohteeseen Palermo kohteesta Suomi kestää 6t 15m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Palermo Punta Raisi).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Palermo mukaan lukien ITA Airways, Scandinavian Airlines ja Austrian Airlines.

Palermo lentotiedot ja trendit

Tutustu Palermo lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Palermo?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Palermo kohteeseen Suomi on marraskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 206 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Palermo marraskuu aikana, kannattaa sinun odottaa tammikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 207 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Palermo?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Palermo kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 259 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Palermo torstai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 380 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Palermo?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Palermo ovat yleensä iltapäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Palermo iltapäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 234 €. Ajankohtana aamulla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Palermo, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 415 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Palermo?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Palermo lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Palermo Punta Raisi lento kestää keskimäärin 7t 15m. Toisaalta, kun lennät kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Palermo Punta Raisi kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Palermo?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Palermo on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 274 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Palermo milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 268 €.

Halvimmat lennot kaupungin Palermo lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Palermo lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Palermo

HALVIN REITTI Helsinki - Palermo

Helsinki (HEL) - Palermo (PMO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Palermo kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Palermo Punta Raisi, jolloin hinta on keskimääräinen 274 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PALERMOmarraskuu26% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Palermo lennot maksavat keskimäärin vain 206 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PALERMO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu34% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Palermo lentojen keskimääräinen hinta on 368 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PALERMO KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu211% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Palermo kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Palermo

Palermo on yksi Italian Sisilian helmistä. Merenrantakaupungissa voi viettää yhdistetyn kaupunki- ja rantaloman, josta ei puutu historiaa tai kulttuuria. Nähtävyyksiä riittää kierrettäväksi ja sisilialaisia perinnereseptejä maisteltavaksi pidemmällekin lomalle. Koska Palermo sijaitsee meren äärellä, matkat kaupunkiin ovat suosittuja etenkin kesälomasesongin aikaan. Tuolloin lämpötilat kaupungissa hipovat usein 30 astetta. Auringonpalvojat siis viihtyvät takuuvarmasti kaupungissa ja sen tuntumassa sijaitsevilla rannoilla. Lennot ja majoitukset ovat kuitenkin kesäkaudella kalleimmillaan.

Jos kiikarissa ovat halvat lennot Palermoon, kannattaa lentolippuja katsella kesäsesongin ulkopuolelle. Keväisin kaupungissa on kaunis sää, ja syksyisinkin historiallisen kaupungin tunnelma on monien matkailijoiden mieleen. Talvikaudella lämpötilat eivät juuri koskaan laske alle 10 asteen. Säiden puolesta lentoliput kaupunkiin voi siis napata lähes mille kuukaudelle tahansa. Jos et matkusta kesällä, voit lähes aina löytää hotellin ja lennon halvalla. Poikkeuksen sääntöön tekee ainoastaan joululomasesonki, joka voi nostaa hintoja.

Edullisimmillaan lennot ovat tavallisesti noin 56 päivää ennen matkan ajankohtaa. Varaa siis lentoliput ajoissa. Tavallisesti iltalennot ovat edullisempia kuin aamulennot, joten vertaa lentopäivien lisäksi eri lähtöaikoja.

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Palermo on 28 € per henkilö kaupungista Rooma, mikä on 69 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Palermo. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Palermo omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Palermo kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Trapani Birgi lentokenttä (80 km Palermo keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.


momondosta löytyneet halvat lennot: Palermo

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Palermo
Useita lentoyhtiöitä
13. syyskuuta
HEL17:25Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 15m
1 välilasku
PMO04:40Palermo Punta Raisi
26. syyskuuta
PMO18:15Palermo Punta Raisi
21t 45m
1 välilasku
HEL16:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. heinäkuuta
HEL17:25Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 15m
1 välilasku
PMO04:40Palermo Punta Raisi
12. heinäkuuta
PMO08:40Palermo Punta Raisi
18t 55m
2 välilaskua
HEL03:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. heinäkuuta
HEL17:25Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 15m
1 välilasku
PMO04:40Palermo Punta Raisi
12. heinäkuuta
PMO07:00Palermo Punta Raisi
20t 35m
1 välilasku
HEL03:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. heinäkuuta
HEL17:25Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 15m
1 välilasku
PMO04:40Palermo Punta Raisi
12. heinäkuuta
PMO02:30Palermo Punta Raisi
24t 50m
3 välilaskua
HEL03:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. syyskuuta
HEL02:20Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 50m
2 välilaskua
PMO10:10Palermo Punta Raisi
24. syyskuuta
PMO04:25Palermo Punta Raisi
7t 55m
1 välilasku
HEL12:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
3. lokakuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 40m
1 välilasku
PMO15:20Palermo Punta Raisi
14. lokakuuta
PMO16:25Palermo Punta Raisi
26t 20m
1 välilasku
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Palermo

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Palermo, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
12. elokuuta
HEL17:05Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 10m
1 välilasku
PMO10:15Palermo Punta Raisi
Useita lentoyhtiöitä
13. elokuuta
HEL19:00Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 25m
2 välilaskua
PMO04:25Palermo Punta Raisi
Ryanair
12. elokuuta
HEL19:20Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 30m
2 välilaskua
PMO20:50Palermo Punta Raisi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Palermo?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Palermo

Kohteeseen Palermo on normaalina viikkona 21 KLM lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Rooma Leonardo da Vinci ja paras momondossa nähty KLM lipun hinta on 213 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Palermo). KLM lentoyhtiö on saanut 7,6 255 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.


Palermo: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Palermo
Helsinki - Palermo reitin lennot
Nopein lentoaika7t 15m
Halvin hinta220 €
Rooma - Palermo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 05m
Halvin hinta239 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Palermo

Kävely on ehdottomasti paras tapa tutustua Palermon historiallisiin katuihin, kujiin ja aukioihin. Kävellen kaupungin tunnelmasta saa parhaan otteen, eikä kaikille kaduille ole edes mahdollista päästä autolla. Vaikka auton vuokraaminen on Palermossa kohtuuhintaista, kannattaa Italian melko kaoottiseen autoliikenteeseen lähtemistä miettiä kaksi kertaa. Samoin suosittujen skootterien vuokraamisessa voi olla riskinsä tottumattomalle kuskille. Noudata siis liikenteessä varovaisuutta. Varmista myös, että vakuutuksesi ovat kunnossa ennen rattiin tai tankoon tarttumista.

Jos turvaudut joukkoliikenteeseen, oranssista ja sinisestä väristään tunnetut AMAT-yhtiön paikallisbussit ovat Palermon kätevin kulkuväline. Lippuja voi ostaa esimerkiksi tupakka- ja lehtikioskeista tai AMAT-yhtiön omista lippupisteistä.

Kertalipun hinta on noin 1,50 euroa, ja lippua voi hyödyntää rajoituksetta 90 minuutin ajan. Muista aina leimata lippusi. Jos janoat helppoa turistikierrosta kaupungissa, yksinkertainen vaihtoehto on nousta kaksikerroksiseen City Sightseeing -turistibussiin. Bussi kiertää esimerkiksi vanhan kaupungin alueella. Hinta on alkaen noin 10 euroa. Päivälippu mahdollistaa bussista hyppäämisen millä pysäkillä tahansa, ja kyytiin voi taas nousta, kun bussi seuraavan kerran osuu kohdalle.


Kohteen Palermo viisumivaatimukset

Passi ei ole aina pakollinen matkakumppani Palermoon tai muihin Italian kaupunkeihin reissatessa. Jos et jostain syystä halua ottaa mukaan passia, lennolla on silti aina oltava mukana jokin virallinen henkilöllisyystodistus. Passin ohella toinen vaihtoehto on virallinen henkilökortti. Suomesta Palermoon lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Italia kuuluu Euroopan unioniin ja on myös Schengen-maa. Mikäli suunnitelmiisi ei kuulu reissata Italiassa henkilöautolla, ajokortin voit jättää kotiin. Matkustusdokumentiksi se ei sovi. Virallista henkilökorttia tai passia voit sen sijaan hyvinkin tarvita Italiassa ollessasi.


Aloita matkan suunnittelu - Palermo


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Palermo

Halvat lennot Palermoon myydään tyypillisimmin kiireisimpien lomasesonkien – kesälomien ja joulukuun – ulkopuolelle. Kaudet aina syyskuusta joulukuun alkupuolelle sekä tammikuun toisesta viikosta kesäkuun alkuun asti ovat suhteellisen edullisia. Luonnollisesti myös pääsiäinen ja muut pyhät nostavat lentojen hintoja hetkellisesti. Vertaa lentojen hintoja eri lähtöpäivien ja lähtöaikojen välillä. Tavallisesti tiistait ovat halvin päivä lentää. Lisäksi iltalennot ovat usein aamulentoja edullisempia.

Historialliset nähtävyydet, kuten Palermon katedraali, Teatro Massimo ja Palazzo dei Normann -palatsi, ovat kaupungin tunnetuimpia vierailukohteita.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Palermo.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Palermo, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.