Halvat lennot Palermo

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 23/5
ma 30/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Palermo

Yhteenveto Palermo lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

58 €

Halvin meno-paluulennon hinta

98 €

Nopein lentoaika

12t 45m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Palermo kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 58 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Palermo Punta Raisi).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Palermo kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 98 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Palermo Punta Raisi).
Nopein lento kohteeseen Palermo kohteesta Suomi kestää 12t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Palermo Punta Raisi).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Palermo mukaan lukien Ryanair ja Brussels Airlines.

Halvimmat lennot kaupungin Palermo lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Palermo lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Palermo

HALVIN REITTI Helsinki - Palermo

Helsinki (HEL) - Palermo (PMO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Palermo kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Palermo Punta Raisi, jolloin hinta on keskimääräinen 336 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PALERMOtammikuu21% halvempitammikuu aikana Helsinki - Palermo lennot maksavat keskimäärin vain 265 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PALERMO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu36% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Palermo lentojen keskimääräinen hinta on 456 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PALERMO KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu205% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Palermo kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Palermo?

Palermo on yksi Italian Sisilian helmistä. Merenrantakaupungissa voi viettää yhdistetyn kaupunki- ja rantaloman, josta ei puutu historiaa tai kulttuuria. Nähtävyyksiä riittää kierrettäväksi ja sisilialaisia perinnereseptejä maisteltavaksi pidemmällekin lomalle. Koska Palermo sijaitsee meren äärellä, matkat kaupunkiin ovat suosittuja etenkin kesälomasesongin aikaan. Tuolloin lämpötilat kaupungissa hipovat usein 30 astetta. Auringonpalvojat siis viihtyvät takuuvarmasti kaupungissa ja sen tuntumassa sijaitsevilla rannoilla. Lennot ja majoitukset ovat kuitenkin kesäkaudella kalleimmillaan.

Jos kiikarissa ovat halvat lennot Palermoon, kannattaa lentolippuja katsella kesäsesongin ulkopuolelle. Keväisin kaupungissa on kaunis sää, ja syksyisinkin historiallisen kaupungin tunnelma on monien matkailijoiden mieleen. Talvikaudella lämpötilat eivät juuri koskaan laske alle 10 asteen. Säiden puolesta lentoliput kaupunkiin voi siis napata lähes mille kuukaudelle tahansa. Jos et matkusta kesällä, voit lähes aina löytää hotellin ja lennon halvalla. Poikkeuksen sääntöön tekee ainoastaan joululomasesonki, joka voi nostaa hintoja.

Edullisimmillaan lennot ovat tavallisesti noin 56 päivää ennen matkan ajankohtaa. Varaa siis lentoliput ajoissa. Tavallisesti iltalennot ovat edullisempia kuin aamulennot, joten vertaa lentopäivien lisäksi eri lähtöaikoja.

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Palermo on 22 € per henkilö kaupungista Napoli, mikä on 85 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Palermo. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Palermo omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Palermo kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 265 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Palermo tammikuu aikana, kannattaa sinun odottaa marraskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 267 €.

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Palermo on 45 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 336 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Palermo milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 98 €.

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Palermo kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 246 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Palermo lauantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 300 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Palermo ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Palermo illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 129 €. Ajankohtana keskipäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Palermo, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 316 € lippua kohden.

Palermo kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Trapani Birgi lentokenttä (80 km kaupungin Palermo keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Halvin lentokenttä lähellä Palermo on tyypillisesti Trapani Birgi lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 146 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Palermo

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Palermo
Ryanair
14. syyskuuta
HEL15:00Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 05m
1 välilasku
PMO21:05Palermo Punta Raisi
21. syyskuuta
PMO04:10Palermo Punta Raisi
9t 25m
1 välilasku
HEL13:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
29. elokuuta
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 55m
1 välilasku
PMO05:40Palermo Punta Raisi
7. syyskuuta
PMO04:10Palermo Punta Raisi
9t 25m
1 välilasku
HEL13:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
5. syyskuuta
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 55m
1 välilasku
PMO05:40Palermo Punta Raisi
14. syyskuuta
PMO19:25Palermo Punta Raisi
22t 15m
2 välilaskua
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
5. syyskuuta
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 55m
1 välilasku
PMO05:40Palermo Punta Raisi
14. syyskuuta
PMO04:10Palermo Punta Raisi
9t 25m
1 välilasku
HEL13:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
19. kesäkuuta
HEL07:30Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 45m
1 välilasku
PMO18:15Palermo Punta Raisi
23. kesäkuuta
PMO19:15Palermo Punta Raisi
17t 00m
2 välilaskua
HEL12:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
29. elokuuta
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 55m
1 välilasku
PMO05:40Palermo Punta Raisi
7. syyskuuta
PMO04:10Palermo Punta Raisi
37t 30m
2 välilaskua
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Palermo

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Palermo, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
20. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 45m
2 välilaskua
PMO20:10Palermo Punta Raisi
Useita lentoyhtiöitä
20. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 35m
2 välilaskua
PMO16:00Palermo Punta Raisi
Ryanair
20. kesäkuuta
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 25m
1 välilasku
PMO20:10Palermo Punta Raisi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Palermo?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Palermo

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Palermo?

Lufthansa, Ryanair, Scandinavian Airlines ja KLM ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Palermo rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Palermo näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

KLM lennot kohteeseen Palermo

Kohteeseen Palermo on normaalina viikkona 21 KLM lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Milano Linate ja paras momondossa nähty KLM lipun hinta on 243 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Palermo). KLM lentoyhtiö on saanut 7,8 121 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

Lufthansa lennot kohteeseen Palermo

201 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty Lufthansa meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Palermo. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. Lufthansa lentoyhtiöllä on 5 lentoa kohteeseen Palermo useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 299 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön Lufthansa keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,3/10.


Palermo ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Palermo lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Palermon lennot laskeutuvat kaupungin lentokentälle, Palermo Airportille. Lentoasema tunnetaan myös nimellä Falcone–Borsellino Airport. Kenttä sijaitsee noin 35 km Palermon luoteispuolella. Parhaan joukkoliikenneyhteyden lentoasemalta kaupungin keskustaan tarjoaa lentokenttäbussi. The Prestia e Comande Bus -yhtiön bussi kulkee kaupunkiin päivittäin. Keskustassa se pysähtyy muun muassa keskusasemalla, Stazione Centrale, jonne matka-aika on 55 minuuttia. Teatro Politeaman pysäkille bussi kulkee puolestaan noin 40 minuutissa. Linja-autoja lähtee kentältä suunnilleen puolen tunnin välein, ja lipun hinta on noin 6 euroa. Bussi liikennöi lentokentältä keskustaan noin kello 6.30–00.00 välillä. Vaikka bussi on kätevin kulkuväline keskustaan, voit halutessasi ottaa lentoasemalta myös junan. Trinacria Express -junat keskustaan lähtevät lentoaseman Punta Raisi -juna-asemalta. Matka-aika keskustan päärautatieasemalle on pidempi kuin bussilla. Junamatka kestää noin tunnin. Keskustan pohjoisosiin, Palermo Notarbartoloon, voi tosin päästä 45 minuutissa. Junia lähtee kaksi tunnissa, ja lippujen hinta on noin 6 euroa.


Palermo: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Palermo
Helsinki - Palermo reitin lennot
Lyhyin lentoaika6t 40m
Halvin hinta107 €
Rooma - Palermo reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 15m
Halvin hinta49 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Palermo

Kävely on ehdottomasti paras tapa tutustua Palermon historiallisiin katuihin, kujiin ja aukioihin. Kävellen kaupungin tunnelmasta saa parhaan otteen, eikä kaikille kaduille ole edes mahdollista päästä autolla. Vaikka auton vuokraaminen on Palermossa kohtuuhintaista, kannattaa Italian melko kaoottiseen autoliikenteeseen lähtemistä miettiä kaksi kertaa. Samoin suosittujen skootterien vuokraamisessa voi olla riskinsä tottumattomalle kuskille. Noudata siis liikenteessä varovaisuutta. Varmista myös, että vakuutuksesi ovat kunnossa ennen rattiin tai tankoon tarttumista.

Jos turvaudut joukkoliikenteeseen, oranssista ja sinisestä väristään tunnetut AMAT-yhtiön paikallisbussit ovat Palermon kätevin kulkuväline. Lippuja voi ostaa esimerkiksi tupakka- ja lehtikioskeista tai AMAT-yhtiön omista lippupisteistä.

Kertalipun hinta on noin 1,50 euroa, ja lippua voi hyödyntää rajoituksetta 90 minuutin ajan. Muista aina leimata lippusi. Jos janoat helppoa turistikierrosta kaupungissa, yksinkertainen vaihtoehto on nousta kaksikerroksiseen City Sightseeing -turistibussiin. Bussi kiertää esimerkiksi vanhan kaupungin alueella. Hinta on alkaen noin 10 euroa. Päivälippu mahdollistaa bussista hyppäämisen millä pysäkillä tahansa, ja kyytiin voi taas nousta, kun bussi seuraavan kerran osuu kohdalle.


Kohteen Palermo viisumivaatimukset

Passi ei ole aina pakollinen matkakumppani Palermoon tai muihin Italian kaupunkeihin reissatessa. Jos et jostain syystä halua ottaa mukaan passia, lennolla on silti aina oltava mukana jokin virallinen henkilöllisyystodistus. Passin ohella toinen vaihtoehto on virallinen henkilökortti. Suomesta Palermoon lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Italia kuuluu Euroopan unioniin ja on myös Schengen-maa. Mikäli suunnitelmiisi ei kuulu reissata Italiassa henkilöautolla, ajokortin voit jättää kotiin. Matkustusdokumentiksi se ei sovi. Virallista henkilökorttia tai passia voit sen sijaan hyvinkin tarvita Italiassa ollessasi.


Aloita matkan suunnittelu - Palermo


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Palermo

Halvat lennot Palermoon myydään tyypillisimmin kiireisimpien lomasesonkien – kesälomien ja joulukuun – ulkopuolelle. Kaudet aina syyskuusta joulukuun alkupuolelle sekä tammikuun toisesta viikosta kesäkuun alkuun asti ovat suhteellisen edullisia. Luonnollisesti myös pääsiäinen ja muut pyhät nostavat lentojen hintoja hetkellisesti. Vertaa lentojen hintoja eri lähtöpäivien ja lähtöaikojen välillä. Tavallisesti tiistait ovat halvin päivä lentää. Lisäksi iltalennot ovat usein aamulentoja edullisempia.

Historialliset nähtävyydet, kuten Palermon katedraali, Teatro Massimo ja Palazzo dei Normann -palatsi, ovat kaupungin tunnetuimpia vierailukohteita.

Palermon kesät ovat kuumia, joten varaudu matkaan aurinkosuojavoiteella ja kuumuudelta suojaavilla vaatteilla. Talvisin ota huomioon sateiden mahdollisuus. Suomi-italia-sanastosta voi olla hyötyä.

Palermo on melko turvallinen matkakohde. Tungoksessa kannattaa varoa taskuvarkaita.

Hanavettä voi Palermossa juoda, mutta matkailijoista suurin osa suosii pullotettua vettä.

Juomarahan jättäminen kuuluu italialaiseen kulttuuriin, etenkin jos palvelu on hyvää.

Hintataso on yleisesti ottaen Italiassa Suomea edullisempi, mutta matkailijoiden käyttämissä palveluissa hinnat vaihtelevat. Edullisimpia ovat paikallisten suosimat ravintolat.

Italian aika on tunnin jäljessä Suomen ajasta.

Välimatka on maanteitse noin 3770 km.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Palermo.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Palermo, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Palermo.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Palermo on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.