Halvat lennot Palermo

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Palermo (PMO)
pe 18.6.
pe 25.6.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Palermo lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Palermo lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Palermo

HALVIN REITTI Helsinki - Palermo

Helsinki (HEL) - Palermo (PMO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Palermo kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Palermo Punta Raisi, jolloin hinta on keskimääräinen 292 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PALERMOtammikuu21% halvempitammikuu aikana Helsinki - Palermo lennot maksavat keskimäärin vain 230 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PALERMO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu36% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Palermo lentojen keskimääräinen hinta on 396 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PALERMO KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu205% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Palermo kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Palermoon?

Palermo on yksi Italian Sisilian helmistä. Merenrantakaupungissa voi viettää yhdistetyn kaupunki- ja rantaloman, josta ei puutu historiaa tai kulttuuria. Nähtävyyksiä riittää kierrettäväksi ja sisilialaisia perinnereseptejä maisteltavaksi pidemmällekin lomalle. Koska Palermo sijaitsee meren äärellä, matkat kaupunkiin ovat suosittuja etenkin kesälomasesongin aikaan. Tuolloin lämpötilat kaupungissa hipovat usein 30 astetta. Auringonpalvojat siis viihtyvät takuuvarmasti kaupungissa ja sen tuntumassa sijaitsevilla rannoilla. Lennot ja majoitukset ovat kuitenkin kesäkaudella kalleimmillaan.

Jos kiikarissa ovat halvat lennot Palermoon, kannattaa lentolippuja katsella kesäsesongin ulkopuolelle. Keväisin kaupungissa on kaunis sää, ja syksyisinkin historiallisen kaupungin tunnelma on monien matkailijoiden mieleen. Talvikaudella lämpötilat eivät juuri koskaan laske alle 10 asteen. Säiden puolesta lentoliput kaupunkiin voi siis napata lähes mille kuukaudelle tahansa. Jos et matkusta kesällä, voit lähes aina löytää hotellin ja lennon halvalla. Poikkeuksen sääntöön tekee ainoastaan joululomasesonki, joka voi nostaa hintoja.

Edullisimmillaan lennot ovat tavallisesti noin 56 päivää ennen matkan ajankohtaa. Varaa siis lentoliput ajoissa. Tavallisesti iltalennot ovat edullisempia kuin aamulennot, joten vertaa lentopäivien lisäksi eri lähtöaikoja.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Palermo?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Palermo on 32 € per henkilö kaupungista Rooma, mikä on 84 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Palermo. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Palermo omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Palermo?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Palermo kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 230 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Palermo tammikuu aikana, kannattaa sinun odottaa marraskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 232 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Palermo?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Palermo on 45 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 292 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Palermo milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 207 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Palermo?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Palermo kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 257 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Palermo sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 326 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Palermo?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Palermo ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Palermo illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 220 €. Ajankohtana aamulla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Palermo, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 313 € lippua kohden.

Löytyykö kaupungin Palermo lähettyviltä muita lentokenttiä?

Palermo kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Trapani Birgi lentokenttä (80 km kaupungin Palermo keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Palermo lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Palermo on tyypillisesti Trapani Birgi lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 200 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Palermo Punta Raisi

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Palermo Punta Raisi
Useita lentoyhtiöitä
20. heinäkuuta
HEL09:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 40m
2 välilaskua
PMO17:05Palermo Punta Raisi
28. heinäkuuta
PMO06:50Palermo Punta Raisi
7t 55m
2 välilaskua
HEL14:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. heinäkuuta
HEL09:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 30m
2 välilaskua
PMO18:55Palermo Punta Raisi
28. heinäkuuta
PMO06:50Palermo Punta Raisi
7t 55m
2 välilaskua
HEL14:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. heinäkuuta
HEL05:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 25m
1 välilasku
PMO15:20Palermo Punta Raisi
28. heinäkuuta
PMO02:10Palermo Punta Raisi
9t 50m
2 välilaskua
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. heinäkuuta
HEL05:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 25m
1 välilasku
PMO15:20Palermo Punta Raisi
27. heinäkuuta
PMO06:10Palermo Punta Raisi
11t 25m
2 välilaskua
HEL17:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. heinäkuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 35m
2 välilaskua
PMO11:10Palermo Punta Raisi
5. heinäkuuta
PMO17:40Palermo Punta Raisi
18t 55m
2 välilaskua
HEL12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. heinäkuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 10m
2 välilaskua
PMO14:45Palermo Punta Raisi
25. heinäkuuta
PMO02:10Palermo Punta Raisi
17t 10m
2 välilaskua
HEL19:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Palermo Punta Raisi

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Palermo, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Norwegian
Vueling
31. elokuuta
HEL16:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 00m
1 välilasku
PMO08:40Palermo Punta Raisi
Useita lentoyhtiöitä
16. heinäkuuta
HEL10:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 50m
1 välilasku
PMO10:15Palermo Punta Raisi
Useita lentoyhtiöitä
31. elokuuta
HEL13:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 10m
2 välilaskua
PMO15:30Palermo Punta Raisi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Palermoon?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Palermo

Suoria lentoja Suomen kaupungeista Italian Palermoon ei ainakaan toistaiseksi ole tarjolla. Vaihtokenttien kautta halvat lennot Palermoon voi kuitenkin napata helposti. Lähtevät lennot nousevat Suomessa matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Helsingistä voi saada sopivat lennot italialaiskaupunkiin esimerkiksi skandinaaviselta SAS-lentoyhtiöltä, saksalaiselta Lufthansalta ja itävaltalaiselta Austrian Airlinesilta. Jos lennon etapeilla yhdistelee eri lentoyhtiöiden lentoja, on valinnanvaraa entistäkin enemmän. Lentoaika Helsingistä Palermoon on lyhimmillään noin 5 tuntia ja 20 minuuttia. Jos valitset edullisen kahden vaihdon lennon, on matka-aika kuitenkin aina selvästi pidempi. Mikäli yhdistelet reitillä eri lentoyhtiöiden lentoja, tarkista erikseen jokaisen lentoyhtiön matkatavararajoitukset. Lentoyhtiöiden matkatavarasäännöksissä voi olla isojakin eroja.


Miten pääsen lentokentältä Palermon keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Palermo lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Palermon lennot laskeutuvat kaupungin lentokentälle, Palermo Airportille. Lentoasema tunnetaan myös nimellä Falcone–Borsellino Airport. Kenttä sijaitsee noin 35 km Palermon luoteispuolella. Parhaan joukkoliikenneyhteyden lentoasemalta kaupungin keskustaan tarjoaa lentokenttäbussi. The Prestia e Comande Bus -yhtiön bussi kulkee kaupunkiin päivittäin. Keskustassa se pysähtyy muun muassa keskusasemalla, Stazione Centrale, jonne matka-aika on 55 minuuttia. Teatro Politeaman pysäkille bussi kulkee puolestaan noin 40 minuutissa. Linja-autoja lähtee kentältä suunnilleen puolen tunnin välein, ja lipun hinta on noin 6 euroa. Bussi liikennöi lentokentältä keskustaan noin kello 6.30–00.00 välillä. Vaikka bussi on kätevin kulkuväline keskustaan, voit halutessasi ottaa lentoasemalta myös junan. Trinacria Express -junat keskustaan lähtevät lentoaseman Punta Raisi -juna-asemalta. Matka-aika keskustan päärautatieasemalle on pidempi kuin bussilla. Junamatka kestää noin tunnin. Keskustan pohjoisosiin, Palermo Notarbartoloon, voi tosin päästä 45 minuutissa. Junia lähtee kaksi tunnissa, ja lippujen hinta on noin 6 euroa.


Suositut lentoreitit Palermo

Etsityimmät lennot Palermo sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Palermo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
6t 00m
Halvin hinta
209 €

Liikkuminen Palermossa?

Kävely on ehdottomasti paras tapa tutustua Palermon historiallisiin katuihin, kujiin ja aukioihin. Kävellen kaupungin tunnelmasta saa parhaan otteen, eikä kaikille kaduille ole edes mahdollista päästä autolla. Vaikka auton vuokraaminen on Palermossa kohtuuhintaista, kannattaa Italian melko kaoottiseen autoliikenteeseen lähtemistä miettiä kaksi kertaa. Samoin suosittujen skootterien vuokraamisessa voi olla riskinsä tottumattomalle kuskille. Noudata siis liikenteessä varovaisuutta. Varmista myös, että vakuutuksesi ovat kunnossa ennen rattiin tai tankoon tarttumista.

Jos turvaudut joukkoliikenteeseen, oranssista ja sinisestä väristään tunnetut AMAT-yhtiön paikallisbussit ovat Palermon kätevin kulkuväline. Lippuja voi ostaa esimerkiksi tupakka- ja lehtikioskeista tai AMAT-yhtiön omista lippupisteistä.

Kertalipun hinta on noin 1,50 euroa, ja lippua voi hyödyntää rajoituksetta 90 minuutin ajan. Muista aina leimata lippusi. Jos janoat helppoa turistikierrosta kaupungissa, yksinkertainen vaihtoehto on nousta kaksikerroksiseen City Sightseeing -turistibussiin. Bussi kiertää esimerkiksi vanhan kaupungin alueella. Hinta on alkaen noin 10 euroa. Päivälippu mahdollistaa bussista hyppäämisen millä pysäkillä tahansa, ja kyytiin voi taas nousta, kun bussi seuraavan kerran osuu kohdalle.


Tarvitaanko Palermoon passi?

Passi ei ole aina pakollinen matkakumppani Palermoon tai muihin Italian kaupunkeihin reissatessa. Jos et jostain syystä halua ottaa mukaan passia, lennolla on silti aina oltava mukana jokin virallinen henkilöllisyystodistus. Passin ohella toinen vaihtoehto on virallinen henkilökortti. Suomesta Palermoon lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Italia kuuluu Euroopan unioniin ja on myös Schengen-maa. Mikäli suunnitelmiisi ei kuulu reissata Italiassa henkilöautolla, ajokortin voit jättää kotiin. Matkustusdokumentiksi se ei sovi. Virallista henkilökorttia tai passia voit sen sijaan hyvinkin tarvita Italiassa ollessasi.


Vinkkejä Palermoon matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Palermoon myydään tyypillisimmin kiireisimpien lomasesonkien – kesälomien ja joulukuun – ulkopuolelle. Kaudet aina syyskuusta joulukuun alkupuolelle sekä tammikuun toisesta viikosta kesäkuun alkuun asti ovat suhteellisen edullisia. Luonnollisesti myös pääsiäinen ja muut pyhät nostavat lentojen hintoja hetkellisesti. Vertaa lentojen hintoja eri lähtöpäivien ja lähtöaikojen välillä. Tavallisesti tiistait ovat halvin päivä lentää. Lisäksi iltalennot ovat usein aamulentoja edullisempia.

Kiinnostavatko Palermon nähtävyydet?

Historialliset nähtävyydet, kuten Palermon katedraali, Teatro Massimo ja Palazzo dei Normann -palatsi, ovat kaupungin tunnetuimpia vierailukohteita.

Mitä mukaan matkalle Palermoon?

Palermon kesät ovat kuumia, joten varaudu matkaan aurinkosuojavoiteella ja kuumuudelta suojaavilla vaatteilla. Talvisin ota huomioon sateiden mahdollisuus. Suomi-italia-sanastosta voi olla hyötyä.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Palermossa

Italia on EU-maa, joten matkapuhelinpalveluita saa käyttää tiettyyn rajaan asti Palermossa lähes kotimaan hinnoilla. Tarkista kuitenkin roaming-rajoitukset operaattoriltasi ennen matkaa. Hyödynnä myös ilmaisia wifi-yhteyksiä aina kun mahdollista.

Onko Palermossa turvallista?

Palermo on melko turvallinen matkakohde. Tungoksessa kannattaa varoa taskuvarkaita.

Voiko Palermossa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi Palermossa juoda, mutta matkailijoista suurin osa suosii pullotettua vettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Palermossa?

Juomarahan jättäminen kuuluu italialaiseen kulttuuriin, etenkin jos palvelu on hyvää.

Millainen on Palermon hintataso?

Hintataso on yleisesti ottaen Italiassa Suomea edullisempi, mutta matkailijoiden käyttämissä palveluissa hinnat vaihtelevat. Edullisimpia ovat paikallisten suosimat ravintolat.

Mikä on aikaero Suomi-Italia?

Italian aika on tunnin jäljessä Suomen ajasta.

Mikä on etäisyys Helsinki-Palermo?

Välimatka on maanteitse noin 3770 km.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka