Halvat lennot Pristina

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Pristina

Yhteenveto Pristina lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

36 €

Halvin meno-paluulennon hinta

145 €

Nopein lentoaika

3t 25m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Pristina kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 36 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pristina).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Pristina kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 145 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pristina).
Nopein lento kohteeseen Pristina kohteesta Suomi kestää 3t 25m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pristina).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Pristina mukaan lukien Lufthansa, Norwegian ja Pegasus Airlines.

Halvimmat lennot kaupungin Pristina lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Pristina lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Pristina

HALVIN REITTI Helsinki - Pristina

Helsinki (HEL) - Pristina (PRN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Pristina kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Pristina, jolloin hinta on keskimääräinen 297 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PRISTINAhuhtikuu42% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Pristina lennot maksavat keskimäärin vain 172 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PRISTINA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu42% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Pristina lentojen keskimääräinen hinta on 422 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PRISTINA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu459% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Pristina kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Pristina?

Kosovon suurin kaupunki Pristina tarjoaa elämyksiä matkailijoille vuodenajasta riippumatta. Maan ilmasto on varsin samankaltainen kuin Keski-Euroopan maiden, eli talvisin lämpötilat voivat hyvinkin painua etenkin öisin pakkasen puolelle. Talviaikaankin historialliset nähtävyydet ja basaarialue kutsuvat kuitenkin kiertelemään. Pristinan kevät ja kesä ovat kauniita, ja auringonpalvojan kannattaakin miettiä lentolippujen varaamista kaupunkiin kesäkuukausille. Kesäisin säätila on yleensä miellyttävän lämmin, ja läkähdyttäviä hellepäiviä on vain vähän.

Halvat lennot Pristinaan voi varata lähes mille kuukaudelle tahansa. Vaikka kesäaika toukokuusta syyskuun loppuun on kosovolaiskaupungin kiireisintä matkailuaikaa, matkat voi saada kesällekin halvalla. Hintataso on maassa todella edullinen, joten halvalla on mahdollista saada paitsi lento ja majoitus, myös muut palvelut ravintolaruuasta alkaen. Budjettimatkailijalle Pristina onkin ihanteellinen kohde.

Mikäli matkat Pristinaan kutkuttavat mielessä, aloita reissun suunnittelu ajoissa. Lentojen hinnat ovat alimmillaan yleensä noin 55 päivää ennen matkaa. Jos sopivat lentotarjoukset osuvat kohdalle, voi lennot toki saada edullisesti vielä loman kynnykselläkin.

Jos et halua vierailla kaupungissa Pristina huhtikuu aikana, kannattaa sinun odottaa maaliskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 227 €.

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Pristina on 37 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 297 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Pristina milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 145 €.

Datamme mukaan lauantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Pristina. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 302 €. maanantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 391 €.

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Pristina on iltapäivällä. Lennot reitille Suomi - Pristina voi maksaa jopa niin vähän kuin 284 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä aamulla hintojen ollessa keskimäärin 398 €. Lennot kohteeseen Pristina kohteesta Suomi aamulla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.momondosta löytyneet halvat lennot: Pristina

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Pristina
Useita lentoyhtiöitä
7. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 45m
2 välilaskua
PRN14:55Pristina
5. heinäkuuta
PRN17:35Pristina
3t 20m
HEL20:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 40m
2 välilaskua
PRN15:50Pristina
12. heinäkuuta
PRN17:35Pristina
3t 20m
HEL20:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 30m
2 välilaskua
PRN10:55Pristina
25. kesäkuuta
PRN20:30Pristina
3t 20m
HEL23:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
14. kesäkuuta
HEL14:25Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 25m
PRN17:50Pristina
12. heinäkuuta
PRN17:35Pristina
3t 20m
HEL20:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
7. kesäkuuta
HEL14:25Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 25m
PRN17:50Pristina
5. heinäkuuta
PRN17:35Pristina
3t 20m
HEL20:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
9. syyskuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 25m
PRN20:35Pristina
16. syyskuuta
PRN06:30Pristina
9t 30m
1 välilasku
HEL16:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Pristina

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Pristina, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Norwegian
Norwegian
12. elokuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 25m
PRN20:35Pristina
Norwegian
6. elokuuta
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 25m
PRN20:40Pristina
Useita lentoyhtiöitä
9. kesäkuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 35m
1 välilasku
PRN07:40Pristina

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Pristina?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Pristina

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Pristina?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Pristina suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten ETF Airways, Norwegian Air International, Air Mediterranean ja Turkish Airlines. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Pristina

Kohteeseen Pristina on normaalina viikkona 10 Turkish Airlines lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Istanbul ja paras momondossa nähty Turkish Airlines lipun hinta on 238 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Pristina). Turkish Airlines lentoyhtiö on saanut 8,2 120 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

Lufthansa lennot kohteeseen Pristina

Lufthansa lentotarjoukset kohteeseen Pristina ovat alkaen 190 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Lufthansa lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Wien Vienna Intl on suosituin Lufthansa lähtöpiste kohteen Pristina lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Lufthansa on saanut pistemäärän 7,3/10 299 arvostelujen perusteella.


Pristina ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Pristina lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Lentoliput Kosovoon hallussa? Halvat lennot Pristinaan saapuvat kaupungin kansainväliselle lentoasemalle, joka on viralliselta nimeltään Prishtina International Airport Adem Jashari. Lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä keskustasta kaupungin lounaispuolella. Kenttä on vilkas, sillä kyseessä on Kosovon ainoa kansainvälisiä matkustajia vastaanottava lentoasema. Julkiset liikenneyhteydet lentokentältä keskustaan ovat melko kehnot, eikä suoraa joukkoliikenneyhteyttä keskustaan ole toistaiseksi olemassa. Jos et halua ottaa taksia keskustaan asti, ainoa vaihtoehto on kävellä läheisen Sllatinë e Madhen bussipysäkille, joka sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä saapuvien lentojen terminaalista, ja ottaa sieltä bussi Pristinan kaupunkia kohti. Pristinan bussiasema sijaitsee kuitenkin 2 kilometriä keskustan ulkopuolella, joten aivan ydinkeskustaan ei tälläkään bussilla pääse. Bussilippu maksaa noin 0,50 euroa.


Pristina: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Pristina
Helsinki - Pristina reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 25m
Halvin hinta146 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Pristina

Pristinan ydinkeskustaan on paras tutustua kävellen, sillä keskustassa on kävelykatuja ja aukioita, joista autolla liikkuvat jäävät kokonaan paitsi. Eri puolille kaupunkia pääsee liikkumaan kätevästi myös paikallisbusseilla, ja varsinkin paikallisille bussit ovat tärkeä tapa liikkua kaupungissa. Bussilinjoja kehitetään jatkuvasti, ja jo nyt matkailijoidenkin käytössä on useampia bussilinjoja. Bussilla matkustaminen on Pristinassa ja muuallakin Kosovossa todella edullista, sillä paikallislippujen hinnat ovat vain noin 0,50 euron luokkaa. Liput ostetaan suoraan bussikuskeilta. Myös linja-autojen kaukoliikenne kaupungin ulkopuolelle toimii kohtuullisen hyvin. Pristinan bussiasemalta, joka sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella, on mahdollista ottaa linja-auto myös maan rajojen ulkopuolelle.

Pristinasta on mahdollista myös vuokrata auto, ja tämä sopii vaihtoehdoksi etenkin niille matkailijoille, jotka haluavat tutustua myös kaupungin ympäristöön ja ehkä muihinkin kosovolaisiin kyliin ja kaupunkeihin. Kosovon liikenteessä on kuitenkin hyvä olla varuillaan, sillä liikenne voi olla yllätyksellistä. Etenkin talviaikaan onnettomuuksia tapahtuu maassa paljon. Jos vuokraat auton, tarkasta sen kunto ennen liikenteeseen lähtöä. Myös vakuutusten on oltava kunnossa.


Kohteen Pristina viisumivaatimukset

Kosovo ei ole ainakaan vielä Euroopan unionin jäsenmaa, vaikka se onkin yksi mahdollisista ehdokasmaista. Kosovo ei kuulu myöskään Schengen-alueeseen. Suomen kansalaiset eivät tarvitse Pristinaan tai muihin Kosovon kaupunkeihin matkustaessaan viisumia, mutta voimassa oleva passi matkalla on oltava mukana. Viisumivapaus koskee ainoastaan alle 90 päivän oleskeluja Kosovossa, ja pidemmille matkoille viisumi on hankittava. Lisätietoja viisumiasioista saa Ruotsissa, Tukholmassa sijaitsevasta Kosovon suurlähetystöstä. Passista on hyvä ottaa kopio ennen matkalle lähtöä esimerkiksi sen katoamisen varalle.


Aloita matkan suunnittelu - Pristina


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Pristina

Halvat lennot Pristinaan on mahdollista löytää ympäri vuoden. Vertaa hintoja eri viikonpäivien ja kellonaikojen välillä. Näin voit säästää pitkän pennin. Halvimmillaan lentoliput ovat yleensä noin 50-60 päivää ennen matkaa.

Tutustu esimerkiksi kaupungin basaarialueeseen sekä alueen menneisyyteen porautuvaan Muzeu Etnologjik -museoon.

Talvella lämpötilat voivat mennä kaupungissa miinuksen puolelle, kesällä taas on luvassa hellettä, eli pakkaa vuodenaikojen mukaan.

Pristinassa on yleisesti ottaen turvallista. Normaali varovaisuus on silti aina tarpeen.

Hanavettä voi juoda, mutta matkailijoille suositeltavaa on pullotetun veden nauttiminen.

Juomarahan jättäminen esimerkiksi ravintoloissa on kohteliasta. Sopiva tippi on noin 10 prosenttia.

Pristinassa ja muualla Kosovossa hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomessa. Esimerkiksi ravintoloista aterian saa alle 5 euron hintaan.

Kosovon aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Välimatka on teitä pitkin noin 2800 km.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Pristina.

Kaikki lentohaut kohteeseen Pristina momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun kaikki mahdolliset Pristina lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Pristina. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.