Halvat lennot Pristina

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Pristina (PRN)
ma 10.5.
ma 17.5.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Pristina lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Pristina lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Pristina

HALVIN REITTI Helsinki - Pristina

Helsinki (HEL) - Pristina (PRN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Pristina kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Pristina, jolloin hinta on keskimääräinen 257 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PRISTINAhuhtikuu42% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Pristina lennot maksavat keskimäärin vain 149 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PRISTINA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu42% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Pristina lentojen keskimääräinen hinta on 364 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PRISTINA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu459% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Pristina kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Pristinaan?

Kosovon suurin kaupunki Pristina tarjoaa elämyksiä matkailijoille vuodenajasta riippumatta. Maan ilmasto on varsin samankaltainen kuin Keski-Euroopan maiden, eli talvisin lämpötilat voivat hyvinkin painua etenkin öisin pakkasen puolelle. Talviaikaankin historialliset nähtävyydet ja basaarialue kutsuvat kuitenkin kiertelemään. Pristinan kevät ja kesä ovat kauniita, ja auringonpalvojan kannattaakin miettiä lentolippujen varaamista kaupunkiin kesäkuukausille. Kesäisin säätila on yleensä miellyttävän lämmin, ja läkähdyttäviä hellepäiviä on vain vähän.

Halvat lennot Pristinaan voi varata lähes mille kuukaudelle tahansa. Vaikka kesäaika toukokuusta syyskuun loppuun on kosovolaiskaupungin kiireisintä matkailuaikaa, matkat voi saada kesällekin halvalla. Hintataso on maassa todella edullinen, joten halvalla on mahdollista saada paitsi lento ja majoitus, myös muut palvelut ravintolaruuasta alkaen. Budjettimatkailijalle Pristina onkin ihanteellinen kohde.

Mikäli matkat Pristinaan kutkuttavat mielessä, aloita reissun suunnittelu ajoissa. Lentojen hinnat ovat alimmillaan yleensä noin 55 päivää ennen matkaa. Jos sopivat lentotarjoukset osuvat kohdalle, voi lennot toki saada edullisesti vielä loman kynnykselläkin.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Pristina?

Jos et halua vierailla kaupungissa Pristina huhtikuu aikana, kannattaa sinun odottaa maaliskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 196 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Pristina?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Pristina on 37 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 257 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Pristina milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 166 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Pristina?

Datamme mukaan lauantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Pristina. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 298 €. perjantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 361 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Pristina?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Pristina on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - Pristina voi maksaa jopa niin vähän kuin 245 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä aamulla hintojen ollessa keskimäärin 344 €. Lennot kohteeseen Pristina kohteesta Suomi aamulla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Pristina

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Pristina
Useita lentoyhtiöitä
15. heinäkuuta
HEL02:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 25m
PRN05:25Pristina
18. heinäkuuta
PRN12:00Pristina
26t 15m
3 välilaskua
HEL14:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. kesäkuuta
HEL10:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 30m
2 välilaskua
PRN11:55Pristina
11. heinäkuuta
PRN06:15Pristina
9t 05m
1 välilasku
HEL15:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. heinäkuuta
HEL13:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 45m
3 välilaskua
PRN12:25Pristina
22. heinäkuuta
PRN05:05Pristina
12t 00m
2 välilaskua
HEL17:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. heinäkuuta
HEL13:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 45m
3 välilaskua
PRN12:25Pristina
22. heinäkuuta
PRN05:05Pristina
12t 50m
1 välilasku
HEL17:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
15. heinäkuuta
HEL02:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 25m
PRN05:25Pristina
29. heinäkuuta
PRN05:05Pristina
34t 15m
2 välilaskua
HEL15:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Austrian Airlines
17. toukokuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 05m
2 välilaskua
PRN21:05Pristina
30. toukokuuta
PRN11:00Pristina
20t 00m
2 välilaskua
HEL07:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Pristina

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Pristina, katso tarjouksiamme alapuolelta.
Norwegian
15. heinäkuuta
HEL02:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 25m
PRN05:25Pristina
Norwegian
3. kesäkuuta
HEL02:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 25m
PRN05:25Pristina
Turkish Airlines
24. toukokuuta
HEL08:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 20m
1 välilasku
PRN20:00Pristina

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Pristinaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Pristina

Hotellien ja lentojen suhteen Pristinaan matkaavilla on hyvin valinnanvaraa. Suomesta ei ole vielä tarjolla suoria lentoja kosovolaiskaupunkiin, mutta yhden tai kahden vaihtokentän kautta kaupunkiin on tarjolla monia toimivia reittivaihtoehtoja. Halvat lennot Pristinaan voi saada esimerkiksi Turkish Airlinesin ja Lufthansan kautta. Lentoyhtiöallianssien avulla matkan voi taittaa kätevästi ja turvallisesti useammankin lentoyhtiön siivin. Jos matkan etappeja liikennöivät eri lentoyhtiöt, ota kuitenkin selvää kunkin lentoyhtiön matkatavararajoituksista ja niiden yhteensopivuudesta. Lentoaika Helsingistä Pristinaan riippuu reittivalinnasta ja koneen vaihtojen määrästä, mutta yleensä matka-aika on alkaen noin 6 tuntia. Lähtevät lennot starttaavat Suomen päässä aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Määränpäässä lennot vastaanottaa Pristinan lentokenttä.


Miten pääsen lentokentältä Pristinan keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Pristina lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lentoliput Kosovoon hallussa? Halvat lennot Pristinaan saapuvat kaupungin kansainväliselle lentoasemalle, joka on viralliselta nimeltään Prishtina International Airport Adem Jashari. Lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä keskustasta kaupungin lounaispuolella. Kenttä on vilkas, sillä kyseessä on Kosovon ainoa kansainvälisiä matkustajia vastaanottava lentoasema. Julkiset liikenneyhteydet lentokentältä keskustaan ovat melko kehnot, eikä suoraa joukkoliikenneyhteyttä keskustaan ole toistaiseksi olemassa. Jos et halua ottaa taksia keskustaan asti, ainoa vaihtoehto on kävellä läheisen Sllatinë e Madhen bussipysäkille, joka sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä saapuvien lentojen terminaalista, ja ottaa sieltä bussi Pristinan kaupunkia kohti. Pristinan bussiasema sijaitsee kuitenkin 2 kilometriä keskustan ulkopuolella, joten aivan ydinkeskustaan ei tälläkään bussilla pääse. Bussilippu maksaa noin 0,50 euroa.


Suositut lentoreitit Pristina

Etsityimmät lennot Pristina sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Pristina reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 25m
Halvin hinta
167 €

Liikkuminen Pristinassa?

Pristinan ydinkeskustaan on paras tutustua kävellen, sillä keskustassa on kävelykatuja ja aukioita, joista autolla liikkuvat jäävät kokonaan paitsi. Eri puolille kaupunkia pääsee liikkumaan kätevästi myös paikallisbusseilla, ja varsinkin paikallisille bussit ovat tärkeä tapa liikkua kaupungissa. Bussilinjoja kehitetään jatkuvasti, ja jo nyt matkailijoidenkin käytössä on useampia bussilinjoja. Bussilla matkustaminen on Pristinassa ja muuallakin Kosovossa todella edullista, sillä paikallislippujen hinnat ovat vain noin 0,50 euron luokkaa. Liput ostetaan suoraan bussikuskeilta. Myös linja-autojen kaukoliikenne kaupungin ulkopuolelle toimii kohtuullisen hyvin. Pristinan bussiasemalta, joka sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella, on mahdollista ottaa linja-auto myös maan rajojen ulkopuolelle.

Pristinasta on mahdollista myös vuokrata auto, ja tämä sopii vaihtoehdoksi etenkin niille matkailijoille, jotka haluavat tutustua myös kaupungin ympäristöön ja ehkä muihinkin kosovolaisiin kyliin ja kaupunkeihin. Kosovon liikenteessä on kuitenkin hyvä olla varuillaan, sillä liikenne voi olla yllätyksellistä. Etenkin talviaikaan onnettomuuksia tapahtuu maassa paljon. Jos vuokraat auton, tarkasta sen kunto ennen liikenteeseen lähtöä. Myös vakuutusten on oltava kunnossa.


Tarvitaanko Pristinaan passi tai viisumi?

Kosovo ei ole ainakaan vielä Euroopan unionin jäsenmaa, vaikka se onkin yksi mahdollisista ehdokasmaista. Kosovo ei kuulu myöskään Schengen-alueeseen. Suomen kansalaiset eivät tarvitse Pristinaan tai muihin Kosovon kaupunkeihin matkustaessaan viisumia, mutta voimassa oleva passi matkalla on oltava mukana. Viisumivapaus koskee ainoastaan alle 90 päivän oleskeluja Kosovossa, ja pidemmille matkoille viisumi on hankittava. Lisätietoja viisumiasioista saa Ruotsissa, Tukholmassa sijaitsevasta Kosovon suurlähetystöstä. Passista on hyvä ottaa kopio ennen matkalle lähtöä esimerkiksi sen katoamisen varalle.


Vinkkejä Pristinaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Pristinaan on mahdollista löytää ympäri vuoden. Vertaa hintoja eri viikonpäivien ja kellonaikojen välillä. Näin voit säästää pitkän pennin. Halvimmillaan lentoliput ovat yleensä noin 50-60 päivää ennen matkaa.

Kiinnostavatko Pristinan nähtävyydet?

Tutustu esimerkiksi kaupungin basaarialueeseen sekä alueen menneisyyteen porautuvaan Muzeu Etnologjik -museoon.

Mitä mukaan matkalle Pristinaan?

Talvella lämpötilat voivat mennä kaupungissa miinuksen puolelle, kesällä taas on luvassa hellettä, eli pakkaa vuodenaikojen mukaan.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Pristinassa

Tiedustele operaattoriltasi, mitä matkapuhelinpalveluiden käytöstä laskutetaan Kosovossa. Pristinasta voit hankkia myös prepaid-liittymän, ja ilmaisia wifi-yhteyksiä kannattaa hyödyntää esimerkiksi hotelleissa.

Onko Pristinassa turvallista?

Pristinassa on yleisesti ottaen turvallista. Normaali varovaisuus on silti aina tarpeen.

Voiko Pristinassa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda, mutta matkailijoille suositeltavaa on pullotetun veden nauttiminen.

Tippi ja juomarahakäytännöt Pristinassa?

Juomarahan jättäminen esimerkiksi ravintoloissa on kohteliasta. Sopiva tippi on noin 10 prosenttia.

Millainen on Pristinan hintataso?

Pristinassa ja muualla Kosovossa hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomessa. Esimerkiksi ravintoloista aterian saa alle 5 euron hintaan.

Mikä on aikaero Suomi-Kosovo?

Kosovon aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Pristina?

Välimatka on teitä pitkin noin 2800 km.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka