Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Pristina

Etsi halpoja lentoja Pristina alk. 102 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 28/2
ke 6/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Pristina

Yhteenveto Pristina lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

102 €

Halvin meno-paluulennon hinta

158 €

Nopein lentoaika

3t 20m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Pristina kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 102 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pristina).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Pristina kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 158 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pristina).
Nopein lento kohteeseen Pristina kohteesta Suomi kestää 3t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pristina).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Pristina mukaan lukien Lufthansa, Austrian Airlines ja Turkish Airlines.

Pristina lentotiedot ja trendit

Tutustu Pristina lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Pristina?

Jos et halua vierailla kaupungissa Pristina huhtikuu aikana, kannattaa sinun odottaa syyskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 188 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Pristina?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Pristina?

Datamme mukaan torstai on halvin päivä lentää kaupunkiin Pristina. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 265 €. perjantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 437 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Pristina?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Pristina on illalla. Lennot reitille Suomi - Pristina voi maksaa jopa niin vähän kuin 189 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä aamulla hintojen ollessa keskimäärin 339 €. Lennot kohteeseen Pristina kohteesta Suomi aamulla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Pristina?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Pristina (Pristina), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 3t 20m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Pristina?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Pristina on 50 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 296 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Pristina milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 234 €.

Halvimmat lennot kaupungin Pristina lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Pristina lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Pristina

HALVIN REITTI Helsinki - Pristina

Helsinki (HEL) - Pristina (PRN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Pristina kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Pristina, jolloin hinta on keskimääräinen 296 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PRISTINAhuhtikuu42% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Pristina lennot maksavat keskimäärin vain 174 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PRISTINA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu48% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Pristina lentojen keskimääräinen hinta on 439 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PRISTINA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu451% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Pristina kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Pristina

Kosovon suurin kaupunki Pristina tarjoaa elämyksiä matkailijoille vuodenajasta riippumatta. Maan ilmasto on varsin samankaltainen kuin Keski-Euroopan maiden, eli talvisin lämpötilat voivat hyvinkin painua etenkin öisin pakkasen puolelle. Talviaikaankin historialliset nähtävyydet ja basaarialue kutsuvat kuitenkin kiertelemään. Pristinan kevät ja kesä ovat kauniita, ja auringonpalvojan kannattaakin miettiä lentolippujen varaamista kaupunkiin kesäkuukausille. Kesäisin säätila on yleensä miellyttävän lämmin, ja läkähdyttäviä hellepäiviä on vain vähän.

Halvat lennot Pristinaan voi varata lähes mille kuukaudelle tahansa. Vaikka kesäaika toukokuusta syyskuun loppuun on kosovolaiskaupungin kiireisintä matkailuaikaa, matkat voi saada kesällekin halvalla. Hintataso on maassa todella edullinen, joten halvalla on mahdollista saada paitsi lento ja majoitus, myös muut palvelut ravintolaruuasta alkaen. Budjettimatkailijalle Pristina onkin ihanteellinen kohde.

Mikäli matkat Pristinaan kutkuttavat mielessä, aloita reissun suunnittelu ajoissa. Lentojen hinnat ovat alimmillaan yleensä noin 55 päivää ennen matkaa. Jos sopivat lentotarjoukset osuvat kohdalle, voi lennot toki saada edullisesti vielä loman kynnykselläkin.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Pristina lentokenttä hinnat?

lentoa Pristina lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Pristina lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen 10 toimijaa on valittavissa lentoa Pristina lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Pristina lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Pristina lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Pristina lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Pristina lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Pristina lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Pristina

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Pristina
airBaltic
4. toukokuuta
HEL21:20Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 10m
1 välilasku
PRN01:30Pristina
7. toukokuuta
PRN02:20Pristina
5t 00m
1 välilasku
HEL08:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. toukokuuta
HEL07:45Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 20m
PRN10:05Pristina
7. toukokuuta
PRN02:20Pristina
5t 00m
1 välilasku
HEL08:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
16. huhtikuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 20m
PRN21:00Pristina
23. huhtikuuta
PRN21:45Pristina
3t 20m
HEL02:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Austrian Airlines
11. maaliskuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 40m
2 välilaskua
PRN11:40Pristina
18. maaliskuuta
PRN12:25Pristina
29t 20m
2 välilaskua
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
25. huhtikuuta
HEL19:30Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 55m
2 välilaskua
PRN11:25Pristina
29. huhtikuuta
PRN06:00Pristina
29t 00m
2 välilaskua
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Pegasus Airlines
15. maaliskuuta
HEL13:25Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 25m
1 välilasku
PRN21:50Pristina
20. maaliskuuta
PRN03:55Pristina
9t 05m
1 välilasku
HEL14:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Pristina

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Pristina, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian ja Pegasus Airlines
Useita lentoyhtiöitä
24. huhtikuuta
HEL08:05Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 40m
2 välilaskua
PRN07:45Pristina
Norwegian
12. maaliskuuta
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 10m
1 välilasku
PRN10:20Pristina
Useita lentoyhtiöitä
22. huhtikuuta
HEL21:20Helsinki-Vantaan lentoasema
45t 15m
2 välilaskua
PRN17:35Pristina

Muut matkustamoluokat Pristina lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Pristina lennollasi

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Pristina

Pristinan ydinkeskustaan on paras tutustua kävellen, sillä keskustassa on kävelykatuja ja aukioita, joista autolla liikkuvat jäävät kokonaan paitsi. Eri puolille kaupunkia pääsee liikkumaan kätevästi myös paikallisbusseilla, ja varsinkin paikallisille bussit ovat tärkeä tapa liikkua kaupungissa. Bussilinjoja kehitetään jatkuvasti, ja jo nyt matkailijoidenkin käytössä on useampia bussilinjoja. Bussilla matkustaminen on Pristinassa ja muuallakin Kosovossa todella edullista, sillä paikallislippujen hinnat ovat vain noin 0,50 euron luokkaa. Liput ostetaan suoraan bussikuskeilta. Myös linja-autojen kaukoliikenne kaupungin ulkopuolelle toimii kohtuullisen hyvin. Pristinan bussiasemalta, joka sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella, on mahdollista ottaa linja-auto myös maan rajojen ulkopuolelle.

Pristinasta on mahdollista myös vuokrata auto, ja tämä sopii vaihtoehdoksi etenkin niille matkailijoille, jotka haluavat tutustua myös kaupungin ympäristöön ja ehkä muihinkin kosovolaisiin kyliin ja kaupunkeihin. Kosovon liikenteessä on kuitenkin hyvä olla varuillaan, sillä liikenne voi olla yllätyksellistä. Etenkin talviaikaan onnettomuuksia tapahtuu maassa paljon. Jos vuokraat auton, tarkasta sen kunto ennen liikenteeseen lähtöä. Myös vakuutusten on oltava kunnossa.


Kohteen Pristina viisumivaatimukset

Kosovo ei ole ainakaan vielä Euroopan unionin jäsenmaa, vaikka se onkin yksi mahdollisista ehdokasmaista. Kosovo ei kuulu myöskään Schengen-alueeseen. Suomen kansalaiset eivät tarvitse Pristinaan tai muihin Kosovon kaupunkeihin matkustaessaan viisumia, mutta voimassa oleva passi matkalla on oltava mukana. Viisumivapaus koskee ainoastaan alle 90 päivän oleskeluja Kosovossa, ja pidemmille matkoille viisumi on hankittava. Lisätietoja viisumiasioista saa Ruotsissa, Tukholmassa sijaitsevasta Kosovon suurlähetystöstä. Passista on hyvä ottaa kopio ennen matkalle lähtöä esimerkiksi sen katoamisen varalle.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Pristina

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Pristinaan on mahdollista löytää ympäri vuoden. Vertaa hintoja eri viikonpäivien ja kellonaikojen välillä. Näin voit säästää pitkän pennin. Halvimmillaan lentoliput ovat yleensä noin 50-60 päivää ennen matkaa.

Kiinnostavatko Pristinan nähtävyydet?

Tutustu esimerkiksi kaupungin basaarialueeseen sekä alueen menneisyyteen porautuvaan Muzeu Etnologjik -museoon.

Mitä mukaan matkalle Pristinaan?

Talvella lämpötilat voivat mennä kaupungissa miinuksen puolelle, kesällä taas on luvassa hellettä, eli pakkaa vuodenaikojen mukaan.

Onko Pristinassa turvallista?

Pristinassa on yleisesti ottaen turvallista. Normaali varovaisuus on silti aina tarpeen.

Voiko Pristinassa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda, mutta matkailijoille suositeltavaa on pullotetun veden nauttiminen.

Tippi ja juomarahakäytännöt Pristinassa?

Juomarahan jättäminen esimerkiksi ravintoloissa on kohteliasta. Sopiva tippi on noin 10 prosenttia.

Millainen on Pristinan hintataso?

Pristinassa ja muualla Kosovossa hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomessa. Esimerkiksi ravintoloista aterian saa alle 5 euron hintaan.

Mikä on aikaero Suomi-Kosovo?

Kosovon aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Pristina?

Välimatka on teitä pitkin noin 2800 km.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Pristina?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Pristina.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Pristina joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Pristina momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Pristina?

Kun kaikki mahdolliset Pristina lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Pristina juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Pristina. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pristina

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Pristina

Lennä suosikkilentoyhtiölläsi Pristina
Lentoyhtiöt lajitellaan ja näytetään momondon sivuilla viimeisten 7 päivän aikana tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Pristina
1 aikuinen
ke 28/2
ke 6/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.