Etsi halvat lennot Pristina

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 12/2
su 19/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Pristina

Yhteenveto Pristina lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

99 €

Halvin meno-paluulennon hinta

124 €

Nopein lentoaika

3t 20m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Pristina kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 99 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pristina).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Pristina kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 124 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pristina).
Nopein lento kohteeseen Pristina kohteesta Suomi kestää 3t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pristina).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Pristina mukaan lukien Lufthansa, Austrian Airlines ja Turkish Airlines.

Pristina lentotiedot ja trendit

Tutustu Pristina lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Pristina?

Jos et halua vierailla kaupungissa Pristina syyskuu aikana, kannattaa sinun odottaa toukokuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 239 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Pristina?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää kaupunkiin Pristina. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 307 €. maanantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 380 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Pristina?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Pristina on illalla. Lennot reitille Suomi - Pristina voi maksaa jopa niin vähän kuin 288 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä keskipäivällä hintojen ollessa keskimäärin 376 €. Lennot kohteeseen Pristina kohteesta Suomi keskipäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Pristina?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Tampere-Pirkkala, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Pristina (Pristina), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 3t 20m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Pristina?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Pristina on 48 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 297 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Pristina milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 298 €.

Halvimmat lennot kaupungin Pristina lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Pristina lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Pristina

HALVIN REITTI Helsinki - Pristina

Helsinki (HEL) - Pristina (PRN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Pristina kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Pristina, jolloin hinta on keskimääräinen 297 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PRISTINAsyyskuu33% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Pristina lennot maksavat keskimäärin vain 200 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PRISTINA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu49% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Pristina lentojen keskimääräinen hinta on 442 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PRISTINA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu485% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Pristina kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Pristina

Kosovon suurin kaupunki Pristina tarjoaa elämyksiä matkailijoille vuodenajasta riippumatta. Maan ilmasto on varsin samankaltainen kuin Keski-Euroopan maiden, eli talvisin lämpötilat voivat hyvinkin painua etenkin öisin pakkasen puolelle. Talviaikaankin historialliset nähtävyydet ja basaarialue kutsuvat kuitenkin kiertelemään. Pristinan kevät ja kesä ovat kauniita, ja auringonpalvojan kannattaakin miettiä lentolippujen varaamista kaupunkiin kesäkuukausille. Kesäisin säätila on yleensä miellyttävän lämmin, ja läkähdyttäviä hellepäiviä on vain vähän.

Halvat lennot Pristinaan voi varata lähes mille kuukaudelle tahansa. Vaikka kesäaika toukokuusta syyskuun loppuun on kosovolaiskaupungin kiireisintä matkailuaikaa, matkat voi saada kesällekin halvalla. Hintataso on maassa todella edullinen, joten halvalla on mahdollista saada paitsi lento ja majoitus, myös muut palvelut ravintolaruuasta alkaen. Budjettimatkailijalle Pristina onkin ihanteellinen kohde.

Mikäli matkat Pristinaan kutkuttavat mielessä, aloita reissun suunnittelu ajoissa. Lentojen hinnat ovat alimmillaan yleensä noin 55 päivää ennen matkaa. Jos sopivat lentotarjoukset osuvat kohdalle, voi lennot toki saada edullisesti vielä loman kynnykselläkin.


momondosta löytyneet halvat lennot: Pristina

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Pristina

Muut matkustamoluokat Pristina lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Pristina lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Pristina?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Pristina

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Pristina?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Pristina suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Norwegian, Norwegian Air International, Turkish Airlines ja ETF Airways. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Pristina

Kohteeseen Pristina on normaalina viikkona 1 Turkish Airlines lento. Yleisin lähtöpaikka on Istanbul ja paras momondossa nähty Turkish Airlines lipun hinta on 216 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Pristina). Turkish Airlines lentoyhtiö on saanut 8,1 168 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

Pegasus Airlines lennot kohteeseen Pristina

Pegasus Airlines lentotarjoukset kohteeseen Pristina ovat alkaen 183 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Pegasus Airlines lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Istanbul Sabiha Gokcen on suosituin Pegasus Airlines lähtöpiste kohteen Pristina lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Pegasus Airlines on saanut pistemäärän 7,2/10 118 arvostelujen perusteella.


Pristina ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Pristina lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Lentoliput Kosovoon hallussa? Halvat lennot Pristinaan saapuvat kaupungin kansainväliselle lentoasemalle, joka on viralliselta nimeltään Prishtina International Airport Adem Jashari. Lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä keskustasta kaupungin lounaispuolella. Kenttä on vilkas, sillä kyseessä on Kosovon ainoa kansainvälisiä matkustajia vastaanottava lentoasema. Julkiset liikenneyhteydet lentokentältä keskustaan ovat melko kehnot, eikä suoraa joukkoliikenneyhteyttä keskustaan ole toistaiseksi olemassa. Jos et halua ottaa taksia keskustaan asti, ainoa vaihtoehto on kävellä läheisen Sllatinë e Madhen bussipysäkille, joka sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä saapuvien lentojen terminaalista, ja ottaa sieltä bussi Pristinan kaupunkia kohti. Pristinan bussiasema sijaitsee kuitenkin 2 kilometriä keskustan ulkopuolella, joten aivan ydinkeskustaan ei tälläkään bussilla pääse. Bussilippu maksaa noin 0,50 euroa.


Pristina: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Pristina
Helsinki - Pristina reitin lennot
Nopein lentoaika3t 20m
Halvin hinta164 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Pristina

Pristinan ydinkeskustaan on paras tutustua kävellen, sillä keskustassa on kävelykatuja ja aukioita, joista autolla liikkuvat jäävät kokonaan paitsi. Eri puolille kaupunkia pääsee liikkumaan kätevästi myös paikallisbusseilla, ja varsinkin paikallisille bussit ovat tärkeä tapa liikkua kaupungissa. Bussilinjoja kehitetään jatkuvasti, ja jo nyt matkailijoidenkin käytössä on useampia bussilinjoja. Bussilla matkustaminen on Pristinassa ja muuallakin Kosovossa todella edullista, sillä paikallislippujen hinnat ovat vain noin 0,50 euron luokkaa. Liput ostetaan suoraan bussikuskeilta. Myös linja-autojen kaukoliikenne kaupungin ulkopuolelle toimii kohtuullisen hyvin. Pristinan bussiasemalta, joka sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella, on mahdollista ottaa linja-auto myös maan rajojen ulkopuolelle.

Pristinasta on mahdollista myös vuokrata auto, ja tämä sopii vaihtoehdoksi etenkin niille matkailijoille, jotka haluavat tutustua myös kaupungin ympäristöön ja ehkä muihinkin kosovolaisiin kyliin ja kaupunkeihin. Kosovon liikenteessä on kuitenkin hyvä olla varuillaan, sillä liikenne voi olla yllätyksellistä. Etenkin talviaikaan onnettomuuksia tapahtuu maassa paljon. Jos vuokraat auton, tarkasta sen kunto ennen liikenteeseen lähtöä. Myös vakuutusten on oltava kunnossa.


Kohteen Pristina viisumivaatimukset

Kosovo ei ole ainakaan vielä Euroopan unionin jäsenmaa, vaikka se onkin yksi mahdollisista ehdokasmaista. Kosovo ei kuulu myöskään Schengen-alueeseen. Suomen kansalaiset eivät tarvitse Pristinaan tai muihin Kosovon kaupunkeihin matkustaessaan viisumia, mutta voimassa oleva passi matkalla on oltava mukana. Viisumivapaus koskee ainoastaan alle 90 päivän oleskeluja Kosovossa, ja pidemmille matkoille viisumi on hankittava. Lisätietoja viisumiasioista saa Ruotsissa, Tukholmassa sijaitsevasta Kosovon suurlähetystöstä. Passista on hyvä ottaa kopio ennen matkalle lähtöä esimerkiksi sen katoamisen varalle.


Aloita matkan suunnittelu - Pristina


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Pristina

Halvat lennot Pristinaan on mahdollista löytää ympäri vuoden. Vertaa hintoja eri viikonpäivien ja kellonaikojen välillä. Näin voit säästää pitkän pennin. Halvimmillaan lentoliput ovat yleensä noin 50-60 päivää ennen matkaa.

Tutustu esimerkiksi kaupungin basaarialueeseen sekä alueen menneisyyteen porautuvaan Muzeu Etnologjik -museoon.

Talvella lämpötilat voivat mennä kaupungissa miinuksen puolelle, kesällä taas on luvassa hellettä, eli pakkaa vuodenaikojen mukaan.

Pristinassa on yleisesti ottaen turvallista. Normaali varovaisuus on silti aina tarpeen.

Hanavettä voi juoda, mutta matkailijoille suositeltavaa on pullotetun veden nauttiminen.

Juomarahan jättäminen esimerkiksi ravintoloissa on kohteliasta. Sopiva tippi on noin 10 prosenttia.

Pristinassa ja muualla Kosovossa hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomessa. Esimerkiksi ravintoloista aterian saa alle 5 euron hintaan.

Kosovon aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Välimatka on teitä pitkin noin 2800 km.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Pristina.

Kaikki lentohaut kohteeseen Pristina momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun kaikki mahdolliset Pristina lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Pristina. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.