Halvat lennot Bilbao

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 27/7
ti 3/8

Halvimmat lennot kaupungin Bilbao lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bilbao lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bilbao

HALVIN REITTI Helsinki - Bilbao

Helsinki (HEL) - Bilbao (BIO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bilbao kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bilbao, jolloin hinta on keskimääräinen 210 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BILBAOtammikuu24% halvempitammikuu aikana Helsinki - Bilbao lennot maksavat keskimäärin vain 160 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BILBAO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu57% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Bilbao lentojen keskimääräinen hinta on 330 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BILBAO KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu477% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bilbao kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Bilbao?

Espanjan Baskimaan helmi Bilbao on kutsuva kohde kaikkina vuodenaikoina. Kulttuurikaupunki tarjoaa paljon nähtävää myös talvella, jolloin säät voivat olla viileät ja epävakaiset. Kylmiä säitä karttavien kannattaa yrittää hankkia halvat lennot Bilbaoon joko keväälle tai kesälle. Pohjois-Espanjan kesät ovat lämpimiä, mutta maan eteläosiin verrattuna kuitenkin ilmastoltaan raikkaita. Kesälomakuukausinakin lämpötilat pysyttelevät kuumimmillaan noin 25 asteen tietämissä.

Matkat Bilbaoon ovat hinnoiltaan melko tasaiset ja suhteellisen edulliset ympäri vuoden. Jos suunnittelet matalan budjetin reissua kaupunkiin, voit lentoja vertaamalla saada halvat lennot Bilbaoon lähes mille kuukaudelle tahansa. Kesäkuukausina ja muina suosittuina lomaviikkoina, kuten pääsiäisen aikaan, majoitusten hinnat tosin nousevat. Edullisimmillaan lennot ovat tavallisesti noin 55-65 päivää ennen matkaa. Varaa siis matkasi ajoissa; etenkin, jos suunnittelet matkaavasi kaupunkiin kesälomalla.

Bilbao on myös aktiivilomailijan kohde. Varsinkin talvikaudella kaupungissa on hyvät mahdollisuudet vesiurheilulajien harrastamiseen, kuten surffaamiseen. Toki aaltoja voit saada myös kesälomamatkailijat, mutta parhaimmillaan olosuhteet ovat syksyn ja talven aikana. Majoituksen ja lennot saatat löytää talvikaudella todella halvalla. Pidä silti mielessä, että rannalla lekotteluun säätilat eivät tuolloin ole lainkaan suotuisat.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Bilbao?

  21 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Bilbao. Tämän lennon lähtölentokenttä on Málaga, ja se on 93 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Bilbao. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Bilbao omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Bilbao?

  Yleensä tammikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Bilbao. Lennot maksavat noin 160 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. elokuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Bilbao, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 170 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Bilbao?

  Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Bilbao noin 27 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 210 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Bilbao kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 188 € momondossa.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Bilbao?

  Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Bilbao on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Bilbao tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 202 €. Varmista, että et varaa lähtöä perjantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Bilbao perjantai aikana on 255 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Bilbao?

  Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Bilbao lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 202 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Bilbao, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 231 €.

 • Löytyykö kaupungin Bilbao lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Bilbao on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Bilbao harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Vitoria-Gasteiz lentokenttä (45 km kaupungin Bilbao keskustasta), Santander lentokenttä (74 km kaupungin Bilbao keskustasta), San Sebastián lentokenttä (93 km kaupungin Bilbao keskustasta), Logroño Agoncillo lentokenttä (103 km kaupungin Bilbao keskustasta) tai Pamplona lentokenttä (118 km kaupungin Bilbao keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Bilbao lentää jotenkin halvemmalla?

  Voit löytää tarjouksia kentälle San Sebastián lentokenttä keskimääräiseen hintaan 201 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Bilbao

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Bilbao
Lufthansa
29. heinäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 20m
1 välilasku
BIO09:50Bilbao
3. elokuuta
BIO10:10Bilbao
9t 40m
1 välilasku
HEL19:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
29. heinäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 40m
2 välilaskua
BIO14:10Bilbao
3. elokuuta
BIO10:10Bilbao
9t 40m
1 välilasku
HEL19:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Brussels Airlines
26. syyskuuta
HEL14:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 00m
2 välilaskua
BIO08:20Bilbao
30. syyskuuta
BIO08:10Bilbao
11t 40m
2 välilaskua
HEL19:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. heinäkuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 25m
3 välilaskua
BIO20:00Bilbao
3. elokuuta
BIO03:00Bilbao
11t 50m
1 välilasku
HEL14:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. heinäkuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 25m
3 välilaskua
BIO20:00Bilbao
3. elokuuta
BIO06:50Bilbao
12t 30m
2 välilaskua
HEL19:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
26. syyskuuta
HEL13:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 20m
1 välilasku
BIO07:15Bilbao
30. syyskuuta
BIO07:10Bilbao
25t 00m
2 välilaskua
HEL08:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1033 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Bilbao

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Bilbao, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Air France ja Vueling
Vueling
1. elokuuta
HEL08:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 15m
1 välilasku
BIO19:55Bilbao
Vueling
1. elokuuta
HEL08:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 15m
1 välilasku
BIO19:55Bilbao
Vueling
8. elokuuta
HEL08:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 15m
1 välilasku
BIO19:55Bilbao

Bilbao ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Bilbao lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Löysitkö hyvän tarjouksen lennoista Bilbaoon? Paikan päällä koneet laskeutuvat kaupungin lentokentälle, jonka kansainvälinen nimi on Bilbao Airport. Lentoasema sijaitsee noin 12 kilometriä kaupungin ulkopuolella, Bilbaosta koilliseen asettuvassa Loiun kunnassa. Joukkoliikenneyhteyden kentältä kaupunkiin tarjoaa Bizkaibus-linja-autoyhtiön linja A3247 (Bilbao-Airport). Lentoasemalta bussi kulkee kaupungin Bilbao Termibus -bussiasemalle, joka sijaitsee kaupungin länsiosassa. Lisäksi linja pysähtyy keskustan alueella osoitteessa Gran Vía 79, Plaza Moyua -aukiolla ja osoitteessa Alameda Recalde 11. Saapuvien lentojen terminaalista on helppo löytää asiakaspalvelupiste ja lipputoimisto, josta voi ostaa matkaliput bussiin. Lipun hinta yhteen suuntaan on noin 1,50 euroa. Bussit lähtevät kohti kaupungin keskustaa noin puolen tunnin välein, ja liikennöintiaika on kello 6.15–23.15. Matka-aika bussiasemalle eli linjan A3247 päätepisteeseen on noin 25 minuuttia. Lentokentältä liikennöi busseja myös muille Baskimaan alueille, esimerkiksi Zarautzin kautta San Sebastiániin ja Eibarin sekä Bergaran kautta Arrasateen.


Bilbao: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Bilbao
Helsinki - Bilbao reitin lennot
Lyhyin lentoaika18t 00m
Halvin hinta325 €

Liikkuminen Bilbaossa?

Bilbaon julkinen liikennejärjestelmä perustuu metroverkostoon, kaupunkibusseihin ja raitiovaunuun. Öisin kaupungissa liikennöivät ainoastaan tietyt yöbussilinjat. Metrolinjoja kaupungissa on kaikkiaan kolme (L1, L2 ja L3). Metromatkojen hinnat määrittyvät matkustettujen vyöhykkeiden (zona) mukaan. Metrot liikennöivät normaalisti päivittäin noin kello 6–23 välillä, mutta perjantaisin metroverkosto sulkeutuu vasta kello 02. Bussiverkosto on todella laaja, joten paikallisbussien avulla pääsee käytännössä kaikkiin Bilbaon kaupunginosiin. Paikallinen bussiyhtiö on nimeltään Bilbobus. Raitiovaunulinjoja kaupungissa on ainoastaan yksi. Se kulkee Atxurin ja La Casillan väliä. Yksi sen pysäkeistä on Guggenheim-museo, eli siellä vieraileville raitiovaunu voi olla sopiva valinta.

Niin metro-, bussi- kuin raitiovaunumatkojakin varten kannattaa ostaa Bilbao Bizkaia Card -kortti. Niitä on myynnissä kaikissa kaupungin turistitoimistoissa. Kortin voi ostaa 24 tunnin ajaksi (10 euroa), 48 tunnin ajaksi (15 euroa) tai 72 tunnin ajaksi (20 euroa). Valitun ajanjakson ajan julkisia liikennevälineitä voi käyttää täysin rajoituksetta. Kaupungin historialliset kadut ja kauniit jokialueet kutsuvat myös kävelemään. Lisäksi Bilbao on mainio pyöräilykaupunki.


Tarvitaanko Bilbaoon passi?

Passi ei ole pakollinen matkakumppani Bilbaoon tai muihin espanjalaiskaupunkeihin reissatessa. Sen sijaan lennolla on aina oltava mukana jokin virallinen matkustusasiakirjaksi hyväksytty henkilöllisyystodistus. Jos et halua ottaa mukaan passia, toinen vaihtoehto on virallinen, kuvallinen henkilökortti. Suomesta Bilbaoon lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Espanja kuuluu Suomen tapaan Euroopan unioniin ja on myös Schengen-maa. Jos et aio ajaa autolla paikan päällä Espanjassa, ajokortin voit jättää kotiin. Matkustusdokumentiksi se ei kelpaa. Virallista henkilökorttia tai passia voit sen sijaan hyvinkin tarvita myös Espanjassa ollessasi.


Aloita matkan suunnittelu - Bilbao


Vinkkejä Bilbaoon matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Bilbaoon on mahdollista saada paitsi lentotarjousten kautta, myös luovasti erilaisia reittejä käyttämällä. Useamman vaihdon lennoilla matka-aika voi venyä, mutta lentoliput saattaa löytää halvalla. Käytä siis hakuamme, vertaa eri päiviä ja yhtiöitä ja nappaa halvat lennot!

Kiinnostavatko Bilbaon nähtävyydet?

Guggenheim-museo on nähtävyyksien ehdoton ykkönen. Herkuttele paikallisissa pintxo-ravintoloissa ja katsele kaupungin elämää Plaza Nuevalla.

Mitä mukaan matkalle Bilbaoon?

Kaupungista voit saada kaiken, mitä tarvitset, mutta esimerkiksi suomi-espanja-sanakirja voi olla hyödyksi. Opettele myös pari sanaa baskin kieltä!

Onko Bilbaossa turvallista?

Bilbaossa on yleisesti ottaen turvallista.

Voiko Bilbaossa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Bilbaossa?

Espanjassa on tapana jättää juomarahaa esimerkiksi ravintoloissa.

Millainen on Bilbaon hintataso?

Hintataso on edullisempi kuin vaikkapa Helsingissä. Matkailijoiden kannattaa kuitenkin varautua siihen, että suosituimpina lomasesonkeina esimerkiksi majoitusten hinnat yleensä nousevat.

Mikä on aikaero Suomi-Espanja?

Espanjan aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Bilbao?

Etäisyys on noin 3200 km:ä.