Halvat lennot Bilbao

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Bilbao (BIO)
pe 9.4.
pe 16.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Bilbao lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bilbao lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bilbao

HALVIN REITTI Helsinki - Bilbao

Helsinki (HEL) - Bilbao (BIO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bilbao kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bilbao, jolloin hinta on keskimääräinen 208 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BILBAOtammikuu24% halvempitammikuu aikana Helsinki - Bilbao lennot maksavat keskimäärin vain 159 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BILBAO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu57% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Bilbao lentojen keskimääräinen hinta on 327 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BILBAO KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu477% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bilbao kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Bilbaoon?

Espanjan Baskimaan helmi Bilbao on kutsuva kohde kaikkina vuodenaikoina. Kulttuurikaupunki tarjoaa paljon nähtävää myös talvella, jolloin säät voivat olla viileät ja epävakaiset. Kylmiä säitä karttavien kannattaa yrittää hankkia halvat lennot Bilbaoon joko keväälle tai kesälle. Pohjois-Espanjan kesät ovat lämpimiä, mutta maan eteläosiin verrattuna kuitenkin ilmastoltaan raikkaita. Kesälomakuukausinakin lämpötilat pysyttelevät kuumimmillaan noin 25 asteen tietämissä.

Matkat Bilbaoon ovat hinnoiltaan melko tasaiset ja suhteellisen edulliset ympäri vuoden. Jos suunnittelet matalan budjetin reissua kaupunkiin, voit lentoja vertaamalla saada halvat lennot Bilbaoon lähes mille kuukaudelle tahansa. Kesäkuukausina ja muina suosittuina lomaviikkoina, kuten pääsiäisen aikaan, majoitusten hinnat tosin nousevat. Edullisimmillaan lennot ovat tavallisesti noin 55-65 päivää ennen matkaa. Varaa siis matkasi ajoissa; etenkin, jos suunnittelet matkaavasi kaupunkiin kesälomalla.

Bilbao on myös aktiivilomailijan kohde. Varsinkin talvikaudella kaupungissa on hyvät mahdollisuudet vesiurheilulajien harrastamiseen, kuten surffaamiseen. Toki aaltoja voit saada myös kesälomamatkailijat, mutta parhaimmillaan olosuhteet ovat syksyn ja talven aikana. Majoituksen ja lennot saatat löytää talvikaudella todella halvalla. Pidä silti mielessä, että rannalla lekotteluun säätilat eivät tuolloin ole lainkaan suotuisat.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Bilbao?

21 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Bilbao. Tämän lennon lähtölentokenttä on Málaga, ja se on 93 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Bilbao. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Bilbao omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Bilbao?

Jos et pysty lentämään kohteeseen Bilbao tammikuu aikana, on elokuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Bilbao reitillä elokuu aikana maksavat keskimäärin 168 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Bilbao?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Bilbao on 27 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 208 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 159 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Bilbao?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Bilbao kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 201 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Lennot reitille Suomi - Bilbao perjantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 253 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Bilbao?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Bilbao. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 200 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Yritä olla ostamatta lippuja keskipäivällä, koska ne ovat yleensä noin 229 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Löytyykö kaupungin Bilbao lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Bilbao on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Bilbao harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Vitoria-Gasteiz lentokenttä (45 km kaupungin Bilbao keskustasta), Santander lentokenttä (74 km kaupungin Bilbao keskustasta), San Sebastián lentokenttä (93 km kaupungin Bilbao keskustasta), Logroño Agoncillo lentokenttä (103 km kaupungin Bilbao keskustasta) tai Pamplona lentokenttä (118 km kaupungin Bilbao keskustasta).

Voiko kaupunkiin Bilbao lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle San Sebastián lentokenttä keskimääräiseen hintaan 199 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Bilbao

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Bilbao
SAS
20. syyskuuta
12:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 05m
2 välilaskua
19:55Bilbao
27. syyskuuta
03:40Bilbao
8t 35m
3 välilaskua
12:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1028 €
Etsi vastaava
Lufthansa
20. syyskuuta
02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 40m
1 välilasku
07:50Bilbao
27. syyskuuta
03:40Bilbao
15t 05m
1 välilasku
18:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
20. syyskuuta
09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 00m
2 välilaskua
20:30Bilbao
27. syyskuuta
07:30Bilbao
11t 15m
1 välilasku
18:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air Europa
2. kesäkuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 00m
2 välilaskua
13:00Bilbao
6. kesäkuuta
17:05Bilbao
26t 10m
2 välilaskua
19:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air Europa
2. kesäkuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 00m
2 välilaskua
13:00Bilbao
6. kesäkuuta
08:40Bilbao
27t 45m
2 välilaskua
12:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
2. kesäkuuta
03:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 35m
1 välilasku
19:10Bilbao
6. kesäkuuta
08:10Bilbao
25t 40m
1 välilasku
09:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Bilbaoon?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bilbao

Bilbaoon on lennettävä aina vaihtokenttien kautta. Ainakaan toistaiseksi Suomesta liikennöivien lentoyhtiöiden tarjonnassa ei ole suoria lentoja kaupunkiin. Lentoaika Helsingistä Bilbaoon on nopeimmillaan noin 5 tuntia ja 20 minuuttia. Baskikaupunkiin reissaavien kannattaa kuitenkin muistaa, että matka-aika riippuu pitkälti valitusta reitistä. Toisinaan halvat lennot Bilbaoon voi bongata kahdenkin vaihtokentän kautta. Mieti siis onko sinulle tärkeämpää matka-aika vai hinta. Halpoja lentoja voi saada perinteikkäiltä eurooppalaisilta lentoyhtiöiltä kuten Lufthansa, Air France ja KLM, mutta vaihtoehtoja on monia muitakin. Pelkät lennot on mahdollista löytää aina kohtuuhintaan, sillä tarjontaa riittää. Bilbaoon lähtevät lennot starttaavat kohti Espanjaa Helsinki-Vantaan lentokentältä. Ennen kuin varaat edullisimman lennon, muista tarkistaa, mitä lentolippu tarkalleen ottaen pitää sisällään. Varmista, maksetaanko esimerkiksi matkatavaroista erikseen.


Miten pääsen lentokentältä Bilbaon keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Bilbao lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Löysitkö hyvän tarjouksen lennoista Bilbaoon? Paikan päällä koneet laskeutuvat kaupungin lentokentälle, jonka kansainvälinen nimi on Bilbao Airport. Lentoasema sijaitsee noin 12 kilometriä kaupungin ulkopuolella, Bilbaosta koilliseen asettuvassa Loiun kunnassa. Joukkoliikenneyhteyden kentältä kaupunkiin tarjoaa Bizkaibus-linja-autoyhtiön linja A3247 (Bilbao-Airport). Lentoasemalta bussi kulkee kaupungin Bilbao Termibus -bussiasemalle, joka sijaitsee kaupungin länsiosassa. Lisäksi linja pysähtyy keskustan alueella osoitteessa Gran Vía 79, Plaza Moyua -aukiolla ja osoitteessa Alameda Recalde 11. Saapuvien lentojen terminaalista on helppo löytää asiakaspalvelupiste ja lipputoimisto, josta voi ostaa matkaliput bussiin. Lipun hinta yhteen suuntaan on noin 1,50 euroa. Bussit lähtevät kohti kaupungin keskustaa noin puolen tunnin välein, ja liikennöintiaika on kello 6.15–23.15. Matka-aika bussiasemalle eli linjan A3247 päätepisteeseen on noin 25 minuuttia. Lentokentältä liikennöi busseja myös muille Baskimaan alueille, esimerkiksi Zarautzin kautta San Sebastiániin ja Eibarin sekä Bergaran kautta Arrasateen.


Suositut lentoreitit Bilbao

Etsityimmät lennot Bilbao sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Bilbao reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 40m
Halvin hinta
160 €

Liikkuminen Bilbaossa?

Bilbaon julkinen liikennejärjestelmä perustuu metroverkostoon, kaupunkibusseihin ja raitiovaunuun. Öisin kaupungissa liikennöivät ainoastaan tietyt yöbussilinjat. Metrolinjoja kaupungissa on kaikkiaan kolme (L1, L2 ja L3). Metromatkojen hinnat määrittyvät matkustettujen vyöhykkeiden (zona) mukaan. Metrot liikennöivät normaalisti päivittäin noin kello 6–23 välillä, mutta perjantaisin metroverkosto sulkeutuu vasta kello 02. Bussiverkosto on todella laaja, joten paikallisbussien avulla pääsee käytännössä kaikkiin Bilbaon kaupunginosiin. Paikallinen bussiyhtiö on nimeltään Bilbobus. Raitiovaunulinjoja kaupungissa on ainoastaan yksi. Se kulkee Atxurin ja La Casillan väliä. Yksi sen pysäkeistä on Guggenheim-museo, eli siellä vieraileville raitiovaunu voi olla sopiva valinta.

Niin metro-, bussi- kuin raitiovaunumatkojakin varten kannattaa ostaa Bilbao Bizkaia Card -kortti. Niitä on myynnissä kaikissa kaupungin turistitoimistoissa. Kortin voi ostaa 24 tunnin ajaksi (10 euroa), 48 tunnin ajaksi (15 euroa) tai 72 tunnin ajaksi (20 euroa). Valitun ajanjakson ajan julkisia liikennevälineitä voi käyttää täysin rajoituksetta. Kaupungin historialliset kadut ja kauniit jokialueet kutsuvat myös kävelemään. Lisäksi Bilbao on mainio pyöräilykaupunki.


Tarvitaanko Bilbaoon passi?

Passi ei ole pakollinen matkakumppani Bilbaoon tai muihin espanjalaiskaupunkeihin reissatessa. Sen sijaan lennolla on aina oltava mukana jokin virallinen matkustusasiakirjaksi hyväksytty henkilöllisyystodistus. Jos et halua ottaa mukaan passia, toinen vaihtoehto on virallinen, kuvallinen henkilökortti. Suomesta Bilbaoon lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Espanja kuuluu Suomen tapaan Euroopan unioniin ja on myös Schengen-maa. Jos et aio ajaa autolla paikan päällä Espanjassa, ajokortin voit jättää kotiin. Matkustusdokumentiksi se ei kelpaa. Virallista henkilökorttia tai passia voit sen sijaan hyvinkin tarvita myös Espanjassa ollessasi.


Vinkkejä Bilbaoon matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Bilbaoon on mahdollista saada paitsi lentotarjousten kautta, myös luovasti erilaisia reittejä käyttämällä. Useamman vaihdon lennoilla matka-aika voi venyä, mutta lentoliput saattaa löytää halvalla. Käytä siis hakuamme, vertaa eri päiviä ja yhtiöitä ja nappaa halvat lennot!

Kiinnostavatko Bilbaon nähtävyydet?

Guggenheim-museo on nähtävyyksien ehdoton ykkönen. Herkuttele paikallisissa pintxo-ravintoloissa ja katsele kaupungin elämää Plaza Nuevalla.

Mitä mukaan matkalle Bilbaoon?

Kaupungista voit saada kaiken, mitä tarvitset, mutta esimerkiksi suomi-espanja-sanakirja voi olla hyödyksi. Opettele myös pari sanaa baskin kieltä!

Onko Bilbaossa turvallista?

Bilbaossa on yleisesti ottaen turvallista.

Voiko Bilbaossa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Bilbaossa?

Espanjassa on tapana jättää juomarahaa esimerkiksi ravintoloissa.

Millainen on Bilbaon hintataso?

Hintataso on edullisempi kuin vaikkapa Helsingissä. Matkailijoiden kannattaa kuitenkin varautua siihen, että suosituimpina lomasesonkeina esimerkiksi majoitusten hinnat yleensä nousevat.

Mikä on aikaero Suomi-Espanja?

Espanjan aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Bilbao?

Etäisyys on noin 3200 km:ä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka