Etsi halvat lennot Bilbao

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 30/5
ti 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Bilbao

Yhteenveto Bilbao lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

96 €

Halvin meno-paluulennon hinta

248 €

Nopein lentoaika

7t 30m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Bilbao kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 96 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bilbao).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Bilbao kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 248 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bilbao).
Nopein lento kohteeseen Bilbao kohteesta Suomi kestää 7t 30m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bilbao).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Bilbao mukaan lukien Lufthansa, KLM ja Finnair.

Bilbao lentotiedot ja trendit

Tutustu Bilbao lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Bilbao?

Yleensä marraskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Bilbao. Lennot maksavat noin 177 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. toukokuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Bilbao, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 215 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Bilbao?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Bilbao on sunnuntai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Bilbao sunnuntai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 299 €. Varmista, että et varaa lähtöä maanantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Bilbao maanantai aikana on 356 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Bilbao?

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Bilbao lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 319 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Bilbao, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot aamulla ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 343 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Bilbao?

Keskimääräinen Suomi–Bilbao lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Bilbao kestää keskimäärin 9t 50m, kun taas lento paikasta Tampere-Pirkkala paikkaan Bilbao kestää keskimäärin . Bilbao on alueen Bilbao suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Bilbao?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Bilbao noin 49 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 268 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Bilbao kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 266 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Bilbao lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bilbao lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bilbao

HALVIN REITTI Helsinki - Bilbao

Helsinki (HEL) - Bilbao (BIO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bilbao kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bilbao, jolloin hinta on keskimääräinen 268 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BILBAOmarraskuu34% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Bilbao lennot maksavat keskimäärin vain 177 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BILBAO KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu24% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Bilbao lentojen keskimääräinen hinta on 332 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BILBAO KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu245% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bilbao kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Bilbao

Espanjan Baskimaan helmi Bilbao on kutsuva kohde kaikkina vuodenaikoina. Kulttuurikaupunki tarjoaa paljon nähtävää myös talvella, jolloin säät voivat olla viileät ja epävakaiset. Kylmiä säitä karttavien kannattaa yrittää hankkia halvat lennot Bilbaoon joko keväälle tai kesälle. Pohjois-Espanjan kesät ovat lämpimiä, mutta maan eteläosiin verrattuna kuitenkin ilmastoltaan raikkaita. Kesälomakuukausinakin lämpötilat pysyttelevät kuumimmillaan noin 25 asteen tietämissä.

Matkat Bilbaoon ovat hinnoiltaan melko tasaiset ja suhteellisen edulliset ympäri vuoden. Jos suunnittelet matalan budjetin reissua kaupunkiin, voit lentoja vertaamalla saada halvat lennot Bilbaoon lähes mille kuukaudelle tahansa. Kesäkuukausina ja muina suosittuina lomaviikkoina, kuten pääsiäisen aikaan, majoitusten hinnat tosin nousevat. Edullisimmillaan lennot ovat tavallisesti noin 55-65 päivää ennen matkaa. Varaa siis matkasi ajoissa; etenkin, jos suunnittelet matkaavasi kaupunkiin kesälomalla.

Bilbao on myös aktiivilomailijan kohde. Varsinkin talvikaudella kaupungissa on hyvät mahdollisuudet vesiurheilulajien harrastamiseen, kuten surffaamiseen. Toki aaltoja voit saada myös kesälomamatkailijat, mutta parhaimmillaan olosuhteet ovat syksyn ja talven aikana. Majoituksen ja lennot saatat löytää talvikaudella todella halvalla. Pidä silti mielessä, että rannalla lekotteluun säätilat eivät tuolloin ole lainkaan suotuisat.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Bilbao on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Bilbao harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Vitoria-Gasteiz lentokenttä (45 km Bilbao keskustasta), Santander lentokenttä (74 km Bilbao keskustasta), San Sebastián lentokenttä (93 km Bilbao keskustasta), Logroño Agoncillo lentokenttä (103 km Bilbao keskustasta) tai Burgos lentokenttä (115 km Bilbao keskustasta).


momondosta löytyneet halvat lennot: Bilbao

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Bilbao
Useita lentoyhtiöitä
8. syyskuuta
HEL06:00Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 00m
2 välilaskua
BIO19:00Bilbao
15. syyskuuta
BIO02:45Bilbao
13t 00m
2 välilaskua
HEL15:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. syyskuuta
HEL06:00Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 00m
2 välilaskua
BIO19:00Bilbao
15. syyskuuta
BIO07:25Bilbao
6t 45m
1 välilasku
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. syyskuuta
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 35m
3 välilaskua
BIO19:00Bilbao
15. syyskuuta
BIO02:45Bilbao
13t 00m
2 välilaskua
HEL15:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
15. kesäkuuta
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 20m
2 välilaskua
BIO18:45Bilbao
20. kesäkuuta
BIO04:40Bilbao
24t 00m
2 välilaskua
HEL04:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. syyskuuta
HEL09:20Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 20m
1 välilasku
BIO19:40Bilbao
15. syyskuuta
BIO03:10Bilbao
11t 00m
1 välilasku
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
4. kesäkuuta
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 10m
1 välilasku
BIO10:35Bilbao
11. kesäkuuta
BIO10:20Bilbao
17t 00m
1 välilasku
HEL03:20Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Bilbao

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Bilbao, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä KLM
Useita lentoyhtiöitä
5. kesäkuuta
HEL17:00Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 45m
2 välilaskua
BIO15:45Bilbao
Useita lentoyhtiöitä
17. heinäkuuta
HEL18:20Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 30m
1 välilasku
BIO19:50Bilbao
Useita lentoyhtiöitä
17. heinäkuuta
HEL18:20Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 35m
2 välilaskua
BIO07:55Bilbao

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bilbao?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bilbao

Finnair on suosittu valinta kohteeseen Bilbao matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 2 lentoa joka viikko kohteeseen Bilbao lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Madrid-Barajas. Finnair lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 214 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 341 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Finnair keskimäärin pisteet: 7,7/10.

KLM lentää kohteeseen yleensä Bilbao 27 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Bilbao kohteesta Madrid-Barajas. KLM (arviopisteet: 7,6, 244 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Bilbao. Paras momondosta löydetty KLM lipun hinta kohteeseen Bilbao oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (157 € meno-paluu).


Bilbao: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Bilbao
Helsinki - Bilbao reitin lennot
Nopein lentoaika10t 10m
Halvin hinta247 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Bilbao

Bilbaon julkinen liikennejärjestelmä perustuu metroverkostoon, kaupunkibusseihin ja raitiovaunuun. Öisin kaupungissa liikennöivät ainoastaan tietyt yöbussilinjat. Metrolinjoja kaupungissa on kaikkiaan kolme (L1, L2 ja L3). Metromatkojen hinnat määrittyvät matkustettujen vyöhykkeiden (zona) mukaan. Metrot liikennöivät normaalisti päivittäin noin kello 6–23 välillä, mutta perjantaisin metroverkosto sulkeutuu vasta kello 02. Bussiverkosto on todella laaja, joten paikallisbussien avulla pääsee käytännössä kaikkiin Bilbaon kaupunginosiin. Paikallinen bussiyhtiö on nimeltään Bilbobus. Raitiovaunulinjoja kaupungissa on ainoastaan yksi. Se kulkee Atxurin ja La Casillan väliä. Yksi sen pysäkeistä on Guggenheim-museo, eli siellä vieraileville raitiovaunu voi olla sopiva valinta.

Niin metro-, bussi- kuin raitiovaunumatkojakin varten kannattaa ostaa Bilbao Bizkaia Card -kortti. Niitä on myynnissä kaikissa kaupungin turistitoimistoissa. Kortin voi ostaa 24 tunnin ajaksi (10 euroa), 48 tunnin ajaksi (15 euroa) tai 72 tunnin ajaksi (20 euroa). Valitun ajanjakson ajan julkisia liikennevälineitä voi käyttää täysin rajoituksetta. Kaupungin historialliset kadut ja kauniit jokialueet kutsuvat myös kävelemään. Lisäksi Bilbao on mainio pyöräilykaupunki.


Kohteen Bilbao viisumivaatimukset

Passi ei ole pakollinen matkakumppani Bilbaoon tai muihin espanjalaiskaupunkeihin reissatessa. Sen sijaan lennolla on aina oltava mukana jokin virallinen matkustusasiakirjaksi hyväksytty henkilöllisyystodistus. Jos et halua ottaa mukaan passia, toinen vaihtoehto on virallinen, kuvallinen henkilökortti. Suomesta Bilbaoon lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Espanja kuuluu Suomen tapaan Euroopan unioniin ja on myös Schengen-maa. Jos et aio ajaa autolla paikan päällä Espanjassa, ajokortin voit jättää kotiin. Matkustusdokumentiksi se ei kelpaa. Virallista henkilökorttia tai passia voit sen sijaan hyvinkin tarvita myös Espanjassa ollessasi.


Aloita matkan suunnittelu - Bilbao


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Bilbao

Halvat lennot Bilbaoon on mahdollista saada paitsi lentotarjousten kautta, myös luovasti erilaisia reittejä käyttämällä. Useamman vaihdon lennoilla matka-aika voi venyä, mutta lentoliput saattaa löytää halvalla. Käytä siis hakuamme, vertaa eri päiviä ja yhtiöitä ja nappaa halvat lennot!

Guggenheim-museo on nähtävyyksien ehdoton ykkönen. Herkuttele paikallisissa pintxo-ravintoloissa ja katsele kaupungin elämää Plaza Nuevalla.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Bilbao. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Bilbao tällä käytännöllä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.