Halvat lennot Bilbao

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Bilbao

Yhteenveto Bilbao lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

77 €

Halvin meno-paluulennon hinta

134 €

Nopein lentoaika

12t 55m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Bilbao kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 77 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bilbao).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Bilbao kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 134 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bilbao).
Nopein lento kohteeseen Bilbao kohteesta Suomi kestää 12t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bilbao).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Bilbao mukaan lukien Lufthansa, Air France ja Air Europa.

Halvimmat lennot kaupungin Bilbao lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bilbao lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bilbao

HALVIN REITTI Helsinki - Bilbao

Helsinki (HEL) - Bilbao (BIO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bilbao kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bilbao, jolloin hinta on keskimääräinen 231 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BILBAOtammikuu24% halvempitammikuu aikana Helsinki - Bilbao lennot maksavat keskimäärin vain 176 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BILBAO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu57% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Bilbao lentojen keskimääräinen hinta on 363 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BILBAO KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu477% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bilbao kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Bilbao?

Espanjan Baskimaan helmi Bilbao on kutsuva kohde kaikkina vuodenaikoina. Kulttuurikaupunki tarjoaa paljon nähtävää myös talvella, jolloin säät voivat olla viileät ja epävakaiset. Kylmiä säitä karttavien kannattaa yrittää hankkia halvat lennot Bilbaoon joko keväälle tai kesälle. Pohjois-Espanjan kesät ovat lämpimiä, mutta maan eteläosiin verrattuna kuitenkin ilmastoltaan raikkaita. Kesälomakuukausinakin lämpötilat pysyttelevät kuumimmillaan noin 25 asteen tietämissä.

Matkat Bilbaoon ovat hinnoiltaan melko tasaiset ja suhteellisen edulliset ympäri vuoden. Jos suunnittelet matalan budjetin reissua kaupunkiin, voit lentoja vertaamalla saada halvat lennot Bilbaoon lähes mille kuukaudelle tahansa. Kesäkuukausina ja muina suosittuina lomaviikkoina, kuten pääsiäisen aikaan, majoitusten hinnat tosin nousevat. Edullisimmillaan lennot ovat tavallisesti noin 55-65 päivää ennen matkaa. Varaa siis matkasi ajoissa; etenkin, jos suunnittelet matkaavasi kaupunkiin kesälomalla.

Bilbao on myös aktiivilomailijan kohde. Varsinkin talvikaudella kaupungissa on hyvät mahdollisuudet vesiurheilulajien harrastamiseen, kuten surffaamiseen. Toki aaltoja voit saada myös kesälomamatkailijat, mutta parhaimmillaan olosuhteet ovat syksyn ja talven aikana. Majoituksen ja lennot saatat löytää talvikaudella todella halvalla. Pidä silti mielessä, että rannalla lekotteluun säätilat eivät tuolloin ole lainkaan suotuisat.

67 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Bilbao. Tämän lennon lähtölentokenttä on Sevilla, ja se on 74 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Bilbao. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Bilbao omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Yleensä tammikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Bilbao. Lennot maksavat noin 176 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. elokuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Bilbao, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 187 €.

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Bilbao noin 27 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 231 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Bilbao kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 134 € momondossa.

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Bilbao on keskiviikko. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Bilbao keskiviikko löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 203 €. Varmista, että et varaa lähtöä sunnuntai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Bilbao sunnuntai aikana on 283 €.

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Bilbao lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 147 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Bilbao, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 269 €.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Bilbao on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Bilbao harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Vitoria-Gasteiz lentokenttä (45 km kaupungin Bilbao keskustasta), Santander lentokenttä (74 km kaupungin Bilbao keskustasta), San Sebastián lentokenttä (93 km kaupungin Bilbao keskustasta), Logroño Agoncillo lentokenttä (103 km kaupungin Bilbao keskustasta) tai Burgos lentokenttä (115 km kaupungin Bilbao keskustasta).

Voit löytää tarjouksia kentälle Santander lentokenttä keskimääräiseen hintaan 130 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Bilbao

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Bilbao
Useita lentoyhtiöitä
7. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 10m
2 välilaskua
BIO19:20Bilbao
14. kesäkuuta
BIO03:00Bilbao
14t 10m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
11. syyskuuta
HEL08:55Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 30m
1 välilasku
BIO20:25Bilbao
26. syyskuuta
BIO14:50Bilbao
5t 25m
1 välilasku
HEL20:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. syyskuuta
HEL07:30Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 55m
2 välilaskua
BIO05:25Bilbao
26. syyskuuta
BIO11:40Bilbao
27t 00m
1 välilasku
HEL14:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. syyskuuta
HEL07:30Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 55m
2 välilaskua
BIO05:25Bilbao
26. syyskuuta
BIO18:30Bilbao
20t 10m
2 välilaskua
HEL14:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. syyskuuta
HEL07:30Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 55m
2 välilaskua
BIO05:25Bilbao
26. syyskuuta
BIO05:00Bilbao
33t 40m
2 välilaskua
HEL14:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
13. syyskuuta
HEL08:55Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 30m
1 välilasku
BIO20:25Bilbao
26. syyskuuta
BIO14:50Bilbao
5t 25m
1 välilasku
HEL20:15Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Bilbao

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Bilbao, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
14. elokuuta
HEL16:30Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 55m
1 välilasku
BIO05:25Bilbao
Useita lentoyhtiöitä
15. elokuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 40m
2 välilaskua
BIO07:10Bilbao
Useita lentoyhtiöitä
30. toukokuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
48t 55m
3 välilaskua
BIO19:20Bilbao

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bilbao?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bilbao

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bilbao?

Lufthansa, KLM, Air France ja Finnair ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Bilbao rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Bilbao näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Air France lennot kohteeseen Bilbao

Air France on suosittu valinta kohteeseen Bilbao matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 11 lentoa joka viikko kohteeseen Bilbao lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Pariisi Charles de Gaulle. Air France lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 133 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 142 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Air France keskimäärin pisteet: 7,8/10.

KLM lennot kohteeseen Bilbao

KLM lentää kohteeseen yleensä Bilbao 16 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Bilbao kohteesta Amsterdam Schiphol. KLM (arviopisteet: 7,8, 121 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Bilbao. Paras momondosta löydetty KLM lipun hinta kohteeseen Bilbao oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (137 € meno-paluu).


Bilbao ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Bilbao lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Löysitkö hyvän tarjouksen lennoista Bilbaoon? Paikan päällä koneet laskeutuvat kaupungin lentokentälle, jonka kansainvälinen nimi on Bilbao Airport. Lentoasema sijaitsee noin 12 kilometriä kaupungin ulkopuolella, Bilbaosta koilliseen asettuvassa Loiun kunnassa. Joukkoliikenneyhteyden kentältä kaupunkiin tarjoaa Bizkaibus-linja-autoyhtiön linja A3247 (Bilbao-Airport). Lentoasemalta bussi kulkee kaupungin Bilbao Termibus -bussiasemalle, joka sijaitsee kaupungin länsiosassa. Lisäksi linja pysähtyy keskustan alueella osoitteessa Gran Vía 79, Plaza Moyua -aukiolla ja osoitteessa Alameda Recalde 11. Saapuvien lentojen terminaalista on helppo löytää asiakaspalvelupiste ja lipputoimisto, josta voi ostaa matkaliput bussiin. Lipun hinta yhteen suuntaan on noin 1,50 euroa. Bussit lähtevät kohti kaupungin keskustaa noin puolen tunnin välein, ja liikennöintiaika on kello 6.15–23.15. Matka-aika bussiasemalle eli linjan A3247 päätepisteeseen on noin 25 minuuttia. Lentokentältä liikennöi busseja myös muille Baskimaan alueille, esimerkiksi Zarautzin kautta San Sebastiániin ja Eibarin sekä Bergaran kautta Arrasateen.


Bilbao: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Bilbao
Helsinki - Bilbao reitin lennot
Lyhyin lentoaika20t 05m
Halvin hinta134 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Bilbao

Bilbaon julkinen liikennejärjestelmä perustuu metroverkostoon, kaupunkibusseihin ja raitiovaunuun. Öisin kaupungissa liikennöivät ainoastaan tietyt yöbussilinjat. Metrolinjoja kaupungissa on kaikkiaan kolme (L1, L2 ja L3). Metromatkojen hinnat määrittyvät matkustettujen vyöhykkeiden (zona) mukaan. Metrot liikennöivät normaalisti päivittäin noin kello 6–23 välillä, mutta perjantaisin metroverkosto sulkeutuu vasta kello 02. Bussiverkosto on todella laaja, joten paikallisbussien avulla pääsee käytännössä kaikkiin Bilbaon kaupunginosiin. Paikallinen bussiyhtiö on nimeltään Bilbobus. Raitiovaunulinjoja kaupungissa on ainoastaan yksi. Se kulkee Atxurin ja La Casillan väliä. Yksi sen pysäkeistä on Guggenheim-museo, eli siellä vieraileville raitiovaunu voi olla sopiva valinta.

Niin metro-, bussi- kuin raitiovaunumatkojakin varten kannattaa ostaa Bilbao Bizkaia Card -kortti. Niitä on myynnissä kaikissa kaupungin turistitoimistoissa. Kortin voi ostaa 24 tunnin ajaksi (10 euroa), 48 tunnin ajaksi (15 euroa) tai 72 tunnin ajaksi (20 euroa). Valitun ajanjakson ajan julkisia liikennevälineitä voi käyttää täysin rajoituksetta. Kaupungin historialliset kadut ja kauniit jokialueet kutsuvat myös kävelemään. Lisäksi Bilbao on mainio pyöräilykaupunki.


Kohteen Bilbao viisumivaatimukset

Passi ei ole pakollinen matkakumppani Bilbaoon tai muihin espanjalaiskaupunkeihin reissatessa. Sen sijaan lennolla on aina oltava mukana jokin virallinen matkustusasiakirjaksi hyväksytty henkilöllisyystodistus. Jos et halua ottaa mukaan passia, toinen vaihtoehto on virallinen, kuvallinen henkilökortti. Suomesta Bilbaoon lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Espanja kuuluu Suomen tapaan Euroopan unioniin ja on myös Schengen-maa. Jos et aio ajaa autolla paikan päällä Espanjassa, ajokortin voit jättää kotiin. Matkustusdokumentiksi se ei kelpaa. Virallista henkilökorttia tai passia voit sen sijaan hyvinkin tarvita myös Espanjassa ollessasi.


Aloita matkan suunnittelu - Bilbao


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Bilbao

Halvat lennot Bilbaoon on mahdollista saada paitsi lentotarjousten kautta, myös luovasti erilaisia reittejä käyttämällä. Useamman vaihdon lennoilla matka-aika voi venyä, mutta lentoliput saattaa löytää halvalla. Käytä siis hakuamme, vertaa eri päiviä ja yhtiöitä ja nappaa halvat lennot!

Guggenheim-museo on nähtävyyksien ehdoton ykkönen. Herkuttele paikallisissa pintxo-ravintoloissa ja katsele kaupungin elämää Plaza Nuevalla.

Kaupungista voit saada kaiken, mitä tarvitset, mutta esimerkiksi suomi-espanja-sanakirja voi olla hyödyksi. Opettele myös pari sanaa baskin kieltä!

Bilbaossa on yleisesti ottaen turvallista.

Hanavettä voi juoda huoletta.

Espanjassa on tapana jättää juomarahaa esimerkiksi ravintoloissa.

Hintataso on edullisempi kuin vaikkapa Helsingissä. Matkailijoiden kannattaa kuitenkin varautua siihen, että suosituimpina lomasesonkeina esimerkiksi majoitusten hinnat yleensä nousevat.

Espanjan aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Etäisyys on noin 3200 km:ä.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Bilbao. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Bilbao tällä käytännöllä.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Bilbao tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Bilbao niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Bilbao lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.