Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Bilbao

Halvat lennot Bilbao alk. 118 €

Tämä on halvin meno-paluulennon hinta, jonka momondo-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lento Bilbao, jonka lähtöpäivä on 2.5.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille lennoille tai matkustuspäiville. Napsauta hintaa päivittääksesi hakua tälle tarjoukselle.
1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Tue 16/4
Tue 23/4

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Halvat Bilbao lentotarjoukset ja vinkit

Yhteenveto Bilbao lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

118 €

Nopein lentoaika

5t 35m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Bilbao kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 118 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bilbao).
Nopein lento kohteeseen Bilbao kohteesta Suomi kestää 5t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bilbao).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Bilbao mukaan lukien Lufthansa, Air France ja KLM.

Bilbao lentotiedot ja trendit

Tutustu Bilbao lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Bilbao?

Yleensä marraskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Bilbao. Lennot maksavat noin 164 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. helmikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Bilbao, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 174 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Bilbao?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Bilbao on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Bilbao tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 194 €. Varmista, että et varaa lähtöä sunnuntai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Bilbao sunnuntai aikana on 306 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Bilbao?

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Bilbao lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 132 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Bilbao, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 274 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Bilbao?

Keskimääräinen Suomi–Bilbao lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Bilbao kestää keskimäärin 5t 45m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Bilbao kestää keskimäärin . Bilbao on alueen Bilbao suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Bilbao?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Bilbao noin 37 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 277 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Bilbao kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 164 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Bilbao lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bilbao lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bilbao

HALVIN REITTI Helsinki - Bilbao

Helsinki (HEL) - Bilbao (BIO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bilbao kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bilbao, jolloin hinta on keskimääräinen 277 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BILBAOmarraskuu41% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Bilbao lennot maksavat keskimäärin vain 164 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BILBAO KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu54% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Bilbao lentojen keskimääräinen hinta on 427 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BILBAO KENTÄLTÄ HELSINKImarraskuu233% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bilbao kentältä Helsinki marraskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Bilbao

Espanjan Baskimaan helmi Bilbao on kutsuva kohde kaikkina vuodenaikoina. Kulttuurikaupunki tarjoaa paljon nähtävää myös talvella, jolloin säät voivat olla viileät ja epävakaiset. Kylmiä säitä karttavien kannattaa yrittää hankkia halvat lennot Bilbaoon joko keväälle tai kesälle. Pohjois-Espanjan kesät ovat lämpimiä, mutta maan eteläosiin verrattuna kuitenkin ilmastoltaan raikkaita. Kesälomakuukausinakin lämpötilat pysyttelevät kuumimmillaan noin 25 asteen tietämissä.

Matkat Bilbaoon ovat hinnoiltaan melko tasaiset ja suhteellisen edulliset ympäri vuoden. Jos suunnittelet matalan budjetin reissua kaupunkiin, voit lentoja vertaamalla saada halvat lennot Bilbaoon lähes mille kuukaudelle tahansa. Kesäkuukausina ja muina suosittuina lomaviikkoina, kuten pääsiäisen aikaan, majoitusten hinnat tosin nousevat. Edullisimmillaan lennot ovat tavallisesti noin 55-65 päivää ennen matkaa. Varaa siis matkasi ajoissa; etenkin, jos suunnittelet matkaavasi kaupunkiin kesälomalla.

Bilbao on myös aktiivilomailijan kohde. Varsinkin talvikaudella kaupungissa on hyvät mahdollisuudet vesiurheilulajien harrastamiseen, kuten surffaamiseen. Toki aaltoja voit saada myös kesälomamatkailijat, mutta parhaimmillaan olosuhteet ovat syksyn ja talven aikana. Majoituksen ja lennot saatat löytää talvikaudella todella halvalla. Pidä silti mielessä, että rannalla lekotteluun säätilat eivät tuolloin ole lainkaan suotuisat.

Löytyykö kaupungin Bilbao lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Bilbao on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Bilbao harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä San Sebastián lentokenttä (93 km Bilbao keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Bilbao lentokenttä hinnat?

lentoa Bilbao lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Bilbao lentokenttä?

huhtikuuta 2024 alkaen 6 toimijaa on valittavissa lentoa Bilbao lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Bilbao lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Bilbao lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Bilbao lentokenttä?

Matkalla kohteeseen Bilbao lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Bilbao lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Bilbao

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Bilbao
Lufthansa
2. toukokuuta
HEL12:45Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 40m
1 välilasku
BIO23:25Bilbao
9. toukokuuta
BIO07:35Bilbao
15t 15m
1 välilasku
HEL23:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
3. toukokuuta
HEL06:05Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 45m
1 välilasku
BIO10:50Bilbao
9. toukokuuta
BIO18:35Bilbao
16t 25m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
3. toukokuuta
HEL18:15Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 35m
1 välilasku
BIO22:50Bilbao
9. toukokuuta
BIO07:35Bilbao
15t 15m
1 välilasku
HEL23:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
2. toukokuuta
HEL12:45Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 05m
1 välilasku
BIO17:50Bilbao
9. toukokuuta
BIO14:05Bilbao
8t 45m
2 välilaskua
HEL23:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
4. toukokuuta
HEL06:05Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 45m
1 välilasku
BIO17:50Bilbao
10. toukokuuta
BIO07:35Bilbao
8t 50m
2 välilaskua
HEL17:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
3. toukokuuta
HEL18:15Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 35m
1 välilasku
BIO22:50Bilbao
9. toukokuuta
BIO14:05Bilbao
8t 45m
2 välilaskua
HEL23:50Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Bilbao

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Bilbao, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
5t 45m
BIOBilbao

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Bilbao

Bilbaon julkinen liikennejärjestelmä perustuu metroverkostoon, kaupunkibusseihin ja raitiovaunuun. Öisin kaupungissa liikennöivät ainoastaan tietyt yöbussilinjat. Metrolinjoja kaupungissa on kaikkiaan kolme (L1, L2 ja L3). Metromatkojen hinnat määrittyvät matkustettujen vyöhykkeiden (zona) mukaan. Metrot liikennöivät normaalisti päivittäin noin kello 6–23 välillä, mutta perjantaisin metroverkosto sulkeutuu vasta kello 02. Bussiverkosto on todella laaja, joten paikallisbussien avulla pääsee käytännössä kaikkiin Bilbaon kaupunginosiin. Paikallinen bussiyhtiö on nimeltään Bilbobus. Raitiovaunulinjoja kaupungissa on ainoastaan yksi. Se kulkee Atxurin ja La Casillan väliä. Yksi sen pysäkeistä on Guggenheim-museo, eli siellä vieraileville raitiovaunu voi olla sopiva valinta.

Niin metro-, bussi- kuin raitiovaunumatkojakin varten kannattaa ostaa Bilbao Bizkaia Card -kortti. Niitä on myynnissä kaikissa kaupungin turistitoimistoissa. Kortin voi ostaa 24 tunnin ajaksi (10 euroa), 48 tunnin ajaksi (15 euroa) tai 72 tunnin ajaksi (20 euroa). Valitun ajanjakson ajan julkisia liikennevälineitä voi käyttää täysin rajoituksetta. Kaupungin historialliset kadut ja kauniit jokialueet kutsuvat myös kävelemään. Lisäksi Bilbao on mainio pyöräilykaupunki.


Kohteen Bilbao viisumivaatimukset

Passi ei ole pakollinen matkakumppani Bilbaoon tai muihin espanjalaiskaupunkeihin reissatessa. Sen sijaan lennolla on aina oltava mukana jokin virallinen matkustusasiakirjaksi hyväksytty henkilöllisyystodistus. Jos et halua ottaa mukaan passia, toinen vaihtoehto on virallinen, kuvallinen henkilökortti. Suomesta Bilbaoon lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Espanja kuuluu Suomen tapaan Euroopan unioniin ja on myös Schengen-maa. Jos et aio ajaa autolla paikan päällä Espanjassa, ajokortin voit jättää kotiin. Matkustusdokumentiksi se ei kelpaa. Virallista henkilökorttia tai passia voit sen sijaan hyvinkin tarvita myös Espanjassa ollessasi.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Bilbao

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Bilbaoon on mahdollista saada paitsi lentotarjousten kautta, myös luovasti erilaisia reittejä käyttämällä. Useamman vaihdon lennoilla matka-aika voi venyä, mutta lentoliput saattaa löytää halvalla. Käytä siis hakuamme, vertaa eri päiviä ja yhtiöitä ja nappaa halvat lennot!

Kiinnostavatko Bilbaon nähtävyydet?

Guggenheim-museo on nähtävyyksien ehdoton ykkönen. Herkuttele paikallisissa pintxo-ravintoloissa ja katsele kaupungin elämää Plaza Nuevalla.

Mitä mukaan matkalle Bilbaoon?

Kaupungista voit saada kaiken, mitä tarvitset, mutta esimerkiksi suomi-espanja-sanakirja voi olla hyödyksi. Opettele myös pari sanaa baskin kieltä!

Onko Bilbaossa turvallista?

Bilbaossa on yleisesti ottaen turvallista.

Voiko Bilbaossa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Bilbaossa?

Espanjassa on tapana jättää juomarahaa esimerkiksi ravintoloissa.

Millainen on Bilbaon hintataso?

Hintataso on edullisempi kuin vaikkapa Helsingissä. Matkailijoiden kannattaa kuitenkin varautua siihen, että suosituimpina lomasesonkeina esimerkiksi majoitusten hinnat yleensä nousevat.

Mikä on aikaero Suomi-Espanja?

Espanjan aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Bilbao?

Etäisyys on noin 3200 km:ä.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Bilbao?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Bilbao. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Bilbao joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Bilbao tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Bilbao?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Bilbao tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Bilbao juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Bilbao niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Bilbao lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bilbao

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Bilbao

Suositut lennot Bilbao
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
Tue 16/4
Tue 23/4
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.