Halvat lennot Porto

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 5/12
su 12/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Porto lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Porto lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Porto

HALVIN REITTI Helsinki - Porto

Helsinki (HEL) - Porto (OPO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Porto kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Porto, jolloin hinta on keskimääräinen 250 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PORTOelokuu15% halvempielokuu aikana Helsinki - Porto lennot maksavat keskimäärin vain 211 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PORTO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu28% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Porto lentojen keskimääräinen hinta on 319 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PORTO KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu478% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Porto kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Porto?

Portugalin pohjoisosien aarre Porto tunnetaan ennen kaikkea herkullisista portviineistään, mutta kaupunki hemmottelee muitakin kuin hyvän ruuan ja juoman ystäviä. Kaupunkiin ei ole tällä hetkellä tarjolla suoria lentoja Suomesta, mutta halvat lennot Portoon voi napata erilaisten vaihtokenttien kautta.

Mikäli toivot lomaltasi lämpöä ja auringonpaistetta, lentoliput Portoon kannattaa buukata mieluiten kesäksi. Muina vuodenaikoina sää on usein epävakainen, ja etenkin talvisin kaupunki voi olla varsin sateinen. Euroopan suosituimpina kesälomakuukausina hotellien ja lentojen hinnat ovat normaalia korkeammalla, joten halpoja lentoja kannattaa etsiä ajoissa hintoja vertaamalla. Pelkät lennot voi bongata edullisesti mille vuodenajalle tahansa, kunhan on ajoissa asialla.

Vaikka merellinen Porto on suosittu kesäkohde, ovat sen talvetkin lauhoja. Matkat kaupunkiin voi siis hyvin suunnitella kevääksi, syksyksi tai talveksikin. Kaupunki on täynnä mielenkiintoisia historiallisia kohteita, ja kaupunkia ympäröivä luonto kutsuu liikkumaan kaikkina vuodenaikoina. Lennot ja majoituksen voi saada edullisimmin juuri kesälomasesongin ulkopuolella. Halvat lennot Portoon voi varmistaa yleensä varaamalla ne noin 50–60 päivää ennen lähtöä.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Porto?

  syyskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Porto, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 227 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Porto?

  Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Porto noin 52 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 250 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Porto milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 66 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Porto?

  Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Porto on tiistai hintojen ollessa 234 €. Varmista, että et varaa lähtöä perjantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Porto perjantai aikana on 261 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Porto?

  Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Porto ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Porto illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 162 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Porto on aamulla, kun lennot maksavat noin 267 €.


momondosta löytyneet halvat lennot: Porto

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Porto
Ryanair
21. tammikuuta
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 30m
1 välilasku
OPO05:55Porto
24. tammikuuta
OPO04:00Porto
9t 30m
1 välilasku
HEL13:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
21. tammikuuta
HEL04:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
39t 25m
2 välilaskua
OPO20:15Porto
24. tammikuuta
OPO01:10Porto
26t 05m
1 välilasku
HEL03:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. tammikuuta
HEL12:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 05m
1 välilasku
OPO19:30Porto
18. tammikuuta
OPO01:30Porto
13t 10m
1 välilasku
HEL14:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
21. tammikuuta
HEL04:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
39t 25m
2 välilaskua
OPO20:15Porto
24. tammikuuta
OPO08:50Porto
18t 25m
2 välilaskua
HEL03:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. tammikuuta
HEL12:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 05m
1 välilasku
OPO19:30Porto
18. tammikuuta
OPO01:30Porto
11t 45m
2 välilaskua
HEL13:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
19. joulukuuta
HEL12:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 45m
2 välilaskua
OPO17:50Porto
26. joulukuuta
OPO03:55Porto
23t 35m
2 välilaskua
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Porto

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Porto, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
10. joulukuuta
HEL03:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 40m
2 välilaskua
OPO05:55Porto
Ryanair
6. joulukuuta
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 20m
1 välilasku
OPO08:45Porto
Ryanair
7. joulukuuta
TMP12:55Tampere Tampere-Pirkkala
7t 25m
1 välilasku
OPO20:20Porto

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Porto?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Porto
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Porto?

  Kohteeseen Porto kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat TAP AIR PORTUGAL, Lufthansa, Finnair ja KLM. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Porto rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.


Porto ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Porto lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Portoon laskeutuvat kaupungin lentokentälle, joka tunnetaan kansainvälisellä nimellä Francisco Sá Carneiro Airport. Lentoasema sijaitsee noin 11 kilometriä keskustasta lounaaseen kaupungin ydinalueen ulkopuolella. Lentokentältä kaupungin keskustaan on vaivattominta siirtyä metrolla, joka on kulkuvälineistä edullisin ja usein myös nopein. Kenttää palvelee purppuranvärinen metrolinja E. Metrot kulkevat lentoasemalta päivittäin noin kello 6.00–00.30 aina 20 minuutin välein. Keskustan Trindade-asemalle matka-aika on noin 25 minuuttia. Asemalta on helppo vaihtaa kaupungin muille metrolinjoille (A, B, C ja D). Metromatkan hinta riippuu kuljettavasta matkasta, ja matkojen lataamista varten on ensin hankittava Andante Azul -matkakortti vajaan yhden euron hintaan. Kentältä keskustaan pääsemiseksi kortille on ladattava Z4-vyöhykkeen lippu, jonka hinta on noin 2 euroa. Kortille voi ladata myös 10 matkan lipun, joka hinnoitellaan valittavien vyöhykkeiden mukaan. Matkakortin voi ostaa ja liput ladata aseman automaateista. Kentältä starttaavat paikallisbussit ovat hyvä vaihtoehto, jos suuntana on Porton kaupungin sijaan esimerkiksi Braga tai Guimarães.


Porto: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Porto
Helsinki - Porto reitin lennot
Lyhyin lentoaika10t 20m
Halvin hinta66 €
Tampere - Porto reitin lennot
Lyhyin lentoaika29t 30m
Halvin hinta147 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Porto

Kaunis Porto on kävelykaupunki, sillä etenkin sen historialliset alueet kutsuvat tutustumaan jalkaisin. Keskustan nähtävyydet sijaitsevat lähellä toisiaan, joten paikasta toiseen on helppo siirtyä kävellen. Hyvä vaihtoehto liikkumiseen on myös Porton metro, Metro do Porto. Se pitää sisällään kuusi linjaa, jotka on merkitty A–F-kirjaimin, ja metroverkosto yltää myös naapurikaupunkien puolelle. Metro on hinnoiteltu vyöhykkeiden mukaan, ja yksittäiset matkat ladataan Andante Azul -matkakortille. Vyöhykkeestä riippuen yhden matkalipun hinta on noin 1,20–5,20 euroa. Andante 24 -lipulla matkustaja voi matkustaa rajattomasti 24 tunnin ajan. Vuorokausiliput ovat hinnoiltaan vyöhykkeistä riippuen noin 14,20–17,30 euroa.

Portossa on myös hyvä paikallisbussien ja raitiovaunujen järjestelmä, ja jos toiveissa on liikkua pidempiä matkoja, voi käyttöön ottaa paikallisjunat. Bussi- ja raitiovaunuliikenteestä vastaa STCP (Sociedade de Transportes Colectivos do Porto). Raitiovaunulinjoja kaupungin keskustassa on vain kolme ja nekin enimmäkseen matkailijoiden käytössä, mutta bussiverkosto on sitäkin kattavampi. Paikallisliikenteen bussiin ja raitiovaunuun voi hypätä samalla lipulla kuin metroonkin, ja matkakortti on ennen matkaa pyyhkäistävä elektronisessa lukijassa matkan kuittaamiseksi.


Kohteen Porto viisumivaatimukset

Suomen kansalaisten ei välttämättä tarvitse kuljettaa mukanaan passia Portugaliin matkustaessaan. Portugali on Euroopan unionin ja Schengen-alueen jäsenmaa, eikä Schengen-maiden välillä tehdä rajatarkastuksia. Vaikka lento olisi EU-alueella, on mukana silti kannettava aina virallista henkilöllisyystodistusta, eli passia tai virallista henkilökorttia. Jompikumpi on tarpeellinen kaikilla kansainvälisillä lennoilla, sillä lentoyhtiöillä on oikeus pyytää matkustajiaan todistamaan henkilöllisyytensä, vaikkei varsinaisia rajatarkastuksia olekaan. Henkilöllisyystodistuksesta kannattaa ottaa myös kopio esimerkiksi katoamisen varalta. Ajokortti ei käy todistamaan henkilöllisyyttä sen enempää lentokentillä kuin määränpäässäkään.


Aloita matkan suunnittelu - Porto


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Porto

Miten löydän halvimmat lennot?

Vertaa hintoja eri viikonpäivinä ja kellonaikoina sekä etsi erilaisia lentoreittejä ja lentotarjouksia kaupunkiin. Halvat lennot Portoon operoidaan usein lomasesonkien ulkopuolella. Halutessasi voit asettaa Hintavahdin, joka seuraa hintojen muutoksia puolestasi. Saat sähköpostiisi viestin, kun hinta muuttuu merkittävästi. Hintavahdin käyttö vaatii profiilin luomista momondoon.

Kiinnostavatko Porton nähtävyydet?

Ribeiran historiallinen kaupunginosa on Portossa ehdoton nähtävyys. Varaa aikaa Douro-joen kauniisiin maisemiin tutustumiseen.

Mitä mukaan matkalle Portoon?

Porto on kaupunkikohde meren äärellä, eli etenkin kesäaikaan matkustavien kannattaa varautua myös rantaelämään. Varaudu myös sateisiin.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Portossa

Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat EU-alueella jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista kuitenkin oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa. Hyödynnä myös esimerkiksi hotellien wifi-yhteyksiä.

Onko Portossa turvallista?

Porto on melko turvallinen kaupunki, mutta normaali varovaisuus on tarpeen.

Voiko Portossa juoda kraanavettä?

Monet matkailijat suosivat pullovettä, vaikka hanavesi onkin juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Portossa?

Hyvästä palvelusta voi jättää pienen juomarahan. Ravintolassa kannattaa tarkistaa laskusta, onko erillinen “serviço” eli palvelumaksu lisätty jo hintaan. Jos palvelumaksua ei ole lisätty, on suositeltavaa jättää erillinen 5-10 prosentin tippi. Jos palvelumaksu on jo lisätty laskuusi, ei erillistä tippiä tarvita.

Millainen on Porton hintataso?

Hintataso on selvästi edullisempi kuin esimerkiksi Helsingissä, mutta matkailupalveluiden hinnat vaihtelevat sesongin mukaan.

Mikä on aikaero Suomi-Portugali?

Portugalissa kello on kaksi tuntia jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Porto?

Välimatka on teitä pitkin noin 3900 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Portugali

Eikö sittenkään Porto? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Portugali