Etsi halvat lennot Porto

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 11/12
su 18/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Porto

Yhteenveto Porto lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

40 €

Halvin meno-paluulennon hinta

88 €

Nopein lentoaika

7t 45m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Porto kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 40 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Porto).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Porto kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 88 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Porto).
Nopein lento kohteeseen Porto kohteesta Suomi kestää 7t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Porto).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Porto mukaan lukien Lufthansa, KLM ja Vueling.

Porto lentotiedot ja trendit

Tutustu Porto lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Porto?

helmikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Porto, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 167 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Porto?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Porto on tiistai hintojen ollessa 237 €. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Porto lauantai aikana on 312 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Porto?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Porto ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Porto keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 253 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Porto on iltapäivällä, kun lennot maksavat noin 310 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Porto?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Porto kestää yleensä 11t 25m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Porto kentälle (Porto suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Porto, lentoaika on noin .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Porto?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Porto noin 38 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 253 €.

Halvimmat lennot kaupungin Porto lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Porto lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Porto

HALVIN REITTI Helsinki - Porto

Helsinki (HEL) - Porto (OPO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Porto kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Porto, jolloin hinta on keskimääräinen 253 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PORTOtammikuu35% halvempitammikuu aikana Helsinki - Porto lennot maksavat keskimäärin vain 165 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PORTO KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu47% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Porto lentojen keskimääräinen hinta on 373 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PORTO KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu342% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Porto kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Porto

Portugalin pohjoisosien aarre Porto tunnetaan ennen kaikkea herkullisista portviineistään, mutta kaupunki hemmottelee muitakin kuin hyvän ruuan ja juoman ystäviä. Kaupunkiin ei ole tällä hetkellä tarjolla suoria lentoja Suomesta, mutta halvat lennot Portoon voi napata erilaisten vaihtokenttien kautta.

Mikäli toivot lomaltasi lämpöä ja auringonpaistetta, lentoliput Portoon kannattaa buukata mieluiten kesäksi. Muina vuodenaikoina sää on usein epävakainen, ja etenkin talvisin kaupunki voi olla varsin sateinen. Euroopan suosituimpina kesälomakuukausina hotellien ja lentojen hinnat ovat normaalia korkeammalla, joten halpoja lentoja kannattaa etsiä ajoissa hintoja vertaamalla. Pelkät lennot voi bongata edullisesti mille vuodenajalle tahansa, kunhan on ajoissa asialla.

Vaikka merellinen Porto on suosittu kesäkohde, ovat sen talvetkin lauhoja. Matkat kaupunkiin voi siis hyvin suunnitella kevääksi, syksyksi tai talveksikin. Kaupunki on täynnä mielenkiintoisia historiallisia kohteita, ja kaupunkia ympäröivä luonto kutsuu liikkumaan kaikkina vuodenaikoina. Lennot ja majoituksen voi saada edullisimmin juuri kesälomasesongin ulkopuolella. Halvat lennot Portoon voi varmistaa yleensä varaamalla ne noin 50–60 päivää ennen lähtöä.


momondosta löytyneet halvat lennot: Porto

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Porto
Useita lentoyhtiöitä
12. tammikuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 55m
1 välilasku
OPO08:35Porto
15. tammikuuta
OPO16:50Porto
22t 10m
2 välilaskua
HEL15:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. tammikuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 10m
2 välilaskua
OPO18:50Porto
15. tammikuuta
OPO16:50Porto
22t 10m
2 välilaskua
HEL15:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
12. tammikuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 35m
1 välilasku
OPO06:15Porto
19. tammikuuta
OPO12:45Porto
17t 55m
2 välilaskua
HEL06:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
10. tammikuuta
HEL15:35Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 05m
1 välilasku
OPO06:40Porto
17. tammikuuta
OPO11:45Porto
16t 25m
1 välilasku
HEL04:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. helmikuuta
HEL06:45Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 25m
1 välilasku
OPO18:10Porto
8. helmikuuta
OPO06:40Porto
6t 50m
1 välilasku
HEL13:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
28. tammikuuta
HEL16:35Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 05m
1 välilasku
OPO07:40Porto
5. helmikuuta
OPO16:50Porto
22t 10m
2 välilaskua
HEL15:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Porto

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Porto, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
31. tammikuuta
HEL15:35Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 05m
1 välilasku
OPO06:40Porto
Ryanair
31. tammikuuta
HEL15:35Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 50m
2 välilaskua
OPO14:25Porto
Useita lentoyhtiöitä
31. tammikuuta
HEL15:35Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 10m
3 välilaskua
OPO20:45Porto

Muut matkustamoluokat Porto lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Porto lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Porto?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Porto

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Porto?

Kohteeseen Porto kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Lufthansa, KLM, Finnair ja Ryanair. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Porto rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Finnair lennot kohteeseen Porto

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Porto on Finnair, ja se liikennöi 5 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Lissabon Portela, ja paras tarjous Finnair lennolle kohteeseen Porto on 167 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Porto, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 322 Finnair Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,7.

Air France lennot kohteeseen Porto

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Porto on Air France (7,6/10, 280 arvosteluilla). Suurin osa Air France lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Porto saapuvat kohteesta Pariisi Charles de Gaulle, mutta kohteeseen Porto on maailmanlaajuisesti 3 Air France lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty Air France tarjous oli 156 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Porto, meno-paluu).


Porto ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Porto lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Portoon laskeutuvat kaupungin lentokentälle, joka tunnetaan kansainvälisellä nimellä Francisco Sá Carneiro Airport. Lentoasema sijaitsee noin 11 kilometriä keskustasta lounaaseen kaupungin ydinalueen ulkopuolella. Lentokentältä kaupungin keskustaan on vaivattominta siirtyä metrolla, joka on kulkuvälineistä edullisin ja usein myös nopein. Kenttää palvelee purppuranvärinen metrolinja E. Metrot kulkevat lentoasemalta päivittäin noin kello 6.00–00.30 aina 20 minuutin välein. Keskustan Trindade-asemalle matka-aika on noin 25 minuuttia. Asemalta on helppo vaihtaa kaupungin muille metrolinjoille (A, B, C ja D). Metromatkan hinta riippuu kuljettavasta matkasta, ja matkojen lataamista varten on ensin hankittava Andante Azul -matkakortti vajaan yhden euron hintaan. Kentältä keskustaan pääsemiseksi kortille on ladattava Z4-vyöhykkeen lippu, jonka hinta on noin 2 euroa. Kortille voi ladata myös 10 matkan lipun, joka hinnoitellaan valittavien vyöhykkeiden mukaan. Matkakortin voi ostaa ja liput ladata aseman automaateista. Kentältä starttaavat paikallisbussit ovat hyvä vaihtoehto, jos suuntana on Porton kaupungin sijaan esimerkiksi Braga tai Guimarães.


Porto: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Porto
Helsinki - Porto reitin lennot
Nopein lentoaika11t 25m
Halvin hinta88 €
Tampere - Porto reitin lennot
Nopein lentoaika32t 10m
Halvin hinta572 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Porto

Kaunis Porto on kävelykaupunki, sillä etenkin sen historialliset alueet kutsuvat tutustumaan jalkaisin. Keskustan nähtävyydet sijaitsevat lähellä toisiaan, joten paikasta toiseen on helppo siirtyä kävellen. Hyvä vaihtoehto liikkumiseen on myös Porton metro, Metro do Porto. Se pitää sisällään kuusi linjaa, jotka on merkitty A–F-kirjaimin, ja metroverkosto yltää myös naapurikaupunkien puolelle. Metro on hinnoiteltu vyöhykkeiden mukaan, ja yksittäiset matkat ladataan Andante Azul -matkakortille. Vyöhykkeestä riippuen yhden matkalipun hinta on noin 1,20–5,20 euroa. Andante 24 -lipulla matkustaja voi matkustaa rajattomasti 24 tunnin ajan. Vuorokausiliput ovat hinnoiltaan vyöhykkeistä riippuen noin 14,20–17,30 euroa.

Portossa on myös hyvä paikallisbussien ja raitiovaunujen järjestelmä, ja jos toiveissa on liikkua pidempiä matkoja, voi käyttöön ottaa paikallisjunat. Bussi- ja raitiovaunuliikenteestä vastaa STCP (Sociedade de Transportes Colectivos do Porto). Raitiovaunulinjoja kaupungin keskustassa on vain kolme ja nekin enimmäkseen matkailijoiden käytössä, mutta bussiverkosto on sitäkin kattavampi. Paikallisliikenteen bussiin ja raitiovaunuun voi hypätä samalla lipulla kuin metroonkin, ja matkakortti on ennen matkaa pyyhkäistävä elektronisessa lukijassa matkan kuittaamiseksi.


Kohteen Porto viisumivaatimukset

Suomen kansalaisten ei välttämättä tarvitse kuljettaa mukanaan passia Portugaliin matkustaessaan. Portugali on Euroopan unionin ja Schengen-alueen jäsenmaa, eikä Schengen-maiden välillä tehdä rajatarkastuksia. Vaikka lento olisi EU-alueella, on mukana silti kannettava aina virallista henkilöllisyystodistusta, eli passia tai virallista henkilökorttia. Jompikumpi on tarpeellinen kaikilla kansainvälisillä lennoilla, sillä lentoyhtiöillä on oikeus pyytää matkustajiaan todistamaan henkilöllisyytensä, vaikkei varsinaisia rajatarkastuksia olekaan. Henkilöllisyystodistuksesta kannattaa ottaa myös kopio esimerkiksi katoamisen varalta. Ajokortti ei käy todistamaan henkilöllisyyttä sen enempää lentokentillä kuin määränpäässäkään.


Aloita matkan suunnittelu - Porto


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Porto

Vertaa hintoja eri viikonpäivinä ja kellonaikoina sekä etsi erilaisia lentoreittejä ja lentotarjouksia kaupunkiin. Halvat lennot Portoon operoidaan usein lomasesonkien ulkopuolella. Halutessasi voit asettaa Hintavahdin, joka seuraa hintojen muutoksia puolestasi. Saat sähköpostiisi viestin, kun hinta muuttuu merkittävästi. Hintavahdin käyttö vaatii profiilin luomista momondoon.

Ribeiran historiallinen kaupunginosa on Portossa ehdoton nähtävyys. Varaa aikaa Douro-joen kauniisiin maisemiin tutustumiseen.

Porto on kaupunkikohde meren äärellä, eli etenkin kesäaikaan matkustavien kannattaa varautua myös rantaelämään. Varaudu myös sateisiin.

Porto on melko turvallinen kaupunki, mutta normaali varovaisuus on tarpeen.

Monet matkailijat suosivat pullovettä, vaikka hanavesi onkin juomakelpoista.

Hyvästä palvelusta voi jättää pienen juomarahan. Ravintolassa kannattaa tarkistaa laskusta, onko erillinen “serviço” eli palvelumaksu lisätty jo hintaan. Jos palvelumaksua ei ole lisätty, on suositeltavaa jättää erillinen 5-10 prosentin tippi. Jos palvelumaksu on jo lisätty laskuusi, ei erillistä tippiä tarvita.

Hintataso on selvästi edullisempi kuin esimerkiksi Helsingissä, mutta matkailupalveluiden hinnat vaihtelevat sesongin mukaan.

Portugalissa kello on kaksi tuntia jäljessä Suomen aikaa.

Välimatka on teitä pitkin noin 3900 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Portugali

Eikö sittenkään Porto? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Portugali

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Porto on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Porto.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Porto momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Porto.

Totta kai.momondo seuraa Porto lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.