Halvat lennot Bologna

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 28/5
la 4/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Bologna

Yhteenveto Bologna lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

34 €

Halvin meno-paluulennon hinta

87 €

Nopein lentoaika

3t 00m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Bologna kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 34 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bologna Guglielmo Marconi).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Bologna kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 87 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bologna Guglielmo Marconi).
Nopein lento kohteeseen Bologna kohteesta Suomi kestää 3t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bologna Guglielmo Marconi).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Bologna mukaan lukien Lufthansa, Finnair ja Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Bologna lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bologna lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bologna

HALVIN REITTI Helsinki - Bologna

Helsinki (HEL) - Venetsia Marco Polo lentokenttä (VCE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bologna kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Venetsia Marco Polo, jolloin hinta on keskimääräinen 206 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BOLOGNAmarraskuu17% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Bologna lennot maksavat keskimäärin vain 180 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BOLOGNA KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu17% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Bologna lentojen keskimääräinen hinta on 254 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BOLOGNA KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu329% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bologna kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Bologna?

Pohjois-Italiassa sijaitseva Bologna on monien italialaiskaupunkien tavoin kulttuurin ja historian ystävän unelmakohde. Noin 390 000 asukkaan kaupunki on sopivan kokoinen viikonloppulomalle tai pidemmällekin matkalla. Koska kyseessä ei ole rantakaupunki, matkat Bolognaan houkuttelevat matkailijoita vuoden ympäri. Lähimmät rannat ovat tosin vain tunnin automatkan päässä, eli myös rannalla löhöily on mahdollista yhdistää Bolognan lomaan helposti.

Bologna on tasaisen suosittu matkakohde kaikkina vuodenaikoina. Halvat lennot Bolognaan on helpointa saada marraskuulle, mutta hieman yllättäen myös loppukesän elo- ja syyskuu ovat lennoiltaan varsin kohtuuhintaisia. Jos siis haaveilet myöhäisestä kesälomasta jossain eurooppalaiskohteessa, varaa halvalla hotelli ja lento Bolognaan loppukesälle tai alkusyksylle.

Kaupungin joulutunnelma vetää puoleensa matkailijoita ympäri Eurooppaa. Lentojen ja majoitusten hinnat ovatkin korkeimmillaan Bolognassa joulukuussa. Jos haluat reissata kohteeseen joulunaikaan edullisesti, kannattaa lennot varata ajoissa. Huokeimmat lennot lennetään usein tiistaisin, ja etenkin iltalähdöt ovat edullisia.

7 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Bologna. Tämän lennon lähtölentokenttä on Palermo, ja se on 97 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Bologna. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Bologna omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Jos et voi matkustaa marraskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Bologna kohteesta Suomi maaliskuu ajanjaksolle. maaliskuu aikana lennot kaupunkiin Bologna ovat vielä keskimäärin 189 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin marraskuu.

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Bologna noin 58 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 217 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 87 €.

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Bologna on perjantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 199 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä sunnuntai, voit odottaa näkeväsi 244 € lentohinnan reitille Suomi - Bologna.

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Bologna ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Bologna illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 134 €. Yritä olla ostamatta lippuja aamulla, koska ne ovat yleensä noin 225 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Bologna on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Bologna harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Firenze Peretola lentokenttä (77 km kaupungin Bologna keskustasta), Parma lentokenttä (90 km kaupungin Bologna keskustasta), Verona-Villafrancan lentoasema lentokenttä (106 km kaupungin Bologna keskustasta), Pisan kansainvälinen lentoasema lentokenttä (117 km kaupungin Bologna keskustasta) tai Venetsia Marco Polo lentokenttä (137 km kaupungin Bologna keskustasta).

Voit löytää tarjouksia kentälle Pisan kansainvälinen lentoasema lentokenttä keskimääräiseen hintaan 138 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Bologna

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Bologna
Ryanair
18. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 10m
1 välilasku
BLQ07:35Bologna Guglielmo Marconi
22. kesäkuuta
BLQ05:30Bologna Guglielmo Marconi
21t 35m
2 välilaskua
HEL03:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
18. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 10m
1 välilasku
BLQ07:35Bologna Guglielmo Marconi
22. kesäkuuta
BLQ19:10Bologna Guglielmo Marconi
22t 30m
1 välilasku
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 05m
1 välilasku
BLQ19:40Bologna Guglielmo Marconi
18. kesäkuuta
BLQ08:25Bologna Guglielmo Marconi
26t 55m
2 välilaskua
HEL11:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
17. kesäkuuta
HEL20:10Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 35m
2 välilaskua
BLQ21:45Bologna Guglielmo Marconi
22. kesäkuuta
BLQ05:30Bologna Guglielmo Marconi
21t 35m
2 välilaskua
HEL03:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
17. kesäkuuta
HEL20:10Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 30m
2 välilaskua
BLQ12:40Bologna Guglielmo Marconi
22. kesäkuuta
BLQ19:10Bologna Guglielmo Marconi
22t 30m
1 välilasku
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
14. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 10m
1 välilasku
BLQ07:45Bologna Guglielmo Marconi
18. kesäkuuta
BLQ16:10Bologna Guglielmo Marconi
13t 55m
1 välilasku
HEL06:05Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Bologna

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Bologna, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja Ryanair
Ryanair
17. kesäkuuta
HEL20:10Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 35m
2 välilaskua
BLQ21:45Bologna Guglielmo Marconi
Ryanair
27. kesäkuuta
HEL19:25Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 40m
1 välilasku
BLQ13:05Bologna Guglielmo Marconi
Ryanair
26. kesäkuuta
HEL12:10Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 40m
2 välilaskua
BLQ16:50Bologna Guglielmo Marconi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bologna?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bologna

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bologna?

Lufthansa on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Bologna. Finnair, KLM ja Ryanair ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Bologna kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Bologna, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

KLM lennot kohteeseen Bologna

Kohteeseen Bologna on normaalina viikkona 20 KLM lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Amsterdam Schiphol ja paras momondossa nähty KLM lipun hinta on 121 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Bologna). KLM lentoyhtiö on saanut 7,8 121 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

Air France lennot kohteeseen Bologna

Air France (7,8/10, 141 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Bologna tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 137 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Bologna on keskimäärin viikossa 11 Air France lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Bologna

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Bologna
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 128 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja

   Bologna ja lähiympäristö: lentokentät

   Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Bologna lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

   Helsinki-Vantaalta lähtevät halvat lennot Bolognaan laskeutuvat kaupungin lentokentälle, joka on italiankieliseltä nimeltään Aeroporto di Bologna. Lentoasema tunnetaan myös nimellä Bologna Guglielmo Marconi Airport. Kenttä sijaitsee melko lähellä kaupungin keskustaa, noin 6 km:n päässä sen ydinalueista. Lentokentältä kaupungin keskustaan pääsee edullisimmin ja nopeimmin bussilla. Bolognaan liikennöi TPER-yhtiön Aerobus-bussi (Trasporto Passeggeri Emilia Romagna). Se kulkee lentoasemalta kaupungin keskusrautatieasemalle (Stazione Centrale). Bussimatkan hinta on noin 6 euroa, ja liput voi ostaa lentoaseman lippuautomaateista. Muista leimata lippusi matkan alkaessa. Keskustaan suuntaaville matkailijoille kätevin bussipysäkki on Via dei Mille–Centro Città, mutta myös keskusrautatieaseman pysäkki on keskeisellä paikalla. Matka-aika keskustaan on noin 20 minuuttia hieman liikenteestä riippuen. Bussilippusi on voimassa 75 minuuttia, eli voit halutessasi jatkaa matkaa keskustasta vielä toisella paikallisbussilla. Bussit lähtevät lentoasemalta keskustaan normaalisti noin 10 minuutin välein. Normaalisti lentokenttäbussit liikennöivät kutakuinkin kello 5.30–00.15 välillä. Myös muihin alueen lähikaupunkeihin on lentokentältä omia bussiyhteyksiään. Bolognan keskusrautatieasemalta on puolestaan hyvät jatkoyhteydet eri puolille Italiaa.


   Bologna: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Bologna
   Helsinki - Bologna reitin lennot
   Lyhyin lentoaika3t 00m
   Halvin hinta135 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Bologna

   Bolognan kompaktissa ydinkeskustassa on varsin helppoa liikkua jalkaisin. Jos aika ei kuitenkaan riitä kaupungin tutkimiseen jalkapatikalla, voi ottaa käyttöön paikallisbussit. Paikallisliikenteen bussien liikennöinnistä vastaa TPER. Tietoa linja-autojen reiteistä saa kätevimmin Bolognan keskusrautatieasemalta ja bussiasemalta. Kaupungin sisäisessä liikenteessä kertalipun hinta on noin 1,30 euroa. City Pass -lippu, joka pitää sisällään kymmenen 75 minuutin matkaa, maksaa noin 12 euroa. 24 tunnin lipun voi puolestaan saada noin 5 eurolla. Joukkoliikenteen käyttäminen on siis halpaa ja helppoa. Lippuja myydään yleensä pienissä kioskeissa (etsi T-merkkiä). Lippu on aina leimattava ennen matkan alkua. Leimaamaton lippu voi johtaa mojoviin sakkoihin.

   Myös pyöräily on kaupungissa melko suosittua. Tosin autoliikenteen seassa pyöräillessä kannattaa olla varovainen. Pyörävuokraamoja on kaupungissa useita. Esimerkiksi BikeInBo-palvelu tuo pyörän asiakkaan luokse, joten asiakkaan ei itse tarvitse lähteä etsimään lähintä vuokrapistettä. Pyörän mukana tuodaan automaattisesti myös kypärä. Auto ei puolestaan ole keskustan liikenteessä käytännöllisin kulkuväline. Jos haluat reissata Bolognan lähialueilla, voit vuokrata auton jo heti lentokentältä kaupunkiin saapuessasi.


   Kohteen Bologna viisumivaatimukset

   Passia ei ole pakko pakata mukaan Bolognaan tai muihin Italian kaupunkeihin. Jos et jostain syystä halua ottaa mukaan passia, lennolla on silti aina oltava mukana jokin virallinen henkilöllisyystodistus. Passin ohella toinen vaihtoehto on virallinen henkilökortti. Suomesta Bolognaan lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Italia kuuluu Euroopan unioniin ja on myös Schengen-maa. Mikäli suunnitelmiisi ei kuulu ajaa Bolognassa autolla, ajokortin voit jättää kotiin. Virallista henkilökorttia tai passia voit sen sijaan hyvinkin tarvita Italiassa ollessasi.


   Aloita matkan suunnittelu - Bologna


   Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Bologna

   Halvat lennot Bolognaan on helpointa löytää esimerkiksi syyskuulle tai marraskuulle. Usein myös eurooppalaisen kesälomasesongin loppu elokuussa on halpaa aikaa. Vertaa hintoja tarkkaan, sillä eri viikonpäivien välillä voi olla suuriakin hintaeroja. Suosi etenkin tiistailentoja.

   Vieraile vaikuttavalla Piazza Maggiore -aukiolla ja kaupungin symbolisilla Torri di Bologna -torneilla. Tutustu myös Bolognan kauniisiin kirkkoihin.

   Lämpötilaerot ovat vuodenaikojen välillä melko suuret, eli Bolognaan on pakattava vaatetta vuodenaikojen mukaan. Kesäisin varaudu helteisiin. Syksystä kevääseen voi sataa.

   Bologna on turvallinen matkailukaupunki, mutta matkailijan on hyvä olla varovainen esimerkiksi tungoksessa varkaiden varalta. Arvotavarat kannattaa pitää hyvässä tallessa.

   Hanavettä voi mainiosti juoda, vaikka monet matkailijat suosivatkin pullotettua vettä.

   Tippiä jätetään aina, kun palvelu on ollut mieleistä.

   Italiassa hinnat ovat kaiken kaikkiaan Suomea hieman edullisemmat. Ravintolaruokaa voi syödä selvästi Suomen hintoja halvemmalla.

   Italian aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

   Maanteitä pitkin välimatka on noin 2500 km.


   Miksi käyttää momondo?

   Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Bologna.

   Löydät lennot kohteeseen Bologna joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

   Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Bologna.

   Lentojen hintavahteja kohteeseen Bologna on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.