Etsi halvat lennot Bologna

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 30/5
ti 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Bologna

Yhteenveto Bologna lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

73 €

Halvin meno-paluulennon hinta

181 €

Nopein lentoaika

3t 00m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Bologna kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 73 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bologna Guglielmo Marconi).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Bologna kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 181 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bologna Guglielmo Marconi).
Nopein lento kohteeseen Bologna kohteesta Suomi kestää 3t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bologna Guglielmo Marconi).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Bologna mukaan lukien Scandinavian Airlines, Finnair ja Ryanair.

Bologna lentotiedot ja trendit

Tutustu Bologna lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Bologna?

Jos et voi matkustaa toukokuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Bologna kohteesta Suomi maaliskuu ajanjaksolle. maaliskuu aikana lennot kaupunkiin Bologna ovat vielä keskimäärin 213 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin toukokuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Bologna?

98 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Bologna. Tämän lennon lähtölentokenttä on Helsinki, ja se on 56 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Bologna. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Bologna omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Bologna?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Bologna on tiistai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 267 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä torstai, voit odottaa näkeväsi 340 € lentohinnan reitille Suomi - Bologna.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Bologna?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Bologna ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Bologna keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 274 €. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 316 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Bologna?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Bologna vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Venetsia Marco Polo (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 2t 55m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Bologna on lentää kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Venetsia Marco Polo lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Bologna?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Bologna noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 244 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 230 €.

Halvimmat lennot kaupungin Bologna lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bologna lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bologna

HALVIN REITTI Helsinki - Bologna

Helsinki (HEL) - Venetsia Marco Polo lentokenttä (VCE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bologna kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Venetsia Marco Polo, jolloin hinta on keskimääräinen 126 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BOLOGNAtoukokuu16% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Bologna lennot maksavat keskimäärin vain 203 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BOLOGNA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu25% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Bologna lentojen keskimääräinen hinta on 305 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BOLOGNA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu226% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bologna kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Bologna

Pohjois-Italiassa sijaitseva Bologna on monien italialaiskaupunkien tavoin kulttuurin ja historian ystävän unelmakohde. Noin 390 000 asukkaan kaupunki on sopivan kokoinen viikonloppulomalle tai pidemmällekin matkalla. Koska kyseessä ei ole rantakaupunki, matkat Bolognaan houkuttelevat matkailijoita vuoden ympäri. Lähimmät rannat ovat tosin vain tunnin automatkan päässä, eli myös rannalla löhöily on mahdollista yhdistää Bolognan lomaan helposti.

Bologna on tasaisen suosittu matkakohde kaikkina vuodenaikoina. Halvat lennot Bolognaan on helpointa saada marraskuulle, mutta hieman yllättäen myös loppukesän elo- ja syyskuu ovat lennoiltaan varsin kohtuuhintaisia. Jos siis haaveilet myöhäisestä kesälomasta jossain eurooppalaiskohteessa, varaa halvalla hotelli ja lento Bolognaan loppukesälle tai alkusyksylle.

Kaupungin joulutunnelma vetää puoleensa matkailijoita ympäri Eurooppaa. Lentojen ja majoitusten hinnat ovatkin korkeimmillaan Bolognassa joulukuussa. Jos haluat reissata kohteeseen joulunaikaan edullisesti, kannattaa lennot varata ajoissa. Huokeimmat lennot lennetään usein tiistaisin, ja etenkin iltalähdöt ovat edullisia.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Bologna on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Bologna harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Firenze Peretola lentokenttä (77 km Bologna keskustasta), Parma lentokenttä (90 km Bologna keskustasta), Verona-Villafrancan lentoasema lentokenttä (106 km Bologna keskustasta), Pisan kansainvälinen lentoasema lentokenttä (117 km Bologna keskustasta) tai Venetsia Marco Polo lentokenttä (137 km Bologna keskustasta).

Voit löytää tarjouksia kentälle Pisan kansainvälinen lentoasema lentokenttä keskimääräiseen hintaan 170 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Bologna

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Bologna
Ryanair
30. kesäkuuta
HEL09:20Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 40m
1 välilasku
BLQ22:00Bologna Guglielmo Marconi
6. heinäkuuta
BLQ06:05Bologna Guglielmo Marconi
21t 45m
2 välilaskua
HEL03:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
30. kesäkuuta
HEL09:20Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 05m
2 välilaskua
BLQ08:25Bologna Guglielmo Marconi
6. heinäkuuta
BLQ06:05Bologna Guglielmo Marconi
21t 45m
2 välilaskua
HEL03:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
23. heinäkuuta
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 40m
2 välilaskua
BLQ21:05Bologna Guglielmo Marconi
30. heinäkuuta
BLQ02:00Bologna Guglielmo Marconi
9t 10m
1 välilasku
HEL11:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
23. heinäkuuta
HEL08:05Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 00m
1 välilasku
BLQ21:05Bologna Guglielmo Marconi
30. heinäkuuta
BLQ02:00Bologna Guglielmo Marconi
9t 10m
1 välilasku
HEL11:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
23. heinäkuuta
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 40m
2 välilaskua
BLQ21:05Bologna Guglielmo Marconi
30. heinäkuuta
BLQ13:20Bologna Guglielmo Marconi
15t 20m
2 välilaskua
HEL04:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
30. kesäkuuta
HEL11:30Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 55m
3 välilaskua
BLQ08:25Bologna Guglielmo Marconi
6. heinäkuuta
BLQ06:05Bologna Guglielmo Marconi
21t 45m
2 välilaskua
HEL03:50Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Bologna

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Bologna, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja Ryanair
Ryanair
30. kesäkuuta
HEL09:20Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 50m
1 välilasku
BLQ16:10Bologna Guglielmo Marconi
Ryanair
19. kesäkuuta
HEL17:00Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 55m
1 välilasku
BLQ06:55Bologna Guglielmo Marconi
Ryanair
27. kesäkuuta
HEL11:45Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 10m
1 välilasku
BLQ11:55Bologna Guglielmo Marconi

Muut matkustamoluokat Bologna lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Bologna lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bologna?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bologna

Kohteeseen Bologna on normaalina viikkona 18 KLM lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Amsterdam Schiphol ja paras momondossa nähty KLM lipun hinta on 130 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Bologna). KLM lentoyhtiö on saanut 7,6 244 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

Air France (7,4/10, 368 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Bologna tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 133 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Bologna on keskimäärin viikossa 21 Air France lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Bologna: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Bologna
Helsinki - Bologna reitin lennot
Nopein lentoaika3t 05m
Halvin hinta199 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Bologna

Bolognan kompaktissa ydinkeskustassa on varsin helppoa liikkua jalkaisin. Jos aika ei kuitenkaan riitä kaupungin tutkimiseen jalkapatikalla, voi ottaa käyttöön paikallisbussit. Paikallisliikenteen bussien liikennöinnistä vastaa TPER. Tietoa linja-autojen reiteistä saa kätevimmin Bolognan keskusrautatieasemalta ja bussiasemalta. Kaupungin sisäisessä liikenteessä kertalipun hinta on noin 1,30 euroa. City Pass -lippu, joka pitää sisällään kymmenen 75 minuutin matkaa, maksaa noin 12 euroa. 24 tunnin lipun voi puolestaan saada noin 5 eurolla. Joukkoliikenteen käyttäminen on siis halpaa ja helppoa. Lippuja myydään yleensä pienissä kioskeissa (etsi T-merkkiä). Lippu on aina leimattava ennen matkan alkua. Leimaamaton lippu voi johtaa mojoviin sakkoihin.

Myös pyöräily on kaupungissa melko suosittua. Tosin autoliikenteen seassa pyöräillessä kannattaa olla varovainen. Pyörävuokraamoja on kaupungissa useita. Esimerkiksi BikeInBo-palvelu tuo pyörän asiakkaan luokse, joten asiakkaan ei itse tarvitse lähteä etsimään lähintä vuokrapistettä. Pyörän mukana tuodaan automaattisesti myös kypärä. Auto ei puolestaan ole keskustan liikenteessä käytännöllisin kulkuväline. Jos haluat reissata Bolognan lähialueilla, voit vuokrata auton jo heti lentokentältä kaupunkiin saapuessasi.


Kohteen Bologna viisumivaatimukset

Passia ei ole pakko pakata mukaan Bolognaan tai muihin Italian kaupunkeihin. Jos et jostain syystä halua ottaa mukaan passia, lennolla on silti aina oltava mukana jokin virallinen henkilöllisyystodistus. Passin ohella toinen vaihtoehto on virallinen henkilökortti. Suomesta Bolognaan lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Italia kuuluu Euroopan unioniin ja on myös Schengen-maa. Mikäli suunnitelmiisi ei kuulu ajaa Bolognassa autolla, ajokortin voit jättää kotiin. Virallista henkilökorttia tai passia voit sen sijaan hyvinkin tarvita Italiassa ollessasi.


Aloita matkan suunnittelu - Bologna


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Bologna

Halvat lennot Bolognaan on helpointa löytää esimerkiksi syyskuulle tai marraskuulle. Usein myös eurooppalaisen kesälomasesongin loppu elokuussa on halpaa aikaa. Vertaa hintoja tarkkaan, sillä eri viikonpäivien välillä voi olla suuriakin hintaeroja. Suosi etenkin tiistailentoja.

Vieraile vaikuttavalla Piazza Maggiore -aukiolla ja kaupungin symbolisilla Torri di Bologna -torneilla. Tutustu myös Bolognan kauniisiin kirkkoihin.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Bologna.

Löydät lennot kohteeseen Bologna joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.