Etsi halpoja lentoja Iraklion alk. 275 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 11/12
ma 18/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Iraklion

Yhteenveto Iraklion lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

275 €

Nopein lentoaika

5t 40m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Iraklion kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 275 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Iraklionin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Iraklion kohteesta Suomi kestää 5t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Iraklionin kansainvälinen lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Iraklion mukaan lukien Lufthansa, airBaltic ja Aegean Airlines.

Iraklion lentotiedot ja trendit

Tutustu Iraklion lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Iraklion?

tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Iraklion kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 116 €. helmikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Iraklion, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 140 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Iraklion?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Iraklion?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Iraklion on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Iraklion tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 307 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä perjantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 474 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Iraklion.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Iraklion?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Iraklion on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - Iraklion voi maksaa jopa niin vähän kuin 304 €. Yritä olla ostamatta lippuja aamulla, koska ne ovat yleensä noin 437 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Iraklion?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Iraklion kestää yleensä 18t 40m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Iraklionin kansainvälinen lentoasema kentälle (Iraklion suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Iraklionin kansainvälinen lentoasema, lentoaika on silloin noin .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Iraklion?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Iraklion on 51 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 323 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 267 €.

Halvimmat lennot kaupungin Iraklion lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Iraklion lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Iraklion

HALVIN REITTI Helsinki - Iraklion

Helsinki (HEL) - Iraklion (HER)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Iraklion kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Iraklionin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 323 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ IRAKLIONtammikuu65% halvempitammikuu aikana Helsinki - Iraklion lennot maksavat keskimäärin vain 116 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE IRAKLION KENTÄLTÄ HELSINKImarraskuu35% kalliimpimarraskuu aikana Helsinki - Iraklion lentojen keskimääräinen hinta on 438 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN IRAKLION KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu312% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Iraklion kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Iraklion

Kreetan saari ja sen pääkaupunki Heraklion ovat suosittuja kesälomakohteita, vaikka Heraklioniin voit matkustaa hyvin myös muina vuodenaikoina. Heraklionissa riittää elämää vuoden ympäri, sillä kreikkalaisen saaren pääkaupunki ei nuku edes talvisin. Talvella saat nauttia kaupungin edullisemmista hinnoista ja nähtävyyksistä kaikessa rauhassa ilman kesän ruuhkia.

Kreetan välimerelliselle ilmastolle ovat tyypillisiä kuumat ja kuivat kesät sekä leudot, sateiset talvet. Heraklionin sää elokuussa on kuumimmillaan ja tammi-helmikuussa kylmimmillään. Milloin kannattaa ostaa lennot Heraklioniin? Halvat lennot Heraklioniin kannattaa aina ostaa muutamaa kuukautta ennen matkaa. Näin varmistat paikkasi auringossa, matkustatpa kohteeseen sitten kesällä tai talvella. Elokuussa lämpötilat nousevat parhaimmillaan 40 °C ja talvella laskevat 10 °C. Jos haluat välttyä pahimmilta helteiltä ja viileiltä ilmoilta, halvat lennot Heraklioniin voit buukata keväälle tai syksylle, jolloin kaupungin lämpötilat ovat miellyttävät. Talvisin saarella on yleensä tuulista, mutta jos et pahastu pienestä viimasta ja sadekuuroista, halvat lennot Heraklioniin voit varata myös joulu-helmikuun välille. Halvimmat lennot ja hotellit löydät parhaiten välttämällä kesäsesonkia ja suosittuja matkustusajankohtia kuten pääsiäistä sekä joulua. Vertailemalla lentoja bongaat edulliset lentolippujen hinnat myös touko-kesäkuulle tai syys-lokakuulle.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Iraklionin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Iraklionin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Iraklionin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Iraklionin kansainvälinen lentoasema lentokenttä osiossa on 5 joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Iraklionin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Iraklionin kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Iraklionin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Iraklionin kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Iraklion

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Iraklion
airBaltic
27. huhtikuuta
HEL21:20Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 10m
2 välilaskua
HER10:30Iraklionin kansainvälinen lentoasema
4. toukokuuta
HER11:25Iraklionin kansainvälinen lentoasema
12t 55m
1 välilasku
HEL00:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
27. huhtikuuta
HEL06:35Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 15m
1 välilasku
HER08:50Iraklionin kansainvälinen lentoasema
4. toukokuuta
HER17:05Iraklionin kansainvälinen lentoasema
8t 10m
1 välilasku
HEL01:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Aegean Airlines
19. tammikuuta
HEL13:25Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 45m
1 välilasku
HER00:10Iraklionin kansainvälinen lentoasema
4. helmikuuta
HER21:05Iraklionin kansainvälinen lentoasema
39t 35m
2 välilaskua
HEL12:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Aegean Airlines
19. tammikuuta
HEL12:45Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 10m
2 välilaskua
HER08:55Iraklionin kansainvälinen lentoasema
4. helmikuuta
HER21:05Iraklionin kansainvälinen lentoasema
39t 35m
2 välilaskua
HEL12:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
27. huhtikuuta
HEL19:30Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 50m
2 välilaskua
HER14:20Iraklionin kansainvälinen lentoasema
4. toukokuuta
HER17:05Iraklionin kansainvälinen lentoasema
16t 55m
2 välilaskua
HEL10:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Aegean Airlines
2. tammikuuta
HEL13:25Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 40m
1 välilasku
HER19:05Iraklionin kansainvälinen lentoasema
16. tammikuuta
HER06:20Iraklionin kansainvälinen lentoasema
6t 20m
1 välilasku
HEL12:40Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Iraklion

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Iraklion, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Aegean Airlines
Aegean Airlines
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
18t 40m
HERIraklionin kansainvälinen lentoasema

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Iraklion

Heraklionissa kannattaa ottaa jalat alle, sillä keskustassa on paljon autottomia alueita, joita voi ihastella parhaiten kävellen. Eri kävelyreittejä pitkin bongaat pääkaupungin mielenkiintoisimmat nähtävyydet. Jos käveleminen alkaa uuvuttaa, voit käyttää apunasi myös kaupungin julkista liikennettä, jota liikennöi KTEL-yrityksen linjat. Kaupungin sisäisen liikenteen bussit kulkevat säännöllisesti aamusta iltaan, ja ne tunnistat sinisestä väristä. Heraklionissa kulkee lisäksi sininen ja punainen linja, joiden kyydissä matkustat ympäri kaupunkia ilmaiseksi. Matkalippujen hinnat julkisissa määräytyvät kahden eri vyöhykkeen mukaan. Oranssi A-vyöhykkeen kertalippu etukäteen ostettuna maksaa noin 1,20 EUR ja sininen B-vyöhykkeen kertalippu noin 1,70 EUR. Lipun saat useimmiten ostettua myös kuljettajalta, mutta huomattavasti edullisemmin saat ne kioskeista tai myyntiautomaateista bussiasemilla. Heraklionissa kannattaa muistaa heiluttaa kättä kuljettajalle kunnolla, jotta bussi pysähtyy varmasti pysäkilläsi.


Kohteen Iraklion viisumivaatimukset

Heraklioniin matkustaessasi et Suomen kansalaisena tarvitse passia tai viisumia, sillä Kreikka on osa Euroopan unionia ja kuuluu Schengen-maihin. Schengen-maissa voit matkustaa vapaasti kohdemaan hyväksymällä, virallisella matkustusasiakirjalla, joka on yleensä passi tai henkilökortti. Kreikkaan voit halutessasi matkustaa esimerkiksi sirullisella, voimassa olevalla henkilökortilla. Jos otat matkustusasiakirjaksesi passin, tarkistathan, että se on varmasti hyväkuntoinen, sillä rikkinäisellä passilla ei voi matkustaa.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Iraklion

Kiinnostavatko Heraklionin nähtävyydet?

Heraklionissa riittää kiinnostavaa nähtävää minolaista taidetta esittelevästä arkeologisesta museosta muinaiseen Knossoksen palatsiin ja Rocca al Mare -linnoitukseen, kaupungin lukuisista kirkoista ja rannoista puhumattakaan.

Mitä mukaan matkalle Heraklioniin?

Heraklioniin kannattaa ottaa mukaan mukavat kävelykengät, sillä keskustassa on jonkin verran mäkiä. Jos matkustat kohteeseen keväällä tai syksyllä, mukaan on syytä ottaa myös lämmintä vaatetta viileitä iltoja varten. Kesäkuukausina helteisessä Heraklionissa on käyttöä myös kesähatulle, aurinkorasvalle ja laseille.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Iraklion?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Iraklion. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Iraklion joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Iraklion tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Iraklion?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Iraklion. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Iraklion juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Iraklion on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Iraklion

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.
<