Halvat lennot Iraklion

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 27/7
ti 3/8

Halvimmat lennot kaupungin Iraklion lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Iraklion lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Iraklion

HALVIN REITTI Helsinki - Iraklion

Helsinki (HEL) - Hania (CHQ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Iraklion kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Hania Souda, jolloin hinta on keskimääräinen 301 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ IRAKLIONmaaliskuu34% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Iraklion lennot maksavat keskimäärin vain 205 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE IRAKLION KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu23% kalliimpihelmikuu aikana Helsinki - Iraklion lentojen keskimääräinen hinta on 383 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN IRAKLION KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu321% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Iraklion kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Iraklion?

Kreetan saari ja sen pääkaupunki Heraklion ovat suosittuja kesälomakohteita, vaikka Heraklioniin voit matkustaa hyvin myös muina vuodenaikoina. Heraklionissa riittää elämää vuoden ympäri, sillä kreikkalaisen saaren pääkaupunki ei nuku edes talvisin. Talvella saat nauttia kaupungin edullisemmista hinnoista ja nähtävyyksistä kaikessa rauhassa ilman kesän ruuhkia.

Kreetan välimerelliselle ilmastolle ovat tyypillisiä kuumat ja kuivat kesät sekä leudot, sateiset talvet. Heraklionin sää elokuussa on kuumimmillaan ja tammi-helmikuussa kylmimmillään. Milloin kannattaa ostaa lennot Heraklioniin? Halvat lennot Heraklioniin kannattaa aina ostaa muutamaa kuukautta ennen matkaa. Näin varmistat paikkasi auringossa, matkustatpa kohteeseen sitten kesällä tai talvella. Elokuussa lämpötilat nousevat parhaimmillaan 40 °C ja talvella laskevat 10 °C. Jos haluat välttyä pahimmilta helteiltä ja viileiltä ilmoilta, halvat lennot Heraklioniin voit buukata keväälle tai syksylle, jolloin kaupungin lämpötilat ovat miellyttävät. Talvisin saarella on yleensä tuulista, mutta jos et pahastu pienestä viimasta ja sadekuuroista, halvat lennot Heraklioniin voit varata myös joulu-helmikuun välille. Halvimmat lennot ja hotellit löydät parhaiten välttämällä kesäsesonkia ja suosittuja matkustusajankohtia kuten pääsiäistä sekä joulua. Vertailemalla lentoja bongaat edulliset lentolippujen hinnat myös touko-kesäkuulle tai syys-lokakuulle.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Iraklion?

  Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Iraklion kaupungista Napoli oli 39 €. Tämä on 84 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Iraklion. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Iraklion omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Iraklion?

  maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Iraklion kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 205 €. marraskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Iraklion, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 237 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Iraklion?

  Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Iraklion on 51 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 310 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 191 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Iraklion?

  Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Iraklion on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Iraklion tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 267 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä perjantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 329 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Iraklion.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Iraklion?

  Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Iraklion on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - Iraklion voi maksaa jopa niin vähän kuin 247 €. Yritä olla ostamatta lippuja aamulla, koska ne ovat yleensä noin 330 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

 • Löytyykö kaupungin Iraklion lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Sitia lentokenttä, Hania Souda lentokenttä, Firá Santorínin lentoasema lentokenttä tai Fri Kasos Island lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Iraklion.

 • Voiko kaupunkiin Iraklion lentää jotenkin halvemmalla?

  Lentojen hinnat kentälle Firá Santorínin lentoasema lentokenttä ovat keskimäärin 217 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Iraklion. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Iraklion

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Iraklion
Lufthansa
21. syyskuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 30m
1 välilasku
HER12:00Iraklionin kansainvälinen lentoasema
23. syyskuuta
HER13:00Iraklionin kansainvälinen lentoasema
7t 50m
1 välilasku
HEL20:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
1. syyskuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 45m
1 välilasku
HER10:15Iraklionin kansainvälinen lentoasema
9. syyskuuta
HER03:50Iraklionin kansainvälinen lentoasema
11t 50m
1 välilasku
HEL15:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. syyskuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 20m
2 välilaskua
HER12:55Iraklionin kansainvälinen lentoasema
9. syyskuuta
HER11:30Iraklionin kansainvälinen lentoasema
9t 15m
2 välilaskua
HEL20:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
6. marraskuuta
HEL03:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 45m
1 välilasku
HER12:05Iraklionin kansainvälinen lentoasema
14. marraskuuta
HER06:30Iraklionin kansainvälinen lentoasema
13t 35m
2 välilaskua
HEL20:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
6. marraskuuta
HEL01:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 35m
3 välilaskua
HER13:05Iraklionin kansainvälinen lentoasema
14. marraskuuta
HER01:35Iraklionin kansainvälinen lentoasema
13t 25m
2 välilaskua
HEL15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. syyskuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 20m
2 välilaskua
HER12:55Iraklionin kansainvälinen lentoasema
9. syyskuuta
HER15:50Iraklionin kansainvälinen lentoasema
14t 50m
3 välilaskua
HEL06:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Iraklion

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Iraklion, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Blue Air ja airBaltic
airBaltic
31. elokuuta
HEL05:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 45m
1 välilasku
HER11:35Iraklionin kansainvälinen lentoasema
airBaltic
7. syyskuuta
HEL05:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 45m
1 välilasku
HER11:35Iraklionin kansainvälinen lentoasema
airBaltic
31. elokuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 00m
1 välilasku
HER11:35Iraklionin kansainvälinen lentoasema

Iraklion ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Iraklion lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Heraklionista vain noin kolmen kilometrin päässä sijaitsevalta lentokentältä pääset keskustaan kätevästi lentokenttäbussin kyydissä. KTEL-yrityksen liikennöimä lentokenttäbussi on ainoa julkisen liikenteen kulkuneuvo, joka kulkee kentältä keskustan A-linja-autoasemalle. Bussi kulkee Heraklioniin 10-15 min välein päivittäin klo 06:00-24:00 ja matka-aika on noin 20 min. Voit hypätä sen kyytiin lentokentän edestä noin 2 EUR kertalipun hintaan. Bussilippua et saa ostettua etukäteen, joten se pitää ostaa suoraan kuljettajalta käteisellä. Helposti keskustaan matkustat lentokentältä myös taksilla tai yksityisellä minibussilla, jonka voit buukata etukäteen tai napata suoraan kentän sisäänkäynnin ulkopuolelta. Heraklionin taksit tunnistat harmaasta väristä. Taksit käyttävät taksimittareita ja matka keskustaan maksaa normaalisti noin 20 EUR. Muista kuitenkin varmistaa hinta kuljettajalta ennen taksimatkan starttaamista. Kesäisin lentokentän taksijonot voivat venyä, joten nopeammin saatat olla keskustassa kuitenkin julkisella lentokenttäbussilla. Jos haluat taittaa matkan autolla, lukuisista autovuokraamoista saat vuokra-auton käyttöösi suoraan lentokentältä.


Iraklion: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Iraklion
Helsinki - Iraklion reitin lennot
Lyhyin lentoaika8t 45m
Halvin hinta191 €
Kokkola-Pietarsaari - Iraklion reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 55m
Halvin hinta427 €

Liikkuminen Heraklionissa?

Heraklionissa kannattaa ottaa jalat alle, sillä keskustassa on paljon autottomia alueita, joita voi ihastella parhaiten kävellen. Eri kävelyreittejä pitkin bongaat pääkaupungin mielenkiintoisimmat nähtävyydet. Jos käveleminen alkaa uuvuttaa, voit käyttää apunasi myös kaupungin julkista liikennettä, jota liikennöi KTEL-yrityksen linjat. Kaupungin sisäisen liikenteen bussit kulkevat säännöllisesti aamusta iltaan, ja ne tunnistat sinisestä väristä. Heraklionissa kulkee lisäksi sininen ja punainen linja, joiden kyydissä matkustat ympäri kaupunkia ilmaiseksi. Matkalippujen hinnat julkisissa määräytyvät kahden eri vyöhykkeen mukaan. Oranssi A-vyöhykkeen kertalippu etukäteen ostettuna maksaa noin 1,20 EUR ja sininen B-vyöhykkeen kertalippu noin 1,70 EUR. Lipun saat useimmiten ostettua myös kuljettajalta, mutta huomattavasti edullisemmin saat ne kioskeista tai myyntiautomaateista bussiasemilla. Heraklionissa kannattaa muistaa heiluttaa kättä kuljettajalle kunnolla, jotta bussi pysähtyy varmasti pysäkilläsi.


Tarvitaanko Heraklionissa passi tai viisumi?

Heraklioniin matkustaessasi et Suomen kansalaisena tarvitse passia tai viisumia, sillä Kreikka on osa Euroopan unionia ja kuuluu Schengen-maihin. Schengen-maissa voit matkustaa vapaasti kohdemaan hyväksymällä, virallisella matkustusasiakirjalla, joka on yleensä passi tai henkilökortti. Kreikkaan voit halutessasi matkustaa esimerkiksi sirullisella, voimassa olevalla henkilökortilla. Jos otat matkustusasiakirjaksesi passin, tarkistathan, että se on varmasti hyväkuntoinen, sillä rikkinäisellä passilla ei voi matkustaa.


Aloita matkan suunnittelu - Iraklion


Vinkkejä Heraklioniin matkustavalle

Kiinnostavatko Heraklionin nähtävyydet?

Heraklionissa riittää kiinnostavaa nähtävää minolaista taidetta esittelevästä arkeologisesta museosta muinaiseen Knossoksen palatsiin ja Rocca al Mare -linnoitukseen, kaupungin lukuisista kirkoista ja rannoista puhumattakaan.

Mitä mukaan matkalle Heraklioniin?

Heraklioniin kannattaa ottaa mukaan mukavat kävelykengät, sillä keskustassa on jonkin verran mäkiä. Jos matkustat kohteeseen keväällä tai syksyllä, mukaan on syytä ottaa myös lämmintä vaatetta viileitä iltoja varten. Kesäkuukausina helteisessä Heraklionissa on käyttöä myös kesähatulle, aurinkorasvalle ja laseille. (Hinnat tarkistettu 24.04.2019).