Halvat lennot Iraklion

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Iraklion

Yhteenveto Iraklion lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

76 €

Halvin meno-paluulennon hinta

136 €

Nopein lentoaika

3t 55m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Iraklion kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 76 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Iraklionin kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Iraklion kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 136 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Iraklionin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Iraklion kohteesta Suomi kestää 3t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Iraklionin kansainvälinen lentoasema).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Iraklion mukaan lukien Lufthansa, Finnair ja airBaltic.

Halvimmat lennot kaupungin Iraklion lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Iraklion lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Iraklion

HALVIN REITTI Helsinki - Iraklion

Helsinki (HEL) - Hania (CHQ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Iraklion kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Hania Souda, jolloin hinta on keskimääräinen 332 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ IRAKLIONmaaliskuu34% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Iraklion lennot maksavat keskimäärin vain 226 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE IRAKLION KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu23% kalliimpihelmikuu aikana Helsinki - Iraklion lentojen keskimääräinen hinta on 422 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN IRAKLION KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu321% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Iraklion kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Iraklion?

Kreetan saari ja sen pääkaupunki Heraklion ovat suosittuja kesälomakohteita, vaikka Heraklioniin voit matkustaa hyvin myös muina vuodenaikoina. Heraklionissa riittää elämää vuoden ympäri, sillä kreikkalaisen saaren pääkaupunki ei nuku edes talvisin. Talvella saat nauttia kaupungin edullisemmista hinnoista ja nähtävyyksistä kaikessa rauhassa ilman kesän ruuhkia.

Kreetan välimerelliselle ilmastolle ovat tyypillisiä kuumat ja kuivat kesät sekä leudot, sateiset talvet. Heraklionin sää elokuussa on kuumimmillaan ja tammi-helmikuussa kylmimmillään. Milloin kannattaa ostaa lennot Heraklioniin? Halvat lennot Heraklioniin kannattaa aina ostaa muutamaa kuukautta ennen matkaa. Näin varmistat paikkasi auringossa, matkustatpa kohteeseen sitten kesällä tai talvella. Elokuussa lämpötilat nousevat parhaimmillaan 40 °C ja talvella laskevat 10 °C. Jos haluat välttyä pahimmilta helteiltä ja viileiltä ilmoilta, halvat lennot Heraklioniin voit buukata keväälle tai syksylle, jolloin kaupungin lämpötilat ovat miellyttävät. Talvisin saarella on yleensä tuulista, mutta jos et pahastu pienestä viimasta ja sadekuuroista, halvat lennot Heraklioniin voit varata myös joulu-helmikuun välille. Halvimmat lennot ja hotellit löydät parhaiten välttämällä kesäsesonkia ja suosittuja matkustusajankohtia kuten pääsiäistä sekä joulua. Vertailemalla lentoja bongaat edulliset lentolippujen hinnat myös touko-kesäkuulle tai syys-lokakuulle.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Iraklion kaupungista Gdansk oli 34 €. Tämä on 81 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Iraklion. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Iraklion omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Iraklion kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 226 €. marraskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Iraklion, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 261 €.

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Iraklion on 51 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 342 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 136 €.

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Iraklion on torstai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Iraklion torstai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 263 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä perjantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 369 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Iraklion.

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Iraklion on illalla. Lennot reitille Suomi - Iraklion voi maksaa jopa niin vähän kuin 212 €. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 339 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Sitia lentokenttä, Hania Souda lentokenttä, Firá Santorínin lentoasema lentokenttä tai Fri Kasos Island lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Iraklion.

Lentojen hinnat kentälle Sitia lentokenttä ovat keskimäärin 118 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Iraklion. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.momondosta löytyneet halvat lennot: Iraklion

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Iraklion
Ryanair
23. syyskuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 35m
1 välilasku
HER08:40Iraklionin kansainvälinen lentoasema
3. lokakuuta
HER11:45Iraklionin kansainvälinen lentoasema
6t 35m
1 välilasku
HEL18:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
23. syyskuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 35m
1 välilasku
HER08:40Iraklionin kansainvälinen lentoasema
10. lokakuuta
HER11:45Iraklionin kansainvälinen lentoasema
6t 35m
1 välilasku
HEL18:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. syyskuuta
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 00m
1 välilasku
HER05:45Iraklionin kansainvälinen lentoasema
12. syyskuuta
HER10:55Iraklionin kansainvälinen lentoasema
19t 25m
1 välilasku
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. kesäkuuta
HEL10:20Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 35m
2 välilaskua
HER10:55Iraklionin kansainvälinen lentoasema
30. kesäkuuta
HER12:25Iraklionin kansainvälinen lentoasema
31t 20m
2 välilaskua
HEL19:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. syyskuuta
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 00m
2 välilaskua
HER10:45Iraklionin kansainvälinen lentoasema
12. syyskuuta
HER17:05Iraklionin kansainvälinen lentoasema
16t 05m
1 välilasku
HEL09:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. syyskuuta
HEL02:45Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 00m
2 välilaskua
HER05:45Iraklionin kansainvälinen lentoasema
12. syyskuuta
HER19:59Iraklionin kansainvälinen lentoasema
19t 41m
2 välilaskua
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Iraklion

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Iraklion, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Aegean Airlines ja Finnair
Useita lentoyhtiöitä
5. elokuuta
HEL05:15Helsinki-Vantaan lentoasema
40t 05m
2 välilaskua
HER21:20Iraklionin kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. elokuuta
HEL01:35Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 45m
2 välilaskua
HER21:20Iraklionin kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. elokuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 45m
2 välilaskua
HER23:30Iraklionin kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Iraklion?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Iraklion

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Iraklion?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Iraklion kohteesta Suomi ovat Lufthansa, airBaltic, Finnair ja Aegean Airlines. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.

Aegean Airlines lennot kohteeseen Iraklion

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Iraklion on Aegean Airlines, ja se liikennöi 39 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Ateena, ja paras tarjous Aegean Airlines lennolle kohteeseen Iraklion on 203 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Iraklion, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 58 Aegean Airlines Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 8,4.

KLM lennot kohteeseen Iraklion

KLM lennot kohteeseen Iraklion voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 254 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 5 lentojen, joita KLM liikennöi kohteeseen Iraklion normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön KLM lento kohteeseen Iraklion lähtee kohteesta Amsterdam Schiphol. momondon käyttäjät ovat arvioineet KLM 7,8/10 pisteen arvoiseksi 121 arvostelujen perusteella.


Iraklion ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Iraklion lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Heraklionista vain noin kolmen kilometrin päässä sijaitsevalta lentokentältä pääset keskustaan kätevästi lentokenttäbussin kyydissä. KTEL-yrityksen liikennöimä lentokenttäbussi on ainoa julkisen liikenteen kulkuneuvo, joka kulkee kentältä keskustan A-linja-autoasemalle. Bussi kulkee Heraklioniin 10-15 min välein päivittäin klo 06:00-24:00 ja matka-aika on noin 20 min. Voit hypätä sen kyytiin lentokentän edestä noin 2 EUR kertalipun hintaan. Bussilippua et saa ostettua etukäteen, joten se pitää ostaa suoraan kuljettajalta käteisellä. Helposti keskustaan matkustat lentokentältä myös taksilla tai yksityisellä minibussilla, jonka voit buukata etukäteen tai napata suoraan kentän sisäänkäynnin ulkopuolelta. Heraklionin taksit tunnistat harmaasta väristä. Taksit käyttävät taksimittareita ja matka keskustaan maksaa normaalisti noin 20 EUR. Muista kuitenkin varmistaa hinta kuljettajalta ennen taksimatkan starttaamista. Kesäisin lentokentän taksijonot voivat venyä, joten nopeammin saatat olla keskustassa kuitenkin julkisella lentokenttäbussilla. Jos haluat taittaa matkan autolla, lukuisista autovuokraamoista saat vuokra-auton käyttöösi suoraan lentokentältä.


Iraklion: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Iraklion
Helsinki - Iraklion reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 50m
Halvin hinta170 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Iraklion

Heraklionissa kannattaa ottaa jalat alle, sillä keskustassa on paljon autottomia alueita, joita voi ihastella parhaiten kävellen. Eri kävelyreittejä pitkin bongaat pääkaupungin mielenkiintoisimmat nähtävyydet. Jos käveleminen alkaa uuvuttaa, voit käyttää apunasi myös kaupungin julkista liikennettä, jota liikennöi KTEL-yrityksen linjat. Kaupungin sisäisen liikenteen bussit kulkevat säännöllisesti aamusta iltaan, ja ne tunnistat sinisestä väristä. Heraklionissa kulkee lisäksi sininen ja punainen linja, joiden kyydissä matkustat ympäri kaupunkia ilmaiseksi. Matkalippujen hinnat julkisissa määräytyvät kahden eri vyöhykkeen mukaan. Oranssi A-vyöhykkeen kertalippu etukäteen ostettuna maksaa noin 1,20 EUR ja sininen B-vyöhykkeen kertalippu noin 1,70 EUR. Lipun saat useimmiten ostettua myös kuljettajalta, mutta huomattavasti edullisemmin saat ne kioskeista tai myyntiautomaateista bussiasemilla. Heraklionissa kannattaa muistaa heiluttaa kättä kuljettajalle kunnolla, jotta bussi pysähtyy varmasti pysäkilläsi.


Kohteen Iraklion viisumivaatimukset

Heraklioniin matkustaessasi et Suomen kansalaisena tarvitse passia tai viisumia, sillä Kreikka on osa Euroopan unionia ja kuuluu Schengen-maihin. Schengen-maissa voit matkustaa vapaasti kohdemaan hyväksymällä, virallisella matkustusasiakirjalla, joka on yleensä passi tai henkilökortti. Kreikkaan voit halutessasi matkustaa esimerkiksi sirullisella, voimassa olevalla henkilökortilla. Jos otat matkustusasiakirjaksesi passin, tarkistathan, että se on varmasti hyväkuntoinen, sillä rikkinäisellä passilla ei voi matkustaa.


Aloita matkan suunnittelu - Iraklion


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Iraklion

Heraklionissa riittää kiinnostavaa nähtävää minolaista taidetta esittelevästä arkeologisesta museosta muinaiseen Knossoksen palatsiin ja Rocca al Mare -linnoitukseen, kaupungin lukuisista kirkoista ja rannoista puhumattakaan.

Heraklioniin kannattaa ottaa mukaan mukavat kävelykengät, sillä keskustassa on jonkin verran mäkiä. Jos matkustat kohteeseen keväällä tai syksyllä, mukaan on syytä ottaa myös lämmintä vaatetta viileitä iltoja varten. Kesäkuukausina helteisessä Heraklionissa on käyttöä myös kesähatulle, aurinkorasvalle ja laseille.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Iraklion. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Iraklion tällä käytännöllä.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Iraklion. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Iraklion on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.