Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Helsinki

Etsi halpoja lentoja Helsinki alk. 54 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 28/2
ke 6/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Helsinki

Yhteenveto Helsinki lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

54 €

Halvin meno-paluulennon hinta

100 €

Nopein lentoaika

1t 00m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Helsinki kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 54 € (Kuopio - Helsinki-Vantaan lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Helsinki kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 100 € (Oulun lentoasema - Helsinki-Vantaan lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Helsinki kohteesta Suomi kestää 1t 00m (Kuopio - Helsinki-Vantaan lentoasema).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Helsinki mukaan lukien Finnair ja Norwegian.

Helsinki lentotiedot ja trendit

Tutustu Helsinki lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Helsinki?

Yleensä helmikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Helsinki. Lennot maksavat noin 135 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Helsinki kuukauden helmikuu aikana, niin lentäminen tammikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 141 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Helsinki?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Helsinki on 23 € per henkilö kaupungista Gdansk, mikä on 76 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Helsinki. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Helsinki omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Helsinki?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Helsinki on tiistai hintojen ollessa 162 €. Lennot reitille Suomi - Helsinki lauantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 174 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Helsinki?

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Helsinki lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 139 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Helsinki, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 187 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Helsinki?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Helsinki lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Rovaniemi - Helsinki-Vantaan lentoasema lento kestää keskimäärin 1t 15m. Toisaalta, kun lennät kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Helsinki-Vantaan lentoasema kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Helsinki?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Helsinki kohteesta Suomi, kun varaat 55 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Helsinki hintaan, joka on noin 165 €, kun etsit 55 päivää etukäteen. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 132 €.

Halvimmat lennot kaupungin Helsinki lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Helsinki lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Rovaniemi
Helsinki

HALVIN REITTI Rovaniemi - Helsinki

Rovaniemi (RVN) - Helsinki (HEL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Helsinki kentältä Rovaniemi ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Rovaniemi kentälle Helsinki-Vantaan lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 144 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ROVANIEMI KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu15% halvempihelmikuu aikana Rovaniemi - Helsinki lennot maksavat keskimäärin vain 124 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ROVANIEMIsyyskuu22% kalliimpisyyskuu aikana Rovaniemi - Helsinki lentojen keskimääräinen hinta on 176 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN HELSINKI KENTÄLTÄ ROVANIEMIkesäkuu246% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Helsinki kentältä Rovaniemi kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Helsinki

Halvat lennot Helsinkiin kuljettavat matkailijoita kaupunkiin tasaisesti vuoden ympäri niin ulkomailta kuin suomalaisista kaupungeistakin. Milloin on paras aika matkustaa Helsinkiin – tämä riippuu siitä, mitä matkustaja reissultaan hakee. Halvat lennot Helsinkiin on mahdollista bongata monista Suomen kaupungeista mihin vuodenaikaan tahansa, esimerkiksi lentotarjouksia seuraamalla ja arkilentoja suosimalla. Vaikka pelkät lennot Helsinkiin saisi edullisesti, tiettyinä sesonkiaikoina palvelut ja majoitus voivat tulla kalliiksi. Sesonkiaikoja ovat kesälomakuukaudet, joulunaika sekä esimerkiksi talviloma- ja pääsiäisviikot.

Jos mietit, milloin kannattaa ostaa lentoliput Helsinkiin, on sääntö yleensä pari kuukautta ennen matkaa. Toisaalta halvimmat lennot ja hotellit voi napata tarjouksen avulla milloin tahansa.

Mikäli haet Helsingin lomaltasi piknikkejä puistossa, matka Helsinkiin kannattaa ajoittaa hieman korkeammista hinnoista huolimatta kesään. Talvisin hotellin ja muut palvelut saa edullisemmin, ja halvat lennot Helsinkiin löytänyttä budjettireissaajaakin odottaa tunnelmallinen, talvinen kaupunki.

Löytyykö kaupungin Helsinki lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Helsinki on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Helsinki harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Turku lentokenttä (152 km Helsinki keskustasta) tai Tampere-Pirkkala lentokenttä (157 km Helsinki keskustasta).

Voiko kaupunkiin Helsinki lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle Turku lentokenttä keskimääräiseen hintaan 64 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä osiossa on 27 helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Helsinki

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Helsinki
Finnair
9. maaliskuuta
OUL22:20Oulun lentoasema
1t 05m
HEL23:25Helsinki-Vantaan lentoasema
13. maaliskuuta
HEL13:35Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 25m
OUL15:00Oulun lentoasema
Finnair
23. maaliskuuta
OUL22:20Oulun lentoasema
1t 05m
HEL23:25Helsinki-Vantaan lentoasema
24. maaliskuuta
HEL09:30Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
OUL10:35Oulun lentoasema
Finnair
16. maaliskuuta
KUO05:25Kuopio
1t 00m
HEL06:25Helsinki-Vantaan lentoasema
23. maaliskuuta
HEL07:10Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
KUO08:15Kuopio
Finnair
21. maaliskuuta
OUL22:20Oulun lentoasema
1t 05m
HEL23:25Helsinki-Vantaan lentoasema
24. maaliskuuta
HEL07:30Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 10m
OUL08:40Oulun lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. toukokuuta
RVN21:00Rovaniemi
1t 20m
HEL22:20Helsinki-Vantaan lentoasema
5. toukokuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 15m
RVN08:40Rovaniemi
Finnair
25. huhtikuuta
OUL21:55Oulun lentoasema
1t 20m
HEL23:15Helsinki-Vantaan lentoasema
6. toukokuuta
HEL13:50Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
OUL14:50Oulun lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Helsinki

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Helsinki, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja Norwegian
Finnair
19. elokuuta
KUO17:45Kuopio
1t 00m
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
9. elokuuta
RVN21:00Rovaniemi
1t 20m
HEL22:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
22. heinäkuuta
RVN09:20Rovaniemi
1t 15m
HEL10:35Helsinki-Vantaan lentoasema

Muut matkustamoluokat Helsinki lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Helsinki lennollasi

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Helsinki

Helsingin melko kompakti keskusta on helposti käveltävissä, mutta jos suuntaat muille alueille, ovat käytössäsi niin kaupungin metrot, raitiovaunut, bussit kuin taksitkin. Myös auton vuokraaminen on hyvä vaihtoehto, ja Helsingin kaupunkipyörällä voit ottaa käyttöön kaupungin erinomaiset pyörätiet ja maisemareitit. Helsingin sisäiseen liikenteeseen kannattaa hankkia busseihin, raitiovaunuihin ja juniin sopiva vuorokausilippu noin 9 euron hintaan tai kahden päivän lippu noin 14 euron hintaan. Yksittäisen lipun hinta, myös metroon, on noin 3 euroa. Muista, että julkisten liikennevälineiden kertaliput voi tilata kätevästi myös matkapuhelimeen.

Helsingin metrossa on vain kaksi linjaa, joten metrolla liikkuminen on kaupungissa harvinaisen helppoa. Raitiovaunulinjoista tutustumisen arvoinen on linja 2, jota pidetään Helsingin nähtävyysreittinä. Suomalaisesta designista innostuneiden kannattaa hypätä raitiovaunuun numero 6. HSL, Helsingin seudun liikenne, tarjoaa kaupungissa vieraileville erinomaisen bussiverkoston, ja myös taksi on hyvä vaihtoehto etenkin öisiin rientoihin.


Kohteen Helsinki viisumivaatimukset

Myös Suomen sisäisillä lennoilla matkustavilla on oltava mukanaan aina voimassa oleva henkilöllisyysdokumentti, sillä henkilöllisyys on aina pystyttävä todistamaan lentokentillä. Finnairin säädökset vaativat, että Suomen sisäisillä lennoilla kaikilla 16 vuotta täyttäneillä henkilöillä on oltava mukanaan passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei vaadita, jos he matkustavat vanhempiensa seurassa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen omien vanhempien sijaan, on alle 16-vuotiaallakin oltava mukanaan passi, virallinen henkilökortti (kuvan kera) tai kuvallinen Kela-kortti. Yksin matkustavilta alle 12-vuotiailta ei pyydetä passia tai henkilökorttia, jos heidän puolestaan on täytetty yksin matkustavan lapsen lomake. Saattajan henkilöllisyys tarkistetaan kuitenkin lentokentillä aina. Jos lennot Helsinkiin ovat vain välietappi matkalla maailmalle, joko Eurooppaan tai muille mantereille, muista tarkistaa lopullisen kohdemaan passi- ja viisumivaatimukset.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Helsinki

Miten löydän halvimmat lennot Helsinkiin?

Lennä Helsinkiin arkisin, mieluiten aikaisin aamulla, ja seuraa lentotarjouskampanjoita.

Kiinnostavatko Helsingin nähtävyydet?

Tuomiokirkko, Linnanmäen huvipuisto ja kaupungin lukuisat museot kuuluvat Helsingin pääkohteisiin.

Mitä mukaan matkalle Helsinkiin?

Tarpeen vaatiessa saat kaiken Helsingistä.

Mitä tehdä lasten kanssa Helsingissä?

Linnanmäen huvipuisto ja Korkeasaaren eläintarha ovat lapsiperheiden ykköskohteita, myös retki Suomenlinnaan sopii lapsiperheen lomaan.

Onko Helsingissä turvallista?

Helsinki on turvallinen kaupunki, jossa kannattaa noudattaa normaalia varovaisuutta.

Missä Helsingissä kannattaa pysäköidä?

Katujen varrelta parkkipaikkojen löytäminen voi olla haastavaa, joten monet suosivat parkkihalleja, joiden taksat kannattaa kuitenkin selvittää. Sunnuntaisin kadunvarsiparkit ovat ilmaisia. Tiedustele myös hotelliltasi parkkipaikkoja.

Millainen on Helsingin hintataso?

Helsingin hintataso on moniin suomalaiskaupunkeihin verrattuna korkeahko, ja etenkin suosituimman matkailusesongin aikaan hotellien ja muiden matkailupalvelujen hinnat voivat nousta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Helsinki?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Helsinki. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Helsinki joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Helsinki tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Helsinki?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Helsinki, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Helsinki juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Helsinki niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Helsinki lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Helsinki

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Helsinki

Lennä suosikkilentoyhtiölläsi Helsinki
Lentoyhtiöt lajitellaan ja näytetään momondon sivuilla viimeisten 7 päivän aikana tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Helsinki
1 aikuinen
ke 28/2
ke 6/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.