Etsi halvat lennot Helsinki

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 12/2
su 19/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Helsinki

Yhteenveto Helsinki lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

47 €

Halvin meno-paluulennon hinta

94 €

Nopein lentoaika

0t 35m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Helsinki kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 47 € (Oulun lentoasema - Helsinki-Vantaan lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Helsinki kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 94 € (Oulun lentoasema - Helsinki-Vantaan lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Helsinki kohteesta Suomi kestää 0t 35m (Turku - Helsinki-Vantaan lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Helsinki mukaan lukien Finnair, Norwegian ja Ryanair.

Helsinki lentotiedot ja trendit

Tutustu Helsinki lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Helsinki?

Yleensä toukokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Helsinki. Lennot maksavat noin 83 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Helsinki kuukauden toukokuu aikana, niin lentäminen huhtikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 93 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Helsinki?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Helsinki on 9 € per henkilö kaupungista Gdansk, mikä on 97 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Helsinki. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Helsinki omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Helsinki?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Helsinki on maanantai hintojen ollessa 89 €. Lennot reitille Suomi - Helsinki lauantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 139 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Helsinki?

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Helsinki lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 101 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Helsinki, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 156 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Helsinki?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Helsinki kohteesta Suomi, kun varaat 60 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Helsinki hintaan, joka on noin 109 €, kun etsit 60 päivää etukäteen. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 98 €.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Helsinki

Halvat lennot Helsinkiin kuljettavat matkailijoita kaupunkiin tasaisesti vuoden ympäri niin ulkomailta kuin suomalaisista kaupungeistakin. Milloin on paras aika matkustaa Helsinkiin – tämä riippuu siitä, mitä matkustaja reissultaan hakee. Halvat lennot Helsinkiin on mahdollista bongata monista Suomen kaupungeista mihin vuodenaikaan tahansa, esimerkiksi lentotarjouksia seuraamalla ja arkilentoja suosimalla. Vaikka pelkät lennot Helsinkiin saisi edullisesti, tiettyinä sesonkiaikoina palvelut ja majoitus voivat tulla kalliiksi. Sesonkiaikoja ovat kesälomakuukaudet, joulunaika sekä esimerkiksi talviloma- ja pääsiäisviikot.

Jos mietit, milloin kannattaa ostaa lentoliput Helsinkiin, on sääntö yleensä pari kuukautta ennen matkaa. Toisaalta halvimmat lennot ja hotellit voi napata tarjouksen avulla milloin tahansa.

Mikäli haet Helsingin lomaltasi piknikkejä puistossa, matka Helsinkiin kannattaa ajoittaa hieman korkeammista hinnoista huolimatta kesään. Talvisin hotellin ja muut palvelut saa edullisemmin, ja halvat lennot Helsinkiin löytänyttä budjettireissaajaakin odottaa tunnelmallinen, talvinen kaupunki.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Helsinki on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Helsinki harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Turku lentokenttä (152 km Helsinki keskustasta) tai Tampere-Pirkkala lentokenttä (157 km Helsinki keskustasta).

Voit löytää tarjouksia kentälle Turku lentokenttä keskimääräiseen hintaan 252 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Helsinki

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Helsinki

Muut matkustamoluokat Helsinki lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Helsinki lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Helsinki?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Helsinki

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Helsinki?

Kohteeseen Helsinki kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Finnair, Norwegian, Norwegian Air International ja DAT. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Helsinki rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Norwegian Air International lennot kohteeseen Helsinki

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Helsinki on Norwegian Air International, ja se liikennöi 19 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema, ja paras tarjous Norwegian Air International lennolle kohteeseen Helsinki on 63 € (meno-paluu, Ivalo - Helsinki, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 40 Norwegian Air International Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 8,7.

Finnair lennot kohteeseen Helsinki

Finnair lennot kohteeseen Helsinki voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 55 € (meno-paluu, Ivalo kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 57 lentojen, joita Finnair liikennöi kohteeseen Helsinki normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön Finnair lento kohteeseen Helsinki lähtee kohteesta Oulun lentoasema. momondon käyttäjät ovat arvioineet Finnair 7,7/10 pisteen arvoiseksi 330 arvostelujen perusteella.


Helsinki ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Helsinki lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee Vantaan puolella, mutta kentältä on Helsingin ytimeen hyvät kulkuyhteydet. Vaivattomin vaihtoehto on terminaalien T1 ja T2 väliseltä juna-asemalta lähtevä lähijuna, joka kulkee Helsingin rautatieasemalle alle puolessa tunnissa. Jos suosit bussiyhteyksiä, ota saapuvien lentojen terminaalin edestä Finnair City Bus -lentokenttäbussi, joka suuntaa suorinta tietä keskustaan hieman alle 7 euron hintaan. Seutuliikenteen bussit 415, 615 ja 617 viipyvät yleensä matkalla kauemmin. Kentältä voi myös tilata taksin tai vuokrata auton.


Helsinki: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Helsinki
Wien - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika2t 20m
Halvin hinta68 €
Frankfurt - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika2t 20m
Halvin hinta85 €
Varsova - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta45 €
Düsseldorf - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika2t 20m
Halvin hinta149 €
Berliini - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 50m
Halvin hinta109 €
Madrid - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika4t 10m
Halvin hinta100 €
Zürich - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika2t 40m
Halvin hinta166 €
Hampuri - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 50m
Halvin hinta110 €
München - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika2t 25m
Halvin hinta135 €
Barcelona - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika3t 55m
Halvin hinta98 €
Bryssel - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika2t 25m
Halvin hinta64 €
Geneve - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika2t 55m
Halvin hinta180 €
Amsterdam - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika2t 20m
Halvin hinta135 €
Lontoo - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika2t 50m
Halvin hinta44 €
New York - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika13t 15m
Halvin hinta374 €
Praha - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika2t 05m
Halvin hinta120 €
Pariisi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika2t 50m
Halvin hinta52 €
Los Angeles - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika10t 30m
Halvin hinta479 €
Budapest - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika2t 20m
Halvin hinta121 €
Chicago - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika8t 45m
Halvin hinta374 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Helsinki

Helsingin melko kompakti keskusta on helposti käveltävissä, mutta jos suuntaat muille alueille, ovat käytössäsi niin kaupungin metrot, raitiovaunut, bussit kuin taksitkin. Myös auton vuokraaminen on hyvä vaihtoehto, ja Helsingin kaupunkipyörällä voit ottaa käyttöön kaupungin erinomaiset pyörätiet ja maisemareitit. Helsingin sisäiseen liikenteeseen kannattaa hankkia busseihin, raitiovaunuihin ja juniin sopiva vuorokausilippu noin 9 euron hintaan tai kahden päivän lippu noin 14 euron hintaan. Yksittäisen lipun hinta, myös metroon, on noin 3 euroa. Muista, että julkisten liikennevälineiden kertaliput voi tilata kätevästi myös matkapuhelimeen.

Helsingin metrossa on vain kaksi linjaa, joten metrolla liikkuminen on kaupungissa harvinaisen helppoa. Raitiovaunulinjoista tutustumisen arvoinen on linja 2, jota pidetään Helsingin nähtävyysreittinä. Suomalaisesta designista innostuneiden kannattaa hypätä raitiovaunuun numero 6. HSL, Helsingin seudun liikenne, tarjoaa kaupungissa vieraileville erinomaisen bussiverkoston, ja myös taksi on hyvä vaihtoehto etenkin öisiin rientoihin.


Kohteen Helsinki viisumivaatimukset

Myös Suomen sisäisillä lennoilla matkustavilla on oltava mukanaan aina voimassa oleva henkilöllisyysdokumentti, sillä henkilöllisyys on aina pystyttävä todistamaan lentokentillä. Finnairin säädökset vaativat, että Suomen sisäisillä lennoilla kaikilla 16 vuotta täyttäneillä henkilöillä on oltava mukanaan passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei vaadita, jos he matkustavat vanhempiensa seurassa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen omien vanhempien sijaan, on alle 16-vuotiaallakin oltava mukanaan passi, virallinen henkilökortti (kuvan kera) tai kuvallinen Kela-kortti. Yksin matkustavilta alle 12-vuotiailta ei pyydetä passia tai henkilökorttia, jos heidän puolestaan on täytetty yksin matkustavan lapsen lomake. Saattajan henkilöllisyys tarkistetaan kuitenkin lentokentillä aina. Jos lennot Helsinkiin ovat vain välietappi matkalla maailmalle, joko Eurooppaan tai muille mantereille, muista tarkistaa lopullisen kohdemaan passi- ja viisumivaatimukset.


Aloita matkan suunnittelu - Helsinki


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Helsinki

Lennä Helsinkiin arkisin, mieluiten aikaisin aamulla, ja seuraa lentotarjouskampanjoita.

Tuomiokirkko, Linnanmäen huvipuisto ja kaupungin lukuisat museot kuuluvat Helsingin pääkohteisiin.

Tarpeen vaatiessa saat kaiken Helsingistä.

Linnanmäen huvipuisto ja Korkeasaaren eläintarha ovat lapsiperheiden ykköskohteita, myös retki Suomenlinnaan sopii lapsiperheen lomaan.

Helsinki on turvallinen kaupunki, jossa kannattaa noudattaa normaalia varovaisuutta.

Katujen varrelta parkkipaikkojen löytäminen voi olla haastavaa, joten monet suosivat parkkihalleja, joiden taksat kannattaa kuitenkin selvittää. Sunnuntaisin kadunvarsiparkit ovat ilmaisia. Tiedustele myös hotelliltasi parkkipaikkoja.

Helsingin hintataso on moniin suomalaiskaupunkeihin verrattuna korkeahko, ja etenkin suosituimman matkailusesongin aikaan hotellien ja muiden matkailupalvelujen hinnat voivat nousta.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Helsinki. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Helsinki tällä käytännöllä.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Helsinki, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Helsinki niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Helsinki lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.