Lennot Eurooppa Saksa Frankfurt

Halvat lennot Frankfurt

Meno-paluu
Economy
New York (NYC)
Frankfurt (FRA)
ma 8.3.
ma 15.3.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Frankfurt lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Frankfurt lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Frankfurt lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Frankfurt

Helsinki (HEL) - Frankfurt lentokenttä (FRA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Frankfurt kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Frankfurt, jolloin hinta on keskimääräinen 187 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ FRANKFURTelokuu17% halvempielokuu aikana Helsinki - Frankfurt lennot maksavat keskimäärin vain 156 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE FRANKFURT KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu13% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Frankfurt lentojen keskimääräinen hinta on 211 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN FRANKFURT KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu257% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Frankfurt kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Frankfurtiin?

Pilvenpiirtäjien kaupunki Frankfurt on kiehtova kaupunkikohde ympäri vuoden. Keskieurooppalainen kaupunki on talvisin säätilaltaan vaihteleva, mutta halvat lennot Frankfurtiin kannattaa varata tilaisuuden tullen talvellekin, sillä kaupungin tunnelma vie mennessään harmainakin päivinä. Pelkät lennot voi saada kaikille vuodenajoille edullisesti lentotarjouksia seuraamalla.

Milloin on sitten paras aika matkustaa Frankfurtiin? Matkat Frankfurtiin ovat suosittuja niin kesälomasesongin aikaan (etenkin heinäkuisin) kuin joulunakin. Kesäisin sää hellii lomalaisia, jouluisin puolestaan Saksan idyllinen joulutunnelma vie mennessään. Näinä kuukausina lennot ja majoitus ovat kuitenkin kalleimmillaan. Jos etsit matalan budjetin matkaa, suosi lomasesonkien ulkopuolisia aikoja ja hanki halvat lennot Frankfurtiin esimerkiksi tammi- tai marraskuulle, jolloin myös hotellin ja muut palvelut vuokra-autosta alkaen voi saada halvalla.

Jos mietit, milloin halvat lennot Frankfurtiin on varattava, muista että lennot kaupunkiin saa yleensä parhaaseen hintaan noin 60 päivää ennen matkaa. Vertaa lentoja paitsi eri viikkojen, myös viikonpäivien välillä.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Frankfurt?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Frankfurt kaupungista Krakova oli 31 €. Tämä on 89 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Frankfurt. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Frankfurt omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Frankfurt?

Yleensä elokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Frankfurt. Lennot maksavat noin 156 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. maaliskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Frankfurt, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 174 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Frankfurt?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Frankfurt on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 187 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Frankfurt jopa niin halpaan hintaan kuin 142 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Frankfurt?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Frankfurt on keskiviikko. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Frankfurt keskiviikko löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 186 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä sunnuntai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 203 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Frankfurt.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Frankfurt?

Aamulla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Frankfurt. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 186 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on aamulla. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 203 €. Lennot kohteeseen Frankfurt kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Löytyykö kaupungin Frankfurt lähettyviltä muita lentokenttiä?

Mannheim City lentokenttä, Frankfurt–Hahnin lentoasema lentokenttä, Kölnin–Bonnin lentoasema lentokenttä, Saarbrücken Ensheim lentokenttä tai Karlsruhen–Baden-Badenin lentoasema lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Frankfurt.

Voiko kaupunkiin Frankfurt lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 180 € henkilöä kohti ja Kölnin–Bonnin lentoasema lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Frankfurt. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Frankfurt

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Frankfurt
Lufthansa
19. maaliskuuta
10:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 45m
13:40Frankfurt
15. huhtikuuta
10:15Frankfurt
2t 20m
12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
28. elokuuta
03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 40m
06:20Frankfurt
30. elokuuta
15:25Frankfurt
2t 25m
17:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
31. toukokuuta
03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 40m
06:20Frankfurt
24. kesäkuuta
07:45Frankfurt
2t 25m
10:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
31. toukokuuta
03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 40m
06:20Frankfurt
24. kesäkuuta
07:45Frankfurt
2t 25m
10:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
29. toukokuuta
12:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 40m
15:35Frankfurt
24. kesäkuuta
15:25Frankfurt
2t 25m
17:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
19. maaliskuuta
03:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 45m
06:05Frankfurt
9. huhtikuuta
16:15Frankfurt
2t 20m
18:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Frankfurt

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Frankfurt, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
11. maaliskuuta
11:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 40m
14:35Frankfurt
Finnair
11. maaliskuuta
11:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 40m
14:35Frankfurt
Finnair
29. maaliskuuta
03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 45m
06:25Frankfurt

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Frankfurtiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Frankfurt

Helsingistä Frankfurtiin on erinomaiset lentoyhteydet, sillä kaupunkien välillä kulkee päivittäin useita suoria sekä vaihdollisia lentoyhteyksiä. Halvat lennot Frankfurtiin tarjoaa ilman välilaskuja ainakin suomalainen Finnair ja saksalainen Lufthansa. Suorien lentojen lentoaika on noin kaksi ja puoli tuntia. Ainakin yhden eurooppalaisen vaihtokentän kautta matkustajia kuljettavat Helsingistä Frankfurtiin muun muassa CSA, airberlin, KLM ja SAS. Vaihdollisten lentojen lentoaika alkaa noin 3 tunnista 45 minuutista. Pääkaupunkiseudulta Frankfurtiin lähtevien lentojen lähtökenttä on aina Helsinki-Vantaan lentoasema. Tarkista lentolippusi matkatavararajoitukset, sillä yleensä edullisimpiin lipputyyppeihin kuuluu vain käsimatkatavara.


Miten pääsen lentokentältä Frankfurtin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Frankfurt lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lennot Frankfurtiin saapuvat joko Frankfurtin lentokentälle, kaupungin läheisyyteen, tai Frankfurt-Hahnin lentoasemalle noin 120 kilometrin päähän kaupungista. Frankfurtin kenttä kuuluu Saksan suurimpiin, ja kentältä on hyvät yhteydet keskustaan esimerkiksi junalla. Kaukaisempaa Frankfurt-Hahnia suosivat esimerkiksi low cost -lentoyhtiöt, ja kätevimmin ja edullisimmin kentältä Frankfurtiin pääsee bussilla.


Suositut lentoreitit Frankfurt

Etsityimmät lennot Frankfurt sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Frankfurt lennot
Lyhyin lentoaika
2t 35m
Halvin hinta
141 €
Tampere - Frankfurt lennot
Lyhyin lentoaika
4t 55m
Halvin hinta
229 €

Liikkuminen Frankfurtissa?

Frankfurt on Saksassa keskeinen liike-elämän kaupunki, ja kaupungin business-elämän tuhansia työntekijöitä palvelemaan on luotu hyvä julkisen liikenteen verkosto, joka rakentuu bussien, metron ja paikallis- sekä seutuliikenteen junien varaan. Kaupungin julkisesta liikenteestä vastaa RMV (Rhein-Main-Verkehrsverbund), ja lippuja joukkoliikennevälineisiin saa esimerkiksi RMV:n lippuautomaateista ja palvelukeskuksista. Busseissa lipun voi yleensä ostaa myös kuskilta, ja kätevä tapa on tilata lippu suoraan matkapuhelimeen.

Frankfurtin U-Bahn-metrossa toimii yhdeksän linjaa, ja metro onkin kätevä tapa seikkailla koko kaupungin alueella. Matkailijalle kätevää on hankkia esimerkiksi 24 tunnin lippu, jolla joukkoliikennevälineitä saa käyttää niin paljon kuin haluaa. Lipun hinta riippuu mukaan otettavista vyöhykkeistä. Kertalippu keskustan sisällä liikkuessa maksaa noin 2,80 euroa. [Tarkistettu 21.6.2017] Kaupungissa myös pyöräily on hyvä vaihtoehto, ja kaupunkikierroksen voi tehdä vaikkapa pyörätaksin kyydissä.


Tarvitaanko Frankfurtiin passi?

Saksa kuuluu Suomen tavoin EU- ja Schengen-alueeseen, joten passia ei ole välttämätöntä ottaa mukaan Frankfurtin matkalle. Lentomatkoilla on kuitenkin suositeltavaa pitää mukana joko voimassa olevaa passia tai virallista henkilökorttia, sillä henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan tarpeen tullen lentokentillä ja kohdekaupungissa. Monissa Schengen-alueeseen kuuluvissa EU-maissa maassa asuvien tai oleskelevien on esimerkiksi poliisin pyynnöstä esitettävä virallinen henkilötodistus. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusasiakirjaksi kansainvälisillä lennoilla. Passi tai henkilökortti kannattaa skannata varmuuden vuoksi talteen omaan sähköpostiin. Berliinissä toimii Suomen suurlähetystö, joka auttaa suomalaismatkailijoita vakavissa ongelmatilanteissa. Sen yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finnland.de/. Frankfurtissa puolestaan sijaitsee Suomen kunniakonsulaatti, jonka yhteystiedot löytyvät nekin suurlähetystön sivujen kautta. Saksaan liittyviä matkustustiedotteita voi seurata ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/. Sivuille voi myös aina ulkomaille matkustettaessa tehdä matkustusilmoituksen.


Vinkkejä Frankfurtiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Frankfurtiin?

Vältä suosituimpia matkustuskuukausia (joulu- ja heinäkuu), ja vertaa hintoja eri viikonpäivien välillä.

Kiinnostavatko Frankfurtin nähtävyydet?

Ihastu Frankfurtin pilvenpiirtäjiin, Main-joen maisemiin ja historiallisiin rakennuksiin sekä kirkkoihin.

Mitä mukaan matkalle Frankfurtiin?

Muista pakata vaatteet vuodenajan mukaan, muuten kaupungista saa kaiken tarpeellisen.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Frankfurtissa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Frankfurtissa turvallista?

Frankfurt on turvallinen matkailukaupunki, mutta varo taskuvarkaita. Eurooppalainen sairaanhoitokortti kannattaa ottaa mukaan sairastapauksen varalta.

Voiko Frankfurtissa juoda kraanavettä?

Hanavettä on turvallista juoda.

Tippi ja juomarahakäytännöt Frankfurtissa?

Pienen tipin jättäminen on kohteliasta.

Millainen on Frankfurtin hintataso?

Matkailijoille suunnattujen palvelujen, esimerkiksi ravintoloiden, hinnat ovat samaa tasoa tai hieman edullisemmat kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Saksa?

Aikaero on -1 tunti.

Mikä on etäisyys Helsinki-Frankfurt?

Välimatka on teitä pitkin noin 2100 kilometriä.


Lennot Eurooppa Saksa Frankfurt
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka