Lennot Eurooppa Saksa Frankfurt

Halvat lennot Frankfurt

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Frankfurt (FRA)
pe 25.6.
pe 2.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Frankfurt lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Frankfurt lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Frankfurt lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Frankfurt

Helsinki (HEL) - Frankfurt lentokenttä (FRA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Frankfurt kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Frankfurt, jolloin hinta on keskimääräinen 187 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ FRANKFURTelokuu17% halvempielokuu aikana Helsinki - Frankfurt lennot maksavat keskimäärin vain 156 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE FRANKFURT KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu13% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Frankfurt lentojen keskimääräinen hinta on 211 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN FRANKFURT KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu257% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Frankfurt kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Frankfurtiin?

Pilvenpiirtäjien kaupunki Frankfurt on kiehtova kaupunkikohde ympäri vuoden. Keskieurooppalainen kaupunki on talvisin säätilaltaan vaihteleva, mutta halvat lennot Frankfurtiin kannattaa varata tilaisuuden tullen talvellekin, sillä kaupungin tunnelma vie mennessään harmainakin päivinä. Pelkät lennot voi saada kaikille vuodenajoille edullisesti lentotarjouksia seuraamalla.

Milloin on sitten paras aika matkustaa Frankfurtiin? Matkat Frankfurtiin ovat suosittuja niin kesälomasesongin aikaan (etenkin heinäkuisin) kuin joulunakin. Kesäisin sää hellii lomalaisia, jouluisin puolestaan Saksan idyllinen joulutunnelma vie mennessään. Näinä kuukausina lennot ja majoitus ovat kuitenkin kalleimmillaan. Jos etsit matalan budjetin matkaa, suosi lomasesonkien ulkopuolisia aikoja ja hanki halvat lennot Frankfurtiin esimerkiksi tammi- tai marraskuulle, jolloin myös hotellin ja muut palvelut vuokra-autosta alkaen voi saada halvalla.

Jos mietit, milloin halvat lennot Frankfurtiin on varattava, muista että lennot kaupunkiin saa yleensä parhaaseen hintaan noin 60 päivää ennen matkaa. Vertaa lentoja paitsi eri viikkojen, myös viikonpäivien välillä.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Frankfurt?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Frankfurt kaupungista Krakova oli 31 €. Tämä on 89 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Frankfurt. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Frankfurt omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Frankfurt?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Frankfurt kohteeseen Suomi on elokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 156 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Frankfurt elokuu aikana, kannattaa sinun odottaa maaliskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 173 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Frankfurt?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Frankfurt noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 187 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Frankfurt kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 146 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Frankfurt?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Frankfurt on keskiviikko. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Frankfurt keskiviikko löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 186 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä sunnuntai, voit odottaa näkeväsi 202 € lentohinnan reitille Suomi - Frankfurt.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Frankfurt?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Frankfurt on keskipäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Frankfurt keskipäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 197 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot kaupunkiin Frankfurt ovat kalliimpia illalla lipun hinnan ollessa keskimäärin 219 €. illalla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Löytyykö kaupungin Frankfurt lähettyviltä muita lentokenttiä?

Mannheim City lentokenttä, Frankfurt–Hahnin lentoasema lentokenttä, Kölnin–Bonnin lentoasema lentokenttä, Saarbrücken Ensheim lentokenttä tai Karlsruhen–Baden-Badenin lentoasema lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Frankfurt.

Voiko kaupunkiin Frankfurt lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 190 € henkilöä kohti ja Kölnin–Bonnin lentoasema lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Frankfurt. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Frankfurt

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Frankfurt
Lufthansa
2. elokuuta
HEL14:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 35m
FRA16:55Frankfurt
11. elokuuta
FRA05:25Frankfurt
2t 20m
HEL07:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
13. heinäkuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 40m
FRA05:10Frankfurt
21. elokuuta
FRA17:30Frankfurt
2t 20m
HEL19:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
9. heinäkuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 40m
FRA05:10Frankfurt
12. heinäkuuta
FRA17:30Frankfurt
2t 20m
HEL19:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
9. heinäkuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 40m
FRA05:10Frankfurt
11. heinäkuuta
FRA17:30Frankfurt
2t 20m
HEL19:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
11. heinäkuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 40m
FRA05:10Frankfurt
12. heinäkuuta
FRA17:30Frankfurt
2t 20m
HEL19:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
13. heinäkuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 40m
FRA05:10Frankfurt
18. heinäkuuta
FRA05:25Frankfurt
2t 20m
HEL07:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Frankfurt

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Frankfurt, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Lufthansa
12. heinäkuuta
HEL09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 35m
FRA12:05Frankfurt
Lufthansa
24. heinäkuuta
HEL09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 35m
FRA12:05Frankfurt
Finnair
16. syyskuuta
HEL03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 40m
FRA06:20Frankfurt

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Frankfurtiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Frankfurt

Helsingistä Frankfurtiin on erinomaiset lentoyhteydet, sillä kaupunkien välillä kulkee päivittäin useita suoria sekä vaihdollisia lentoyhteyksiä. Halvat lennot Frankfurtiin tarjoaa ilman välilaskuja ainakin suomalainen Finnair ja saksalainen Lufthansa. Suorien lentojen lentoaika on noin kaksi ja puoli tuntia. Ainakin yhden eurooppalaisen vaihtokentän kautta matkustajia kuljettavat Helsingistä Frankfurtiin muun muassa CSA, airberlin, KLM ja SAS. Vaihdollisten lentojen lentoaika alkaa noin 3 tunnista 45 minuutista. Pääkaupunkiseudulta Frankfurtiin lähtevien lentojen lähtökenttä on aina Helsinki-Vantaan lentoasema. Tarkista lentolippusi matkatavararajoitukset, sillä yleensä edullisimpiin lipputyyppeihin kuuluu vain käsimatkatavara.


Miten pääsen lentokentältä Frankfurtin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Frankfurt lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lennot Frankfurtiin saapuvat joko Frankfurtin lentokentälle, kaupungin läheisyyteen, tai Frankfurt-Hahnin lentoasemalle noin 120 kilometrin päähän kaupungista. Frankfurtin kenttä kuuluu Saksan suurimpiin, ja kentältä on hyvät yhteydet keskustaan esimerkiksi junalla. Kaukaisempaa Frankfurt-Hahnia suosivat esimerkiksi low cost -lentoyhtiöt, ja kätevimmin ja edullisimmin kentältä Frankfurtiin pääsee bussilla.


Suositut lentoreitit Frankfurt

Etsityimmät lennot Frankfurt sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Frankfurt reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 35m
Halvin hinta
149 €
Tampere - Frankfurt reitin lennot
Lyhyin lentoaika
22t 55m
Halvin hinta
315 €

Liikkuminen Frankfurtissa?

Frankfurt on Saksassa keskeinen liike-elämän kaupunki, ja kaupungin business-elämän tuhansia työntekijöitä palvelemaan on luotu hyvä julkisen liikenteen verkosto, joka rakentuu bussien, metron ja paikallis- sekä seutuliikenteen junien varaan. Kaupungin julkisesta liikenteestä vastaa RMV (Rhein-Main-Verkehrsverbund), ja lippuja joukkoliikennevälineisiin saa esimerkiksi RMV:n lippuautomaateista ja palvelukeskuksista. Busseissa lipun voi yleensä ostaa myös kuskilta, ja kätevä tapa on tilata lippu suoraan matkapuhelimeen.

Frankfurtin U-Bahn-metrossa toimii yhdeksän linjaa, ja metro onkin kätevä tapa seikkailla koko kaupungin alueella. Matkailijalle kätevää on hankkia esimerkiksi 24 tunnin lippu, jolla joukkoliikennevälineitä saa käyttää niin paljon kuin haluaa. Lipun hinta riippuu mukaan otettavista vyöhykkeistä. Kertalippu keskustan sisällä liikkuessa maksaa noin 2,80 euroa. [Tarkistettu 21.6.2017] Kaupungissa myös pyöräily on hyvä vaihtoehto, ja kaupunkikierroksen voi tehdä vaikkapa pyörätaksin kyydissä.


Tarvitaanko Frankfurtiin passi?

Saksa kuuluu Suomen tavoin EU- ja Schengen-alueeseen, joten passia ei ole välttämätöntä ottaa mukaan Frankfurtin matkalle. Lentomatkoilla on kuitenkin suositeltavaa pitää mukana joko voimassa olevaa passia tai virallista henkilökorttia, sillä henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan tarpeen tullen lentokentillä ja kohdekaupungissa. Monissa Schengen-alueeseen kuuluvissa EU-maissa maassa asuvien tai oleskelevien on esimerkiksi poliisin pyynnöstä esitettävä virallinen henkilötodistus. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusasiakirjaksi kansainvälisillä lennoilla. Passi tai henkilökortti kannattaa skannata varmuuden vuoksi talteen omaan sähköpostiin. Berliinissä toimii Suomen suurlähetystö, joka auttaa suomalaismatkailijoita vakavissa ongelmatilanteissa. Sen yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finnland.de/. Frankfurtissa puolestaan sijaitsee Suomen kunniakonsulaatti, jonka yhteystiedot löytyvät nekin suurlähetystön sivujen kautta. Saksaan liittyviä matkustustiedotteita voi seurata ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/. Sivuille voi myös aina ulkomaille matkustettaessa tehdä matkustusilmoituksen.


Vinkkejä Frankfurtiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Frankfurtiin?

Vältä suosituimpia matkustuskuukausia (joulu- ja heinäkuu), ja vertaa hintoja eri viikonpäivien välillä.

Kiinnostavatko Frankfurtin nähtävyydet?

Ihastu Frankfurtin pilvenpiirtäjiin, Main-joen maisemiin ja historiallisiin rakennuksiin sekä kirkkoihin.

Mitä mukaan matkalle Frankfurtiin?

Muista pakata vaatteet vuodenajan mukaan, muuten kaupungista saa kaiken tarpeellisen.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Frankfurtissa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Frankfurtissa turvallista?

Frankfurt on turvallinen matkailukaupunki, mutta varo taskuvarkaita. Eurooppalainen sairaanhoitokortti kannattaa ottaa mukaan sairastapauksen varalta.

Voiko Frankfurtissa juoda kraanavettä?

Hanavettä on turvallista juoda.

Tippi ja juomarahakäytännöt Frankfurtissa?

Pienen tipin jättäminen on kohteliasta.

Millainen on Frankfurtin hintataso?

Matkailijoille suunnattujen palvelujen, esimerkiksi ravintoloiden, hinnat ovat samaa tasoa tai hieman edullisemmat kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Saksa?

Aikaero on -1 tunti.

Mikä on etäisyys Helsinki-Frankfurt?

Välimatka on teitä pitkin noin 2100 kilometriä.


Lennot Eurooppa Saksa Frankfurt
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka