Halvat lennot Frankfurt

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 28/5
la 4/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Frankfurt

Yhteenveto Frankfurt lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

37 €

Halvin meno-paluulennon hinta

91 €

Nopein lentoaika

2t 40m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Frankfurt kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 37 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Frankfurt–Hahnin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Frankfurt kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 91 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Frankfurt–Hahnin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Frankfurt kohteesta Suomi kestää 2t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Frankfurt).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Frankfurt mukaan lukien Finnair, airBaltic ja Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Frankfurt lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Frankfurt lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Frankfurt lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Frankfurt

Helsinki (HEL) - Frankfurt lentokenttä (FRA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Frankfurt kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Frankfurt, jolloin hinta on keskimääräinen 211 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ FRANKFURTelokuu17% halvempielokuu aikana Helsinki - Frankfurt lennot maksavat keskimäärin vain 176 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE FRANKFURT KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu13% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Frankfurt lentojen keskimääräinen hinta on 239 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN FRANKFURT KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu257% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Frankfurt kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Frankfurt?

Pilvenpiirtäjien kaupunki Frankfurt on kiehtova kaupunkikohde ympäri vuoden. Keskieurooppalainen kaupunki on talvisin säätilaltaan vaihteleva, mutta halvat lennot Frankfurtiin kannattaa varata tilaisuuden tullen talvellekin, sillä kaupungin tunnelma vie mennessään harmainakin päivinä. Pelkät lennot voi saada kaikille vuodenajoille edullisesti lentotarjouksia seuraamalla.

Milloin on sitten paras aika matkustaa Frankfurtiin? Matkat Frankfurtiin ovat suosittuja niin kesälomasesongin aikaan (etenkin heinäkuisin) kuin joulunakin. Kesäisin sää hellii lomalaisia, jouluisin puolestaan Saksan idyllinen joulutunnelma vie mennessään. Näinä kuukausina lennot ja majoitus ovat kuitenkin kalleimmillaan. Jos etsit matalan budjetin matkaa, suosi lomasesonkien ulkopuolisia aikoja ja hanki halvat lennot Frankfurtiin esimerkiksi tammi- tai marraskuulle, jolloin myös hotellin ja muut palvelut vuokra-autosta alkaen voi saada halvalla.

Jos mietit, milloin halvat lennot Frankfurtiin on varattava, muista että lennot kaupunkiin saa yleensä parhaaseen hintaan noin 60 päivää ennen matkaa. Vertaa lentoja paitsi eri viikkojen, myös viikonpäivien välillä.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Frankfurt kaupungista Bryssel oli 29 €. Tämä on 86 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Frankfurt. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Frankfurt omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Frankfurt kohteeseen Suomi on elokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 176 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Frankfurt elokuu aikana, kannattaa sinun odottaa maaliskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 196 €.

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Frankfurt noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 211 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Frankfurt kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 91 € momondossa.

Mannheim City lentokenttä, Frankfurt–Hahnin lentoasema lentokenttä, Kölnin–Bonnin lentoasema lentokenttä, Saarbrücken Ensheim lentokenttä tai Karlsruhen–Baden-Badenin lentoasema lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Frankfurt.

Keskimääräinen hinta on 122 € henkilöä kohti ja Frankfurt–Hahnin lentoasema lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Frankfurt. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.

Kyllä, voit varata lennon kentälle Frankfurt jos haluat matkustaa Bergen-Enkheim naapurustoon. Se on kaupunkia Frankfurt lähinnä oleva lentokenttä (etäisyys: 20,0 km).momondosta löytyneet halvat lennot: Frankfurt

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Frankfurt
Ryanair
2. kesäkuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 40m
1 välilasku
HHN09:45Frankfurt–Hahnin lentoasema
9. kesäkuuta
HHN17:30Frankfurt–Hahnin lentoasema
24t 10m
1 välilasku
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
22. kesäkuuta
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 15m
2 välilaskua
HHN12:50Frankfurt–Hahnin lentoasema
24. kesäkuuta
HHN09:10Frankfurt–Hahnin lentoasema
8t 05m
1 välilasku
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
22. kesäkuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 05m
1 välilasku
HHN12:50Frankfurt–Hahnin lentoasema
24. kesäkuuta
HHN09:10Frankfurt–Hahnin lentoasema
8t 05m
1 välilasku
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
1. heinäkuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 55m
1 välilasku
HHN12:35Frankfurt–Hahnin lentoasema
3. heinäkuuta
HHN11:55Frankfurt–Hahnin lentoasema
30t 05m
2 välilaskua
HEL18:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
1. heinäkuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 55m
1 välilasku
HHN12:35Frankfurt–Hahnin lentoasema
3. heinäkuuta
HHN11:55Frankfurt–Hahnin lentoasema
30t 05m
2 välilaskua
HEL18:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
22. kesäkuuta
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 15m
2 välilaskua
HHN12:50Frankfurt–Hahnin lentoasema
24. kesäkuuta
HHN18:55Frankfurt–Hahnin lentoasema
20t 45m
2 välilaskua
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Frankfurt

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Frankfurt, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja Ryanair
Ryanair
23. kesäkuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 40m
1 välilasku
HHN09:45Frankfurt–Hahnin lentoasema
Ryanair
16. heinäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 05m
1 välilasku
HHN12:30Frankfurt–Hahnin lentoasema
Ryanair
3. kesäkuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 55m
1 välilasku
HHN12:35Frankfurt–Hahnin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Frankfurt?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Frankfurt

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Frankfurt?

Lufthansa on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Frankfurt. Finnair, airBaltic ja Scandinavian Airlines ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Frankfurt kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Frankfurt, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Frankfurt

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Frankfurt
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 115 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja
LufthansaHintaalk. 111 €1. luokkaArvostelut
7,3
Etsi Lufthansa lentoja

   Frankfurt ja lähiympäristö: lentokentät

   Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Frankfurt lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

   Miten päästä lentokentälle Frankfurt keskustaan

   Lennot Frankfurtiin saapuvat joko Frankfurtin lentokentälle, kaupungin läheisyyteen, tai Frankfurt-Hahnin lentoasemalle noin 120 kilometrin päähän kaupungista. Frankfurtin kenttä kuuluu Saksan suurimpiin, ja kentältä on hyvät yhteydet keskustaan esimerkiksi junalla. Kaukaisempaa Frankfurt-Hahnia suosivat esimerkiksi low cost -lentoyhtiöt, ja kätevimmin ja edullisimmin kentältä Frankfurtiin pääsee bussilla.


   Frankfurt: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Frankfurt
   Helsinki - Frankfurt reitin lennot
   Lyhyin lentoaika5t 40m
   Halvin hinta91 €
   Tampere - Frankfurt reitin lennot
   Lyhyin lentoaika2t 35m
   Halvin hinta169 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Frankfurt

   Frankfurt on Saksassa keskeinen liike-elämän kaupunki, ja kaupungin business-elämän tuhansia työntekijöitä palvelemaan on luotu hyvä julkisen liikenteen verkosto, joka rakentuu bussien, metron ja paikallis- sekä seutuliikenteen junien varaan. Kaupungin julkisesta liikenteestä vastaa RMV (Rhein-Main-Verkehrsverbund), ja lippuja joukkoliikennevälineisiin saa esimerkiksi RMV:n lippuautomaateista ja palvelukeskuksista. Busseissa lipun voi yleensä ostaa myös kuskilta, ja kätevä tapa on tilata lippu suoraan matkapuhelimeen.

   Frankfurtin U-Bahn-metrossa toimii yhdeksän linjaa, ja metro onkin kätevä tapa seikkailla koko kaupungin alueella. Matkailijalle kätevää on hankkia esimerkiksi 24 tunnin lippu, jolla joukkoliikennevälineitä saa käyttää niin paljon kuin haluaa. Lipun hinta riippuu mukaan otettavista vyöhykkeistä. Kertalippu keskustan sisällä liikkuessa maksaa noin 2,80 euroa. Kaupungissa myös pyöräily on hyvä vaihtoehto, ja kaupunkikierroksen voi tehdä vaikkapa pyörätaksin kyydissä.


   Kohteen Frankfurt viisumivaatimukset

   Saksa kuuluu Suomen tavoin EU- ja Schengen-alueeseen, joten passia ei ole välttämätöntä ottaa mukaan Frankfurtin matkalle. Lentomatkoilla on kuitenkin suositeltavaa pitää mukana joko voimassa olevaa passia tai virallista henkilökorttia, sillä henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan tarpeen tullen lentokentillä ja kohdekaupungissa. Monissa Schengen-alueeseen kuuluvissa EU-maissa maassa asuvien tai oleskelevien on esimerkiksi poliisin pyynnöstä esitettävä virallinen henkilötodistus. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusasiakirjaksi kansainvälisillä lennoilla. Passi tai henkilökortti kannattaa skannata varmuuden vuoksi talteen omaan sähköpostiin. Berliinissä toimii Suomen suurlähetystö, joka auttaa suomalaismatkailijoita vakavissa ongelmatilanteissa. Sen yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finnland.de/. Frankfurtissa puolestaan sijaitsee Suomen kunniakonsulaatti, jonka yhteystiedot löytyvät nekin suurlähetystön sivujen kautta. Saksaan liittyviä matkustustiedotteita voi seurata ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/. Sivuille voi myös aina ulkomaille matkustettaessa tehdä matkustusilmoituksen.


   Aloita matkan suunnittelu - Frankfurt


   Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Frankfurt

   Vältä suosituimpia matkustuskuukausia (joulu- ja heinäkuu), ja vertaa hintoja eri viikonpäivien välillä.

   Ihastu Frankfurtin pilvenpiirtäjiin, Main-joen maisemiin ja historiallisiin rakennuksiin sekä kirkkoihin.

   Muista pakata vaatteet vuodenajan mukaan, muuten kaupungista saa kaiken tarpeellisen.

   Frankfurt on turvallinen matkailukaupunki, mutta varo taskuvarkaita. Eurooppalainen sairaanhoitokortti kannattaa ottaa mukaan sairastapauksen varalta.

   Hanavettä on turvallista juoda.

   Pienen tipin jättäminen on kohteliasta.

   Matkailijoille suunnattujen palvelujen, esimerkiksi ravintoloiden, hinnat ovat samaa tasoa tai hieman edullisemmat kuin Suomessa.

   Aikaero on -1 tunti.

   Välimatka on teitä pitkin noin 2100 kilometriä.


   Miksi käyttää momondo?

   Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Frankfurt.

   Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Frankfurt ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

   momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Frankfurt. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

   Totta kai.momondo seuraa Frankfurt lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.