Halvat lennot Edinburgh

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Edinburgh

Yhteenveto Edinburgh lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

25 €

Halvin meno-paluulennon hinta

99 €

Nopein lentoaika

13t 35m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Edinburgh kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 25 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Edinburghin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Edinburgh kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 99 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Edinburghin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Edinburgh kohteesta Suomi kestää 13t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Edinburghin lentoasema).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Edinburgh mukaan lukien Lufthansa ja Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Edinburgh lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Edinburgh lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Edinburgh

HALVIN REITTI Helsinki - Edinburgh

Helsinki (HEL) - Edinburgh (EDI)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Edinburgh kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Edinburghin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 232 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ EDINBURGHmaaliskuu20% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Edinburgh lennot maksavat keskimäärin vain 186 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE EDINBURGH KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu17% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Edinburgh lentojen keskimääräinen hinta on 272 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN EDINBURGH KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu278% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Edinburgh kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Edinburgh?

Halvat lennot Edinburghiin on helppo napata lentotarjousten avulla lähes mille kuukaudelle tahansa. Mikäli mietit, milloin on paras aika matkustaa Edinburghiin, varsinkin budjettimatkailijan kannattaa hankkia lentoliput Edinburghiin esimerkiksi syyskuussa tai marraskuussa, jolloin hinnat ovat edulliset. Halvimmat lennot ja hotellit saa lomakausien ulkopuolelle.

Säiden puolesta otollisin ajankohta hankkia matkat Edinburghiin on kevät tai kesä, jolloin lämmin aurinko tuo valoa historialliseen kaupunkiin. Sää on Edinburghissa esimerkiksi heinäkuisin parhaimmillaan, mutta samalla myös lentojen ja majoitusten hinnat ovat korkeimmillaan. Myös joulukuisin lennot ovat hieman normaalia kalliimpia.

Pohtiessa, milloin halvat lennot Edinburghiin kannattaa ostaa, muista, että taloudellisesti paras aika on 60 päivää ennen matkaa. Ajoissa varattuna myös hotellit ja esimerkiksi vuokra-autot tulevat halvemmiksi. Pelkät lennot voi tosin saada esimerkiksi tarjouskampanjan kautta myöhemminkin.

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Edinburgh on 32 € per henkilö kaupungista Krakova, mikä on 85 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Edinburgh. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Edinburgh omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Edinburgh kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 186 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Edinburgh kohteesta Suomi marraskuu ajanjaksolle. marraskuu aikana lennot kaupunkiin Edinburgh ovat vielä keskimäärin 205 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Edinburgh noin 52 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 232 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Edinburgh kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 99 € momondossa.

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Edinburgh on tiistai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 208 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Kallein päivä lentää kaupunkiin Edinburgh on keskiviikko, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 263 €.

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Edinburgh on illalla. Lennot reitille Suomi - Edinburgh voi maksaa jopa niin vähän kuin 160 €. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 265 €.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Edinburgh on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Edinburgh harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Dundee lentokenttä (57 km kaupungin Edinburgh keskustasta), Glasgow’n kansainvälinen lentoasema lentokenttä (78 km kaupungin Edinburgh keskustasta), Glasgow Prestwickin lentoasema lentokenttä (101 km kaupungin Edinburgh keskustasta), Carlisle Lake District lentokenttä (115 km kaupungin Edinburgh keskustasta) tai Newcastle upon Tyne Newcastlen lentoasema lentokenttä (139 km kaupungin Edinburgh keskustasta).

Keskimääräinen hinta on 176 € henkilöä kohti ja Newcastle upon Tyne Newcastlen lentoasema lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Edinburgh. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.momondosta löytyneet halvat lennot: Edinburgh

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Edinburgh
Ryanair
7. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 20m
1 välilasku
EDI14:30Edinburghin lentoasema
10. kesäkuuta
EDI09:40Edinburghin lentoasema
8t 05m
1 välilasku
HEL17:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
9. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 55m
1 välilasku
EDI21:25Edinburghin lentoasema
16. kesäkuuta
EDI03:15Edinburghin lentoasema
5t 30m
1 välilasku
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
5. kesäkuuta
HEL10:20Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 35m
2 välilaskua
EDI22:55Edinburghin lentoasema
12. kesäkuuta
EDI14:20Edinburghin lentoasema
11t 45m
1 välilasku
HEL02:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
7. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 30m
2 välilaskua
EDI20:40Edinburghin lentoasema
10. kesäkuuta
EDI09:40Edinburghin lentoasema
8t 05m
1 välilasku
HEL17:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
23. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 55m
1 välilasku
EDI21:25Edinburghin lentoasema
26. kesäkuuta
EDI03:00Edinburghin lentoasema
38t 00m
2 välilaskua
HEL17:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
5. kesäkuuta
HEL12:10Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 55m
1 välilasku
EDI22:05Edinburghin lentoasema
12. kesäkuuta
EDI14:20Edinburghin lentoasema
11t 45m
1 välilasku
HEL02:05Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Edinburgh

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Edinburgh, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
25. kesäkuuta
HEL17:05Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 35m
1 välilasku
EDI08:40Edinburghin lentoasema
Ryanair
30. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 55m
1 välilasku
EDI21:25Edinburghin lentoasema
Ryanair
24. kesäkuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 00m
2 välilaskua
EDI13:40Edinburghin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Edinburgh?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Edinburgh

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Edinburgh?

Kohteeseen Edinburgh kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Finnair, KLM, Lufthansa ja Norwegian. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Edinburgh rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Air France lennot kohteeseen Edinburgh

Air France liikennöi noin 5 lentoa kohteeseen Edinburgh normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema parhaan meno-paluumatkan Air France tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 143 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Edinburgh). Käyttäjät ovat arvioineet Air France 7,8/10 141 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

KLM lennot kohteeseen Edinburgh

145 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty KLM meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Edinburgh. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. KLM lentoyhtiöllä on 23 lentoa kohteeseen Edinburgh useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 121 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön KLM keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,8/10.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Edinburgh

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Edinburgh
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 160 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja

   Edinburgh ja lähiympäristö: lentokentät

   Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Edinburgh lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

   Lennot Helsingistä Edinburghiin laskeutuvat Edinburghin kansainväliselle lentoasemalle, josta on hyvät joukkoliikenneyhteydet paitsi kaupungin keskustaan, myös eri puolille Skotlantia. Keskustaan pääsee kätevimmin Airlink 100 -lentokenttäbussilla tai raitiovaunulla, mutta jos aikomuksena on jatkaa matkaa Edinburghista junalla, kannattaa kulkuvälineeksi valita juna. Juna kulkee 13 minuutissa Edinburgh Park -juna-asemalle, josta on mahdollisuus ottaa jatkoyhteys eri suuntiin. Jos haluat mieluiten tilata taksin keskustaan, taksimatka kestää noin 20 minuuttia ja maksaa noin 20 puntaa.


   Edinburgh: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Edinburgh
   Helsinki - Edinburgh reitin lennot
   Lyhyin lentoaika2t 50m
   Halvin hinta111 €
   Tampere - Edinburgh reitin lennot
   Lyhyin lentoaika9t 10m
   Halvin hinta270 €
   Jyväskylä - Edinburgh reitin lennot
   Lyhyin lentoaika11t 35m
   Halvin hinta545 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Edinburgh

   Jalankulkijoille ja pyöräilijöille Edinburghin keskustan mäkinen maasto on melko haastavaa, mutta innokkaimmat pyöräilyharrastajat voivat saada paljon irti varsinkin kaupunkia ympäröivistä jylhistä maaseutualueista, jotka ovat kuin luotuja pyöräretkiä ja patikointia varten. Pyörien vuokrat ovat noin 20–25 puntaa per päivä.

   Edinburghin kaupunkialueella kätevintä on yleensä hypätä bussiin tai raitiovaunuun, riippuen mihin päin kaupunkia suuntaat. Kaupungin alueella liikennöivät useat bussiyhtiöt, muun muassa First in Scotland East ja Lothian Buses. Lisäksi monet muut bussiyhtiöt kulkevat kaupungista sitä ympäröiville alueille ja muualle Skotlantiin. Lothian Busesin ja First in Scotlandin normaali kertalippu (single ticket) maksaa noin 1,60 puntaa. Erilaisten päivälippujen hinta vaihtelee sen mukaan, kuinka monta vyöhykettä niihin otetaan mukaan. Esimerkiksi yhden vyöhykkeen päivälippu maksaa noin 5,80 puntaa.


   Kohteen Edinburgh viisumivaatimukset

   Matkustaessaan Iso-Britannian saarelle Suomen kansalaisilta vaaditaan aina voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Iso-Britannia ei kuulu Schengen-alueeseen, joten jokaisen matkustajan henkilöllisyys tarkastetaan yleensä lentokentillä matkustajan kansalaisuudesta riippumatta. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusasiakirjaksi. Oma matkustusasiakirja eli passi tai henkilökortti kannattaa skannata ja lähettää talteen omaan sähköpostiin siltä varalta, että alkuperäinen asiakirja jostain syystä katoaa matkan aikana. Iso-Britannia on EU-maa, mutta maan kansalaiset ovat äänestäneet EU-alueesta eroamisen puolesta. Prosessi kuitenkin vie aikaa, eikä se vaikuta muiden EU-kansalaisten maahan matkustamiseen toistaiseksi. Aiheeseen liittyviä, matkustajia koskettavia tiedotteita sekä muuta ajankohtaista tietoa Iso-Britanniasta löytyy Suomen Lontoon-suurlähetystön nettisivulta osoitteesta http://www.finemb.org.uk/. Sivulta saat myös Suomen Lontoon-suurlähetystön yhteystiedot sekä Suomen Edinburghin kunniakonsulaatin yhteystiedot. Ulkoasiainministeriön nettisivuilta http://formin.finland.fi/ voi myös seurata Iso-Britanniaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita.


   Aloita matkan suunnittelu - Edinburgh


   Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Edinburgh

   Halvat lennot Edinburghiin voi saada milloin tahansa nappaamalla hyvän lentotarjouksen. Suosi myös talven, esimerkiksi marraskuun, lentoja.

   Calton Hillin kukkula näköalapaikkoineen, Skotlannin kansallismuseo ja Edinburghia ympäröivät upeat patikointipolut kuuluvat alueen vetonauloihin.

   Varaudu sateisiin etenkin syksyisin ja talvisin.

   Edinburgh on turvallinen matkailukaupunki, noudata normaalia varovaisuutta. Ota sairastapauksia varten mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

   Kraanavesi on juomakelpoista.

   Jos lasku ei sisällä tarjoilupalkkiota, on hyvien tapojen mukaista jättää tippi.

   Matkailijoille suunnatut palvelut, esimerkiksi ravintolat, ovat hinnoiltaan noin Suomen tasolla.

   Iso-Britannian aika on kaksi tuntia Suomen aikaa jäljessä.

   Teitä pitkin välimatka on noin 3 000 kilometriä.

   Iso-Britanniassa on käytössä punta. Käteistä voit vaihtaa Edinburghissa monissa rahanvaihtopisteissä.


   Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

   Eikö sittenkään Edinburgh? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

   Miksi käyttää momondo?

   Lentojen löytäminen kohteeseen Edinburgh on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Edinburgh.

   momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Edinburgh, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

   momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Edinburgh. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

   Totta kai.momondo seuraa Edinburgh lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.