Halvat lennot Edinburgh

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Edinburgh (EDI)
pe 25.6.
pe 2.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Edinburgh lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Edinburgh lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Edinburgh

HALVIN REITTI Helsinki - Edinburgh

Helsinki (HEL) - Edinburgh (EDI)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Edinburgh kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Edinburghin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 207 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ EDINBURGHmaaliskuu20% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Edinburgh lennot maksavat keskimäärin vain 166 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE EDINBURGH KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu17% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Edinburgh lentojen keskimääräinen hinta on 243 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN EDINBURGH KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu278% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Edinburgh kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Edinburghiin?

Halvat lennot Edinburghiin on helppo napata lentotarjousten avulla lähes mille kuukaudelle tahansa. Mikäli mietit, milloin on paras aika matkustaa Edinburghiin, varsinkin budjettimatkailijan kannattaa hankkia lentoliput Edinburghiin esimerkiksi syyskuussa tai marraskuussa, jolloin hinnat ovat edulliset. Halvimmat lennot ja hotellit saa lomakausien ulkopuolelle.

Säiden puolesta otollisin ajankohta hankkia matkat Edinburghiin on kevät tai kesä, jolloin lämmin aurinko tuo valoa historialliseen kaupunkiin. Sää on Edinburghissa esimerkiksi heinäkuisin parhaimmillaan, mutta samalla myös lentojen ja majoitusten hinnat ovat korkeimmillaan. Myös joulukuisin lennot ovat hieman normaalia kalliimpia.

Pohtiessa, milloin halvat lennot Edinburghiin kannattaa ostaa, muista, että taloudellisesti paras aika on 60 päivää ennen matkaa. Ajoissa varattuna myös hotellit ja esimerkiksi vuokra-autot tulevat halvemmiksi. Pelkät lennot voi tosin saada esimerkiksi tarjouskampanjan kautta myöhemminkin.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Edinburgh?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Edinburgh on 29 € per henkilö kaupungista Tukholma, mikä on 88 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Edinburgh. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Edinburgh omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Edinburgh?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Edinburgh kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 166 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Edinburgh kohteesta Suomi marraskuu ajanjaksolle. marraskuu aikana lennot kaupunkiin Edinburgh ovat vielä keskimäärin 183 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Edinburgh?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Edinburgh noin 52 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 207 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Edinburgh kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 142 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Edinburgh?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Edinburgh on tiistai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 200 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Kallein päivä lentää kaupunkiin Edinburgh on sunnuntai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 230 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Edinburgh?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Edinburgh on illalla. Lennot reitille Suomi - Edinburgh voi maksaa jopa niin vähän kuin 173 €. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 227 €.

Löytyykö kaupungin Edinburgh lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Edinburgh on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Edinburgh harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Dundee lentokenttä (57 km kaupungin Edinburgh keskustasta), Glasgow’n kansainvälinen lentoasema lentokenttä (78 km kaupungin Edinburgh keskustasta), Glasgow Prestwickin lentoasema lentokenttä (101 km kaupungin Edinburgh keskustasta), Carlisle Lake District lentokenttä (115 km kaupungin Edinburgh keskustasta) tai Newcastle upon Tyne Newcastlen lentoasema lentokenttä (139 km kaupungin Edinburgh keskustasta).

Voiko kaupunkiin Edinburgh lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 216 € henkilöä kohti ja Newcastle upon Tyne Newcastlen lentoasema lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Edinburgh. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Edinburghin lentoasema

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Edinburghin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. marraskuuta
HEL12:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 25m
1 välilasku
EDI17:20Edinburghin lentoasema
9. marraskuuta
EDI04:50Edinburghin lentoasema
2t 40m
HEL07:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
5. marraskuuta
HEL14:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 55m
1 välilasku
EDI20:05Edinburghin lentoasema
7. marraskuuta
EDI12:00Edinburghin lentoasema
4t 55m
1 välilasku
HEL16:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
4. marraskuuta
HEL03:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 30m
1 välilasku
EDI09:50Edinburghin lentoasema
5. marraskuuta
EDI14:05Edinburghin lentoasema
5t 00m
1 välilasku
HEL19:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. marraskuuta
HEL13:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 35m
2 välilaskua
EDI20:40Edinburghin lentoasema
9. marraskuuta
EDI12:20Edinburghin lentoasema
4t 55m
1 välilasku
HEL17:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
5. marraskuuta
HEL03:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 40m
2 välilaskua
EDI13:00Edinburghin lentoasema
10. marraskuuta
EDI13:05Edinburghin lentoasema
5t 00m
1 välilasku
HEL18:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
5. marraskuuta
HEL02:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 25m
1 välilasku
EDI08:50Edinburghin lentoasema
10. marraskuuta
EDI01:05Edinburghin lentoasema
8t 20m
1 välilasku
HEL09:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Edinburghin lentoasema

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Edinburgh, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä airBaltic
Finnair
3. heinäkuuta
HEL12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 40m
EDI15:15Edinburghin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. heinäkuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 00m
2 välilaskua
EDI11:35Edinburghin lentoasema
airBaltic
2. heinäkuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 15m
1 välilasku
EDI14:50Edinburghin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Edinburghiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Edinburgh

Suorat lennot Edinburghiin lentää Helsingistä kotimainen lentoyhtiö Finnair. Lentoja on tarjolla noin viisi viikossa, ja lentoaika on noin 2 tuntia 40 minuuttia. Halvat lennot kaupunkiin voi saada myös vaihtokenttien kautta. Vaihdollisia, edullisia lentoja Helsingistä Edinburghiin tarjoavat muun muassa alankomaalainen KLM, skandinaavinen SAS, saksalainen Lufthansa ja brittiläinen British Airways. Vaihdollisilla lennoilla lentoaika Helsingistä Edinburghiin on minimissään 4 tuntia 15 minuuttia, mutta halvat hinnat voivat tehdä kiertoreitistä vaivan arvoisen. Pääkaupunkiseudulta Edinburghiin lähtevät lennot starttaavat aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta.


Miten pääsen lentokentältä Edinburghin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Edinburgh lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lennot Helsingistä Edinburghiin laskeutuvat Edinburghin kansainväliselle lentoasemalle, josta on hyvät joukkoliikenneyhteydet paitsi kaupungin keskustaan, myös eri puolille Skotlantia. Keskustaan pääsee kätevimmin Airlink 100 -lentokenttäbussilla tai raitiovaunulla, mutta jos aikomuksena on jatkaa matkaa Edinburghista junalla, kannattaa kulkuvälineeksi valita juna. Juna kulkee 13 minuutissa Edinburgh Park -juna-asemalle, josta on mahdollisuus ottaa jatkoyhteys eri suuntiin. Jos haluat mieluiten tilata taksin keskustaan, taksimatka kestää noin 20 minuuttia ja maksaa noin 20 puntaa. [Tarkistettu 24.6.2017]


Suositut lentoreitit Edinburgh

Etsityimmät lennot Edinburgh sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Edinburgh reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 40m
Halvin hinta
144 €
Tampere - Edinburgh reitin lennot
Lyhyin lentoaika
18t 25m
Halvin hinta
406 €
Jyväskylä - Edinburgh reitin lennot
Lyhyin lentoaika
11t 35m
Halvin hinta
486 €

Liikkuminen Edinburghissa?

Jalankulkijoille ja pyöräilijöille Edinburghin keskustan mäkinen maasto on melko haastavaa, mutta innokkaimmat pyöräilyharrastajat voivat saada paljon irti varsinkin kaupunkia ympäröivistä jylhistä maaseutualueista, jotka ovat kuin luotuja pyöräretkiä ja patikointia varten. Pyörien vuokrat ovat noin 20–25 puntaa per päivä. [Tarkistettu 24.6.2017]

Edinburghin kaupunkialueella kätevintä on yleensä hypätä bussiin tai raitiovaunuun, riippuen mihin päin kaupunkia suuntaat. Kaupungin alueella liikennöivät useat bussiyhtiöt, muun muassa First in Scotland East ja Lothian Buses. Lisäksi monet muut bussiyhtiöt kulkevat kaupungista sitä ympäröiville alueille ja muualle Skotlantiin. Lothian Busesin ja First in Scotlandin normaali kertalippu (single ticket) maksaa noin 1,60 puntaa. Erilaisten päivälippujen hinta vaihtelee sen mukaan, kuinka monta vyöhykettä niihin otetaan mukaan. Esimerkiksi yhden vyöhykkeen päivälippu maksaa noin 5,80 puntaa. [Tarkistettu 24.6.2017]


Tarvitaanko Edinburghiin passi?

Matkustaessaan Iso-Britannian saarelle Suomen kansalaisilta vaaditaan aina voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Iso-Britannia ei kuulu Schengen-alueeseen, joten jokaisen matkustajan henkilöllisyys tarkastetaan yleensä lentokentillä matkustajan kansalaisuudesta riippumatta. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusasiakirjaksi. Oma matkustusasiakirja eli passi tai henkilökortti kannattaa skannata ja lähettää talteen omaan sähköpostiin siltä varalta, että alkuperäinen asiakirja jostain syystä katoaa matkan aikana. Iso-Britannia on EU-maa, mutta maan kansalaiset ovat äänestäneet EU-alueesta eroamisen puolesta. Prosessi kuitenkin vie aikaa, eikä se vaikuta muiden EU-kansalaisten maahan matkustamiseen toistaiseksi. Aiheeseen liittyviä, matkustajia koskettavia tiedotteita sekä muuta ajankohtaista tietoa Iso-Britanniasta löytyy Suomen Lontoon-suurlähetystön nettisivulta osoitteesta http://www.finemb.org.uk/. Sivulta saat myös Suomen Lontoon-suurlähetystön yhteystiedot sekä Suomen Edinburghin kunniakonsulaatin yhteystiedot. Ulkoasiainministeriön nettisivuilta http://formin.finland.fi/ voi myös seurata Iso-Britanniaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita.


Vinkkejä Edinburghiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Edinburghiin?

Halvat lennot Edinburghiin voi saada milloin tahansa nappaamalla hyvän lentotarjouksen. Suosi myös talven, esimerkiksi marraskuun, lentoja.

Kiinnostavatko Edinburghin nähtävyydet?

Calton Hillin kukkula näköalapaikkoineen, Skotlannin kansallismuseo ja Edinburghia ympäröivät upeat patikointipolut kuuluvat alueen vetonauloihin.

Mitä mukaan matkalle Edinburghiin?

Varaudu sateisiin etenkin syksyisin ja talvisin.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Edinburghissa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Edinburghissa turvallista?

Edinburgh on turvallinen matkailukaupunki, noudata normaalia varovaisuutta. Ota sairastapauksia varten mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Edinburghissa juoda kraanavettä?

Kraanavesi on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Edinburghissa?

Jos lasku ei sisällä tarjoilupalkkiota, on hyvien tapojen mukaista jättää tippi.

Millainen on Edinburghin hintataso?

Matkailijoille suunnatut palvelut, esimerkiksi ravintolat, ovat hinnoiltaan noin Suomen tasolla.

Mikä on aikaero Suomi-Iso-Britannia?

Iso-Britannian aika on kaksi tuntia Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Edinburgh?

Teitä pitkin välimatka on noin 3 000 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Edinburghissa?

Iso-Britanniassa on käytössä punta. Käteistä voit vaihtaa Edinburghissa monissa rahanvaihtopisteissä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka