Varaa lentoja Juneyao Airlines lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 6/2
ma 13/2

Tietoa kohteesta Juneyao Airlines

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Juneyao Airlines suosituista reiteistä

Halvin reitti

25 €

Suosituin reitti

PVG lento kohteeseen HKG

Lyhin lento

1t 30m

Pisin lento

4t 40m
Halvin Juneyao Airlines lentämä reitti on Shanghai Pu Dong - Chongqing Jiangbei Intl hintaan 25 €
Lento kohteesta Shanghai Pu Dong kohteeseen Hongkong Hong Kong Intl on tällä hetkellä suosituin Juneyao Airlines reitti
Nopein Juneyao Airlines lentoreitti on Shanghai (PVG) - Qingdao (TAO) ja sen kesto on 1t 30m
Pisin Juneyao Airlines lentämä reitti on Shanghai (PVG) - Changchun (CGQ) ja se kestää 4t 40m

Menopaluu Juneyao Airlines lentotarjoukset

Vertaile momondon käyttäjien äskettäin löytämiä ​kansainvälisiä ja kotimaan Juneyao Airlines lentotarjouksia menopaluulennoille
Juneyao Airlines
17. toukokuuta
HEL15:10Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 20m
CGO00:30Zhengzhou
23. toukokuuta
CGO21:55Zhengzhou
8t 15m
HEL06:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Juneyao Airlines
7. toukokuuta
HEL12:55Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 10m
PVG23:05Shanghai Pu Dong
28. toukokuuta
PVG04:55Shanghai Pu Dong
9t 15m
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Juneyao Airlines
19. toukokuuta
HEL12:55Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 10m
PVG23:05Shanghai Pu Dong
20. elokuuta
PVG04:55Shanghai Pu Dong
9t 15m
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Juneyao Airlines
2. kesäkuuta
HEL12:55Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 10m
PVG23:05Shanghai Pu Dong
2. heinäkuuta
PVG04:55Shanghai Pu Dong
9t 15m
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Juneyao Airlines
5. toukokuuta
HEL12:55Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 10m
PVG23:05Shanghai Pu Dong
11. toukokuuta
PVG21:20Shanghai Pu Dong
10t 00m
HEL07:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Juneyao Airlines
19. toukokuuta
HEL12:55Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 10m
PVG23:05Shanghai Pu Dong
16. elokuuta
PVG16:55Shanghai Pu Dong
14t 20m
HEL07:15Helsinki-Vantaan lentoasema

Yhdensuuntaiset Juneyao Airlines lentotarjoukset

Etsi ja vertaa Juneyao Airlines-lentohintoja yhdensuuntaisille kansainvälisille ja kotimaisille lennoille
Juneyao Airlines
3. toukokuuta
HEL15:10Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 20m
CGO00:30Zhengzhou
Juneyao Airlines
3. toukokuuta
HEL15:10Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 20m
CGO00:30Zhengzhou
2419 €
Etsi vastaava

Juneyao Airlines arvostelut

5,4
KohtuullinenPerustuu 31 vahvistettuun arvosteluihin
6,0Kokonaisarvosana
5,8Mukavuus
4,7Ateriat
6,1Henkilökunta
6,2Koneeseennousu
3,7Viihde


Suositut Juneyao Airlines-lentoyhtiön reitit

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat, tutustu näihin Juneyao Airlines-lentoyhtiön reitteihin.
Helsinki lento kohteeseen Shanghai
Nopein lentoaika10t 10m
Halvin hinta818 €
Shanghai lento kohteeseen Helsinki
Nopein lentoaika14t 20m
Halvin hinta948 €

Tietoja lentoyhtiöllä Juneyao Airlines lentämisestä

Juneyao Airlinesin bonusohjelma on nimeltään Juneyao Air Club ja siihen liittyminen on ilmaista. Kanta-asiakkuusjärjestelmässä kerätään kahdenlaisia pisteitä, statuspisteitä ja Juneyao Air Club -pisteitä. Jäsenyyden tasoa saa korotettua lentämällä riittävästi tietyillä lennoilla ja tietyissä matkustusluokissa, jotta saa kerättyä tarvittavan määrän statuspisteitä seuraavalle tasolle nousuun. Normaaleja klubipisteitä kerryttävät yhtä lailla Juneyao Airlines -lennot ja tietyt lippuluokat, mutta niitä saa myös yhteistyökumppanien tiettyjä palveluita käyttämällä. Yhteistyölentoyhtiöiden joukkoon kuuluvat muun muassa United Airlines ja Finnair. Pisteiden käyttökohteita voivat puolestaan olla yhteistyökumppanien palveluiden käyttö sekä tietysti Juneyao Airlines -varaukset ja esimerkiksi lennon matkustusluokan korotus. Aloitustasolta kanta-asiakasjärjestelmässä voit nousta hopea-, kulta- ja platinatasoille, joista jokaisella saatavillesi tulee lisää etuja. Jokainen taso kerryttää aiempaa enemmän klubipisteitä, ja muihin etuihin kuuluvat esimerkiksi hopeatasolla omien matkatavaroiden ja koneeseen pääsyn priorisointi, kultatasolla bisnestason lounge-tiloihin pääsy ja platinatasolla VIP-kuljetukset lentokentälle ja -kentältä. Juneyao Airlines on myös lukuisia lentoyhtiöitä käsittävän Star Alliancen jäsen, joten myös esimerkiksi Star Alliancen kultakortilla saa Juneyaon lentoja käyttäessä mukavia hyötyjä, kuten priorisoidut jonottelut turvatarkastuksiin, lähtöselvityksiin ja koneeseen nousuihin, ylimääräisiä matkatavaroita ilman lisäkuluja sekä lounge-tilojen käyttöoikeuden. Tutustu momondon sivustolla kanta-asiakasjärjestelmän etuihin.

Kun varaat Juneyao Airlines -lennot, vaikutat valitsemallasi matkustusluokalla samalla suuresti sinulle sallittuun matkatavaroiden määrään. Riippuen lippuluokasta käsimatkatavaroita saa olla yksi tai kaksi. Tämän lisäksi vauvaikäisten kanssa matkustaessa saa mukana olla ylimääräinen käsimatkatavara, jonka tulee mahtua edessä olevan istuimen alle. Ruumaan ilman lisäkuluja sallittava matkatavaramäärä vaihtelee riippuen reitistä ja matkustusluokasta. Economy-luokassa ruumaan saa yleensä yhden matkalaukun, kun taas bisnesluokassa matkustajat saavat ruumaan halutessaan isomman matkalaukun tai kaksi laukkua. Lapsilla rajat ovat samat kuin lippuluokalla normaalisti. Yleensä matkaan saa luonnollisesti myös otettua enemmän tavaroita ruumaan, mutta tällöin niistä joutuu maksamaan lisäkuluja. Lisäkuluttomia matkatavaroita saa ruumaan myös esimerkiksi Star Alliancen kultajäsenyydellä.

Juneyao Airlines -lennot sallivat reitistä riippuen kohtuullisen kokoiset eläimet, kuten koirat ja kissat, mutta asia kannattaa aina varmistaa joko ennen varausta tai välittömästi varauksen jälkeen. Eläimet sijoitetaan ruumaan ja niitä ei lasketa normaaliksi matkatavaraksi vaan niistä veloitetaan aina erikseen. Opaskoirat, jotka ilmoitetaan lennoille virallisin dokumentein ja todistuksin, ovat sallittuja myös matkustamon puolelle. Opaskoiralle ei kuitenkaan voi varata omaa paikkaa, eikä se saa tukkia käytävää. Kaikissa eläimiin liittyvissä asioissa vahvana suosituksena on tiedustella asiaa Juneyaon asiakaspalvelusta, jotta väärinymmärryksiltä ja epämieluisilta yllätyksiltä vältytään.

Kyllä, Juneyao Airlines lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 15 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Harbin, Shanghai Pu Dong ja Changchun ovat suosituimmat lentokentät, joissa Juneyao Airlines operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Juneyao Airlines strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista Juneyao Airlines lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Juneyao Airlines lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Juneyao Airlines lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Juneyao Airlines lentoyhtiölle numeroon +86 21 95520 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa global.juneyaoair.com.

Tällä hetkellä lennot kentältä Qingdao lento kohteeseen Shanghai Pu Dong 0 välilaskulla hintaan 91 € on halvin Juneyao Airlines kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Juneyao Airlines lennon, niin kentältä Shanghai Pu Dong lento kohteeseen Chongqing Jiangbei Intl lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 25 € on halvin vaihtoehto.

Lento kentältä Shanghai Pu Dong lento kohteeseen Macau on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Juneyao Airlines valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 142 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Juneyao Airlines lento on:
- Shanghai Pu Dong lento kohteeseen Macau
- 78 € per lippu
- 0 välilaskulla


Suositut kohteet, joihin Juneyao Airlines lentää

Etsi Juneyao Airlines lentoja näistä suosituista kaupungeista

Suositut kansainväliset Juneyao Airlines lennot

Haluatko lentää alueen Kiina rajojen ulkopuolelle? Varaa Juneyao Airlines kansainvälinen lento näihin suosittuihin kohteisiin

Juneyao Airlines lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Juneyao Airlines lennon tila
ke 2/1