Lennot Eurooppa Ruotsi Göteborg

Halvat lennot Göteborg

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Göteborg (GOT)
pe 25.6.
pe 2.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Göteborg lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Göteborg lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Göteborg

HALVIN REITTI Helsinki - Göteborg

Helsinki (HEL) - Göteborg (GOT)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Göteborg kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Göteborg Landvetterin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 172 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ GÖTEBORGsyyskuu9% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Göteborg lennot maksavat keskimäärin vain 157 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE GÖTEBORG KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu16% kalliimpihelmikuu aikana Helsinki - Göteborg lentojen keskimääräinen hinta on 199 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN GÖTEBORG KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu348% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Göteborg kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Göteborgiin?

Göteborg on suomalaisille läheinen ja helppo kaupunkikohde. Halvat lennot Göteborgiin kuljettavat suomalaismatkustajia kaupungin merellisiin maisemiin vuoden ympäri. Lentotarjousten avulla lentoliput Göteborgiin voi saada edullisesti mille vuodenajalle tahansa, mutta jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Göteborgiin, pidä mielessäsi erityisen halvat matkakuukaudet, maaliskuu ja syyskuu. Halvimmat lennot ja hotellit myydään aina suosituimpien lomakuukausien ulkopuolelle.

Matkat Göteborgiin ovat erityisen suosittuja kesäisin, jolloin kaupungin saaristomaisemat pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Sää on Göteborgissa kesäkuusta elokuuhun mukavan lämmin, mutta pohjoismaisittain myös vaihteleva. Hotellien ja lentojen osalta kesäaika on kalleinta matkustuskautta. Myös joulukuu on suosittu ja siksi hinnoiltaan kallis matkustuskuukausi.

Milloin halvat lennot Göteborgiin kannattaa ostaa? Yleensä lennot ja majoituksenkin saa edullisimmin ajoissa ostettuna, sopiva ostoaika Göteborgin kohdalla on noin 55 päivää ennen matkaa. Pelkät lennot voi tosin saada edullisesti myöhemminkin esimerkiksi tarjouskampanjan kautta.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Göteborg?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Göteborg on 34 € per henkilö kaupungista Lontoo, mikä on 81 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Göteborg. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Göteborg omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Göteborg?

Yleensä syyskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Göteborg. Lennot maksavat noin 157 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Göteborg kuukauden syyskuu aikana, niin lentäminen kesäkuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 162 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Göteborg?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Göteborg on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 172 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Göteborg jopa niin halpaan hintaan kuin 127 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Göteborg?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Göteborg on perjantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Göteborg perjantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 170 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Göteborg on keskiviikko, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 191 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Göteborg?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Göteborg on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Göteborg illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 172 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 184 €.

Löytyykö kaupungin Göteborg lähettyviltä muita lentokenttiä?

Trollhättan lentokenttä, Halmstad lentokenttä tai Jönköping Axamo lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Göteborg.

Voiko kaupunkiin Göteborg lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle Trollhättan lentokenttä keskimääräiseen hintaan 182 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Göteborg Landvetterin lentoasema

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Göteborg Landvetterin lentoasema
Finnair
1. lokakuuta
HEL03:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 00m
GOT05:15Göteborg Landvetterin lentoasema
4. lokakuuta
GOT16:10Göteborg Landvetterin lentoasema
2t 00m
HEL18:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
5. heinäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 00m
GOT05:30Göteborg Landvetterin lentoasema
8. heinäkuuta
GOT16:10Göteborg Landvetterin lentoasema
2t 00m
HEL18:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
1. lokakuuta
HEL12:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
1 välilasku
GOT15:50Göteborg Landvetterin lentoasema
4. lokakuuta
GOT02:35Göteborg Landvetterin lentoasema
3t 05m
1 välilasku
HEL05:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. lokakuuta
HEL14:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 00m
GOT16:35Göteborg Landvetterin lentoasema
4. lokakuuta
GOT09:00Göteborg Landvetterin lentoasema
6t 25m
1 välilasku
HEL15:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
26. marraskuuta
HEL05:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 00m
1 välilasku
GOT09:10Göteborg Landvetterin lentoasema
28. marraskuuta
GOT08:50Göteborg Landvetterin lentoasema
5t 15m
1 välilasku
HEL14:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
26. marraskuuta
HEL05:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 00m
1 välilasku
GOT09:10Göteborg Landvetterin lentoasema
28. marraskuuta
GOT08:50Göteborg Landvetterin lentoasema
9t 25m
1 välilasku
HEL18:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Göteborgiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Göteborg

Suorat lennot Göteborgiin tarjoaa suomalainen Finnair. Ruotsalaiskaupunkiin on Helsingistä noin kaksi suoraa lentoa päivässä. Suorilla lennoilla lentoaika Helsingistä Göteborgiin on noin 1 tunti 30 minuuttia. Göteborgiin on mahdollista lentää edullisesti myös vaihtokenttien kautta. Vaihdollisia lentoja Helsingistä Göteborgiin tarjoaa muun muassa skandinaavinen SAS ja norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian. Vaihdollisten lentojen lentoajat alkavat noin 2 tunnista 45 minuutista, vaihtoyhteydestä ja odotusajasta riippuen. Yleisimmin vaihdolliset lennot kulkevat Göteborgiin Tukholman kautta. Suomesta Göteborgiin lähtevät lennot ponkaisevat ilmaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lippua varatessa kannattaa kiinnittää huomiota paitsi lennon hintaan, myös lipputyyppiin ja siihen, mitä se pitää sisällään.


Miten pääsen lentokentältä Göteborgin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Göteborg lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lennot Göteborgiin laskeutuvat Landvetterin lentoasemalle, joka on Ruotsin toiseksi suurin lentoasema. Kenttä sijaitsee Härrydan kunnan alueella. Lentokentältä Göteborgin keskustaan pääsee kätevimmin Flygbuss-lentokenttäbussilla. Ota huomioon, että matkan voi maksaa ainoastaan kortilla. Edullisimmin matkan saa ennakkoon internetistä ostettuna. Taksiyhtiöillä on keskustaan kiinteät matkahinnat, joita kannattaa tiedustella etukäteen. Matkan hinta on normaalisti noin 400 kruunua. [Tarkistettu 24.6.2017]


Liikkuminen Göteborgissa?

Kauniiseen Göteborgiin on mukava tutustua kävellen, ja merenrannalla sekä saaristossa myös pyöräily on hyvä vaihtoehto. Pyörän voi ottaa mukaan myös saaristossa liikennöiviin laivoihin. Göteborgissa sama lippu käy kaikkiin julkisiin liikennevälineisiin: raitiovaunuihin, busseihin ja saaristolaivojen reittiliikenteeseen. Julkista liikennettä operoi Västtrafik. Tavallinen kertalippu maksaa 25 kruunua, ja lipun voi ostaa mistä tahansa Västtrafik-lippupisteestä. Esimerkiksi busseissa lippua ei voi ostaa suoraan kuljettajalta, saaristolaivoilla lipun voi ostaa henkilökunnalta käteisellä tai kortilla. Götäjoen jokilaivoissa lipun voi ostaa henkilökunnalta ainoastaan kortilla. Joukkoliikenteeseen voi ostaa myös 24 tai 72 tunnin lipun, jolla julkista liikennettä saa käyttää ilman rajoituksia.

Göteborgissa on myös Pohjoismaiden parhaimpiin kuuluva raitiovaunuverkosto, joka sisältää kaikkiaan 12 raitovaunulinjaa. Göteborg City Card -kortilla raitiovaunuilla, busseilla ja laivoilla saa kulkea rajoituksetta, ja korttiin kuuluu myös ilmainen sisäänpääsy museoihin ja moniin muihin suosikkikohteisiin.


Tarvitaanko Göteborgiin passi?

Pohjoismaiden välillä vallitsee henkilöiden vapaa liikkuvuus, joten suomalainen ei tarvitse edes passia Ruotsissa liikkuessaan. Lisäksi Ruotsi kuuluu Suomen tavoin Schengen-maihin, joiden väliltä on poistettu rajatarkastukset. Tästä huolimatta suomalaisenkin on Pohjoismaiden-lennoilla pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä ja kansallisuutensa tarpeen tullen virallisella henkilödokumentilla, kuten virallisella henkilökortilla. Finnairin Pohjoismaiden-lennoilla henkilödokumentiksi käy myös ajokortti. Alle 16-vuotiaalta henkilöllisyystodistusta ei vaadita, jos hän matkustaa vanhempansa seurassa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin oltava mukanaan passi, virallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti. Omasta henkilöllisyysdokumentista kannattaa Göteborgiin matkustaessa ottaa varmuuden vuoksi kopio omaan sähköpostiin. Suomalaismatkustajia auttaa vakavissa ongelmissa Tukholman-suurlähetystö, jonka yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.se. Göteborgissa toimii Suomen kunniapääkonsulaatti, jonka yhteystiedot löytyvät nekin suurlähetystön nettisivuilta.


Vinkkejä Göteborgiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Göteborgiin?

Halpoja lentoja Göteborgiin on saatavilla melko hyvin ympäri vuoden. Vertaa lentojen hintoja ja etsi parhaita tarjouksia.

Kiinnostavatko Göteborgin nähtävyydet?

Göteborgin saaristo kutsuu tutustumaan ja Lisebergin eläintarha kiinnostaa lapsiperheitä. Volvo Museum kiehtoo autojen ystäviä.

Mitä mukaan matkalle Göteborgiin?

Saat kaiken tarvittavan paikan päältä.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Göteborgissa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Göteborgissa turvallista?

Göteborg on turvallinen matkailukaupunki.

Voiko Göteborgissa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Göteborgissa?

Tippaaminen ei kuulu ruotsalaiseen kulttuuriin.

Millainen on Göteborgin hintataso?

Ruotsin hintataso on Suomen hintatasoa vastaava.

Mikä on aikaero Suomi-Ruotsi?

Ruotsi on tunnin jäljessä Suomen ajasta.

Mikä on etäisyys Helsinki-Göteborg?

Välimatka on hieman alle 950 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Göteborgissa?

Göteborgissa on hyvät mahdollisuudet vaihtaa Ruotsin kruunuja.


Lennot Eurooppa Ruotsi Göteborg
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka