Halvat lennot Göteborg

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Göteborg

Yhteenveto Göteborg lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

15 €

Halvin meno-paluulennon hinta

54 €

Nopein lentoaika

2t 00m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Göteborg kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 15 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Göteborg Landvetterin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Göteborg kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 54 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Göteborg Landvetterin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Göteborg kohteesta Suomi kestää 2t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Göteborg Landvetterin lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Göteborg mukaan lukien Finnair, airBaltic ja Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Göteborg lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Göteborg lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Göteborg

HALVIN REITTI Helsinki - Göteborg

Helsinki (HEL) - Göteborg (GOT)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Göteborg kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Göteborg Landvetterin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 192 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ GÖTEBORGsyyskuu9% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Göteborg lennot maksavat keskimäärin vain 176 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE GÖTEBORG KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu16% kalliimpihelmikuu aikana Helsinki - Göteborg lentojen keskimääräinen hinta on 224 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN GÖTEBORG KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu348% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Göteborg kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Göteborg?

Göteborg on suomalaisille läheinen ja helppo kaupunkikohde. Halvat lennot Göteborgiin kuljettavat suomalaismatkustajia kaupungin merellisiin maisemiin vuoden ympäri. Lentotarjousten avulla lentoliput Göteborgiin voi saada edullisesti mille vuodenajalle tahansa, mutta jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Göteborgiin, pidä mielessäsi erityisen halvat matkakuukaudet, maaliskuu ja syyskuu. Halvimmat lennot ja hotellit myydään aina suosituimpien lomakuukausien ulkopuolelle.

Matkat Göteborgiin ovat erityisen suosittuja kesäisin, jolloin kaupungin saaristomaisemat pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Sää on Göteborgissa kesäkuusta elokuuhun mukavan lämmin, mutta pohjoismaisittain myös vaihteleva. Hotellien ja lentojen osalta kesäaika on kalleinta matkustuskautta. Myös joulukuu on suosittu ja siksi hinnoiltaan kallis matkustuskuukausi.

Milloin halvat lennot Göteborgiin kannattaa ostaa? Yleensä lennot ja majoituksenkin saa edullisimmin ajoissa ostettuna, sopiva ostoaika Göteborgin kohdalla on noin 55 päivää ennen matkaa. Pelkät lennot voi tosin saada edullisesti myöhemminkin esimerkiksi tarjouskampanjan kautta.

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Göteborg on 10 € per henkilö kaupungista Tukholma, mikä on 92 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Göteborg. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Göteborg omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Yleensä syyskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Göteborg. Lennot maksavat noin 176 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Göteborg kuukauden syyskuu aikana, niin lentäminen kesäkuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 181 €.

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Göteborg on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 192 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Göteborg jopa niin halpaan hintaan kuin 54 €.

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Göteborg on maanantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Göteborg maanantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 196 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Göteborg on sunnuntai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 221 €.

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Göteborg on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Göteborg illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 170 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 211 €.

Trollhattan lentokenttä, Halmstad lentokenttä tai Jönköping Axamo lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Göteborg.

Voit löytää tarjouksia kentälle Jönköping Axamo lentokenttä keskimääräiseen hintaan 128 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Göteborg

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Göteborg
Ryanair
6. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 20m
2 välilaskua
GOT06:50Göteborg Landvetterin lentoasema
7. kesäkuuta
GOT16:10Göteborg Landvetterin lentoasema
16t 25m
1 välilasku
HEL08:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
6. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 25m
2 välilaskua
GOT14:55Göteborg Landvetterin lentoasema
7. kesäkuuta
GOT16:10Göteborg Landvetterin lentoasema
16t 25m
1 välilasku
HEL08:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
27. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 25m
2 välilaskua
GOT14:55Göteborg Landvetterin lentoasema
3. heinäkuuta
GOT13:25Göteborg Landvetterin lentoasema
13t 40m
1 välilasku
HEL03:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
23. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 45m
1 välilasku
GOT17:15Göteborg Landvetterin lentoasema
30. kesäkuuta
GOT16:40Göteborg Landvetterin lentoasema
10t 10m
1 välilasku
HEL02:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
28. elokuuta
HEL13:00Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 10m
1 välilasku
GOT04:10Göteborg Landvetterin lentoasema
4. syyskuuta
GOT03:35Göteborg Landvetterin lentoasema
5t 05m
1 välilasku
HEL08:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
6. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 20m
2 välilaskua
GOT06:50Göteborg Landvetterin lentoasema
7. kesäkuuta
GOT13:05Göteborg Landvetterin lentoasema
14t 40m
2 välilaskua
HEL03:45Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Göteborg

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Göteborg, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
10. kesäkuuta
HEL05:15Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 20m
1 välilasku
GOT13:35Göteborg Landvetterin lentoasema
Ryanair
22. kesäkuuta
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 30m
1 välilasku
GOT05:05Göteborg Landvetterin lentoasema
Ryanair
6. kesäkuuta
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 05m
2 välilaskua
GOT05:40Göteborg Landvetterin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Göteborg?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Göteborg

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Göteborg?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Göteborg suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Finnair, Scandinavian Airlines, Lufthansa ja Norwegian. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

Braathens Regional Aviation lennot kohteeseen Göteborg

Braathens Regional Aviation lentää kohteeseen Göteborg noin 32 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Braathens Regional Aviation tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 171 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Göteborg reitille. Braathens Regional Aviation on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 10,0/10 pistettä.

Finnair lennot kohteeseen Göteborg

Finnair (7,7/10, 95 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Göteborg tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 114 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Göteborg on keskimäärin viikossa 20 Finnair lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Göteborg

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Göteborg
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 114 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja

   Göteborg ja lähiympäristö: lentokentät

   Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Göteborg lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

   Lennot Göteborgiin laskeutuvat Landvetterin lentoasemalle, joka on Ruotsin toiseksi suurin lentoasema. Kenttä sijaitsee Härrydan kunnan alueella. Lentokentältä Göteborgin keskustaan pääsee kätevimmin Flygbuss-lentokenttäbussilla. Ota huomioon, että matkan voi maksaa ainoastaan kortilla. Edullisimmin matkan saa ennakkoon internetistä ostettuna. Taksiyhtiöillä on keskustaan kiinteät matkahinnat, joita kannattaa tiedustella etukäteen. Matkan hinta on normaalisti noin 400 kruunua.


   Göteborg: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Göteborg
   Helsinki - Göteborg reitin lennot
   Lyhyin lentoaika2t 00m
   Halvin hinta70 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Göteborg

   Kauniiseen Göteborgiin on mukava tutustua kävellen, ja merenrannalla sekä saaristossa myös pyöräily on hyvä vaihtoehto. Pyörän voi ottaa mukaan myös saaristossa liikennöiviin laivoihin. Göteborgissa sama lippu käy kaikkiin julkisiin liikennevälineisiin: raitiovaunuihin, busseihin ja saaristolaivojen reittiliikenteeseen. Julkista liikennettä operoi Västtrafik. Tavallinen kertalippu maksaa 25 kruunua, ja lipun voi ostaa mistä tahansa Västtrafik-lippupisteestä. Esimerkiksi busseissa lippua ei voi ostaa suoraan kuljettajalta, saaristolaivoilla lipun voi ostaa henkilökunnalta käteisellä tai kortilla. Götäjoen jokilaivoissa lipun voi ostaa henkilökunnalta ainoastaan kortilla. Joukkoliikenteeseen voi ostaa myös 24 tai 72 tunnin lipun, jolla julkista liikennettä saa käyttää ilman rajoituksia.

   Göteborgissa on myös Pohjoismaiden parhaimpiin kuuluva raitiovaunuverkosto, joka sisältää kaikkiaan 12 raitovaunulinjaa. Göteborg City Card -kortilla raitiovaunuilla, busseilla ja laivoilla saa kulkea rajoituksetta, ja korttiin kuuluu myös ilmainen sisäänpääsy museoihin ja moniin muihin suosikkikohteisiin.


   Kohteen Göteborg viisumivaatimukset

   Pohjoismaiden välillä vallitsee henkilöiden vapaa liikkuvuus, joten suomalainen ei tarvitse edes passia Ruotsissa liikkuessaan. Lisäksi Ruotsi kuuluu Suomen tavoin Schengen-maihin, joiden väliltä on poistettu rajatarkastukset. Tästä huolimatta suomalaisenkin on Pohjoismaiden-lennoilla pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä ja kansallisuutensa tarpeen tullen virallisella henkilödokumentilla, kuten virallisella henkilökortilla. Finnairin Pohjoismaiden-lennoilla henkilödokumentiksi käy myös ajokortti. Alle 16-vuotiaalta henkilöllisyystodistusta ei vaadita, jos hän matkustaa vanhempansa seurassa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin oltava mukanaan passi, virallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti. Omasta henkilöllisyysdokumentista kannattaa Göteborgiin matkustaessa ottaa varmuuden vuoksi kopio omaan sähköpostiin. Suomalaismatkustajia auttaa vakavissa ongelmissa Tukholman-suurlähetystö, jonka yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.se. Göteborgissa toimii Suomen kunniapääkonsulaatti, jonka yhteystiedot löytyvät nekin suurlähetystön nettisivuilta.


   Aloita matkan suunnittelu - Göteborg


   Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Göteborg

   Halpoja lentoja Göteborgiin on saatavilla melko hyvin ympäri vuoden. Vertaa lentojen hintoja ja etsi parhaita tarjouksia.

   Göteborgin saaristo kutsuu tutustumaan ja Lisebergin eläintarha kiinnostaa lapsiperheitä. Volvo Museum kiehtoo autojen ystäviä.

   Saat kaiken tarvittavan paikan päältä.

   Göteborg on turvallinen matkailukaupunki.

   Hanavettä voi juoda huoletta.

   Tippaaminen ei kuulu ruotsalaiseen kulttuuriin.

   Ruotsin hintataso on Suomen hintatasoa vastaava.

   Ruotsi on tunnin jäljessä Suomen ajasta.

   Välimatka on hieman alle 950 kilometriä.

   Göteborgissa on hyvät mahdollisuudet vaihtaa Ruotsin kruunuja.


   Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Ruotsi

   Eikö sittenkään Göteborg? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Ruotsi

   Miksi käyttää momondo?

   Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Göteborg.

   Löydät lennot kohteeseen Göteborg joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

   Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Göteborg.

   Lentojen hintavahteja kohteeseen Göteborg on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.