Halvat lennot Napoli

Meno-paluu
Economy
San Francisco (SFO)
Napoli (NAP)
su 16.5.
su 23.5.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Napoli lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Napoli lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Napoli

HALVIN REITTI Helsinki - Napoli

Helsinki (HEL) - Napoli (NAP)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Napoli kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Napoli, jolloin hinta on keskimääräinen 210 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ NAPOLItammikuu29% halvempitammikuu aikana Helsinki - Napoli lennot maksavat keskimäärin vain 150 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NAPOLI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu26% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Napoli lentojen keskimääräinen hinta on 265 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN NAPOLI KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu213% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Napoli kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Napoliin?

Etelä-Italian suurin metropoli, Napoli, kutsuu matkustajia ympäri vuoden mielenkiintoisella kaupunkikulttuurillaan, historiallisella arkkitehtuurillaan, herkullisella pizzallaan ja upeilla luontokohteillaan. Halvat lennot Napoliin ovat saatavilla käytännössä ympäri vuoden, etenkin jos maltat seurata lentotarjouksia ja verrata hintoja. Pelkät lennot kaupunkiin voi saada hyvinkin halvalla.

Mikäli pohdit, milloin on paras aika matkustaa Napoliin, mieti haluatko mieluummin nauttia aurinkoisista säistä vai edullisista hinnoista. Halvimmat lennot ja hotellit Napoliin ovat tarjolla esimerkiksi maaliskuulle ja marraskuulle, suosittujen lomakausien ulkopuolelle, jolloin sää kaupungissa voi olla epävakainen. Auringonpalvojien kannattaa suunnitella matkat Napoliin kesäkuukausille, jolloin kuitenkin hotellien ja matkailupalveluiden hinnat nousevat. Myös joulukuussa lennot ja majoitukset tulevat normaalia kalliimmaksi.

Milloin halvat lennot Napoliin löytää? Sopiva aika lippujahtiin on noin 55 päivää ennen lähtöä. Lentolippujen hintoja kannattaa kuitenkin seurata jo aiemmin, ja vielä viime hetkelläkin lentoliput Napoliin voi saada halvalla tarjouskampanjan kautta.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Napoli?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Napoli paikasta Zürich ovat löytäneet lentoja 67 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Napoli. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Napoli alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Napoli?

Jos et pysty lentämään kohteeseen Napoli tammikuu aikana, on marraskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Napoli reitillä marraskuu aikana maksavat keskimäärin 156 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Napoli?

Paras aika varata lento kohteeseen Napoli kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 210 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Napoli tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Napoli hintaan 167 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Napoli?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Napoli kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 203 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä sunnuntai, voit odottaa näkeväsi 246 € lentohinnan reitille Suomi - Napoli.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Napoli?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Napoli on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - Napoli voi maksaa jopa niin vähän kuin 177 €. Lennot illalla ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 239 €.

Löytyykö kaupungin Napoli lähettyviltä muita lentokenttiä?

Napoli kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Salerno Costa d'Amalfi lentokenttä (60 km kaupungin Napoli keskustasta) tai Foggia Gino Lisa lentokenttä (124 km kaupungin Napoli keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Napoli lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Salerno Costa d'Amalfi lentokenttä ovat keskimäärin 169 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Napoli. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Napoli

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Napoli
Finnair
4. lokakuuta
HEL13:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 30m
NAP16:50Napoli
7. lokakuuta
NAP08:05Napoli
3t 20m
HEL11:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
4. lokakuuta
HEL13:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 30m
NAP16:50Napoli
7. lokakuuta
NAP08:05Napoli
3t 20m
HEL11:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
9. heinäkuuta
HEL02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 30m
1 välilasku
NAP13:40Napoli
13. heinäkuuta
NAP13:35Napoli
5t 10m
1 välilasku
HEL18:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
9. heinäkuuta
HEL02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 30m
1 välilasku
NAP13:40Napoli
13. heinäkuuta
NAP13:35Napoli
5t 10m
1 välilasku
HEL18:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. syyskuuta
HEL08:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 50m
3 välilaskua
NAP19:40Napoli
12. syyskuuta
NAP04:25Napoli
11t 10m
2 välilaskua
HEL15:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. syyskuuta
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 25m
2 välilaskua
NAP05:25Napoli
12. syyskuuta
NAP02:35Napoli
8t 30m
2 välilaskua
HEL11:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Napoliin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Napoli

Suorat lennot Helsingistä Napoliin tarjoaa suomalainen lentoyhtiö Finnair, ja niitä on normaalisti tarjolla ainakin kaksi viikossa. Suorien lentojen lentoaika Helsingistä Napoliin on noin 3 tuntia 30 minuuttia. Halvat lennot Napoliin voi bongata monen muunkin lentoyhtiön tarjonnasta, mutta ainoastaan vaihtokenttien kautta. Vaihdollisia lentoja Helsingistä Napoliin myyvät muun muassa saksalaiset lentoyhtiöt Lufthansa ja airberlin sekä alankomaalainen KLM, monien muiden lentoyhtiöiden lisäksi. Yhden vaihdon kanssa lentoaika Napoliin venyy normaalisti ainakin noin viiteen tuntiin, mutta edullinen hinta voi korvata kiertoreitin tuottaman vaivan. Helsingistä lähtevien lentojen lähtökenttä on aina Helsinki-Vantaan lentoasema.


Miten pääsen lentokentältä Napolin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Napoli lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Kaikki lennot Napoliin saapuvat kaupungin kansainväliselle lentoasemalle, josta pääsee keskustaan joko taksilla tai bussilla. Alibus-bussiyhteys on lähes yhtä nopea ja selvästi edullisempi kuin taksiyhteys, joten bussi on näistä kahdesta suositeltavampi vaihtoehto. Ensimmäinen bussi lähtee aamulla noin kello 6.30, ja bussikuljetukset jatkuvat lähes puolilleöin. Liput voi ostaa terminaalin sisältä tai suoraan bussikuskilta.


Suositut lentoreitit Napoli

Etsityimmät lennot Napoli sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Napoli reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 30m
Halvin hinta
173 €
Oulu - Napoli reitin lennot
Lyhyin lentoaika
13t 25m
Halvin hinta
845 €

Liikkuminen Napolissa?

Napolin metropolialueella asuu yli kolme miljoonaa ihmistä, joten kaupungin joukkoliikennejärjestelmä on laaja ja matkailijan mielestä ehkä monimutkainenkin. Kaupunkiin kannattaa ottaa mukaan hyvät kävelykengät, sillä ydinkeskustassa on mukavinta kiertää jalan.

Napolin joukkoliikennettä pitävät yllä esimerkiksi trolley-bussit, jyrkkien rinteiden funikulaarit sekä raitiovaunut. Joukkoliikenteen liput ovat nimeltään TIC-lippuja, ja niillä voi matkustaa Napolin kaupungin (Comune di Napoli) rajojen sisällä. Sama lippu käy esimerkiksi kaikkiin kaupunkiliikenteen busseihin, kaupungin neljään funikulaariin, EAV-seutubusseihin sekä metron linjoille 1, 2 ja 6. Lipun voi ostaa muun muassa kertalippuna (voimassa 90 minuuttia), päiväksi tai viikoksi. Kertalippu maksaa noin 1,50 euroa, päivälippu noin 4,50 euroa ja viikkolippu noin 16 euroa. Esimerkiksi Alibus-busseihin, jotka kulkevat muun muassa lentokentälle, on omat lippunsa. Lippuja voi ostaa yleensä lehti- ja tupakkakioskeista sekä metroasemilta. Visitalia Napoli -kortti (alkaen 15 euroa) on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat kiertää kaupungin nähtävyyksiä ja matkustaa joukkoliikennevälineillä. [Tarkistettu 27.6.2017]


Tarvitaanko Napoliin passi?

Italiaan matkustaminen on vaivatonta, sillä Suomen tavoin Italia on EU-valtio ja kuuluu myös Schengen-sopimusalueeseen. Napoliin lentävillä on kuitenkin aina oltava mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusdokumentiksi. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Italiassa. Passi tai henkilökortti on paras skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta. Italiaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön verkkosivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Italian-suurlähetystö sijaitsee Roomassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Suurlähetystön sekä Napolissa sijaitsevan Suomen kunniakonsulaatin yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.it/.


Vinkkejä Napoliin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Napoliin saat välttelemällä suosituimpia lomakausia ja etsimällä parhaita lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Napolin nähtävyydet?

Napolin lähistöllä sijaitseva Vesuvius-tulivuori, Napolin tuomiokirkko ja Centro Storico -vanhakaupunki kokonaisuudessaan ovat kaupungin suosituimpia kohteita.

Mitä mukaan matkalle Napoliin?

Pakkaa vaatteet vuodenajan mukaan. Suomi-italia-sanakirjasta voi olla hyötyä.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Napolissa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Napolissa turvallista?

Napoli on kohtuullisen turvallinen, mutta matkailukaupungissa esimerkiksi taskuvarkaudet ovat tavallisia. Ota Eurooppalainen sairaanhoitokortti mukaan sairastapauksien varalta.

Voiko Napolissa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda, mutta matkailijat juovat usein pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Napolissa?

Hyvästä palvelusta jätetään juomaraha.

Millainen on Napolin hintataso?

Napolin hintataso on Suomea edullisempi.

Mikä on aikaero Suomi-Italia?

Italian aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Napoli?

Teitä pitkin välimatka on noin 3 070 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka