Etsi halpoja lentoja Napoli alk. 79 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/6
ti 13/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Napoli

Yhteenveto Napoli lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

79 €

Halvin meno-paluulennon hinta

181 €

Nopein lentoaika

3t 25m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Napoli kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 79 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Napoli Naples).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Napoli kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 181 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Napoli Naples).
Nopein lento kohteeseen Napoli kohteesta Suomi kestää 3t 25m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Napoli Naples).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Napoli mukaan lukien Turkish Airlines, Finnair ja Norwegian.

Napoli lentotiedot ja trendit

Tutustu Napoli lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Napoli?

Jos et pysty lentämään kohteeseen Napoli tammikuu aikana, on marraskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Napoli reitillä marraskuu aikana maksavat keskimäärin 203 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Napoli?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Napoli?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Napoli kentältä Suomi on sunnuntai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja sunnuntai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 283 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä torstai, voit odottaa näkeväsi 375 € lentohinnan reitille Suomi - Napoli.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Napoli?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Napoli on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - Napoli voi maksaa jopa niin vähän kuin 246 €. Lennot aamulla ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 341 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Napoli?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Napoli riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Napoli Naples (suosituin lentokenttä alueella Napoli) niin lentoaika on keskimäärin 3t 25m. Jos lennät taas kentältä Tampere-Pirkkala (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Napoli Naples, keskimääräinen lentoaika on .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Napoli?

Paras aika varata lento kohteeseen Napoli kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 260 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Napoli tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Napoli hintaan 266 €.

Halvimmat lennot kaupungin Napoli lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Napoli lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Napoli

HALVIN REITTI Helsinki - Napoli

Helsinki (HEL) - Napoli (NAP)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Napoli kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Napoli Naples, jolloin hinta on keskimääräinen 260 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ NAPOLItammikuu31% halvempitammikuu aikana Helsinki - Napoli lennot maksavat keskimäärin vain 180 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NAPOLI KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu26% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Napoli lentojen keskimääräinen hinta on 329 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN NAPOLI KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu325% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Napoli kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Napoli

Etelä-Italian suurin metropoli, Napoli, kutsuu matkustajia ympäri vuoden mielenkiintoisella kaupunkikulttuurillaan, historiallisella arkkitehtuurillaan, herkullisella pizzallaan ja upeilla luontokohteillaan. Halvat lennot Napoliin ovat saatavilla käytännössä ympäri vuoden, etenkin jos maltat seurata lentotarjouksia ja verrata hintoja. Pelkät lennot kaupunkiin voi saada hyvinkin halvalla.

Mikäli pohdit, milloin on paras aika matkustaa Napoliin, mieti haluatko mieluummin nauttia aurinkoisista säistä vai edullisista hinnoista. Halvimmat lennot ja hotellit Napoliin ovat tarjolla esimerkiksi maaliskuulle ja marraskuulle, suosittujen lomakausien ulkopuolelle, jolloin sää kaupungissa voi olla epävakainen. Auringonpalvojien kannattaa suunnitella matkat Napoliin kesäkuukausille, jolloin kuitenkin hotellien ja matkailupalveluiden hinnat nousevat. Myös joulukuussa lennot ja majoitukset tulevat normaalia kalliimmaksi.

Milloin halvat lennot Napoliin löytää? Sopiva aika lippujahtiin on noin 55 päivää ennen lähtöä. Lentolippujen hintoja kannattaa kuitenkin seurata jo aiemmin, ja vielä viime hetkelläkin lentoliput Napoliin voi saada halvalla tarjouskampanjan kautta.

Napoli kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Salerno Costa d'Amalfi lentokenttä (60 km Napoli keskustasta) tai Foggia Gino Lisa lentokenttä (124 km Napoli keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.


momondosta löytyneet halvat lennot: Napoli

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Napoli
Ryanair
19. elokuuta
HEL17:05Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 45m
1 välilasku
NAP04:50Napoli Naples
26. elokuuta
NAP09:00Napoli Naples
19t 50m
1 välilasku
HEL04:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
5. lokakuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 55m
1 välilasku
NAP15:35Napoli Naples
9. lokakuuta
NAP15:35Napoli Naples
22t 15m
1 välilasku
HEL13:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. elokuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 45m
2 välilaskua
NAP19:45Napoli Naples
26. elokuuta
NAP05:50Napoli Naples
9t 35m
1 välilasku
HEL15:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. lokakuuta
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 00m
2 välilaskua
NAP18:25Napoli Naples
9. lokakuuta
NAP02:40Napoli Naples
12t 55m
1 välilasku
HEL15:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
15. syyskuuta
HEL05:20Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 05m
2 välilaskua
NAP15:25Napoli Naples
18. syyskuuta
NAP03:45Napoli Naples
13t 10m
1 välilasku
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
5. heinäkuuta
HEL17:25Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 45m
1 välilasku
NAP06:10Napoli Naples
8. heinäkuuta
NAP14:05Napoli Naples
14t 45m
1 välilasku
HEL04:50Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Napoli

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Napoli, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja Ryanair
Ryanair
26. heinäkuuta
HEL17:25Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 10m
1 välilasku
NAP12:35Napoli Naples
Ryanair
10. heinäkuuta
HEL17:00Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 20m
2 välilaskua
NAP14:20Napoli Naples
Useita lentoyhtiöitä
26. heinäkuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 35m
2 välilaskua
NAP04:50Napoli Naples

Muut matkustamoluokat Napoli lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Napoli lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Napoli?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Napoli

Kohteeseen Napoli on normaalina viikkona 30 KLM lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Milano Linate ja paras momondossa nähty KLM lipun hinta on 136 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Napoli). KLM lentoyhtiö on saanut 7,6 250 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

Air France lentotarjoukset kohteeseen Napoli ovat alkaen 177 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Air France lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Milano Linate on suosituin Air France lähtöpiste kohteen Napoli lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Air France on saanut pistemäärän 7,4/10 379 arvostelujen perusteella.


Napoli: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Napoli
Helsinki - Napoli reitin lennot
Nopein lentoaika3t 25m
Halvin hinta176 €
Oulu - Napoli reitin lennot
Nopein lentoaika14t 05m
Halvin hinta720 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Napoli

Napolin metropolialueella asuu yli kolme miljoonaa ihmistä, joten kaupungin joukkoliikennejärjestelmä on laaja ja matkailijan mielestä ehkä monimutkainenkin. Kaupunkiin kannattaa ottaa mukaan hyvät kävelykengät, sillä ydinkeskustassa on mukavinta kiertää jalan.

Napolin joukkoliikennettä pitävät yllä esimerkiksi trolley-bussit, jyrkkien rinteiden funikulaarit sekä raitiovaunut. Joukkoliikenteen liput ovat nimeltään TIC-lippuja, ja niillä voi matkustaa Napolin kaupungin (Comune di Napoli) rajojen sisällä. Sama lippu käy esimerkiksi kaikkiin kaupunkiliikenteen busseihin, kaupungin neljään funikulaariin, EAV-seutubusseihin sekä metron linjoille 1, 2 ja 6. Lipun voi ostaa muun muassa kertalippuna (voimassa 90 minuuttia), päiväksi tai viikoksi. Kertalippu maksaa noin 1,50 euroa, päivälippu noin 4,50 euroa ja viikkolippu noin 16 euroa. Esimerkiksi Alibus-busseihin, jotka kulkevat muun muassa lentokentälle, on omat lippunsa. Lippuja voi ostaa yleensä lehti- ja tupakkakioskeista sekä metroasemilta. Visitalia Napoli -kortti (alkaen 15 euroa) on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat kiertää kaupungin nähtävyyksiä ja matkustaa joukkoliikennevälineillä.


Kohteen Napoli viisumivaatimukset

Italiaan matkustaminen on vaivatonta, sillä Suomen tavoin Italia on EU-valtio ja kuuluu myös Schengen-sopimusalueeseen. Napoliin lentävillä on kuitenkin aina oltava mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusdokumentiksi. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Italiassa. Passi tai henkilökortti on paras skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta. Italiaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön verkkosivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Italian-suurlähetystö sijaitsee Roomassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Suurlähetystön sekä Napolissa sijaitsevan Suomen kunniakonsulaatin yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.it/.


Aloita matkan suunnittelu - Napoli


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Napoli

Halvat lennot Napoliin saat välttelemällä suosituimpia lomakausia ja etsimällä parhaita lentotarjouksia.

Napolin lähistöllä sijaitseva Vesuvius-tulivuori, Napolin tuomiokirkko ja Centro Storico -vanhakaupunki kokonaisuudessaan ovat kaupungin suosituimpia kohteita.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Napoli on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Napoli nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Napoli tällä käytännöllä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.