Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Napoli

Halvat lennot Napoli alk. 194 €

Tämä on halvin meno-paluulennon hinta, jonka momondo-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lento Napoli, jonka lähtöpäivä on 11.6.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille lennoille tai matkustuspäiville. Napsauta hintaa päivittääksesi hakua tälle tarjoukselle.
1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 21/4
su 28/4

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Halvat Napoli lentotarjoukset ja vinkit

Yhteenveto Napoli lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

106 €

Halvin meno-paluulennon hinta

194 €

Nopein lentoaika

3t 30m

Liikennöi:

7 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Napoli kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 106 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Napoli Naples).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Napoli kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 194 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Napoli Naples).
Nopein lento kohteeseen Napoli kohteesta Suomi kestää 3t 30m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Napoli Naples).
7 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Napoli mukaan lukien Lufthansa, Scandinavian Airlines ja Austrian Airlines.

Napoli lentotiedot ja trendit

Tutustu Napoli lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Napoli?

Jos et pysty lentämään kohteeseen Napoli tammikuu aikana, on marraskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Napoli reitillä marraskuu aikana maksavat keskimäärin 253 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Napoli?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Napoli?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Napoli kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 302 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä sunnuntai, voit odottaa näkeväsi 417 € lentohinnan reitille Suomi - Napoli.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Napoli?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Napoli on illalla. Lennot reitille Suomi - Napoli voi maksaa jopa niin vähän kuin 217 €. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 377 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Napoli?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Napoli riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Napoli Naples (suosituin lentokenttä alueella Napoli) niin lentoaika on keskimäärin 3t 30m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Napoli Naples, keskimääräinen lentoaika on .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Napoli?

Paras aika varata lento kohteeseen Napoli kohteesta Suomi on 31 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 323 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Napoli tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Napoli hintaan 266 €.

Halvimmat lennot kaupungin Napoli lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Napoli lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Napoli

HALVIN REITTI Helsinki - Napoli

Helsinki (HEL) - Napoli (NAP)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Napoli kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Napoli Naples, jolloin hinta on keskimääräinen 323 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ NAPOLItammikuu55% halvempitammikuu aikana Helsinki - Napoli lennot maksavat keskimäärin vain 147 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NAPOLI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu22% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Napoli lentojen keskimääräinen hinta on 395 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN NAPOLI KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu373% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Napoli kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Napoli

Etelä-Italian suurin metropoli, Napoli, kutsuu matkustajia ympäri vuoden mielenkiintoisella kaupunkikulttuurillaan, historiallisella arkkitehtuurillaan, herkullisella pizzallaan ja upeilla luontokohteillaan. Halvat lennot Napoliin ovat saatavilla käytännössä ympäri vuoden, etenkin jos maltat seurata lentotarjouksia ja verrata hintoja. Pelkät lennot kaupunkiin voi saada hyvinkin halvalla.

Mikäli pohdit, milloin on paras aika matkustaa Napoliin, mieti haluatko mieluummin nauttia aurinkoisista säistä vai edullisista hinnoista. Halvimmat lennot ja hotellit Napoliin ovat tarjolla esimerkiksi maaliskuulle ja marraskuulle, suosittujen lomakausien ulkopuolelle, jolloin sää kaupungissa voi olla epävakainen. Auringonpalvojien kannattaa suunnitella matkat Napoliin kesäkuukausille, jolloin kuitenkin hotellien ja matkailupalveluiden hinnat nousevat. Myös joulukuussa lennot ja majoitukset tulevat normaalia kalliimmaksi.

Milloin halvat lennot Napoliin löytää? Sopiva aika lippujahtiin on noin 55 päivää ennen lähtöä. Lentolippujen hintoja kannattaa kuitenkin seurata jo aiemmin, ja vielä viime hetkelläkin lentoliput Napoliin voi saada halvalla tarjouskampanjan kautta.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Napoli Naples lentokenttä hinnat?

lentoa Napoli Naples lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Napoli Naples lentokenttä?

huhtikuuta 2024 alkaen 9 toimijaa on valittavissa lentoa Napoli Naples lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Napoli Naples lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Napoli Naples lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Napoli Naples lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Napoli Naples lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Napoli Naples lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Napoli

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Napoli
Useita lentoyhtiöitä
11. kesäkuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 20m
2 välilaskua
NAP09:00Napoli Naples
26. kesäkuuta
NAP19:35Napoli Naples
12t 45m
1 välilasku
HEL09:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
2. toukokuuta
HEL12:45Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 05m
1 välilasku
NAP22:50Napoli Naples
9. toukokuuta
NAP13:10Napoli Naples
9t 40m
1 välilasku
HEL23:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
2. toukokuuta
HEL12:45Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 05m
1 välilasku
NAP22:50Napoli Naples
9. toukokuuta
NAP13:10Napoli Naples
9t 40m
1 välilasku
HEL23:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
29. huhtikuuta
HEL06:05Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 15m
1 välilasku
NAP12:20Napoli Naples
3. toukokuuta
NAP06:00Napoli Naples
5t 00m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
7. toukokuuta
HEL12:45Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 00m
1 välilasku
NAP16:45Napoli Naples
14. toukokuuta
NAP06:00Napoli Naples
5t 00m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
1. toukokuuta
HEL19:30Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 45m
1 välilasku
NAP08:15Napoli Naples
5. toukokuuta
NAP06:00Napoli Naples
5t 00m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Napoli

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Napoli, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian, Scandinavian Airlines ja airBaltic
Norwegian
23. huhtikuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 20m
2 välilaskua
NAP09:00Napoli Naples
Useita lentoyhtiöitä
22. toukokuuta
HEL08:05Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 40m
1 välilasku
NAP22:45Napoli Naples
Useita lentoyhtiöitä
22. toukokuuta
HEL07:15Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 35m
2 välilaskua
NAP12:50Napoli Naples

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Napoli

Napolin metropolialueella asuu yli kolme miljoonaa ihmistä, joten kaupungin joukkoliikennejärjestelmä on laaja ja matkailijan mielestä ehkä monimutkainenkin. Kaupunkiin kannattaa ottaa mukaan hyvät kävelykengät, sillä ydinkeskustassa on mukavinta kiertää jalan.

Napolin joukkoliikennettä pitävät yllä esimerkiksi trolley-bussit, jyrkkien rinteiden funikulaarit sekä raitiovaunut. Joukkoliikenteen liput ovat nimeltään TIC-lippuja, ja niillä voi matkustaa Napolin kaupungin (Comune di Napoli) rajojen sisällä. Sama lippu käy esimerkiksi kaikkiin kaupunkiliikenteen busseihin, kaupungin neljään funikulaariin, EAV-seutubusseihin sekä metron linjoille 1, 2 ja 6. Lipun voi ostaa muun muassa kertalippuna (voimassa 90 minuuttia), päiväksi tai viikoksi. Kertalippu maksaa noin 1,50 euroa, päivälippu noin 4,50 euroa ja viikkolippu noin 16 euroa. Esimerkiksi Alibus-busseihin, jotka kulkevat muun muassa lentokentälle, on omat lippunsa. Lippuja voi ostaa yleensä lehti- ja tupakkakioskeista sekä metroasemilta. Visitalia Napoli -kortti (alkaen 15 euroa) on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat kiertää kaupungin nähtävyyksiä ja matkustaa joukkoliikennevälineillä.


Kohteen Napoli viisumivaatimukset

Italiaan matkustaminen on vaivatonta, sillä Suomen tavoin Italia on EU-valtio ja kuuluu myös Schengen-sopimusalueeseen. Napoliin lentävillä on kuitenkin aina oltava mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusdokumentiksi. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Italiassa. Passi tai henkilökortti on paras skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta. Italiaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön verkkosivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Italian-suurlähetystö sijaitsee Roomassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Suurlähetystön sekä Napolissa sijaitsevan Suomen kunniakonsulaatin yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.it/.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Napoli

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Napoliin saat välttelemällä suosituimpia lomakausia ja etsimällä parhaita lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Napolin nähtävyydet?

Napolin lähistöllä sijaitseva Vesuvius-tulivuori, Napolin tuomiokirkko ja Centro Storico -vanhakaupunki kokonaisuudessaan ovat kaupungin suosituimpia kohteita.

Mitä mukaan matkalle Napoliin?

Pakkaa vaatteet vuodenajan mukaan. Suomi-italia-sanakirjasta voi olla hyötyä.

Onko Napolissa turvallista?

Napoli on kohtuullisen turvallinen, mutta matkailukaupungissa esimerkiksi taskuvarkaudet ovat tavallisia. Ota Eurooppalainen sairaanhoitokortti mukaan sairastapauksien varalta.

Voiko Napolissa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda, mutta matkailijat juovat usein pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Napolissa?

Hyvästä palvelusta jätetään juomaraha.

Millainen on Napolin hintataso?

Napolin hintataso on Suomea edullisempi.

Mikä on aikaero Suomi-Italia?

Italian aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Napoli?

Teitä pitkin välimatka on noin 3 070 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Napoli?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Napoli on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Napoli nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Napoli joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Napoli tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Napoli?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Napoli, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Napoli juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Napoli niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Napoli lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Napoli

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Napoli

Suositut lennot Napoli
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
su 21/4
su 28/4
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.