Halvat lennot Napoli

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Napoli (NAP)
pe 18.9.
pe 25.9.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Napoli lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Napoli lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Napoliin?

Etelä-Italian suurin metropoli, Napoli, kutsuu matkustajia ympäri vuoden mielenkiintoisella kaupunkikulttuurillaan, historiallisella arkkitehtuurillaan, herkullisella pizzallaan ja upeilla luontokohteillaan. Halvat lennot Napoliin ovat saatavilla käytännössä ympäri vuoden, etenkin jos maltat seurata lentotarjouksia ja verrata hintoja. Pelkät lennot kaupunkiin voi saada hyvinkin halvalla.

Mikäli pohdit, milloin on paras aika matkustaa Napoliin, mieti haluatko mieluummin nauttia aurinkoisista säistä vai edullisista hinnoista. Halvimmat lennot ja hotellit Napoliin ovat tarjolla esimerkiksi maaliskuulle ja marraskuulle, suosittujen lomakausien ulkopuolelle, jolloin sää kaupungissa voi olla epävakainen. Auringonpalvojien kannattaa suunnitella matkat Napoliin kesäkuukausille, jolloin kuitenkin hotellien ja matkailupalveluiden hinnat nousevat. Myös joulukuussa lennot ja majoitukset tulevat normaalia kalliimmaksi.

Milloin halvat lennot Napoliin löytää? Sopiva aika lippujahtiin on noin 55 päivää ennen lähtöä. Lentolippujen hintoja kannattaa kuitenkin seurata jo aiemmin, ja vielä viime hetkelläkin lentoliput Napoliin voi saada halvalla tarjouskampanjan kautta.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Napoli?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Napoli paikasta Zürich ovat löytäneet lentoja 67 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Napoli. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Napoli alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Napoli?

marraskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Napoli kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 160 €. Jos et halua vierailla kaupungissa Napoli marraskuu aikana, kannattaa sinun odottaa helmikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 182 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Napoli?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Napoli noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 225 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Napoli kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 145 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Napoli?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Napoli kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 207 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä sunnuntai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 251 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Napoli.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Napoli?

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Napoli lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 173 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Napoli, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot kaupunkiin Napoli ovat kalliimpia aamulla lipun hinnan ollessa keskimäärin 235 €. aamulla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Löytyykö kaupungin Napoli lähettyviltä muita lentokenttiä?

Napoli kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Salerno Costa d'Amalfi lentokenttä (60 km kaupungin Napoli keskustasta) tai Foggia Gino Lisa lentokenttä (124 km kaupungin Napoli keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Napoli lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Salerno Costa d'Amalfi lentokenttä ovat keskimäärin 173 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Napoli. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Napoli

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Napoli
Halvin
Sopivin
Nopein
Lufthansa
5. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 50m
1 välilasku
NAP
Napoli Naples
8. marraskuuta
NAP
Napoli Naples
10t 00m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
11. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 50m
2 välilaskua
NAP
Napoli Naples
18. lokakuuta
NAP
Napoli Naples
11t 10m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
5. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 50m
1 välilasku
NAP
Napoli Naples
8. marraskuuta
NAP
Napoli Naples
16t 15m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
5. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 45m
2 välilaskua
NAP
Napoli Naples
8. marraskuuta
NAP
Napoli Naples
7t 25m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
5. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 10m
2 välilaskua
NAP
Napoli Naples
8. marraskuuta
NAP
Napoli Naples
9t 20m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
5. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 20m
1 välilasku
NAP
Napoli Naples
8. joulukuuta
NAP
Napoli Naples
5t 05m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Napoli Naples

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Napoli, katso tarjouksiamme alapuolelta.
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
26. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 20m
3 välilaskua
NAP
Napoli Naples
KLM
25. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 10m
1 välilasku
NAP
Napoli Naples
Turkish Airlines
25. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 25m
1 välilasku
NAP
Napoli Naples

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Napoliin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Napoli

Suorat lennot Helsingistä Napoliin tarjoaa suomalainen lentoyhtiö Finnair, ja niitä on normaalisti tarjolla ainakin kaksi viikossa. Suorien lentojen lentoaika Helsingistä Napoliin on noin 3 tuntia 30 minuuttia. Halvat lennot Napoliin voi bongata monen muunkin lentoyhtiön tarjonnasta, mutta ainoastaan vaihtokenttien kautta. Vaihdollisia lentoja Helsingistä Napoliin myyvät muun muassa saksalaiset lentoyhtiöt Lufthansa ja airberlin sekä alankomaalainen KLM, monien muiden lentoyhtiöiden lisäksi. Yhden vaihdon kanssa lentoaika Napoliin venyy normaalisti ainakin noin viiteen tuntiin, mutta edullinen hinta voi korvata kiertoreitin tuottaman vaivan. Helsingistä lähtevien lentojen lähtökenttä on aina Helsinki-Vantaan lentoasema.


Miten pääsen lentokentältä Napolin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Napoli lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Kaikki lennot Napoliin saapuvat kaupungin kansainväliselle lentoasemalle, josta pääsee keskustaan joko taksilla tai bussilla. Alibus-bussiyhteys on lähes yhtä nopea ja selvästi edullisempi kuin taksiyhteys, joten bussi on näistä kahdesta suositeltavampi vaihtoehto. Ensimmäinen bussi lähtee aamulla noin kello 6.30, ja bussikuljetukset jatkuvat lähes puolilleöin. Liput voi ostaa terminaalin sisältä tai suoraan bussikuskilta.


Suositut lentoreitit Napoli

Etsityimmät lennot Napoli sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Naples lennot
Lyhyin lentoaika
8t 45m
Halvin hinta
191 €
Oulu - Naples lennot
Lyhyin lentoaika
13t 50m
Halvin hinta
356 €

Liikkuminen Napolissa?

Napolin metropolialueella asuu yli kolme miljoonaa ihmistä, joten kaupungin joukkoliikennejärjestelmä on laaja ja matkailijan mielestä ehkä monimutkainenkin. Kaupunkiin kannattaa ottaa mukaan hyvät kävelykengät, sillä ydinkeskustassa on mukavinta kiertää jalan.

Napolin joukkoliikennettä pitävät yllä esimerkiksi trolley-bussit, jyrkkien rinteiden funikulaarit sekä raitiovaunut. Joukkoliikenteen liput ovat nimeltään TIC-lippuja, ja niillä voi matkustaa Napolin kaupungin (Comune di Napoli) rajojen sisällä. Sama lippu käy esimerkiksi kaikkiin kaupunkiliikenteen busseihin, kaupungin neljään funikulaariin, EAV-seutubusseihin sekä metron linjoille 1, 2 ja 6. Lipun voi ostaa muun muassa kertalippuna (voimassa 90 minuuttia), päiväksi tai viikoksi. Kertalippu maksaa noin 1,50 euroa, päivälippu noin 4,50 euroa ja viikkolippu noin 16 euroa. Esimerkiksi Alibus-busseihin, jotka kulkevat muun muassa lentokentälle, on omat lippunsa. Lippuja voi ostaa yleensä lehti- ja tupakkakioskeista sekä metroasemilta. Visitalia Napoli -kortti (alkaen 15 euroa) on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat kiertää kaupungin nähtävyyksiä ja matkustaa joukkoliikennevälineillä. [Tarkistettu 27.6.2017]


Tarvitaanko Napoliin passi?

Italiaan matkustaminen on vaivatonta, sillä Suomen tavoin Italia on EU-valtio ja kuuluu myös Schengen-sopimusalueeseen. Napoliin lentävillä on kuitenkin aina oltava mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusdokumentiksi. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Italiassa. Passi tai henkilökortti on paras skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta. Italiaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön verkkosivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Italian-suurlähetystö sijaitsee Roomassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Suurlähetystön sekä Napolissa sijaitsevan Suomen kunniakonsulaatin yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.it/.


Lentolippu varattuna kohteeseen Napoli? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Napoliin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Napoliin saat välttelemällä suosituimpia lomakausia ja etsimällä parhaita lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Napolin nähtävyydet?

Napolin lähistöllä sijaitseva Vesuvius-tulivuori, Napolin tuomiokirkko ja Centro Storico -vanhakaupunki kokonaisuudessaan ovat kaupungin suosituimpia kohteita.

Mitä mukaan matkalle Napoliin?

Pakkaa vaatteet vuodenajan mukaan. Suomi-italia-sanakirjasta voi olla hyötyä.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Napolissa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Napolissa turvallista?

Napoli on kohtuullisen turvallinen, mutta matkailukaupungissa esimerkiksi taskuvarkaudet ovat tavallisia. Ota Eurooppalainen sairaanhoitokortti mukaan sairastapauksien varalta.

Voiko Napolissa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda, mutta matkailijat juovat usein pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Napolissa?

Hyvästä palvelusta jätetään juomaraha.

Millainen on Napolin hintataso?

Napolin hintataso on Suomea edullisempi.

Mikä on aikaero Suomi-Italia?

Italian aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Napoli?

Teitä pitkin välimatka on noin 3 070 kilometriä.

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka