Halvat lennot Napoli

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Napoli

Yhteenveto Napoli lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

36 €

Halvin meno-paluulennon hinta

88 €

Nopein lentoaika

3t 30m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Napoli kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 36 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Napoli Naples).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Napoli kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 88 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Napoli Naples).
Nopein lento kohteeseen Napoli kohteesta Suomi kestää 3t 30m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Napoli Naples).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Napoli mukaan lukien Finnair, Blue Air ja Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Napoli lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Napoli lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Napoli

HALVIN REITTI Helsinki - Napoli

Helsinki (HEL) - Napoli (NAP)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Napoli kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Napoli Naples, jolloin hinta on keskimääräinen 239 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ NAPOLItammikuu29% halvempitammikuu aikana Helsinki - Napoli lennot maksavat keskimäärin vain 170 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NAPOLI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu26% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Napoli lentojen keskimääräinen hinta on 300 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN NAPOLI KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu213% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Napoli kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Napoli?

Etelä-Italian suurin metropoli, Napoli, kutsuu matkustajia ympäri vuoden mielenkiintoisella kaupunkikulttuurillaan, historiallisella arkkitehtuurillaan, herkullisella pizzallaan ja upeilla luontokohteillaan. Halvat lennot Napoliin ovat saatavilla käytännössä ympäri vuoden, etenkin jos maltat seurata lentotarjouksia ja verrata hintoja. Pelkät lennot kaupunkiin voi saada hyvinkin halvalla.

Mikäli pohdit, milloin on paras aika matkustaa Napoliin, mieti haluatko mieluummin nauttia aurinkoisista säistä vai edullisista hinnoista. Halvimmat lennot ja hotellit Napoliin ovat tarjolla esimerkiksi maaliskuulle ja marraskuulle, suosittujen lomakausien ulkopuolelle, jolloin sää kaupungissa voi olla epävakainen. Auringonpalvojien kannattaa suunnitella matkat Napoliin kesäkuukausille, jolloin kuitenkin hotellien ja matkailupalveluiden hinnat nousevat. Myös joulukuussa lennot ja majoitukset tulevat normaalia kalliimmaksi.

Milloin halvat lennot Napoliin löytää? Sopiva aika lippujahtiin on noin 55 päivää ennen lähtöä. Lentolippujen hintoja kannattaa kuitenkin seurata jo aiemmin, ja vielä viime hetkelläkin lentoliput Napoliin voi saada halvalla tarjouskampanjan kautta.

Jos et pysty lentämään kohteeseen Napoli tammikuu aikana, on marraskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Napoli reitillä marraskuu aikana maksavat keskimäärin 177 €.

Paras aika varata lento kohteeseen Napoli kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 239 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Napoli tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Napoli hintaan 88 €.

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Napoli kentältä Suomi on sunnuntai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja sunnuntai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 219 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä torstai, voit odottaa näkeväsi 270 € lentohinnan reitille Suomi - Napoli.

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Napoli on illalla. Lennot reitille Suomi - Napoli voi maksaa jopa niin vähän kuin 100 €. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 281 €.

Napoli kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Salerno Costa d'Amalfi lentokenttä (60 km kaupungin Napoli keskustasta) tai Foggia Gino Lisa lentokenttä (124 km kaupungin Napoli keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.momondosta löytyneet halvat lennot: Napoli

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Napoli
Ryanair
27. elokuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 50m
1 välilasku
NAP04:25Napoli Naples
3. syyskuuta
NAP04:30Napoli Naples
12t 40m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
25. syyskuuta
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 45m
1 välilasku
NAP12:15Napoli Naples
29. syyskuuta
NAP04:10Napoli Naples
11t 25m
1 välilasku
HEL15:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
24. syyskuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 50m
1 välilasku
NAP04:25Napoli Naples
5. lokakuuta
NAP08:00Napoli Naples
5t 35m
1 välilasku
HEL13:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
22. kesäkuuta
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 30m
2 välilaskua
NAP14:05Napoli Naples
29. kesäkuuta
NAP04:25Napoli Naples
37t 15m
2 välilaskua
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
25. syyskuuta
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 45m
1 välilasku
NAP12:15Napoli Naples
5. lokakuuta
NAP08:00Napoli Naples
5t 35m
1 välilasku
HEL13:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
25. syyskuuta
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 45m
1 välilasku
NAP12:15Napoli Naples
1. lokakuuta
NAP08:50Napoli Naples
8t 20m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Napoli

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Napoli, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
6. kesäkuuta
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 20m
2 välilaskua
NAP04:55Napoli Naples
Ryanair
20. heinäkuuta
HEL15:00Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 10m
1 välilasku
NAP05:10Napoli Naples
Ryanair
13. kesäkuuta
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 20m
2 välilaskua
NAP04:55Napoli Naples

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Napoli?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Napoli

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Napoli?

Lufthansa on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Napoli. Ryanair, Finnair ja KLM ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Napoli kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Napoli, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Napoli

Kohteeseen Napoli on normaalina viikkona 3 Turkish Airlines lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Istanbul ja paras momondossa nähty Turkish Airlines lipun hinta on 208 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Napoli). Turkish Airlines lentoyhtiö on saanut 8,2 120 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

Air France lennot kohteeseen Napoli

Air France lentotarjoukset kohteeseen Napoli ovat alkaen 139 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Air France lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Milano Linate on suosituin Air France lähtöpiste kohteen Napoli lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Air France on saanut pistemäärän 7,8/10 142 arvostelujen perusteella.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Napoli

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Napoli
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 119 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja

   Napoli ja lähiympäristö: lentokentät

   Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Napoli lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

   Kaikki lennot Napoliin saapuvat kaupungin kansainväliselle lentoasemalle, josta pääsee keskustaan joko taksilla tai bussilla. Alibus-bussiyhteys on lähes yhtä nopea ja selvästi edullisempi kuin taksiyhteys, joten bussi on näistä kahdesta suositeltavampi vaihtoehto. Ensimmäinen bussi lähtee aamulla noin kello 6.30, ja bussikuljetukset jatkuvat lähes puolilleöin. Liput voi ostaa terminaalin sisältä tai suoraan bussikuskilta.


   Napoli: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Napoli
   Helsinki - Napoli reitin lennot
   Lyhyin lentoaika3t 30m
   Halvin hinta88 €
   Oulu - Napoli reitin lennot
   Lyhyin lentoaika30t 15m
   Halvin hinta318 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Napoli

   Napolin metropolialueella asuu yli kolme miljoonaa ihmistä, joten kaupungin joukkoliikennejärjestelmä on laaja ja matkailijan mielestä ehkä monimutkainenkin. Kaupunkiin kannattaa ottaa mukaan hyvät kävelykengät, sillä ydinkeskustassa on mukavinta kiertää jalan.

   Napolin joukkoliikennettä pitävät yllä esimerkiksi trolley-bussit, jyrkkien rinteiden funikulaarit sekä raitiovaunut. Joukkoliikenteen liput ovat nimeltään TIC-lippuja, ja niillä voi matkustaa Napolin kaupungin (Comune di Napoli) rajojen sisällä. Sama lippu käy esimerkiksi kaikkiin kaupunkiliikenteen busseihin, kaupungin neljään funikulaariin, EAV-seutubusseihin sekä metron linjoille 1, 2 ja 6. Lipun voi ostaa muun muassa kertalippuna (voimassa 90 minuuttia), päiväksi tai viikoksi. Kertalippu maksaa noin 1,50 euroa, päivälippu noin 4,50 euroa ja viikkolippu noin 16 euroa. Esimerkiksi Alibus-busseihin, jotka kulkevat muun muassa lentokentälle, on omat lippunsa. Lippuja voi ostaa yleensä lehti- ja tupakkakioskeista sekä metroasemilta. Visitalia Napoli -kortti (alkaen 15 euroa) on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat kiertää kaupungin nähtävyyksiä ja matkustaa joukkoliikennevälineillä.


   Kohteen Napoli viisumivaatimukset

   Italiaan matkustaminen on vaivatonta, sillä Suomen tavoin Italia on EU-valtio ja kuuluu myös Schengen-sopimusalueeseen. Napoliin lentävillä on kuitenkin aina oltava mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusdokumentiksi. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Italiassa. Passi tai henkilökortti on paras skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta. Italiaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön verkkosivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Italian-suurlähetystö sijaitsee Roomassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Suurlähetystön sekä Napolissa sijaitsevan Suomen kunniakonsulaatin yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.it/.


   Aloita matkan suunnittelu - Napoli


   Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Napoli

   Halvat lennot Napoliin saat välttelemällä suosituimpia lomakausia ja etsimällä parhaita lentotarjouksia.

   Napolin lähistöllä sijaitseva Vesuvius-tulivuori, Napolin tuomiokirkko ja Centro Storico -vanhakaupunki kokonaisuudessaan ovat kaupungin suosituimpia kohteita.

   Pakkaa vaatteet vuodenajan mukaan. Suomi-italia-sanakirjasta voi olla hyötyä.

   Napoli on kohtuullisen turvallinen, mutta matkailukaupungissa esimerkiksi taskuvarkaudet ovat tavallisia. Ota Eurooppalainen sairaanhoitokortti mukaan sairastapauksien varalta.

   Hanavettä voi juoda, mutta matkailijat juovat usein pullovettä.

   Hyvästä palvelusta jätetään juomaraha.

   Napolin hintataso on Suomea edullisempi.

   Italian aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

   Teitä pitkin välimatka on noin 3 070 kilometriä.


   Miksi käyttää momondo?

   Oikean lennon löytäminen kohteeseen Napoli on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Napoli nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

   Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Napoli tällä käytännöllä.

   Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Napoli, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

   Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Napoli niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Napoli lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.