Halvat lennot Napoli

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 27/7
ti 3/8

Halvimmat lennot kaupungin Napoli lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Napoli lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Napoli

HALVIN REITTI Helsinki - Napoli

Helsinki (HEL) - Napoli (NAP)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Napoli kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Napoli, jolloin hinta on keskimääräinen 217 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ NAPOLItammikuu29% halvempitammikuu aikana Helsinki - Napoli lennot maksavat keskimäärin vain 154 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NAPOLI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu26% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Napoli lentojen keskimääräinen hinta on 272 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN NAPOLI KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu213% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Napoli kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Napoli?

Etelä-Italian suurin metropoli, Napoli, kutsuu matkustajia ympäri vuoden mielenkiintoisella kaupunkikulttuurillaan, historiallisella arkkitehtuurillaan, herkullisella pizzallaan ja upeilla luontokohteillaan. Halvat lennot Napoliin ovat saatavilla käytännössä ympäri vuoden, etenkin jos maltat seurata lentotarjouksia ja verrata hintoja. Pelkät lennot kaupunkiin voi saada hyvinkin halvalla.

Mikäli pohdit, milloin on paras aika matkustaa Napoliin, mieti haluatko mieluummin nauttia aurinkoisista säistä vai edullisista hinnoista. Halvimmat lennot ja hotellit Napoliin ovat tarjolla esimerkiksi maaliskuulle ja marraskuulle, suosittujen lomakausien ulkopuolelle, jolloin sää kaupungissa voi olla epävakainen. Auringonpalvojien kannattaa suunnitella matkat Napoliin kesäkuukausille, jolloin kuitenkin hotellien ja matkailupalveluiden hinnat nousevat. Myös joulukuussa lennot ja majoitukset tulevat normaalia kalliimmaksi.

Milloin halvat lennot Napoliin löytää? Sopiva aika lippujahtiin on noin 55 päivää ennen lähtöä. Lentolippujen hintoja kannattaa kuitenkin seurata jo aiemmin, ja vielä viime hetkelläkin lentoliput Napoliin voi saada halvalla tarjouskampanjan kautta.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Napoli?

  Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Napoli paikasta Zürich ovat löytäneet lentoja 67 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Napoli. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Napoli alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Napoli?

  Jos et pysty lentämään kohteeseen Napoli tammikuu aikana, on marraskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Napoli reitillä marraskuu aikana maksavat keskimäärin 160 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Napoli?

  Paras aika varata lento kohteeseen Napoli kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 217 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Napoli tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Napoli hintaan 148 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Napoli?

  Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Napoli kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 209 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä sunnuntai, voit odottaa näkeväsi 253 € lentohinnan reitille Suomi - Napoli.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Napoli?

  Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Napoli on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - Napoli voi maksaa jopa niin vähän kuin 182 €. Lennot illalla ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 245 €.

 • Löytyykö kaupungin Napoli lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Napoli kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Salerno Costa d'Amalfi lentokenttä (60 km kaupungin Napoli keskustasta) tai Foggia Gino Lisa lentokenttä (124 km kaupungin Napoli keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

 • Voiko kaupunkiin Napoli lentää jotenkin halvemmalla?

  Lentojen hinnat kentälle Salerno Costa d'Amalfi lentokenttä ovat keskimäärin 174 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Napoli. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Napoli

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Napoli
KLM
4. lokakuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 00m
1 välilasku
NAP09:00Napoli
11. lokakuuta
NAP08:45Napoli
27t 45m
1 välilasku
HEL12:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
4. lokakuuta
HEL09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 50m
1 välilasku
NAP05:45Napoli
11. lokakuuta
NAP15:20Napoli
16t 50m
2 välilaskua
HEL08:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. lokakuuta
HEL09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 35m
1 välilasku
NAP12:30Napoli
10. lokakuuta
NAP02:00Napoli
10t 00m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
2. elokuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 00m
1 välilasku
NAP06:35Napoli
16. elokuuta
NAP06:25Napoli
12t 55m
1 välilasku
HEL19:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. lokakuuta
HEL09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 30m
2 välilaskua
NAP07:25Napoli
10. lokakuuta
NAP02:00Napoli
10t 00m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. lokakuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 35m
3 välilaskua
NAP19:10Napoli
11. lokakuuta
NAP18:15Napoli
20t 45m
1 välilasku
HEL15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Napoli

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Napoli, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Vueling
Useita lentoyhtiöitä
31. elokuuta
HEL05:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 35m
2 välilaskua
NAP06:25Napoli
Useita lentoyhtiöitä
31. elokuuta
HEL06:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 45m
3 välilaskua
NAP05:25Napoli
Useita lentoyhtiöitä
31. elokuuta
HEL06:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 45m
3 välilaskua
NAP05:25Napoli

Napoli ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Napoli lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kaikki lennot Napoliin saapuvat kaupungin kansainväliselle lentoasemalle, josta pääsee keskustaan joko taksilla tai bussilla. Alibus-bussiyhteys on lähes yhtä nopea ja selvästi edullisempi kuin taksiyhteys, joten bussi on näistä kahdesta suositeltavampi vaihtoehto. Ensimmäinen bussi lähtee aamulla noin kello 6.30, ja bussikuljetukset jatkuvat lähes puolilleöin. Liput voi ostaa terminaalin sisältä tai suoraan bussikuskilta.


Napoli: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Napoli
Helsinki - Napoli reitin lennot
Lyhyin lentoaika6t 05m
Halvin hinta154 €
Oulu - Napoli reitin lennot
Lyhyin lentoaika19t 45m
Halvin hinta333 €

Liikkuminen Napolissa?

Napolin metropolialueella asuu yli kolme miljoonaa ihmistä, joten kaupungin joukkoliikennejärjestelmä on laaja ja matkailijan mielestä ehkä monimutkainenkin. Kaupunkiin kannattaa ottaa mukaan hyvät kävelykengät, sillä ydinkeskustassa on mukavinta kiertää jalan.

Napolin joukkoliikennettä pitävät yllä esimerkiksi trolley-bussit, jyrkkien rinteiden funikulaarit sekä raitiovaunut. Joukkoliikenteen liput ovat nimeltään TIC-lippuja, ja niillä voi matkustaa Napolin kaupungin (Comune di Napoli) rajojen sisällä. Sama lippu käy esimerkiksi kaikkiin kaupunkiliikenteen busseihin, kaupungin neljään funikulaariin, EAV-seutubusseihin sekä metron linjoille 1, 2 ja 6. Lipun voi ostaa muun muassa kertalippuna (voimassa 90 minuuttia), päiväksi tai viikoksi. Kertalippu maksaa noin 1,50 euroa, päivälippu noin 4,50 euroa ja viikkolippu noin 16 euroa. Esimerkiksi Alibus-busseihin, jotka kulkevat muun muassa lentokentälle, on omat lippunsa. Lippuja voi ostaa yleensä lehti- ja tupakkakioskeista sekä metroasemilta. Visitalia Napoli -kortti (alkaen 15 euroa) on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat kiertää kaupungin nähtävyyksiä ja matkustaa joukkoliikennevälineillä. [Tarkistettu 27.6.2017]


Tarvitaanko Napoliin passi?

Italiaan matkustaminen on vaivatonta, sillä Suomen tavoin Italia on EU-valtio ja kuuluu myös Schengen-sopimusalueeseen. Napoliin lentävillä on kuitenkin aina oltava mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusdokumentiksi. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Italiassa. Passi tai henkilökortti on paras skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta. Italiaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön verkkosivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Italian-suurlähetystö sijaitsee Roomassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Suurlähetystön sekä Napolissa sijaitsevan Suomen kunniakonsulaatin yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.it/.


Aloita matkan suunnittelu - Napoli


Vinkkejä Napoliin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Napoliin saat välttelemällä suosituimpia lomakausia ja etsimällä parhaita lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Napolin nähtävyydet?

Napolin lähistöllä sijaitseva Vesuvius-tulivuori, Napolin tuomiokirkko ja Centro Storico -vanhakaupunki kokonaisuudessaan ovat kaupungin suosituimpia kohteita.

Mitä mukaan matkalle Napoliin?

Pakkaa vaatteet vuodenajan mukaan. Suomi-italia-sanakirjasta voi olla hyötyä.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Napolissa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Napolissa turvallista?

Napoli on kohtuullisen turvallinen, mutta matkailukaupungissa esimerkiksi taskuvarkaudet ovat tavallisia. Ota Eurooppalainen sairaanhoitokortti mukaan sairastapauksien varalta.

Voiko Napolissa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda, mutta matkailijat juovat usein pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Napolissa?

Hyvästä palvelusta jätetään juomaraha.

Millainen on Napolin hintataso?

Napolin hintataso on Suomea edullisempi.

Mikä on aikaero Suomi-Italia?

Italian aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Napoli?

Teitä pitkin välimatka on noin 3 070 kilometriä.