Halvat lennot Valencia

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 27/7
ti 3/8

Halvimmat lennot kaupungin Valencia lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Valencia lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Valencia

HALVIN REITTI Helsinki - Valencia

Helsinki (HEL) - Alicante (ALC)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Valencia kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Alicante, jolloin hinta on keskimääräinen 191 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ VALENCIAtammikuu13% halvempitammikuu aikana Helsinki - Valencia lennot maksavat keskimäärin vain 188 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE VALENCIA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu35% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Valencia lentojen keskimääräinen hinta on 293 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN VALENCIA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu253% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Valencia kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Valencia?

Espanjan kolmanneksi suurimmassa kaupungissa Valenciassa voi yhdistää ranta- ja kaupunkiloman. Kun löydät halvat lennot Valenciaan, kannattaa ne napata lähes mille vuodenajalle tahansa. Tekemistä kaupungissa riittää vuoden ympäri! Mikäli nautit rantaelämästä ja auringonpaahteesta, matkat Valenciaan kannattaa buukata kesälle. Tosin tuolloin lämpötilat voivat kivuta yli 30 asteen.

Jos etsit mahdollisimman halpoja lentoja, paras aika reissata Valenciaan on kesän sesonkikuukausien sijaan esimerkiksi syksy tai kevät. Tuolloin hotellin ja lennon voi saada hyvinkin edullisesti. Sama pätee talveenkin, jolloin säät saattavat tosin olla kaupungissa epävakaiset. Talvi on kuitenkin Espanjan itärannikolla leuto ja mukavaa vaihtelua Suomen pakkasiin. Sateisina päivinä kutsuvat kaupungin tiede-, kulttuuri- ja historialliset nähtävyydet.

Pelkät lennot voi saada Valenciaan edulliseen hintaan mille kuukaudelle tahansa. Tärkeintä on verrata eri päiviä ja varata liput ajoissa. Mieluiten buukkaus kannattaa tehdä 50–60 päivää ennen matkaa. Budjettimatkaajien kannattaa vältellä heinäkuuta ja elokuuta, rannikon vilkkaimpia sesonkikuukausia, jolloin matkat ovat kalleimmillaan.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Valencia?

  Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Valencia kaupungista Mallorca oli 22 €. Tämä on 87 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Valencia. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Valencia omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Valencia?

  tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Valencia kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 188 €. Jos et pysty lentämään kohteeseen Valencia tammikuu aikana, on elokuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Valencia reitillä elokuu aikana maksavat keskimäärin 188 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Valencia?

  Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Valencia on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 216 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 198 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Valencia?

  Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Valencia kentältä Suomi on lauantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja lauantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 211 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. sunnuntai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 270 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Valencia?

  Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Valencia. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 159 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Yritä olla ostamatta lippuja keskipäivällä, koska ne ovat yleensä noin 279 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

 • Löytyykö kaupungin Valencia lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Valencia on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Valencia harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Castellón de la Plana lentokenttä (90 km kaupungin Valencia keskustasta) tai Alicante lentokenttä (133 km kaupungin Valencia keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Valencia lentää jotenkin halvemmalla?

  Lentojen hinnat kentälle Valencia lentokenttä ovat keskimäärin 170 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Valencia. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Valencia

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Valencia
Air Europa
16. tammikuuta
HEL02:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 45m
2 välilaskua
VLC11:45Valencia
20. tammikuuta
VLC07:05Valencia
10t 50m
2 välilaskua
HEL17:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Iberia
21. syyskuuta
HEL12:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 10m
1 välilasku
VLC06:00Valencia
25. syyskuuta
VLC02:05Valencia
12t 20m
2 välilaskua
HEL14:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air Europa
21. syyskuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 05m
2 välilaskua
VLC05:05Valencia
25. syyskuuta
VLC08:15Valencia
11t 00m
2 välilaskua
HEL19:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air Europa
21. syyskuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 05m
2 välilaskua
VLC05:05Valencia
25. syyskuuta
VLC08:15Valencia
11t 00m
2 välilaskua
HEL19:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
21. syyskuuta
HEL13:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 45m
1 välilasku
VLC08:40Valencia
25. syyskuuta
VLC13:15Valencia
22t 45m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
21. syyskuuta
HEL13:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 45m
1 välilasku
VLC08:40Valencia
25. syyskuuta
VLC13:15Valencia
22t 45m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Valencia

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Valencia, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Turkish Airlines
Turkish Airlines
3. elokuuta
HEL15:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 45m
1 välilasku
VLC08:05Valencia
Useita lentoyhtiöitä
3. elokuuta
HEL12:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 30m
2 välilaskua
VLC07:40Valencia
Useita lentoyhtiöitä
3. elokuuta
HEL17:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 05m
3 välilaskua
VLC18:10Valencia

Valencia ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Valencia lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Valenciaan laskeutuvat kaupungin omalle lentokentälle, joka tunnetaan espanjaksi nimellä Aeropuerto de Valencia. Lentokenttä sijaitsee noin 8 km kaupungin keskustasta länteen, ja kentältä keskustan alueelle pääsee helposti niin metrolla kuin bussillakin. Metrot liikennöivät keskustaan noin 15–20 minuutin välein. Metrolinja 3 (Rafelbunyol–Aeroport) yhdistää lentokentän muun muassa keskustaan ja yliopistoalueeseen ja linja 5 (Aeroport–Marítim Serrería) puolestaan keskustaan ja satama-alueeseen. Metrolipun hinta on käytetyistä vyöhykkeistä riippuen noin 1,50–4 euroa. L3-metro liikennöi arkisin noin kello 5.30–00.00, lauantaisin noin kello 5.50–00.30 ja sunnuntaisin sekä pyhäpäivisin noin kello 7.10–00.00. L5-metro puolestaan kulkee arkisin noin kello 6.20–22.50, lauantaisin 6.55–22.55 ja sunnuntaisin sekä pyhäpäivisin 7.35–22.35. Myös bussilinja 150 kuljettaa matkustajia lentoasemalta keskustaan, ja matkan varrella se pysähtyy esimerkiksi Mislatassa, Quart de Poblet’ssa ja Manisesissa. Normaalin bussilipun hinta on noin 1,50 euroa, ja lipun voi ostaa suoraan kuskilta. Linja-auto liikennöi arkisin ja lauantaisin 25 minuutin välein noin kello 5.20–22. Sunnuntaisin tai pyhäpäivisin bussiyhteyttä keskustaan ei ole tarjolla.


Valencia: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Valencia
Helsinki - Valencia reitin lennot
Lyhyin lentoaika9t 55m
Halvin hinta143 €
Oulu - Valencia reitin lennot
Lyhyin lentoaika29t 15m
Halvin hinta623 €

Liikkuminen Valenciassa?

Julkinen liikenne toimii Valenciassa hyvin, ja kaupungissa on vaivatonta liikkua paikallisbusseilla, metrolla ja raitiovaunuilla. EMT:n kaupunkibussit liikennöivät 61 linjalla, ja bussilipun hinta on noin 1,50 euroa. Metrolinjoja on kaupungissa viisi, ja metrot liikennöivät vyöhykkeillä A, B, C ja D. Mikäli haluat helpon turistikierroksen, hyppää kaupunkia kiertävään turistibussiin. Myös pyöräilyyn on Valenciassa hyvät mahdollisuudet. Tavallisten polkupyörien tuntivuokra alkaa noin 3 eurosta. Myös Valensibici-kaupunkipyörän käyttäjäksi voi rekisteröityä lyhyeksikin ajanjaksoksi. Kaupunkipyörä onkin hyvä vaihtoehto, sillä pyöräpisteitä on ympäri Valenciaa kaikkiaan 276.

Valenciassa matkailevalle hyvä vaihtoehto on hankkia kaupungin turistikortti, Valencia Tourist Card, jonka voi ostaa 24:ksi, 48:ksi tai 72 tunniksi. Kortti oikeuttaa sisäänpääsyyn useimpiin kaupungin museoihin ja muihin turistikohteisiin, ja myös julkisissa liikennevälineissä (metrolla, paikallisbusseilla ja raitiovaunulla) saa liikkua kortin avulla vapaasti. Turistikortin avulla pääsee myös metrolla lentokentälle metrolinjoilla L3 ja L5. Aikuisten turistikortin hinta on alkaen noin 15 euroa. Lapsille on oma turistikorttinsa, ja 0–5-vuotiaat voivat matkustaa julkisissa kulkuvälineissä veloituksetta.


Tarvitaanko Valenciaan passi?

Espanja on Suomen tavoin EU-jäsenvaltio ja Schengen-maa. Koska Schengen-alueella matkustettaessa ei ole rajatarkastuksia, passia ei tarvitse välttämättä ottaa mukaan Valencian matkalle. Schengen-alueellakin matkustettaessa mukana on kuitenkin oltava aina jokin voimassa oleva matkustusasiakirja, joka voi olla passin sijasta virallinen henkilökortti. Vaikka rajatarkastuksia ei järjestetä, voivat lentoyhtiöt vaatia matkustajia todistamaan henkilöllisyytensä virallisella matkustusasiakirjalla. Ajokortti ei sovi matkustusasiakirjaksi. Virallista henkilötodistusta voit tarvita myös Espanjaan saavuttuasi, sillä paikallisilla viranomaisilla on oikeus pyytää matkailijoita todistamaan henkilöllisyytensä.


Aloita matkan suunnittelu - Valencia


Vinkkejä Valenciaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Valenciaan nappaat hintoja vertaamalla. Käytä hakuamme ja katso mitkä päivät ovat halvimmat. Etsi erilaisia lentoyhdistelmiä, aseta halutessasi Hintavahti ja bongaa parhaat lentotarjoukset.

Kiinnostavatko Valencian nähtävyydet?

Ehdoton ykkösnähtävyys on Taiteen ja tieteen kaupunki, Ciutat de les Arts i les Ciències. Tutustu myös kauniisiin rantoihin ja historiallisiin rakennuksiin, kuten Valencian katedraaliin.

Mitä mukaan matkalle Valenciaan?

Suojaa kesäisin itsesi auringolta vaatetuksella ja aurinkosuojavoiteella. Muista myös suomi-espanja-sanakirja!

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Valenciassa

Roaming-maksujen perintä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat EU-alueella jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista kuitenkin oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa. Hyödynnä myös hotellien wifi-yhteyksiä.

Onko Valenciassa turvallista?

Valencia on turvallinen kaupunki, mutta normaali varovaisuus on tarpeen.

Voiko Valenciassa juoda kraanavettä?

Hanavettä on turvallista juoda, mutta monet matkailijat suosivat pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Valenciassa?

Espanjan kulttuuriin kuuluu tipin jättäminen ravintoloissa, etenkin jos palvelu on hyvää. Kahvilassa, baarissa ja taksissa ylöspäin pyöristäminen tai pienet kolikot ovat riittävä tippi. Tavallisen ravintola-aterian tippi voi olla muutaman euron. Paremman aterian kohdalla tavallinen tippi on noin 5-10 prosenttia.

Millainen on Valencian hintataso?

Esimerkiksi ruoka ja palvelut ovat Valenciassa selvästi edullisempia kuin esimerkiksi Helsingissä, mutta majoitusten hinnat vaihtelevat sesonkien mukaan.

Mikä on aikaero Suomi-Espanja?

Suomen aika on tunnin Espanjan aikaa edellä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Valencia?

Välimatka on maanteitse noin 3 400 km.