Halvat lennot Valencia

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Valencia

Yhteenveto Valencia lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

52 €

Halvin meno-paluulennon hinta

114 €

Nopein lentoaika

9t 25m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Valencia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 52 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Valencian lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Valencia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 114 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Valencian lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Valencia kohteesta Suomi kestää 9t 25m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Valencian lentoasema).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Valencia mukaan lukien Lufthansa ja Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Valencia lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Valencia lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Valencia

HALVIN REITTI Helsinki - Valencia

Helsinki (HEL) - Alicante (ALC)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Valencia kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Alicante-Elche, jolloin hinta on keskimääräinen 210 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ VALENCIAtammikuu13% halvempitammikuu aikana Helsinki - Valencia lennot maksavat keskimäärin vain 206 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE VALENCIA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu35% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Valencia lentojen keskimääräinen hinta on 322 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN VALENCIA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu253% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Valencia kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Valencia?

Espanjan kolmanneksi suurimmassa kaupungissa Valenciassa voi yhdistää ranta- ja kaupunkiloman. Kun löydät halvat lennot Valenciaan, kannattaa ne napata lähes mille vuodenajalle tahansa. Tekemistä kaupungissa riittää vuoden ympäri! Mikäli nautit rantaelämästä ja auringonpaahteesta, matkat Valenciaan kannattaa buukata kesälle. Tosin tuolloin lämpötilat voivat kivuta yli 30 asteen.

Jos etsit mahdollisimman halpoja lentoja, paras aika reissata Valenciaan on kesän sesonkikuukausien sijaan esimerkiksi syksy tai kevät. Tuolloin hotellin ja lennon voi saada hyvinkin edullisesti. Sama pätee talveenkin, jolloin säät saattavat tosin olla kaupungissa epävakaiset. Talvi on kuitenkin Espanjan itärannikolla leuto ja mukavaa vaihtelua Suomen pakkasiin. Sateisina päivinä kutsuvat kaupungin tiede-, kulttuuri- ja historialliset nähtävyydet.

Pelkät lennot voi saada Valenciaan edulliseen hintaan mille kuukaudelle tahansa. Tärkeintä on verrata eri päiviä ja varata liput ajoissa. Mieluiten buukkaus kannattaa tehdä 50–60 päivää ennen matkaa. Budjettimatkaajien kannattaa vältellä heinäkuuta ja elokuuta, rannikon vilkkaimpia sesonkikuukausia, jolloin matkat ovat kalleimmillaan.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Valencia kaupungista Barcelona oli 15 €. Tämä on 90 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Valencia. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Valencia omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Valencia kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 206 €. Jos et pysty lentämään kohteeseen Valencia tammikuu aikana, on elokuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Valencia reitillä elokuu aikana maksavat keskimäärin 206 €.

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Valencia on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 238 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 114 €.

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Valencia kentältä Suomi on torstai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja torstai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 230 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. keskiviikko on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 265 €.

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Valencia. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 116 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Yritä olla ostamatta lippuja keskipäivällä, koska ne ovat yleensä noin 250 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Valencia on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Valencia harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Castellón de la Plana lentokenttä (90 km kaupungin Valencia keskustasta) tai Alicante-Elche lentokenttä (133 km kaupungin Valencia keskustasta).

Lentojen hinnat kentälle Valencian lentoasema lentokenttä ovat keskimäärin 154 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Valencia. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.momondosta löytyneet halvat lennot: Valencia

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Valencia
Ryanair
7. syyskuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 25m
1 välilasku
VLC18:10Valencian lentoasema
14. syyskuuta
VLC02:15Valencian lentoasema
11t 20m
1 välilasku
HEL13:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
9. syyskuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 45m
1 välilasku
VLC04:50Valencian lentoasema
14. syyskuuta
VLC02:15Valencian lentoasema
11t 20m
1 välilasku
HEL13:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
28. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 55m
1 välilasku
VLC07:30Valencian lentoasema
5. heinäkuuta
VLC04:10Valencian lentoasema
13t 00m
2 välilaskua
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
7. syyskuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 25m
1 välilasku
VLC18:10Valencian lentoasema
13. syyskuuta
VLC07:10Valencian lentoasema
10t 00m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
9. syyskuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 45m
1 välilasku
VLC04:50Valencian lentoasema
13. syyskuuta
VLC07:10Valencian lentoasema
10t 00m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
9. syyskuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 45m
1 välilasku
VLC04:50Valencian lentoasema
15. syyskuuta
VLC07:15Valencian lentoasema
10t 25m
1 välilasku
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Valencia

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Valencia, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
18. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 10m
1 välilasku
VLC07:35Valencian lentoasema
Ryanair
12. syyskuuta
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 00m
1 välilasku
VLC07:45Valencian lentoasema
Ryanair
17. kesäkuuta
HEL20:10Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 40m
2 välilaskua
VLC19:50Valencian lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Valencia?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Valencia

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Valencia?

Kohteeseen Valencia kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Lufthansa, KLM, Ryanair ja Air France. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Valencia rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Air France lennot kohteeseen Valencia

Air France on suosittu valinta kohteeseen Valencia matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 7 lentoa joka viikko kohteeseen Valencia lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Pariisi Charles de Gaulle. Air France lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 153 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 142 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Air France keskimäärin pisteet: 7,8/10.

KLM lennot kohteeseen Valencia

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Valencia on KLM (7,8/10, 123 arvosteluilla). Suurin osa KLM lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Valencia saapuvat kohteesta Amsterdam Schiphol, mutta kohteeseen Valencia on maailmanlaajuisesti 15 KLM lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty KLM tarjous oli 172 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Valencia, meno-paluu).


Valencia ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Valencia lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Valenciaan laskeutuvat kaupungin omalle lentokentälle, joka tunnetaan espanjaksi nimellä Aeropuerto de Valencia. Lentokenttä sijaitsee noin 8 km kaupungin keskustasta länteen, ja kentältä keskustan alueelle pääsee helposti niin metrolla kuin bussillakin. Metrot liikennöivät keskustaan noin 15–20 minuutin välein. Metrolinja 3 (Rafelbunyol–Aeroport) yhdistää lentokentän muun muassa keskustaan ja yliopistoalueeseen ja linja 5 (Aeroport–Marítim Serrería) puolestaan keskustaan ja satama-alueeseen. Metrolipun hinta on käytetyistä vyöhykkeistä riippuen noin 1,50–4 euroa. L3-metro liikennöi arkisin noin kello 5.30–00.00, lauantaisin noin kello 5.50–00.30 ja sunnuntaisin sekä pyhäpäivisin noin kello 7.10–00.00. L5-metro puolestaan kulkee arkisin noin kello 6.20–22.50, lauantaisin 6.55–22.55 ja sunnuntaisin sekä pyhäpäivisin 7.35–22.35. Myös bussilinja 150 kuljettaa matkustajia lentoasemalta keskustaan, ja matkan varrella se pysähtyy esimerkiksi Mislatassa, Quart de Poblet’ssa ja Manisesissa. Normaalin bussilipun hinta on noin 1,50 euroa, ja lipun voi ostaa suoraan kuskilta. Linja-auto liikennöi arkisin ja lauantaisin 25 minuutin välein noin kello 5.20–22. Sunnuntaisin tai pyhäpäivisin bussiyhteyttä keskustaan ei ole tarjolla.


Valencia: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Valencia
Helsinki - Valencia reitin lennot
Lyhyin lentoaika6t 15m
Halvin hinta144 €
Oulu - Valencia reitin lennot
Lyhyin lentoaika15t 40m
Halvin hinta244 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Valencia

Julkinen liikenne toimii Valenciassa hyvin, ja kaupungissa on vaivatonta liikkua paikallisbusseilla, metrolla ja raitiovaunuilla. EMT:n kaupunkibussit liikennöivät 61 linjalla, ja bussilipun hinta on noin 1,50 euroa. Metrolinjoja on kaupungissa viisi, ja metrot liikennöivät vyöhykkeillä A, B, C ja D. Mikäli haluat helpon turistikierroksen, hyppää kaupunkia kiertävään turistibussiin. Myös pyöräilyyn on Valenciassa hyvät mahdollisuudet. Tavallisten polkupyörien tuntivuokra alkaa noin 3 eurosta. Myös Valensibici-kaupunkipyörän käyttäjäksi voi rekisteröityä lyhyeksikin ajanjaksoksi. Kaupunkipyörä onkin hyvä vaihtoehto, sillä pyöräpisteitä on ympäri Valenciaa kaikkiaan 276.

Valenciassa matkailevalle hyvä vaihtoehto on hankkia kaupungin turistikortti, Valencia Tourist Card, jonka voi ostaa 24:ksi, 48:ksi tai 72 tunniksi. Kortti oikeuttaa sisäänpääsyyn useimpiin kaupungin museoihin ja muihin turistikohteisiin, ja myös julkisissa liikennevälineissä (metrolla, paikallisbusseilla ja raitiovaunulla) saa liikkua kortin avulla vapaasti. Turistikortin avulla pääsee myös metrolla lentokentälle metrolinjoilla L3 ja L5. Aikuisten turistikortin hinta on alkaen noin 15 euroa. Lapsille on oma turistikorttinsa, ja 0–5-vuotiaat voivat matkustaa julkisissa kulkuvälineissä veloituksetta.


Kohteen Valencia viisumivaatimukset

Espanja on Suomen tavoin EU-jäsenvaltio ja Schengen-maa. Koska Schengen-alueella matkustettaessa ei ole rajatarkastuksia, passia ei tarvitse välttämättä ottaa mukaan Valencian matkalle. Schengen-alueellakin matkustettaessa mukana on kuitenkin oltava aina jokin voimassa oleva matkustusasiakirja, joka voi olla passin sijasta virallinen henkilökortti. Vaikka rajatarkastuksia ei järjestetä, voivat lentoyhtiöt vaatia matkustajia todistamaan henkilöllisyytensä virallisella matkustusasiakirjalla. Ajokortti ei sovi matkustusasiakirjaksi. Virallista henkilötodistusta voit tarvita myös Espanjaan saavuttuasi, sillä paikallisilla viranomaisilla on oikeus pyytää matkailijoita todistamaan henkilöllisyytensä.


Aloita matkan suunnittelu - Valencia


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Valencia

Halvat lennot Valenciaan nappaat hintoja vertaamalla. Käytä hakuamme ja katso mitkä päivät ovat halvimmat. Etsi erilaisia lentoyhdistelmiä, aseta halutessasi Hintavahti ja bongaa parhaat lentotarjoukset.

Ehdoton ykkösnähtävyys on Taiteen ja tieteen kaupunki, Ciutat de les Arts i les Ciències. Tutustu myös kauniisiin rantoihin ja historiallisiin rakennuksiin, kuten Valencian katedraaliin.

Suojaa kesäisin itsesi auringolta vaatetuksella ja aurinkosuojavoiteella. Muista myös suomi-espanja-sanakirja!

Valencia on turvallinen kaupunki, mutta normaali varovaisuus on tarpeen.

Hanavettä on turvallista juoda, mutta monet matkailijat suosivat pullovettä.

Espanjan kulttuuriin kuuluu tipin jättäminen ravintoloissa, etenkin jos palvelu on hyvää. Kahvilassa, baarissa ja taksissa ylöspäin pyöristäminen tai pienet kolikot ovat riittävä tippi. Tavallisen ravintola-aterian tippi voi olla muutaman euron. Paremman aterian kohdalla tavallinen tippi on noin 5-10 prosenttia.

Esimerkiksi ruoka ja palvelut ovat Valenciassa selvästi edullisempia kuin esimerkiksi Helsingissä, mutta majoitusten hinnat vaihtelevat sesonkien mukaan.

Suomen aika on tunnin Espanjan aikaa edellä.

Välimatka on maanteitse noin 3 400 km.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Valencia on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Valencia.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Valencia ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Valencia tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Valencia lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.