Halvat lennot Wien

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Wien (VIE)
to 6.5.
to 13.5.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Wien lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Wien lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Wien

HALVIN REITTI Helsinki - Wien

Helsinki (HEL) - Wien (VIE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Wien kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Wien Vienna Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 145 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ WIENelokuu48% halvempielokuu aikana Helsinki - Wien lennot maksavat keskimäärin vain 75 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE WIEN KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu47% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Wien lentojen keskimääräinen hinta on 214 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN WIEN KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu668% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Wien kentältä Helsinki huhtikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Wieniin?

Halvat lennot Wieniin vievät matkailijat maagiselle kaupunkilomalle yhteen Euroopan kauneimmista kaupungeista. Kaupungin lukuisat nähtävyydet kutsuvatkin matkailijoita ympäri vuoden. Wienissä ei välttämättä kaipaa auringonpaistetta, ja matkat Wieniin voikin sijoittaa vaikkapa kauniiseen kevääseen tai tunnelmalliseen syksyyn.

Kesä on kuitenkin Wienin suosituinta matkustuskautta, joten halvimmat lennot ja hotellit ovat harvemmin kaupan kesäkuukausille. Hotellit ja lennot ovat arvokkaita etenkin kesäkuussa, tosin lentotarjouksia seuraamalla pelkät lennot voi saada tällekin suositulle lomakuukaudelle edullisesti.

Lentoliput Wieniin kannattaa ostaa mieluiten noin pari kuukautta ennen matkaa, ja jos toiveissa on saada erityisen halvat lennot Wieniin, sopiva matkustuskuukausi on esimerkiksi helmikuu. Sää voi olla Wienissä alkuvuodesta hieman sateinen ja viileä, mutta kaupungin tunnelma lämmittää. Myös majoitusten alhaiset hinnat tekevät vuoden ensimmäisistä kuukausista hyviä reissukuukausia.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Wien?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Wien hintaan 14 €/henkilö, mikä on 94 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Wien. Löydät halvimmat hinnat alueelle Wien valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Wien?

elokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Wien kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 75 €. Jos et voi matkustaa elokuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Wien kohteesta Suomi toukokuu ajanjaksolle. toukokuu aikana lennot kaupunkiin Wien ovat vielä keskimäärin 78 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin elokuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Wien?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Wien noin 58 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 145 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Wien kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 141 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Wien?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Wien on keskiviikko hintojen ollessa 166 €. sunnuntai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 194 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Wien?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Wien. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 155 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 178 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Löytyykö kaupungin Wien lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Wien on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Wien harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Grazin lentoasema lentokenttä (152 km kaupungin Wien keskustasta).

Voiko kaupunkiin Wien lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Wien on tyypillisesti Grazin lentoasema lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 241 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Wien Vienna Intl

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Wien Vienna Intl
Lufthansa
19. toukokuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 15m
1 välilasku
VIE08:15Wien Vienna Intl
29. toukokuuta
VIE13:45Wien Vienna Intl
5t 00m
1 välilasku
HEL18:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
22. toukokuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 15m
1 välilasku
VIE08:15Wien Vienna Intl
29. toukokuuta
VIE13:45Wien Vienna Intl
5t 00m
1 välilasku
HEL18:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
19. toukokuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 15m
1 välilasku
VIE08:15Wien Vienna Intl
29. toukokuuta
VIE13:45Wien Vienna Intl
5t 00m
1 välilasku
HEL18:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
21. toukokuuta
HEL08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 50m
1 välilasku
VIE17:35Wien Vienna Intl
31. toukokuuta
VIE02:30Wien Vienna Intl
4t 30m
1 välilasku
HEL07:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
21. toukokuuta
HEL08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 50m
1 välilasku
VIE17:35Wien Vienna Intl
31. toukokuuta
VIE02:30Wien Vienna Intl
4t 30m
1 välilasku
HEL07:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
22. toukokuuta
HEL09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 55m
1 välilasku
VIE18:25Wien Vienna Intl
29. toukokuuta
VIE13:45Wien Vienna Intl
5t 00m
1 välilasku
HEL18:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Wien Vienna Intl

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Wien, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
22. heinäkuuta
HEL13:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 20m
VIE15:30Wien Vienna Intl
Finnair
12. heinäkuuta
HEL13:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 20m
VIE15:30Wien Vienna Intl
Finnair
20. toukokuuta
HEL13:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 20m
VIE15:30Wien Vienna Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Wieniin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Wien

Suorat lennot Helsinki-Vantaalta Wieniin tarjoaa suomalaisille tuttu lentoyhtiö Finnair. Suorien lentojen lentoaika Helsinki-Vantaalta Wieniin on normaalisti hieman alle kaksi ja puoli tuntia. Jos kaupunkiin reissaa vaihtokenttien kautta, nousee matka-aika yleensä ainakin neljään tuntiin. Välilaskulliset halvat lennot Wieniin tarjoaa esimerkiksi airberlin, airBaltic, Austrian ja Lufthansa. Näistä kätevimmät ja edullisimmat ovat Riian kautta lentävän airBalticin ja Saksassa välilaskun tekevän airberlinin yhteydet. Pääkaupunkiseudulta Wieniin lähtevät lennot starttaavat aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta.


Miten pääsen lentokentältä Wienin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Wien lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Wieniin vievät Helsinki-Vantaalta Wienin kansainväliselle lentoasemalle, jonka alueelta on keskustaan erinomaiset joukkoliikenneyhteydet. Matkustajat voivat valita erilaisten juna- ja bussiyhteyksien väliltä, mutta nopein ja kätevin liikenneväline keskustaan suuntaaville on CAT-juna (City Airport Train), joka vie keskustaan vain vartissa. Jos suuntaat keskustan sijaan muille Wienin alueille, voi bussilinjoista löytyä sopiva yhteys. Lentokentältä voi myös tilata taksin tai vuokrata henkilöauton.


Suositut lentoreitit Wien

Etsityimmät lennot Wien sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Wien reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 20m
Halvin hinta
144 €

Liikkuminen Wienissä?

Wienin historiallisia katuja kannattaa tutkia jalkaisin, mutta myös joukkoliikenneyhteydet ovat kaupungissa todella toimivat. Matkailijat voivat valita U-Bahn-metron, raitiovaunujen, bussien ja Citybus-minibussien väliltä. Kaupungissa on jopa tarjolla riksakyyti Itävallan tyyliin, eli Faxi-pyörätaksi. Kaupungin alueella Faxi-kyydit maksavat noin 10 euroa, kun taas nopeaa Velocityline-linjaa käyttävien pyörätaksien kyyti kustantaa noin 28 euroa 20 minuutilta. [Tarkistettu 12.6.2017]

Kaupungin joukkoliikennevälineiden hinta on eurooppalaista keskitasoa. Yksittäisen matkalipun hinta on aikuisille noin 2,20 euroa, ja 24 tuntia voimassa olevan Vienna ticket -lipun hinta 7,60 euroa. Vienna-lipun voi ostaa myös 48 tai 72 tunniksi (noin 13,50–16,50 euroa). [Tarkistettu 12.6.2017] Nähtävyyksiä kiertäville tarjolla on kätevä Hop On Hop Off -bussi, jonka kyydistä voi jäädä pois millä pysäkillä tahansa ja kyytiin nousta jälleen sopivalla hetkellä.


Tarvitaanko Wieniin passi?

Itävaltaan on maan ystävien onneksi helppo matkustaa, sillä Itävalta on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio. Passiakaan Wieniin ei siis välttämättä tarvitse ottaa mukaan, mutta tästä huolimatta kaupunkiin lentävillä on aina oltava mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti, mutta ei esimerkiksi ajokortti tai Kela-kortti. Suomalaisen matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä myös määränpäässä. Itävallan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Itävallan-suurlähetystö sijaitsee Wienissä, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, esimerkiksi passivarkaus, voi matkailija olla yhteydessä suurlähetystöön tai Suomen konsulaatteihin. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finnland.at.


Vinkkejä Wieniin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Wieniin?

Vertaa lentojen hintoja ajoissa ja suosi esimerkiksi alkuvuoden lentoja.

Kiinnostavatko Wienin nähtävyydet?

Etenkin keisarilliset palatsirakennukset, Hofburg, Belvedere ja Schönbrunn, kutsuvat historian ystäviä. Kaupungin taidemuseot kuuluvat Euroopan tunnetuimpiin.

Mitä mukaan matkalle Wieniin?

Kaiken tarvittavan saat paikan päältä.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Wienissä

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Wienissä turvallista?

Wien on kohtuullisen turvallinen kaupunki. Ota sairastapauksien varalta mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Wienissä juoda kraanavettä?

Hanavesi on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Wienissä?

Tippaaminen kuuluu hyviin tapoihin.

Millainen on Wienin hintataso?

Kaupunki on hieman Helsinkiä edullisempi esimerkiksi ravintoloiden osalta.

Mikä on aikaero Suomi-Itävalta?

Itävallan aika on tunnin jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Wien?

Teitä pitkin välimatka on noin 1800 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka