Halvat lennot Wien

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Wien (VIE)
ti 2.3.
ti 9.3.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Wien lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Wien lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Wien

HALVIN REITTI Helsinki - Wien

Helsinki (HEL) - Wien (VIE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Wien kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Wien Vienna Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 145 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ WIENelokuu48% halvempielokuu aikana Helsinki - Wien lennot maksavat keskimäärin vain 75 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE WIEN KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu47% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Wien lentojen keskimääräinen hinta on 213 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN WIEN KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu668% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Wien kentältä Helsinki huhtikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Wieniin?

Halvat lennot Wieniin vievät matkailijat maagiselle kaupunkilomalle yhteen Euroopan kauneimmista kaupungeista. Kaupungin lukuisat nähtävyydet kutsuvatkin matkailijoita ympäri vuoden. Wienissä ei välttämättä kaipaa auringonpaistetta, ja matkat Wieniin voikin sijoittaa vaikkapa kauniiseen kevääseen tai tunnelmalliseen syksyyn.

Kesä on kuitenkin Wienin suosituinta matkustuskautta, joten halvimmat lennot ja hotellit ovat harvemmin kaupan kesäkuukausille. Hotellit ja lennot ovat arvokkaita etenkin kesäkuussa, tosin lentotarjouksia seuraamalla pelkät lennot voi saada tällekin suositulle lomakuukaudelle edullisesti.

Lentoliput Wieniin kannattaa ostaa mieluiten noin pari kuukautta ennen matkaa, ja jos toiveissa on saada erityisen halvat lennot Wieniin, sopiva matkustuskuukausi on esimerkiksi helmikuu. Sää voi olla Wienissä alkuvuodesta hieman sateinen ja viileä, mutta kaupungin tunnelma lämmittää. Myös majoitusten alhaiset hinnat tekevät vuoden ensimmäisistä kuukausista hyviä reissukuukausia.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Wien?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Wien hintaan 8 €/henkilö, mikä on 97 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Wien. Löydät halvimmat hinnat alueelle Wien valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Wien?

elokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Wien kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 75 €. Jos et pysty lentämään kohteeseen Wien elokuu aikana, on toukokuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Wien reitillä toukokuu aikana maksavat keskimäärin 78 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Wien?

Paras aika varata lento kohteeseen Wien kohteesta Suomi on 58 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 145 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Wien kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 140 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Wien?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Wien on keskiviikko, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 164 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. sunnuntai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 193 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Wien?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Wien on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Wien illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 152 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Wien on iltapäivällä, kun lennot maksavat noin 192 €.

Löytyykö kaupungin Wien lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Wien on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Wien harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Grazin lentoasema lentokenttä (152 km kaupungin Wien keskustasta).

Voiko kaupunkiin Wien lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Wien on tyypillisesti Grazin lentoasema lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 258 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Wien Vienna Intl

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Wien Vienna Intl
Finnair
30. toukokuuta
13:10
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 20m
15:30
Wien Vienna Intl
3. heinäkuuta
15:15
Wien Vienna Intl
2t 20m
17:35
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
28. maaliskuuta
04:30
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 30m
07:00
Wien Vienna Intl
18. huhtikuuta
07:15
Wien Vienna Intl
2t 25m
09:40
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
13. maaliskuuta
02:20
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 55m
1 välilasku
07:15
Wien Vienna Intl
20. maaliskuuta
03:35
Wien Vienna Intl
5t 35m
1 välilasku
09:10
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
12. maaliskuuta
09:55
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 25m
1 välilasku
17:20
Wien Vienna Intl
19. maaliskuuta
03:35
Wien Vienna Intl
5t 35m
1 välilasku
09:10
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
30. toukokuuta
13:10
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 20m
15:30
Wien Vienna Intl
3. heinäkuuta
05:35
Wien Vienna Intl
13t 45m
1 välilasku
19:20
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
30. toukokuuta
10:25
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 05m
1 välilasku
16:30
Wien Vienna Intl
3. heinäkuuta
16:05
Wien Vienna Intl
12t 00m
3 välilaskua
04:05
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Wien Vienna Intl

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Wien, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Blue Air
Finnair
8. huhtikuuta
13:10
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 20m
15:30
Wien Vienna Intl
Finnair
11. huhtikuuta
04:30
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 25m
06:55
Wien Vienna Intl
Finnair
7. maaliskuuta
03:30
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 30m
06:00
Wien Vienna Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Wieniin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Wien

Suorat lennot Helsinki-Vantaalta Wieniin tarjoaa suomalaisille tuttu lentoyhtiö Finnair. Suorien lentojen lentoaika Helsinki-Vantaalta Wieniin on normaalisti hieman alle kaksi ja puoli tuntia. Jos kaupunkiin reissaa vaihtokenttien kautta, nousee matka-aika yleensä ainakin neljään tuntiin. Välilaskulliset halvat lennot Wieniin tarjoaa esimerkiksi airberlin, airBaltic, Austrian ja Lufthansa. Näistä kätevimmät ja edullisimmat ovat Riian kautta lentävän airBalticin ja Saksassa välilaskun tekevän airberlinin yhteydet. Pääkaupunkiseudulta Wieniin lähtevät lennot starttaavat aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta.


Miten pääsen lentokentältä Wienin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Wien lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Wieniin vievät Helsinki-Vantaalta Wienin kansainväliselle lentoasemalle, jonka alueelta on keskustaan erinomaiset joukkoliikenneyhteydet. Matkustajat voivat valita erilaisten juna- ja bussiyhteyksien väliltä, mutta nopein ja kätevin liikenneväline keskustaan suuntaaville on CAT-juna (City Airport Train), joka vie keskustaan vain vartissa. Jos suuntaat keskustan sijaan muille Wienin alueille, voi bussilinjoista löytyä sopiva yhteys. Lentokentältä voi myös tilata taksin tai vuokrata henkilöauton.


Suositut lentoreitit Wien

Etsityimmät lennot Wien sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Wien lennot
Lyhyin lentoaika
2t 20m
Halvin hinta
140 €

Liikkuminen Wienissä?

Wienin historiallisia katuja kannattaa tutkia jalkaisin, mutta myös joukkoliikenneyhteydet ovat kaupungissa todella toimivat. Matkailijat voivat valita U-Bahn-metron, raitiovaunujen, bussien ja Citybus-minibussien väliltä. Kaupungissa on jopa tarjolla riksakyyti Itävallan tyyliin, eli Faxi-pyörätaksi. Kaupungin alueella Faxi-kyydit maksavat noin 10 euroa, kun taas nopeaa Velocityline-linjaa käyttävien pyörätaksien kyyti kustantaa noin 28 euroa 20 minuutilta. [Tarkistettu 12.6.2017]

Kaupungin joukkoliikennevälineiden hinta on eurooppalaista keskitasoa. Yksittäisen matkalipun hinta on aikuisille noin 2,20 euroa, ja 24 tuntia voimassa olevan Vienna ticket -lipun hinta 7,60 euroa. Vienna-lipun voi ostaa myös 48 tai 72 tunniksi (noin 13,50–16,50 euroa). [Tarkistettu 12.6.2017] Nähtävyyksiä kiertäville tarjolla on kätevä Hop On Hop Off -bussi, jonka kyydistä voi jäädä pois millä pysäkillä tahansa ja kyytiin nousta jälleen sopivalla hetkellä.


Tarvitaanko Wieniin passi?

Itävaltaan on maan ystävien onneksi helppo matkustaa, sillä Itävalta on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio. Passiakaan Wieniin ei siis välttämättä tarvitse ottaa mukaan, mutta tästä huolimatta kaupunkiin lentävillä on aina oltava mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti, mutta ei esimerkiksi ajokortti tai Kela-kortti. Suomalaisen matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä myös määränpäässä. Itävallan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Itävallan-suurlähetystö sijaitsee Wienissä, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, esimerkiksi passivarkaus, voi matkailija olla yhteydessä suurlähetystöön tai Suomen konsulaatteihin. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finnland.at.


Vinkkejä Wieniin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Wieniin?

Vertaa lentojen hintoja ajoissa ja suosi esimerkiksi alkuvuoden lentoja.

Kiinnostavatko Wienin nähtävyydet?

Etenkin keisarilliset palatsirakennukset, Hofburg, Belvedere ja Schönbrunn, kutsuvat historian ystäviä. Kaupungin taidemuseot kuuluvat Euroopan tunnetuimpiin.

Mitä mukaan matkalle Wieniin?

Kaiken tarvittavan saat paikan päältä.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Wienissä

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Wienissä turvallista?

Wien on kohtuullisen turvallinen kaupunki. Ota sairastapauksien varalta mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Wienissä juoda kraanavettä?

Hanavesi on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Wienissä?

Tippaaminen kuuluu hyviin tapoihin.

Millainen on Wienin hintataso?

Kaupunki on hieman Helsinkiä edullisempi esimerkiksi ravintoloiden osalta.

Mikä on aikaero Suomi-Itävalta?

Itävallan aika on tunnin jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Wien?

Teitä pitkin välimatka on noin 1800 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka