Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Wien

Etsi halpoja lentoja Wien alk. 38 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 28/2
ke 6/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Wien

Yhteenveto Wien lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

38 €

Halvin meno-paluulennon hinta

140 €

Nopein lentoaika

2t 25m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Wien kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 38 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Wien Vienna Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Wien kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 140 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Wien Vienna Intl).
Nopein lento kohteeseen Wien kohteesta Suomi kestää 2t 25m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Wien Vienna Intl).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Wien mukaan lukien KLM, Austrian Airlines ja Finnair.

Wien lentotiedot ja trendit

Tutustu Wien lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Wien?

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Wien kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 116 €. Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Wien kohteesta Suomi syyskuu ajanjaksolle. syyskuu aikana lennot kaupunkiin Wien ovat vielä keskimäärin 118 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Wien?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Wien?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Wien on lauantai hintojen ollessa 154 €. torstai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 229 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Wien?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Wien. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 91 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on keskipäivällä. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 228 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Wien?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Wien riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Wien Vienna Intl (suosituin lentokenttä alueella Wien) niin lentoaika on keskimäärin 2t 25m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Wien Vienna Intl, keskimääräinen lentoaika on .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Wien?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Wien noin 37 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 169 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Wien kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 129 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Wien lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Wien lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Wien

HALVIN REITTI Helsinki - Wien

Helsinki (HEL) - Wien (VIE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Wien kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Wien Vienna Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 169 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ WIENmaaliskuu32% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Wien lennot maksavat keskimäärin vain 116 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE WIEN KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu45% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Wien lentojen keskimääräinen hinta on 246 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN WIEN KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu282% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Wien kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Wien

Halvat lennot Wieniin vievät matkailijat maagiselle kaupunkilomalle yhteen Euroopan kauneimmista kaupungeista. Kaupungin lukuisat nähtävyydet kutsuvatkin matkailijoita ympäri vuoden. Wienissä ei välttämättä kaipaa auringonpaistetta, ja matkat Wieniin voikin sijoittaa vaikkapa kauniiseen kevääseen tai tunnelmalliseen syksyyn.

Kesä on kuitenkin Wienin suosituinta matkustuskautta, joten halvimmat lennot ja hotellit ovat harvemmin kaupan kesäkuukausille. Hotellit ja lennot ovat arvokkaita etenkin kesäkuussa, tosin lentotarjouksia seuraamalla pelkät lennot voi saada tällekin suositulle lomakuukaudelle edullisesti.

Lentoliput Wieniin kannattaa ostaa mieluiten noin pari kuukautta ennen matkaa, ja jos toiveissa on saada erityisen halvat lennot Wieniin, sopiva matkustuskuukausi on esimerkiksi helmikuu. Sää voi olla Wienissä alkuvuodesta hieman sateinen ja viileä, mutta kaupungin tunnelma lämmittää. Myös majoitusten alhaiset hinnat tekevät vuoden ensimmäisistä kuukausista hyviä reissukuukausia.

Löytyykö kaupungin Wien lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Wien on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Wien harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Graz lentokenttä (152 km Wien keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Wien Vienna Intl lentokenttä hinnat?

lentoa Wien Vienna Intl lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Wien Vienna Intl lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen 6 toimijaa on valittavissa lentoa Wien Vienna Intl lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Wien Vienna Intl lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Wien Vienna Intl lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Wien Vienna Intl lentokenttä?

Wien Vienna Intl lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Wien Vienna Intl lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Wien

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Wien
airBaltic
4. huhtikuuta
HEL15:25Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 15m
1 välilasku
VIE18:40Wien Vienna Intl
8. huhtikuuta
VIE19:20Wien Vienna Intl
18t 25m
1 välilasku
HEL14:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. maaliskuuta
HEL10:15Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 20m
1 välilasku
VIE17:35Wien Vienna Intl
19. maaliskuuta
VIE20:20Wien Vienna Intl
12t 20m
1 välilasku
HEL09:40Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
14. elokuuta
HEL05:30Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 10m
1 välilasku
VIE18:40Wien Vienna Intl
19. elokuuta
VIE19:20Wien Vienna Intl
4t 00m
1 välilasku
HEL00:20Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
12. huhtikuuta
HEL05:30Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 10m
1 välilasku
VIE18:40Wien Vienna Intl
15. huhtikuuta
VIE19:20Wien Vienna Intl
12t 00m
1 välilasku
HEL08:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. maaliskuuta
HEL20:25Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 25m
1 välilasku
VIE08:50Wien Vienna Intl
19. maaliskuuta
VIE20:20Wien Vienna Intl
12t 20m
1 välilasku
HEL09:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. maaliskuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 40m
1 välilasku
VIE12:05Wien Vienna Intl
19. maaliskuuta
VIE20:20Wien Vienna Intl
12t 20m
1 välilasku
HEL09:40Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Wien

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Wien, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Ryanair ja airBaltic
Ryanair
29. toukokuuta
HEL17:05Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 30m
VIE18:35Wien Vienna Intl
Ryanair
24. huhtikuuta
HEL17:05Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 30m
VIE18:35Wien Vienna Intl
Ryanair
16. maaliskuuta
HEL12:45Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 35m
VIE14:20Wien Vienna Intl

Muut matkustamoluokat Wien lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Wien lennollasi

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Wien

Wienin historiallisia katuja kannattaa tutkia jalkaisin, mutta myös joukkoliikenneyhteydet ovat kaupungissa todella toimivat. Matkailijat voivat valita U-Bahn-metron, raitiovaunujen, bussien ja Citybus-minibussien väliltä. Kaupungissa on jopa tarjolla riksakyyti Itävallan tyyliin, eli Faxi-pyörätaksi. Kaupungin alueella Faxi-kyydit maksavat noin 10 euroa, kun taas nopeaa Velocityline-linjaa käyttävien pyörätaksien kyyti kustantaa noin 28 euroa 20 minuutilta.

Kaupungin joukkoliikennevälineiden hinta on eurooppalaista keskitasoa. Yksittäisen matkalipun hinta on aikuisille noin 2,20 euroa, ja 24 tuntia voimassa olevan Vienna ticket -lipun hinta 7,60 euroa. Vienna-lipun voi ostaa myös 48 tai 72 tunniksi (noin 13,50–16,50 euroa). Nähtävyyksiä kiertäville tarjolla on kätevä Hop On Hop Off -bussi, jonka kyydistä voi jäädä pois millä pysäkillä tahansa ja kyytiin nousta jälleen sopivalla hetkellä.


Kohteen Wien viisumivaatimukset

Itävaltaan on maan ystävien onneksi helppo matkustaa, sillä Itävalta on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio. Passiakaan Wieniin ei siis välttämättä tarvitse ottaa mukaan, mutta tästä huolimatta kaupunkiin lentävillä on aina oltava mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti, mutta ei esimerkiksi ajokortti tai Kela-kortti. Suomalaisen matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä myös määränpäässä. Itävallan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Itävallan-suurlähetystö sijaitsee Wienissä, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, esimerkiksi passivarkaus, voi matkailija olla yhteydessä suurlähetystöön tai Suomen konsulaatteihin. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finnland.at.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Wien

Miten löydän halvimmat lennot Wieniin?

Vertaa lentojen hintoja ajoissa ja suosi esimerkiksi alkuvuoden lentoja.

Kiinnostavatko Wienin nähtävyydet?

Etenkin keisarilliset palatsirakennukset, Hofburg, Belvedere ja Schönbrunn, kutsuvat historian ystäviä. Kaupungin taidemuseot kuuluvat Euroopan tunnetuimpiin.

Mitä mukaan matkalle Wieniin?

Kaiken tarvittavan saat paikan päältä.

Onko Wienissä turvallista?

Wien on kohtuullisen turvallinen kaupunki. Ota sairastapauksien varalta mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Wienissä juoda kraanavettä?

Hanavesi on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Wienissä?

Tippaaminen kuuluu hyviin tapoihin.

Millainen on Wienin hintataso?

Kaupunki on hieman Helsinkiä edullisempi esimerkiksi ravintoloiden osalta.

Mikä on aikaero Suomi-Itävalta?

Itävallan aika on tunnin jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Wien?

Teitä pitkin välimatka on noin 1800 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Wien?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Wien. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Wien joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Wien momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Wien?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Wien.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Wien juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Wien lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Wien

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Wien

Lennä suosikkilentoyhtiölläsi Wien
Lentoyhtiöt lajitellaan ja näytetään momondon sivuilla viimeisten 7 päivän aikana tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Wien
1 aikuinen
ke 28/2
ke 6/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.