Etsi halvat lennot Wien

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 30/5
ti 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Wien

Yhteenveto Wien lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

42 €

Halvin meno-paluulennon hinta

105 €

Nopein lentoaika

2t 20m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Wien kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 42 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Wien Vienna Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Wien kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 105 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Wien Vienna Intl).
Nopein lento kohteeseen Wien kohteesta Suomi kestää 2t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Wien Vienna Intl).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Wien mukaan lukien KLM, airBaltic ja Ryanair.

Wien lentotiedot ja trendit

Tutustu Wien lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Wien?

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Wien kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 124 €. Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Wien kohteesta Suomi tammikuu ajanjaksolle. tammikuu aikana lennot kaupunkiin Wien ovat vielä keskimäärin 143 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Wien?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Wien?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Wien on lauantai hintojen ollessa 138 €. torstai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 227 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Wien?

Iltapäivällä on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Wien. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 114 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on iltapäivällä. Yritä olla ostamatta lippuja aamulla, koska ne ovat yleensä noin 202 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Wien?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Wien riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Wien Vienna Intl (suosituin lentokenttä alueella Wien) niin lentoaika on keskimäärin 2t 20m. Jos lennät taas kentältä Tampere-Pirkkala (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Wien Vienna Intl, keskimääräinen lentoaika on .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Wien?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Wien noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 206 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Wien kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 184 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Wien lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Wien lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Wien

HALVIN REITTI Helsinki - Wien

Tampere (TMP) - Wien (VIE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Wien kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Wien Vienna Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 206 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ WIENmaaliskuu40% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Wien lennot maksavat keskimäärin vain 124 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE WIEN KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu26% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Wien lentojen keskimääräinen hinta on 259 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN WIEN KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu329% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Wien kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Wien

Halvat lennot Wieniin vievät matkailijat maagiselle kaupunkilomalle yhteen Euroopan kauneimmista kaupungeista. Kaupungin lukuisat nähtävyydet kutsuvatkin matkailijoita ympäri vuoden. Wienissä ei välttämättä kaipaa auringonpaistetta, ja matkat Wieniin voikin sijoittaa vaikkapa kauniiseen kevääseen tai tunnelmalliseen syksyyn.

Kesä on kuitenkin Wienin suosituinta matkustuskautta, joten halvimmat lennot ja hotellit ovat harvemmin kaupan kesäkuukausille. Hotellit ja lennot ovat arvokkaita etenkin kesäkuussa, tosin lentotarjouksia seuraamalla pelkät lennot voi saada tällekin suositulle lomakuukaudelle edullisesti.

Lentoliput Wieniin kannattaa ostaa mieluiten noin pari kuukautta ennen matkaa, ja jos toiveissa on saada erityisen halvat lennot Wieniin, sopiva matkustuskuukausi on esimerkiksi helmikuu. Sää voi olla Wienissä alkuvuodesta hieman sateinen ja viileä, mutta kaupungin tunnelma lämmittää. Myös majoitusten alhaiset hinnat tekevät vuoden ensimmäisistä kuukausista hyviä reissukuukausia.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Wien on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Wien harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Graz lentokenttä (152 km Wien keskustasta).


momondosta löytyneet halvat lennot: Wien

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Wien
Ryanair
19. elokuuta
HEL17:05Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 20m
VIE19:25Wien Vienna Intl
25. elokuuta
VIE12:00Wien Vienna Intl
2t 20m
HEL14:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
19. elokuuta
HEL17:05Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 20m
VIE19:25Wien Vienna Intl
25. elokuuta
VIE12:00Wien Vienna Intl
2t 20m
HEL14:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
19. elokuuta
HEL17:05Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 20m
VIE19:25Wien Vienna Intl
26. elokuuta
VIE13:20Wien Vienna Intl
2t 20m
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
7. elokuuta
HEL06:45Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 20m
VIE09:05Wien Vienna Intl
14. elokuuta
VIE03:00Wien Vienna Intl
2t 20m
HEL05:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
7. elokuuta
HEL06:45Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 20m
VIE09:05Wien Vienna Intl
14. elokuuta
VIE03:00Wien Vienna Intl
2t 20m
HEL05:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. elokuuta
HEL17:05Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 20m
VIE19:25Wien Vienna Intl
25. elokuuta
VIE15:20Wien Vienna Intl
4t 00m
1 välilasku
HEL19:20Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Wien

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Wien, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä KLM ja Ryanair
Ryanair
19. elokuuta
HEL17:05Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 20m
VIE19:25Wien Vienna Intl
Ryanair
30. kesäkuuta
HEL09:20Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 55m
1 välilasku
VIE13:15Wien Vienna Intl
Ryanair
22. kesäkuuta
HEL19:50Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 45m
1 välilasku
VIE15:35Wien Vienna Intl

Muut matkustamoluokat Wien lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Wien lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Wien?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Wien

Kohteeseen Wien on normaalina viikkona 10 Finnair lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Helsinki-Vantaan lentoasema ja paras momondossa nähty Finnair lipun hinta on 109 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Wien). Finnair lentoyhtiö on saanut 7,7 341 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

139 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty KLM meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Wien. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. KLM lentoyhtiöllä on 14 lentoa kohteeseen Wien useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 244 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön KLM keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,6/10.


Wien: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Wien
Helsinki - Wien reitin lennot
Nopein lentoaika2t 20m
Halvin hinta102 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Wien

Wienin historiallisia katuja kannattaa tutkia jalkaisin, mutta myös joukkoliikenneyhteydet ovat kaupungissa todella toimivat. Matkailijat voivat valita U-Bahn-metron, raitiovaunujen, bussien ja Citybus-minibussien väliltä. Kaupungissa on jopa tarjolla riksakyyti Itävallan tyyliin, eli Faxi-pyörätaksi. Kaupungin alueella Faxi-kyydit maksavat noin 10 euroa, kun taas nopeaa Velocityline-linjaa käyttävien pyörätaksien kyyti kustantaa noin 28 euroa 20 minuutilta.

Kaupungin joukkoliikennevälineiden hinta on eurooppalaista keskitasoa. Yksittäisen matkalipun hinta on aikuisille noin 2,20 euroa, ja 24 tuntia voimassa olevan Vienna ticket -lipun hinta 7,60 euroa. Vienna-lipun voi ostaa myös 48 tai 72 tunniksi (noin 13,50–16,50 euroa). Nähtävyyksiä kiertäville tarjolla on kätevä Hop On Hop Off -bussi, jonka kyydistä voi jäädä pois millä pysäkillä tahansa ja kyytiin nousta jälleen sopivalla hetkellä.


Kohteen Wien viisumivaatimukset

Itävaltaan on maan ystävien onneksi helppo matkustaa, sillä Itävalta on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio. Passiakaan Wieniin ei siis välttämättä tarvitse ottaa mukaan, mutta tästä huolimatta kaupunkiin lentävillä on aina oltava mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti, mutta ei esimerkiksi ajokortti tai Kela-kortti. Suomalaisen matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä myös määränpäässä. Itävallan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Itävallan-suurlähetystö sijaitsee Wienissä, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, esimerkiksi passivarkaus, voi matkailija olla yhteydessä suurlähetystöön tai Suomen konsulaatteihin. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finnland.at.


Aloita matkan suunnittelu - Wien


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Wien

Vertaa lentojen hintoja ajoissa ja suosi esimerkiksi alkuvuoden lentoja.

Etenkin keisarilliset palatsirakennukset, Hofburg, Belvedere ja Schönbrunn, kutsuvat historian ystäviä. Kaupungin taidemuseot kuuluvat Euroopan tunnetuimpiin.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Itävalta

Eikö sittenkään Wien? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Itävalta

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Wien. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kaikki lentohaut kohteeseen Wien momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.