Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Amsterdam

Etsi halpoja lentoja Amsterdam alk. 60 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 28/2
ke 6/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Amsterdam

Yhteenveto Amsterdam lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

60 €

Halvin meno-paluulennon hinta

148 €

Nopein lentoaika

2t 25m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Amsterdam kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 60 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Amsterdam Schiphol).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Amsterdam kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 148 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Amsterdam Schiphol).
Nopein lento kohteeseen Amsterdam kohteesta Suomi kestää 2t 25m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Amsterdam Schiphol).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Amsterdam mukaan lukien Lufthansa, KLM ja Scandinavian Airlines.

Amsterdam lentotiedot ja trendit

Tutustu Amsterdam lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Amsterdam?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Amsterdam kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 199 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa tammikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Amsterdam kohteesta Suomi helmikuu ajanjaksolle. helmikuu aikana lennot kaupunkiin Amsterdam ovat vielä keskimäärin 202 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin tammikuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Amsterdam?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Amsterdam on 97 € per henkilö kaupungista Lontoo, mikä on 28 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Amsterdam. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Amsterdam omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Amsterdam?

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää lentokentälle Amsterdam kentältä Suomi. Halvin viimeksi keskiviikko lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 232 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä lauantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 250 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Amsterdam.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Amsterdam?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Amsterdam on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 189 €. Lennot kaupunkiin Amsterdam ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 245 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Amsterdam?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Amsterdam vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Amsterdam Schiphol (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 2t 25m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Amsterdam on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Amsterdam Schiphol lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Amsterdam?

Paras aika varata lento kohteeseen Amsterdam kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 230 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 217 €.

Halvimmat lennot kaupungin Amsterdam lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Amsterdam lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Amsterdam

HALVIN REITTI Helsinki - Amsterdam

Tampere (TMP) - Amsterdam (AMS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Amsterdam kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Amsterdam Schiphol, jolloin hinta on keskimääräinen 182 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ AMSTERDAMtammikuu14% halvempitammikuu aikana Helsinki - Amsterdam lennot maksavat keskimäärin vain 199 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE AMSTERDAM KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu26% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Amsterdam lentojen keskimääräinen hinta on 291 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN AMSTERDAM KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu261% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Amsterdam kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Amsterdam

Halvat lennot Amsterdamiin, yhteen Euroopan suosituimmista kaupunkikohteista, voi saada lähes mihin vuodenaikaan tahansa. Vaikka lentolippujen hinnat ovat melko tasaiset ympäri vuoden, Euroopan suosituimmat matkailusesongit – etenkin kesäloma-aika – vaikuttavat lentojen hintoihin jonkin verran. Matkat Amsterdamiin ovat erityisen suosittuja loma-aikoina.

Jos pohdit, milloin on paras aika matkustaa Amsterdamiin, mieti, mitä lomaltasi haluat. Erityisen halvalla lentoliput Amsterdamiin voi saada esimerkiksi marras- ja helmikuussa, ja budjettimatkailija löytääkin halvimmat lennot ja majoituksen yleisimmin talvikuukausille. Amsterdamin sää voi olla esimerkiksi marraskuussa epävakainen, mutta edulliset hotellit ja lennot korvaavat kehnonkin sään. Tekeminen ei lopu museoita, muita mielenkiintoisia nähtävyyksiä, suloisia katuja ja hyviä ravintoloita pursuavassa kaupungissa kesken talvellakaan, eli jos eteen sattuu halvat lennot Amsterdamiin, ne kannattaa hyödyntää.

Milloin lennot Amsterdamiin kannatta ostaa? Mieluiten ainakin pari kuukautta ennen matkaa. Toisaalta lentotarjouksia seuraamalla pelkät lennot Amsterdamiin voi saada vielä viime hetkelläkin. Vertaa hintoja ja löydä omiin aikatauluihisi parhaiten sopivat lennot.

Löytyykö kaupungin Amsterdam lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Amsterdam on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Amsterdam harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Rotterdam The Hague lentokenttä (56 km Amsterdam keskustasta), Eindhoven lentokenttä (108 km Amsterdam keskustasta) tai Groningen Eelde lentokenttä (140 km Amsterdam keskustasta).

Voiko kaupunkiin Amsterdam lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 136 € henkilöä kohti ja Eindhoven lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Amsterdam. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Amsterdam Schiphol lentokenttä hinnat?

lentoa Amsterdam Schiphol lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Amsterdam Schiphol lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen 10 toimijaa on valittavissa lentoa Amsterdam Schiphol lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Amsterdam Schiphol lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Amsterdam Schiphol lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Amsterdam Schiphol lentokenttä?

Amsterdam Schiphol lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Amsterdam Schiphol lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Amsterdam

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Amsterdam
Useita lentoyhtiöitä
21. maaliskuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 05m
1 välilasku
AMS10:30Amsterdam Schiphol
24. maaliskuuta
AMS19:40Amsterdam Schiphol
25t 35m
1 välilasku
HEL22:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. maaliskuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 05m
1 välilasku
AMS10:30Amsterdam Schiphol
11. maaliskuuta
AMS11:50Amsterdam Schiphol
21t 30m
1 välilasku
HEL10:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. maaliskuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 05m
1 välilasku
AMS10:30Amsterdam Schiphol
24. maaliskuuta
AMS19:40Amsterdam Schiphol
25t 35m
1 välilasku
HEL22:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. maaliskuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 05m
1 välilasku
AMS10:30Amsterdam Schiphol
24. maaliskuuta
AMS19:40Amsterdam Schiphol
25t 35m
1 välilasku
HEL22:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. maaliskuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 05m
1 välilasku
AMS10:30Amsterdam Schiphol
24. maaliskuuta
AMS19:40Amsterdam Schiphol
25t 35m
1 välilasku
HEL22:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. maaliskuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 05m
1 välilasku
AMS10:30Amsterdam Schiphol
24. maaliskuuta
AMS19:40Amsterdam Schiphol
25t 35m
1 välilasku
HEL22:15Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Amsterdam

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Amsterdam, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair, Scandinavian Airlines ja airBaltic
Scandinavian Airlines
11. maaliskuuta
HEL16:25Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 15m
1 välilasku
AMS20:40Amsterdam Schiphol
Scandinavian Airlines
14. maaliskuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 05m
1 välilasku
AMS10:30Amsterdam Schiphol
Scandinavian Airlines
1. maaliskuuta
HEL13:30Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 10m
1 välilasku
AMS20:40Amsterdam Schiphol

Muut matkustamoluokat Amsterdam lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Amsterdam lennollasi

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Amsterdam

Amsterdamissa on helppo liikkua kävellen, ja kaupunki tunnetaan myös yhtenä Euroopan pyöräilypääkaupungeista, eli pyörä on hyvä vaihtoehto kaupungin katujen tutkimiseen. Polkupyörän päivävuokra alkaa noin 8 eurosta. Autoilua kaupungissa on voimakkaasti rajoitettu, eli keskustassa vuokra-auto ei ole paras kulkuväline. Parkkipaikkoja voi olla hankala löytää keskustan alueelta.

Julkisesta liikenteestä Amsterdamissa vastaa GVB, jonka piiriin kuuluu niin metro-, raitovaunu- kuin bussiliikenne Amsterdamin sisällä ja lähialueilla. Kaupungissa vieraileville on tarjolla monia erilaisia lipputyyppejä, joilla voi kätevästi käyttää kaikkia kaupungin joukkoliikennevälineitä. Esimerkiksi 24 tunnin matkakortti maksaa noin 8 euroa. Seutuliikenteeseen liput on ostettava erikseen. Kätevimmin kaupungissa voi liikkua raitiovaunulla, ja kaupungin kaukaisemmat asuinalueet tavoittaa parhaiten bussilla. Amsterdamissa liikkuu myös yöbusseja. Kaupungin metrossa on neljä linjaa, joista kolmen aloituspysäkki on Amsterdamin päärautatieasema.


Kohteen Amsterdam viisumivaatimukset

Alankomaat eli Hollanti on Suomen tavoin EU-valtio ja kuuluu myös Schengen-sopimusalueeseen. Amsterdamiin lennettäessä mukana on kuitenkin oltava jokin matkustusasiakirja. Koska kyse on kansainvälisestä, Pohjoismaiden ulkopuolelle suuntautuvasta lennosta, matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava ei kuitenkaan sovi matkustusasiakirjaksi. Matkustajan on pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä lentokentillä sekä tarpeen tullen myös kohdekaupungissa. Passi tai henkilökortti on hyvä skannata ja lähettää omaan sähköpostiin. Jos asiakirja jostain syystä katoaa matkan aikana, on sen kopio näin tallella sähköpostissa. Hollantiin liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön verkkosivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Suomen Haagin-suurlähetystö auttaa matkailijoita tarpeen tullen vakavissa ongelmatilanteissa. Suurlähetystön yhteystiedot löytyy osoitteesta http://www.finlande.nl/.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Amsterdam

Miten löydän halvimmat lennot Amsterdamiin?

Suosi esimerkiksi alku- ja loppuvuotta, vertaa hintoja ja etsi lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Amsterdamin nähtävyydet?

Van Gogh -museo ja Rijksmuseum kutsuvat kulttuurimatkailijoita, samoin Rembrandtin kotitalo.

Mitä mukaan matkalle Amsterdamiin?

Muista vain hyvät kävelykengät, kaupungista saat kaiken muun tarvittavan.

Onko Amsterdamissa turvallista?

Kaupunki on turvallinen, mutta taskuvarkaita on varottava. Ota sairastapauksien varalta mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Amsterdamissa juoda kraanavettä?

Kraanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Amsterdamissa?

Erityisen hyvästä palvelusta voi jättää pienen tipin.

Millainen on Amsterdamin hintataso?

Hintataso on samankaltainen tai hieman alhaisempi kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Alankomaat?

Kello on Alankomaissa tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Amsterdam?

Välimatka on noin 2000 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Amsterdam?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Amsterdam joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Amsterdam joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Amsterdam?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Amsterdam, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Amsterdam juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Amsterdam niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Amsterdam lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Amsterdam

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Amsterdam

Lennä suosikkilentoyhtiölläsi Amsterdam
Lentoyhtiöt lajitellaan ja näytetään momondon sivuilla viimeisten 7 päivän aikana tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Amsterdam
1 aikuinen
ke 28/2
ke 6/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.