Halvat lennot Amsterdam

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Amsterdam (AMS)
to 24.6.
to 1.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Amsterdam lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Amsterdam lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Amsterdam

HALVIN REITTI Helsinki - Amsterdam

Helsinki (HEL) - Amsterdam (AMS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Amsterdam kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Amsterdam Schipholin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 157 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ AMSTERDAMmaaliskuu13% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Amsterdam lennot maksavat keskimäärin vain 136 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE AMSTERDAM KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu16% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Amsterdam lentojen keskimääräinen hinta on 182 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN AMSTERDAM KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu207% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Amsterdam kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Amsterdamiin?

Halvat lennot Amsterdamiin, yhteen Euroopan suosituimmista kaupunkikohteista, voi saada lähes mihin vuodenaikaan tahansa. Vaikka lentolippujen hinnat ovat melko tasaiset ympäri vuoden, Euroopan suosituimmat matkailusesongit – etenkin kesäloma-aika – vaikuttavat lentojen hintoihin jonkin verran. Matkat Amsterdamiin ovat erityisen suosittuja loma-aikoina.

Jos pohdit, milloin on paras aika matkustaa Amsterdamiin, mieti, mitä lomaltasi haluat. Erityisen halvalla lentoliput Amsterdamiin voi saada esimerkiksi marras- ja helmikuussa, ja budjettimatkailija löytääkin halvimmat lennot ja majoituksen yleisimmin talvikuukausille. Amsterdamin sää voi olla esimerkiksi marraskuussa epävakainen, mutta edulliset hotellit ja lennot korvaavat kehnonkin sään. Tekeminen ei lopu museoita, muita mielenkiintoisia nähtävyyksiä, suloisia katuja ja hyviä ravintoloita pursuavassa kaupungissa kesken talvellakaan, eli jos eteen sattuu halvat lennot Amsterdamiin, ne kannattaa hyödyntää.

Milloin lennot Amsterdamiin kannatta ostaa? Mieluiten ainakin pari kuukautta ennen matkaa. Toisaalta lentotarjouksia seuraamalla pelkät lennot Amsterdamiin voi saada vielä viime hetkelläkin. Vertaa hintoja ja löydä omiin aikatauluihisi parhaiten sopivat lennot.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Amsterdam?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Amsterdam on 41 € per henkilö kaupungista Bratislava, mikä on 79 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Amsterdam. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Amsterdam omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Amsterdam?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Amsterdam kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 136 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Amsterdam kohteesta Suomi marraskuu ajanjaksolle. marraskuu aikana lennot kaupunkiin Amsterdam ovat vielä keskimäärin 144 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Amsterdam?

Paras aika varata lento kohteeseen Amsterdam kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 157 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 109 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Amsterdam?

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää lentokentälle Amsterdam kentältä Suomi. Halvin viimeksi maanantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 158 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä perjantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 176 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Amsterdam.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Amsterdam?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Amsterdam on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 117 €. Lennot kaupunkiin Amsterdam ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 180 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Löytyykö kaupungin Amsterdam lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Amsterdam on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Amsterdam harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Rotterdam The Hague lentokenttä (56 km kaupungin Amsterdam keskustasta), Eindhoven lentokenttä (108 km kaupungin Amsterdam keskustasta) tai Groningen Eelde lentokenttä (140 km kaupungin Amsterdam keskustasta).

Voiko kaupunkiin Amsterdam lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 96 € henkilöä kohti ja Eindhoven lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Amsterdam. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Amsterdam Schipholin kansainvälinen lentoasema

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Amsterdam Schipholin kansainvälinen lentoasema
Lufthansa
18. heinäkuuta
HEL14:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 55m
1 välilasku
AMS19:15Amsterdam Schipholin kansainvälinen lentoasema
24. elokuuta
AMS07:15Amsterdam Schipholin kansainvälinen lentoasema
5t 20m
1 välilasku
HEL12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
11. elokuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 55m
1 välilasku
AMS07:25Amsterdam Schipholin kansainvälinen lentoasema
17. elokuuta
AMS07:15Amsterdam Schipholin kansainvälinen lentoasema
5t 20m
1 välilasku
HEL12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. heinäkuuta
HEL02:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 30m
AMS05:15Amsterdam Schipholin kansainvälinen lentoasema
24. elokuuta
AMS03:15Amsterdam Schipholin kansainvälinen lentoasema
8t 45m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
16. heinäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 30m
1 välilasku
AMS10:00Amsterdam Schipholin kansainvälinen lentoasema
24. elokuuta
AMS09:45Amsterdam Schipholin kansainvälinen lentoasema
5t 00m
1 välilasku
HEL14:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
13. heinäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 30m
1 välilasku
AMS10:00Amsterdam Schipholin kansainvälinen lentoasema
21. elokuuta
AMS09:45Amsterdam Schipholin kansainvälinen lentoasema
5t 00m
1 välilasku
HEL14:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
13. heinäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 30m
1 välilasku
AMS10:00Amsterdam Schipholin kansainvälinen lentoasema
24. elokuuta
AMS07:15Amsterdam Schipholin kansainvälinen lentoasema
5t 20m
1 välilasku
HEL12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Amsterdam Schipholin kansainvälinen lentoasema

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Amsterdam, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian ja SAS
KLM
10. syyskuuta
HEL14:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 35m
AMS16:50Amsterdam Schipholin kansainvälinen lentoasema
airBaltic
10. heinäkuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 30m
1 välilasku
AMS06:05Amsterdam Schipholin kansainvälinen lentoasema
SAS
29. elokuuta
HEL05:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 30m
1 välilasku
AMS10:45Amsterdam Schipholin kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Amsterdamiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Amsterdam

Suorat, halvat lennot Amsterdamiin tarjoaa ainakin suomalaislentoyhtiö Finnair, norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian, Alankomaiden kansallinen lentoyhtiö KLM ja hollantilainen halpalentoyhtiö Transavia. Suorat lennot Helsingistä Amsterdamiin ovat käteviä, sillä lentoaika on vain noin kaksi tuntia, maksimissaan kaksi ja puoli tuntia. Yhden vaihtokentän kautta edulliset lennot Amsterdamiin kannattaa valita esimerkiksi Scandinavian Airlinesin (SAS) tai airBalticin edullisesta tarjonnasta. Vaihdollisilla lennoilla lentoaika kuitenkin venyy yleensä minimissään noin viiteen tuntiin. Lentoja Amsterdamiin on Helsingistä kaikkina viikonpäivinä vuoden ympäri. Helsinki-Vantaalta lähtevät lennot saapuvat aina Amsterdamin Schipholin lentoasemalle. Lentoja varatessa kannattaa ottaa huomioon, ettei edullisimpiin lipputyyppeihin Euroopan lennoilla yleensä sisälly yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa. Jos reissaat matkalaukkujen kanssa, vertaa lippujen hintoja ja niiden sisältöä tarkkaan. Osta tarvittaessa mahdollisuus laittaa lisämatkatavara ruumaan.


Miten pääsen lentokentältä Amsterdamin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Amsterdam lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Amsterdamiin saapuvat Amsterdamin Schipholin kansainväliselle lentokentälle, josta pääsee kaupungin keskustaan kätevästi niin junalla, bussilla kuin taksillakin. Junat kulkevat lentokentältä keskustaan noin puolen tunnin välein (viikonloppuisin harvemmin) ja bussit noin 10–15 minuutin välein. Nopein kulkuväline keskustaan on joko juna tai shuttle-palvelu, joka kuljettaa matkustajia lentokentältä kaupungin hotelleihin. Schiphol Hotel Shuttle -palvelun hinta on aikuisilta noin 14 euroa ja lapsilta noin 6,50 euroa. [Tarkistettu 6.6.2017] Monilla hotelleilla on myös oma shuttle-palvelunsa. Taksimatka on vaihtoehdoista kallein, ja sen kesto keskustaan on sama kuin junamatkankin, noin 20 minuuttia. Normaali hinta taksimatkasta on noin 35–40 euroa. [Tarkistettu 6.6.2017] Kentältä voi halutessaan tilata jopa limusiinin.


Suositut lentoreitit Amsterdam

Etsityimmät lennot Amsterdam sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Amsterdam reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 30m
Halvin hinta
110 €
Tampere - Amsterdam reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 35m
Halvin hinta
194 €
Turku - Amsterdam reitin lennot
Lyhyin lentoaika
24t 45m
Halvin hinta
231 €
Vaasa - Amsterdam reitin lennot
Lyhyin lentoaika
18t 10m
Halvin hinta
236 €
Näytä lisää

Liikkuminen Amsterdamissa?

Amsterdamissa on helppo liikkua kävellen, ja kaupunki tunnetaan myös yhtenä Euroopan pyöräilypääkaupungeista, eli pyörä on hyvä vaihtoehto kaupungin katujen tutkimiseen. Polkupyörän päivävuokra alkaa noin 8 eurosta. [Tarkistettu 6.6.2017] Autoilua kaupungissa on voimakkaasti rajoitettu, eli keskustassa vuokra-auto ei ole paras kulkuväline. Parkkipaikkoja voi olla hankala löytää keskustan alueelta.

Julkisesta liikenteestä Amsterdamissa vastaa GVB, jonka piiriin kuuluu niin metro-, raitovaunu- kuin bussiliikenne Amsterdamin sisällä ja lähialueilla. Kaupungissa vieraileville on tarjolla monia erilaisia lipputyyppejä, joilla voi kätevästi käyttää kaikkia kaupungin joukkoliikennevälineitä. Esimerkiksi 24 tunnin matkakortti maksaa noin 8 euroa. [Tarkistettu 6.6.2017] Seutuliikenteeseen liput on ostettava erikseen. Kätevimmin kaupungissa voi liikkua raitiovaunulla, ja kaupungin kaukaisemmat asuinalueet tavoittaa parhaiten bussilla. Amsterdamissa liikkuu myös yöbusseja. Kaupungin metrossa on neljä linjaa, joista kolmen aloituspysäkki on Amsterdamin päärautatieasema.


Tarvitaanko Amsterdamiin passi?

Alankomaat eli Hollanti on Suomen tavoin EU-valtio ja kuuluu myös Schengen-sopimusalueeseen. Amsterdamiin lennettäessä mukana on kuitenkin oltava jokin matkustusasiakirja. Koska kyse on kansainvälisestä, Pohjoismaiden ulkopuolelle suuntautuvasta lennosta, matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava ei kuitenkaan sovi matkustusasiakirjaksi. Matkustajan on pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä lentokentillä sekä tarpeen tullen myös kohdekaupungissa. Passi tai henkilökortti on hyvä skannata ja lähettää omaan sähköpostiin. Jos asiakirja jostain syystä katoaa matkan aikana, on sen kopio näin tallella sähköpostissa. Hollantiin liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön verkkosivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Suomen Haagin-suurlähetystö auttaa matkailijoita tarpeen tullen vakavissa ongelmatilanteissa. Suurlähetystön yhteystiedot löytyy osoitteesta http://www.finlande.nl/.


Vinkkejä Amsterdamiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Amsterdamiin?

Suosi esimerkiksi alku- ja loppuvuotta, vertaa hintoja ja etsi lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Amsterdamin nähtävyydet?

Van Gogh -museo ja Rijksmuseum kutsuvat kulttuurimatkailijoita, samoin Rembrandtin kotitalo.

Mitä mukaan matkalle Amsterdamiin?

Muista vain hyvät kävelykengät, kaupungista saat kaiken muun tarvittavan.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Amsterdamissa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Amsterdamissa turvallista?

Kaupunki on turvallinen, mutta taskuvarkaita on varottava. Ota sairastapauksien varalta mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Amsterdamissa juoda kraanavettä?

Kraanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Amsterdamissa?

Erityisen hyvästä palvelusta voi jättää pienen tipin.

Millainen on Amsterdamin hintataso?

Hintataso on samankaltainen tai hieman alhaisempi kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Alankomaat?

Kello on Alankomaissa tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Amsterdam?

Välimatka on noin 2000 kilometriä.Lennot muihin kaupunkeihin Hollanti

Sittenkin jotain muuta, kuin Amsterdam? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit lentää Hollanti
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka