Halvat lennot Amsterdam

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Amsterdam

Yhteenveto Amsterdam lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

35 €

Halvin meno-paluulennon hinta

101 €

Nopein lentoaika

2t 35m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Amsterdam kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 35 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Amsterdam Schiphol).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Amsterdam kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 101 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Amsterdam Schiphol).
Nopein lento kohteeseen Amsterdam kohteesta Suomi kestää 2t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Amsterdam Schiphol).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Amsterdam mukaan lukien Scandinavian Airlines, Finnair ja airBaltic.

Halvimmat lennot kaupungin Amsterdam lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Amsterdam lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Amsterdam

HALVIN REITTI Helsinki - Amsterdam

Helsinki (HEL) - Amsterdam (AMS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Amsterdam kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Amsterdam Schiphol, jolloin hinta on keskimääräinen 178 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ AMSTERDAMmaaliskuu13% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Amsterdam lennot maksavat keskimäärin vain 154 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE AMSTERDAM KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu16% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Amsterdam lentojen keskimääräinen hinta on 206 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN AMSTERDAM KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu207% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Amsterdam kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Amsterdam?

Halvat lennot Amsterdamiin, yhteen Euroopan suosituimmista kaupunkikohteista, voi saada lähes mihin vuodenaikaan tahansa. Vaikka lentolippujen hinnat ovat melko tasaiset ympäri vuoden, Euroopan suosituimmat matkailusesongit – etenkin kesäloma-aika – vaikuttavat lentojen hintoihin jonkin verran. Matkat Amsterdamiin ovat erityisen suosittuja loma-aikoina.

Jos pohdit, milloin on paras aika matkustaa Amsterdamiin, mieti, mitä lomaltasi haluat. Erityisen halvalla lentoliput Amsterdamiin voi saada esimerkiksi marras- ja helmikuussa, ja budjettimatkailija löytääkin halvimmat lennot ja majoituksen yleisimmin talvikuukausille. Amsterdamin sää voi olla esimerkiksi marraskuussa epävakainen, mutta edulliset hotellit ja lennot korvaavat kehnonkin sään. Tekeminen ei lopu museoita, muita mielenkiintoisia nähtävyyksiä, suloisia katuja ja hyviä ravintoloita pursuavassa kaupungissa kesken talvellakaan, eli jos eteen sattuu halvat lennot Amsterdamiin, ne kannattaa hyödyntää.

Milloin lennot Amsterdamiin kannatta ostaa? Mieluiten ainakin pari kuukautta ennen matkaa. Toisaalta lentotarjouksia seuraamalla pelkät lennot Amsterdamiin voi saada vielä viime hetkelläkin. Vertaa hintoja ja löydä omiin aikatauluihisi parhaiten sopivat lennot.

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Amsterdam on 27 € per henkilö kaupungista Nizza, mikä on 84 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Amsterdam. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Amsterdam omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Amsterdam kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 154 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Amsterdam kohteesta Suomi marraskuu ajanjaksolle. marraskuu aikana lennot kaupunkiin Amsterdam ovat vielä keskimäärin 164 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

Paras aika varata lento kohteeseen Amsterdam kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 178 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 101 €.

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää lentokentälle Amsterdam kentältä Suomi. Halvin viimeksi maanantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 183 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä perjantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 206 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Amsterdam.

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Amsterdam on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 153 €. Lennot kaupunkiin Amsterdam ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 208 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Amsterdam on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Amsterdam harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Rotterdam The Hague lentokenttä (56 km kaupungin Amsterdam keskustasta), Eindhoven lentokenttä (108 km kaupungin Amsterdam keskustasta) tai Groningen Eelde lentokenttä (140 km kaupungin Amsterdam keskustasta).

Keskimääräinen hinta on 80 € henkilöä kohti ja Eindhoven lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Amsterdam. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.momondosta löytyneet halvat lennot: Amsterdam

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Amsterdam
Ryanair
14. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 25m
2 välilaskua
AMS18:35Amsterdam Schiphol
21. kesäkuuta
AMS06:05Amsterdam Schiphol
25t 10m
2 välilaskua
HEL07:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
21. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 00m
2 välilaskua
AMS18:35Amsterdam Schiphol
23. kesäkuuta
AMS06:05Amsterdam Schiphol
35t 10m
2 välilaskua
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 50m
1 välilasku
AMS05:25Amsterdam Schiphol
23. kesäkuuta
AMS10:10Amsterdam Schiphol
31t 05m
2 välilaskua
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 30m
2 välilaskua
AMS15:05Amsterdam Schiphol
21. kesäkuuta
AMS07:10Amsterdam Schiphol
10t 00m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
24. kesäkuuta
HEL05:15Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 45m
2 välilaskua
AMS07:00Amsterdam Schiphol
28. kesäkuuta
AMS10:10Amsterdam Schiphol
21t 05m
2 välilaskua
HEL07:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
7. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 25m
2 välilaskua
AMS18:35Amsterdam Schiphol
14. kesäkuuta
AMS10:10Amsterdam Schiphol
21t 05m
2 välilaskua
HEL07:15Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Amsterdam

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Amsterdam, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Ryanair ja Scandinavian Airlines
Ryanair
24. toukokuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 00m
2 välilaskua
AMS18:35Amsterdam Schiphol
Ryanair
24. toukokuuta
TMP08:05Tampere-Pirkkala
34t 30m
2 välilaskua
AMS18:35Amsterdam Schiphol
Ryanair
24. toukokuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 00m
2 välilaskua
AMS18:35Amsterdam Schiphol

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Amsterdam?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Amsterdam

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Amsterdam?

Finnair on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Amsterdam. KLM, Transavia ja Lufthansa ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Amsterdam kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Amsterdam, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Norwegian Air International lennot kohteeseen Amsterdam

Kohteeseen Amsterdam on normaalina viikkona 3 Norwegian Air International lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Kööpenhamina ja paras momondossa nähty Norwegian Air International lipun hinta on 118 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Amsterdam). Norwegian Air International lentoyhtiö on saanut 8,8 20 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

Transavia lennot kohteeseen Amsterdam

Transavia (8,5/10, 19 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Amsterdam tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 83 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Amsterdam on keskimäärin viikossa 8 Transavia lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Amsterdam

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Amsterdam
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
KLMHintaalk. 148 €1. luokkaArvostelut
7,8
Etsi KLM lentoja
FinnairHintaalk. 102 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja

   Amsterdam ja lähiympäristö: lentokentät

   Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Amsterdam lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

   Halvat lennot Amsterdamiin saapuvat Amsterdamin Schipholin kansainväliselle lentokentälle, josta pääsee kaupungin keskustaan kätevästi niin junalla, bussilla kuin taksillakin. Junat kulkevat lentokentältä keskustaan noin puolen tunnin välein (viikonloppuisin harvemmin) ja bussit noin 10–15 minuutin välein. Nopein kulkuväline keskustaan on joko juna tai shuttle-palvelu, joka kuljettaa matkustajia lentokentältä kaupungin hotelleihin. Schiphol Hotel Shuttle -palvelun hinta on aikuisilta noin 14 euroa ja lapsilta noin 6,50 euroa. Monilla hotelleilla on myös oma shuttle-palvelunsa. Taksimatka on vaihtoehdoista kallein, ja sen kesto keskustaan on sama kuin junamatkankin, noin 20 minuuttia. Normaali hinta taksimatkasta on noin 35–40 euroa. Kentältä voi halutessaan tilata jopa limusiinin.


   Amsterdam: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Amsterdam
   Helsinki - Amsterdam reitin lennot
   Lyhyin lentoaika2t 30m
   Halvin hinta119 €
   Tampere - Amsterdam reitin lennot
   Lyhyin lentoaika2t 30m
   Halvin hinta120 €
   Turku - Amsterdam reitin lennot
   Lyhyin lentoaika27t 30m
   Halvin hinta191 €
   Vaasa - Amsterdam reitin lennot
   Lyhyin lentoaika4t 55m
   Halvin hinta292 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Amsterdam

   Amsterdamissa on helppo liikkua kävellen, ja kaupunki tunnetaan myös yhtenä Euroopan pyöräilypääkaupungeista, eli pyörä on hyvä vaihtoehto kaupungin katujen tutkimiseen. Polkupyörän päivävuokra alkaa noin 8 eurosta. Autoilua kaupungissa on voimakkaasti rajoitettu, eli keskustassa vuokra-auto ei ole paras kulkuväline. Parkkipaikkoja voi olla hankala löytää keskustan alueelta.

   Julkisesta liikenteestä Amsterdamissa vastaa GVB, jonka piiriin kuuluu niin metro-, raitovaunu- kuin bussiliikenne Amsterdamin sisällä ja lähialueilla. Kaupungissa vieraileville on tarjolla monia erilaisia lipputyyppejä, joilla voi kätevästi käyttää kaikkia kaupungin joukkoliikennevälineitä. Esimerkiksi 24 tunnin matkakortti maksaa noin 8 euroa. Seutuliikenteeseen liput on ostettava erikseen. Kätevimmin kaupungissa voi liikkua raitiovaunulla, ja kaupungin kaukaisemmat asuinalueet tavoittaa parhaiten bussilla. Amsterdamissa liikkuu myös yöbusseja. Kaupungin metrossa on neljä linjaa, joista kolmen aloituspysäkki on Amsterdamin päärautatieasema.


   Kohteen Amsterdam viisumivaatimukset

   Alankomaat eli Hollanti on Suomen tavoin EU-valtio ja kuuluu myös Schengen-sopimusalueeseen. Amsterdamiin lennettäessä mukana on kuitenkin oltava jokin matkustusasiakirja. Koska kyse on kansainvälisestä, Pohjoismaiden ulkopuolelle suuntautuvasta lennosta, matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava ei kuitenkaan sovi matkustusasiakirjaksi. Matkustajan on pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä lentokentillä sekä tarpeen tullen myös kohdekaupungissa. Passi tai henkilökortti on hyvä skannata ja lähettää omaan sähköpostiin. Jos asiakirja jostain syystä katoaa matkan aikana, on sen kopio näin tallella sähköpostissa. Hollantiin liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön verkkosivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Suomen Haagin-suurlähetystö auttaa matkailijoita tarpeen tullen vakavissa ongelmatilanteissa. Suurlähetystön yhteystiedot löytyy osoitteesta http://www.finlande.nl/.


   Aloita matkan suunnittelu - Amsterdam


   Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Amsterdam

   Suosi esimerkiksi alku- ja loppuvuotta, vertaa hintoja ja etsi lentotarjouksia.

   Van Gogh -museo ja Rijksmuseum kutsuvat kulttuurimatkailijoita, samoin Rembrandtin kotitalo.

   Muista vain hyvät kävelykengät, kaupungista saat kaiken muun tarvittavan.

   Kaupunki on turvallinen, mutta taskuvarkaita on varottava. Ota sairastapauksien varalta mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

   Kraanavettä voi juoda huoletta.

   Erityisen hyvästä palvelusta voi jättää pienen tipin.

   Hintataso on samankaltainen tai hieman alhaisempi kuin Suomessa.

   Kello on Alankomaissa tunnin vähemmän kuin Suomessa.

   Välimatka on noin 2000 kilometriä.


   Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Hollanti

   Eikö sittenkään Amsterdam? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Hollanti

   Miksi käyttää momondo?

   Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

   Löydät lennot kohteeseen Amsterdam joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

   Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Amsterdam, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

   Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Amsterdam niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Amsterdam lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.