Lennot Espanja

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

ietoja lennoista kohteeseen Espanja

Yhteenveto Espanja lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

33 €

Halvin meno-paluulennon hinta

78 €

Nopein lentoaika

3t 35m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Espanja kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 33 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Barcelonan lentoasema (El Prat)).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Espanja kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 78 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Alicante-Elche).
Nopein lento kohteeseen Espanja kohteesta Suomi kestää 3t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Girona-Costa Bravan lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Espanja mukaan lukien Ryanair, Vueling ja Norwegian.

Halvimmat lennot Espanja kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Espanja
Málaga
Málaga

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Espanja

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Espanja

La Rambla lähinnä oleva lentokenttä on Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä, joka sijaitsee kaupungissa Barcelona. Jos suunnittelet vierailua tai oleskelua tällä alueella, kentälle Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä lentäminen on järkevintä.

Jos haluat lentää kohteeseen Espanja halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten Ryanair, Lauda ja Air Europa, joiden tarjoamat hinnat alkavat 10 €, 21 € sekä 25 €.

Keskimääräinen Suomi–Espanja lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Madrid-Barajas kestää keskimäärin 4t 35m, kun taas lento paikasta Tampere-Pirkkala paikkaan Madrid-Barajas kestää keskimäärin . Madrid-Barajas on alueen Espanja suosituin lentokenttä.

momondon sivuilta on löydetty lentoja kohteeseen Espanja niinkin alhaiseen hintaan kuin 6 € per lippu äskettäin. Keskihinta on kuitenkin yleensä 352 € ja mikä tahansa 326 € hinta tai alle on hyvä tarjous. 2631 € on kallein lento, jonka olemme nähneet viime viikkoina, mutta saatat pystyä välttämään tämän hinnan riippuen siitä, mistä lentokentältä lennät, minkä lentoyhtiön valitset ja kuinka paljon etukäteen varaat lentosi.

Paras viikonpäivä lentää kohteeseen Espanja on tiistaina, koska hinnat ovat halvimmat. Lentämisen maanantaina on hyvä varasuunnitelma, koska tämä päivä on myös yleensä halvempi. Toisaalta perjantaina on kallein päivä lentää kohteeseen Espanja.Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Espanja kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Espanja kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Espanja: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Espanja, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiAlicante4t 20m78 €
HelsinkiGirona3t 35m91 €
HelsinkiMallorca3t 55m91 €
HelsinkiBarcelona3t 55m98 €
HelsinkiMálaga4t 35m104 €
HelsinkiMadrid4t 35m104 €
TampereMálaga4t 50m109 €
HelsinkiBilbao5t 35m111 €
HelsinkiSevilla7t 10m139 €
HelsinkiIbiza6t 40m146 €
HelsinkiValencia6t 15m151 €
HelsinkiMahón11t 00m180 €
HelsinkiArrecife20t 20m182 €
OuluBarcelona16t 35m183 €
HelsinkiLas Palmas de Gran Canaria6t 30m188 €
HelsinkiGranadilla6t 40m189 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Espanja

Matkakohteena Espanjan etu on paitsi matkojen hinta, myös sesongin laajuus. Kesä on Espanjassa aina lämmin ja sateeton, ja vaikka kesällä eurooppalaiset lomasesongit näkyvät Espanjassa turistien määrässä, aurinkoa riittää maassa ympäri vuoden.Rantalomalle voi tietyille Espanjan alueille lähteä käytännössä mihin vuodenaikaan tahansa, sillä säät suosivat Espanjan eteläistä rannikkoa ja Kanarian saaria talvisinkin. Manner-Espanjan etelärannikolla, esimerkiksi Aurinkorannikon alueella, on talvella vain harvoja sateisia päiviä, Kanarian alueella sää on talvella vieläkin miellyttävämpi.

Espanja tarjoaa matkakohteita laidasta laitaan, karun kauniista Pohjois-Espanjan aarteista, kuten Bilbaosta ja San Sebastiánista, aina Etelä-Espanjan rantaparatiiseihin, kuten Malagan seutuun ja Cádiziin. Maa on täynnä historiallisia kohteita, kulttuuria ja upeita maisemia.Costa del Sol, Aurinkorannikko, on ollut jo kauan suomalaisten matkailijoiden suosiossa. Etelä-Espanjan erinomaisessa ilmastossa, esimerkiksi Fuengirolan, Torremolinosin, Benalmádenan ja Mijasin upeiden merimaisemien äärellä, viihtyy pidemmänkin loman. Oleskelua Aurinkorannikolla helpottaa, että monet käytännön asiat hoituvat alueella englannin tai jopa suomen kielellä. Halvat lennot Aurinkorannikon kaupunkeihin saapuvat Málagan lentokentälle, jonne voi Suomesta lentää suoraan tai välilaskujen kautta. Espanjan kieleen ja kulttuuriin ihastuneet voivat toki löytää Aurinkorannikon tuntumasta myös autenttisia espanjalaisia alueita.Espanjassa matkustavan on koettava myös Kanaria. Monipuoliset Kanariansaaret sijaitsevat lähellä Afrikan rannikkoa, ja saarilla lämpötila on Manner-Espanjaa korkeampi myös talvikuukausina. Saaret, kuten Gran Canaria, Teneriffa ja Fuerteventura, ovat matkailijoiden ikisuosikkeja. Niille houkuttelevat paitsi halvat lennot, myös upea luonto, gastronomia ja lukemattomat rannat.Espanjan pääkaupunki Madrid on hurmannut monet matkailijat tunnelmallaan, vilkkaalla yöelämällään sekä kulttuurikohteillaan. Maan kaupunkikohteista tutustumisen arvoisia ovat myös edullinen ja kulturelli Malaga, Katalonian upea Barcelona, merellinen Valencia sekä läheinen Alicante. Edulliset lennot Espanjaan kannustavat kokeilemaan erilaisia kohteita.

Espanjaan voi lentää Suomesta suorilla lennoilla tai välilaskun kautta. Espanjan vilkkaimpia lentokenttiä ovat Madrid, Barcelona, Palma De Mallorca ja Malaga. Suoria lentoja Helsingistä on saatavilla ainakin Malagaan, Madridin, Barcelonaan ja Las Palmasiin. Välilaskujen kautta espanjalaiskaupunkeihin voi lentää myös muista Suomen kaupungeista.Espanjan lennot ovat suosittuja ja liikennöintiä Suomesta Espanjaan on päivittäin. Finnair ja Norwegian ovat tällä hetkellä yleisimmät lentoyhtiöt tällä reitillä. Halvat lennot löytyvät suunnittelun ja ennakoinnin avulla. Äkkilähtöjä on usein tarjolla halvalla hinnalla. Halpoja lentotarjouksia kannattaa hyödyntää, kun etsinnässä on lentoliput Espanjaan.Kotimaan lennot Espanjan sisällä ovat hyvä tapa liikkua maassa. Esimerkiksi Madridista ja Barcelonasta ja Malagasta lähtevät lennot eri puolelle Espanjaa.

Suorilla lennoilla Helsingistä Espanjaan lentoaika on 4–5 tuntia ja yhdellä välilaskulla lähes 10 tuntia tai enemmän.

Espanja on EU-maa, joten suomalaiset voivat matkustaa maahan voimassa olevalla passilla tai henkilökortilla. Ajokortti ei sovi matkustusdokumentiksi. Viisumi ei ole tarpeen.


Espanja: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Málaga reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 35m
Halvin hinta104 €
Helsinki - Madrid reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 35m
Halvin hinta104 €
Helsinki - Alicante reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 20m
Halvin hinta78 €
Helsinki - Mallorca reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 55m
Halvin hinta91 €
Helsinki - Granadilla reitin lennot
Lyhyin lentoaika6t 40m
Halvin hinta189 €
Helsinki - Las Palmas de Gran Canaria reitin lennot
Lyhyin lentoaika6t 30m
Halvin hinta188 €
Helsinki - Santa Cruz de Teneriffa reitin lennot
Lyhyin lentoaika10t 20m
Halvin hinta276 €
Helsinki - Ibiza reitin lennot
Lyhyin lentoaika6t 40m
Halvin hinta146 €
Helsinki - Bilbao reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 35m
Halvin hinta111 €
Helsinki - Valencia reitin lennot
Lyhyin lentoaika6t 15m
Halvin hinta151 €
Helsinki - Barcelona reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 35m
Halvin hinta91 €
Helsinki - Sevilla reitin lennot
Lyhyin lentoaika7t 10m
Halvin hinta139 €
Tampere - Málaga reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 50m
Halvin hinta109 €
Helsinki - Puerto del Rosario reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 25m
Halvin hinta301 €
Oulu - Barcelona reitin lennot
Lyhyin lentoaika16t 35m
Halvin hinta183 €
Helsinki - Mahón reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 00m
Halvin hinta180 €
Helsinki - Vigo reitin lennot
Lyhyin lentoaika13t 05m
Halvin hinta258 €
Helsinki - Arrecife reitin lennot
Lyhyin lentoaika20t 20m
Halvin hinta182 €
Oulu - Málaga reitin lennot
Lyhyin lentoaika7t 05m
Halvin hinta286 €
Kokkola-Pietarsaari - Barcelona reitin lennot
Lyhyin lentoaika10t 25m
Halvin hinta311 €

Aloita matkan suunnittelu - Espanja


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Espanja. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Espanja ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Espanja lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Espanja niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Espanja lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.