Lennot Kroatia

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Kroatia

Yhteenveto Kroatia lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

34 €

Halvin meno-paluulennon hinta

63 €

Nopein lentoaika

3t 00m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Kroatia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 34 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Zadar).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kroatia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 63 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Zadar).
Nopein lento kohteeseen Kroatia kohteesta Suomi kestää 3t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Zadar).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Kroatia mukaan lukien Ryanair ja Norwegian.

Halvimmat lennot Kroatia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Kroatia
Split
Split

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Kroatia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Kroatia

Parhaat momondo-sivustolta löytyneet hinnat lennoille kohteeseen Kroatia ovat:
16 € per henkilö Ryanair-lennolle
53 € per henkilö Royal Wings-lennolle
86 € per henkilö Norwegian-lennolle

Keskimääräinen Suomi–Kroatia lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Split kestää keskimäärin 3t, kun taas lento paikasta Tampere-Pirkkala paikkaan Split kestää keskimäärin 5t 20m. Split on alueen Kroatia suosituin lentokenttä.

Halvin momondosta löydetty lento kohteeseen Kroatia oli 24 €. Jos et löydä näin halpaa lentotarjousta, muista, että alle 244 € oleva hinta on vielä hyvä hinta lennolle kohteeseen Kroatia. 258 € on keskimääräinen lentohinta kohteeseen Kroatia, kun taas 793 € on kallein.

Lentäminen kohteeseen Kroatia keskiviikkona tai perjantaina on paras vaihtoehto, koska silloin lentojen hinnat ovat yleensä alhaisimpia. Viikon kallein päivä lentää kohteeseen Kroatia on torstaina.Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Kroatia? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Kroatia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Kroatia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Kroatia: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Kroatia, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiZadar3t 00m87 €
HelsinkiZagreb2t 50m120 €
HelsinkiSplit3t 00m134 €
HelsinkiDubrovnik3t 00m154 €
HelsinkiPula5t 00m205 €
TurkuSplit25t 30m223 €
OuluDubrovnik10t 35m269 €
TampereSplit5t 20m271 €
OuluSplit4t 40m272 €
TurkuDubrovnik11t 15m345 €
TurkuPula15t 40m627 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kroatia

Auringonpalvojien kannattaa hyödyntää halvat lennot Kroatiaan, sillä maa sijaitsee Adrianmeren rannalla ja onkin pitkän rantaviivansa ansiosta merellinen lomakohde. Makarskan Rivieralla rantaelämästä saa nauttia täysin siemauksin. Pelkkään rantalomaan ei kuitenkaan tarvitse tyytyä, sillä Kroatian kaupunkikulttuuri on myös elävää. Dubrovnikissa ja Splitissä matkailija voi yhdistää merelliset maisemat urbaaniin kaupunkilomaan. Kaupunkien ilme on Kroatiassa kaunis ja historiallinen, mutta niiden sisällä sykkii myös moderni ja vilkas kaupunkielämä. Kroatiassa on lisäksi useita kansallispuistoja, joissa matkailijat voivat ihailla upeita maisemia halvalla hinnalla. Maan rannikolla on paljon saaria, joihin kannattaa tutustua esimerkiksi päiväretkillä. Retkeile esimerkiksi Hvar- ja Brac-saarille.

Kroatia on ehdottomasti parhaimmillaan kesäkaudella. Silloin turistit valtaavat suosituimmat matkakohteet ja erilaisia matkailijoille suunnattuja palveluja on hyvin saatavilla. Toisaalta kesällä Kroatiassa on vaikeampaa matkustaa edullisesti, koska palvelujen hinta on kesäkaudella aina korkeampi kuin talvikaudella. Lentoliput Kroatiaan kannattaa varata ajoissa, ainakin jos matka ajoittuu suosittuun kesäsesonkiin. Halvat lennot Kroatiaan sijoittuvat usein loppukevääseen, alkukesään tai alkusyksyyn, eli matkan sijoittaminen näihin ajankohtiin auttaa säästämään.Kroatiassa on rannikolla välimerellinen ja sisämaassa mannermainen ilmasto. Kesällä rannikolla on kuumaa ja kuivaa, lämpötila nousee usein lähes 30 lämpöasteeseen. Rannikon talvet ovat välimerelliseen tapaan leutoja, mutta sateisia. Sisämaassa kesälämpötila vaihtelee 20 lämpöasteen tienoilla, mutta talvella Kroatian sisämaassa on pakkasta. Auringonpaahdetta etsiville Kroatian sisämaa ei siis ole oikea lomakohde.

Kroatian suurin lentokenttä sijaitsee maan pääkaupungissa, Zagrebissa. Suomesta lähtevät lennot Kroatiaan kuitenkin suuntautuvat useimmiten suoraan Dubrovnikiin, joka on maan toiseksi suurin lentokenttä. Kroatiasta löytyy myös muutama muu isompi lentokenttä.Suorat lennot Kroatiaan kulkevat useimmin reitillä Helsinki-Dubrovnik. Ainakin Finnair ja Norwegian liikennöivät tätä väliä useana päivänä viikossa. Lisäksi esimerkiksi Lufthansa, Turkish Airlines ja Croatia Airlines liikennöivät Helsingin ja Kroatian väliä lennoilla, joissa on yksi tai kaksi välilaskua.Suora lento Kroatiaan on edullinen, mutta välilaskullisia Kroatiaan lähteviä lentoja on saatavilla useammin. Halutessasi voit hyödyntää lentotarjoukset ja varata pelkät lennot, tai vaihtoehtoisesti varata lennon ja hotellin samaan aikaan.Kroatian oma lentoyhtiö on Croatia Airlines, jonka ydinaluetta ovat kotimaan lennot Kroatiassa. Kroatian sisäiseen liikenteeseen onkin saatavilla edullisia lentolippuja.

Kun kyseessä on suora lento, lentoaika Kroatiaan on noin 3 tuntia.

Kroatiassa puhutaan kroatian kieltä, mutta matkailija pärjää hyvin englannin kielellä. Kroatiassa osataan yleisesti myös saksaa ja italiaa.

Kroatia on viimeisin EU-alueeseen liittynyt maa, joten Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Kroatiaan. Matkustusasiakirjaksi riittää passi tai henkilökortti, kuten muissakin EU-maissa. Ajokortti ei käy matkustusasiakirjaksi.


Kroatia: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Split reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 00m
Halvin hinta134 €
Helsinki - Dubrovnik reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 00m
Halvin hinta154 €
Helsinki - Zadar reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 00m
Halvin hinta87 €
Helsinki - Zagreb reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 50m
Halvin hinta120 €
Helsinki - Pula reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 00m
Halvin hinta205 €
Tampere - Split reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 20m
Halvin hinta271 €
Turku - Dubrovnik reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 15m
Halvin hinta345 €
Turku - Split reitin lennot
Lyhyin lentoaika25t 30m
Halvin hinta223 €
Oulu - Dubrovnik reitin lennot
Lyhyin lentoaika10t 35m
Halvin hinta269 €
Oulu - Split reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 40m
Halvin hinta272 €

Aloita matkan suunnittelu - Kroatia


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Kroatia.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Kroatia, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Kroatia. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Kroatia lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.