Etsi ja löydä halvat lennot Kroatiaan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 12/2
su 19/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Kroatiaan

Yhteenveto Kroatian lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

60 €

Halvin meno-paluulennon hinta

186 €

Nopein lentoaika

2t 30m

Liikennöi:

7 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Kroatia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 60 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Zagrebin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kroatia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 186 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Zagrebin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Kroatia kohteesta Suomi kestää 2t 30m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Split).
7 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Kroatia mukaan lukien Lufthansa, KLM ja Austrian Airlines.

Kroatian lentotiedot ja trendit

Tutustu Kroatian lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mikä lento on halvin kohteeseen Kroatia?

Parhaat momondo-sivustolta löytyneet hinnat lennoille kohteeseen Kroatia ovat:
21 € per henkilö Ryanair-lennolle
52 € per henkilö Royal Wings-lennolle
61 € per henkilö Croatia Airlines-lennolle
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Kroatia suosituimmat kaupungit?

momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Kroatia on Split, jossa he vierailevat 338 % useammin kuin missään muussa maan Kroatia kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Dubrovnik ja Zagreb.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Kroatia?

Keskimääräinen Suomi–Kroatia lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Split kestää keskimäärin 3t, kun taas lento paikasta Tampere-Pirkkala paikkaan Split kestää keskimäärin 24t 15m. Split on alueen Kroatia suosituin lentokenttä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Kroatia?

Datamme mukaan Norwegian, Norwegian Air International ja Finnair ovat kolme suosituinta lentoyhtiötä, jotka lentävät kohteeseen Kroatia. Norwegian on käyttäjiemme keskuudessa ykkösvaihtoehto, koska 38 % ihmisistä valitsee tämän lentoyhtiön lennon matkustaessaan kohteeseen Kroatia. Huomioithan, että 15 eri lentoyhtiötä, jotka lentävät alueelle Kroatia säännöllisesti, joten voit valita muutamasta lisävaihtoehdosta tarvittaessa.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Kroatia? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Kroatia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Kroatia
Split
Split

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Kroatia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Kroatia

Halvin momondosta löydetty lento kohteeseen Kroatia oli 24 €. Jos et löydä näin halpaa lentotarjousta, muista, että alle 360 € oleva hinta on vielä hyvä hinta lennolle kohteeseen Kroatia. 370 € on keskimääräinen lentohinta kohteeseen Kroatia, kun taas 1038 € on kallein.

Lentäminen kohteeseen Kroatia sunnuntaina tai perjantaina on paras vaihtoehto, koska silloin lentojen hinnat ovat yleensä alhaisimpia. Viikon kallein päivä lentää kohteeseen Kroatia on torstaina.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Kroatia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Kroatia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Kroatia lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Kroatia lennollasi

Halvat lennot Kroatia: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Kroatia, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiZadar3t 00m104 €
HelsinkiSplit3t 00m169 €
HelsinkiZagreb2t 50m186 €
HelsinkiDubrovnik3t 00m195 €
HelsinkiPula4t 15m282 €
TurkuDubrovnik20t 45m316 €
OuluDubrovnik12t 50m355 €
OuluSplit6t 05m406 €
TurkuSplit16t 20m431 €
TampereSplit24t 15m490 €
TurkuPula27t 45m516 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kroatia

Auringonpalvojien kannattaa hyödyntää halvat lennot Kroatiaan, sillä maa sijaitsee Adrianmeren rannalla ja onkin pitkän rantaviivansa ansiosta merellinen lomakohde. Makarskan Rivieralla rantaelämästä saa nauttia täysin siemauksin. Pelkkään rantalomaan ei kuitenkaan tarvitse tyytyä, sillä Kroatian kaupunkikulttuuri on myös elävää. Dubrovnikissa ja Splitissä matkailija voi yhdistää merelliset maisemat urbaaniin kaupunkilomaan. Kaupunkien ilme on Kroatiassa kaunis ja historiallinen, mutta niiden sisällä sykkii myös moderni ja vilkas kaupunkielämä. Kroatiassa on lisäksi useita kansallispuistoja, joissa matkailijat voivat ihailla upeita maisemia halvalla hinnalla. Maan rannikolla on paljon saaria, joihin kannattaa tutustua esimerkiksi päiväretkillä. Retkeile esimerkiksi Hvar- ja Brac-saarille.

Kroatia on ehdottomasti parhaimmillaan kesäkaudella. Silloin turistit valtaavat suosituimmat matkakohteet ja erilaisia matkailijoille suunnattuja palveluja on hyvin saatavilla. Toisaalta kesällä Kroatiassa on vaikeampaa matkustaa edullisesti, koska palvelujen hinta on kesäkaudella aina korkeampi kuin talvikaudella. Lentoliput Kroatiaan kannattaa varata ajoissa, ainakin jos matka ajoittuu suosittuun kesäsesonkiin. Halvat lennot Kroatiaan sijoittuvat usein loppukevääseen, alkukesään tai alkusyksyyn, eli matkan sijoittaminen näihin ajankohtiin auttaa säästämään. Kroatiassa on rannikolla välimerellinen ja sisämaassa mannermainen ilmasto. Kesällä rannikolla on kuumaa ja kuivaa, lämpötila nousee usein lähes 30 lämpöasteeseen. Rannikon talvet ovat välimerelliseen tapaan leutoja, mutta sateisia. Sisämaassa kesälämpötila vaihtelee 20 lämpöasteen tienoilla, mutta talvella Kroatian sisämaassa on pakkasta. Auringonpaahdetta etsiville Kroatian sisämaa ei siis ole oikea lomakohde.

Kroatian suurin lentokenttä sijaitsee maan pääkaupungissa, Zagrebissa. Suomesta lähtevät lennot Kroatiaan kuitenkin suuntautuvat useimmiten suoraan Dubrovnikiin, joka on maan toiseksi suurin lentokenttä. Kroatiasta löytyy myös muutama muu isompi lentokenttä. Suorat lennot Kroatiaan kulkevat useimmin reitillä Helsinki-Dubrovnik. Ainakin Finnair ja Norwegian liikennöivät tätä väliä useana päivänä viikossa. Lisäksi esimerkiksi Lufthansa, Turkish Airlines ja Croatia Airlines liikennöivät Helsingin ja Kroatian väliä lennoilla, joissa on yksi tai kaksi välilaskua. Suora lento Kroatiaan on edullinen, mutta välilaskullisia Kroatiaan lähteviä lentoja on saatavilla useammin. Halutessasi voit hyödyntää lentotarjoukset ja varata pelkät lennot, tai vaihtoehtoisesti varata lennon ja hotellin samaan aikaan. Kroatian oma lentoyhtiö on Croatia Airlines, jonka ydinaluetta ovat kotimaan lennot Kroatiassa. Kroatian sisäiseen liikenteeseen onkin saatavilla edullisia lentolippuja.

Kun kyseessä on suora lento, lentoaika Kroatiaan on noin 3 tuntia.

Kroatiassa puhutaan kroatian kieltä, mutta matkailija pärjää hyvin englannin kielellä. Kroatiassa osataan yleisesti myös saksaa ja italiaa.

Kroatia on viimeisin EU-alueeseen liittynyt maa, joten Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Kroatiaan. Matkustusasiakirjaksi riittää passi tai henkilökortti, kuten muissakin EU-maissa. Ajokortti ei käy matkustusasiakirjaksi.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Kroatia

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Kroatia?

    Etsi lentotarjouksia kohteeseen Kroatia. Katsoessasi tarjouksia voit myös luoda hintavahdin.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Kroatia momondon avulla?

    Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.


Kroatia: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Split reitin lennot
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta169 €
Helsinki - Dubrovnik reitin lennot
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta195 €
Helsinki - Zagreb reitin lennot
Nopein lentoaika2t 50m
Halvin hinta186 €
Helsinki - Zadar reitin lennot
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta104 €
Turku - Dubrovnik reitin lennot
Nopein lentoaika20t 45m
Halvin hinta316 €
Tampere - Split reitin lennot
Nopein lentoaika24t 15m
Halvin hinta490 €
Turku - Split reitin lennot
Nopein lentoaika16t 20m
Halvin hinta431 €
Helsinki - Pula reitin lennot
Nopein lentoaika4t 15m
Halvin hinta282 €
Oulu - Dubrovnik reitin lennot
Nopein lentoaika12t 50m
Halvin hinta355 €
Oulu - Split reitin lennot
Nopein lentoaika6t 05m
Halvin hinta406 €

Aloita matkan suunnittelu - Kroatia


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Kroatia.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Kroatia, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Kroatia. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Kroatia lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.