Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Praha

Halvat lennot Praha alk. 172 €

Tämä on halvin meno-paluulennon hinta, jonka momondo-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lento Praha, jonka lähtöpäivä on 3.7.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille lennoille tai matkustuspäiville. Napsauta hintaa päivittääksesi hakua tälle tarjoukselle.
1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Halvat Praha lentotarjoukset ja vinkit

Yhteenveto Praha lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

57 €

Halvin meno-paluulennon hinta

172 €

Nopein lentoaika

2t 10m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Praha kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 57 € (Turku - Praha Václav Havel).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Praha kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 172 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Praha Václav Havel).
Nopein lento kohteeseen Praha kohteesta Suomi kestää 2t 10m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Praha Václav Havel).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Praha mukaan lukien Lufthansa, Scandinavian Airlines ja Finnair.

Praha lentotiedot ja trendit

Tutustu Praha lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Praha?

Jos et voi matkustaa tammikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Praha kohteesta Suomi helmikuu ajanjaksolle. helmikuu aikana lennot kaupunkiin Praha ovat vielä keskimäärin 213 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin tammikuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Praha?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Praha?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Praha on maanantai hintojen ollessa 236 €. Lennot reitille Suomi - Praha torstai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 275 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Praha?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Praha on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 159 €. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 279 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Praha?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Praha lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Praha Václav Havel lento kestää keskimäärin 2t 10m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Praha Václav Havel kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Praha?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Praha noin 37 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 251 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Praha milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 226 €.

Halvimmat lennot kaupungin Praha lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Praha lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Praha

HALVIN REITTI Helsinki - Praha

Tampere (TMP) - Praha (PRG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Praha kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Praha Václav Havel, jolloin hinta on keskimääräinen 214 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PRAHAtammikuu21% halvempitammikuu aikana Helsinki - Praha lennot maksavat keskimäärin vain 200 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PRAHA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu19% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Praha lentojen keskimääräinen hinta on 300 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PRAHA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu243% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Praha kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Praha

Matkat Prahaan ovat suomalaisten kestosuosikkeja. Jos tähtäimessä on halvat lennot Prahaan, kannattaa kaupunkiin matkustaa joko alkuvuodesta, etenkin helmikuussa, tai loppuvuodesta, marraskuussa. Kaupunki on tunnettu kauniista keväästään, ja myös kesäisin sää on yleensä lämpimämpi kuin Suomessa. Marras-helmikuussa Prahan sää on epävakainen, mutta halvimmat lennot ja hotellit ovat usein varattavissa juuri talvelle.

Hotellit ja muut palvelut ovat kaupungissa kalleimmillaan suosittuina lomasesonkeina, mutta kaupungin yleinen hintataso on Suomeen verrattuna edullinen. Sesonkiaikoinakin Prahassa voi siis lomailla kohtuullisen edullisesti. Pohtiessasi parasta aikaa matkustaa Prahaan mieti, mitä lomaltasi haluat, etenkin säätilojen puolesta. Kesällä Prahassa on miellyttävää viettää aikaa puistoissa ja joen varressa, talvella kaupunkiin sen sijaan vetävät muun muassa Prahan joulumarkkinat.

Pelkät lennot Prahaan voi saada edullisesti milloin tahansa lentotarjouksia seuraamalla. Vertaa lentojen ja majoituksen hintaa eri vuodenaikoina ja löydä omiin aikatauluihisi parhaiten sopivat lennot. Mikäli haluat pelata varman päälle, lentoliput Prahaan kannattaa ostaa ajoissa, joitakin kuukausia ennen matkaa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Praha Václav Havel lentokenttä hinnat?

lentoa Praha Václav Havel lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Praha Václav Havel lentokenttä?

huhtikuuta 2024 alkaen 9 toimijaa on valittavissa lentoa Praha Václav Havel lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Praha Václav Havel lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Praha Václav Havel lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Praha Václav Havel lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Praha Václav Havel lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Praha Václav Havel lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Praha

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Praha
Norwegian
3. heinäkuuta
HEL07:15Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 15m
1 välilasku
PRG18:30Praha Václav Havel
9. heinäkuuta
PRG12:10Praha Václav Havel
3t 30m
1 välilasku
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
24. syyskuuta
TMP05:25Tampere-Pirkkala
9t 20m
1 välilasku
PRG13:45Praha Václav Havel
25. syyskuuta
PRG14:25Praha Václav Havel
9t 10m
1 välilasku
TMP00:35Tampere-Pirkkala
Useita lentoyhtiöitä
7. heinäkuuta
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 10m
PRG07:30Praha Václav Havel
9. heinäkuuta
PRG12:10Praha Václav Havel
3t 30m
1 välilasku
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. toukokuuta
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 00m
1 välilasku
PRG13:20Praha Václav Havel
7. toukokuuta
PRG08:20Praha Václav Havel
8t 05m
2 välilaskua
HEL17:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. toukokuuta
HEL13:25Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 25m
1 välilasku
PRG17:50Praha Václav Havel
10. toukokuuta
PRG16:45Praha Václav Havel
7t 30m
2 välilaskua
HEL01:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
31. toukokuuta
HEL21:20Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 25m
1 välilasku
PRG13:45Praha Václav Havel
2. kesäkuuta
PRG18:45Praha Václav Havel
18t 15m
1 välilasku
HEL14:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Praha

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Praha, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair, Norwegian ja Wizz Air Malta
Wizz Air Malta
20. heinäkuuta
TKU22:15Turku
11t 25m
1 välilasku
PRG08:40Praha Václav Havel
Finnair
19. toukokuuta
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 10m
PRG07:30Praha Václav Havel
Finnair
21. toukokuuta
HEL17:35Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 10m
PRG18:45Praha Václav Havel

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Praha

Julkinen liikenne toimii Prahassa hyvin. Aamuviidestä puolille öin liikennöivässä metrossa on kolme linjaa, ja kaupungin raitiovaunut aloittavat liikennöintinsä jo noin kello 4.30 aamuyöllä. Kaksi raitiovaunulinjaa (51 ja 59) liikennöi myös öisin. Prahan maisemia ihaileville matkailijoille voi suositella historiallista raitiovaunulinjaa 41. Kaupungissa on myös kattava bussiverkosto, ja yöaikaan liikennöiviä busseja ovat linjat 501 ja 513. Normaalista poikkeavan kyydin saa funikulaarilla, joka nousee Petřínin tornille reittiä Újezd–Nebozízek–Petřín.

Liput julkisiin kulkuvälineisiin maksavat noin 25 tai 32 korunaa. Edullisempi lippu kelpaa kaikkiin joukkoliikennevälineisiin (bussi, metro, raitiovaunu ja funikulaari) 30 minuuttia leimaamishetkestä alkaen ja kalliimpi lippu 90 minuuttia. 24 tunnin lippu maksaa 110 korunaa. Taksimatkan aloitushinta on 40 korunaa, ja jokaiselta kilometriltä taksit laskuttavat 28 korunaa.


Kohteen Praha viisumivaatimukset

Tšekkion Suomen tapaan EU-jäsenvaltio ja Schengen-valtio. Schengen-maiden väliltä on poistettu rajatarkastukset, joten passia ei ole pakollista kantaa mukanaan Prahan matkalla. Schengen-maissa matkustavalla Suomen kansalaisella on kuitenkin oltava mukanaan voimassa oleva matkustusasiakirja. Matkustusasiakirjaksi käy kansainvälisillä, Pohjoismaiden ulkopuolelle suuntautuvilla lennoilla passin lisäksi virallinen ja kuvallinen henkilökortti, mutta ei esimerkiksi Kela- tai ajokortti. Ota matkustusasiakirjasta mieluiten myös kopio ja tallenna se varmaan paikkaan, esimerkiksi sähköpostiisi, tämä auttaa dokumentin mahdollisessa katoamistilanteessa. Myös Tšekin laki vaatii, että ulkomaalaisen on todistettava henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa pyynnöstä. Ennen Prahaan lähtemistä voit seurata Tšekin matkustustiedotteita ulkoasiainministeriön verkkosivuilta http://formin.finland.fi. Sivuille voi myös jättää matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Tšekin-suurlähetystö sijaitsee Prahassa. Suurlähetystön yhteystiedot sekä ajankohtaista tietoa maasta saat suurlähetystön kotisivuilta osoitteesta http://www.finland.cz.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Praha

Miten löydän halvimmat lennot Prahaan?

Lennä edullisina kuukausina, esimerkiksi helmikuussa, ja suosi lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Prahan nähtävyydet?

Kaarlensilta, Petřín-vuori ja Prahan linna kuuluvat suosituimpiin kohteisiin.

Mitä mukaan matkalle Prahaan?

Varaudu sateisiin ympäri vuoden. Kaiken tarvittavan saa Prahasta.

Onko Prahassa turvallista?

Praha on kohtuullisen turvallinen, mutta taskuvarkauksia kaupungissa esiintyy. Autoon ei kannata jättää arvotavaraa ja liikenteessä on oltava varovainen. Sairastapauksien varalta mukaan kannattaa ottaa Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Prahassa juoda kraanavettä?

Kraanavesi on juomakelpoista, mutta matkailijat suosivat usein pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Prahassa?

Pieni tippi on tavallista jättää.

Millainen on Prahan hintataso?

Hintataso on edullisempi kuin Suomen, esimerkiksi ravintoloissa voi syödä halvalla.

Mikä on aikaero Suomi-Tšekki?

Kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Praha?

Välimatka on noin 1700 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Prahassa?

Tšekin korunoita voi vaihtaa Prahassa monissa paikoissa; tavalliset luottokortitkin käyvät maksuvälineinä.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Praha?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Praha.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Praha joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Praha momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Praha?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Praha. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Praha juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Praha lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Praha

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Praha

Suositut lennot Praha
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.