Halvat lennot Praha

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Praha

Yhteenveto Praha lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

28 €

Halvin meno-paluulennon hinta

96 €

Nopein lentoaika

5t 40m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Praha kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 28 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Praha Václav Havel).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Praha kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 96 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Praha Václav Havel).
Nopein lento kohteeseen Praha kohteesta Suomi kestää 5t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Praha Václav Havel).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Praha mukaan lukien KLM, airBaltic ja Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Praha lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Praha lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Praha

HALVIN REITTI Helsinki - Praha

Helsinki (HEL) - Praha (PRG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Praha kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Praha Václav Havel, jolloin hinta on keskimääräinen 158 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PRAHAheinäkuu10% halvempiheinäkuu aikana Helsinki - Praha lennot maksavat keskimäärin vain 142 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PRAHA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu24% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Praha lentojen keskimääräinen hinta on 196 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PRAHA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu235% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Praha kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Praha?

Matkat Prahaan ovat suomalaisten kestosuosikkeja. Jos tähtäimessä on halvat lennot Prahaan, kannattaa kaupunkiin matkustaa joko alkuvuodesta, etenkin helmikuussa, tai loppuvuodesta, marraskuussa. Kaupunki on tunnettu kauniista keväästään, ja myös kesäisin sää on yleensä lämpimämpi kuin Suomessa. Marras-helmikuussa Prahan sää on epävakainen, mutta halvimmat lennot ja hotellit ovat usein varattavissa juuri talvelle.

Hotellit ja muut palvelut ovat kaupungissa kalleimmillaan suosittuina lomasesonkeina, mutta kaupungin yleinen hintataso on Suomeen verrattuna edullinen. Sesonkiaikoinakin Prahassa voi siis lomailla kohtuullisen edullisesti. Pohtiessasi parasta aikaa matkustaa Prahaan mieti, mitä lomaltasi haluat, etenkin säätilojen puolesta. Kesällä Prahassa on miellyttävää viettää aikaa puistoissa ja joen varressa, talvella kaupunkiin sen sijaan vetävät muun muassa Prahan joulumarkkinat.

Pelkät lennot Prahaan voi saada edullisesti milloin tahansa lentotarjouksia seuraamalla. Vertaa lentojen ja majoituksen hintaa eri vuodenaikoina ja löydä omiin aikatauluihisi parhaiten sopivat lennot. Mikäli haluat pelata varman päälle, lentoliput Prahaan kannattaa ostaa ajoissa, joitakin kuukausia ennen matkaa.

Jos et voi matkustaa heinäkuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Praha kohteesta Suomi maaliskuu ajanjaksolle. maaliskuu aikana lennot kaupunkiin Praha ovat vielä keskimäärin 145 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin heinäkuu.

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Praha noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 158 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Praha milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 96 €.

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Praha on tiistai hintojen ollessa 173 €. Lennot reitille Suomi - Praha torstai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 224 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Praha on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 138 €. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 213 €.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Praha on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Praha harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Pardubice lentokenttä (95 km kaupungin Praha keskustasta) tai Karlovy Vary lentokenttä (108 km kaupungin Praha keskustasta).momondosta löytyneet halvat lennot: Praha

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Praha
Useita lentoyhtiöitä
12. kesäkuuta
HEL13:00Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 50m
2 välilaskua
PRG06:50Praha Václav Havel
16. kesäkuuta
PRG05:50Praha Václav Havel
21t 00m
1 välilasku
HEL02:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
11. elokuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 25m
1 välilasku
PRG10:55Praha Václav Havel
13. elokuuta
PRG13:50Praha Václav Havel
20t 55m
1 välilasku
HEL10:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. syyskuuta
HEL01:35Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 20m
1 välilasku
PRG10:55Praha Václav Havel
15. syyskuuta
PRG05:50Praha Václav Havel
8t 50m
1 välilasku
HEL14:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. kesäkuuta
HEL13:00Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 50m
2 välilaskua
PRG06:50Praha Václav Havel
16. kesäkuuta
PRG02:35Praha Václav Havel
33t 40m
2 välilaskua
HEL12:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
2. syyskuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 50m
1 välilasku
PRG15:55Praha Václav Havel
6. syyskuuta
PRG14:05Praha Václav Havel
23t 30m
1 välilasku
HEL13:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
21. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 55m
1 välilasku
PRG05:05Praha Václav Havel
26. kesäkuuta
PRG13:25Praha Václav Havel
28t 45m
2 välilaskua
HEL18:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Praha

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Praha, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Ryanair ja airBaltic
Ryanair
29. kesäkuuta
HEL10:00Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 55m
1 välilasku
PRG10:55Praha Václav Havel
Ryanair
16. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 25m
1 välilasku
PRG10:55Praha Václav Havel
Ryanair
27. kesäkuuta
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 40m
2 välilaskua
PRG18:15Praha Václav Havel

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Praha?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Praha

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Praha?

Kohteeseen Praha kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Finnair, Lufthansa, KLM ja Czech Airlines. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Praha rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Smartwings lennot kohteeseen Praha

Smartwings lentää kohteeseen Praha noin 16 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Smartwings tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 50 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Praha reitille. Smartwings on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 9,1/10 pistettä.

Czech Airlines lennot kohteeseen Praha

Czech Airlines (7,8/10, 6 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Praha tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 64 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Praha on keskimäärin viikossa 21 Czech Airlines lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Praha

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Praha
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
Czech AirlinesHintaalk. 64 €1. luokkaArvostelut
7,8
Etsi Czech Airlines lentoja
FinnairHintaalk. 110 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja

   Praha ja lähiympäristö: lentokentät

   Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Praha lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

   Halvat lennot Prahaan ottaa vastaan Prahan Václav Havelin kansainvälinen lentoasema, joka tunnettiin aiemmin kaupunginosan mukaan nimellä Ruzyněn kansainvälinen lentoasema. Lentoasemalta on keskustaan kohtuullisen hyvät kulkuyhteydet, tosin metro- ja junayhteys kansainväliseltä lentokentältä puuttuu. Mikäli et halua ottaa taksia, jonka hinta keskustaan on normaalisti 550–650 korunaa, valitse bussi. Kätevin vaihtoehto on Airport Express -lentokenttäbussi, joka vie suoraan keskusrautatieasemalle. Paikallisliikenteen bussit (119 ja 100) on vaihdettava metrolinjaan keskustaan suunnatessa, bussi 119 yhdistyy metrolinjaan A ja bussi 100 metrolinjaan B.


   Praha: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Praha
   Helsinki - Praha reitin lennot
   Lyhyin lentoaika2t 10m
   Halvin hinta104 €
   Kokkola-Pietarsaari - Praha reitin lennot
   Lyhyin lentoaika6t 30m
   Halvin hinta381 €
   Tampere - Praha reitin lennot
   Lyhyin lentoaika5t 45m
   Halvin hinta115 €
   Turku - Praha reitin lennot
   Lyhyin lentoaika5t 50m
   Halvin hinta208 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Praha

   Julkinen liikenne toimii Prahassa hyvin. Aamuviidestä puolille öin liikennöivässä metrossa on kolme linjaa, ja kaupungin raitiovaunut aloittavat liikennöintinsä jo noin kello 4.30 aamuyöllä. Kaksi raitiovaunulinjaa (51 ja 59) liikennöi myös öisin. Prahan maisemia ihaileville matkailijoille voi suositella historiallista raitiovaunulinjaa 41. Kaupungissa on myös kattava bussiverkosto, ja yöaikaan liikennöiviä busseja ovat linjat 501 ja 513. Normaalista poikkeavan kyydin saa funikulaarilla, joka nousee Petřínin tornille reittiä Újezd–Nebozízek–Petřín.

   Liput julkisiin kulkuvälineisiin maksavat noin 25 tai 32 korunaa. Edullisempi lippu kelpaa kaikkiin joukkoliikennevälineisiin (bussi, metro, raitiovaunu ja funikulaari) 30 minuuttia leimaamishetkestä alkaen ja kalliimpi lippu 90 minuuttia. 24 tunnin lippu maksaa 110 korunaa. Taksimatkan aloitushinta on 40 korunaa, ja jokaiselta kilometriltä taksit laskuttavat 28 korunaa.


   Kohteen Praha viisumivaatimukset

   Tšekkion Suomen tapaan EU-jäsenvaltio ja Schengen-valtio. Schengen-maiden väliltä on poistettu rajatarkastukset, joten passia ei ole pakollista kantaa mukanaan Prahan matkalla. Schengen-maissa matkustavalla Suomen kansalaisella on kuitenkin oltava mukanaan voimassa oleva matkustusasiakirja. Matkustusasiakirjaksi käy kansainvälisillä, Pohjoismaiden ulkopuolelle suuntautuvilla lennoilla passin lisäksi virallinen ja kuvallinen henkilökortti, mutta ei esimerkiksi Kela- tai ajokortti. Ota matkustusasiakirjasta mieluiten myös kopio ja tallenna se varmaan paikkaan, esimerkiksi sähköpostiisi, tämä auttaa dokumentin mahdollisessa katoamistilanteessa. Myös Tšekin laki vaatii, että ulkomaalaisen on todistettava henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa pyynnöstä. Ennen Prahaan lähtemistä voit seurata Tšekin matkustustiedotteita ulkoasiainministeriön verkkosivuilta http://formin.finland.fi. Sivuille voi myös jättää matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Tšekin-suurlähetystö sijaitsee Prahassa. Suurlähetystön yhteystiedot sekä ajankohtaista tietoa maasta saat suurlähetystön kotisivuilta osoitteesta http://www.finland.cz.


   Aloita matkan suunnittelu - Praha


   Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Praha

   Lennä edullisina kuukausina, esimerkiksi helmikuussa, ja suosi lentotarjouksia.

   Kaarlensilta, Petřín-vuori ja Prahan linna kuuluvat suosituimpiin kohteisiin.

   Varaudu sateisiin ympäri vuoden. Kaiken tarvittavan saa Prahasta.

   Praha on kohtuullisen turvallinen, mutta taskuvarkauksia kaupungissa esiintyy. Autoon ei kannata jättää arvotavaraa ja liikenteessä on oltava varovainen. Sairastapauksien varalta mukaan kannattaa ottaa Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

   Kraanavesi on juomakelpoista, mutta matkailijat suosivat usein pullovettä.

   Pieni tippi on tavallista jättää.

   Hintataso on edullisempi kuin Suomen, esimerkiksi ravintoloissa voi syödä halvalla.

   Kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.

   Välimatka on noin 1700 kilometriä.

   Tšekin korunoita voi vaihtaa Prahassa monissa paikoissa; tavalliset luottokortitkin käyvät maksuvälineinä.


   Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Tšekin tasavalta

   Eikö sittenkään Praha? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Tšekin tasavalta

   Miksi käyttää momondo?

   Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Praha.

   Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Praha momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

   momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Praha. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

   Totta kai.momondo seuraa Praha lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.