Etsi halvat lennot Praha

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 7/2
ti 14/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Praha

Yhteenveto Praha lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

47 €

Halvin meno-paluulennon hinta

108 €

Nopein lentoaika

2t 15m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Praha kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 47 € (Turku - Praha Václav Havel).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Praha kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 108 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Praha Václav Havel).
Nopein lento kohteeseen Praha kohteesta Suomi kestää 2t 15m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Praha Václav Havel).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Praha mukaan lukien Lufthansa, KLM ja Scandinavian Airlines.

Praha lentotiedot ja trendit

Tutustu Praha lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Praha?

Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Praha kohteesta Suomi helmikuu ajanjaksolle. helmikuu aikana lennot kaupunkiin Praha ovat vielä keskimäärin 194 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Praha?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Praha kaupungista Budapest oli 21 €. Tämä on 94 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Praha. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Praha omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Praha?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Praha on maanantai hintojen ollessa 204 €. Lennot reitille Suomi - Praha torstai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 260 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Praha?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Praha on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 185 €. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 247 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Praha?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Praha lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Praha Václav Havel lento kestää keskimäärin 2t 10m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Praha Václav Havel kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Praha?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Praha noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 219 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Praha milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 205 €.

Halvimmat lennot kaupungin Praha lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Praha lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Praha

HALVIN REITTI Helsinki - Praha

Helsinki (HEL) - Praha (PRG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Praha kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Praha Václav Havel, jolloin hinta on keskimääräinen 219 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PRAHAmaaliskuu13% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Praha lennot maksavat keskimäärin vain 191 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PRAHA KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu17% kalliimpisyyskuu aikana Helsinki - Praha lentojen keskimääräinen hinta on 256 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PRAHA KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu363% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Praha kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Praha

Matkat Prahaan ovat suomalaisten kestosuosikkeja. Jos tähtäimessä on halvat lennot Prahaan, kannattaa kaupunkiin matkustaa joko alkuvuodesta, etenkin helmikuussa, tai loppuvuodesta, marraskuussa. Kaupunki on tunnettu kauniista keväästään, ja myös kesäisin sää on yleensä lämpimämpi kuin Suomessa. Marras-helmikuussa Prahan sää on epävakainen, mutta halvimmat lennot ja hotellit ovat usein varattavissa juuri talvelle.

Hotellit ja muut palvelut ovat kaupungissa kalleimmillaan suosittuina lomasesonkeina, mutta kaupungin yleinen hintataso on Suomeen verrattuna edullinen. Sesonkiaikoinakin Prahassa voi siis lomailla kohtuullisen edullisesti. Pohtiessasi parasta aikaa matkustaa Prahaan mieti, mitä lomaltasi haluat, etenkin säätilojen puolesta. Kesällä Prahassa on miellyttävää viettää aikaa puistoissa ja joen varressa, talvella kaupunkiin sen sijaan vetävät muun muassa Prahan joulumarkkinat.

Pelkät lennot Prahaan voi saada edullisesti milloin tahansa lentotarjouksia seuraamalla. Vertaa lentojen ja majoituksen hintaa eri vuodenaikoina ja löydä omiin aikatauluihisi parhaiten sopivat lennot. Mikäli haluat pelata varman päälle, lentoliput Prahaan kannattaa ostaa ajoissa, joitakin kuukausia ennen matkaa.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Praha on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Praha harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Pardubice lentokenttä (95 km Praha keskustasta) tai Karlovy Vary lentokenttä (108 km Praha keskustasta).

Lentojen hinnat kentälle Karlovy Vary lentokenttä ovat keskimäärin 339 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Praha. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Praha

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Praha

Muut matkustamoluokat Praha lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Praha lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Praha?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Praha

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Praha?

Kohteeseen Praha kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Finnair, airBaltic, Lufthansa ja Norwegian. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Praha rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Smartwings lennot kohteeseen Praha

Smartwings lentää kohteeseen Praha noin 17 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Smartwings tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 48 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Praha reitille. Smartwings on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 9,1/10 pistettä.

Finnair lennot kohteeseen Praha

Finnair (7,7/10, 328 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Praha tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 121 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Praha on keskimäärin viikossa 7 Finnair lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Praha ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Praha lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Prahaan ottaa vastaan Prahan Václav Havelin kansainvälinen lentoasema, joka tunnettiin aiemmin kaupunginosan mukaan nimellä Ruzyněn kansainvälinen lentoasema. Lentoasemalta on keskustaan kohtuullisen hyvät kulkuyhteydet, tosin metro- ja junayhteys kansainväliseltä lentokentältä puuttuu. Mikäli et halua ottaa taksia, jonka hinta keskustaan on normaalisti 550–650 korunaa, valitse bussi. Kätevin vaihtoehto on Airport Express -lentokenttäbussi, joka vie suoraan keskusrautatieasemalle. Paikallisliikenteen bussit (119 ja 100) on vaihdettava metrolinjaan keskustaan suunnatessa, bussi 119 yhdistyy metrolinjaan A ja bussi 100 metrolinjaan B.


Praha: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Praha
Helsinki - Praha reitin lennot
Nopein lentoaika2t 10m
Halvin hinta108 €
Kokkola-Pietarsaari - Praha reitin lennot
Nopein lentoaika17t 00m
Halvin hinta558 €
Turku - Praha reitin lennot
Nopein lentoaika8t 45m
Halvin hinta266 €
Tampere - Praha reitin lennot
Nopein lentoaika6t 30m
Halvin hinta169 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Praha

Julkinen liikenne toimii Prahassa hyvin. Aamuviidestä puolille öin liikennöivässä metrossa on kolme linjaa, ja kaupungin raitiovaunut aloittavat liikennöintinsä jo noin kello 4.30 aamuyöllä. Kaksi raitiovaunulinjaa (51 ja 59) liikennöi myös öisin. Prahan maisemia ihaileville matkailijoille voi suositella historiallista raitiovaunulinjaa 41. Kaupungissa on myös kattava bussiverkosto, ja yöaikaan liikennöiviä busseja ovat linjat 501 ja 513. Normaalista poikkeavan kyydin saa funikulaarilla, joka nousee Petřínin tornille reittiä Újezd–Nebozízek–Petřín.

Liput julkisiin kulkuvälineisiin maksavat noin 25 tai 32 korunaa. Edullisempi lippu kelpaa kaikkiin joukkoliikennevälineisiin (bussi, metro, raitiovaunu ja funikulaari) 30 minuuttia leimaamishetkestä alkaen ja kalliimpi lippu 90 minuuttia. 24 tunnin lippu maksaa 110 korunaa. Taksimatkan aloitushinta on 40 korunaa, ja jokaiselta kilometriltä taksit laskuttavat 28 korunaa.


Kohteen Praha viisumivaatimukset

Tšekkion Suomen tapaan EU-jäsenvaltio ja Schengen-valtio. Schengen-maiden väliltä on poistettu rajatarkastukset, joten passia ei ole pakollista kantaa mukanaan Prahan matkalla. Schengen-maissa matkustavalla Suomen kansalaisella on kuitenkin oltava mukanaan voimassa oleva matkustusasiakirja. Matkustusasiakirjaksi käy kansainvälisillä, Pohjoismaiden ulkopuolelle suuntautuvilla lennoilla passin lisäksi virallinen ja kuvallinen henkilökortti, mutta ei esimerkiksi Kela- tai ajokortti. Ota matkustusasiakirjasta mieluiten myös kopio ja tallenna se varmaan paikkaan, esimerkiksi sähköpostiisi, tämä auttaa dokumentin mahdollisessa katoamistilanteessa. Myös Tšekin laki vaatii, että ulkomaalaisen on todistettava henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa pyynnöstä. Ennen Prahaan lähtemistä voit seurata Tšekin matkustustiedotteita ulkoasiainministeriön verkkosivuilta http://formin.finland.fi. Sivuille voi myös jättää matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Tšekin-suurlähetystö sijaitsee Prahassa. Suurlähetystön yhteystiedot sekä ajankohtaista tietoa maasta saat suurlähetystön kotisivuilta osoitteesta http://www.finland.cz.


Aloita matkan suunnittelu - Praha


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Praha

Lennä edullisina kuukausina, esimerkiksi helmikuussa, ja suosi lentotarjouksia.

Kaarlensilta, Petřín-vuori ja Prahan linna kuuluvat suosituimpiin kohteisiin.

Varaudu sateisiin ympäri vuoden. Kaiken tarvittavan saa Prahasta.

Praha on kohtuullisen turvallinen, mutta taskuvarkauksia kaupungissa esiintyy. Autoon ei kannata jättää arvotavaraa ja liikenteessä on oltava varovainen. Sairastapauksien varalta mukaan kannattaa ottaa Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Kraanavesi on juomakelpoista, mutta matkailijat suosivat usein pullovettä.

Pieni tippi on tavallista jättää.

Hintataso on edullisempi kuin Suomen, esimerkiksi ravintoloissa voi syödä halvalla.

Kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Välimatka on noin 1700 kilometriä.

Tšekin korunoita voi vaihtaa Prahassa monissa paikoissa; tavalliset luottokortitkin käyvät maksuvälineinä.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Tšekin tasavalta

Eikö sittenkään Praha? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Tšekin tasavalta

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Praha.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Praha momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Praha. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Praha lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.