Etsi ja löydä halvat lennot Ranskaan

Meno-paluu
2 matkustajaa
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 7/2
ti 14/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Ranskaan

Yhteenveto Ranskan lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

23 €

Halvin meno-paluulennon hinta

48 €

Nopein lentoaika

3t 05m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Ranska kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 23 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Ranska kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 48 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Ranska kohteesta Suomi kestää 3t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Ranska mukaan lukien Ryanair.

Ranskan lentotiedot ja trendit

Tutustu Ranskan lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mikä lento on halvin kohteeseen Ranska?

Parhaat momondo-sivustolta löytyneet hinnat lennoille kohteeseen Ranska ovat:
23 € per henkilö Ryanair-lennolle
36 € per henkilö Lauda-lennolle
41 € per henkilö Vueling-lennolle
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Ranska suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Ranska. Maan Ranska suosituin matkailukaupunki on Pariisi, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 1 933 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Ranska ovat Nizza ja Marseille.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Ranska?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Ranska riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Pariisi Charles de Gaulle (suosituin lentokenttä alueella Ranska) niin lentoaika on keskimäärin 3t 05m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Pariisi Charles de Gaulle, keskimääräinen lentoaika on 5t 25m.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Ranska?

Kohteeseen Ranska lentoreittejä operoivia lentoyhtiöitä on yhteensä 13, joista Finnair on suosituin vaihtoehto.Arviolta 23 % paikkaan Ranska lentävistä päättää lentää yhtiön Finnair koneilla. Jos et löydä lippuja lentoyhtiöllä Finnair, myös Lufthansa ja Norwegian Air International ovat suosittuja vaihtoehtoja.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Ranska? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Ranska kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Ranska
Pariisi
Pariisi

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Ranska

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Ranska

Kun vierailet Eiffelin torni kaupungissa Pariisi, sitä lähimpänä oleva lentokenttä on Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä.

Lennot kohteeseen Ranska voi olal saatavilla jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 18 € per lippu. Käyttäjämme löytävät kuitenkin yleensä lentoliput kohteeseen Ranska keskimääräiseen hintaan 528 €. Jos haluat löytää hyvän tarjouksen lennollesi kohteeseen Ranska, kannattaa sinun harkita varauksen tekemistä, jos löydät lennon hintaan 501 € tai alle.

Paras päivä lentää kohteeseen Ranska on sunnuntaina ja sen jälkeen keskiviikkona. sunnuntaina ja keskiviikkona tarjoavat yleensä halvimmat lennot kohteeseen Ranska. Jos matkapäiväsi ovat joustavia, yritä välttää varausta päivälle torstaina, joka on kallein viikonpäivä lentää kohteeseen Ranska.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Ranska kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Ranska kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Ranska: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Ranska, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiPariisi3t 05m49 €
HelsinkiBordeaux5t 25m106 €
HelsinkiMarseille6t 30m137 €
HelsinkiLyon7t 05m149 €
HelsinkiNizza3t 20m152 €
RovaniemiLyon11t 55m185 €
RovaniemiPariisi10t 45m240 €
HelsinkiAjaccio16t 35m363 €
HelsinkiBiarritz7t 55m379 €
HelsinkiFigari19t 30m423 €
HelsinkiBastia21t 05m438 €
HelsinkiCalvi24t 50m502 €
JoensuuNizza11t 45m505 €
OuluBordeaux19t 15m569 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Ranska

Lennot Ranskaan voi napata suorin yhteyksin monilta eri lentoyhtiöiltä, ja maahan lentävät Suomesta niin halpalentoyhtiöt kuin perinteisetkin lentoyhtiöt. Suoria reittilentoja Helsingistä Pariisiin tarjoavat suomalainen Finnair, ranskalainen Air France ja norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian. Pariisissa Finnairin ja Air Francen lennot saapuvat kaupungin suurimmalle lentokentälle, Charles de Gaullen kansainväliselle lentoasemalle (Aéroport Paris-Charles-de-Gaulle). Norwegian puolestaan liikennöi pääsääntöisesti ranskalaismetropolin toiselle kansainväliselle lentokentälle, Orlyn lentoasemalle (Aéroport Paris-Orly). Helsinki-Pariisi-lentoja on tarjolla useita päivässä. Etelä-Ranskan Biarritziin, Biskajanlahden äärelle, liikennöi suorin reittilennoin Finnair, ja lentoja on yleensä tarjolla noin kaksi viikossa. Biarritzissa lennot ottaa vastaan Biarritz-Angletin lentoasema (Aéroport de Biarritz Pays Basque). Keväällä, kesällä ja syksyllä, noin maaliskuusta lokakuuhun, Finnair operoi suoria lentoja Ranskan Rivieralla sijaitsevaan Nizzaan. Näinä kuukausina Nizzan lentoja on tarjolla parhaimmillaan kaksi päivässä, ja määränpäässä Ranskassa lennot laskeutuvat Côte d’Azurin kansainväliselle lentoasemalle (Aéroport Nice Côte d’Azur) Nizzassa. Joulukuusta 2018 alkaen kotimainen Finnair tarjoaa suoria reittilentoja myös Ranskan Lyoniin. Vaihtolentojen avulla voit jatkaa halutessasi matkaa Pariisista, Nizzasta, Biarritzista ja Lyonista muillekin Ranskan lentokentille. Hyödynnä siis Ranskan käteviä kotimaan lentoja.

Sää Ranskassa vaihtelee selvästi vuodenaikojen mukaan, ja maassa vallitseekin tyypillinen keskieurooppalainen ilmasto. Ranskan kesät ovat lämpimiä, tosin sateitakin voi esiintyä. Esimerkiksi Pariisissa kesän keskilämpötilat nousevat tavallisesti noin 25 asteen lukemiin, kun taas talvella lämpöasteita saattaa olla vain muutama. Takuuvarmoista rantakeleistä saa nauttia kesäkuukausina Välimeren äärellä Nizzassa, jossa lämpötila nousee kuumimpina viikkoina noin 30 asteen tuntumaan. Sateet ovat Välimeren rannikolla, Ranskan Rivieralla, kesäkuukausina harvinaisia. Halvat lennot Ranskaan kannattaa napata etenkin keväälle, eli maalis-, huhti- tai toukokuulle. Näinä kuukausina lentoliput Ranskaan ovat keskimääräistä edullisempia ja talven kylmimmät kuukaudet ovat takanapäin. Kevät on kaunista aikaa niin puistojen täyttämässä Pariisissa kuin Ranskan maaseutualueillakin. Esimerkiksi Lyon lähellä sijaitsevine viinitiloineen on viehättävä ja melko edullinen kevät- ja syyskohde.

Lentoaika Helsingistä Ranskaan vaihtelee valitusta lentoreitistä ja kohdekaupungista riippuen. Halvat lennot Ranskaan on mahdollista saada niin suorin yhteyksin kuin vaihtokenttienkin kautta. Esimerkiksi Helsingistä Pariisiin matka-aika on suorilla lennoilla alkaen noin kolme tuntia, Biarritziin noin kolme tuntia ja 45 minuuttia ja Nizzaan noin kolme tuntia ja 25 minuuttia. Mikäli valitset välilaskulliset lennot, matka-aika venyy pidemmäksi. Esimerkiksi Helsinki-Pariisi-välillä vaihdollisten lentojen kesto on vähintään noin neljä tuntia ja 30 minuuttia. Suomessa voit halutessasi aloittaa matkan Helsingin sijaan muistakin suomalaiskaupungeista, esimerkiksi Rovaniemeltä, Turusta, Tampereelta, Joensuusta tai Kuopiosta. Hyvät lentoyhteydet kotimaan sisällä tarjoaa esimerkiksi Finnair. Mikäli starttaat matkasi Helsingin ulkopuolelta, varaudu vaihtamaan konetta Helsinki-Vantaan lentokentällä tai jollakin muulla suuremmalla kentällä. Matka-aikaan on siis laskettava mukaan myös koneen vaihto ja odotusaika lentoasemalla.

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Ranskaan viisumia, ja muutenkin EU- ja Schengen-alueella sijaitsevaan maahan matkustaminen on vaivatonta. Passia ei ole pakko ottaa Ranskan matkalle mukaan, sillä passin sijaan matkustusasiakirjaksi käy myös virallinen henkilökortti. Vaikka Schengen-maiden välillä ei ole varsinaisia rajatarkastuksia, voidaan muista EU- ja Schengen-maista saapuvia matkustajia pyytää todistamaan henkilöllisyytensä Ranskan lentokentillä. Henkilöllisyyttä ei voi todistaa esimerkiksi ajokortin avulla.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Ranska

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Ranska?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Ranska. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Ranska momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Näytämme yli 700 kilpailijan hinnat yhdellä napsautuksella. Tarjoamme lentoyhtiöiden ja eri varaussivustojen vaihtoehdot 30:ltä kansainväliseltä markkinalta, ja pystymme näyttämään sinulle monipuolisen valikoiman tarjouksia, jotta voit suunnitella rauhassa seuraavaa seikkailuasi.


Ranska: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Pariisi reitin lennot
Nopein lentoaika3t 05m
Halvin hinta49 €
Helsinki - Nizza reitin lennot
Nopein lentoaika3t 20m
Halvin hinta152 €
Berliini - Nizza reitin lennot
Nopein lentoaika4t 55m
Halvin hinta204 €
Helsinki - Marseille reitin lennot
Nopein lentoaika6t 30m
Halvin hinta137 €
Helsinki - Lyon reitin lennot
Nopein lentoaika7t 05m
Halvin hinta149 €
Rovaniemi - Pariisi reitin lennot
Nopein lentoaika10t 45m
Halvin hinta240 €
Helsinki - Biarritz reitin lennot
Nopein lentoaika7t 55m
Halvin hinta379 €
Helsinki - Bordeaux reitin lennot
Nopein lentoaika5t 25m
Halvin hinta106 €
Rovaniemi - Lyon reitin lennot
Nopein lentoaika11t 55m
Halvin hinta185 €
Helsinki - Ajaccio reitin lennot
Nopein lentoaika16t 35m
Halvin hinta363 €
Helsinki - Figari reitin lennot
Nopein lentoaika19t 30m
Halvin hinta423 €
Joensuu - Nizza reitin lennot
Nopein lentoaika11t 45m
Halvin hinta505 €
Oulu - Bordeaux reitin lennot
Nopein lentoaika19t 15m
Halvin hinta569 €
Helsinki - Calvi reitin lennot
Nopein lentoaika24t 50m
Halvin hinta502 €
Helsinki - Bastia reitin lennot
Nopein lentoaika21t 05m
Halvin hinta438 €

Aloita matkan suunnittelu - Ranska


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kaikki lentohaut kohteeseen Ranska momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Ranska, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä. momondo voi seurata Ranska lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.