Lennot Ranska

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

ietoja lennoista kohteeseen Ranska

Yhteenveto Ranska lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

27 €

Halvin meno-paluulennon hinta

59 €

Nopein lentoaika

2t 55m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Ranska kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 27 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Ranska kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 59 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Ranska kohteesta Suomi kestää 2t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Ranska mukaan lukien Ryanair.

Halvimmat lennot Ranska kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Ranska
Pariisi
Pariisi

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Ranska

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Ranska

Parhaat momondo-sivustolta löytyneet hinnat lennoille kohteeseen Ranska ovat:
14 € per henkilö Ryanair-lennolle
37 € per henkilö Lauda-lennolle
45 € per henkilö easyJet-lennolle

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Ranska riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Pariisi Charles de Gaulle (suosituin lentokenttä alueella Ranska) niin lentoaika on keskimäärin 3t 05m. Jos lennät taas kentältä Tampere-Pirkkala (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Pariisi Charles de Gaulle, keskimääräinen lentoaika on .

Lennot kohteeseen Ranska voi olal saatavilla jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 28 € per lippu. Käyttäjämme löytävät kuitenkin yleensä lentoliput kohteeseen Ranska keskimääräiseen hintaan 376 €. Jos haluat löytää hyvän tarjouksen lennollesi kohteeseen Ranska, kannattaa sinun harkita varauksen tekemistä, jos löydät lennon hintaan 355 € tai alle.

Paras päivä lentää kohteeseen Ranska on maanantaina ja sen jälkeen perjantaina. maanantaina ja perjantaina tarjoavat yleensä halvimmat lennot kohteeseen Ranska. Jos matkapäiväsi ovat joustavia, yritä välttää varausta päivälle torstaina, joka on kallein viikonpäivä lentää kohteeseen Ranska.Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Ranska kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Ranska kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Ranska: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Ranska, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiMarseille12t 20m76 €
HelsinkiPariisi2t 55m80 €
HelsinkiBordeaux11t 45m82 €
HelsinkiNizza3t 20m108 €
HelsinkiLyon5t 45m183 €
HelsinkiBiarritz10t 00m204 €
HelsinkiAjaccio26t 55m321 €
HelsinkiCalvi15t 25m357 €
HelsinkiFigari25t 20m361 €
RovaniemiPariisi7t 00m363 €
JoensuuNizza11t 45m518 €
HelsinkiBastia23t 15m567 €
RovaniemiLyon40t 50m582 €
OuluBordeaux38t 50m600 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Ranska

Lennot Ranskaan voi napata suorin yhteyksin monilta eri lentoyhtiöiltä, ja maahan lentävät Suomesta niin halpalentoyhtiöt kuin perinteisetkin lentoyhtiöt. Suoria reittilentoja Helsingistä Pariisiin tarjoavat suomalainen Finnair, ranskalainen Air France ja norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian. Pariisissa Finnairin ja Air Francen lennot saapuvat kaupungin suurimmalle lentokentälle, Charles de Gaullen kansainväliselle lentoasemalle (Aéroport Paris-Charles-de-Gaulle). Norwegian puolestaan liikennöi pääsääntöisesti ranskalaismetropolin toiselle kansainväliselle lentokentälle, Orlyn lentoasemalle (Aéroport Paris-Orly). Helsinki-Pariisi-lentoja on tarjolla useita päivässä. Etelä-Ranskan Biarritziin, Biskajanlahden äärelle, liikennöi suorin reittilennoin Finnair, ja lentoja on yleensä tarjolla noin kaksi viikossa. Biarritzissa lennot ottaa vastaan Biarritz-Angletin lentoasema (Aéroport de Biarritz Pays Basque). Keväällä, kesällä ja syksyllä, noin maaliskuusta lokakuuhun, Finnair operoi suoria lentoja Ranskan Rivieralla sijaitsevaan Nizzaan. Näinä kuukausina Nizzan lentoja on tarjolla parhaimmillaan kaksi päivässä, ja määränpäässä Ranskassa lennot laskeutuvat Côte d’Azurin kansainväliselle lentoasemalle (Aéroport Nice Côte d’Azur) Nizzassa. Joulukuusta 2018 alkaen kotimainen Finnair tarjoaa suoria reittilentoja myös Ranskan Lyoniin. Vaihtolentojen avulla voit jatkaa halutessasi matkaa Pariisista, Nizzasta, Biarritzista ja Lyonista muillekin Ranskan lentokentille. Hyödynnä siis Ranskan käteviä kotimaan lentoja.

Sää Ranskassa vaihtelee selvästi vuodenaikojen mukaan, ja maassa vallitseekin tyypillinen keskieurooppalainen ilmasto. Ranskan kesät ovat lämpimiä, tosin sateitakin voi esiintyä. Esimerkiksi Pariisissa kesän keskilämpötilat nousevat tavallisesti noin 25 asteen lukemiin, kun taas talvella lämpöasteita saattaa olla vain muutama. Takuuvarmoista rantakeleistä saa nauttia kesäkuukausina Välimeren äärellä Nizzassa, jossa lämpötila nousee kuumimpina viikkoina noin 30 asteen tuntumaan. Sateet ovat Välimeren rannikolla, Ranskan Rivieralla, kesäkuukausina harvinaisia. Halvat lennot Ranskaan kannattaa napata etenkin keväälle, eli maalis-, huhti- tai toukokuulle. Näinä kuukausina lentoliput Ranskaan ovat keskimääräistä edullisempia ja talven kylmimmät kuukaudet ovat takanapäin. Kevät on kaunista aikaa niin puistojen täyttämässä Pariisissa kuin Ranskan maaseutualueillakin. Esimerkiksi Lyon lähellä sijaitsevine viinitiloineen on viehättävä ja melko edullinen kevät- ja syyskohde.

Lentoaika Helsingistä Ranskaan vaihtelee valitusta lentoreitistä ja kohdekaupungista riippuen. Halvat lennot Ranskaan on mahdollista saada niin suorin yhteyksin kuin vaihtokenttienkin kautta. Esimerkiksi Helsingistä Pariisiin matka-aika on suorilla lennoilla alkaen noin kolme tuntia, Biarritziin noin kolme tuntia ja 45 minuuttia ja Nizzaan noin kolme tuntia ja 25 minuuttia. Mikäli valitset välilaskulliset lennot, matka-aika venyy pidemmäksi. Esimerkiksi Helsinki-Pariisi-välillä vaihdollisten lentojen kesto on vähintään noin neljä tuntia ja 30 minuuttia. Suomessa voit halutessasi aloittaa matkan Helsingin sijaan muistakin suomalaiskaupungeista, esimerkiksi Rovaniemeltä, Turusta, Tampereelta, Joensuusta tai Kuopiosta. Hyvät lentoyhteydet kotimaan sisällä tarjoaa esimerkiksi Finnair. Mikäli starttaat matkasi Helsingin ulkopuolelta, varaudu vaihtamaan konetta Helsinki-Vantaan lentokentällä tai jollakin muulla suuremmalla kentällä. Matka-aikaan on siis laskettava mukaan myös koneen vaihto ja odotusaika lentoasemalla.

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Ranskaan viisumia, ja muutenkin EU- ja Schengen-alueella sijaitsevaan maahan matkustaminen on vaivatonta. Passia ei ole pakko ottaa Ranskan matkalle mukaan, sillä passin sijaan matkustusasiakirjaksi käy myös virallinen henkilökortti. Vaikka Schengen-maiden välillä ei ole varsinaisia rajatarkastuksia, voidaan muista EU- ja Schengen-maista saapuvia matkustajia pyytää todistamaan henkilöllisyytensä Ranskan lentokentillä. Henkilöllisyyttä ei voi todistaa esimerkiksi ajokortin avulla.


Ranska: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Pariisi reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 55m
Halvin hinta80 €
Helsinki - Nizza reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 20m
Halvin hinta108 €
Berliini - Nizza reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 55m
Halvin hinta209 €
Helsinki - Marseille reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 20m
Halvin hinta76 €
Helsinki - Bordeaux reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 45m
Halvin hinta82 €
Helsinki - Lyon reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 45m
Halvin hinta183 €
Helsinki - Biarritz reitin lennot
Lyhyin lentoaika10t 00m
Halvin hinta204 €
Rovaniemi - Pariisi reitin lennot
Lyhyin lentoaika7t 00m
Halvin hinta363 €
Joensuu - Nizza reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 45m
Halvin hinta518 €
Helsinki - Bastia reitin lennot
Lyhyin lentoaika23t 15m
Halvin hinta567 €
Rovaniemi - Lyon reitin lennot
Lyhyin lentoaika40t 50m
Halvin hinta582 €
Oulu - Bordeaux reitin lennot
Lyhyin lentoaika38t 50m
Halvin hinta600 €
Helsinki - Calvi reitin lennot
Lyhyin lentoaika15t 25m
Halvin hinta357 €
Helsinki - Ajaccio reitin lennot
Lyhyin lentoaika26t 55m
Halvin hinta321 €
Helsinki - Figari reitin lennot
Lyhyin lentoaika25t 20m
Halvin hinta361 €

Aloita matkan suunnittelu - Ranska


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kaikki lentohaut kohteeseen Ranska momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Ranska, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä. momondo voi seurata Ranska lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.