Etsi halpoja lentoja Puolaan alk. 20 €.

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 1/10
su 8/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Puolaan

Yhteenveto Puolan lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

20 €

Halvin meno-paluulennon hinta

37 €

Nopein lentoaika

1t 30m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Puola kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 20 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Varsova Modlin).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Puola kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 37 € (Turku - Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Puola kohteesta Suomi kestää 1t 30m (Turku - Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Puola mukaan lukien Ryanair ja Wizz Air.

Puolan lentotiedot ja trendit

Tutustu Puolan lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mikä lento on halvin kohteeseen Puola?

Jos haluat lentää kohteeseen Puola halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten Ryanair, Wizz Air ja LOT, joiden tarjoamat hinnat alkavat 16 €, 17 € sekä 43 €.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Puola suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Puola. Maan Puola suosituin matkailukaupunki on Varsova, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 39 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Puola ovat Gdansk ja Krakova.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Puola?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Puola vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Varsova Chopin (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 1t 40m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Puola on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Varsova Chopin lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Puola?

Wizz Air on suosituin lentoyhtiö, joka lentää kohteeseen Puola, ja 37 % käyttäjistämme valitsi heidän lennon matkustaessaan Puola alueelle. Muita suosittuja vaihtoehtoja ovat Finnair ja Ryanair. Kohteeseen Puola lentää yhteensä Puola eri lentoyhtiötä.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Puola? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Puola kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Puola
Varsova
Varsova

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Puola

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Puola

Mikä on alueen Puola suosituin lentokenttä?

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Puola?

Lento kohteeseen Puola maksaa keskimäärin 149 € per lippu. Olemme kuitenkin löytäneet lentoja kohteeseen Puola niinkin alhaisella hinnalla kuin 18 €. Jos et löydä lentolippua hintaan 18 €, mutta onnistut löytämään sellaisen hintaan 117 € tai vähemmän, on tämä silti hyvä tarjous. Muistathan, että lentojen hinnat vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät, mihin aikaan vuodesta matkustat ja minkä lentoyhtiön kanssa lennät.

Mistä on halvinta lentää kohteeseen Puola?

Kun matkustat kohteeseen Puola, kentälle Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema Gdansk tarjoaa edullisimmat lennot 18 € keskimääräisellä lentohinnalla, kun taas toiseksi edullisin vaihtoehto on Varsova Chopin, jossa keskimääräinen lentohinta on 23 € kaupungille Varsova.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Puola hinnat?

lentoa Puola hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Puola?

syyskuuta 2023 alkaen 9 toimijaa on valittavissa lentoa Puola osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Puola?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Puola matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Puola?

Puola matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Puola. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Puola kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Puola kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Puola lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Puola lennollasi

Halvat lennot Puola: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Puola, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
TurkuGdansk1t 30m19 €
HelsinkiVarsova1t 40m42 €
HelsinkiGdansk3t 55m92 €
HelsinkiKrakova1t 55m130 €
HelsinkiKatowice9t 05m163 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Puola

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Puolaan?

Lentotarjoukset mahdollistavat matkat Puolaan, etenkin Varsovaan ja pohjoisrannikon kaupunkeihin kuten Gdańskiin, parhaimmillaan jopa alle 100 euron hintaan. Suomesta lähtevät suorat lennot ovat mahdollisia niin Helsinki-Vantaan lentokentältä kuin Turustakin. Helsingistä suoria lentoja Varsovaan operoi Finnair, Turusta taas Gdanskiin lentää unkarilainen Wizz Air. Lentoliput kannattaa hankkia ajoissa, mutta Puolaan voi löytää halpoja lentoja satunnaisesti myös lyhyemmillä varoitusajoilla, varsinkin jos on valmis vaihtamaan konetta esimerkiksi Air Balticin tarjoamilla yhteyksillä Riiassa. Puola sopii kohteeksi budjettimatkailijalle, sillä halvat lennot eivät ole maan ainoa valtti. Puola on myös hinnoiltaan kohtuullisen edullinen matkakohde, myös suurimpien kaupunkiensa osalta. Pelkät lennot maahan voi saada hyvin edullisesti. Lento ja hotelli on vaivattominta varata samalta sivustolta.

Milloin on paras aika matkustaa Puolaan?

Puola ei ole säätilaltaan varma kesäkohde, sillä sää voi olla maassa varsin vaihteleva. Kesäisessäkin Puolassa sataa usein. Talvella Puola on harkitsemisen arvoinen lomakohde esimerkiksi talviurheilulajien harrastajille. Myös hinnan puolesta Puola on hyvä talvikohde, sillä lennot ja matkat saattavat irrota talvisin erityisen edullisesti. Eteläisen Puolan vuoristot ja esimerkiksi Zakopanen ympäristö ovat suosittuja talvikohteita laskettelukeskuksineen, mutta suomalaiset eivät ole ainakaan vielä löytäneet näihin kohteisiin tietään.

Miten liikkua Puolan sisällä?

Kotimaan lennot Puolan sisällä ovat joissakin tapauksissa, esimerkiksi Gdańskista Krakovaan matkatessa, hyvä vaihtoehto autonvuokraukselle ja joukkoliikenteelle. Halvat kotimaan lennot voi varata esimerkiksi puolalaiselta LOT-lentoyhtiöltä (Polskie Linie Lotnicze LOT). Vuokra-auton rattiin kannattaa nousta harkiten, sillä paikallinen ajokulttuuri on usein aggressiivista. Puolan junakalustoa on modernisoitu viime vuosien aikana paljon, mutta varsinkin Varsovan ulkopuolisen raideliikenteen matka-ajat saattavat venyä pitkiksi.

Mikä valuutta Puolassa on käytössä?

Vaikka Puola onkin kuulunut EU-alueeseen vuodesta 2004 lähtien, on maassa edelleen käytössä oma valuutta, złoty. Isommissa kaupungeissa ja etenkin länsi- ja etelärajojen tuntumassa eurot käyvät maksuvälineinä monissa paikoissa, mutta złotyn käyttö tulee useimmiten edullisemmaksi. Korteilla maksu onnistuu kaupungeissa hyvin, mutta matkailijan on silti hyvä varata käyttöönsä jonkin verran käteistä rahaa.

Kuinka kauan kestää lento Puolaan?

Suora lentoaika Helsingistä Puolan kohteisiin on noin kaksi tuntia.

Tarvitaanko Puolaan passi tai viisumi?

Suomalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi Puolaan voimassa olevan passin tai virallisen henkilökortin. Viisumia ei Puolaan tarvita.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Puola

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Puola?

    Vahvista matkatietosi etsiäksesi uusimpia tarjouksia. Selatessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus vaihdella hintavahtien välillä. Saat sitten päivityksiä, kun lentoreitin hinnat nousevat tai laskevat.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Puola momondon avulla?

    Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    momondo näyttää tarjoukset yli 700 kilpailijalta kerralla. momondo toimii yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääkseen sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja lentoyhtiöistä varaussivustoihin.


Puola: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Varsova reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta42 €
Turku - Gdansk reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta19 €
Helsinki - Krakova reitin lennot
Nopein lentoaika1t 55m
Halvin hinta130 €
Helsinki - Gdansk reitin lennot
Nopein lentoaika3t 55m
Halvin hinta92 €
Helsinki - Katowice reitin lennot
Nopein lentoaika9t 05m
Halvin hinta163 €

Aloita matkan suunnittelu - Puola


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Puola?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Puola. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Puola joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Puola, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Puola?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Puola. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Puola juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Puola on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Puola

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.