Etsi ja löydä halvat lennot Puolaan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 4/10
ti 11/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Puolaan

Yhteenveto Puolan lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

14 €

Halvin meno-paluulennon hinta

21 €

Nopein lentoaika

1t 30m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Puola kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 14 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Varsova Modlin).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Puola kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 21 € (Turku - Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Puola kohteesta Suomi kestää 1t 30m (Turku - Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Puola mukaan lukien Ryanair ja Wizz Air.

Puolan lentotiedot ja trendit

Tutustu Puolan lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Puola?

Lento kohteeseen Puola maksaa keskimäärin 250 € per lippu. Olemme kuitenkin löytäneet lentoja kohteeseen Puola niinkin alhaisella hinnalla kuin 13 €. Jos et löydä lentolippua hintaan 13 €, mutta onnistut löytämään sellaisen hintaan 234 € tai vähemmän, on tämä silti hyvä tarjous. Muistathan, että lentojen hinnat vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät, mihin aikaan vuodesta matkustat ja minkä lentoyhtiön kanssa lennät.
See prices from:

Mitkä ovat maan Puola suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Puola. Maan Puola suosituin matkailukaupunki on Varsova, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 429 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Puola ovat Gdansk ja Krakova.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Puola?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Puola vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Varsova Chopin (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 1t 40m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Puola on lentää kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Varsova Chopin lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Puola?

Finnair on suosituin lentoyhtiö, joka lentää kohteeseen Puola, ja 36 % käyttäjistämme valitsi heidän lennon matkustaessaan Puola alueelle. Muita suosittuja vaihtoehtoja ovat Ryanair ja Norwegian Air International. Kohteeseen Puola lentää yhteensä Puola eri lentoyhtiötä.

Halvimmat lennot Puola kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Puola
Varsova
Varsova

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Puola

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Puola

Jos haluat lentää kohteeseen Puola halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten LOT, Ryanair ja Wizz Air, joiden tarjoamat hinnat alkavat 7 €, 9 € sekä 20 €.

Paras päivä lentää kohteeseen Puola on tiistaina ja sen jälkeen maanantaina. tiistaina ja maanantaina tarjoavat yleensä halvimmat lennot kohteeseen Puola. Jos matkapäiväsi ovat joustavia, yritä välttää varausta päivälle perjantaina, joka on kallein viikonpäivä lentää kohteeseen Puola.Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Puola kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Puola kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Puola lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Puola lennollasi

Halvat lennot Puola: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Puola, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
TurkuGdansk1t 30m23 €
HelsinkiVarsova1t 40m38 €
HelsinkiGdansk2t 00m99 €
HelsinkiKrakova2t 00m100 €
HelsinkiKatowice13t 50m102 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Puola

Puola on yksi Itä-Euroopan helmistä. Suosituimpia matkakohteita Puolassa ovat pääkaupunki Varsovan lisäksi satumaisen kaunis Krakova sekä pohjoisen kolmoiskaupunki, Trójmiasto, joka käsittää suomalaisille tutun Gdańskin ohella myös Gdynian ja Sopotin kaupungit. Vanhat kaupungit henkivät keskieurooppalaista eleganssia, luonto on isossa maassa monipuolista, ja maan kiehtovassa kulttuurissa tuntuvat idän ja lännen vaikutteet.

Halvat lennot Puolaan voi löytää kohtuullisen helposti vertaamalla lentoja, sillä lentoyhteydet Suomen ja Puolan välillä ovat hyvät. Puola sijaitsee kohtuullisen lähellä Suomea, joten monet tekevät maahan viikonloppumatkoja. Koska lentoliput Puolaan ovat kysyttyjä, myös tarjontaa lennoista on kiitettävästi.

Halvat lennot mahdollistavat edulliset matkat Puolaan myös budjettimatkailijoille, ja maa tarjoaa nähtävää useammallekin matkalle. Voit yhdistää reissuusi useampia puolalaisia kaupunkeja. Mikä parasta, hinta on Puolassa kohdillaan, samoin kuin lentoaika.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Puolaan?

Lentotarjoukset mahdollistavat matkat Puolaan, etenkin Varsovaan ja pohjoisrannikon kaupunkeihin kuten Gdańskiin, parhaimmillaan jopa alle 100 euron hintaan. Suomesta lähtevät suorat lennot ovat mahdollisia niin Helsinki-Vantaan lentokentältä kuin Turustakin. Helsingistä suoria lentoja Varsovaan operoi Finnair, Turusta taas Gdanskiin lentää unkarilainen Wizz Air.

Lentoliput kannattaa hankkia ajoissa, mutta Puolaan voi löytää halpoja lentoja satunnaisesti myös lyhyemmillä varoitusajoilla, varsinkin jos on valmis vaihtamaan konetta esimerkiksi Air Balticin tarjoamilla yhteyksillä Riiassa. Puola sopii kohteeksi budjettimatkailijalle, sillä halvat lennot eivät ole maan ainoa valtti. Puola on myös hinnoiltaan kohtuullisen edullinen matkakohde, myös suurimpien kaupunkiensa osalta. Pelkät lennot maahan voi saada hyvin edullisesti. Lento ja hotelli on vaivattominta varata samalta sivustolta.

Milloin on paras aika matkustaa Puolaan?

Puola ei ole säätilaltaan varma kesäkohde, sillä sää voi olla maassa varsin vaihteleva. Kesäisessäkin Puolassa sataa usein. Talvella Puola on harkitsemisen arvoinen lomakohde esimerkiksi talviurheilulajien harrastajille. Myös hinnan puolesta Puola on hyvä talvikohde, sillä lennot ja matkat saattavat irrota talvisin erityisen edullisesti. Eteläisen Puolan vuoristot ja esimerkiksi Zakopanen ympäristö ovat suosittuja talvikohteita laskettelukeskuksineen, mutta suomalaiset eivät ole ainakaan vielä löytäneet näihin kohteisiin tietään.

Miten liikkua Puolan sisällä?

Kotimaan lennot Puolan sisällä ovat joissakin tapauksissa, esimerkiksi Gdańskista Krakovaan matkatessa, hyvä vaihtoehto autonvuokraukselle ja joukkoliikenteelle. Halvat kotimaan lennot voi varata esimerkiksi puolalaiselta LOT-lentoyhtiöltä (Polskie Linie Lotnicze LOT). Vuokra-auton rattiin kannattaa nousta harkiten, sillä paikallinen ajokulttuuri on usein aggressiivista. Puolan junakalustoa on modernisoitu viime vuosien aikana paljon, mutta varsinkin Varsovan ulkopuolisen raideliikenteen matka-ajat saattavat venyä pitkiksi.

Mikä valuutta Puolassa on käytössä?

Vaikka Puola onkin kuulunut EU-alueeseen vuodesta 2004 lähtien, on maassa edelleen käytössä oma valuutta, złoty. Isommissa kaupungeissa ja etenkin länsi- ja etelärajojen tuntumassa eurot käyvät maksuvälineinä monissa paikoissa, mutta złotyn käyttö tulee useimmiten edullisemmaksi. Korteilla maksu onnistuu kaupungeissa hyvin, mutta matkailijan on silti hyvä varata käyttöönsä jonkin verran käteistä rahaa.

Kuinka kauan kestää lento Puolaan?

Suora lentoaika Helsingistä Puolan kohteisiin on noin kaksi tuntia.

Tarvitaanko Puolaan passi tai viisumi?

Suomalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi Puolaan voimassa olevan passin tai virallisen henkilökortin. Viisumia ei Puolaan tarvita.


Puola: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Varsova reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta38 €
Helsinki - Krakova reitin lennot
Nopein lentoaika2t 00m
Halvin hinta100 €
Turku - Gdansk reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta23 €
Helsinki - Gdansk reitin lennot
Nopein lentoaika2t 00m
Halvin hinta99 €
Helsinki - Katowice reitin lennot
Nopein lentoaika13t 50m
Halvin hinta102 €

Aloita matkan suunnittelu - Puola


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Puola. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Puola, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Puola. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Puola on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.