Halvat lennot Birmingham

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 28/5
la 4/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Birmingham

Yhteenveto Birmingham lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

47 €

Nopein lentoaika

5t 10m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Birmingham kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 47 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Birminghamin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Birmingham kohteesta Suomi kestää 5t 10m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Birminghamin kansainvälinen lentoasema).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Birmingham mukaan lukien Lufthansa, Air France ja Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Birmingham lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Birmingham lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Birmingham

HALVIN REITTI Helsinki - Birmingham

Helsinki (HEL) - Birmingham (BHX)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Birmingham kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Birminghamin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 219 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BIRMINGHAMkesäkuu16% halvempikesäkuu aikana Helsinki - Birmingham lennot maksavat keskimäärin vain 185 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BIRMINGHAM KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu18% kalliimpisyyskuu aikana Helsinki - Birmingham lentojen keskimääräinen hinta on 259 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BIRMINGHAM KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu394% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Birmingham kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Birmingham?

Rea-joen varrella sijaitseva Birmingham on pakollinen kohde britannialaisen kaupunkikulttuurin ystäville. Kaupunki on maan toiseksi suurin kaupunki heti Lontoon jälkeen, ja se sykkii elämää. Sään perässä Britanniaan harvemmin matkustetaan, sillä Birmingham on sateinen ympäri vuoden. Kosteat kelit ja harmaa taivas eivät kuitenkaan jarruta menoa tässä metropolissa, jossa voit nauttia taiteesta ja kulttuurista, ostoksista, yöelämästä, ravintoloista ja tietenkin esimerkiksi peribrittiläisestä pubikulttuurista.

Säiden puolesta lentoliput Birminghamiin kannattaa hankkia kevääksi tai kesäksi. Sadekuuroilta ei vältytä silloinkaan, mutta toukokuusta syyskuuhun lämpötilat pyörivät parhaimmillaan noin 16–21 asteen tuntumassa. Myös syksy on kaupungissa tunnelmallista aikaa. Talvisin lämpötila voi painua jopa nollan asteen tuntumaan.

Halvat lennot Birminghamiin myydään varsinkin helmi-maaliskuulle ja marras-lokakuulle. Myös keväälle, esimerkiksi toukokuulle, lennot ja majoituksen voi saada halvalla. Vilkkain sesonkiaika osuu huhtikuulle, kesäkuukausille sekä joulukuulle, ovathan jouluostosmahdollisuudet suurkaupungissa rajattomat. Jos haluat reissata sesonkiaikaan edullisesti, kannattaa hotelli ja lento varata ajoissa.

12 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Birmingham. Tämän lennon lähtölentokenttä on Dublin, ja se on 96 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Birmingham. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Birmingham omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Birmingham kohteeseen Suomi on kesäkuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 185 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Birmingham kuukauden kesäkuu aikana, niin lentäminen maaliskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 188 €.

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Birmingham reitille 54 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Birmingham hintaan 219 €.

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Birmingham on torstai hintojen ollessa 170 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä sunnuntai, voit odottaa näkeväsi 234 € lentohinnan reitille Suomi - Birmingham.

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Birmingham on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Birmingham illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 153 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 216 €.

Jos haluat retkeillä lämpimämpissä olosuhteissa, harkitse lennon varaamista kohteeseen Birminghamtoukokuu, kesäkuu ja heinäkuu kuukausien aikana. PUistot, kuten Wimbledon Common ovat suosittuja kohtaamispaikkoja kyseisten kuukausien aikana.

Birmingham kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Coventry Baginton lentokenttä (31 km kaupungin Birmingham keskustasta), Nottingham East Midlandsin lentoasema lentokenttä (55 km kaupungin Birmingham keskustasta), Gloucestershire lentokenttä (68 km kaupungin Birmingham keskustasta), Oxford Kidlington lentokenttä (82 km kaupungin Birmingham keskustasta) tai Manchesterin lentoasema lentokenttä (100 km kaupungin Birmingham keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Lentojen hinnat kentälle Nottingham East Midlandsin lentoasema lentokenttä ovat keskimäärin 171 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Birmingham. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.momondosta löytyneet halvat lennot: Birmingham

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Birmingham
Air France
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
11t 50m
BHXBirminghamin kansainvälinen lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Birmingham

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Birmingham, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
11t 50m
BHXBirminghamin kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Birmingham?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Birmingham

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Birmingham?

KLM on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Birmingham. Lufthansa, Air France ja Ryanair ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Birmingham kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Birmingham, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

KLM lennot kohteeseen Birmingham

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Birmingham on KLM, ja se liikennöi 24 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Amsterdam Schiphol, ja paras tarjous KLM lennolle kohteeseen Birmingham on 138 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Birmingham, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 121 KLM Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,8.

Air France lennot kohteeseen Birmingham

Air France lentotarjoukset kohteeseen Birmingham ovat alkaen 141 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Air France lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Pariisi Charles de Gaulle on suosituin Air France lähtöpiste kohteen Birmingham lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Air France on saanut pistemäärän 7,8/10 141 arvostelujen perusteella.


Birmingham ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Birmingham lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Suomesta lähteneet halvat lennot Birminghamiin laskeutuvat aina kaupungin kansainväliselle Birmingham Airport -lentokentälle. Vaikka Birmingham on suuri kaupunki, sitä palvelee vain yksi lentokenttä. Lentoasema sijaitsee noin 10 km kaupungin keskustasta lounaaseen. Helpoimmin matkan kentältä kaupunkiin voi taittaa junalla. Lentokentän juna-asemalta pääsee läheiselle Birmingham International -juna-asemalle ilmaisella Air-Rail Link -kohoratajunalla. Matka terminaalista juna-asemalle kestää vain noin 2 minuuttia. Juna-asemalta junia lähtee keskustan Birmingham New Street -päärautatieasemalle noin kymmenen minuutin välein. Junalinjoja keskusrautatieasemalle on monia ja niitä liikennöivät useammat junayhtiöt. Junalipun hinta on aikuisilta noin 3,60 puntaa ja lapsilta (5–15-vuotiaat) noin 1,80 puntaa. Liput voit ostaa kätevästi juna-aseman lippuautomaatista. Matka-aika keskustaan on noin 15 minuuttia. Ympärivuorokautisen joukkoliikenneyhteyden keskustaan tarjoaa bussi. Bussilinja 97/97A (Birmingham City Centre–Birmingham Airport) kulkee lentokentän ja keskustan väliä 24 tuntia vuorokaudessa. Liput voi ostaa suoraan bussikuskilta. Kaupunkiin liikennöi myös nopeita coach-busseja, esimerkiksi National Express. Ruuhkien vuoksi juna on Birminghamissa yleensä bussia kätevämpi ja täsmällisempi kulkuväline.


Birmingham: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Birmingham
Helsinki - Birmingham reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 50m
Halvin hinta172 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Birmingham

Birminghamissa liikkuminen on helppoa niin jalkaisin, pyörällä kuin joukkoliikennevälineilläkin. Pyöräily on kaupungissa melko suosittua, sillä ruuhkaisessa suurkaupungissa pyörä on usein autoa kätevämpi vaihtoehto. Polkupyörävuokrat alkavat noin 5–10 punnasta. Tasainen kaupunki sopii myös kävellen tutkittavaksi, joskin ydinkeskustan ulkopuolelle lähdettäessä avuksi kannattaa ottaa jokin kaupungin kätevistä joukkoliikennevälineistä. Muista testata myös kanaaleissa kulkevia narrow boat -veneitä.

Kaikkien joukkoliikenneyhteyksien operoinnista vastaa Birminghamissa Network West Midlands. Raitiovaunu- ja bussiverkostot ovat matkailijoillekin helppoja käyttää. Kaupungin ”metro” (Midland Metro) on tosiasiassa raitiovaunu. Midland Metron verkostoon kuuluu toistaiseksi vain yksi linja, joka kulkee Birminghamista Wolverhamptonin kaupunkiin. Matkan varrelle osuvat West Bromwich ja Wednesbury. Busseja Birminghamin alueella liikennöi puolestaan satoja. Jos aiot hyödyntää paikallisliikennettä ahkerasti, hyvä vaihtoehto on hankkia multi-day ticket -lippu. Sen voit ostaa 5, 10 tai 15 päiväksi. Tänä aikana joukkoliikennettä saa hyödyntää rajoituksetta. Kortin hinta on alkaen noin 23 puntaa. Bussimatkat voit maksaa tasarahalla suoraan kuskille, joten pidä pientä rahaa mukanasi. Kaupungin sisällä matka maksaa yleensä maksimissaan noin 2,50 puntaa.


Kohteen Birmingham viisumivaatimukset

Birminghamissa on oltava mukana joko passi tai virallinen henkilökortti. Iso-Britannia on päättänyt kansanäänestyksellä erota Euroopan unionista. Vielä toistaiseksi valtio kuitenkin kuuluu EU-alueeseen, eli maahan voi matkustaa Suomesta samoin periaattein kuin muihinkin EU-valtioihin. Schengen-alueeseen Iso-Britannia ei kuulu, mikä merkitsee, että Birminghamiin ja muihin Iso-Britannian kaupunkeihin matkustavien on varauduttava rajatarkastuksiin lentokentillä. Jos et aio autoilla matkasi aikana, ajokortin voit jättää kotiin, sillä se ei käy matkustusasiakirjaksi. Mukana kulkevasta matkustusasiakirjasta on hyvä ottaa kopio katoamisen varalta.


Aloita matkan suunnittelu - Birmingham


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Birmingham

Mikäli tähtäimessäsi ovat halvat lennot Birminghamiin, kaupunkiin kannattaa reissata etenkin alkuvuodesta tai loppuvuodesta loka-marraskuussa. Toukokuullekin on usein tarjolla edullisia lentoja. Vältä joulua, kesälomasesonkia ja pyhäpäiviä. Halvimmillaan lentoliput ovat noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kulttuurin ystävän ykköskohde kaupungissa on Birmingham Museum and Art Gallery. Lapsiperheitä kutsuu puolestaan merimaailma National Sea Life Centre. Birmingham hemmottelee shoppailun ystävää. Suuntaa ensimmäiseksi Bullring-ostoskeskukseen ja High Street -kadulle.

Britannian sateisuus ei ole pelkkä myytti, eli varaudu sateisiin Birminghamissa lähes vuoden ympäri. Talvisin matkalle on varattava lämmintä vaatetta.

Birmingham on turvallinen matkakohde, mutta suurkaupungin kaikki alueet eivät ole matkailijoille suositeltavia. Taskuvarkaita löytyy tästäkin matkailukaupungista. Pidä siis kukkarostasi ja arvotavaroistasi huolta.

Hanavesi on Birminghamissa juomakelpoista.

Ravintolalaskuun saattaa sisältyä palvelumaksu, mutta silti voit jättää halutessasi lisätipin.

Birminghamin hintataso on melko lähellä Helsingin hintatasoa. Etenkin matkailijoille tarjotuissa palveluissa hintaskaala on laaja, eli muista verrata hintoja. Paikallisten suosimissa paikoissa hinnat ovat usein kohdallaan ja alhaisemmat kuin Suomessa.

Iso-Britanniassa ollaan kaksi tuntia Suomen aikaa jäljessä.

Välimatka on suorinta reittiä noin 7900 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Eikö sittenkään Birmingham? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Birmingham on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Birmingham.

Kaikki lentohaut kohteeseen Birmingham momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Birmingham. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Birmingham. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.