Halvat lennot Birmingham

pe 3.4.
pe 10.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Birmingham lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Birmingham lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Birminghamiin?

Rea-joen varrella sijaitseva Birmingham on pakollinen kohde britannialaisen kaupunkikulttuurin ystäville. Kaupunki on maan toiseksi suurin kaupunki heti Lontoon jälkeen, ja se sykkii elämää. Sään perässä Britanniaan harvemmin matkustetaan, sillä Birmingham on sateinen ympäri vuoden. Kosteat kelit ja harmaa taivas eivät kuitenkaan jarruta menoa tässä metropolissa, jossa voit nauttia taiteesta ja kulttuurista, ostoksista, yöelämästä, ravintoloista ja tietenkin esimerkiksi peribrittiläisestä pubikulttuurista.

Säiden puolesta lentoliput Birminghamiin kannattaa hankkia kevääksi tai kesäksi. Sadekuuroilta ei vältytä silloinkaan, mutta toukokuusta syyskuuhun lämpötilat pyörivät parhaimmillaan noin 16–21 asteen tuntumassa. Myös syksy on kaupungissa tunnelmallista aikaa. Talvisin lämpötila voi painua jopa nollan asteen tuntumaan.

Halvat lennot Birminghamiin myydään varsinkin helmi-maaliskuulle ja marras-lokakuulle. Myös keväälle, esimerkiksi toukokuulle, lennot ja majoituksen voi saada halvalla. Vilkkain sesonkiaika osuu huhtikuulle, kesäkuukausille sekä joulukuulle, ovathan jouluostosmahdollisuudet suurkaupungissa rajattomat. Jos haluat reissata sesonkiaikaan edullisesti, kannattaa hotelli ja lento varata ajoissa.

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Birmingham?

Useimmat matkailijat ovat löytäneet halvimman meno-paluulennon kohteeseen Birmingham, kun he ovat tehneet varauksen kuun maaliskuu aikana.

Milloin on paras aika varata lento kohteeseen Birmingham?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että kun he varaavat lennon 57 päivää etukäteen ennen lähtöpäivää, on se yleensä paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Birmingham.

Mikä on halvin päivä lentää kohteeseen Birmingham?

useimmat käyttäjämme ovat varanneet lennon tiistai kohteeseen Birmingham, koska lennot ovat silloin edullisimmat. Kaikkein kallein lähtöpäivä näyttää olevan vastaavasti sunnuntai.

Minä ajankohtana päivästä on halvinta lentää kohteeseen Birmingham?

Tavallisesti edulliset lennot kohteeseen Birmingham löytyvät useimmiten keskipäivä ja hieman kalliimmat iltapäivä.

Miten pääsen lentokentältä Birminghamin keskustaan?

Suomesta lähteneet halvat lennot Birminghamiin laskeutuvat aina kaupungin kansainväliselle Birmingham Airport -lentokentälle. Vaikka Birmingham on suuri kaupunki, sitä palvelee vain yksi lentokenttä. Lentoasema sijaitsee noin 10 km kaupungin keskustasta lounaaseen. Helpoimmin matkan kentältä kaupunkiin voi taittaa junalla. Lentokentän juna-asemalta pääsee läheiselle Birmingham International -juna-asemalle ilmaisella Air-Rail Link -kohoratajunalla. Matka terminaalista juna-asemalle kestää vain noin 2 minuuttia. Juna-asemalta junia lähtee keskustan Birmingham New Street -päärautatieasemalle noin kymmenen minuutin välein. Junalinjoja keskusrautatieasemalle on monia ja niitä liikennöivät useammat junayhtiöt. Junalipun hinta on aikuisilta noin 3,60 puntaa ja lapsilta (5–15-vuotiaat) noin 1,80 puntaa. Liput voit ostaa kätevästi juna-aseman lippuautomaatista. Matka-aika keskustaan on noin 15 minuuttia. Ympärivuorokautisen joukkoliikenneyhteyden keskustaan tarjoaa bussi. Bussilinja 97/97A (Birmingham City Centre–Birmingham Airport) kulkee lentokentän ja keskustan väliä 24 tuntia vuorokaudessa. Liput voi ostaa suoraan bussikuskilta. Kaupunkiin liikennöi myös nopeita coach-busseja, esimerkiksi National Express. Ruuhkien vuoksi juna on Birminghamissa yleensä bussia kätevämpi ja täsmällisempi kulkuväline.

Tarvitaanko Birminghamiin passi?

Birminghamissa on oltava mukana joko passi tai virallinen henkilökortti. Iso-Britannia on päättänyt kansanäänestyksellä erota Euroopan unionista. Vielä toistaiseksi valtio kuitenkin kuuluu EU-alueeseen, eli maahan voi matkustaa Suomesta samoin periaattein kuin muihinkin EU-valtioihin. Schengen-alueeseen Iso-Britannia ei kuulu, mikä merkitsee, että Birminghamiin ja muihin Iso-Britannian kaupunkeihin matkustavien on varauduttava rajatarkastuksiin lentokentillä. Jos et aio autoilla matkasi aikana, ajokortin voit jättää kotiin, sillä se ei käy matkustusasiakirjaksi. Mukana kulkevasta matkustusasiakirjasta on hyvä ottaa kopio katoamisen varalta.

Liikkuminen Birminghamissa?

Birminghamissa liikkuminen on helppoa niin jalkaisin, pyörällä kuin joukkoliikennevälineilläkin. Pyöräily on kaupungissa melko suosittua, sillä ruuhkaisessa suurkaupungissa pyörä on usein autoa kätevämpi vaihtoehto. Polkupyörävuokrat alkavat noin 5–10 punnasta. Tasainen kaupunki sopii myös kävellen tutkittavaksi, joskin ydinkeskustan ulkopuolelle lähdettäessä avuksi kannattaa ottaa jokin kaupungin kätevistä joukkoliikennevälineistä. Muista testata myös kanaaleissa kulkevia narrow boat -veneitä. Kaikkien joukkoliikenneyhteyksien operoinnista vastaa Birminghamissa Network West Midlands. Raitiovaunu- ja bussiverkostot ovat matkailijoillekin helppoja käyttää. Kaupungin metro (Midland Metro) on tosiasiassa raitiovaunu. Midland Metron verkostoon kuuluu toistaiseksi vain yksi linja, joka kulkee Birminghamista Wolverhamptonin kaupunkiin. Matkan varrelle osuvat West Bromwich ja Wednesbury. Busseja Birminghamin alueella liikennöi puolestaan satoja. Jos aiot hyödyntää paikallisliikennettä ahkerasti, hyvä vaihtoehto on hankkia multi-day ticket -lippu. Sen voit ostaa 5, 10 tai 15 päiväksi. Tänä aikana joukkoliikennettä saa hyödyntää rajoituksetta. Kortin hinta on alkaen noin 23 puntaa. Bussimatkat voit maksaa tasarahalla suoraan kuskille, joten pidä pientä rahaa mukanasi. Kaupungin sisällä matka maksaa yleensä maksimissaan noin 2,50 puntaa.

Miten löydän halvimmat lennot?

Mikäli tähtäimessäsi ovat halvat lennot Birminghamiin, kaupunkiin kannattaa reissata etenkin alkuvuodesta tai loppuvuodesta loka-marraskuussa. Toukokuullekin on usein tarjolla edullisia lentoja. Vältä joulua, kesälomasesonkia ja pyhäpäiviä. Halvimmillaan lentoliput ovat noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Birminghamin nähtävyydet?

Kulttuurin ystävän ykköskohde kaupungissa on Birmingham Museum and Art Gallery. Lapsiperheitä kutsuu puolestaan merimaailma National Sea Life Centre. Birmingham hemmottelee shoppailun ystävää. Suuntaa ensimmäiseksi Bullring-ostoskeskukseen ja High Street -kadulle.

Mitä mukaan matkalle Birminghamiin?

Britannian sateisuus ei ole pelkkä myytti, eli varaudu sateisiin Birminghamissa lähes vuoden ympäri. Talvisin matkalle on varattava lämmintä vaatetta.

Onko Birminghamissa turvallista?

Birmingham on turvallinen matkakohde, mutta suurkaupungin kaikki alueet eivät ole matkailijoille suositeltavia. Taskuvarkaita löytyy tästäkin matkailukaupungista. Pidä siis kukkarostasi ja arvotavaroistasi huolta.

Voiko Birminghamissa juoda kraanavettä?

Hanavesi on Birminghamissa juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Birminghamissa?

Ravintolalaskuun saattaa sisältyä palvelumaksu, mutta silti voit jättää halutessasi lisätipin.

Millainen on Birminghamin hintataso?

Birminghamin hintataso on melko lähellä Helsingin hintatasoa. Etenkin matkailijoille tarjotuissa palveluissa hintaskaala on laaja, eli muista verrata hintoja. Paikallisten suosimissa paikoissa hinnat ovat usein kohdallaan ja alhaisemmat kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Iso-Britannia?

Iso-Britanniassa ollaan kaksi tuntia Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Birmingham?

Välimatka on suorinta reittiä noin 7900 km.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Birminghamiin?

Suomesta liikennöivät lentoyhtiöt eivät ainakaan tällä hetkellä tarjoa suoria lentoja Birminghamiin. Yhden tai useamman vaihtokentän kautta halvat lennot Birminghamiin on kuitenkin helppo napata. Lentoreiteillä Helsingistä Birminghamiin lentävät esimerkiksi ranskalainen Air France, skandinaavinen SAS, alankomaalainen KLM, suomalainen Finnair ja monet muut lentoyhtiöt. Reittivaihtoehtoja on lukuisia, mutta Suomessa lähtevät lennot nousevat aina matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä. Suomen suurimmalle lentoasemalle on hyvät lentoyhteydet monista Suomen kaupungeista. Lentoaika Helsingistä Birminghamiin on alkaen noin 4 tuntia ja 30 minuuttia yhden vaihtokentän kautta lennettynä. Ennen kuin varaat matkat brittiläiskaupunkiin, vertaa hintoja tarkkaan. Edullisimpiin lentohintoihin ei välttämättä sisälly yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa.

Milloin on paras aika matkustaa Birminghamiin?

Rea-joen varrella sijaitseva Birmingham on pakollinen kohde britannialaisen kaupunkikulttuurin ystäville. Kaupunki on maan toiseksi suurin kaupunki heti Lontoon jälkeen, ja se sykkii elämää. Sään perässä Britanniaan harvemmin matkustetaan, sillä Birmingham on sateinen ympäri vuoden. Kosteat kelit ja harmaa taivas eivät kuitenkaan jarruta menoa tässä metropolissa, jossa voit nauttia taiteesta ja kulttuurista, ostoksista, yöelämästä, ravintoloista ja tietenkin esimerkiksi peribrittiläisestä pubikulttuurista. Säiden puolesta lentoliput Birminghamiin kannattaa hankkia kevääksi tai kesäksi. Sadekuuroilta ei vältytä silloinkaan, mutta toukokuusta syyskuuhun lämpötilat pyörivät parhaimmillaan noin 16–21 asteen tuntumassa. Myös syksy on kaupungissa tunnelmallista aikaa. Talvisin lämpötila voi painua jopa nollan asteen tuntumaan. Halvat lennot Birminghamiin myydään varsinkin helmi-maaliskuulle ja marras-lokakuulle. Myös keväälle, esimerkiksi toukokuulle, lennot ja majoituksen voi saada halvalla. Vilkkain sesonkiaika osuu huhtikuulle, kesäkuukausille sekä joulukuulle, ovathan jouluostosmahdollisuudet suurkaupungissa rajattomat. Jos haluat reissata sesonkiaikaan edullisesti, kannattaa hotelli ja lento varata ajoissa.


momondosta löytyneet halvat lennot: Birmingham

Katso käyttäjiemme äskettäin löytämät lentotarjoukset ja löydä edulliset lentoliput: Birmingham
Nopein
Halvin
Lufthansa
21. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 40m
1 välilasku
BHX
Birminghamin kansainvälinen lentoasema
3. kesäkuuta
BHX
Birminghamin kansainvälinen lentoasema
5t 55m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
21. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 50m
1 välilasku
BHX
Birminghamin kansainvälinen lentoasema
3. kesäkuuta
BHX
Birminghamin kansainvälinen lentoasema
4t 35m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 50m
1 välilasku
BHX
Birminghamin kansainvälinen lentoasema
3. kesäkuuta
BHX
Birminghamin kansainvälinen lentoasema
6t 30m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Austrian Airlines
21. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 20m
2 välilaskua
BHX
Birminghamin kansainvälinen lentoasema
3. kesäkuuta
BHX
Birminghamin kansainvälinen lentoasema
21t 10m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
21. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 55m
1 välilasku
BHX
Birminghamin kansainvälinen lentoasema
3. kesäkuuta
BHX
Birminghamin kansainvälinen lentoasema
8t 00m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
21. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 55m
1 välilasku
BHX
Birminghamin kansainvälinen lentoasema
3. kesäkuuta
BHX
Birminghamin kansainvälinen lentoasema
16t 45m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Birminghamin kansainvälinen lentoasema

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Birmingham, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä SAS ja airBaltic
Nopein
Halvin
SAS
29. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 55m
1 välilasku
BHX
Birminghamin kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 50m
3 välilaskua
BHX
Birminghamin kansainvälinen lentoasema
airBaltic
29. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 35m
2 välilaskua
BHX
Birminghamin kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Birminghamiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Birmingham

Suomesta liikennöivät lentoyhtiöt eivät ainakaan tällä hetkellä tarjoa suoria lentoja Birminghamiin. Yhden tai useamman vaihtokentän kautta halvat lennot Birminghamiin on kuitenkin helppo napata. Lentoreiteillä Helsingistä Birminghamiin lentävät esimerkiksi ranskalainen Air France, skandinaavinen SAS, alankomaalainen KLM, suomalainen Finnair ja monet muut lentoyhtiöt. Reittivaihtoehtoja on lukuisia, mutta Suomessa lähtevät lennot nousevat aina matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä. Suomen suurimmalle lentoasemalle on hyvät lentoyhteydet monista Suomen kaupungeista. Lentoaika Helsingistä Birminghamiin on alkaen noin 4 tuntia ja 30 minuuttia yhden vaihtokentän kautta lennettynä. Ennen kuin varaat matkat brittiläiskaupunkiin, vertaa hintoja tarkkaan. Edullisimpiin lentohintoihin ei välttämättä sisälly yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa.


Miten pääsen lentokentältä Birminghamin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Birmingham lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Suomesta lähteneet halvat lennot Birminghamiin laskeutuvat aina kaupungin kansainväliselle Birmingham Airport -lentokentälle. Vaikka Birmingham on suuri kaupunki, sitä palvelee vain yksi lentokenttä. Lentoasema sijaitsee noin 10 km kaupungin keskustasta lounaaseen. Helpoimmin matkan kentältä kaupunkiin voi taittaa junalla. Lentokentän juna-asemalta pääsee läheiselle Birmingham International -juna-asemalle ilmaisella Air-Rail Link -kohoratajunalla. Matka terminaalista juna-asemalle kestää vain noin 2 minuuttia. Juna-asemalta junia lähtee keskustan Birmingham New Street -päärautatieasemalle noin kymmenen minuutin välein. Junalinjoja keskusrautatieasemalle on monia ja niitä liikennöivät useammat junayhtiöt. Junalipun hinta on aikuisilta noin 3,60 puntaa ja lapsilta (5–15-vuotiaat) noin 1,80 puntaa. Liput voit ostaa kätevästi juna-aseman lippuautomaatista. Matka-aika keskustaan on noin 15 minuuttia. Ympärivuorokautisen joukkoliikenneyhteyden keskustaan tarjoaa bussi. Bussilinja 97/97A (Birmingham City Centre–Birmingham Airport) kulkee lentokentän ja keskustan väliä 24 tuntia vuorokaudessa. Liput voi ostaa suoraan bussikuskilta. Kaupunkiin liikennöi myös nopeita coach-busseja, esimerkiksi National Express. Ruuhkien vuoksi juna on Birminghamissa yleensä bussia kätevämpi ja täsmällisempi kulkuväline.


Suositut lentoreitit Birmingham

Etsityimmät lennot Birmingham sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Birmingham lennot
Lyhyin lentoaika
11t 50m
Halvin hinta
152 €

Liikkuminen Birminghamissa?

Birminghamissa liikkuminen on helppoa niin jalkaisin, pyörällä kuin joukkoliikennevälineilläkin. Pyöräily on kaupungissa melko suosittua, sillä ruuhkaisessa suurkaupungissa pyörä on usein autoa kätevämpi vaihtoehto. Polkupyörävuokrat alkavat noin 5–10 punnasta. Tasainen kaupunki sopii myös kävellen tutkittavaksi, joskin ydinkeskustan ulkopuolelle lähdettäessä avuksi kannattaa ottaa jokin kaupungin kätevistä joukkoliikennevälineistä. Muista testata myös kanaaleissa kulkevia narrow boat -veneitä.

Kaikkien joukkoliikenneyhteyksien operoinnista vastaa Birminghamissa Network West Midlands. Raitiovaunu- ja bussiverkostot ovat matkailijoillekin helppoja käyttää. Kaupungin metro (Midland Metro) on tosiasiassa raitiovaunu. Midland Metron verkostoon kuuluu toistaiseksi vain yksi linja, joka kulkee Birminghamista Wolverhamptonin kaupunkiin. Matkan varrelle osuvat West Bromwich ja Wednesbury. Busseja Birminghamin alueella liikennöi puolestaan satoja. Jos aiot hyödyntää paikallisliikennettä ahkerasti, hyvä vaihtoehto on hankkia multi-day ticket -lippu. Sen voit ostaa 5, 10 tai 15 päiväksi. Tänä aikana joukkoliikennettä saa hyödyntää rajoituksetta. Kortin hinta on alkaen noin 23 puntaa. Bussimatkat voit maksaa tasarahalla suoraan kuskille, joten pidä pientä rahaa mukanasi. Kaupungin sisällä matka maksaa yleensä maksimissaan noin 2,50 puntaa.


Tarvitaanko Birminghamiin passi?

Birminghamissa on oltava mukana joko passi tai virallinen henkilökortti. Iso-Britannia on päättänyt kansanäänestyksellä erota Euroopan unionista. Vielä toistaiseksi valtio kuitenkin kuuluu EU-alueeseen, eli maahan voi matkustaa Suomesta samoin periaattein kuin muihinkin EU-valtioihin. Schengen-alueeseen Iso-Britannia ei kuulu, mikä merkitsee, että Birminghamiin ja muihin Iso-Britannian kaupunkeihin matkustavien on varauduttava rajatarkastuksiin lentokentillä. Jos et aio autoilla matkasi aikana, ajokortin voit jättää kotiin, sillä se ei käy matkustusasiakirjaksi. Mukana kulkevasta matkustusasiakirjasta on hyvä ottaa kopio katoamisen varalta.


Lentolippu varattuna kohteeseen Birmingham? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Birminghamiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Mikäli tähtäimessäsi ovat halvat lennot Birminghamiin, kaupunkiin kannattaa reissata etenkin alkuvuodesta tai loppuvuodesta loka-marraskuussa. Toukokuullekin on usein tarjolla edullisia lentoja. Vältä joulua, kesälomasesonkia ja pyhäpäiviä. Halvimmillaan lentoliput ovat noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Birminghamin nähtävyydet?

Kulttuurin ystävän ykköskohde kaupungissa on Birmingham Museum and Art Gallery. Lapsiperheitä kutsuu puolestaan merimaailma National Sea Life Centre. Birmingham hemmottelee shoppailun ystävää. Suuntaa ensimmäiseksi Bullring-ostoskeskukseen ja High Street -kadulle.

Mitä mukaan matkalle Birminghamiin?

Britannian sateisuus ei ole pelkkä myytti, eli varaudu sateisiin Birminghamissa lähes vuoden ympäri. Talvisin matkalle on varattava lämmintä vaatetta.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Birminghamissa

Koska Iso-Britannia kuuluu vielä toistaiseksi EU-alueeseen, suomalaisten operaattoreiden matkapuhelinpalveluita pitäisi pystyä käyttämään Birminghamissa samaan hintaan kuin Suomessakin. Tarkista kuitenkin suoraan operaattoriltasi mahdolliset rajoitukset EU-alueella. Käytä myös hotellien tarjoamia ilmaisia wifi-yhteyksiä.

Onko Birminghamissa turvallista?

Birmingham on turvallinen matkakohde, mutta suurkaupungin kaikki alueet eivät ole matkailijoille suositeltavia. Taskuvarkaita löytyy tästäkin matkailukaupungista. Pidä siis kukkarostasi ja arvotavaroistasi huolta.

Voiko Birminghamissa juoda kraanavettä?

Hanavesi on Birminghamissa juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Birminghamissa?

Ravintolalaskuun saattaa sisältyä palvelumaksu, mutta silti voit jättää halutessasi lisätipin.

Millainen on Birminghamin hintataso?

Birminghamin hintataso on melko lähellä Helsingin hintatasoa. Etenkin matkailijoille tarjotuissa palveluissa hintaskaala on laaja, eli muista verrata hintoja. Paikallisten suosimissa paikoissa hinnat ovat usein kohdallaan ja alhaisemmat kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Iso-Britannia?

Iso-Britanniassa ollaan kaksi tuntia Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Birmingham?

Välimatka on suorinta reittiä noin 7900 km.