Halvat lennot Birmingham

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Birmingham (BHX)
pe 25.6.
pe 2.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Birmingham lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Birmingham lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Birmingham

HALVIN REITTI Helsinki - Birmingham

Helsinki (HEL) - Birmingham (BHX)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Birmingham kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Birmingham, jolloin hinta on keskimääräinen 194 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BIRMINGHAMkesäkuu16% halvempikesäkuu aikana Helsinki - Birmingham lennot maksavat keskimäärin vain 163 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BIRMINGHAM KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu18% kalliimpisyyskuu aikana Helsinki - Birmingham lentojen keskimääräinen hinta on 230 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BIRMINGHAM KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu394% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Birmingham kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Birminghamiin?

Rea-joen varrella sijaitseva Birmingham on pakollinen kohde britannialaisen kaupunkikulttuurin ystäville. Kaupunki on maan toiseksi suurin kaupunki heti Lontoon jälkeen, ja se sykkii elämää. Sään perässä Britanniaan harvemmin matkustetaan, sillä Birmingham on sateinen ympäri vuoden. Kosteat kelit ja harmaa taivas eivät kuitenkaan jarruta menoa tässä metropolissa, jossa voit nauttia taiteesta ja kulttuurista, ostoksista, yöelämästä, ravintoloista ja tietenkin esimerkiksi peribrittiläisestä pubikulttuurista.

Säiden puolesta lentoliput Birminghamiin kannattaa hankkia kevääksi tai kesäksi. Sadekuuroilta ei vältytä silloinkaan, mutta toukokuusta syyskuuhun lämpötilat pyörivät parhaimmillaan noin 16–21 asteen tuntumassa. Myös syksy on kaupungissa tunnelmallista aikaa. Talvisin lämpötila voi painua jopa nollan asteen tuntumaan.

Halvat lennot Birminghamiin myydään varsinkin helmi-maaliskuulle ja marras-lokakuulle. Myös keväälle, esimerkiksi toukokuulle, lennot ja majoituksen voi saada halvalla. Vilkkain sesonkiaika osuu huhtikuulle, kesäkuukausille sekä joulukuulle, ovathan jouluostosmahdollisuudet suurkaupungissa rajattomat. Jos haluat reissata sesonkiaikaan edullisesti, kannattaa hotelli ja lento varata ajoissa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Birmingham?

16 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Birmingham. Tämän lennon lähtölentokenttä on Rovaniemi, ja se on 93 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Birmingham. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Birmingham omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Birmingham?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Birmingham kohteeseen Suomi on kesäkuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 163 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Birmingham kuukauden kesäkuu aikana, niin lentäminen maaliskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 167 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Birmingham?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Birmingham reitille 54 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Birmingham hintaan 194 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Birmingham tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Birmingham hintaan 166 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Birmingham?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Birmingham on keskiviikko hintojen ollessa 196 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä sunnuntai, voit odottaa näkeväsi 233 € lentohinnan reitille Suomi - Birmingham.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Birmingham?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Birmingham on keskipäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Birmingham keskipäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 193 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 236 €.

Löytyykö kaupungin Birmingham lähettyviltä hyviä patikointipaikkoja?

Jos haluat retkeillä lämpimämpissä olosuhteissa, harkitse lennon varaamista kohteeseen Birminghamtoukokuu, kesäkuu ja heinäkuu kuukausien aikana. PUistot, kuten Wimbledon Common ovat suosittuja kohtaamispaikkoja kyseisten kuukausien aikana.

Löytyykö kaupungin Birmingham lähettyviltä muita lentokenttiä?

Birmingham kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Coventry Baginton lentokenttä (31 km kaupungin Birmingham keskustasta), Nottingham East Midlandsin lentoasema lentokenttä (55 km kaupungin Birmingham keskustasta), Gloucestershire lentokenttä (68 km kaupungin Birmingham keskustasta), Oxford Kidlington lentokenttä (82 km kaupungin Birmingham keskustasta) tai Manchester lentokenttä (100 km kaupungin Birmingham keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Birmingham lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Nottingham East Midlandsin lentoasema lentokenttä ovat keskimäärin 155 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Birmingham. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Birmingham

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Birmingham
KLM
29. kesäkuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 15m
1 välilasku
BHX08:15Birmingham
29. kesäkuuta
BHX13:40Birmingham
4t 35m
1 välilasku
HEL18:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
19. syyskuuta
HEL07:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 30m
1 välilasku
BHX16:45Birmingham
29. syyskuuta
BHX06:05Birmingham
8t 00m
1 välilasku
HEL14:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. kesäkuuta
HEL08:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 45m
2 välilaskua
BHX14:50Birmingham
29. kesäkuuta
BHX15:15Birmingham
14t 00m
1 välilasku
HEL05:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1231 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
19. syyskuuta
HEL13:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 25m
2 välilaskua
BHX05:40Birmingham
29. syyskuuta
BHX13:40Birmingham
4t 40m
1 välilasku
HEL18:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. syyskuuta
HEL12:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 35m
1 välilasku
BHX18:45Birmingham
29. syyskuuta
BHX17:15Birmingham
17t 25m
3 välilaskua
HEL10:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. kesäkuuta
HEL09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 20m
1 välilasku
BHX14:50Birmingham
29. kesäkuuta
BHX17:00Birmingham
59t 40m
3 välilaskua
HEL04:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Birmingham

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Birmingham, katso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
30. kesäkuuta
HEL07:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 05m
1 välilasku
BHX18:00Birmingham
Useita lentoyhtiöitä
30. kesäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 55m
2 välilaskua
BHX05:25Birmingham
Useita lentoyhtiöitä
30. kesäkuuta
HEL09:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
44t 00m
3 välilaskua
BHX05:50Birmingham

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Birminghamiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Birmingham

Suomesta liikennöivät lentoyhtiöt eivät ainakaan tällä hetkellä tarjoa suoria lentoja Birminghamiin. Yhden tai useamman vaihtokentän kautta halvat lennot Birminghamiin on kuitenkin helppo napata. Lentoreiteillä Helsingistä Birminghamiin lentävät esimerkiksi ranskalainen Air France, skandinaavinen SAS, alankomaalainen KLM, suomalainen Finnair ja monet muut lentoyhtiöt. Reittivaihtoehtoja on lukuisia, mutta Suomessa lähtevät lennot nousevat aina matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä. Suomen suurimmalle lentoasemalle on hyvät lentoyhteydet monista Suomen kaupungeista. Lentoaika Helsingistä Birminghamiin on alkaen noin 4 tuntia ja 30 minuuttia yhden vaihtokentän kautta lennettynä. Ennen kuin varaat matkat brittiläiskaupunkiin, vertaa hintoja tarkkaan. Edullisimpiin lentohintoihin ei välttämättä sisälly yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa.


Miten pääsen lentokentältä Birminghamin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Birmingham lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Suomesta lähteneet halvat lennot Birminghamiin laskeutuvat aina kaupungin kansainväliselle Birmingham Airport -lentokentälle. Vaikka Birmingham on suuri kaupunki, sitä palvelee vain yksi lentokenttä. Lentoasema sijaitsee noin 10 km kaupungin keskustasta lounaaseen. Helpoimmin matkan kentältä kaupunkiin voi taittaa junalla. Lentokentän juna-asemalta pääsee läheiselle Birmingham International -juna-asemalle ilmaisella Air-Rail Link -kohoratajunalla. Matka terminaalista juna-asemalle kestää vain noin 2 minuuttia. Juna-asemalta junia lähtee keskustan Birmingham New Street -päärautatieasemalle noin kymmenen minuutin välein. Junalinjoja keskusrautatieasemalle on monia ja niitä liikennöivät useammat junayhtiöt. Junalipun hinta on aikuisilta noin 3,60 puntaa ja lapsilta (5–15-vuotiaat) noin 1,80 puntaa. Liput voit ostaa kätevästi juna-aseman lippuautomaatista. Matka-aika keskustaan on noin 15 minuuttia. Ympärivuorokautisen joukkoliikenneyhteyden keskustaan tarjoaa bussi. Bussilinja 97/97A (Birmingham City Centre–Birmingham Airport) kulkee lentokentän ja keskustan väliä 24 tuntia vuorokaudessa. Liput voi ostaa suoraan bussikuskilta. Kaupunkiin liikennöi myös nopeita coach-busseja, esimerkiksi National Express. Ruuhkien vuoksi juna on Birminghamissa yleensä bussia kätevämpi ja täsmällisempi kulkuväline.


Suositut lentoreitit Birmingham

Etsityimmät lennot Birmingham sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Birmingham reitin lennot
Lyhyin lentoaika
9t 30m
Halvin hinta
166 €

Liikkuminen Birminghamissa?

Birminghamissa liikkuminen on helppoa niin jalkaisin, pyörällä kuin joukkoliikennevälineilläkin. Pyöräily on kaupungissa melko suosittua, sillä ruuhkaisessa suurkaupungissa pyörä on usein autoa kätevämpi vaihtoehto. Polkupyörävuokrat alkavat noin 5–10 punnasta. Tasainen kaupunki sopii myös kävellen tutkittavaksi, joskin ydinkeskustan ulkopuolelle lähdettäessä avuksi kannattaa ottaa jokin kaupungin kätevistä joukkoliikennevälineistä. Muista testata myös kanaaleissa kulkevia narrow boat -veneitä.

Kaikkien joukkoliikenneyhteyksien operoinnista vastaa Birminghamissa Network West Midlands. Raitiovaunu- ja bussiverkostot ovat matkailijoillekin helppoja käyttää. Kaupungin metro (Midland Metro) on tosiasiassa raitiovaunu. Midland Metron verkostoon kuuluu toistaiseksi vain yksi linja, joka kulkee Birminghamista Wolverhamptonin kaupunkiin. Matkan varrelle osuvat West Bromwich ja Wednesbury. Busseja Birminghamin alueella liikennöi puolestaan satoja. Jos aiot hyödyntää paikallisliikennettä ahkerasti, hyvä vaihtoehto on hankkia multi-day ticket -lippu. Sen voit ostaa 5, 10 tai 15 päiväksi. Tänä aikana joukkoliikennettä saa hyödyntää rajoituksetta. Kortin hinta on alkaen noin 23 puntaa. Bussimatkat voit maksaa tasarahalla suoraan kuskille, joten pidä pientä rahaa mukanasi. Kaupungin sisällä matka maksaa yleensä maksimissaan noin 2,50 puntaa.


Tarvitaanko Birminghamiin passi?

Birminghamissa on oltava mukana joko passi tai virallinen henkilökortti. Iso-Britannia on päättänyt kansanäänestyksellä erota Euroopan unionista. Vielä toistaiseksi valtio kuitenkin kuuluu EU-alueeseen, eli maahan voi matkustaa Suomesta samoin periaattein kuin muihinkin EU-valtioihin. Schengen-alueeseen Iso-Britannia ei kuulu, mikä merkitsee, että Birminghamiin ja muihin Iso-Britannian kaupunkeihin matkustavien on varauduttava rajatarkastuksiin lentokentillä. Jos et aio autoilla matkasi aikana, ajokortin voit jättää kotiin, sillä se ei käy matkustusasiakirjaksi. Mukana kulkevasta matkustusasiakirjasta on hyvä ottaa kopio katoamisen varalta.


Vinkkejä Birminghamiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Mikäli tähtäimessäsi ovat halvat lennot Birminghamiin, kaupunkiin kannattaa reissata etenkin alkuvuodesta tai loppuvuodesta loka-marraskuussa. Toukokuullekin on usein tarjolla edullisia lentoja. Vältä joulua, kesälomasesonkia ja pyhäpäiviä. Halvimmillaan lentoliput ovat noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Birminghamin nähtävyydet?

Kulttuurin ystävän ykköskohde kaupungissa on Birmingham Museum and Art Gallery. Lapsiperheitä kutsuu puolestaan merimaailma National Sea Life Centre. Birmingham hemmottelee shoppailun ystävää. Suuntaa ensimmäiseksi Bullring-ostoskeskukseen ja High Street -kadulle.

Mitä mukaan matkalle Birminghamiin?

Britannian sateisuus ei ole pelkkä myytti, eli varaudu sateisiin Birminghamissa lähes vuoden ympäri. Talvisin matkalle on varattava lämmintä vaatetta.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Birminghamissa

Koska Iso-Britannia kuuluu vielä toistaiseksi EU-alueeseen, suomalaisten operaattoreiden matkapuhelinpalveluita pitäisi pystyä käyttämään Birminghamissa samaan hintaan kuin Suomessakin. Tarkista kuitenkin suoraan operaattoriltasi mahdolliset rajoitukset EU-alueella. Käytä myös hotellien tarjoamia ilmaisia wifi-yhteyksiä.

Onko Birminghamissa turvallista?

Birmingham on turvallinen matkakohde, mutta suurkaupungin kaikki alueet eivät ole matkailijoille suositeltavia. Taskuvarkaita löytyy tästäkin matkailukaupungista. Pidä siis kukkarostasi ja arvotavaroistasi huolta.

Voiko Birminghamissa juoda kraanavettä?

Hanavesi on Birminghamissa juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Birminghamissa?

Ravintolalaskuun saattaa sisältyä palvelumaksu, mutta silti voit jättää halutessasi lisätipin.

Millainen on Birminghamin hintataso?

Birminghamin hintataso on melko lähellä Helsingin hintatasoa. Etenkin matkailijoille tarjotuissa palveluissa hintaskaala on laaja, eli muista verrata hintoja. Paikallisten suosimissa paikoissa hinnat ovat usein kohdallaan ja alhaisemmat kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Iso-Britannia?

Iso-Britanniassa ollaan kaksi tuntia Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Birmingham?

Välimatka on suorinta reittiä noin 7900 km.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka