Etsi halpoja lentoja Birmingham alk. 116 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 6/12
ke 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Birmingham

Yhteenveto Birmingham lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

116 €

Halvin meno-paluulennon hinta

198 €

Nopein lentoaika

5t 05m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Birmingham kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 116 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Birminghamin kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Birmingham kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 198 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Birminghamin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Birmingham kohteesta Suomi kestää 5t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Birminghamin kansainvälinen lentoasema).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Birmingham mukaan lukien Lufthansa, KLM ja Scandinavian Airlines.

Birmingham lentotiedot ja trendit

Tutustu Birmingham lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Birmingham?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Birmingham kohteeseen Suomi on marraskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 192 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Birmingham kuukauden marraskuu aikana, niin lentäminen lokakuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 232 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Birmingham?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Birmingham on torstai hintojen ollessa 259 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä sunnuntai, voit odottaa näkeväsi 450 € lentohinnan reitille Suomi - Birmingham.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Birmingham?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Birmingham on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Birmingham illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 205 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 344 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Birmingham?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Birmingham kestää yleensä 3t jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Manchesterin lentoasema kentälle (Birmingham suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Manchesterin lentoasema, lentoaika on silloin noin .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Birmingham?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Birmingham reitille 52 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Birmingham hintaan 294 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Birmingham tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Birmingham hintaan 178 €.

Halvimmat lennot kaupungin Birmingham lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Birmingham lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Birmingham

HALVIN REITTI Helsinki - Birmingham

Helsinki (HEL) - Manchester (MAN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Birmingham kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Manchesterin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 259 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BIRMINGHAMmarraskuu35% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Birmingham lennot maksavat keskimäärin vain 192 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BIRMINGHAM KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu31% kalliimpihelmikuu aikana Helsinki - Birmingham lentojen keskimääräinen hinta on 387 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BIRMINGHAM KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu238% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Birmingham kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Birmingham

Rea-joen varrella sijaitseva Birmingham on pakollinen kohde britannialaisen kaupunkikulttuurin ystäville. Kaupunki on maan toiseksi suurin kaupunki heti Lontoon jälkeen, ja se sykkii elämää. Sään perässä Britanniaan harvemmin matkustetaan, sillä Birmingham on sateinen ympäri vuoden. Kosteat kelit ja harmaa taivas eivät kuitenkaan jarruta menoa tässä metropolissa, jossa voit nauttia taiteesta ja kulttuurista, ostoksista, yöelämästä, ravintoloista ja tietenkin esimerkiksi peribrittiläisestä pubikulttuurista.

Säiden puolesta lentoliput Birminghamiin kannattaa hankkia kevääksi tai kesäksi. Sadekuuroilta ei vältytä silloinkaan, mutta toukokuusta syyskuuhun lämpötilat pyörivät parhaimmillaan noin 16–21 asteen tuntumassa. Myös syksy on kaupungissa tunnelmallista aikaa. Talvisin lämpötila voi painua jopa nollan asteen tuntumaan.

Halvat lennot Birminghamiin myydään varsinkin helmi-maaliskuulle ja marras-lokakuulle. Myös keväälle, esimerkiksi toukokuulle, lennot ja majoituksen voi saada halvalla. Vilkkain sesonkiaika osuu huhtikuulle, kesäkuukausille sekä joulukuulle, ovathan jouluostosmahdollisuudet suurkaupungissa rajattomat. Jos haluat reissata sesonkiaikaan edullisesti, kannattaa hotelli ja lento varata ajoissa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Birmingham?

174 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Birmingham. Tämän lennon lähtölentokenttä on Helsinki, ja se on 11 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Birmingham. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Birmingham omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Löytyykö kaupungin Birmingham lähettyviltä muita lentokenttiä?

Birmingham kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Coventry Baginton lentokenttä (31 km Birmingham keskustasta), Nottingham East Midlandsin lentoasema lentokenttä (55 km Birmingham keskustasta), Gloucestershire lentokenttä (68 km Birmingham keskustasta), Oxford Kidlington lentokenttä (82 km Birmingham keskustasta) tai Manchesterin lentoasema lentokenttä (100 km Birmingham keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Birmingham lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Nottingham East Midlandsin lentoasema lentokenttä ovat keskimäärin 196 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Birmingham. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

joulukuuta 2023 alkaen 4 toimijaa on valittavissa lentoa Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Matkalla kohteeseen Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Birmingham

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Birmingham
Useita lentoyhtiöitä
24. tammikuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 15m
1 välilasku
BHX21:15Birminghamin kansainvälinen lentoasema
4. helmikuuta
BHX11:00Birminghamin kansainvälinen lentoasema
27t 40m
1 välilasku
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
21. tammikuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 55m
1 välilasku
BHX12:55Birminghamin kansainvälinen lentoasema
28. tammikuuta
BHX10:45Birminghamin kansainvälinen lentoasema
23t 15m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Brussels Airlines
21. tammikuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 55m
2 välilaskua
BHX15:55Birminghamin kansainvälinen lentoasema
28. tammikuuta
BHX16:45Birminghamin kansainvälinen lentoasema
30t 15m
2 välilaskua
HEL01:00Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
25. joulukuuta
HEL18:10Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 05m
1 välilasku
BHX21:15Birminghamin kansainvälinen lentoasema
2. tammikuuta
BHX20:15Birminghamin kansainvälinen lentoasema
11t 55m
1 välilasku
HEL10:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Brussels Airlines
25. tammikuuta
HEL14:00Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 55m
2 välilaskua
BHX15:55Birminghamin kansainvälinen lentoasema
4. helmikuuta
BHX16:45Birminghamin kansainvälinen lentoasema
30t 15m
2 välilaskua
HEL01:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
25. tammikuuta
HEL12:45Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 05m
1 välilasku
BHX16:50Birminghamin kansainvälinen lentoasema
4. helmikuuta
BHX10:45Birminghamin kansainvälinen lentoasema
12t 15m
2 välilaskua
HEL01:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Birmingham

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Birmingham, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Brussels Airlines ja KLM
KLM
25. tammikuuta
HEL18:10Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 05m
1 välilasku
BHX21:15Birminghamin kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. helmikuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 30m
2 välilaskua
BHX19:55Birminghamin kansainvälinen lentoasema
Brussels Airlines
25. tammikuuta
HEL14:00Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 55m
2 välilaskua
BHX15:55Birminghamin kansainvälinen lentoasema

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Birmingham

Birminghamissa liikkuminen on helppoa niin jalkaisin, pyörällä kuin joukkoliikennevälineilläkin. Pyöräily on kaupungissa melko suosittua, sillä ruuhkaisessa suurkaupungissa pyörä on usein autoa kätevämpi vaihtoehto. Polkupyörävuokrat alkavat noin 5–10 punnasta. Tasainen kaupunki sopii myös kävellen tutkittavaksi, joskin ydinkeskustan ulkopuolelle lähdettäessä avuksi kannattaa ottaa jokin kaupungin kätevistä joukkoliikennevälineistä. Muista testata myös kanaaleissa kulkevia narrow boat -veneitä.

Kaikkien joukkoliikenneyhteyksien operoinnista vastaa Birminghamissa Network West Midlands. Raitiovaunu- ja bussiverkostot ovat matkailijoillekin helppoja käyttää. Kaupungin ”metro” (Midland Metro) on tosiasiassa raitiovaunu. Midland Metron verkostoon kuuluu toistaiseksi vain yksi linja, joka kulkee Birminghamista Wolverhamptonin kaupunkiin. Matkan varrelle osuvat West Bromwich ja Wednesbury. Busseja Birminghamin alueella liikennöi puolestaan satoja. Jos aiot hyödyntää paikallisliikennettä ahkerasti, hyvä vaihtoehto on hankkia multi-day ticket -lippu. Sen voit ostaa 5, 10 tai 15 päiväksi. Tänä aikana joukkoliikennettä saa hyödyntää rajoituksetta. Kortin hinta on alkaen noin 23 puntaa. Bussimatkat voit maksaa tasarahalla suoraan kuskille, joten pidä pientä rahaa mukanasi. Kaupungin sisällä matka maksaa yleensä maksimissaan noin 2,50 puntaa.


Kohteen Birmingham viisumivaatimukset

Birminghamissa on oltava mukana joko passi tai virallinen henkilökortti. Iso-Britannia on päättänyt kansanäänestyksellä erota Euroopan unionista. Vielä toistaiseksi valtio kuitenkin kuuluu EU-alueeseen, eli maahan voi matkustaa Suomesta samoin periaattein kuin muihinkin EU-valtioihin. Schengen-alueeseen Iso-Britannia ei kuulu, mikä merkitsee, että Birminghamiin ja muihin Iso-Britannian kaupunkeihin matkustavien on varauduttava rajatarkastuksiin lentokentillä. Jos et aio autoilla matkasi aikana, ajokortin voit jättää kotiin, sillä se ei käy matkustusasiakirjaksi. Mukana kulkevasta matkustusasiakirjasta on hyvä ottaa kopio katoamisen varalta.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Birmingham

Miten löydän halvimmat lennot?

Mikäli tähtäimessäsi ovat halvat lennot Birminghamiin, kaupunkiin kannattaa reissata etenkin alkuvuodesta tai loppuvuodesta loka-marraskuussa. Toukokuullekin on usein tarjolla edullisia lentoja. Vältä joulua, kesälomasesonkia ja pyhäpäiviä. Halvimmillaan lentoliput ovat noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Birminghamin nähtävyydet?

Kulttuurin ystävän ykköskohde kaupungissa on Birmingham Museum and Art Gallery. Lapsiperheitä kutsuu puolestaan merimaailma National Sea Life Centre. Birmingham hemmottelee shoppailun ystävää. Suuntaa ensimmäiseksi Bullring-ostoskeskukseen ja High Street -kadulle.

Mitä mukaan matkalle Birminghamiin?

Britannian sateisuus ei ole pelkkä myytti, eli varaudu sateisiin Birminghamissa lähes vuoden ympäri. Talvisin matkalle on varattava lämmintä vaatetta.

Onko Birminghamissa turvallista?

Birmingham on turvallinen matkakohde, mutta suurkaupungin kaikki alueet eivät ole matkailijoille suositeltavia. Taskuvarkaita löytyy tästäkin matkailukaupungista. Pidä siis kukkarostasi ja arvotavaroistasi huolta.

Voiko Birminghamissa juoda kraanavettä?

Hanavesi on Birminghamissa juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Birminghamissa?

Ravintolalaskuun saattaa sisältyä palvelumaksu, mutta silti voit jättää halutessasi lisätipin.

Millainen on Birminghamin hintataso?

Birminghamin hintataso on melko lähellä Helsingin hintatasoa. Etenkin matkailijoille tarjotuissa palveluissa hintaskaala on laaja, eli muista verrata hintoja. Paikallisten suosimissa paikoissa hinnat ovat usein kohdallaan ja alhaisemmat kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Iso-Britannia?

Iso-Britanniassa ollaan kaksi tuntia Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Birmingham?

Välimatka on suorinta reittiä noin 7900 km.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Birmingham?

Lentojen löytäminen kohteeseen Birmingham on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Birmingham.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Birmingham joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Birmingham momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Birmingham?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Birmingham. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Birmingham juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Birmingham. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Birmingham

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.