Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Zadar

Etsi halpoja lentoja Zadar alk. 201 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 28/2
ke 6/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Zadar

Yhteenveto Zadar lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

201 €

Halvin meno-paluulennon hinta

275 €

Nopein lentoaika

14t 10m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Zadar kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 201 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Zadar).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Zadar kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 275 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Zadar).
Nopein lento kohteeseen Zadar kohteesta Suomi kestää 14t 10m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Zadar).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Zadar mukaan lukien Lufthansa, Austrian Airlines ja Croatia Airlines.

Zadar lentotiedot ja trendit

Tutustu Zadar lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Zadar?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Zadar hintaan 154 €/henkilö, mikä on 17 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Zadar. Löydät halvimmat hinnat alueelle Zadar valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Zadar?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Zadar on sunnuntai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 122 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. perjantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 240 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Zadar?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Zadar on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 123 €. Yritä olla ostamatta lippuja aamulla, koska ne ovat yleensä noin 233 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Zadar?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Zadar riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Split (suosituin lentokenttä alueella Zadar) niin lentoaika on keskimäärin 3t. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Split, keskimääräinen lentoaika on .


Halvimmat lennot kaupungin Zadar lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Zadar lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Split

HALVIN REITTI Helsinki - Zadar

Helsinki (HEL) - Split (SPU)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Zadar kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Split, jolloin hinta on keskimääräinen 268 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Zadar

Miten kauan kestää lentää Zadariin?

Valitettavasti suoria lentoja Zadariin ei ole saatavilla miltään Suomen lentokentältä. Välilaskullisia lentoja löytyy kuitenkin useita ja monien lentoajat ovat melko lyhyet. Helsingistä lennettäessä konetta tarvitsee vaihtaa vain kerran ja kokonaismatka-aika on lyhimmillään reilut viisi tuntia. Tämä on miellyttävän lyhyt aika lentää, eikä vaihtokentällä tarvitse viettää paljoa ylimääräistä aikaa. Korkeintaan ehdit ottaa mukaan kupillisen kahvia tai käydä ostamassa uuden kirjan seuraavaa lentoa sekä tulevaa lomaa varten. Muilta Suomen kentiltä matkustaessa joutuu ensin lentämään Helsinki-Vantaan lentokentälle ja jatkaa sieltä matkaa kohti Zadaria. Matkapäivä pitenee tällöin helposti muutamalla tunnilla. Esimerkiksi Oulusta lennettäessä matka kestää lyhimmillään noin yhdeksän tuntia. Etsi lennot Kroatian Zadariin ja varaa parhaat lentoajat itsellesi vaivattomasti momondon verkkosivuilta.

Mistä voit lentää suoraan Zadariin?

Suomesta ei valitettavasti pääsee suorilla lennoilla Zadariin. Lennot Zadariin joutuu aina lentämään välilaskun kautta. Helpoimmalla selviää Helsingistä lähdettäessä, jolloin perille pääsee parhaimmillaan vain yhdellä vaihdolla. Noin viisituntinen matka-aikakaan ei päätä huimaa. Zadariin lentää nopeimmin Keski-Euroopan kautta. Maakuntakentiltä lähdettäessä matka-aika pitenee helposti muutamalla tunnilla. Ensimmäisen lennon joutuu aina lentämään Helsinkiin ja sieltä voi jatkaa matkaa kohti Zadaria. Onneksi lennot lennetään yleensä suurten eurooppalaisten lentokenttien kautta, esimerkiksi Frankfurtin, Pariisin tai Wienin kautta. Näillä kentillä voi pidemmän vaihdon sattuessa viettää aikaa mukavasti rentoutuen, shoppaillen tai ravintolatarjonnasta nauttien.

Löytyykö kaupungin Zadar lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Zadar on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Zadar harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Split lentokenttä (107 km Zadar keskustasta), Rijeka lentokenttä (133 km Zadar keskustasta), Pula lentokenttä (135 km Zadar keskustasta) tai Bol lentokenttä (149 km Zadar keskustasta).

Voiko kaupunkiin Zadar lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Zadar lentokenttä ovat keskimäärin 186 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Zadar. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Zadar lentokenttä hinnat?

lentoa Zadar lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Zadar lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen 2 toimijaa on valittavissa lentoa Zadar lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Zadar lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Zadar lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Zadar lentokenttä?

Zadar lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Zadar lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Zadar

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Zadar
Lufthansa
5. huhtikuuta
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 40m
1 välilasku
ZAD19:00Zadar
12. huhtikuuta
ZAD19:50Zadar
21t 55m
2 välilaskua
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
12. huhtikuuta
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 40m
1 välilasku
ZAD19:00Zadar
19. huhtikuuta
ZAD19:50Zadar
15t 50m
1 välilasku
HEL12:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
5. huhtikuuta
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 40m
1 välilasku
ZAD19:00Zadar
12. huhtikuuta
ZAD19:50Zadar
15t 50m
1 välilasku
HEL12:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
12. huhtikuuta
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 40m
1 välilasku
ZAD19:00Zadar
19. huhtikuuta
ZAD19:50Zadar
21t 55m
2 välilaskua
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. huhtikuuta
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 40m
1 välilasku
ZAD19:00Zadar
19. huhtikuuta
ZAD15:20Zadar
8t 45m
3 välilaskua
HEL01:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
5. huhtikuuta
HEL11:15Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 45m
2 välilaskua
ZAD19:00Zadar
12. huhtikuuta
ZAD19:50Zadar
21t 55m
2 välilaskua
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Zadar

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Zadar, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Austrian Airlines ja Lufthansa
Austrian Airlines
3. toukokuuta
HEL18:15Helsinki-Vantaan lentoasema
43t 40m
2 välilaskua
ZAD12:55Zadar
Austrian Airlines
29. huhtikuuta
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
44t 35m
2 välilaskua
ZAD12:55Zadar
Useita lentoyhtiöitä
1. toukokuuta
HEL15:25Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 35m
3 välilaskua
ZAD22:00Zadar

Muut matkustamoluokat Zadar lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Zadar lennollasi

Kohteen Zadar viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Zadarissa?

Zadar sijaitsee Kroatiassa, joka on Suomen lailla EU-maa. Kroatia ei kuitenkaan ole osana Schengen-aluetta, joka tarkoittaa sitä, että maiden välillä on rajatarkastus. Rajan ylitys on kuitenkin melko lailla vain muodollisuus EU-kansalaisille. Passi ei ole pakollinen matkan aikana, henkilökortti riittää. Voi kuitenkin olla hyvä ajatus ottaa kumpikin mukaan matkalle. Maassa saa oleskella korkeintaan 90 vuorokautta 180 vuorokauden ajanjakson aikana ilman erillistä lupaa. Ulkomaan kansalainen, joka oleskelee Suomessa, voi tietyin ehdoin päästä Kroatiaan pelkällä Schengen-viisumilla. Tarkista ehdot hyvissä ajoin läheisimmästä suurlähetystöstä ennen matkaa.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Zadar

Mitä voit nähdä ja tehdä Zadarissa?

Zadar on upea rannikkokaupunki Kroatiassa, aivan Adrianmeren rannalla. Sen kauniit rannat, saaristo ja kaupunki itsessään houkuttelevat vuosittain paljon turisteja alueelle. Kesäkuukausina kannattaakin varautua ihmispaljouteen ja jos mahdollista, voi kaupunkiin olla hyvä suunnata vähän hiljaisimpina kuukausina. Eteläinen sijainti ja lämmin merivesi takaavat miellyttävän ilmaston jo alkukeväästä ja lämpöä riittää vielä pitkälle syksyyn. Zadar jää helposti muiden Kroatian rannikkokaupunkien kuten Dubrovnikin ja Pulan varjoon, mutta sieltä löytyy ihan yhtä lailla tekemistä ja nähtävää. Vanhakaupunki on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde pienine kujineen ja kävelykatuineen. Vanhan kaupungin laitamilla pääsee tutustumaan myös meriurkuihin. Nämä mereen johtavat portaat saattavat näyttää mitäänsanomattomilta, mutta ne ovat rakennettu soittamaan ääniä tuulen osuessa niihin. Jos päädyt alueella illan hämärtyessä, kannattaa jäädä paikan päälle ihailemaan auringonlaskua. Se nimittäin laskee upeannäköisesti Adrianmereen vieressä sijaitsevien saarten takana. Alfred Hitchcock kutsui auringonlaskua maailman kauniimmaksi vieraillessaan kaupungissa 1960-luvulla. Alueella riittää tekemistä myös matkailijalle, joka haluaa viettää hieman aktiivisempaa lomaa. Lähistöltä löytyy useita viinitiloja, jotka ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Kristallinkirkkaassa Adrianmeressä voi käydä uimassa ja rannalta voi vuokrata itselleen veneen päiväksi tai jopa viikoksi. Hurjapäisimmät voivat suunnata kaupungin ulkopuolella sijaitseviin koskiin ja harjoittaa siellä koskenlaskua.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Zadar?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Zadar.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Zadar joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Zadar momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Zadar?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Zadar, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Zadar juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Zadar on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Zadar

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Zadar

Lennä suosikkilentoyhtiölläsi Zadar
Lentoyhtiöt lajitellaan ja näytetään momondon sivuilla viimeisten 7 päivän aikana tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Zadar
1 aikuinen
ke 28/2
ke 6/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.