Etsi halvat lennot Zadar

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Zadar

Yhteenveto Zadar lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

963 €

Halvin meno-paluulennon hinta

151 €

Nopein lentoaika

10t 35m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Zadar kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 963 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Zadar).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Zadar kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 151 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Zadar).
Nopein lento kohteeseen Zadar kohteesta Suomi kestää 10t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Zadar).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Zadar mukaan lukien Croatia Airlines ja Ryanair.

Zadar lentotiedot ja trendit

Tutustu Zadar lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Zadar?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Zadar hintaan 13 €/henkilö, mikä on 96 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Zadar. Löydät halvimmat hinnat alueelle Zadar valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Zadar?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Zadar on perjantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 92 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. tiistai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 284 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Zadar?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Zadar on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 92 €. Yritä olla ostamatta lippuja aamulla, koska ne ovat yleensä noin 260 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Zadar?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Zadar riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Split (suosituin lentokenttä alueella Zadar) niin lentoaika on keskimäärin 3t. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Split, keskimääräinen lentoaika on .


Halvimmat lennot kaupungin Zadar lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Zadar lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Split

HALVIN REITTI Helsinki - Zadar

Helsinki (HEL) - Split (SPU)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Zadar kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Split, jolloin hinta on keskimääräinen 268 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Zadar

Valitettavasti suoria lentoja Zadariin ei ole saatavilla miltään Suomen lentokentältä. Välilaskullisia lentoja löytyy kuitenkin useita ja monien lentoajat ovat melko lyhyet. Helsingistä lennettäessä konetta tarvitsee vaihtaa vain kerran ja kokonaismatka-aika on lyhimmillään reilut viisi tuntia. Tämä on miellyttävän lyhyt aika lentää, eikä vaihtokentällä tarvitse viettää paljoa ylimääräistä aikaa. Korkeintaan ehdit ottaa mukaan kupillisen kahvia tai käydä ostamassa uuden kirjan seuraavaa lentoa sekä tulevaa lomaa varten. Muilta Suomen kentiltä matkustaessa joutuu ensin lentämään Helsinki-Vantaan lentokentälle ja jatkaa sieltä matkaa kohti Zadaria. Matkapäivä pitenee tällöin helposti muutamalla tunnilla. Esimerkiksi Oulusta lennettäessä matka kestää lyhimmillään noin yhdeksän tuntia. Etsi lennot Kroatian Zadariin ja varaa parhaat lentoajat itsellesi vaivattomasti momondon verkkosivuilta.

Suomesta ei valitettavasti pääsee suorilla lennoilla Zadariin. Lennot Zadariin joutuu aina lentämään välilaskun kautta. Helpoimmalla selviää Helsingistä lähdettäessä, jolloin perille pääsee parhaimmillaan vain yhdellä vaihdolla. Noin viisituntinen matka-aikakaan ei päätä huimaa. Zadariin lentää nopeimmin Keski-Euroopan kautta. Maakuntakentiltä lähdettäessä matka-aika pitenee helposti muutamalla tunnilla. Ensimmäisen lennon joutuu aina lentämään Helsinkiin ja sieltä voi jatkaa matkaa kohti Zadaria. Onneksi lennot lennetään yleensä suurten eurooppalaisten lentokenttien kautta, esimerkiksi Frankfurtin, Pariisin tai Wienin kautta. Näillä kentillä voi pidemmän vaihdon sattuessa viettää aikaa mukavasti rentoutuen, shoppaillen tai ravintolatarjonnasta nauttien.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Zadar on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Zadar harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Split lentokenttä (107 km Zadar keskustasta), Rijeka lentokenttä (133 km Zadar keskustasta), Pula lentokenttä (135 km Zadar keskustasta) tai Bol lentokenttä (149 km Zadar keskustasta).

Lentojen hinnat kentälle Zadar lentokenttä ovat keskimäärin 125 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Zadar. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Zadar

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Zadar

Muut matkustamoluokat Zadar lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Zadar lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Zadar?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Zadar

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Zadar?

Lentäessäsi kohteeseen Zadar kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Norwegian, Norwegian Air International, Ryanair tai Finnair. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.


Zadar ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Zadar lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Zadarin lentokentältä?

Zadarin lentokenttä sijaitsee miellyttävän lähellä kaupunkia ja sieltä on helppo matkustaa keskustaan monella eri kulkuvälineellä. Bussit kulkevat kentältä kaupunkiin aamusta iltaan, mutta hieman epäsäännöllisin väliajoin. Jos on aikeissa matkustaa kaupunkiin bussilla, kannattaa varmistaa etukäteen niiden lähtöajat. Matka on edullinen ja kestää vain puolisen tuntia. Taksit taas ovat käytettävissä kaikkina vuorokauden aikoina. Ne lähtevät aivan kansainvälisten lentojen terminaalin edustalta. Ennen matkaa kannattaa tiedustella hintaa ja sopia joko jokin kiinteä summa tai mennä taksamittarin mukaan. Taksi onkin miellyttävä vaihtoehto, jos haluaa päästä suoraan kohteeseen matkalaukkujen kanssa eikä kävelymatka keskustasta hotellille houkuttele. Vuokra-autoja on myös saatavilla lentokentältä niille, jotka eivät halua olla riippuvaisia takseista tai bussiaikatauluista. Omalle autolle tulee tarvetta, jos haluaa poistua kaupungista nauttimaan upeasta Kroatian maaseudusta ja hiljaisemmista maisemista. Auto kannattaa kuitenkin varata hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä etenkin kesän matkailusesongin kuukausina kysyntä voi olla kovaa. Vuokra-autot ja lennot Zadarin lentokentälle varaat kätevästi itsellesi ja seurueellesi momondon verkkosivujen kautta. Lisäksi sivustolta löytyvät Zadarin lentotarjoukset.


Zadar: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Zadar
Helsinki - Zadar reitin lennot
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta151 €

Kohteen Zadar viisumivaatimukset

Zadar sijaitsee Kroatiassa, joka on Suomen lailla EU-maa. Kroatia ei kuitenkaan ole osana Schengen-aluetta, joka tarkoittaa sitä, että maiden välillä on rajatarkastus. Rajan ylitys on kuitenkin melko lailla vain muodollisuus EU-kansalaisille. Passi ei ole pakollinen matkan aikana, henkilökortti riittää. Voi kuitenkin olla hyvä ajatus ottaa kumpikin mukaan matkalle. Maassa saa oleskella korkeintaan 90 vuorokautta 180 vuorokauden ajanjakson aikana ilman erillistä lupaa. Ulkomaan kansalainen, joka oleskelee Suomessa, voi tietyin ehdoin päästä Kroatiaan pelkällä Schengen-viisumilla. Tarkista ehdot hyvissä ajoin läheisimmästä suurlähetystöstä ennen matkaa.


Aloita matkan suunnittelu - Zadar


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Zadar

Zadar on upea rannikkokaupunki Kroatiassa, aivan Adrianmeren rannalla. Sen kauniit rannat, saaristo ja kaupunki itsessään houkuttelevat vuosittain paljon turisteja alueelle. Kesäkuukausina kannattaakin varautua ihmispaljouteen ja jos mahdollista, voi kaupunkiin olla hyvä suunnata vähän hiljaisimpina kuukausina. Eteläinen sijainti ja lämmin merivesi takaavat miellyttävän ilmaston jo alkukeväästä ja lämpöä riittää vielä pitkälle syksyyn. Zadar jää helposti muiden Kroatian rannikkokaupunkien kuten Dubrovnikin ja Pulan varjoon, mutta sieltä löytyy ihan yhtä lailla tekemistä ja nähtävää. Vanhakaupunki on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde pienine kujineen ja kävelykatuineen. Vanhan kaupungin laitamilla pääsee tutustumaan myös meriurkuihin. Nämä mereen johtavat portaat saattavat näyttää mitäänsanomattomilta, mutta ne ovat rakennettu soittamaan ääniä tuulen osuessa niihin. Jos päädyt alueella illan hämärtyessä, kannattaa jäädä paikan päälle ihailemaan auringonlaskua. Se nimittäin laskee upeannäköisesti Adrianmereen vieressä sijaitsevien saarten takana. Alfred Hitchcock kutsui auringonlaskua maailman kauniimmaksi vieraillessaan kaupungissa 1960-luvulla. Alueella riittää tekemistä myös matkailijalle, joka haluaa viettää hieman aktiivisempaa lomaa. Lähistöltä löytyy useita viinitiloja, jotka ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Kristallinkirkkaassa Adrianmeressä voi käydä uimassa ja rannalta voi vuokrata itselleen veneen päiväksi tai jopa viikoksi. Hurjapäisimmät voivat suunnata kaupungin ulkopuolella sijaitseviin koskiin ja harjoittaa siellä koskenlaskua.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kroatia

Eikö sittenkään Zadar? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kroatia

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Zadar.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Zadar momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Zadar, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Zadar on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.