Halvat lennot Stuttgart

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Stuttgart (STR)
pe 23.7.
pe 30.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Stuttgart lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Stuttgart lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Stuttgart

HALVIN REITTI Helsinki - Stuttgart

Helsinki (HEL) - Stuttgart (STR)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Stuttgart kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Stuttgartin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 169 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ STUTTGARTelokuu18% halvempielokuu aikana Helsinki - Stuttgart lennot maksavat keskimäärin vain 139 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE STUTTGART KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu31% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Stuttgart lentojen keskimääräinen hinta on 222 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN STUTTGART KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu589% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Stuttgart kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Stuttgartiin?

Stuttgartin monipuolinen tarjonta houkuttelee kaupunkiin matkailijoita laajalla skaalalla. Niin saksalaiskaupungin gastronomia viineineen, läheiset luontokohteet kuin suurten automerkkien Mercedes-Benzin ja Porschen museotkin tuovat turisteja alueelle. Baden-Württembergin alueen suurin kaupunki tarjoaa kirjaimellisesti jokaiselle jotakin. Valtaosan vuodesta matkailijoiden on myös helppoa löytää halvat lennot Stuttgartiin.

Lentomatkat saksalaiskaupunkiin ovat hinnoiltaan kohtuullisia. Koska Stuttgartin kevät on lämmin ja suurin sesonki vasta kesällä, kannattaa lentoliput hintojen puolesta ostaa nimenomaan maalis-, huhti- tai toukokuulle. Kesälomakauden alkaessa Euroopassa lentojen ja majoitusten hinnat jonkin verran nousevat. Varsinkin keväällä hotellin ja lennon voi vielä saada sopuhintaan. Myös syksyisin matkat alueelle ovat edullisia. Jos haluat nauttia kaupunkia ympäröivästä luonnosta, seudun kirpakka syksy sopii hyvin luonnossa liikkumiseen. Kesälämpötilat ovat laaksomaisella alueella sijaitsevassa kaupungissa normaalisti kuumimmillaan noin 25 lämpöasteen paikkeilla. Talvella mennään vain pari astetta miinuksen puolelle.

Pelkät lennot voit saada edullisimmin lentotarjouksia seuraamalla. Jos reissaat alhaisella budjetilla, vertailu kannattaa ehdottomasti. Erityisen halpoja lentojen hinnat ovat noin 55 päivää ennen matkaan lähtöä.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Stuttgart?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Stuttgart hintaan 32 €/henkilö, mikä on 89 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Stuttgart. Löydät halvimmat hinnat alueelle Stuttgart valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Stuttgart?

Jos et halua vierailla kaupungissa Stuttgart elokuu aikana, kannattaa sinun odottaa heinäkuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 144 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Stuttgart?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Stuttgart kohteesta Suomi, kun varaat 60 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Stuttgart hintaan, joka on noin 169 €, kun etsit 60 päivää etukäteen. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Stuttgart jopa niin halpaan hintaan kuin 124 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Stuttgart?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Stuttgart kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 166 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä perjantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Stuttgart perjantai aikana on 202 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Stuttgart?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Stuttgart lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 151 €. keskipäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Stuttgart, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot kaupunkiin Stuttgart ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 227 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Löytyykö kaupungin Stuttgart lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Stuttgart on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Stuttgart harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Karlsruhen–Baden-Badenin lentoasema lentokenttä (80 km kaupungin Stuttgart keskustasta), Mannheim City lentokenttä (91 km kaupungin Stuttgart keskustasta), Memmingen Memmingen-Allgau lentokenttä (117 km kaupungin Stuttgart keskustasta), Friedrichshafen lentokenttä (126 km kaupungin Stuttgart keskustasta) tai Frankfurt lentokenttä (148 km kaupungin Stuttgart keskustasta).

Voiko kaupunkiin Stuttgart lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Memmingen Memmingen-Allgau lentokenttä ovat keskimäärin 202 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Stuttgart. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Stuttgartin lentoasema

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Stuttgartin lentoasema
Lufthansa
30. syyskuuta
HEL02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 10m
1 välilasku
STR06:20Stuttgartin lentoasema
7. lokakuuta
STR13:20Stuttgartin lentoasema
5t 25m
1 välilasku
HEL18:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
1. elokuuta
HEL02:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 45m
1 välilasku
STR07:30Stuttgartin lentoasema
12. elokuuta
STR14:15Stuttgartin lentoasema
5t 00m
1 välilasku
HEL19:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
21. elokuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 45m
1 välilasku
STR07:15Stuttgartin lentoasema
30. elokuuta
STR10:20Stuttgartin lentoasema
9t 30m
1 välilasku
HEL19:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
20. elokuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 45m
1 välilasku
STR07:15Stuttgartin lentoasema
30. elokuuta
STR10:20Stuttgartin lentoasema
9t 30m
1 välilasku
HEL19:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
3. elokuuta
HEL03:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 25m
1 välilasku
STR15:00Stuttgartin lentoasema
5. elokuuta
STR14:15Stuttgartin lentoasema
5t 00m
1 välilasku
HEL19:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. elokuuta
HEL06:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 50m
2 välilaskua
STR15:05Stuttgartin lentoasema
30. elokuuta
STR07:20Stuttgartin lentoasema
8t 55m
2 välilaskua
HEL16:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Stuttgartin lentoasema

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Stuttgart, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä airBaltic ja Vueling
airBaltic
1. syyskuuta
HEL05:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 45m
1 välilasku
STR10:35Stuttgartin lentoasema
Lufthansa
29. elokuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 10m
1 välilasku
STR10:40Stuttgartin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. elokuuta
HEL20:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 45m
1 välilasku
STR05:40Stuttgartin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Stuttgartiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Stuttgart

Suoria lentoja Helsingistä Stuttgartiin tarjoaa ainoastaan suomalainen Finnair. Jos matka-aikataulusi antaa periksi vaihdollisten lentojen käytön, on mahdollisuuksia kuitenkin lukuisia. Halvat lennot Stuttgartiin voit saada vaihtokenttien kautta esimerkiksi saksalaiselta Lufthansalta tai alankomaalaiselta KLM lentoyhtiöltä. Suorilla lennoilla lentoaika Helsingistä Stuttgartiin on alkaen noin 2 tuntia 30 minuuttia. Vaihdollisilla yhteyksillä matka-aikaa kertyy puolestaan vähintään 4 tuntia. Tarjouskampanjoista edulliset lennot voi bongata niin suorina kuin vaihtokenttienkin kautta, eli pidä silmät auki! Lähtevät lennot starttaavat matkaan poikkeuksetta Suomen suurimmalta lentoasemalta Helsinki-Vantaalta. Jos valitset lentoreitin, joka liikennöidään kahden tai useamman eri lentoyhtiön voimin, muista tarkistaa matkatavaroiden rajoitukset jokaiselle etapille.


Miten pääsen lentokentältä Stuttgartin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Stuttgart lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Stuttgartiin saapuvat Stuttgart Airport -lentokentälle, joka sijaitsee noin 13 kilometriä kaupungin eteläpuolella. Hyvien joukkoliikenneyhteyksien ansiosta kentältä keskusta-alueelle pääsee helposti. Paras yhteys kaupunkiin on S-Bahn-junalla, joka liikennöi keskustan suuntaan arkisin 10–20 minuutin välein. Viikonloppuisin ja juhlapäivinä juna kulkee puolen tunnin välein. Juna-asema sijaitsee terminaalissa 1, ja matka-aika lentokentältä kaupungin keskusrautatieasemalle (Stuttgart Hauptbahnhof) on noin 27 minuuttia. Keskustaan vie kaikkiaan kaksi junalinjaa: S2, jonka suuntana on Schorndorf, ja S3, jonka suuntana on Backnang. Ydinkeskustan keskeisin junapysäkki on Stuttgart Stadtmitte. Sinne matka-aika on normaalisti noin 25 minuuttia. Stuttgart Stadmitte -pysäkki on junalinjan päätepysäkkiä edeltävä. Keskustaan suuntaavien on ostettava kolmen vyöhykkeen lippu. Aikuisten lipun hinta on noin 4 euroa ja lasten lipun noin 2 euroa. Liput voi ostaa aseman lippuautomaatista. Junien liikennöintiaikataulu on normaalisti noin kello 5.00–00.05. Perjantaisin ja lauantaisin lentoasemalta kentälle kulkee myös yöjunia noin kello 4.30 asti.


Suositut lentoreitit Stuttgart

Etsityimmät lennot Stuttgart sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Stuttgart reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 10m
Halvin hinta
124 €

Liikkuminen Stuttgartissa?

Stuttgartin ydinkeskustan katuelämään on parasta tutustua jalkaisin, vaikka toki kaupungin joukkoliikennekin toimii mainiosti. Jos haluat liikkua keskustan ulkopuolisissa kaupunginosissa, pääset niihin parhaiten paikallisbusseilla ja metrolla. Paikallisjunat vievät myös kaupungin rajojen ulkopuolelle Stuttgartin seudulle. Kaupunkialueella kulkeva raideliikenneverkosto tunnetaan nimellä Stuttgart Stadtbahn, ja sen piiriin kuuluu muun muassa U-tunnuksestaan tunnettu metro (Untergrundbahn). Raideliikenteestä vastaa VVS eli Verkehrs- und Tarifverbund Stuttgart. Bussiliikennettä operoi puolestaan SSB eli Stuttgarter Straßenbahnen. Marienplatzista Degerlochiin on tarjolla myös Saksan ainoa hammasratayhteys (Zahnradbahn). Heslachin alueella on mahdollista kulkea myös funikulaarilla (Standseilbahn), joten vaihtoehtoja on monia.

Liput joukkoliikennevälineisiin saat ostettu pysäkeiltä löytyvistä automaateista. Harkitse myös StuttCard Plus -matkailijakortin hankintaa. Sen avulla saat käyttää joukkoliikennettä ilman rajoituksia Stuttgartin seudulla. Kortin hinta vuorokaudeksi on noin 25 euroa ja kahdeksi vuorokaudeksi noin 35 euroa. Matkailijakortilla pääset myös ilmaiseksi kaupungin kaikkiin museoihin. Kertalippu metroon maksaa puolestaan noin 2,40 euroa tai enemmän. Hinnan määrittävät käytetyt matkavyöhykkeet.


Tarvitaanko Stuttgartiin passi?

Passia ei välttämättä tarvitse kantaa mukana Stuttgartiin tai muihin saksalaiskohteisiin reissatessa. Lennolla on silti aina oltava mukana jokin virallinen matkustusasiakirjaksi hyväksytty henkilöllisyystodistus. Passin sijaan toinen vaihtoehto on virallinen henkilökortti. Suomesta Stuttgartiin lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Saksa kuuluu Euroopan unioniin ja on myös Schengen-maa. Virallista henkilökorttia tai passia saatat kuitenkin tarvita Saksassa ollessasi. Jos matkasuunnitelmiin ei kuulu autoilua, ajokortin voi jättää kotiin, sillä matkustusasiakirjaksi se ei sovi.


Vinkkejä Stuttgartiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Stuttgartiin saa parhaiten lentohintoja seuraamalla ja vertaamalla. Talvi – suosittua joulukuuta lukuun ottamatta – on yleensä edullista lentoaikaa. Halvalla lennot voi saada myös keväälle ja syksylle.

Kiinnostavatko Stuttgartin nähtävyydet?

Stuttgartissa riittää nähtävää pitkällekin lomalle. Tutustu esimerkiksi Mercedes-Benz-museoon, eli Mercedes-Benz Weltiin, ja Schlossplatz-keskusaukioon. Taiteen ystävälle sopiva kohde on Staatsgalerie-museo.

Mitä mukaan matkalle Stuttgartiin?

Talvella Stuttgartiin kannattaa pakata lämmintä vaatetta. Muista, että ajomatkan päässä kaupungista on myös monia talviurheilukeskuksia. Jos talvilajit kiinnostavat, ota mukaan myös urheiluun sopivat varusteet.

Onko Stuttgartissa turvallista?

Stuttgart on varsin turvallinen kaupunki.

Voiko Stuttgartissa juoda kraanavettä?

Hanavesi on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Stuttgartissa?

Jos palvelu on hyvää, Saksan tapoihin kuuluu jättää tippi esimerkiksi ravintoloissa.

Millainen on Stuttgartin hintataso?

Matkailijalle Stuttgart on Helsingin hintatasoa hieman edullisempi.

Mikä on aikaero Suomi-Saksa?

Saksan aika on tunnin jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Stuttgart?

Etäisyys on noin 2100 km maanteitä pitkin.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka