Etsi halpoja lentoja Stuttgart alk. 82 €.

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 2/10
ma 9/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Stuttgart

Yhteenveto Stuttgart lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

82 €

Halvin meno-paluulennon hinta

154 €

Nopein lentoaika

6t 10m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Stuttgart kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 82 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Stuttgartin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Stuttgart kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 154 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Stuttgartin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Stuttgart kohteesta Suomi kestää 6t 10m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Stuttgartin lentoasema).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Stuttgart mukaan lukien Lufthansa, KLM ja Scandinavian Airlines.

Stuttgart lentotiedot ja trendit

Tutustu Stuttgart lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Stuttgart?

Jos et halua vierailla kaupungissa Stuttgart tammikuu aikana, kannattaa sinun odottaa maaliskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 201 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Stuttgart?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Stuttgart kentältä Suomi on maanantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja maanantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 219 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä perjantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Stuttgart perjantai aikana on 417 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Stuttgart?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Stuttgart lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 260 €. keskipäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Stuttgart, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot kaupunkiin Stuttgart ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 363 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Stuttgart?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Stuttgart riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Frankfurt (suosituin lentokenttä alueella Stuttgart) niin lentoaika on keskimäärin 2t 35m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Frankfurt, keskimääräinen lentoaika on .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Stuttgart?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Stuttgart kohteesta Suomi, kun varaat 60 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Stuttgart hintaan, joka on noin 241 €, kun etsit 60 päivää etukäteen. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Stuttgart jopa niin halpaan hintaan kuin 211 €.

Halvimmat lennot kaupungin Stuttgart lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Stuttgart lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Stuttgart

HALVIN REITTI Helsinki - Stuttgart

Tampere (TMP) - Frankfurt lentokenttä (FRA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Stuttgart kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Frankfurt, jolloin hinta on keskimääräinen 193 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ STUTTGARTtammikuu24% halvempitammikuu aikana Helsinki - Stuttgart lennot maksavat keskimäärin vain 184 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE STUTTGART KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu41% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Stuttgart lentojen keskimääräinen hinta on 341 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN STUTTGART KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu191% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Stuttgart kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Stuttgart

Stuttgartin monipuolinen tarjonta houkuttelee kaupunkiin matkailijoita laajalla skaalalla. Niin saksalaiskaupungin gastronomia viineineen, läheiset luontokohteet kuin suurten automerkkien Mercedes-Benzin ja Porschen museotkin tuovat turisteja alueelle. Baden-Württembergin alueen suurin kaupunki tarjoaa kirjaimellisesti jokaiselle jotakin. Valtaosan vuodesta matkailijoiden on myös helppoa löytää halvat lennot Stuttgartiin.

Lentomatkat saksalaiskaupunkiin ovat hinnoiltaan kohtuullisia. Koska Stuttgartin kevät on lämmin ja suurin sesonki vasta kesällä, kannattaa lentoliput hintojen puolesta ostaa nimenomaan maalis-, huhti- tai toukokuulle. Kesälomakauden alkaessa Euroopassa lentojen ja majoitusten hinnat jonkin verran nousevat. Varsinkin keväällä hotellin ja lennon voi vielä saada sopuhintaan. Myös syksyisin matkat alueelle ovat edullisia. Jos haluat nauttia kaupunkia ympäröivästä luonnosta, seudun kirpakka syksy sopii hyvin luonnossa liikkumiseen. Kesälämpötilat ovat laaksomaisella alueella sijaitsevassa kaupungissa normaalisti kuumimmillaan noin 25 lämpöasteen paikkeilla. Talvella mennään vain pari astetta miinuksen puolelle.

Pelkät lennot voit saada edullisimmin lentotarjouksia seuraamalla. Jos reissaat alhaisella budjetilla, vertailu kannattaa ehdottomasti. Erityisen halpoja lentojen hinnat ovat noin 55 päivää ennen matkaan lähtöä.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Stuttgart?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Stuttgart hintaan 118 €/henkilö, mikä on 65 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Stuttgart. Löydät halvimmat hinnat alueelle Stuttgart valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Löytyykö kaupungin Stuttgart lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Stuttgart on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Stuttgart harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Karlsruhen–Baden-Badenin lentoasema lentokenttä (80 km Stuttgart keskustasta), Mannheim City lentokenttä (91 km Stuttgart keskustasta), Memmingen-Allgau lentokenttä (117 km Stuttgart keskustasta), Friedrichshafen lentokenttä (126 km Stuttgart keskustasta) tai Frankfurt lentokenttä (148 km Stuttgart keskustasta).

Voiko kaupunkiin Stuttgart lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Stuttgartin lentoasema lentokenttä ovat keskimäärin 339 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Stuttgart. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Stuttgartin lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Stuttgartin lentoasema lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Stuttgartin lentoasema lentokenttä?

syyskuuta 2023 alkaen 5 toimijaa on valittavissa lentoa Stuttgartin lentoasema lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Stuttgartin lentoasema lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Stuttgartin lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Stuttgartin lentoasema lentokenttä?

Stuttgartin lentoasema lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Stuttgartin lentoasema lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Stuttgart

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Stuttgart
Lufthansa
28. marraskuuta
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 50m
1 välilasku
STR14:50Stuttgartin lentoasema
5. joulukuuta
STR01:05Stuttgartin lentoasema
4t 55m
1 välilasku
HEL06:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
25. lokakuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 20m
1 välilasku
STR02:00Stuttgartin lentoasema
31. lokakuuta
STR02:05Stuttgartin lentoasema
4t 55m
1 välilasku
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
23. marraskuuta
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 50m
1 välilasku
STR14:50Stuttgartin lentoasema
25. marraskuuta
STR08:30Stuttgartin lentoasema
8t 40m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
25. lokakuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 45m
1 välilasku
STR16:45Stuttgartin lentoasema
31. lokakuuta
STR05:45Stuttgartin lentoasema
6t 40m
1 välilasku
HEL12:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
29. lokakuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 20m
1 välilasku
STR12:20Stuttgartin lentoasema
4. marraskuuta
STR09:30Stuttgartin lentoasema
4t 15m
1 välilasku
HEL13:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
29. lokakuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 45m
1 välilasku
STR18:30Stuttgartin lentoasema
4. marraskuuta
STR09:30Stuttgartin lentoasema
4t 15m
1 välilasku
HEL13:45Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Stuttgart

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Stuttgart, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Eurowings ja airBaltic
Eurowings
4. lokakuuta
HEL12:25Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 10m
1 välilasku
STR00:35Stuttgartin lentoasema
Eurowings
23. lokakuuta
HEL05:45Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 20m
1 välilasku
STR21:05Stuttgartin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. lokakuuta
HEL11:30Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 05m
2 välilaskua
STR00:35Stuttgartin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Stuttgart?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Stuttgart

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Stuttgart?

KLM lennot kohteeseen Stuttgart

KLM lentää kohteeseen Stuttgart noin 23 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia KLM tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 164 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Stuttgart reitille. KLM on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,5/10 pistettä.

airBaltic lennot kohteeseen Stuttgart

airBaltic (7,3/10, 58 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Stuttgart tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 50 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Stuttgart on keskimäärin viikossa 3 airBaltic lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Stuttgart: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Stuttgart
Helsinki - Stuttgart reitin lennot
Nopein lentoaika4t 20m
Halvin hinta155 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Stuttgart

Stuttgartin ydinkeskustan katuelämään on parasta tutustua jalkaisin, vaikka toki kaupungin joukkoliikennekin toimii mainiosti. Jos haluat liikkua keskustan ulkopuolisissa kaupunginosissa, pääset niihin parhaiten paikallisbusseilla ja metrolla. Paikallisjunat vievät myös kaupungin rajojen ulkopuolelle Stuttgartin seudulle. Kaupunkialueella kulkeva raideliikenneverkosto tunnetaan nimellä Stuttgart Stadtbahn, ja sen piiriin kuuluu muun muassa U-tunnuksestaan tunnettu metro (Untergrundbahn). Raideliikenteestä vastaa VVS eli Verkehrs- und Tarifverbund Stuttgart. Bussiliikennettä operoi puolestaan SSB eli Stuttgarter Straßenbahnen. Marienplatzista Degerlochiin on tarjolla myös Saksan ainoa hammasratayhteys (Zahnradbahn). Heslachin alueella on mahdollista kulkea myös funikulaarilla (Standseilbahn), joten vaihtoehtoja on monia.

Liput joukkoliikennevälineisiin saat ostettu pysäkeiltä löytyvistä automaateista. Harkitse myös StuttCard Plus -matkailijakortin hankintaa. Sen avulla saat käyttää joukkoliikennettä ilman rajoituksia Stuttgartin seudulla. Kortin hinta vuorokaudeksi on noin 25 euroa ja kahdeksi vuorokaudeksi noin 35 euroa. Matkailijakortilla pääset myös ilmaiseksi kaupungin kaikkiin museoihin. Kertalippu metroon maksaa puolestaan noin 2,40 euroa tai enemmän. Hinnan määrittävät käytetyt matkavyöhykkeet.


Kohteen Stuttgart viisumivaatimukset

Passia ei välttämättä tarvitse kantaa mukana Stuttgartiin tai muihin saksalaiskohteisiin reissatessa. Lennolla on silti aina oltava mukana jokin virallinen matkustusasiakirjaksi hyväksytty henkilöllisyystodistus. Passin sijaan toinen vaihtoehto on virallinen henkilökortti. Suomesta Stuttgartiin lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Saksa kuuluu Euroopan unioniin ja on myös Schengen-maa. Virallista henkilökorttia tai passia saatat kuitenkin tarvita Saksassa ollessasi. Jos matkasuunnitelmiin ei kuulu autoilua, ajokortin voi jättää kotiin, sillä matkustusasiakirjaksi se ei sovi.


Aloita matkan suunnittelu - Stuttgart


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Stuttgart

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Stuttgartiin saa parhaiten lentohintoja seuraamalla ja vertaamalla. Talvi – suosittua joulukuuta lukuun ottamatta – on yleensä edullista lentoaikaa. Halvalla lennot voi saada myös keväälle ja syksylle.

Kiinnostavatko Stuttgartin nähtävyydet?

Stuttgartissa riittää nähtävää pitkällekin lomalle. Tutustu esimerkiksi Mercedes-Benz-museoon, eli Mercedes-Benz Weltiin, ja Schlossplatz-keskusaukioon. Taiteen ystävälle sopiva kohde on Staatsgalerie-museo.

Mitä mukaan matkalle Stuttgartiin?

Talvella Stuttgartiin kannattaa pakata lämmintä vaatetta. Muista, että ajomatkan päässä kaupungista on myös monia talviurheilukeskuksia. Jos talvilajit kiinnostavat, ota mukaan myös urheiluun sopivat varusteet.

Onko Stuttgartissa turvallista?

Stuttgart on varsin turvallinen kaupunki.

Voiko Stuttgartissa juoda kraanavettä?

Hanavesi on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Stuttgartissa?

Jos palvelu on hyvää, Saksan tapoihin kuuluu jättää tippi esimerkiksi ravintoloissa.

Millainen on Stuttgartin hintataso?

Matkailijalle Stuttgart on Helsingin hintatasoa hieman edullisempi.

Mikä on aikaero Suomi-Saksa?

Saksan aika on tunnin jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Stuttgart?

Etäisyys on noin 2100 km maanteitä pitkin.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Stuttgart?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Stuttgart joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Stuttgart momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Stuttgart?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Stuttgart.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Stuttgart juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Stuttgart on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Stuttgart

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.