Halvat lennot Stuttgart

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Stuttgart

Yhteenveto Stuttgart lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

94 €

Halvin meno-paluulennon hinta

161 €

Nopein lentoaika

9t 00m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Stuttgart kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 94 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Stuttgartin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Stuttgart kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 161 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Stuttgartin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Stuttgart kohteesta Suomi kestää 9t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Stuttgartin lentoasema).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Stuttgart mukaan lukien Lufthansa ja airBaltic.

Halvimmat lennot kaupungin Stuttgart lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Stuttgart lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Stuttgart

HALVIN REITTI Helsinki - Stuttgart

Helsinki (HEL) - Stuttgart (STR)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Stuttgart kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Stuttgartin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 187 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ STUTTGARTelokuu18% halvempielokuu aikana Helsinki - Stuttgart lennot maksavat keskimäärin vain 153 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE STUTTGART KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu31% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Stuttgart lentojen keskimääräinen hinta on 245 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN STUTTGART KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu589% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Stuttgart kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Stuttgart?

Stuttgartin monipuolinen tarjonta houkuttelee kaupunkiin matkailijoita laajalla skaalalla. Niin saksalaiskaupungin gastronomia viineineen, läheiset luontokohteet kuin suurten automerkkien Mercedes-Benzin ja Porschen museotkin tuovat turisteja alueelle. Baden-Württembergin alueen suurin kaupunki tarjoaa kirjaimellisesti jokaiselle jotakin. Valtaosan vuodesta matkailijoiden on myös helppoa löytää halvat lennot Stuttgartiin.

Lentomatkat saksalaiskaupunkiin ovat hinnoiltaan kohtuullisia. Koska Stuttgartin kevät on lämmin ja suurin sesonki vasta kesällä, kannattaa lentoliput hintojen puolesta ostaa nimenomaan maalis-, huhti- tai toukokuulle. Kesälomakauden alkaessa Euroopassa lentojen ja majoitusten hinnat jonkin verran nousevat. Varsinkin keväällä hotellin ja lennon voi vielä saada sopuhintaan. Myös syksyisin matkat alueelle ovat edullisia. Jos haluat nauttia kaupunkia ympäröivästä luonnosta, seudun kirpakka syksy sopii hyvin luonnossa liikkumiseen. Kesälämpötilat ovat laaksomaisella alueella sijaitsevassa kaupungissa normaalisti kuumimmillaan noin 25 lämpöasteen paikkeilla. Talvella mennään vain pari astetta miinuksen puolelle.

Pelkät lennot voit saada edullisimmin lentotarjouksia seuraamalla. Jos reissaat alhaisella budjetilla, vertailu kannattaa ehdottomasti. Erityisen halpoja lentojen hinnat ovat noin 55 päivää ennen matkaan lähtöä.

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Stuttgart hintaan 18 €/henkilö, mikä on 93 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Stuttgart. Löydät halvimmat hinnat alueelle Stuttgart valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Jos et halua vierailla kaupungissa Stuttgart elokuu aikana, kannattaa sinun odottaa heinäkuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 159 €.

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Stuttgart kohteesta Suomi, kun varaat 60 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Stuttgart hintaan, joka on noin 187 €, kun etsit 60 päivää etukäteen. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Stuttgart jopa niin halpaan hintaan kuin 161 €.

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Stuttgart kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 191 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä sunnuntai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Stuttgart sunnuntai aikana on 225 €.

Aamulla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Stuttgart lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 204 €. aamulla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Stuttgart, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot kaupunkiin Stuttgart ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 216 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Stuttgart on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Stuttgart harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Karlsruhen–Baden-Badenin lentoasema lentokenttä (80 km kaupungin Stuttgart keskustasta), Mannheim City lentokenttä (91 km kaupungin Stuttgart keskustasta), Memmingen-Allgau lentokenttä (117 km kaupungin Stuttgart keskustasta), Friedrichshafen lentokenttä (126 km kaupungin Stuttgart keskustasta) tai Frankfurt lentokenttä (148 km kaupungin Stuttgart keskustasta).

Lentojen hinnat kentälle Karlsruhen–Baden-Badenin lentoasema lentokenttä ovat keskimäärin 147 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Stuttgart. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.momondosta löytyneet halvat lennot: Stuttgart

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Stuttgart
Useita lentoyhtiöitä
19. elokuuta
HEL01:35Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 00m
1 välilasku
STR10:35Stuttgartin lentoasema
22. elokuuta
STR15:40Stuttgartin lentoasema
26t 50m
1 välilasku
HEL18:30Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
29. kesäkuuta
HEL01:35Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 00m
1 välilasku
STR10:35Stuttgartin lentoasema
1. heinäkuuta
STR10:20Stuttgartin lentoasema
9t 00m
1 välilasku
HEL19:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
28. heinäkuuta
HEL10:05Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 35m
1 välilasku
STR19:40Stuttgartin lentoasema
4. elokuuta
STR07:20Stuttgartin lentoasema
11t 10m
1 välilasku
HEL18:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
19. elokuuta
HEL02:30Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 20m
1 välilasku
STR10:50Stuttgartin lentoasema
22. elokuuta
STR14:50Stuttgartin lentoasema
16t 20m
2 välilaskua
HEL07:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. kesäkuuta
HEL01:35Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 00m
1 välilasku
STR10:35Stuttgartin lentoasema
1. heinäkuuta
STR02:00Stuttgartin lentoasema
16t 45m
2 välilaskua
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
15. heinäkuuta
HEL20:10Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 40m
2 välilaskua
STR06:50Stuttgartin lentoasema
2. elokuuta
STR13:15Stuttgartin lentoasema
18t 00m
1 välilasku
HEL07:15Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Stuttgart

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Stuttgart, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä airBaltic
airBaltic
2. kesäkuuta
HEL16:25Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 10m
1 välilasku
STR10:35Stuttgartin lentoasema
airBaltic
24. heinäkuuta
HEL01:35Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 00m
1 välilasku
STR10:35Stuttgartin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
26. kesäkuuta
HEL12:10Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 50m
2 välilaskua
STR11:00Stuttgartin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Stuttgart?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Stuttgart

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Stuttgart?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Stuttgart kohteesta Suomi ovat Lufthansa, KLM, Finnair ja airBaltic. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.

KLM lennot kohteeseen Stuttgart

KLM lentää kohteeseen Stuttgart noin 24 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia KLM tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 150 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Stuttgart reitille. KLM on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,8/10 pistettä.

Scandinavian Airlines lennot kohteeseen Stuttgart

Scandinavian Airlines (7,5/10, 164 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Stuttgart tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 106 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Stuttgart on keskimäärin viikossa 3 Scandinavian Airlines lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Stuttgart ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Stuttgart lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Stuttgartiin saapuvat Stuttgart Airport -lentokentälle, joka sijaitsee noin 13 kilometriä kaupungin eteläpuolella. Hyvien joukkoliikenneyhteyksien ansiosta kentältä keskusta-alueelle pääsee helposti. Paras yhteys kaupunkiin on S-Bahn-junalla, joka liikennöi keskustan suuntaan arkisin 10–20 minuutin välein. Viikonloppuisin ja juhlapäivinä juna kulkee puolen tunnin välein. Juna-asema sijaitsee terminaalissa 1, ja matka-aika lentokentältä kaupungin keskusrautatieasemalle (Stuttgart Hauptbahnhof) on noin 27 minuuttia. Keskustaan vie kaikkiaan kaksi junalinjaa: S2, jonka suuntana on Schorndorf, ja S3, jonka suuntana on Backnang. Ydinkeskustan keskeisin junapysäkki on Stuttgart Stadtmitte. Sinne matka-aika on normaalisti noin 25 minuuttia. Stuttgart Stadmitte -pysäkki on junalinjan päätepysäkkiä edeltävä. Keskustaan suuntaavien on ostettava kolmen vyöhykkeen lippu. Aikuisten lipun hinta on noin 4 euroa ja lasten lipun noin 2 euroa. Liput voi ostaa aseman lippuautomaatista. Junien liikennöintiaikataulu on normaalisti noin kello 5.00–00.05. Perjantaisin ja lauantaisin lentoasemalta kentälle kulkee myös yöjunia noin kello 4.30 asti.


Stuttgart: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Stuttgart
Helsinki - Stuttgart reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 15m
Halvin hinta161 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Stuttgart

Stuttgartin ydinkeskustan katuelämään on parasta tutustua jalkaisin, vaikka toki kaupungin joukkoliikennekin toimii mainiosti. Jos haluat liikkua keskustan ulkopuolisissa kaupunginosissa, pääset niihin parhaiten paikallisbusseilla ja metrolla. Paikallisjunat vievät myös kaupungin rajojen ulkopuolelle Stuttgartin seudulle. Kaupunkialueella kulkeva raideliikenneverkosto tunnetaan nimellä Stuttgart Stadtbahn, ja sen piiriin kuuluu muun muassa U-tunnuksestaan tunnettu metro (Untergrundbahn). Raideliikenteestä vastaa VVS eli Verkehrs- und Tarifverbund Stuttgart. Bussiliikennettä operoi puolestaan SSB eli Stuttgarter Straßenbahnen. Marienplatzista Degerlochiin on tarjolla myös Saksan ainoa hammasratayhteys (Zahnradbahn). Heslachin alueella on mahdollista kulkea myös funikulaarilla (Standseilbahn), joten vaihtoehtoja on monia.

Liput joukkoliikennevälineisiin saat ostettu pysäkeiltä löytyvistä automaateista. Harkitse myös StuttCard Plus -matkailijakortin hankintaa. Sen avulla saat käyttää joukkoliikennettä ilman rajoituksia Stuttgartin seudulla. Kortin hinta vuorokaudeksi on noin 25 euroa ja kahdeksi vuorokaudeksi noin 35 euroa. Matkailijakortilla pääset myös ilmaiseksi kaupungin kaikkiin museoihin. Kertalippu metroon maksaa puolestaan noin 2,40 euroa tai enemmän. Hinnan määrittävät käytetyt matkavyöhykkeet.


Kohteen Stuttgart viisumivaatimukset

Passia ei välttämättä tarvitse kantaa mukana Stuttgartiin tai muihin saksalaiskohteisiin reissatessa. Lennolla on silti aina oltava mukana jokin virallinen matkustusasiakirjaksi hyväksytty henkilöllisyystodistus. Passin sijaan toinen vaihtoehto on virallinen henkilökortti. Suomesta Stuttgartiin lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Saksa kuuluu Euroopan unioniin ja on myös Schengen-maa. Virallista henkilökorttia tai passia saatat kuitenkin tarvita Saksassa ollessasi. Jos matkasuunnitelmiin ei kuulu autoilua, ajokortin voi jättää kotiin, sillä matkustusasiakirjaksi se ei sovi.


Aloita matkan suunnittelu - Stuttgart


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Stuttgart

Halvat lennot Stuttgartiin saa parhaiten lentohintoja seuraamalla ja vertaamalla. Talvi – suosittua joulukuuta lukuun ottamatta – on yleensä edullista lentoaikaa. Halvalla lennot voi saada myös keväälle ja syksylle.

Stuttgartissa riittää nähtävää pitkällekin lomalle. Tutustu esimerkiksi Mercedes-Benz-museoon, eli Mercedes-Benz Weltiin, ja Schlossplatz-keskusaukioon. Taiteen ystävälle sopiva kohde on Staatsgalerie-museo.

Talvella Stuttgartiin kannattaa pakata lämmintä vaatetta. Muista, että ajomatkan päässä kaupungista on myös monia talviurheilukeskuksia. Jos talvilajit kiinnostavat, ota mukaan myös urheiluun sopivat varusteet.

Stuttgart on varsin turvallinen kaupunki.

Hanavesi on juomakelpoista.

Jos palvelu on hyvää, Saksan tapoihin kuuluu jättää tippi esimerkiksi ravintoloissa.

Matkailijalle Stuttgart on Helsingin hintatasoa hieman edullisempi.

Saksan aika on tunnin jäljessä.

Etäisyys on noin 2100 km maanteitä pitkin.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Stuttgart momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Stuttgart.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Stuttgart on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.