Halvat lennot Dublin

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Dublin (DUB)
su 16.5.
su 23.5.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Dublin lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dublin lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Dublin

HALVIN REITTI Helsinki - Dublin

Helsinki (HEL) - Dublin (DUB)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Dublin kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Dublin, jolloin hinta on keskimääräinen 185 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DUBLINelokuu12% halvempielokuu aikana Helsinki - Dublin lennot maksavat keskimäärin vain 163 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DUBLIN KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu15% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Dublin lentojen keskimääräinen hinta on 214 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DUBLIN KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu200% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Dublin kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Dubliniin?

Eläväinen ja historiallinen Dublin on yksi suomalaisten suosikkikaupunkilomakohteista, eikä ihme, sillä halvat lennot Dubliniin ovat Suomessakin arkipäivää. Kaupunkiin on helppo lentää vaikkapa pitkäksi viikonlopuksi minä vuodenaikana tahansa, mutta parhaimmillaan usein sateinen kaupunki on säiden puolesta keväisin ja kesäisin.

Milloin on paras aika matkustaa Dubliniin? Kesä-heinäkuussa lentoliput Dubliniin voi olla vaikeaa saada edulliseen hintaan, sillä se on suosituinta matkailukautta kaupungissa. Jos haluat halvat lennot Dubliniin kesälle, ne kannattaa ostaa ajoissa, mieluiten pari kuukautta ennen matkaa. Kesäaikaan myös hotellit ja muut matkailupalvelut kallistuvat.

Erityisen halvalla Dublinin-matkat voi saada esimerkiksi maaliskuulle tai loppu- ja alkuvuodelle, joulukuuta lukuun ottamatta. Seuraa lentotarjouksia ja vertaa hintoja edullisten lentojen ja majoituksen varaamiseksi. Pelkät lennot kaupunkiin on helppo saada halvalla hinnalla.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Dublin?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Dublin kohteeseen Suomi on elokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 163 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Dublin elokuu aikana, kannattaa sinun odottaa marraskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 165 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Dublin?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Dublin noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 185 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Dublin milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 126 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Dublin?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Dublin on maanantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Dublin maanantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 180 €. Varmista, että et varaa lähtöä sunnuntai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Dublin sunnuntai aikana on 211 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Dublin?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Dublin on illalla. Lennot reitille Suomi - Dublin voi maksaa jopa niin vähän kuin 141 €. Lennot kaupunkiin Dublin ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 230 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Löytyykö kaupungin Dublin lähettyviltä muita lentokenttiä?

Waterford lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Dublin.


momondosta löytyneet halvat lennot: Dublin

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Dublin
Finnair
12. syyskuuta
HEL04:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 15m
DUB07:30Dublin
22. syyskuuta
DUB14:05Dublin
3t 00m
HEL17:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
15. syyskuuta
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 20m
DUB15:20Dublin
20. syyskuuta
DUB14:05Dublin
3t 00m
HEL17:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
16. syyskuuta
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 20m
DUB15:20Dublin
19. syyskuuta
DUB14:05Dublin
3t 00m
HEL17:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. syyskuuta
HEL04:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 05m
1 välilasku
DUB09:05Dublin
22. syyskuuta
DUB14:05Dublin
3t 00m
HEL17:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. syyskuuta
HEL04:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 05m
1 välilasku
DUB09:05Dublin
23. syyskuuta
DUB14:05Dublin
3t 00m
HEL17:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. syyskuuta
HEL04:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 05m
1 välilasku
DUB09:05Dublin
20. syyskuuta
DUB14:05Dublin
3t 00m
HEL17:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Dublin

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Dublin, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä KLM
Finnair
29. toukokuuta
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 20m
DUB15:20Dublin
KLM
26. toukokuuta
HEL09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 30m
1 välilasku
DUB20:25Dublin
KLM
29. toukokuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 40m
1 välilasku
DUB14:40Dublin

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Dubliniin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Dublin

Suorat, halvat lennot Dubliniin lennetään Helsingistä päivittäin ja niitä lentää suomalainen lentoyhtiö Finnair ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Suorien lentojen lentoaika Helsingistä Dubliniin on suorilla lennoilla noin 3 tuntia 15 minuuttia. Jos päätät matkustaa edullisesti vaihtokenttien kautta, pitenee matkustusaika vähintään tunnilla. Vaihtoyhteyksien kanssa lentoja Helsingistä Dubliniin myyvät muun muassa skandinaavinen SAS, saksalainen Lufthansa ja alankomaalainen KLM. Kaikki kolme ovat tunnettuja laadukkaista lennoistaan ja palveluistaan. Suomesta Dubliniin lähtevien lentojen lähtökenttä on aina Helsinki-Vantaan lentoasema. Varasitpa suorat lennot tai yhteyslennot, muista valita omiin tarpeisiisi sopiva lipputyyppi. Useimpien lentoyhtiöiden edullisimpaan lipputyyppiin ei kuulu ruumaan kirjattavia matkatavaroita, vaan ainoastaan käsimatkatavarat. Economy-luokan lentoihin ei sisälly myöskään ruokatarjoilua, ja lämmin ruoka on usein tilattava etukäteen.


Miten pääsen lentokentältä Dublinin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Dublin lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Dubliniin saapuvat Dublinin kansainväliselle lentokentälle, josta lentomatkustajat pääsevät kaupungin keskustaan joko bussilla, taksilla tai vuokra-autolla. Kentältä keskustan suuntaan liikennöi useita yksityisiä bussiyhtiöitä – muun muassa Aircoach ja Airlink Express – ja kaikkien lipun hinta keskustaan on lähestulkoon sama, noin 7 euroa. [Tarkistettu 12.6.2017] Matka-aika keskustaan on bussilla noin puoli tuntia. Taksit odottavat matkustajia terminaalien 1 ja 2 edessä.


Suositut lentoreitit Dublin

Etsityimmät lennot Dublin sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Dublin reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 20m
Halvin hinta
131 €
Kemi - Dublin reitin lennot
Lyhyin lentoaika
18t 20m
Halvin hinta
364 €
Oulu - Dublin reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 20m
Halvin hinta
417 €

Liikkuminen Dublinissa?

Dublinin keskusta-alueella on helppo liikkua jalkaisin, mutta matkailijoiden on helppo käyttää myös kaupungin joukkoliikennevälineitä: busseja, junia ja raitiovaunuja. Kaupungin bussiliikennettä hallinnoi Dublin Bus. Bussit liikennöivät paitsi kaupungin sisällä, myös lähialueille. Aikuisen yksittäisen bussilipun hinta alkaa 2 eurosta, tosin ydinkeskustan City Centre Fair -lippu on hinnaltaan vain 0,75 euroa. [Tarkistettu 12.6.2017]

DART-junayhteys kulkee Dublinin ja lähialueiden väliä, pohjoisen Malahidesta ja Howthista etelän Greystonesiin. Myös Irish Rail -junayhtiöllä on yhteyksiä Dublinin seudulla. Raitiovaunujärjestelmä, jota kutsutaan nimellä LUAS, yhdistää Dublinin keskusta-alueen kaupungin etelä- ja lounaisosissa sijaitseviin kaupunginosiin. Raitiovaunuliput on hinnoiteltu vyöhykkeittäin, ja edullisimman kertalipun hinta on aikuisille noin 2 euroa. Viikkolipun hinta on 16–26 euroa riippuen sen sisältämistä vyöhykkeistä. [Tarkistettu 12.6.2017] Yöaikaan kaupungissa liikkuessa on helpointa ottaa taksi.


Tarvitaanko Dubliniin passi?

Suomen kansalaisten on helppo matkustaa Irlantiin. Irlanti on EU-valtio, mutta se ei kuulu Schengen-sopimuksen piiriin, joten matkustajien henkilöllisyys voidaan tarkistaa maan lentokentillä. Passia Irlantiin ei välttämättä tarvitse ottaa mukaan, mutta Dubliniin lentävillä on aina oltava mukanaan jokin virallinen matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti, mutta ei esimerkiksi ajokortti tai Kela-kortti. Suomalaisen matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä. Irlantia koskevia ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Dublinin-suurlähetystö auttaa suomalaismatkailijoita vakavissa ongelmatilanteissa. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.ie.


Vinkkejä Dubliniin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Dubliniin?

Vertaa hintoja ja varaa matkat Dubliniin kesäkuukausien ulkopuolelle.

Kiinnostavatko Dublinin nähtävyydet?

Guinness Storehouse -museo kutsuu oluen ystäviä, St Patrick’s Cathedral historiasta innostuneita. Irlannin kansallismuseo esittelee kansallisaarteita.

Mitä mukaan matkalle Dubliniin?

Kaiken tarvittavan saat kaupungista, mutta sateenvarjo ja hyvät kävelykengät kannattaa pakata mukaan.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Dublinissa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Dublinissa turvallista?

Kaupunki on turvallinen, mutta taskuvarkaudet ovat yleisiä. Sairastapauksien varalta ota mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Dublinissa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda.

Tippi ja juomarahakäytännöt Dublinissa?

Tippaaminen ei ole pakollista, mutta juomaraha otetaan mielellään vastaan.

Millainen on Dublinin hintataso?

Hintataso on samankaltainen kuin Suomessa, osa matkailijoiden käyttämistä palveluista on edullisempia, osa hieman kalliimpia.

Mikä on aikaero Suomi-Irlanti?

Kello on Irlannissa kaksi tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Dublin?

Välimatka on suorinta reittiä hieman yli 2000 kilometriä.Lennot muihin kaupunkeihin Irlanti

Sittenkin jotain muuta, kuin Dublin? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit lentää Irlanti
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka