Etsi halvat lennot Dublin

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 5/2
su 12/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Dublin

Yhteenveto Dublin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

38 €

Halvin meno-paluulennon hinta

109 €

Nopein lentoaika

3t 20m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Dublin kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 38 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dublin).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Dublin kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 109 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dublin).
Nopein lento kohteeseen Dublin kohteesta Suomi kestää 3t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dublin).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Dublin mukaan lukien KLM, Scandinavian Airlines ja Finnair.

Dublin lentotiedot ja trendit

Tutustu Dublin lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Dublin?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Dublin kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 167 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Dublin maaliskuu aikana, kannattaa sinun odottaa helmikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 171 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Dublin?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Dublin on keskiviikko. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Dublin keskiviikko löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 218 €. Varmista, että et varaa lähtöä maanantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Dublin maanantai aikana on 247 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Dublin?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Dublin on illalla. Lennot reitille Suomi - Dublin voi maksaa jopa niin vähän kuin 144 €. Lennot kaupunkiin Dublin ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 249 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Dublin?

Keskimääräinen Suomi–Dublin lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Dublin kestää keskimäärin 3t 15m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Dublin kestää keskimäärin . Dublin on alueen Dublin suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Dublin?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Dublin noin 34 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 225 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Dublin milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 217 €.

Halvimmat lennot kaupungin Dublin lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dublin lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Dublin

HALVIN REITTI Helsinki - Dublin

Tampere (TMP) - Dublin (DUB)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Dublin kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Dublin, jolloin hinta on keskimääräinen 185 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DUBLINmaaliskuu26% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Dublin lennot maksavat keskimäärin vain 167 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DUBLIN KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu27% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Dublin lentojen keskimääräinen hinta on 285 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DUBLIN KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu308% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Dublin kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Dublin

Eläväinen ja historiallinen Dublin on yksi suomalaisten suosikkikaupunkilomakohteista, eikä ihme, sillä halvat lennot Dubliniin ovat Suomessakin arkipäivää. Kaupunkiin on helppo lentää vaikkapa pitkäksi viikonlopuksi minä vuodenaikana tahansa, mutta parhaimmillaan usein sateinen kaupunki on säiden puolesta keväisin ja kesäisin.

Milloin on paras aika matkustaa Dubliniin? Kesä-heinäkuussa lentoliput Dubliniin voi olla vaikeaa saada edulliseen hintaan, sillä se on suosituinta matkailukautta kaupungissa. Jos haluat halvat lennot Dubliniin kesälle, ne kannattaa ostaa ajoissa, mieluiten pari kuukautta ennen matkaa. Kesäaikaan myös hotellit ja muut matkailupalvelut kallistuvat.

Erityisen halvalla Dublinin-matkat voi saada esimerkiksi maaliskuulle tai loppu- ja alkuvuodelle, joulukuuta lukuun ottamatta. Seuraa lentotarjouksia ja vertaa hintoja edullisten lentojen ja majoituksen varaamiseksi. Pelkät lennot kaupunkiin on helppo saada halvalla hinnalla.

Waterford lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Dublin.


momondosta löytyneet halvat lennot: Dublin

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Dublin

Muut matkustamoluokat Dublin lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Dublin lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dublin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Dublin

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dublin?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Dublin kohteesta Suomi ovat Finnair, Ryanair, Lufthansa ja Scandinavian Airlines. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.

Finnair lennot kohteeseen Dublin

Kohteeseen Dublin on normaalina viikkona 7 Finnair lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Helsinki-Vantaan lentoasema ja paras momondossa nähty Finnair lipun hinta on 91 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Dublin). Finnair lentoyhtiö on saanut 7,7 328 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

KLM lennot kohteeseen Dublin

KLM (7,6/10, 178 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Dublin tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 137 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Dublin on keskimäärin viikossa 20 KLM lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Dublin ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Dublin lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Dubliniin saapuvat Dublinin kansainväliselle lentokentälle, josta lentomatkustajat pääsevät kaupungin keskustaan joko bussilla, taksilla tai vuokra-autolla. Kentältä keskustan suuntaan liikennöi useita yksityisiä bussiyhtiöitä – muun muassa Aircoach ja Airlink Express – ja kaikkien lipun hinta keskustaan on lähestulkoon sama, noin 7 euroa. Matka-aika keskustaan on bussilla noin puoli tuntia. Taksit odottavat matkustajia terminaalien 1 ja 2 edessä.


Dublin: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Dublin
Helsinki - Dublin reitin lennot
Nopein lentoaika3t 15m
Halvin hinta95 €
Oulu - Dublin reitin lennot
Nopein lentoaika7t 45m
Halvin hinta292 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Dublin

Dublinin keskusta-alueella on helppo liikkua jalkaisin, mutta matkailijoiden on helppo käyttää myös kaupungin joukkoliikennevälineitä: busseja, junia ja raitiovaunuja. Kaupungin bussiliikennettä hallinnoi Dublin Bus. Bussit liikennöivät paitsi kaupungin sisällä, myös lähialueille. Aikuisen yksittäisen bussilipun hinta alkaa 2 eurosta, tosin ydinkeskustan City Centre Fair -lippu on hinnaltaan vain 0,75 euroa.

DART-junayhteys kulkee Dublinin ja lähialueiden väliä, pohjoisen Malahidesta ja Howthista etelän Greystonesiin. Myös Irish Rail -junayhtiöllä on yhteyksiä Dublinin seudulla. Raitiovaunujärjestelmä, jota kutsutaan nimellä LUAS, yhdistää Dublinin keskusta-alueen kaupungin etelä- ja lounaisosissa sijaitseviin kaupunginosiin. Raitiovaunuliput on hinnoiteltu vyöhykkeittäin, ja edullisimman kertalipun hinta on aikuisille noin 2 euroa. Viikkolipun hinta on 16–26 euroa riippuen sen sisältämistä vyöhykkeistä. Yöaikaan kaupungissa liikkuessa on helpointa ottaa taksi.


Kohteen Dublin viisumivaatimukset

Suomen kansalaisten on helppo matkustaa Irlantiin. Irlanti on EU-valtio, mutta se ei kuulu Schengen-sopimuksen piiriin, joten matkustajien henkilöllisyys voidaan tarkistaa maan lentokentillä. Passia Irlantiin ei välttämättä tarvitse ottaa mukaan, mutta Dubliniin lentävillä on aina oltava mukanaan jokin virallinen matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti, mutta ei esimerkiksi ajokortti tai Kela-kortti. Suomalaisen matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä. Irlantia koskevia ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Dublinin-suurlähetystö auttaa suomalaismatkailijoita vakavissa ongelmatilanteissa. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.ie.


Aloita matkan suunnittelu - Dublin


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Dublin

Vertaa hintoja ja varaa matkat Dubliniin kesäkuukausien ulkopuolelle.

Guinness Storehouse -museo kutsuu oluen ystäviä, St Patrick’s Cathedral historiasta innostuneita. Irlannin kansallismuseo esittelee kansallisaarteita.

Kaiken tarvittavan saat kaupungista, mutta sateenvarjo ja hyvät kävelykengät kannattaa pakata mukaan.

Kaupunki on turvallinen, mutta taskuvarkaudet ovat yleisiä. Sairastapauksien varalta ota mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Hanavettä voi juoda.

Tippaaminen ei ole pakollista, mutta juomaraha otetaan mielellään vastaan.

Hintataso on samankaltainen kuin Suomessa, osa matkailijoiden käyttämistä palveluista on edullisempia, osa hieman kalliimpia.

Kello on Irlannissa kaksi tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Välimatka on suorinta reittiä hieman yli 2000 kilometriä.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Irlanti

Eikö sittenkään Dublin? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Irlanti

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Dublin. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Dublin momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Dublin, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Dublin on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.