Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Dublin

Etsi halpoja lentoja Dublin alk. 79 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 4/3
ma 11/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Dublin

Yhteenveto Dublin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

79 €

Halvin meno-paluulennon hinta

141 €

Nopein lentoaika

3t 15m

Liikennöi:

7 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Dublin kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 79 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dublin).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Dublin kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 141 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dublin).
Nopein lento kohteeseen Dublin kohteesta Suomi kestää 3t 15m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dublin).
7 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Dublin mukaan lukien Lufthansa, Air France ja KLM.

Dublin lentotiedot ja trendit

Tutustu Dublin lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Dublin?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Dublin kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 199 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Dublin tammikuu aikana, kannattaa sinun odottaa marraskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 204 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Dublin?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Dublin?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Dublin on maanantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Dublin maanantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 234 €. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Dublin lauantai aikana on 263 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Dublin?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Dublin on illalla. Lennot reitille Suomi - Dublin voi maksaa jopa niin vähän kuin 215 €. Lennot kaupunkiin Dublin ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 279 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Dublin?

Keskimääräinen Suomi–Dublin lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Dublin kestää keskimäärin 3t 15m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Dublin kestää keskimäärin . Dublin on alueen Dublin suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Dublin?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Dublin noin 48 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 256 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Dublin milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 154 €.

Halvimmat lennot kaupungin Dublin lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dublin lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Dublin

HALVIN REITTI Helsinki - Dublin

Helsinki (HEL) - Dublin (DUB)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Dublin kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Dublin, jolloin hinta on keskimääräinen 256 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DUBLINtammikuu23% halvempitammikuu aikana Helsinki - Dublin lennot maksavat keskimäärin vain 199 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DUBLIN KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu50% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Dublin lentojen keskimääräinen hinta on 384 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DUBLIN KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu375% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Dublin kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Dublin

Eläväinen ja historiallinen Dublin on yksi suomalaisten suosikkikaupunkilomakohteista, eikä ihme, sillä halvat lennot Dubliniin ovat Suomessakin arkipäivää. Kaupunkiin on helppo lentää vaikkapa pitkäksi viikonlopuksi minä vuodenaikana tahansa, mutta parhaimmillaan usein sateinen kaupunki on säiden puolesta keväisin ja kesäisin.

Milloin on paras aika matkustaa Dubliniin? Kesä-heinäkuussa lentoliput Dubliniin voi olla vaikeaa saada edulliseen hintaan, sillä se on suosituinta matkailukautta kaupungissa. Jos haluat halvat lennot Dubliniin kesälle, ne kannattaa ostaa ajoissa, mieluiten pari kuukautta ennen matkaa. Kesäaikaan myös hotellit ja muut matkailupalvelut kallistuvat.

Erityisen halvalla Dublinin-matkat voi saada esimerkiksi maaliskuulle tai loppu- ja alkuvuodelle, joulukuuta lukuun ottamatta. Seuraa lentotarjouksia ja vertaa hintoja edullisten lentojen ja majoituksen varaamiseksi. Pelkät lennot kaupunkiin on helppo saada halvalla hinnalla.

Löytyykö kaupungin Dublin lähettyviltä muita lentokenttiä?

Waterford lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Dublin.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Dublin lentokenttä hinnat?

lentoa Dublin lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Dublin lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen 6 toimijaa on valittavissa lentoa Dublin lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Dublin lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Dublin lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Dublin lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Dublin lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Dublin

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Dublin
airBaltic
17. huhtikuuta
HEL05:30Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 15m
1 välilasku
DUB08:45Dublin
21. huhtikuuta
DUB09:25Dublin
27t 20m
1 välilasku
HEL14:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
30. huhtikuuta
HEL07:10Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 50m
1 välilasku
DUB11:00Dublin
5. toukokuuta
DUB09:25Dublin
27t 20m
1 välilasku
HEL14:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. toukokuuta
HEL14:40Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 05m
1 välilasku
DUB19:45Dublin
19. toukokuuta
DUB09:25Dublin
27t 20m
1 välilasku
HEL14:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. huhtikuuta
HEL11:15Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 10m
1 välilasku
DUB09:25Dublin
24. huhtikuuta
DUB09:25Dublin
20t 55m
1 välilasku
HEL08:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
15. kesäkuuta
HEL09:00Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 45m
1 välilasku
DUB08:45Dublin
23. kesäkuuta
DUB10:05Dublin
4t 15m
1 välilasku
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. huhtikuuta
HEL05:25Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 20m
1 välilasku
DUB08:45Dublin
27. huhtikuuta
DUB20:05Dublin
11t 55m
1 välilasku
HEL10:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Dublin

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Dublin, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair, Norwegian ja Scandinavian Airlines
airBaltic
9. huhtikuuta
HEL15:25Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 20m
1 välilasku
DUB08:45Dublin
Scandinavian Airlines
29. maaliskuuta
HEL16:25Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 25m
1 välilasku
DUB19:50Dublin
Scandinavian Airlines
25. maaliskuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 20m
1 välilasku
DUB10:45Dublin

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Dublin

Dublinin keskusta-alueella on helppo liikkua jalkaisin, mutta matkailijoiden on helppo käyttää myös kaupungin joukkoliikennevälineitä: busseja, junia ja raitiovaunuja. Kaupungin bussiliikennettä hallinnoi Dublin Bus. Bussit liikennöivät paitsi kaupungin sisällä, myös lähialueille. Aikuisen yksittäisen bussilipun hinta alkaa 2 eurosta, tosin ydinkeskustan City Centre Fair -lippu on hinnaltaan vain 0,75 euroa.

DART-junayhteys kulkee Dublinin ja lähialueiden väliä, pohjoisen Malahidesta ja Howthista etelän Greystonesiin. Myös Irish Rail -junayhtiöllä on yhteyksiä Dublinin seudulla. Raitiovaunujärjestelmä, jota kutsutaan nimellä LUAS, yhdistää Dublinin keskusta-alueen kaupungin etelä- ja lounaisosissa sijaitseviin kaupunginosiin. Raitiovaunuliput on hinnoiteltu vyöhykkeittäin, ja edullisimman kertalipun hinta on aikuisille noin 2 euroa. Viikkolipun hinta on 16–26 euroa riippuen sen sisältämistä vyöhykkeistä. Yöaikaan kaupungissa liikkuessa on helpointa ottaa taksi.


Kohteen Dublin viisumivaatimukset

Suomen kansalaisten on helppo matkustaa Irlantiin. Irlanti on EU-valtio, mutta se ei kuulu Schengen-sopimuksen piiriin, joten matkustajien henkilöllisyys voidaan tarkistaa maan lentokentillä. Passia Irlantiin ei välttämättä tarvitse ottaa mukaan, mutta Dubliniin lentävillä on aina oltava mukanaan jokin virallinen matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti, mutta ei esimerkiksi ajokortti tai Kela-kortti. Suomalaisen matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä. Irlantia koskevia ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Dublinin-suurlähetystö auttaa suomalaismatkailijoita vakavissa ongelmatilanteissa. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.ie.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Dublin

Miten löydän halvimmat lennot Dubliniin?

Vertaa hintoja ja varaa matkat Dubliniin kesäkuukausien ulkopuolelle.

Kiinnostavatko Dublinin nähtävyydet?

Guinness Storehouse -museo kutsuu oluen ystäviä, St Patrick’s Cathedral historiasta innostuneita. Irlannin kansallismuseo esittelee kansallisaarteita.

Mitä mukaan matkalle Dubliniin?

Kaiken tarvittavan saat kaupungista, mutta sateenvarjo ja hyvät kävelykengät kannattaa pakata mukaan.

Onko Dublinissa turvallista?

Kaupunki on turvallinen, mutta taskuvarkaudet ovat yleisiä. Sairastapauksien varalta ota mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Dublinissa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda.

Tippi ja juomarahakäytännöt Dublinissa?

Tippaaminen ei ole pakollista, mutta juomaraha otetaan mielellään vastaan.

Millainen on Dublinin hintataso?

Hintataso on samankaltainen kuin Suomessa, osa matkailijoiden käyttämistä palveluista on edullisempia, osa hieman kalliimpia.

Mikä on aikaero Suomi-Irlanti?

Kello on Irlannissa kaksi tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Dublin?

Välimatka on suorinta reittiä hieman yli 2000 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Dublin?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Dublin. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Dublin joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Dublin momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Dublin?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Dublin, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Dublin juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Dublin on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Dublin

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Dublin

Suositut lennot Dublin
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Dublin
1 aikuinen
ma 4/3
ma 11/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.