Halvat lennot Dublin

Meno-paluu
Economy
Frankfurt (FRA)
Dublin (DUB)
ke 25.11.
ke 2.12.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Dublin lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dublin lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Dubliniin?

Eläväinen ja historiallinen Dublin on yksi suomalaisten suosikkikaupunkilomakohteista, eikä ihme, sillä halvat lennot Dubliniin ovat Suomessakin arkipäivää. Kaupunkiin on helppo lentää vaikkapa pitkäksi viikonlopuksi minä vuodenaikana tahansa, mutta parhaimmillaan usein sateinen kaupunki on säiden puolesta keväisin ja kesäisin.

Milloin on paras aika matkustaa Dubliniin? Kesä-heinäkuussa lentoliput Dubliniin voi olla vaikeaa saada edulliseen hintaan, sillä se on suosituinta matkailukautta kaupungissa. Jos haluat halvat lennot Dubliniin kesälle, ne kannattaa ostaa ajoissa, mieluiten pari kuukautta ennen matkaa. Kesäaikaan myös hotellit ja muut matkailupalvelut kallistuvat.

Erityisen halvalla Dublinin-matkat voi saada esimerkiksi maaliskuulle tai loppu- ja alkuvuodelle, joulukuuta lukuun ottamatta. Seuraa lentotarjouksia ja vertaa hintoja edullisten lentojen ja majoituksen varaamiseksi. Pelkät lennot kaupunkiin on helppo saada halvalla hinnalla.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Dublin?

Yleensä elokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Dublin. Lennot maksavat noin 167 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. marraskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Dublin, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 169 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Dublin?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Dublin. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 189 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 143 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Dublin?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Dublin on maanantai hintojen ollessa 182 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Dublin on sunnuntai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 215 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Dublin?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Dublin. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 151 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 232 €.

Löytyykö kaupungin Dublin lähettyviltä muita lentokenttiä?

Waterford lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Dublin.


momondosta löytyneet halvat lennot: Dublin

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Dublin
Halvin
Sopivin
Nopein
KLM
26. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 10m
1 välilasku
DUB
Dublin
2. tammikuuta
DUB
Dublin
21t 45m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
26. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 10m
2 välilaskua
DUB
Dublin
2. tammikuuta
DUB
Dublin
12t 25m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
26. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 15m
DUB
Dublin
2. tammikuuta
DUB
Dublin
3t 05m
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
26. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 05m
2 välilaskua
DUB
Dublin
2. tammikuuta
DUB
Dublin
27t 15m
3 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
22. tammikuuta
OUL
Oulu
18t 55m
2 välilaskua
DUB
Dublin
24. tammikuuta
DUB
Dublin
9t 30m
2 välilaskua
OUL
Oulu
Lufthansa
26. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 10m
2 välilaskua
DUB
Dublin
2. tammikuuta
DUB
Dublin
31t 15m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Dublin

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Dublin, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä KLM
Halvin
Sopivin
Nopein
KLM
6. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 25m
1 välilasku
DUB
Dublin
airBaltic
4. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 50m
1 välilasku
DUB
Dublin
Useita lentoyhtiöitä
6. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 50m
2 välilaskua
DUB
Dublin

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Dubliniin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Dublin

Suorat, halvat lennot Dubliniin lennetään Helsingistä päivittäin ja niitä lentää suomalainen lentoyhtiö Finnair ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Suorien lentojen lentoaika Helsingistä Dubliniin on suorilla lennoilla noin 3 tuntia 15 minuuttia. Jos päätät matkustaa edullisesti vaihtokenttien kautta, pitenee matkustusaika vähintään tunnilla. Vaihtoyhteyksien kanssa lentoja Helsingistä Dubliniin myyvät muun muassa skandinaavinen SAS, saksalainen Lufthansa ja alankomaalainen KLM. Kaikki kolme ovat tunnettuja laadukkaista lennoistaan ja palveluistaan. Suomesta Dubliniin lähtevien lentojen lähtökenttä on aina Helsinki-Vantaan lentoasema. Varasitpa suorat lennot tai yhteyslennot, muista valita omiin tarpeisiisi sopiva lipputyyppi. Useimpien lentoyhtiöiden edullisimpaan lipputyyppiin ei kuulu ruumaan kirjattavia matkatavaroita, vaan ainoastaan käsimatkatavarat. Economy-luokan lentoihin ei sisälly myöskään ruokatarjoilua, ja lämmin ruoka on usein tilattava etukäteen.


Miten pääsen lentokentältä Dublinin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Dublin lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Dubliniin saapuvat Dublinin kansainväliselle lentokentälle, josta lentomatkustajat pääsevät kaupungin keskustaan joko bussilla, taksilla tai vuokra-autolla. Kentältä keskustan suuntaan liikennöi useita yksityisiä bussiyhtiöitä – muun muassa Aircoach ja Airlink Express – ja kaikkien lipun hinta keskustaan on lähestulkoon sama, noin 7 euroa. [Tarkistettu 12.6.2017] Matka-aika keskustaan on bussilla noin puoli tuntia. Taksit odottavat matkustajia terminaalien 1 ja 2 edessä.


Suositut lentoreitit Dublin

Etsityimmät lennot Dublin sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Dublin lennot
Lyhyin lentoaika
10t 05m
Halvin hinta
148 €
Kemi - Dublin lennot
Lyhyin lentoaika
18t 20m
Halvin hinta
371 €
Oulu - Dublin lennot
Lyhyin lentoaika
13t 15m
Halvin hinta
745 €

Liikkuminen Dublinissa?

Dublinin keskusta-alueella on helppo liikkua jalkaisin, mutta matkailijoiden on helppo käyttää myös kaupungin joukkoliikennevälineitä: busseja, junia ja raitiovaunuja. Kaupungin bussiliikennettä hallinnoi Dublin Bus. Bussit liikennöivät paitsi kaupungin sisällä, myös lähialueille. Aikuisen yksittäisen bussilipun hinta alkaa 2 eurosta, tosin ydinkeskustan City Centre Fair -lippu on hinnaltaan vain 0,75 euroa. [Tarkistettu 12.6.2017]

DART-junayhteys kulkee Dublinin ja lähialueiden väliä, pohjoisen Malahidesta ja Howthista etelän Greystonesiin. Myös Irish Rail -junayhtiöllä on yhteyksiä Dublinin seudulla. Raitiovaunujärjestelmä, jota kutsutaan nimellä LUAS, yhdistää Dublinin keskusta-alueen kaupungin etelä- ja lounaisosissa sijaitseviin kaupunginosiin. Raitiovaunuliput on hinnoiteltu vyöhykkeittäin, ja edullisimman kertalipun hinta on aikuisille noin 2 euroa. Viikkolipun hinta on 16–26 euroa riippuen sen sisältämistä vyöhykkeistä. [Tarkistettu 12.6.2017] Yöaikaan kaupungissa liikkuessa on helpointa ottaa taksi.


Tarvitaanko Dubliniin passi?

Suomen kansalaisten on helppo matkustaa Irlantiin. Irlanti on EU-valtio, mutta se ei kuulu Schengen-sopimuksen piiriin, joten matkustajien henkilöllisyys voidaan tarkistaa maan lentokentillä. Passia Irlantiin ei välttämättä tarvitse ottaa mukaan, mutta Dubliniin lentävillä on aina oltava mukanaan jokin virallinen matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti, mutta ei esimerkiksi ajokortti tai Kela-kortti. Suomalaisen matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä. Irlantia koskevia ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Dublinin-suurlähetystö auttaa suomalaismatkailijoita vakavissa ongelmatilanteissa. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.ie.


Lentolippu varattuna kohteeseen Dublin? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Dubliniin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Dubliniin?

Vertaa hintoja ja varaa matkat Dubliniin kesäkuukausien ulkopuolelle.

Kiinnostavatko Dublinin nähtävyydet?

Guinness Storehouse -museo kutsuu oluen ystäviä, St Patrick’s Cathedral historiasta innostuneita. Irlannin kansallismuseo esittelee kansallisaarteita.

Mitä mukaan matkalle Dubliniin?

Kaiken tarvittavan saat kaupungista, mutta sateenvarjo ja hyvät kävelykengät kannattaa pakata mukaan.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Dublinissa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Dublinissa turvallista?

Kaupunki on turvallinen, mutta taskuvarkaudet ovat yleisiä. Sairastapauksien varalta ota mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Dublinissa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda.

Tippi ja juomarahakäytännöt Dublinissa?

Tippaaminen ei ole pakollista, mutta juomaraha otetaan mielellään vastaan.

Millainen on Dublinin hintataso?

Hintataso on samankaltainen kuin Suomessa, osa matkailijoiden käyttämistä palveluista on edullisempia, osa hieman kalliimpia.

Mikä on aikaero Suomi-Irlanti?

Kello on Irlannissa kaksi tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Dublin?

Välimatka on suorinta reittiä hieman yli 2000 kilometriä.


Lennot muihin kaupunkeihin Irlanti

Sittenkin jotain muuta, kuin Dublin? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit lentää Irlanti
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka