Halvat lennot Dublin

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ke 26/1
ke 2/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Dublin lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dublin lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Dublin

HALVIN REITTI Helsinki - Dublin

Helsinki (HEL) - Dublin (DUB)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Dublin kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Dublin, jolloin hinta on keskimääräinen 198 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DUBLINelokuu12% halvempielokuu aikana Helsinki - Dublin lennot maksavat keskimäärin vain 175 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DUBLIN KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu15% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Dublin lentojen keskimääräinen hinta on 228 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DUBLIN KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu200% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Dublin kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Dublin?

Eläväinen ja historiallinen Dublin on yksi suomalaisten suosikkikaupunkilomakohteista, eikä ihme, sillä halvat lennot Dubliniin ovat Suomessakin arkipäivää. Kaupunkiin on helppo lentää vaikkapa pitkäksi viikonlopuksi minä vuodenaikana tahansa, mutta parhaimmillaan usein sateinen kaupunki on säiden puolesta keväisin ja kesäisin.

Milloin on paras aika matkustaa Dubliniin? Kesä-heinäkuussa lentoliput Dubliniin voi olla vaikeaa saada edulliseen hintaan, sillä se on suosituinta matkailukautta kaupungissa. Jos haluat halvat lennot Dubliniin kesälle, ne kannattaa ostaa ajoissa, mieluiten pari kuukautta ennen matkaa. Kesäaikaan myös hotellit ja muut matkailupalvelut kallistuvat.

Erityisen halvalla Dublinin-matkat voi saada esimerkiksi maaliskuulle tai loppu- ja alkuvuodelle, joulukuuta lukuun ottamatta. Seuraa lentotarjouksia ja vertaa hintoja edullisten lentojen ja majoituksen varaamiseksi. Pelkät lennot kaupunkiin on helppo saada halvalla hinnalla.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Dublin?

  Halvin kuukausi lentää kohteesta Dublin kohteeseen Suomi on elokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 175 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Dublin elokuu aikana, kannattaa sinun odottaa marraskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 176 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Dublin?

  Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Dublin noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 198 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Dublin milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 69 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Dublin?

  Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Dublin on maanantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Dublin maanantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 192 €. Varmista, että et varaa lähtöä sunnuntai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Dublin sunnuntai aikana on 226 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Dublin?

  Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Dublin on illalla. Lennot reitille Suomi - Dublin voi maksaa jopa niin vähän kuin 150 €. Lennot kaupunkiin Dublin ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 245 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

 • Löytyykö kaupungin Dublin lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Waterford lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Dublin.


momondosta löytyneet halvat lennot: Dublin

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Dublin
Finnair
30. toukokuuta
HEL04:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 15m
DUB07:30Dublin
10. kesäkuuta
DUB06:15Dublin
3t 05m
HEL09:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
29. toukokuuta
HEL02:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 30m
1 välilasku
DUB07:45Dublin
11. kesäkuuta
DUB13:55Dublin
5t 20m
1 välilasku
HEL19:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
30. toukokuuta
HEL14:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 55m
1 välilasku
DUB20:20Dublin
11. kesäkuuta
DUB13:55Dublin
5t 20m
1 välilasku
HEL19:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
30. toukokuuta
HEL14:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 55m
1 välilasku
DUB20:20Dublin
9. kesäkuuta
DUB05:10Dublin
6t 15m
1 välilasku
HEL11:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
3. kesäkuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 00m
1 välilasku
DUB06:35Dublin
8. kesäkuuta
DUB05:15Dublin
8t 25m
1 välilasku
HEL13:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
29. toukokuuta
HEL02:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 30m
1 välilasku
DUB07:45Dublin
9. kesäkuuta
DUB01:55Dublin
9t 30m
1 välilasku
HEL11:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Dublin

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Dublin, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja Ryanair
Finnair
6. toukokuuta
HEL04:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 15m
DUB07:30Dublin
Finnair
5. helmikuuta
HEL11:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 15m
DUB14:20Dublin
Finnair
18. helmikuuta
HEL02:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 20m
DUB06:00Dublin

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dublin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Dublin
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dublin?

  Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Dublin kohteesta Suomi ovat Finnair, Lufthansa, SAS ja airBaltic. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Dublin ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Dublin lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Dubliniin saapuvat Dublinin kansainväliselle lentokentälle, josta lentomatkustajat pääsevät kaupungin keskustaan joko bussilla, taksilla tai vuokra-autolla. Kentältä keskustan suuntaan liikennöi useita yksityisiä bussiyhtiöitä – muun muassa Aircoach ja Airlink Express – ja kaikkien lipun hinta keskustaan on lähestulkoon sama, noin 7 euroa. Matka-aika keskustaan on bussilla noin puoli tuntia. Taksit odottavat matkustajia terminaalien 1 ja 2 edessä.


Dublin: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Dublin
Helsinki - Dublin reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 15m
Halvin hinta42 €
Oulu - Dublin reitin lennot
Lyhyin lentoaika15t 00m
Halvin hinta261 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Dublin

Dublinin keskusta-alueella on helppo liikkua jalkaisin, mutta matkailijoiden on helppo käyttää myös kaupungin joukkoliikennevälineitä: busseja, junia ja raitiovaunuja. Kaupungin bussiliikennettä hallinnoi Dublin Bus. Bussit liikennöivät paitsi kaupungin sisällä, myös lähialueille. Aikuisen yksittäisen bussilipun hinta alkaa 2 eurosta, tosin ydinkeskustan City Centre Fair -lippu on hinnaltaan vain 0,75 euroa.

DART-junayhteys kulkee Dublinin ja lähialueiden väliä, pohjoisen Malahidesta ja Howthista etelän Greystonesiin. Myös Irish Rail -junayhtiöllä on yhteyksiä Dublinin seudulla. Raitiovaunujärjestelmä, jota kutsutaan nimellä LUAS, yhdistää Dublinin keskusta-alueen kaupungin etelä- ja lounaisosissa sijaitseviin kaupunginosiin. Raitiovaunuliput on hinnoiteltu vyöhykkeittäin, ja edullisimman kertalipun hinta on aikuisille noin 2 euroa. Viikkolipun hinta on 16–26 euroa riippuen sen sisältämistä vyöhykkeistä. Yöaikaan kaupungissa liikkuessa on helpointa ottaa taksi.


Kohteen Dublin viisumivaatimukset

Suomen kansalaisten on helppo matkustaa Irlantiin. Irlanti on EU-valtio, mutta se ei kuulu Schengen-sopimuksen piiriin, joten matkustajien henkilöllisyys voidaan tarkistaa maan lentokentillä. Passia Irlantiin ei välttämättä tarvitse ottaa mukaan, mutta Dubliniin lentävillä on aina oltava mukanaan jokin virallinen matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti, mutta ei esimerkiksi ajokortti tai Kela-kortti. Suomalaisen matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä. Irlantia koskevia ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Dublinin-suurlähetystö auttaa suomalaismatkailijoita vakavissa ongelmatilanteissa. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.ie.


Aloita matkan suunnittelu - Dublin


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Dublin

Miten löydän halvimmat lennot Dubliniin?

Vertaa hintoja ja varaa matkat Dubliniin kesäkuukausien ulkopuolelle.

Kiinnostavatko Dublinin nähtävyydet?

Guinness Storehouse -museo kutsuu oluen ystäviä, St Patrick’s Cathedral historiasta innostuneita. Irlannin kansallismuseo esittelee kansallisaarteita.

Mitä mukaan matkalle Dubliniin?

Kaiken tarvittavan saat kaupungista, mutta sateenvarjo ja hyvät kävelykengät kannattaa pakata mukaan.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Dublinissa

Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Dublinissa turvallista?

Kaupunki on turvallinen, mutta taskuvarkaudet ovat yleisiä. Sairastapauksien varalta ota mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Dublinissa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda.

Tippi ja juomarahakäytännöt Dublinissa?

Tippaaminen ei ole pakollista, mutta juomaraha otetaan mielellään vastaan.

Millainen on Dublinin hintataso?

Hintataso on samankaltainen kuin Suomessa, osa matkailijoiden käyttämistä palveluista on edullisempia, osa hieman kalliimpia.

Mikä on aikaero Suomi-Irlanti?

Kello on Irlannissa kaksi tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Dublin?

Välimatka on suorinta reittiä hieman yli 2000 kilometriä.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Irlanti

Eikö sittenkään Dublin? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Irlanti