Halvat lennot Kittilä

Meno-paluu
Economy
New York (NYC)
Kittilä (KTT)
ma 8.3.
ma 15.3.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Kittilä lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kittilä lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kittilä

HALVIN REITTI Helsinki - Kittilä

Helsinki (HEL) - Rovaniemi (RVN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kittilä kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Rovaniemi, jolloin hinta on keskimääräinen 126 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KITTILÄtoukokuu31% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Kittilä lennot maksavat keskimäärin vain 122 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KITTILÄ KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu33% kalliimpisyyskuu aikana Helsinki - Kittilä lentojen keskimääräinen hinta on 235 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KITTILÄ KENTÄLTÄ HELSINKImaaliskuu522% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kittilä kentältä Helsinki maaliskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Kittilään?

Kittilä tunnetaan parhaiten talviurheilumahdollisuuksistaan ja erityisesti läheisestä Levin hiihtokeskuksesta, mutta myös kesäaikaan halvat lennot Kittilään vievät matkailijoita tutustumaan alueen kauniiseen luontoon. Suorat lennot Kittilään lähtevät Helsingistä vuoden ympäri, eli jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Kittilään, valitse ajankohta harrastustesi mukaan. Mikäli toiveissa on kurvailla Levin laskettelurinteissä, matka Kittilään kannattaa tehdä talvella. Kesän edulliset lennot Kittilään kutsuvat esimerkiksi vaellus- ja kalastusharrastajia.

Hotellin ja lentoliput Kittilään saa yleensä halvalla suosituimpien lomasesonkien, kuten joulun ja talviloman ulkopuolelle. Pidä mielessä, että halvat lennot Kittilään voi saada etenkin kevätkuukausille. Milloin lennot kannattaa ostaa?

Jos seuraat lentotarjouksia, voit saada pelkät lennot Kittilään edullisesti suosituimmillekin lomakuukausille. Osta lennot Kittilään mieluiten pari kuukautta ennen matka-ajankohtaa, ennen kuin hinnat nousevat.

Kittilälle turismi on tärkeä elinkeino, eli palvelut ja majoituspaikat nousevat hinnoiltaan sesongin aikana. Mikäli haluat matkat halvalla, vertaa tarkkaan niin hotellien kuin lentojenkin hintoja.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Kittilä?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Kittilä on 83 € per henkilö kaupungista Helsinki, mikä on 75 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Kittilä. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Kittilä omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kittilä?

Yleensä toukokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Kittilä. Lennot maksavat noin 122 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et halua vierailla kaupungissa Kittilä toukokuu aikana, kannattaa sinun odottaa tammikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 145 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kittilä?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Kittilä. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 177 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kittilä?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Kittilä on maanantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 132 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Lennot reitille Suomi - Kittilä torstai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 179 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kittilä?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Kittilä ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Kittilä illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 147 €. Lennot kaupunkiin Kittilä ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 213 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Löytyykö kaupungin Kittilä lähettyviltä muita lentokenttiä?

Rovaniemi lentokenttä tai Ivalo lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Kittilä.

Voiko kaupunkiin Kittilä lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Kittilä on tyypillisesti Ivalo lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 291 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kittilä

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kittilä
Finnair
28. maaliskuuta
07:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 30m
09:05Kittilä
31. maaliskuuta
14:45Kittilä
1t 20m
16:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
11. maaliskuuta
04:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 30m
05:30Kittilä
18. maaliskuuta
07:15Kittilä
1t 25m
08:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
17. maaliskuuta
09:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 30m
10:30Kittilä
25. maaliskuuta
07:15Kittilä
1t 25m
08:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
13. maaliskuuta
06:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 30m
07:45Kittilä
19. maaliskuuta
11:20Kittilä
1t 25m
12:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
15. maaliskuuta
09:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 30m
10:30Kittilä
19. maaliskuuta
11:20Kittilä
1t 25m
12:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
20. maaliskuuta
02:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 35m
04:25Kittilä
25. maaliskuuta
07:15Kittilä
1t 25m
08:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kittilä

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Kittilä, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
15. maaliskuuta
09:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 30m
10:30Kittilä
Finnair
15. maaliskuuta
14:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 50m
1 välilasku
16:55Kittilä

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Kittilään?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kittilä

Suorat lennot Kittilään tarjoaa Helsingistä suomalainen lentoyhtiö Finnair, jonka pohjoiseen lähtevät lennot starttaavat Helsinki-Vantaan lentokentältä. Lentopäiviä on Helsingistä useita viikossa. Finnairin lennot Kittilään liikennöi joko Finnair tai toinen suomalainen lentoyhtiö, Norra eli Nordic Regional Airlines. Norran palvelukonsepti on sama kuin Finnairinkin, eli lentojen palveluissa ei ole eroja, oli liikennöivä lentoyhtiö kumpi tahansa. Lentoaika Helsingistä Kittilään on normaalisti noin kaksi, enimmillään kaksi ja puoli tuntia. Yhden vaihtokentän, Helsinki-Vantaan, kautta Kittilään voi lentää Finnairin lennoilla myös esimerkiksi Tampereelta. Finnairin lennoille Helsingistä Kittilään on myynnissä kolme eri lipputyyppiä. Edullisimpaan Light-lipputyyppiin ei kuulu esimerkiksi yhtään matkatavaraa, Value- ja Pro-lipputyyppeihin kyllä (Pro-lippu sisältää kaksi matkatavaraa). Vertaile lipputyyppien sisältöä ennen lennon varaamista. Talvikausilla suurista lentoyhtiöistä myös SAS, Scandinavian Airlines, on tarjonnut lentoja Kittilään, eli tutustu myös SAS:n lentotarjontaan.


Miten pääsen lentokentältä Kittilän keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Kittilä lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Kittilän lentokentältä yhteydet niin Kittilän keskustaan kuin alueen lomakeskuksiinkin ovat hyvät, tosin talven matkailusesongin ulkopuolella kyyti lomakeskuksiin on usein tilattava etukäteen. Jos suuntaat Kittilän keskustaan, on paras vaihtoehto ottaa lentoasemalta Matkahuollon bussiyhteys. Bussiyhteyksiä Kittilään liikennöi muun muassa Gold Line. Mikäli bussit eivät kulje, keskustaan on näppärintä siirtyä taksilla, sillä välimatkaa on vain 5 kilometriä. Lentokentältä lähialueille liikennöivät ainakin Kittilän ja Levin taksi sekä Inva- ja tilataksipalvelu Hettula. Vaikka taksit yleensä päivystävät lentoasemalla lentojen saapuessa, varminta on varata taksikyyti jo edellisenä päivänä. Tunturilinjojen lentokenttäbussi vie Levin laskettelukeskukseen 45 minuutissa noin 8 euron hintaan; talvikauden ulkopuolella yhtiö tosin liikennöi vain etukäteisvarauksella. [Tarkistettu 6.6.2017] Ylläkselle lentokentältä puolestaan liikennöi Rundgren Ky. Voit vuokrata lentoasemalta myös auton, mutta vuokrapisteet ovat avoinna vain etukäteisvarauksella.


Suositut lentoreitit Kittilä

Etsityimmät lennot Kittilä sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Kittilä lennot
Lyhyin lentoaika
1t 30m
Halvin hinta
213 €
Wien - Kittilä lennot
Lyhyin lentoaika
5t 40m
Halvin hinta
315 €
Lontoo - Kittilä lennot
Lyhyin lentoaika
13t 45m
Halvin hinta
373 €
Zürich - Kittilä lennot
Lyhyin lentoaika
15t 20m
Halvin hinta
486 €
Lyon - Kittilä lennot
Lyhyin lentoaika
15t 40m
Halvin hinta
502 €
München - Kittilä lennot
Lyhyin lentoaika
5t 55m
Halvin hinta
514 €
Frankfurt - Kittilä lennot
Lyhyin lentoaika
5t 10m
Halvin hinta
515 €
Pariisi - Kittilä lennot
Lyhyin lentoaika
6t 00m
Halvin hinta
580 €
Rooma - Kittilä lennot
Lyhyin lentoaika
23t 45m
Halvin hinta
632 €
Geneve - Kittilä lennot
Lyhyin lentoaika
12t 40m
Halvin hinta
755 €
Southampton - Kittilä lennot
Lyhyin lentoaika
6t 15m
Halvin hinta
1618 €
Näytä lisää

Liikkuminen Kittilässä?

Halvat lennot Kittilään kutsuvat luonto- ja aktiivimatkaajia, sillä Kittilän seutu on tunnettu luonto- ja talviurheilukohteistaan, jotka sijaitsevat laajalla alueella. Kaupungissa vieraillessa auton vuokraaminen onkin erinomainen vaihtoehto, sillä vuokra-auto antaa lomailijalle vapauden liikkua alueella omien aikataulujen mukaan. Koska Kittilän keskusta on pieni, on kaupunkialueen joukkoliikenne vaatimatonta. Keskustassa on helpointa liikkua kävellen, pyörällä tai taksia ja paikallisia kuljetuspalveluita hyödyntäen. Kaupungin alueella liikkuu myös Meän Pirssi -palvelulinja, joka toimii kutsutaksiperiaatteella, ja kuljetus on tilattava kuljetusta edeltävänä päivänä. Kyydistä kuitenkin peritään linja-autotaksan mukainen hinta. Esimerkiksi Kittilän kirkonkylän alueella Meän Pirssi -kuljetus liikkuu maanantaisin ja torstaisin kello 10–13. Kyytien liikennöitsijä on Tilausliikenne Olli Oy.

Talvisaikaan Kittilän maisemia sopii ihailla myös moottorikelkan selästä, sillä Kittilän kunnan alueella on moottorikelkkareittejä jopa 900 kilometriä. Reittejä kulkee myös jäällä.


Tarvitaanko Kittilän lennolle passi?

Vaikka lennot Helsingistä Kittilään ovat kotimaanlentoja, kannattaa matkustajan muistaa, että myös Suomen sisäisillä lennoilla suomalaisilla matkustajilla on oltava mukanaan voimassa oleva henkilöllisyysdokumentti. Henkilöllisyys on pyynnöstä todistettava lentokentillä. Finnairin säädöksien mukaan Suomen sisäisillä lennoilla kaikilla 16 vuotta täyttäneillä henkilöillä on oltava mukanaan passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, toisin kuin kansainvälisillä lennoilla. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos lapset matkustavat vanhempiensa seurassa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin aina oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti (passi, virallinen kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti). Yksin matkustavilta alle 12-vuotiailta ei pyydetä henkilöllisyysdokumenttia, jos heidän puolestaan on täytetty yksin matkustavan lapsen lomake. Saattajan henkilöllisyys kuitenkin tarkistetaan. Mikäli aiot jatkaa matkaasi kotimaasta ulkomaille, muista tarkastaa lopullisen kohdemaan passi- ja viisumisäädökset.


Vinkkejä Kittilään matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Kittilään?

Metsästä lentotarjouksia ja katso etenkin kevään lentojen hinnat ja aikataulut.

Kiinnostavatko Kittilän nähtävyydet?

Snow Village -lumikylä, Kittilän puukirkko ja Taatsin seita kuuluvat alueen tunnetuimpiin kohteisiin.

Mitä mukaan matkalle Kittilään?

Kesäisin laadukkaat vaelluskengät sekä hyttyskarkote ja talvisin pakkasenkestävät vaatteet.

Missä Kittilässä voi harrastaa talviurheilulajeja?

Kittilän seudun suuria laskettelu- ja talviurheilukeskuksia ovat Levi ja Yllästunturi. Muista myös huskyajelut!

Missä Kittilässä pääsee patikoimaan?

Pallas-Yllästunturin kansallispuisto ja Lemmenjoen kansallispuisto kutsuvat vaeltamaan.

Onko Kittilässä turvallista?

Kittilä on turvallinen pieni paikkakunta.

Millainen on Kittilän hintataso?

Lomasesonkien aikana matkailupalvelujen hinnat nousevat selvästi, muuten hintataso on kohtuullinen.

Mikä on etäisyys Helsinki-Kittilä?

Välimatka on noin 960 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka