Etsi halpoja lentoja Kittilä alk. 89 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Kittilä

Yhteenveto Kittilä lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

89 €

Halvin meno-paluulennon hinta

293 €

Nopein lentoaika

1t 30m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Kittilä kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 89 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kittilä).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kittilä kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 293 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kittilä).
Nopein lento kohteeseen Kittilä kohteesta Suomi kestää 1t 30m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kittilä).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Kittilä mukaan lukien Finnair.

Kittilä lentotiedot ja trendit

Tutustu Kittilä lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kittilä?

Jos et voi matkustaa kaupunkiin Kittilä kuukauden tammikuu aikana, niin lentäminen toukokuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 190 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Kittilä?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Kittilä on 85 € per henkilö kaupungista Helsinki, mikä on 58 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Kittilä. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Kittilä omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kittilä?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Kittilä on sunnuntai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Kittilä sunnuntai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 188 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä torstai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 265 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Kittilä.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kittilä?

Aamulla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Kittilä. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 201 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on aamulla. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Kittilä on illalla, kun lennot maksavat noin 246 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Kittilä?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Kittilä vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Rovaniemi (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 1t 15m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Kittilä on lentää kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Rovaniemi lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kittilä?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Kittilä reitille 56 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Kittilä hintaan 239 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Kittilä tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Kittilä hintaan 202 €.

Halvimmat lennot kaupungin Kittilä lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kittilä lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kittilä

HALVIN REITTI Helsinki - Kittilä

Helsinki (HEL) - Rovaniemi (RVN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kittilä kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Rovaniemi, jolloin hinta on keskimääräinen 137 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KITTILÄtammikuu23% halvempitammikuu aikana Helsinki - Kittilä lennot maksavat keskimäärin vain 185 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KITTILÄ KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu33% kalliimpihuhtikuu aikana Helsinki - Kittilä lentojen keskimääräinen hinta on 321 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KITTILÄ KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu254% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kittilä kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kittilä

Kittilä tunnetaan parhaiten talviurheilumahdollisuuksistaan ja erityisesti läheisestä Levin hiihtokeskuksesta, mutta myös kesäaikaan halvat lennot Kittilään vievät matkailijoita tutustumaan alueen kauniiseen luontoon. Suorat lennot Kittilään lähtevät Helsingistä vuoden ympäri, eli jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Kittilään, valitse ajankohta harrastustesi mukaan. Mikäli toiveissa on kurvailla Levin laskettelurinteissä, matka Kittilään kannattaa tehdä talvella. Kesän edulliset lennot Kittilään kutsuvat esimerkiksi vaellus- ja kalastusharrastajia.

Hotellin ja lentoliput Kittilään saa yleensä halvalla suosituimpien lomasesonkien, kuten joulun ja talviloman ulkopuolelle. Pidä mielessä, että halvat lennot Kittilään voi saada etenkin kevätkuukausille. Milloin lennot kannattaa ostaa?

Jos seuraat lentotarjouksia, voit saada pelkät lennot Kittilään edullisesti suosituimmillekin lomakuukausille. Osta lennot Kittilään mieluiten pari kuukautta ennen matka-ajankohtaa, ennen kuin hinnat nousevat.

Kittilälle turismi on tärkeä elinkeino, eli palvelut ja majoituspaikat nousevat hinnoiltaan sesongin aikana. Mikäli haluat matkat halvalla, vertaa tarkkaan niin hotellien kuin lentojenkin hintoja.

Rovaniemi lentokenttä tai Ivalo lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Kittilä.

Halvin lentokenttä lähellä Kittilä on tyypillisesti Ivalo lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 200 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kittilä

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kittilä
Finnair
7. heinäkuuta
HEL12:25Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 35m
1 välilasku
KTT15:00Kittilä
14. heinäkuuta
KTT15:35Kittilä
1t 20m
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
7. heinäkuuta
HEL12:25Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 35m
KTT15:00Kittilä
14. heinäkuuta
KTT15:35Kittilä
1t 20m
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
11. syyskuuta
HEL12:25Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 35m
1 välilasku
KTT15:00Kittilä
17. syyskuuta
KTT05:15Kittilä
1t 20m
HEL06:35Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kittilä

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Kittilä, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
24. heinäkuuta
HEL16:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 30m
KTT17:45Kittilä
Finnair
30. marraskuuta
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 35m
KTT07:55Kittilä
Finnair
22. heinäkuuta
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 40m
1 välilasku
KTT04:40Kittilä

Muut matkustamoluokat Kittilä lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Kittilä lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kittilä?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kittilä

Kohteeseen Kittilä on 24 Finnair lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema kohteeseen Kittilä, suosituin reitti, jota Finnair liikennöi kohteeseen Kittilä.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Finnair lento kohteeseen Kittilä maksoi 111 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Finnair on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 341 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 7,7/10.


Kittilä: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Kittilä
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 25m
Halvin hinta179 €
Frankfurt - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika16t 35m
Halvin hinta422 €
München - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika19t 35m
Halvin hinta367 €
Pariisi - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika3t 50m
Halvin hinta277 €
Zürich - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika16t 50m
Halvin hinta439 €
Lontoo - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika12t 10m
Halvin hinta470 €
Wien - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika6t 25m
Halvin hinta332 €
Los Angeles - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika33t 01m
Halvin hinta1657 €
Santa Ana - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika22t 32m
Halvin hinta1866 €
Rooma - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika16t 45m
Halvin hinta432 €
Geneve - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika12t 20m
Halvin hinta458 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Kittilä

Halvat lennot Kittilään kutsuvat luonto- ja aktiivimatkaajia, sillä Kittilän seutu on tunnettu luonto- ja talviurheilukohteistaan, jotka sijaitsevat laajalla alueella. Kaupungissa vieraillessa auton vuokraaminen onkin erinomainen vaihtoehto, sillä vuokra-auto antaa lomailijalle vapauden liikkua alueella omien aikataulujen mukaan. Koska Kittilän keskusta on pieni, on kaupunkialueen joukkoliikenne vaatimatonta. Keskustassa on helpointa liikkua kävellen, pyörällä tai taksia ja paikallisia kuljetuspalveluita hyödyntäen. Kaupungin alueella liikkuu myös Meän Pirssi -palvelulinja, joka toimii kutsutaksiperiaatteella, ja kuljetus on tilattava kuljetusta edeltävänä päivänä. Kyydistä kuitenkin peritään linja-autotaksan mukainen hinta. Esimerkiksi Kittilän kirkonkylän alueella Meän Pirssi -kuljetus liikkuu maanantaisin ja torstaisin kello 10–13. Kyytien liikennöitsijä on Tilausliikenne Olli Oy.

Talvisaikaan Kittilän maisemia sopii ihailla myös moottorikelkan selästä, sillä Kittilän kunnan alueella on moottorikelkkareittejä jopa 900 kilometriä. Reittejä kulkee myös jäällä.


Kohteen Kittilä viisumivaatimukset

Vaikka lennot Helsingistä Kittilään ovat kotimaanlentoja, kannattaa matkustajan muistaa, että myös Suomen sisäisillä lennoilla suomalaisilla matkustajilla on oltava mukanaan voimassa oleva henkilöllisyysdokumentti. Henkilöllisyys on pyynnöstä todistettava lentokentillä. Finnairin säädöksien mukaan Suomen sisäisillä lennoilla kaikilla 16 vuotta täyttäneillä henkilöillä on oltava mukanaan passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, toisin kuin kansainvälisillä lennoilla. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos lapset matkustavat vanhempiensa seurassa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin aina oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti (passi, virallinen kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti). Yksin matkustavilta alle 12-vuotiailta ei pyydetä henkilöllisyysdokumenttia, jos heidän puolestaan on täytetty yksin matkustavan lapsen lomake. Saattajan henkilöllisyys kuitenkin tarkistetaan. Mikäli aiot jatkaa matkaasi kotimaasta ulkomaille, muista tarkastaa lopullisen kohdemaan passi- ja viisumisäädökset.


Aloita matkan suunnittelu - Kittilä


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kittilä

Metsästä lentotarjouksia ja katso etenkin kevään lentojen hinnat ja aikataulut.

Snow Village -lumikylä, Kittilän puukirkko ja Taatsin seita kuuluvat alueen tunnetuimpiin kohteisiin.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Kittilä on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Kittilä.

Kaikki lentohaut kohteeseen Kittilä momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.