Halvat lennot Kittilä

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Kittilä (KTT)
pe 25.6.
pe 2.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Kittilä lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kittilä lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kittilä

HALVIN REITTI Helsinki - Kittilä

Helsinki (HEL) - Rovaniemi (RVN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kittilä kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Rovaniemi, jolloin hinta on keskimääräinen 125 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KITTILÄtoukokuu31% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Kittilä lennot maksavat keskimäärin vain 121 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KITTILÄ KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu33% kalliimpisyyskuu aikana Helsinki - Kittilä lentojen keskimääräinen hinta on 235 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KITTILÄ KENTÄLTÄ HELSINKImaaliskuu522% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kittilä kentältä Helsinki maaliskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Kittilään?

Kittilä tunnetaan parhaiten talviurheilumahdollisuuksistaan ja erityisesti läheisestä Levin hiihtokeskuksesta, mutta myös kesäaikaan halvat lennot Kittilään vievät matkailijoita tutustumaan alueen kauniiseen luontoon. Suorat lennot Kittilään lähtevät Helsingistä vuoden ympäri, eli jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Kittilään, valitse ajankohta harrastustesi mukaan. Mikäli toiveissa on kurvailla Levin laskettelurinteissä, matka Kittilään kannattaa tehdä talvella. Kesän edulliset lennot Kittilään kutsuvat esimerkiksi vaellus- ja kalastusharrastajia.

Hotellin ja lentoliput Kittilään saa yleensä halvalla suosituimpien lomasesonkien, kuten joulun ja talviloman ulkopuolelle. Pidä mielessä, että halvat lennot Kittilään voi saada etenkin kevätkuukausille. Milloin lennot kannattaa ostaa?

Jos seuraat lentotarjouksia, voit saada pelkät lennot Kittilään edullisesti suosituimmillekin lomakuukausille. Osta lennot Kittilään mieluiten pari kuukautta ennen matka-ajankohtaa, ennen kuin hinnat nousevat.

Kittilälle turismi on tärkeä elinkeino, eli palvelut ja majoituspaikat nousevat hinnoiltaan sesongin aikana. Mikäli haluat matkat halvalla, vertaa tarkkaan niin hotellien kuin lentojenkin hintoja.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Kittilä?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Kittilä on 82 € per henkilö kaupungista Helsinki, mikä on 74 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Kittilä. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Kittilä omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kittilä?

Jos et voi matkustaa kaupunkiin Kittilä kuukauden toukokuu aikana, niin lentäminen tammikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 145 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kittilä?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Kittilä reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Kittilä hintaan 177 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Kittilä tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Kittilä hintaan 142 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kittilä?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Kittilä on maanantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Kittilä maanantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 131 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä torstai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 178 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Kittilä.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kittilä?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Kittilä. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 151 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Kittilä on iltapäivällä, kun lennot maksavat noin 209 €.

Löytyykö kaupungin Kittilä lähettyviltä muita lentokenttiä?

Rovaniemi lentokenttä tai Ivalo lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Kittilä.

Voiko kaupunkiin Kittilä lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Kittilä on tyypillisesti Ivalo lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 288 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kittilä

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kittilä
Finnair
9. elokuuta
HEL05:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 30m
KTT06:30Kittilä
23. elokuuta
KTT16:55Kittilä
1t 20m
HEL18:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
5. heinäkuuta
HEL06:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 30m
KTT08:20Kittilä
8. heinäkuuta
KTT08:20Kittilä
1t 20m
HEL09:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
18. syyskuuta
HEL03:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 35m
KTT05:25Kittilä
25. syyskuuta
KTT06:05Kittilä
1t 25m
HEL07:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
5. heinäkuuta
HEL13:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 40m
1 välilasku
KTT16:20Kittilä
8. heinäkuuta
KTT08:20Kittilä
1t 20m
HEL09:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
9. elokuuta
HEL05:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 30m
KTT06:30Kittilä
23. elokuuta
KTT07:05Kittilä
2t 35m
1 välilasku
HEL09:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
27. elokuuta
HEL05:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 40m
1 välilasku
KTT07:40Kittilä
5. syyskuuta
KTT16:00Kittilä
1t 25m
HEL17:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kittilä

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Kittilä, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
17. elokuuta
HEL13:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 30m
KTT14:40Kittilä
Finnair
5. heinäkuuta
HEL06:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 30m
KTT08:20Kittilä
Finnair
19. heinäkuuta
HEL13:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 40m
1 välilasku
KTT16:20Kittilä

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Kittilään?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kittilä

Suorat lennot Kittilään tarjoaa Helsingistä suomalainen lentoyhtiö Finnair, jonka pohjoiseen lähtevät lennot starttaavat Helsinki-Vantaan lentokentältä. Lentopäiviä on Helsingistä useita viikossa. Finnairin lennot Kittilään liikennöi joko Finnair tai toinen suomalainen lentoyhtiö, Norra eli Nordic Regional Airlines. Norran palvelukonsepti on sama kuin Finnairinkin, eli lentojen palveluissa ei ole eroja, oli liikennöivä lentoyhtiö kumpi tahansa. Lentoaika Helsingistä Kittilään on normaalisti noin kaksi, enimmillään kaksi ja puoli tuntia. Yhden vaihtokentän, Helsinki-Vantaan, kautta Kittilään voi lentää Finnairin lennoilla myös esimerkiksi Tampereelta. Finnairin lennoille Helsingistä Kittilään on myynnissä kolme eri lipputyyppiä. Edullisimpaan Light-lipputyyppiin ei kuulu esimerkiksi yhtään matkatavaraa, Value- ja Pro-lipputyyppeihin kyllä (Pro-lippu sisältää kaksi matkatavaraa). Vertaile lipputyyppien sisältöä ennen lennon varaamista. Talvikausilla suurista lentoyhtiöistä myös SAS, Scandinavian Airlines, on tarjonnut lentoja Kittilään, eli tutustu myös SAS:n lentotarjontaan.


Miten pääsen lentokentältä Kittilän keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Kittilä lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Kittilän lentokentältä yhteydet niin Kittilän keskustaan kuin alueen lomakeskuksiinkin ovat hyvät, tosin talven matkailusesongin ulkopuolella kyyti lomakeskuksiin on usein tilattava etukäteen. Jos suuntaat Kittilän keskustaan, on paras vaihtoehto ottaa lentoasemalta Matkahuollon bussiyhteys. Bussiyhteyksiä Kittilään liikennöi muun muassa Gold Line. Mikäli bussit eivät kulje, keskustaan on näppärintä siirtyä taksilla, sillä välimatkaa on vain 5 kilometriä. Lentokentältä lähialueille liikennöivät ainakin Kittilän ja Levin taksi sekä Inva- ja tilataksipalvelu Hettula. Vaikka taksit yleensä päivystävät lentoasemalla lentojen saapuessa, varminta on varata taksikyyti jo edellisenä päivänä. Tunturilinjojen lentokenttäbussi vie Levin laskettelukeskukseen 45 minuutissa noin 8 euron hintaan; talvikauden ulkopuolella yhtiö tosin liikennöi vain etukäteisvarauksella. [Tarkistettu 6.6.2017] Ylläkselle lentokentältä puolestaan liikennöi Rundgren Ky. Voit vuokrata lentoasemalta myös auton, mutta vuokrapisteet ovat avoinna vain etukäteisvarauksella.


Suositut lentoreitit Kittilä

Etsityimmät lennot Kittilä sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 30m
Halvin hinta
142 €
Pariisi - Kittilä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
6t 45m
Halvin hinta
290 €
Frankfurt - Kittilä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
6t 40m
Halvin hinta
296 €
Lontoo - Kittilä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
6t 20m
Halvin hinta
367 €
München - Kittilä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
8t 15m
Halvin hinta
379 €
Zürich - Kittilä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
10t 20m
Halvin hinta
428 €
Rooma - Kittilä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
15t 00m
Halvin hinta
453 €
Lyon - Kittilä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
28t 05m
Halvin hinta
512 €
Wien - Kittilä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
8t 05m
Halvin hinta
532 €
Geneve - Kittilä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
38t 10m
Halvin hinta
679 €
Southampton - Kittilä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
6t 15m
Halvin hinta
1615 €
Näytä lisää

Liikkuminen Kittilässä?

Halvat lennot Kittilään kutsuvat luonto- ja aktiivimatkaajia, sillä Kittilän seutu on tunnettu luonto- ja talviurheilukohteistaan, jotka sijaitsevat laajalla alueella. Kaupungissa vieraillessa auton vuokraaminen onkin erinomainen vaihtoehto, sillä vuokra-auto antaa lomailijalle vapauden liikkua alueella omien aikataulujen mukaan. Koska Kittilän keskusta on pieni, on kaupunkialueen joukkoliikenne vaatimatonta. Keskustassa on helpointa liikkua kävellen, pyörällä tai taksia ja paikallisia kuljetuspalveluita hyödyntäen. Kaupungin alueella liikkuu myös Meän Pirssi -palvelulinja, joka toimii kutsutaksiperiaatteella, ja kuljetus on tilattava kuljetusta edeltävänä päivänä. Kyydistä kuitenkin peritään linja-autotaksan mukainen hinta. Esimerkiksi Kittilän kirkonkylän alueella Meän Pirssi -kuljetus liikkuu maanantaisin ja torstaisin kello 10–13. Kyytien liikennöitsijä on Tilausliikenne Olli Oy.

Talvisaikaan Kittilän maisemia sopii ihailla myös moottorikelkan selästä, sillä Kittilän kunnan alueella on moottorikelkkareittejä jopa 900 kilometriä. Reittejä kulkee myös jäällä.


Tarvitaanko Kittilän lennolle passi?

Vaikka lennot Helsingistä Kittilään ovat kotimaanlentoja, kannattaa matkustajan muistaa, että myös Suomen sisäisillä lennoilla suomalaisilla matkustajilla on oltava mukanaan voimassa oleva henkilöllisyysdokumentti. Henkilöllisyys on pyynnöstä todistettava lentokentillä. Finnairin säädöksien mukaan Suomen sisäisillä lennoilla kaikilla 16 vuotta täyttäneillä henkilöillä on oltava mukanaan passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, toisin kuin kansainvälisillä lennoilla. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos lapset matkustavat vanhempiensa seurassa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin aina oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti (passi, virallinen kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti). Yksin matkustavilta alle 12-vuotiailta ei pyydetä henkilöllisyysdokumenttia, jos heidän puolestaan on täytetty yksin matkustavan lapsen lomake. Saattajan henkilöllisyys kuitenkin tarkistetaan. Mikäli aiot jatkaa matkaasi kotimaasta ulkomaille, muista tarkastaa lopullisen kohdemaan passi- ja viisumisäädökset.


Vinkkejä Kittilään matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Kittilään?

Metsästä lentotarjouksia ja katso etenkin kevään lentojen hinnat ja aikataulut.

Kiinnostavatko Kittilän nähtävyydet?

Snow Village -lumikylä, Kittilän puukirkko ja Taatsin seita kuuluvat alueen tunnetuimpiin kohteisiin.

Mitä mukaan matkalle Kittilään?

Kesäisin laadukkaat vaelluskengät sekä hyttyskarkote ja talvisin pakkasenkestävät vaatteet.

Missä Kittilässä voi harrastaa talviurheilulajeja?

Kittilän seudun suuria laskettelu- ja talviurheilukeskuksia ovat Levi ja Yllästunturi. Muista myös huskyajelut!

Missä Kittilässä pääsee patikoimaan?

Pallas-Yllästunturin kansallispuisto ja Lemmenjoen kansallispuisto kutsuvat vaeltamaan.

Onko Kittilässä turvallista?

Kittilä on turvallinen pieni paikkakunta.

Millainen on Kittilän hintataso?

Lomasesonkien aikana matkailupalvelujen hinnat nousevat selvästi, muuten hintataso on kohtuullinen.

Mikä on etäisyys Helsinki-Kittilä?

Välimatka on noin 960 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka