Halvat lennot Kittilä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Kittilä

Yhteenveto Kittilä lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

132 €

Halvin meno-paluulennon hinta

164 €

Nopein lentoaika

2t 35m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Kittilä kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 132 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kittilä).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kittilä kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 164 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kittilä).
Nopein lento kohteeseen Kittilä kohteesta Suomi kestää 2t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kittilä).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Kittilä mukaan lukien Finnair.

Halvimmat lennot kaupungin Kittilä lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kittilä lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kittilä

HALVIN REITTI Helsinki - Kittilä

Helsinki (HEL) - Rovaniemi (RVN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kittilä kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Rovaniemi, jolloin hinta on keskimääräinen 141 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KITTILÄtoukokuu31% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Kittilä lennot maksavat keskimäärin vain 136 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KITTILÄ KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu33% kalliimpisyyskuu aikana Helsinki - Kittilä lentojen keskimääräinen hinta on 263 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KITTILÄ KENTÄLTÄ HELSINKImaaliskuu522% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kittilä kentältä Helsinki maaliskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Kittilä?

Kittilä tunnetaan parhaiten talviurheilumahdollisuuksistaan ja erityisesti läheisestä Levin hiihtokeskuksesta, mutta myös kesäaikaan halvat lennot Kittilään vievät matkailijoita tutustumaan alueen kauniiseen luontoon. Suorat lennot Kittilään lähtevät Helsingistä vuoden ympäri, eli jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Kittilään, valitse ajankohta harrastustesi mukaan. Mikäli toiveissa on kurvailla Levin laskettelurinteissä, matka Kittilään kannattaa tehdä talvella. Kesän edulliset lennot Kittilään kutsuvat esimerkiksi vaellus- ja kalastusharrastajia.

Hotellin ja lentoliput Kittilään saa yleensä halvalla suosituimpien lomasesonkien, kuten joulun ja talviloman ulkopuolelle. Pidä mielessä, että halvat lennot Kittilään voi saada etenkin kevätkuukausille. Milloin lennot kannattaa ostaa?

Jos seuraat lentotarjouksia, voit saada pelkät lennot Kittilään edullisesti suosituimmillekin lomakuukausille. Osta lennot Kittilään mieluiten pari kuukautta ennen matka-ajankohtaa, ennen kuin hinnat nousevat.

Kittilälle turismi on tärkeä elinkeino, eli palvelut ja majoituspaikat nousevat hinnoiltaan sesongin aikana. Mikäli haluat matkat halvalla, vertaa tarkkaan niin hotellien kuin lentojenkin hintoja.

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Kittilä on 76 € per henkilö kaupungista Helsinki, mikä on 76 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Kittilä. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Kittilä omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Jos et voi matkustaa kaupunkiin Kittilä kuukauden toukokuu aikana, niin lentäminen tammikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 162 €.

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Kittilä reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Kittilä hintaan 198 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Kittilä tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Kittilä hintaan 164 €.

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Kittilä on maanantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Kittilä maanantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 200 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä lauantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 239 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Kittilä.

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Kittilä. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 192 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Kittilä on iltapäivällä, kun lennot maksavat noin 284 €.

Rovaniemi lentokenttä tai Ivalo lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Kittilä.

Halvin lentokenttä lähellä Kittilä on tyypillisesti Ivalo lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 242 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kittilä

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kittilä
Finnair
23. heinäkuuta
HEL03:30Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 45m
1 välilasku
KTT06:15Kittilä
26. heinäkuuta
KTT08:15Kittilä
1t 20m
HEL09:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
21. kesäkuuta
HEL04:55Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 45m
1 välilasku
KTT07:40Kittilä
25. kesäkuuta
KTT06:50Kittilä
1t 20m
HEL08:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
13. elokuuta
HEL03:30Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 45m
1 välilasku
KTT06:15Kittilä
20. elokuuta
KTT06:50Kittilä
1t 20m
HEL08:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
7. elokuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 40m
1 välilasku
KTT05:40Kittilä
14. elokuuta
KTT06:15Kittilä
1t 20m
HEL07:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
10. lokakuuta
HEL12:25Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 35m
1 välilasku
KTT15:00Kittilä
13. lokakuuta
KTT08:15Kittilä
1t 20m
HEL09:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
10. kesäkuuta
HEL12:25Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 35m
1 välilasku
KTT15:00Kittilä
17. kesäkuuta
KTT15:35Kittilä
1t 20m
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kittilä

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Kittilä, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
21. kesäkuuta
HEL04:55Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 45m
1 välilasku
KTT07:40Kittilä
Finnair
19. elokuuta
HEL12:25Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 35m
1 välilasku
KTT15:00Kittilä
Finnair
8. kesäkuuta
HEL12:25Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 35m
1 välilasku
KTT15:00Kittilä

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kittilä?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kittilä

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kittilä?

Finnair ja Norwegian ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Kittilä rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Kittilä näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Finnair lennot kohteeseen Kittilä

Kohteeseen Kittilä on 1 Finnair lento keskimäärin viikossa. Monet lentävät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema kohteeseen Kittilä, suosituin reitti, jota Finnair liikennöi kohteeseen Kittilä.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Finnair lento kohteeseen Kittilä maksoi 133 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Finnair on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 95 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 7,7/10.


Kittilä ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Kittilä lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kittilän lentokentältä yhteydet niin Kittilän keskustaan kuin alueen lomakeskuksiinkin ovat hyvät, tosin talven matkailusesongin ulkopuolella kyyti lomakeskuksiin on usein tilattava etukäteen. Jos suuntaat Kittilän keskustaan, on paras vaihtoehto ottaa lentoasemalta Matkahuollon bussiyhteys. Bussiyhteyksiä Kittilään liikennöi muun muassa Gold Line. Mikäli bussit eivät kulje, keskustaan on näppärintä siirtyä taksilla, sillä välimatkaa on vain 5 kilometriä. Lentokentältä lähialueille liikennöivät ainakin Kittilän ja Levin taksi sekä Inva- ja tilataksipalvelu Hettula. Vaikka taksit yleensä päivystävät lentoasemalla lentojen saapuessa, varminta on varata taksikyyti jo edellisenä päivänä. Tunturilinjojen lentokenttäbussi vie Levin laskettelukeskukseen 45 minuutissa noin 8 euron hintaan; talvikauden ulkopuolella yhtiö tosin liikennöi vain etukäteisvarauksella. Ylläkselle lentokentältä puolestaan liikennöi Rundgren Ky. Voit vuokrata lentoasemalta myös auton, mutta vuokrapisteet ovat avoinna vain etukäteisvarauksella.


Kittilä: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Kittilä
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 35m
Halvin hinta164 €
Pariisi - Kittilä reitin lennot
Lyhyin lentoaika6t 05m
Halvin hinta291 €
Frankfurt - Kittilä reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 20m
Halvin hinta399 €
Zürich - Kittilä reitin lennot
Lyhyin lentoaika6t 00m
Halvin hinta367 €
Lontoo - Kittilä reitin lennot
Lyhyin lentoaika15t 30m
Halvin hinta323 €
Wien - Kittilä reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 25m
Halvin hinta388 €
München - Kittilä reitin lennot
Lyhyin lentoaika15t 50m
Halvin hinta282 €
Santa Ana - Kittilä reitin lennot
Lyhyin lentoaika22t 05m
Halvin hinta1650 €
Rooma - Kittilä reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 40m
Halvin hinta426 €
Los Angeles - Kittilä reitin lennot
Lyhyin lentoaika28t 50m
Halvin hinta1347 €
Geneve - Kittilä reitin lennot
Lyhyin lentoaika15t 40m
Halvin hinta545 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Kittilä

Halvat lennot Kittilään kutsuvat luonto- ja aktiivimatkaajia, sillä Kittilän seutu on tunnettu luonto- ja talviurheilukohteistaan, jotka sijaitsevat laajalla alueella. Kaupungissa vieraillessa auton vuokraaminen onkin erinomainen vaihtoehto, sillä vuokra-auto antaa lomailijalle vapauden liikkua alueella omien aikataulujen mukaan. Koska Kittilän keskusta on pieni, on kaupunkialueen joukkoliikenne vaatimatonta. Keskustassa on helpointa liikkua kävellen, pyörällä tai taksia ja paikallisia kuljetuspalveluita hyödyntäen. Kaupungin alueella liikkuu myös Meän Pirssi -palvelulinja, joka toimii kutsutaksiperiaatteella, ja kuljetus on tilattava kuljetusta edeltävänä päivänä. Kyydistä kuitenkin peritään linja-autotaksan mukainen hinta. Esimerkiksi Kittilän kirkonkylän alueella Meän Pirssi -kuljetus liikkuu maanantaisin ja torstaisin kello 10–13. Kyytien liikennöitsijä on Tilausliikenne Olli Oy.

Talvisaikaan Kittilän maisemia sopii ihailla myös moottorikelkan selästä, sillä Kittilän kunnan alueella on moottorikelkkareittejä jopa 900 kilometriä. Reittejä kulkee myös jäällä.


Kohteen Kittilä viisumivaatimukset

Vaikka lennot Helsingistä Kittilään ovat kotimaanlentoja, kannattaa matkustajan muistaa, että myös Suomen sisäisillä lennoilla suomalaisilla matkustajilla on oltava mukanaan voimassa oleva henkilöllisyysdokumentti. Henkilöllisyys on pyynnöstä todistettava lentokentillä. Finnairin säädöksien mukaan Suomen sisäisillä lennoilla kaikilla 16 vuotta täyttäneillä henkilöillä on oltava mukanaan passi, virallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Ajokortti käy siis kotimaanlennoilla henkilöllisyysdokumentiksi, toisin kuin kansainvälisillä lennoilla. Alle 16-vuotiailta henkilöllisyystodistusta ei Suomen sisäisillä lennoilla vaadita, jos lapset matkustavat vanhempiensa seurassa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin aina oltava mukanaan henkilöllisyysdokumentti (passi, virallinen kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti). Yksin matkustavilta alle 12-vuotiailta ei pyydetä henkilöllisyysdokumenttia, jos heidän puolestaan on täytetty yksin matkustavan lapsen lomake. Saattajan henkilöllisyys kuitenkin tarkistetaan. Mikäli aiot jatkaa matkaasi kotimaasta ulkomaille, muista tarkastaa lopullisen kohdemaan passi- ja viisumisäädökset.


Aloita matkan suunnittelu - Kittilä


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kittilä

Metsästä lentotarjouksia ja katso etenkin kevään lentojen hinnat ja aikataulut.

Snow Village -lumikylä, Kittilän puukirkko ja Taatsin seita kuuluvat alueen tunnetuimpiin kohteisiin.

Kesäisin laadukkaat vaelluskengät sekä hyttyskarkote ja talvisin pakkasenkestävät vaatteet.

Kittilän seudun suuria laskettelu- ja talviurheilukeskuksia ovat Levi ja Yllästunturi. Muista myös huskyajelut!

Pallas-Yllästunturin kansallispuisto ja Lemmenjoen kansallispuisto kutsuvat vaeltamaan.

Kittilä on turvallinen pieni paikkakunta.

Lomasesonkien aikana matkailupalvelujen hinnat nousevat selvästi, muuten hintataso on kohtuullinen.

Välimatka on noin 960 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Kittilä on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Kittilä.

Kaikki lentohaut kohteeseen Kittilä momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Kittilä.

Totta kai.momondo seuraa Kittilä lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.