Varaa lentoja Wizz Air lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 31/1
ti 7/2

Tietoa kohteesta Wizz Air

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Wizz Air suosituista reiteistä

Halvin reitti

6 €

Suosituin reitti

OTP lento kohteeseen CPH

Lyhin lento

1t 05m

Pisin lento

16t 15m
Halvin Wizz Air lentämä reitti on Tukholma Skavstan lentoasema - Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema hintaan 6 €
Lento kohteesta Bukarest Henri Coandăn lentoasema kohteeseen Kööpenhamina on tällä hetkellä suosituin Wizz Air reitti
Nopein Wizz Air lentoreitti on Larnaka (LCA) - Tel Aviv (TLV) ja sen kesto on 1t 05m
Pisin Wizz Air lentämä reitti on Lontoo (LTN) - Rooma (CIA) ja se kestää 16t 15m

Menopaluu Wizz Air lentotarjoukset

Vertaile momondon käyttäjien äskettäin löytämiä ​kansainvälisiä ja kotimaan Wizz Air lentotarjouksia menopaluulennoille
Wizz Air
7. helmikuuta
TKU16:35Turku
1t 30m
GDN18:05Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
9. helmikuuta
GDN05:00Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
1t 35m
TKU06:35Turku
Wizz Air
21. helmikuuta
TKU16:35Turku
1t 30m
GDN18:05Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
28. helmikuuta
GDN13:25Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
1t 35m
TKU15:00Turku
Wizz Air
21. helmikuuta
TKU16:35Turku
1t 30m
GDN18:05Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
28. helmikuuta
GDN13:25Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
1t 35m
TKU15:00Turku
Wizz Air
11. helmikuuta
TKU16:40Turku
1t 30m
GDN18:10Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
21. helmikuuta
GDN13:25Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
1t 35m
TKU15:00Turku
Wizz Air
22. helmikuuta
TKU08:45Turku
1t 30m
GDN10:15Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
28. helmikuuta
GDN13:25Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
1t 35m
TKU15:00Turku
Wizz Air
1. maaliskuuta
TKU08:45Turku
1t 30m
GDN10:15Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
4. maaliskuuta
GDN13:30Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
1t 35m
TKU15:05Turku

Yhdensuuntaiset Wizz Air lentotarjoukset

Etsi ja vertaa Wizz Air-lentohintoja yhdensuuntaisille kansainvälisille ja kotimaisille lennoille
Wizz Air
11. helmikuuta
TKU16:40Turku
1t 30m
GDN18:10Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
Wizz Air
5. helmikuuta
TKU13:35Turku
1t 30m
GDN15:05Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
Wizz Air
12. helmikuuta
TKU13:35Turku
1t 30m
GDN15:05Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
Wizz Air
31. toukokuuta
TKU08:55Turku
1t 30m
GDN10:25Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
Wizz Air
23. helmikuuta
TKU08:10Turku
1t 30m
GDN09:40Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
Wizz Air
11. maaliskuuta
TKU16:40Turku
28t 05m
2 välilaskua
SKP21:45Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema

Suositut Wizz Air-lentoyhtiön reitit

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat, tutustu näihin Wizz Air-lentoyhtiön reitteihin.
Turku lento kohteeseen Gdansk
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta18 €
Gdansk lento kohteeseen Turku
Nopein lentoaika1t 35m
Halvin hinta19 €

Tietoja lentoyhtiöllä Wizz Air lentämisestä

Wizz Air -lentoyhtiön kanta-asiakasohjelmana toimii kolme erilaista alennuksiin oikeuttavaa vuosimaksullista jäsenyyttä. Wizz Discount Club -nimellä toimivan alennusklubin perusjäsenyys tarjoaa kiinteän pienen alennuksen lähes kaikista lippujen hinnoista ja ruumaan menevien matkatavaroiden maksuista. Jäsenyys on rahallisesti kannattava, mikäli käytät Wizz Airin lentoja enemmän kuin kerran vuodessa. Samat edut useammalle henkilölle tarjoava ryhmäjäsenyys on puolestaan kannattava jo yhdenkin vuosittaisen menopaluumatkan varaaville, mikäli seurueessa on vähintään kolme henkeä, joilla on ruumaan meneviä matkatavaroita. Paljon Wizz Airilla matkaaville on tarjolla myös hieman korkeampaan hintaan Privilege Pass, jonka avulla saat valita istumapaikan, pääset koneeseen ensimmäisten joukossa ja voit ottaa matkustamoon yhden ylimääräisen, käsimatkatavaratilaan mahtuvan laukun ilman lisämaksua. Privilege Pass on myös vuosimaksullinen ja se soveltuu parhaiten paljon matkustaville ja sujuvaa työmatkailua arvostaville asiakkaille. Privilege Pass -jäsenyyden kanssa samat edut voi maksullisesti lunastaa myös yksittäisille lennoille. Kyseinen palvelu kulkee Wizz Priority -nimellä.

Wizz Airin lennoille voit ottaa koneeseen istuimen alle reilusti mahtuvan käsimatkatavaran, joka voi olla esimerkiksi käsilaukku tai pieni reppu. Tämän lisäksi matkustamoon voi ottaa mukaan esimerkiksi lukemista, puhelimen tai huovan. Muiden halpalentoja tarjoavien lentoyhtiöiden tapaan Wizz Airin lennot pysyvät edullisina esimerkiksi siksi, että ne tulkitsevat ylimääräiset matkatavaramäärät maksullisina palveluina. Privilege Pass asiakkaat ja Wizz Priority -palvelusta erikseen lennolle maksaneet asiakkaat voivat ottaa lennoille mukaan toisen käsimatkatavaran. Ruumaan meneviä matkatavaroita voi ottaa lisämaksusta lennoille maksimissaan kuusi. Hinta määräytyy ruumaan menevän tavaran painosta ja määrästä. Näistä matkatavaroista Wizz Discount Club -jäsenet saavat kiinteän alennuksen jokaisesta laukkua kohden. Suurinta osaa urheiluvälineistä saa kuljettaa lisämaksua vastaan Wizz Airin lennoilla, mutta yhtiön lentoja varatessa kannattaa tarkistaa erityisesti teknisempien välineiden osalta sallitut tavarat. Yhdet lastenrattaat matkustavaa lasta kohden saa ruumaan ilmaiseksi.

Wizz Airin lennot eivät valitettavasti salli lemmikkieläinten kuljettamista lennoillaan. Tämän osalta poikkeuksena toimivat opaskoirat, jotka voivat matkustaa ilmaiseksi erityistä tukea tarvitsevan henkilön apuna. Lennoilla ei saa olla kuin yksi opaskoira kerrallaan, eikä sen tule viedä istumapaikkaa. Ennen lentoa tulee opaskoiran kanssa matkustavan toimittaa Wizz Airille tosite siitä, että kyseessä on sertifioitu opaskoira. Tosite pitää toimittaa yhtiölle viimeistään 48 tuntia ennen lennon lähtöä.

Ei, Wizz Air ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata Wizz Air lennon, niin voit valita Tallinna Ulemiste kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan airBaltic lentoa.

Tel Aviv Ben Gurion Intl, Lontoo Lutonin lentoasema ja Sofia ovat suosituimmat lentokentät, joissa Wizz Air operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Wizz Air strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista Wizz Air lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Wizz Air lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Wizz Air lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Wizz Air lentoyhtiölle numeroon 0600 19 053 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa wizzair.com.

Tällä hetkellä lennot kentältä Venetsia Marco Polo lento kohteeseen Palermo Punta Raisi 0 välilaskulla hintaan 18 € on halvin Wizz Air kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Wizz Air lennon, niin kentältä Verona-Villafrancan lentoasema lento kohteeseen Catania Fontanarossa lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 16 € on halvin vaihtoehto.

Lento kentältä Tukholma Skavstan lentoasema lento kohteeseen Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Wizz Air valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 15 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Wizz Air lento on:
- Tukholma Skavstan lentoasema lento kohteeseen Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
- 6 € per lippu
- 0 välilaskulla

Tällä hetkellä Wizz Air edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 171x149x119 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 55x40x23 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 40x30x20 cm.


Wizz Air lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Wizz Air lennon tila
to 1/26