0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Tanska

Etsi halpoja lentoja Tanskaan alk. 46 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Sat 2/3
Sat 9/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Tanskaan

Yhteenveto Tanskan lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

46 €

Halvin meno-paluulennon hinta

76 €

Nopein lentoaika

1t 10m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Tanska kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 46 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kööpenhamina).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Tanska kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 76 € (Tampere-Pirkkala - Kööpenhamina).
Nopein lento kohteeseen Tanska kohteesta Suomi kestää 1t 10m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kööpenhamina).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Tanska mukaan lukien Scandinavian Airlines, Finnair ja airBaltic.

Tanskan lentotiedot ja trendit

Tutustu Tanskan lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mikä lento on halvin kohteeseen Tanska?

Jos haluat lentää kohteeseen Tanska halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten airBaltic, Norwegian ja KLM, joiden tarjoamat hinnat alkavat 37 €, 63 € sekä 78 €.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Tanska suosituimmat kaupungit?

momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Tanska on Kööpenhamina, jossa he vierailevat 90 % useammin kuin missään muussa maan Tanska kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Billund ja Aalborg.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Tanska?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Tanska kestää yleensä 1t 40m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Kööpenhamina kentälle (Tanska suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Kööpenhamina, lentoaika on silloin noin 8t 05m.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Tanska?

7 lentoyhtiöstä, jotka lentävät paikkaan Tanska, Finnair, Scandinavian Airlines ja Norwegian ovat suosituimpia käyttäjätietojemme perusteella. Finnair on suosituin kolmesta lentoyhtiöstä, ja 54 % käyttäjistä valitsee ne matkalleen kohteeseen Tanska.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Tanska? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Kööpenhamina

Kööpenhamina

Kööpenhaminan Tivoli

The Little Mermaid

Gefionspringvandet

Peurapuisto

National Museum of Denmark

Billund

Billund

Legoland

Lalandia Water Park

Aalborg

Aalborg

Dyrehage

Linna Aalborg

Karolinelund

Lindholm Hoje

Defence and Garrison Museum

Århus

Århus

ARoS Aarhus Art Museum

Tivoli Friheden

NRGi Park

Gender Museum Denmark

Aarhus Natural History Museum

Rønne

Rønne

Erichsens Gard

Store Torv

Bornholms Museum

Ceramic Museum

Nylars Rundkirke

Sønderborg

Sønderborg

Sonderborg Slot

Dybbol Banke Battlefield

Odense

Odense

Odense Castle

Odense Theatre

The Funen Village

Odense Zoo

Brandts

Esbjerg

Esbjerg

Esbjerg Performing Arts Center

Esbjerg Vandtårn

Esbjerg Musikhus

Esbjerg Art Museum

Men by the Sea


Halvimmat lennot Tanska kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Tanska
Kööpenhamina
Kööpenhamina

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Tanska

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Tanska

Mille lentokentälle kannattaa lentää, kun haluat vierailla Legoland?

Legoland lähinnä oleva lentokenttä on Billund lentokenttä, joka sijaitsee kaupungissa Billund. Jos suunnittelet vierailua tai oleskelua tällä alueella, kentälle Billund lentokenttä lentäminen on järkevintä.

Mikä on alueen Tanska suosituin lentokenttä?

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Tanska?

Lento kohteeseen Tanska maksaa keskimäärin 658 € per lippu. Olemme kuitenkin löytäneet lentoja kohteeseen Tanska niinkin alhaisella hinnalla kuin 68 €. Jos et löydä lentolippua hintaan 68 €, mutta onnistut löytämään sellaisen hintaan 531 € tai vähemmän, on tämä silti hyvä tarjous. Muistathan, että lentojen hinnat vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät, mihin aikaan vuodesta matkustat ja minkä lentoyhtiön kanssa lennät.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Tanska?

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavia ja haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Tanska, muista varata lähtösi maanantaina. Lentäminen maanantaina ja keskiviikkona on paras vaihtoehto. lauantaina on yleensä viikon kallein päivä lentää kohteeseen Tanska.

Mistä on halvinta lentää kohteeseen Tanska?

Jos olet matkalla kohteeseen Tanska, kannattaa harkita lentämistä kentälle Kööpenhamina kaupungissa Kööpenhamina, jotta saat parhaat tarjoukset, sillä keskimääräinen lentohinta on 68 € Vaihtoehtoisesti Billundin lentoasema Billund on toiseksi halvin paikka löytää lentoja kohteeseen Tanska, ja keskimääräinen lentohinta on 88 €.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Tanska hinnat?

lentoa Tanska hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Tanska?

helmikuuta 2024 alkaen 8 toimijaa on valittavissa lentoa Tanska osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Tanska?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Tanska matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Tanska?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Tanska matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Tanska kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Tanska kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Tanska: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Tanska, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
TampereKööpenhamina1t 40m76 €
HelsinkiKööpenhamina1t 40m83 €
TurkuKööpenhamina3t 05m128 €
HelsinkiBillund1t 45m149 €
VaasaKööpenhamina3t 15m238 €
RovaniemiKööpenhamina8t 05m352 €
KittiläKööpenhamina22t 45m473 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Tanska

Mitkä ovat suosituimmat matkakohteet Tanskassa?

Tanskan suosituin matkakohde on maan pääkaupunki Kööpenhamina, jossa skandinaavinen minimalistisuus yhdistyy keskieurooppalaiseen metropolitunnelmaan. Kaupungissa tekemistä riittää niin turistikierroksella kuin sen ulkopuolellakin. Haukkaa smørrebrødiä, käy katsomassa Pientä Merenneitoa, vieraile historiallisessa Tivolissa tai pyöräile kaupungin ympäri. Kööpenhamina on hipster-kaupunki parhaimmillaan, mutta se sopii monipuolisuutensa vuoksi myös lapsiperheille ja rauhallisuutensa ansiosta iäkkäämmillekin matkustajille. Tanska ja Kööpenhamina ovat monille lähes synonyymejä, mutta Tanskassa on paljon muutakin nähtävää. Billund on lapsiperheiden maan suosituimman vetonaulan, Legolandin, kotikaupunki. Vieraile myös Århusissa, joka on Tanskan toiseksi suurin kaupunki. Tämä nuorekas kaupunki täyttyy syksyisin opiskelijoista: jopa joka viides kaupungin asukas on opiskelija. Kaupunki sopiikin muun muassa reppureissaajien kohteeksi. Kööpenhaminasta on helppo pyrähtää minne tahansa Tanskaan lentoteitse, sillä lentäminen Tanskan sisällä on verrattain edullista. Vertaa halpoja maan sisäisiä lentoja momondossa ja löydä lentoliput halvalla.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Tanskaan?

Suomesta Tanskaan lentävät SAS, Finnair sekä Norwegian. Lennot Tanskaan ovat hyvin kohtuullisia hinnoiltaan. Parhaimmillaan edulliset lentotarjoukset menopaluulipulle voivat olla vain 60 euroa, mutta normaalitapauksessakaan lentoliput Tanskaan ovat hinnaltaan vain harvoin yli 100 euroa. Muista kaupungeista matkustettaessa kotimaan lennot ja Helsingistä Tanskaan lähtevät lennot on helppo yhdistää haussa. Vertaa hintoja ja löydä halvat lennot momondon kautta.

Milloin on paras aika matkustaa Tanskaan?

Tanskan ilmasto on Suomen ilmastoon verrattuna huomattavasti leudompi. Talvella sää on tuulinen ja sateinen, mutta lunta tai routaa ei maassa esiinny ollenkaan. Usein jo maaliskuussa ja viimeistään huhtikuun puolivälissä katukuvaan ilmestyvät terassit. Tanskan varsinaista sesonkiaikaa on kesä. Toukokuussa alkava kevät tuo mukanaan leudon mutta lempeän kesän, jossa takkia ei tarvita mutta hellettäkään maassa ei koeta. Kesäkausi päättyy syyskuussa. Niin pelkät lennot kuin majoituksenkin saa halvemmalla sesongin ulkopuolella, kuten huhtikuussa ja kesän jälkeen lokakuussa, mutta Suomesta ei yleisesti ottaen ole kovin kallista matkustaa Tanskaan sesonkiaikanakaan, varsinkaan jos varaa matkat ajoissa. Halvat lennot ovat yksi maan valttikorteista ympäri vuoden, mutta varaudu kuitenkin vähintään Suomen tasoisiin hintoihin itse maassa. Lento ja hotelli kannattaa yleisesti ottaen varata samaan aikaan, eikä jättää hotellin varausta viime tippaan.

Kuinka kauan kestää lento Tanskaan?

Lentoaika Suomesta Kööpenhaminaan on lyhyt, vain noin puolitoista tuntia. Toisinaan matka venyy tuntiin ja 40 minuuttiin.

Tarvitaanko Tanskaan passi tai viisumi?

Tanskaan matkustavalle riittää matkustusasiakirjaksi passi tai kuvallinen henkilökortti. Ajokortti ei käy matkustusasiakirjaksi. Tanska kuuluu EU-alueeseen, joten viisumia ei tarvita.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Tanska

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Tanska?

    Etsi lentotarjouksia kohteeseen Tanska. Katsoessasi tarjouksia voit myös luoda hintavahdin.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Tanska momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Näytämme yli 700 kilpailijan hinnat yhdellä napsautuksella. Tarjoamme lentoyhtiöiden ja eri varaussivustojen vaihtoehdot 30:ltä kansainväliseltä markkinalta, ja pystymme näyttämään sinulle monipuolisen valikoiman tarjouksia, jotta voit suunnitella rauhassa seuraavaa seikkailuasi.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Tanska?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Tanska on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Tanska nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Tanska joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Tanska, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Tanska?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Tanska, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Tanska juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Tanska lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tanska

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Tanskassa

Suositut lennot Tanskaan
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Tanskaan
1 aikuinen
Sat 2/3
Sat 9/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.