Etsi ja löydä halvat lennot Tanskaan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 12/2
su 19/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Tanskaan

Yhteenveto Tanskan lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

40 €

Halvin meno-paluulennon hinta

95 €

Nopein lentoaika

1t 40m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Tanska kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 40 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kööpenhamina).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Tanska kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 95 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kööpenhamina).
Nopein lento kohteeseen Tanska kohteesta Suomi kestää 1t 40m (Tampere-Pirkkala - Kööpenhamina).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Tanska mukaan lukien Scandinavian Airlines, Finnair ja airBaltic.

Tanskan lentotiedot ja trendit

Tutustu Tanskan lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mikä lento on halvin kohteeseen Tanska?

Jos haluat lentää kohteeseen Tanska halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten Ryanair, airBaltic ja Norwegian, joiden tarjoamat hinnat alkavat 13 €, 30 € sekä 35 €.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Tanska suosituimmat kaupungit?

momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Tanska on Kööpenhamina, jossa he vierailevat 716 % useammin kuin missään muussa maan Tanska kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Billund ja Aalborg.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Tanska?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Tanska kestää yleensä 1t 40m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Kööpenhamina kentälle (Tanska suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Tampere-Pirkkala kohteeseen Kööpenhamina, lentoaika on noin 1t 40m.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Tanska?

11 lentoyhtiöstä, jotka lentävät paikkaan Tanska, Finnair, Scandinavian Airlines ja Norwegian ovat suosituimpia käyttäjätietojemme perusteella. Finnair on suosituin kolmesta lentoyhtiöstä, ja 49 % käyttäjistä valitsee ne matkalleen kohteeseen Tanska.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Tanska? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Tanska kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Tanska
Kööpenhamina
Kööpenhamina

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Tanska

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Tanska

Legoland lähinnä oleva lentokenttä on Billund lentokenttä, joka sijaitsee kaupungissa Billund. Jos suunnittelet vierailua tai oleskelua tällä alueella, kentälle Billund lentokenttä lentäminen on järkevintä.

Lento kohteeseen Tanska maksaa keskimäärin 372 € per lippu. Olemme kuitenkin löytäneet lentoja kohteeseen Tanska niinkin alhaisella hinnalla kuin 30 €. Jos et löydä lentolippua hintaan 30 €, mutta onnistut löytämään sellaisen hintaan 355 € tai vähemmän, on tämä silti hyvä tarjous. Muistathan, että lentojen hinnat vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät, mihin aikaan vuodesta matkustat ja minkä lentoyhtiön kanssa lennät.

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavia ja haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Tanska, muista varata lähtösi maanantaina. Lentäminen maanantaina ja sunnuntaina on paras vaihtoehto. lauantaina on yleensä viikon kallein päivä lentää kohteeseen Tanska.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Tanska kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Tanska kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Tanska lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Tanska lennollasi

Halvat lennot Tanska: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Tanska, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
TampereKööpenhamina1t 40m78 €
HelsinkiKööpenhamina1t 40m86 €
TurkuKööpenhamina10t 30m112 €
HelsinkiBillund1t 45m135 €
VaasaKööpenhamina5t 45m249 €
RovaniemiKööpenhamina7t 10m267 €
KittiläKööpenhamina14t 05m308 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Tanska

Tanskan suosituin matkakohde on maan pääkaupunki Kööpenhamina, jossa skandinaavinen minimalistisuus yhdistyy keskieurooppalaiseen metropolitunnelmaan. Kaupungissa tekemistä riittää niin turistikierroksella kuin sen ulkopuolellakin. Haukkaa smørrebrødiä, käy katsomassa Pientä Merenneitoa, vieraile historiallisessa Tivolissa tai pyöräile kaupungin ympäri. Kööpenhamina on hipster-kaupunki parhaimmillaan, mutta se sopii monipuolisuutensa vuoksi myös lapsiperheille ja rauhallisuutensa ansiosta iäkkäämmillekin matkustajille. Tanska ja Kööpenhamina ovat monille lähes synonyymejä, mutta Tanskassa on paljon muutakin nähtävää. Billund on lapsiperheiden maan suosituimman vetonaulan, Legolandin, kotikaupunki. Vieraile myös Århusissa, joka on Tanskan toiseksi suurin kaupunki. Tämä nuorekas kaupunki täyttyy syksyisin opiskelijoista: jopa joka viides kaupungin asukas on opiskelija. Kaupunki sopiikin muun muassa reppureissaajien kohteeksi. Kööpenhaminasta on helppo pyrähtää minne tahansa Tanskaan lentoteitse, sillä lentäminen Tanskan sisällä on verrattain edullista. Vertaa halpoja maan sisäisiä lentoja momondossa ja löydä lentoliput halvalla.

Suomesta Tanskaan lentävät SAS, Finnair sekä Norwegian. Lennot Tanskaan ovat hyvin kohtuullisia hinnoiltaan. Parhaimmillaan edulliset lentotarjoukset menopaluulipulle voivat olla vain 60 euroa, mutta normaalitapauksessakaan lentoliput Tanskaan ovat hinnaltaan vain harvoin yli 100 euroa. Muista kaupungeista matkustettaessa kotimaan lennot ja Helsingistä Tanskaan lähtevät lennot on helppo yhdistää haussa. Vertaa hintoja ja löydä halvat lennot momondon kautta.

Tanskan ilmasto on Suomen ilmastoon verrattuna huomattavasti leudompi. Talvella sää on tuulinen ja sateinen, mutta lunta tai routaa ei maassa esiinny ollenkaan. Usein jo maaliskuussa ja viimeistään huhtikuun puolivälissä katukuvaan ilmestyvät terassit. Tanskan varsinaista sesonkiaikaa on kesä. Toukokuussa alkava kevät tuo mukanaan leudon mutta lempeän kesän, jossa takkia ei tarvita mutta hellettäkään maassa ei koeta. Kesäkausi päättyy syyskuussa. Niin pelkät lennot kuin majoituksenkin saa halvemmalla sesongin ulkopuolella, kuten huhtikuussa ja kesän jälkeen lokakuussa, mutta Suomesta ei yleisesti ottaen ole kovin kallista matkustaa Tanskaan sesonkiaikanakaan, varsinkaan jos varaa matkat ajoissa. Halvat lennot ovat yksi maan valttikorteista ympäri vuoden, mutta varaudu kuitenkin vähintään Suomen tasoisiin hintoihin itse maassa. Lento ja hotelli kannattaa yleisesti ottaen varata samaan aikaan, eikä jättää hotellin varausta viime tippaan.

Lentoaika Suomesta Kööpenhaminaan on lyhyt, vain noin puolitoista tuntia. Toisinaan matka venyy tuntiin ja 40 minuuttiin.

Tanskaan matkustavalle riittää matkustusasiakirjaksi passi tai kuvallinen henkilökortti. Ajokortti ei käy matkustusasiakirjaksi. Tanska kuuluu EU-alueeseen, joten viisumia ei tarvita.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Tanska

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Tanska?

    Etsi lentotarjouksia kohteeseen Tanska. Katsoessasi tarjouksia voit myös luoda hintavahdin.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Tanska momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Näytämme yli 700 kilpailijan hinnat yhdellä napsautuksella. Tarjoamme lentoyhtiöiden ja eri varaussivustojen vaihtoehdot 30:ltä kansainväliseltä markkinalta, ja pystymme näyttämään sinulle monipuolisen valikoiman tarjouksia, jotta voit suunnitella rauhassa seuraavaa seikkailuasi.


Tanska: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Kööpenhamina reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta86 €
Tampere - Kööpenhamina reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta78 €
Helsinki - Billund reitin lennot
Nopein lentoaika1t 45m
Halvin hinta135 €
Tukholma - Kööpenhamina reitin lennot
Nopein lentoaika1t 10m
Halvin hinta95 €
Kittilä - Kööpenhamina reitin lennot
Nopein lentoaika14t 05m
Halvin hinta308 €
Turku - Kööpenhamina reitin lennot
Nopein lentoaika10t 30m
Halvin hinta112 €
Rovaniemi - Kööpenhamina reitin lennot
Nopein lentoaika7t 10m
Halvin hinta267 €
Vaasa - Kööpenhamina reitin lennot
Nopein lentoaika5t 45m
Halvin hinta249 €

Aloita matkan suunnittelu - Tanska


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Tanska on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Tanska nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Tanska, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Tanska, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Totta kai.momondo seuraa Tanska lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.