Mitä me teemme

momondo on ilmainen ja inspiroiva maailmanlaajuinen matkahakusivusto, jossa voit verrata edullisia lentoja, hotelleja ja vuokra-autoja.

Annamme matkailijoille kattavan yleiskatsauksen saatavilla olevista matkavaihtoehdoista ilman, että lisäämme ylimääräisiä kuluja.

Me emme myy lentoja tai tee hotellihuoneiden ja vuokra-autojen varauksia – näytämme sinulle parhaat saatavilla hinnat, joista voit valita mieleisesi, ja vain yhdellä klikkauksella siirryt suoraan valitsemasi matkantarjoajan sivulle, jossa viimeistelet varauksen.

Tänä päivänä palvelemme käyttäjiä yli 30 kansainvälisellä markkinalla ja ainutlaatuinen tuotteemme ja palvelumme on kerännyt huomiotai. Johtavat mediat kuten Forbes, The Daily Telegraph, Time ja AOL ovat suositelleet palveluamme. momondo on myös voittanut matkailualan palkintoja, kuten “Best Meta Search Website, “Best Use of Social Media” ja “Best Airfare Search Site”.

Visiomme

Mielestämme jokaisella tulisi olla mahdollisuus matkustaa ja nähdä maailmaa. Visiomme on maailma, jossa eroavaisuutemme ovat inspiraation ja kehityksen lähde suvaitsemattomuuden ja ennakkoluulojen sijaan. Tavoitteemme on rohkaista jokaista meistä pysymään uteliaana ja avarakatseisena, jotta voimme kaikki nauttia paremmasta ja monimuotoisemmasta maailmasta.

Let’s Open Our World

Meidät perustettiin vuonna 2006 ja tänä päivänä meitä on yli 250 henkeä yli 40 eri maasta päätoimistollamme Kööpenhaminassa, Tanskassa. momondoa hallinnoi KAYAK, joka on Booking Holdings Inc:in itsenäinen tytäryhtiö. Nautimme suuresti työstämme ja olemme ylpeitä voidessamme avartaa maailmaa yhdessä muiden intohimoisten matkailijoiden kanssa.

Lukeaksesi lisää visiostamme, vieraile osoitteessa momondo.fi/letsopenourworld.

stay curious