Etsi halpoja lentoja Firenze alk. 194 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 11/12
ma 18/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Firenze

Yhteenveto Firenze lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

194 €

Nopein lentoaika

6t 55m
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Firenze kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 194 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Firenze Peretola).
Nopein lento kohteeseen Firenze kohteesta Suomi kestää 6t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Firenze Peretola).

Firenze lentotiedot ja trendit

Tutustu Firenze lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Firenze?

Jos et pysty lentämään kohteeseen Firenze elokuu aikana, on lokakuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Firenze reitillä lokakuu aikana maksavat keskimäärin 256 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Firenze?

Datamme mukaan perjantai on halvin päivä lentää lentokentälle Firenze kentältä Suomi. Halvin viimeksi perjantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 323 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä sunnuntai, voit odottaa näkeväsi 403 € lentohinnan reitille Suomi - Firenze.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Firenze?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Firenze. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 275 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Yritä olla ostamatta lippuja keskipäivällä, koska ne ovat yleensä noin 369 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Firenze?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Firenze lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Bologna Guglielmo Marconi lento kestää keskimäärin 7t 05m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Bologna Guglielmo Marconi kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Firenze?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Firenze noin 57 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 342 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 259 €.

Halvimmat lennot kaupungin Firenze lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Firenze lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Firenze

HALVIN REITTI Helsinki - Firenze

Helsinki (HEL) - Pisa (PSA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Firenze kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Pisan kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 250 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ FIRENZEelokuu28% halvempielokuu aikana Helsinki - Firenze lennot maksavat keskimäärin vain 249 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE FIRENZE KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu23% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Firenze lentojen keskimääräinen hinta on 423 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN FIRENZE KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu246% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Firenze kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Firenze

Halvat lennot Firenzeen, taiteen, kulttuurin ja historian kaupunkiin, voi saada helposti vuoden ympäri, sillä lentotarjonta Helsingistä vaihtokenttien kautta Firenzeen on runsasta. Vaihdolliset lentoliput Firenzeen on helppo bongata edulliseen hintaan, ja pelkät lennot saa halvimmalla erilaisten lentotarjousten kautta.

Se, milloin on paras aika matkustaa Firenzeen, riippuu matkailijasta. Budjettimatkailijan kannattaa suunnitella matkat Firenzeen esimerkiksi lokakuulle tai marraskuulle, jolloin hotellit ja lennot kaupunkiin voi saada erityisen halvalla hinnalla. Sää kaupungissa voi olla talven kuukausina sateinen ja viileä, mutta Firenzen lukemattomat nähtävyydet, esimerkiksi kirkot ja museot, pitävät matkailijat kiireisinä synkempinäkin päivinä. Joulukuussa Firenze on suosittu matkakohde, joten myös silloin lentojen ja majoituspalveluiden hinnat yleensä nousevat.

Jos kiikarissa on halvat lennot Firenzeen, milloin ne kannattaa ostaa? Halvimmat lennot ja hotellit ovat yleensä varattavissa noin 60 päivää ennen matkustusajankohtaa.

Löytyykö kaupungin Firenze lähettyviltä muita lentokenttiä?

Pisan kansainvälinen lentoasema lentokenttä, Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä, Rimini Miramare lentokenttä, Perugia Sant Egidio lentokenttä tai Campo nell'Elba Marina Di Campo lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Firenze.

Voiko kaupunkiin Firenze lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 147 € henkilöä kohti ja Pisan kansainvälinen lentoasema lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Firenze. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Firenze Peretola lentokenttä hinnat?

lentoa Firenze Peretola lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Firenze Peretola lentokenttä?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Firenze Peretola lentokenttä osiossa on 5 joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Firenze Peretola lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Firenze Peretola lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Firenze Peretola lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Firenze Peretola lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Firenze Peretola lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Firenze

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Firenze
Air France
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
4t 45m
FLRFirenze Peretola

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Firenze

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Firenze, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
10. joulukuuta
HEL06:45Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 55m
1 välilasku
FLR12:40Firenze Peretola
Useita lentoyhtiöitä
10. joulukuuta
HEL15:30Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 55m
2 välilaskua
FLR18:25Firenze Peretola
Useita lentoyhtiöitä
10. joulukuuta
HEL21:35Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 40m
3 välilaskua
FLR19:15Firenze Peretola

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Firenze

Vaikka Firenzen kauniita katuja on mukava vaeltaa jalkaisin, käyttävät useimmat matkailijat hyväkseen myös kaupungin hyviä joukkoliikenneyhteyksiä. Kaupungissa liikennöivät muun muassa bussit ja raitiovaunut, metrojärjestelmää Firenzessä ei ainakaan toistaiseksi ole. Kaupunkibusseja liikennöivät ATAF ja LI-NEA, ja kerta- sekä sarjalippuja voi ostaa esimerkiksi mistä tahansa ATAF-tarralla varustetusta myyntipisteestä, tupakka- ja lehtikioskeista sekä bussiasemien lipputiskeiltä. Lippu on suositeltavaa ostaa aina bussin ulkopuolelta. Kertalipun hinta on noin 1,20 euroa ja se on voimassa 90 minuuttia.

Firenzen raitiovaunulinja kulkee Scandiccista Santa Maria Novellan (SMN) juna-asemalle, ja lisälinjoja on rakenteilla. Linjalla on 14 pysäkkiä, ja kaikilla pysäkeillä on lippuautomaatteja. Kaupungin nähtävyyksistä kiinnostuneille hyvä vaihtoehto on Firenze Card -matkailijakortti, joka on hinnaltaan noin 72 euroa. Kun hintaan lisätään 5 euron lisämaksu, kortilla saa paitsi tutustua kaupungin museoihin ja nähtävyyksiin, myös ajaa ilmaiseksi kaupunkiliikenteen busseissa 72 tunnin ajan.


Kohteen Firenze viisumivaatimukset

Firenzeen reissaaminen on vaivatonta, sillä Italia on Suomen tavoin EU-valtio ja kuuluu myös Schengen-sopimusalueeseen. Firenzeen lentävillä on kuitenkin oltava aina mukanaan jokin matkustusasiakirja, ja matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusdokumentiksi. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Italiassa. Passi tai henkilökortti on paras skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta. Italiaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Italian-suurlähetystö sijaitsee Roomassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Sekä suurlähetystön että Firenzessä sijaitsevan Suomen kunniakonsulaatin yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.it/.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Firenze

Miten löydän halvimmat lennot Firenzeen?

Halvat lennot Firenzeen voi löytää suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle. Muista myös etsiä lentotarjouksia kaupunkiin.

Kiinnostavatko Firenzen nähtävyydet?

Ponte Vecchio -silta, Santa Maria del Fiore -katedraali ja Piazzale Michelangelon näköalapaikka kuuluvat kaupungin tunnetuimpiin nähtävyyksiin.

Mitä mukaan matkalle Firenzeen?

Saat kaiken tarvittavan kaupungista, mutta matkailijan arkea voi helpottaa suomi-italia-sanakirja.

Onko Firenzessä turvallista?

Firenze on turvallinen kaupunki, jossa on kuitenkin varauduttava matkailukaupungeille tyypillisiin taskuvarkauksiin. Ota sairastapauksien varalta mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Firenzessä juoda kraanavettä?

Kraanavesi on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Firenzessä?

Hyvästä palvelusta on kohteliasta jättää tippi.

Millainen on Firenzen hintataso?

Italian yleinen hintataso on Suomea edullisempi, mutta matkailijoille suunnattujen palvelujen hintataso on Firenzessä melko korkea. Esimerkiksi ravintolat voivat olla Helsingin hintatasoa kalliimpia.

Mikä on aikaero Suomi-Italia?

Italian aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Firenze?

Välimatka on teitä pitkin noin 2 600 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Firenze?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Firenze. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Firenze joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Firenze ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Firenze?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Firenze tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Firenze juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Firenze niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Firenze lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Firenze

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.