Halvat lennot Firenze

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 28/5
la 4/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Firenze

Yhteenveto Firenze lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

61 €

Halvin meno-paluulennon hinta

205 €

Nopein lentoaika

6t 55m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Firenze kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 61 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Firenze Peretola).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Firenze kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 205 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Firenze Peretola).
Nopein lento kohteeseen Firenze kohteesta Suomi kestää 6t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Firenze Peretola).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Firenze mukaan lukien Lufthansa, Air France ja Scandinavian Airlines.

Halvimmat lennot kaupungin Firenze lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Firenze lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Firenze

HALVIN REITTI Helsinki - Firenze

Helsinki (HEL) - Bologna (BLQ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Firenze kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bologna Guglielmo Marconi, jolloin hinta on keskimääräinen 215 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ FIRENZEmarraskuu15% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Firenze lennot maksavat keskimäärin vain 222 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE FIRENZE KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu16% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Firenze lentojen keskimääräinen hinta on 304 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN FIRENZE KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu407% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Firenze kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Firenze?

Halvat lennot Firenzeen, taiteen, kulttuurin ja historian kaupunkiin, voi saada helposti vuoden ympäri, sillä lentotarjonta Helsingistä vaihtokenttien kautta Firenzeen on runsasta. Vaihdolliset lentoliput Firenzeen on helppo bongata edulliseen hintaan, ja pelkät lennot saa halvimmalla erilaisten lentotarjousten kautta.

Se, milloin on paras aika matkustaa Firenzeen, riippuu matkailijasta. Budjettimatkailijan kannattaa suunnitella matkat Firenzeen esimerkiksi lokakuulle tai marraskuulle, jolloin hotellit ja lennot kaupunkiin voi saada erityisen halvalla hinnalla. Sää kaupungissa voi olla talven kuukausina sateinen ja viileä, mutta Firenzen lukemattomat nähtävyydet, esimerkiksi kirkot ja museot, pitävät matkailijat kiireisinä synkempinäkin päivinä. Joulukuussa Firenze on suosittu matkakohde, joten myös silloin lentojen ja majoituspalveluiden hinnat yleensä nousevat.

Jos kiikarissa on halvat lennot Firenzeen, milloin ne kannattaa ostaa? Halvimmat lennot ja hotellit ovat yleensä varattavissa noin 60 päivää ennen matkustusajankohtaa.

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Firenze on 7 € per henkilö kaupungista Palermo, mikä on 96 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Firenze. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Firenze omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Jos et pysty lentämään kohteeseen Firenze marraskuu aikana, on tammikuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Firenze reitillä tammikuu aikana maksavat keskimäärin 227 €.

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Firenze noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 262 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 205 €.

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Firenze kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 256 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä torstai, voit odottaa näkeväsi 298 € lentohinnan reitille Suomi - Firenze.

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Firenze. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 266 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Yritä olla ostamatta lippuja keskipäivällä, koska ne ovat yleensä noin 303 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

San Dalmazio San Domino Island lentokenttä, Pisan kansainvälinen lentoasema lentokenttä, Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä, Rimini Miramare lentokenttä tai Perugia Sant Egidio lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Firenze.

Keskimääräinen hinta on 137 € henkilöä kohti ja Pisan kansainvälinen lentoasema lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Firenze. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.momondosta löytyneet halvat lennot: Firenze

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Firenze
Useita lentoyhtiöitä
21. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 15m
1 välilasku
FLR19:50Firenze Peretola
6. heinäkuuta
FLR13:30Firenze Peretola
28t 10m
1 välilasku
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 15m
1 välilasku
FLR19:50Firenze Peretola
6. heinäkuuta
FLR03:40Firenze Peretola
38t 00m
2 välilaskua
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 25m
2 välilaskua
FLR18:00Firenze Peretola
6. heinäkuuta
FLR09:45Firenze Peretola
31t 55m
2 välilaskua
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
27. kesäkuuta
HEL04:05Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 30m
1 välilasku
FLR20:35Firenze Peretola
28. kesäkuuta
FLR03:35Firenze Peretola
13t 35m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. heinäkuuta
HEL04:05Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 15m
1 välilasku
FLR16:20Firenze Peretola
12. heinäkuuta
FLR03:35Firenze Peretola
13t 35m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. kesäkuuta
HEL11:10Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 20m
2 välilaskua
FLR18:30Firenze Peretola
30. kesäkuuta
FLR03:30Firenze Peretola
14t 10m
1 välilasku
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Firenze

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Firenze, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Scandinavian Airlines
Useita lentoyhtiöitä
21. syyskuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 05m
1 välilasku
FLR19:50Firenze Peretola
Scandinavian Airlines
18. syyskuuta
HEL07:15Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 55m
1 välilasku
FLR14:10Firenze Peretola
Useita lentoyhtiöitä
21. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 15m
1 välilasku
FLR19:50Firenze Peretola

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Firenze?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Firenze

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Firenze?

Lufthansa, Air France, KLM ja Scandinavian Airlines ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Firenze rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Firenze näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

KLM lennot kohteeseen Firenze

KLM liikennöi noin 42 lentoa kohteeseen Firenze normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Pariisi Charles de Gaulle parhaan meno-paluumatkan KLM tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 158 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Firenze). Käyttäjät ovat arvioineet KLM 7,8/10 121 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Air France lennot kohteeseen Firenze

Air France lentää kohteeseen yleensä Firenze 38 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Firenze kohteesta Pariisi Charles de Gaulle. Air France (arviopisteet: 7,8, 141 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Firenze. Paras momondosta löydetty Air France lipun hinta kohteeseen Firenze oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (171 € meno-paluu).


Firenze ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Firenze lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Myös Peretolan lentoasemana tunnettu Firenzen kansainvälinen lentoasema sijaitsee varsin lähellä kaupungin keskustaa. Mikäli haluat siirtyä keskustaan edullisesti joukkoliikenteessä, paras vaihtoehto on BusItalian shuttle-bussi Vola in Bus, joka vie keskustaan edulliseen hintaan puolessa tunnissa. Busseja lähtee kentältä normaalisti noin puolen tunnin välein. Toinen vaihtoehto on tilata kentältä taksi tai vuokrata henkilöauto. Taksimatka Firenzen keskustaan maksaa lentokentältä noin 22 euroa, mutta esimerkiksi öisin taksa nousee.


Firenze: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Firenze
Helsinki - Firenze reitin lennot
Lyhyin lentoaika9t 15m
Halvin hinta244 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Firenze

Vaikka Firenzen kauniita katuja on mukava vaeltaa jalkaisin, käyttävät useimmat matkailijat hyväkseen myös kaupungin hyviä joukkoliikenneyhteyksiä. Kaupungissa liikennöivät muun muassa bussit ja raitiovaunut, metrojärjestelmää Firenzessä ei ainakaan toistaiseksi ole. Kaupunkibusseja liikennöivät ATAF ja LI-NEA, ja kerta- sekä sarjalippuja voi ostaa esimerkiksi mistä tahansa ATAF-tarralla varustetusta myyntipisteestä, tupakka- ja lehtikioskeista sekä bussiasemien lipputiskeiltä. Lippu on suositeltavaa ostaa aina bussin ulkopuolelta. Kertalipun hinta on noin 1,20 euroa ja se on voimassa 90 minuuttia.

Firenzen raitiovaunulinja kulkee Scandiccista Santa Maria Novellan (SMN) juna-asemalle, ja lisälinjoja on rakenteilla. Linjalla on 14 pysäkkiä, ja kaikilla pysäkeillä on lippuautomaatteja. Kaupungin nähtävyyksistä kiinnostuneille hyvä vaihtoehto on Firenze Card -matkailijakortti, joka on hinnaltaan noin 72 euroa. Kun hintaan lisätään 5 euron lisämaksu, kortilla saa paitsi tutustua kaupungin museoihin ja nähtävyyksiin, myös ajaa ilmaiseksi kaupunkiliikenteen busseissa 72 tunnin ajan.


Kohteen Firenze viisumivaatimukset

Firenzeen reissaaminen on vaivatonta, sillä Italia on Suomen tavoin EU-valtio ja kuuluu myös Schengen-sopimusalueeseen. Firenzeen lentävillä on kuitenkin oltava aina mukanaan jokin matkustusasiakirja, ja matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusdokumentiksi. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Italiassa. Passi tai henkilökortti on paras skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta. Italiaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Italian-suurlähetystö sijaitsee Roomassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Sekä suurlähetystön että Firenzessä sijaitsevan Suomen kunniakonsulaatin yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.it/.


Aloita matkan suunnittelu - Firenze


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Firenze

Halvat lennot Firenzeen voi löytää suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle. Muista myös etsiä lentotarjouksia kaupunkiin.

Ponte Vecchio -silta, Santa Maria del Fiore -katedraali ja Piazzale Michelangelon näköalapaikka kuuluvat kaupungin tunnetuimpiin nähtävyyksiin.

Saat kaiken tarvittavan kaupungista, mutta matkailijan arkea voi helpottaa suomi-italia-sanakirja.

Firenze on turvallinen kaupunki, jossa on kuitenkin varauduttava matkailukaupungeille tyypillisiin taskuvarkauksiin. Ota sairastapauksien varalta mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Kraanavesi on juomakelpoista.

Hyvästä palvelusta on kohteliasta jättää tippi.

Italian yleinen hintataso on Suomea edullisempi, mutta matkailijoille suunnattujen palvelujen hintataso on Firenzessä melko korkea. Esimerkiksi ravintolat voivat olla Helsingin hintatasoa kalliimpia.

Italian aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Välimatka on teitä pitkin noin 2 600 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Firenze. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Firenze ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Firenze tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Firenze niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Firenze lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.