Halvat lennot Firenze

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Firenze (FLR)
pe 25.6.
pe 2.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Firenze lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Firenze lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Firenze

HALVIN REITTI Helsinki - Firenze

Helsinki (HEL) - Bologna (BLQ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Firenze kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bologna Guglielmo Marconi, jolloin hinta on keskimääräinen 192 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ FIRENZEmarraskuu15% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Firenze lennot maksavat keskimäärin vain 198 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE FIRENZE KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu16% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Firenze lentojen keskimääräinen hinta on 271 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN FIRENZE KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu407% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Firenze kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Firenzeen?

Halvat lennot Firenzeen, taiteen, kulttuurin ja historian kaupunkiin, voi saada helposti vuoden ympäri, sillä lentotarjonta Helsingistä vaihtokenttien kautta Firenzeen on runsasta. Vaihdolliset lentoliput Firenzeen on helppo bongata edulliseen hintaan, ja pelkät lennot saa halvimmalla erilaisten lentotarjousten kautta.

Se, milloin on paras aika matkustaa Firenzeen, riippuu matkailijasta. Budjettimatkailijan kannattaa suunnitella matkat Firenzeen esimerkiksi lokakuulle tai marraskuulle, jolloin hotellit ja lennot kaupunkiin voi saada erityisen halvalla hinnalla. Sää kaupungissa voi olla talven kuukausina sateinen ja viileä, mutta Firenzen lukemattomat nähtävyydet, esimerkiksi kirkot ja museot, pitävät matkailijat kiireisinä synkempinäkin päivinä. Joulukuussa Firenze on suosittu matkakohde, joten myös silloin lentojen ja majoituspalveluiden hinnat yleensä nousevat.

Jos kiikarissa on halvat lennot Firenzeen, milloin ne kannattaa ostaa? Halvimmat lennot ja hotellit ovat yleensä varattavissa noin 60 päivää ennen matkustusajankohtaa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Firenze?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Firenze on 49 € per henkilö kaupungista Budapest, mikä on 79 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Firenze. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Firenze omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Firenze?

Jos et pysty lentämään kohteeseen Firenze marraskuu aikana, on tammikuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Firenze reitillä tammikuu aikana maksavat keskimäärin 203 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Firenze?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Firenze noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 233 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 186 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Firenze?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Firenze kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 216 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä sunnuntai, voit odottaa näkeväsi 278 € lentohinnan reitille Suomi - Firenze.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Firenze?

Aamulla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Firenze. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 236 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on aamulla. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 259 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Löytyykö kaupungin Firenze lähettyviltä muita lentokenttiä?

San Dalmazio San Domino Island lentokenttä, Pisan kansainvälinen lentoasema lentokenttä, Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä, Rimini Miramare lentokenttä tai Perugia Sant Egidio lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Firenze.

Voiko kaupunkiin Firenze lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 21 € henkilöä kohti ja Perugia Sant Egidio lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Firenze. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Firenze Peretola

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Firenze Peretola
Lufthansa
10. heinäkuuta
HEL10:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 20m
1 välilasku
FLR14:25Firenze Peretola
19. heinäkuuta
FLR03:15Firenze Peretola
4t 25m
1 välilasku
HEL07:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
22. heinäkuuta
HEL09:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 00m
1 välilasku
FLR14:25Firenze Peretola
27. heinäkuuta
FLR03:15Firenze Peretola
4t 25m
1 välilasku
HEL07:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
6. heinäkuuta
HEL10:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 20m
1 välilasku
FLR14:25Firenze Peretola
13. heinäkuuta
FLR03:15Firenze Peretola
5t 05m
1 välilasku
HEL08:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
11. heinäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 55m
1 välilasku
FLR14:25Firenze Peretola
20. heinäkuuta
FLR03:15Firenze Peretola
4t 25m
1 välilasku
HEL07:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
9. heinäkuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 50m
1 välilasku
FLR14:20Firenze Peretola
20. heinäkuuta
FLR03:15Firenze Peretola
4t 25m
1 välilasku
HEL07:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. heinäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 00m
1 välilasku
FLR09:30Firenze Peretola
20. heinäkuuta
FLR11:15Firenze Peretola
20t 25m
2 välilaskua
HEL07:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Firenze Peretola

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Firenze, katso tarjouksiamme alapuolelta.
Lufthansa
3. heinäkuuta
HEL10:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 20m
1 välilasku
FLR14:25Firenze Peretola
Vueling
6. heinäkuuta
HEL16:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 45m
1 välilasku
FLR08:15Firenze Peretola
Vueling
6. heinäkuuta
HEL16:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 45m
1 välilasku
FLR08:15Firenze Peretola

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Firenzeen?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Firenze

Suorat lennot Helsingistä tai muista suomalaiskaupungeista Firenzeen eivät kuulu normaalisti lentoyhtiöiden tarjontaan, mutta vaihtokenttien kautta Helsingistä pääsee italialaiskaupunkiin edullisesti ja kätevästi. Esimerkiksi KLM ja Lufthansa tarjoavat vaihdollisia lentoyhteyksiä Helsingistä Firenzeen. Finnairin siivin Firenzeen suuntaava pääsee vaikkapa Roomaan, Pariisiin tai Berliiniin asti, joista on mahdollista ottaa jatkoyhteys Firenzeen. Roomasta Firenzeen jatkaa Alitalia, Pariisista Air France ja Berliinistä airberlin. Vaihtoehtoja on muitakin, joten suomalaisilla Firenzen ystävillä ei ole vaikeuksia päästä tähän suosittuun matkailukohteeseen. Suomesta lähtevät lennot starttaavat Helsinki-Vantaan lentoasemalta, ja lentoaika vaihtelee suuresti vaihtoyhteyksistä ja odotusajoista riippuen. Yleensä matka-aika on vähintään 4 tuntia 30 minuuttia. Jos onnistut löytämään halvat lennot Firenzeen, ota huomioon myös lipputyyppi ja se, mitä siihen sisältyy. Edullisimpiin lipputyyppeihin ei välttämättä sisälly yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa.


Miten pääsen lentokentältä Firenzen keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Firenze lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Myös Peretolan lentoasemana tunnettu Firenzen kansainvälinen lentoasema sijaitsee varsin lähellä kaupungin keskustaa. Mikäli haluat siirtyä keskustaan edullisesti joukkoliikenteessä, paras vaihtoehto on BusItalian shuttle-bussi Vola in Bus, joka vie keskustaan edulliseen hintaan puolessa tunnissa. Busseja lähtee kentältä normaalisti noin puolen tunnin välein. Toinen vaihtoehto on tilata kentältä taksi tai vuokrata henkilöauto. Taksimatka Firenzen keskustaan maksaa lentokentältä noin 22 euroa, mutta esimerkiksi öisin taksa nousee. [Tarkistettu 23.6.2017]


Suositut lentoreitit Firenze

Etsityimmät lennot Firenze sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Firenze reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 20m
Halvin hinta
151 €

Liikkuminen Firenzessä?

Vaikka Firenzen kauniita katuja on mukava vaeltaa jalkaisin, käyttävät useimmat matkailijat hyväkseen myös kaupungin hyviä joukkoliikenneyhteyksiä. Kaupungissa liikennöivät muun muassa bussit ja raitiovaunut, metrojärjestelmää Firenzessä ei ainakaan toistaiseksi ole. Kaupunkibusseja liikennöivät ATAF ja LI-NEA, ja kerta- sekä sarjalippuja voi ostaa esimerkiksi mistä tahansa ATAF-tarralla varustetusta myyntipisteestä, tupakka- ja lehtikioskeista sekä bussiasemien lipputiskeiltä. Lippu on suositeltavaa ostaa aina bussin ulkopuolelta. Kertalipun hinta on noin 1,20 euroa ja se on voimassa 90 minuuttia. [Tarkistettu 23.6.2017]

Firenzen raitiovaunulinja kulkee Scandiccista Santa Maria Novellan (SMN) juna-asemalle, ja lisälinjoja on rakenteilla. Linjalla on 14 pysäkkiä, ja kaikilla pysäkeillä on lippuautomaatteja. Kaupungin nähtävyyksistä kiinnostuneille hyvä vaihtoehto on Firenze Card -matkailijakortti, joka on hinnaltaan noin 72 euroa. Kun hintaan lisätään 5 euron lisämaksu, kortilla saa paitsi tutustua kaupungin museoihin ja nähtävyyksiin, myös ajaa ilmaiseksi kaupunkiliikenteen busseissa 72 tunnin ajan. [Tarkistettu 23.6.2017]


Tarvitaanko Firenzeen passi?

Firenzeen reissaaminen on vaivatonta, sillä Italia on Suomen tavoin EU-valtio ja kuuluu myös Schengen-sopimusalueeseen. Firenzeen lentävillä on kuitenkin oltava aina mukanaan jokin matkustusasiakirja, ja matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusdokumentiksi. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Italiassa. Passi tai henkilökortti on paras skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta. Italiaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Italian-suurlähetystö sijaitsee Roomassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Sekä suurlähetystön että Firenzessä sijaitsevan Suomen kunniakonsulaatin yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.it/.


Vinkkejä Firenzeen matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Firenzeen?

Halvat lennot Firenzeen voi löytää suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle. Muista myös etsiä lentotarjouksia kaupunkiin.

Kiinnostavatko Firenzen nähtävyydet?

Ponte Vecchio -silta, Santa Maria del Fiore -katedraali ja Piazzale Michelangelon näköalapaikka kuuluvat kaupungin tunnetuimpiin nähtävyyksiin.

Mitä mukaan matkalle Firenzeen?

Saat kaiken tarvittavan kaupungista, mutta matkailijan arkea voi helpottaa suomi-italia-sanakirja.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Firenzessä

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Firenzessä turvallista?

Firenze on turvallinen kaupunki, jossa on kuitenkin varauduttava matkailukaupungeille tyypillisiin taskuvarkauksiin. Ota sairastapauksien varalta mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Firenzessä juoda kraanavettä?

Kraanavesi on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Firenzessä?

Hyvästä palvelusta on kohteliasta jättää tippi.

Millainen on Firenzen hintataso?

Italian yleinen hintataso on Suomea edullisempi, mutta matkailijoille suunnattujen palvelujen hintataso on Firenzessä melko korkea. Esimerkiksi ravintolat voivat olla Helsingin hintatasoa kalliimpia.

Mikä on aikaero Suomi-Italia?

Italian aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Firenze?

Välimatka on teitä pitkin noin 2 600 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka