Etsi ja vertaa pakettimatkoja

ma 15.6.
1 viikko
Vertaile vs. momondo |
COVID-19
Matkustusopas
Mitä sinun tarvitsee tietää matkustaaksesi fiksusti ja pysyäksesi turvassa.
Haluan peruuttaa lennon
Lennot toukokuun lopulla
Hallitukset ympäri maailmaa ovat suositelleet välttämään kaikkea tarpeetonta matkustamista ja lentoyhtiöt ovat peruneet lentoja toukokuun loppuun asti. Jos lentoyhtiö on jo perunut lentosi tai muuttanut aikataulua merkittävästi, voit olla oikeutettu hyvitykseen tai matkakuponkiin. Jos lentosi on aikataulutettu normaalisti, voit silti mahdollisesti vaihtaa lippusi maksutta.
Suosittelemme lentoyhtiöiden online-itsepalvelutyökalujen käyttöä, koska puhelinpalvelukeskukset ovat erittäin kiireellisiä. Voit vaihtoehtoisesti odottaa siihen saakka kunnes lähtöösi on aikaa 72 tuntia ottaaksesi yhteyttä lentoyhtiöön tai varaussivustoon, koska monet heistä priorisoivat puhelut lähtöpäivien perusteella.
Unohditko kenen kautta teit varauksen? Tarkista sähköpostivahvistuksesi tai luottokorttitietosi saadaksesi selville varauksesta vastaavan yrityksen nimi.
Lennot kesäkuussa ja sen jälkeen
Suosittelemaan pysymään paikoillaan. Hallitusten neuvot ja lentoyhtiöiden käytännöt muuttuvat päivittäin. Tarkista lentoyhtiöltäsi tämänhetkinen tilanne.
Minun täytyy varata lento pian
Jos sinun täytyy matkustaa lähitulevaisuudessa, tässä muutama asia mitä sinun täytyy muistaa:
Matkusta turvallisesti
Pidä huolta terveydestäsi ja suojele muita pesemällä usein käsiäsi, ja pysymällä kotona jos tunnet olosi huonoksi sekä peittämällä suu ja nenä taivutetulla kyynärpäällä yskiessä tai aivastaessasi.
Pysy ajan tasalla
Seuraamme tarkkaan koronavirustilannetta (COVID-19) ja sen vaikutusta matkasuunnitelmiisi. Katso kohdekohtaiset matkavaroitukset ja säännölliset päivitykset siitä, milloin voit turvallisesti matkustaa uudelleen.
Tarkista maahantulorajoitukset
Monet maat ovat asettaneet uusia maahantulorajoituksia COVID-19-epidemian vuoksi. Varmista, että täytät jokaisen matkasuunnitelmiisi kuuluvan maan maahantulovaatimukset ennen varauksen tekemistä. Lisätietoja.
Haluan suunnitella tulevaa lomaa
Joustava muutos ja peruutus
Uusia varauksia tehtäessä monet lentoyhtiöt, hotelliketjut ja vuokra-autoyritykset tarjoavat enemmän joustavuutta. Olemme lisänneet lentovaraussivustollemme joustavien vaihtoehtojen -suodattimen sekä “ilmainen peruutus” -suodattimen hotelli- sekä autonvuokraussivuille auttamaan sinua tunnistamaan nämä vaihtoehdot helpommin.
Haaveile ja suunnittele kotisohvallasi lojuen
Kun seuraava seikkailun ajankohta hiipii pikku hiljaa mieleesi, käytä Explore-työkaluamme löytääksesi uusia matkakohteita omalta kotisohvaltasi käsin. Laita matkasuunnitelmiin vauhtia ja siirry suoraan Exploreen.
Miksi varata pakettimatka eikä hotellia ja lentoja erikseen?

Kun valitset äkkilähdön tai pakettimatkan sen sijaan että varaisit hotellin ja lennot erikseen, on matkasi suunnittelu helppoa, eikä sinun tarvitse huolehtia lomamatkasi yksityiskohdista. Momondon kautta vertaat pakettimatkat ja äkkilähdöt näppärästi ja luotettavasti tarkastellen eri matkanjärjestäjien tarjouksia yhdestä paikasta.


Vietä helppo ja edullinen loma: sekä lennot että hotelli sisältyvät pakettimatkan hintaan, mikä tarkoittaa usein myös sitä että säästät rahaa sekä aikaa. Monet halvat matkat aurinkoon ovat juuri äkkilähtöjä ja pakettimatkoja.


Äkkilähdöt ovat sinua varten, jos et halua suunnitella lomamatkaa ja vertailla eri lentoja ja hotelleja monta kuukautta etukäteen, vaan haluat helpon ja halvan lomamatkan. Pakettimatkat saattavat sisältää myös lisäpalveluita kuten lentokenttäkuljetukset lomakohteeseen, jotka tekevät lomasta entistä sujuvamman ja huolettomamman.

Varaa lomamatka helposti momondon avulla

Varaamalla lomamatkasi momondon pakettimatkakumppaneiden kautta voit luottaa lomasi järjestelyihin alusta loppuun, ja keskittää oman energiasi johonkin muuhun. Moni matkanjärjestäjä tarjoaa apua ja vinkkejä tarvittaessa ‒ ja näin sinä saat kaiken irti lomastasi.


Löydät erilaiset kohteet hakutoiminnon kautta vaivattomasti, halusitpa sitten aurinkolomalle etelään tai etsit äkkilähtöä lähemmäs, vaikkapa Eurooppaan kaupunkilomalle. Vertaat samanaikaisesti, millaisia lomamatkoja eri matkatoimistot tarjoavat ja valitset matkasi kohteen, ajankohdan ja muut kriteerit omien mieltymystesi mukaisesti.


Kun tärkeimmät matkajärjestelyt on hoidettu alta pois, voit keskittyä loman odotukseen ‒ tai aivan muihin asioihin siihen saakka, kunnes odotetun lomamatkan aika koittaa.

Löydä seuraava lomasi helposti, nopeasti ja edullisesti

Pakettimatkan tai äkkilähdön varaaminen on oiva vaihtoehto, jos haluat löytää halvat matkat ja tehdä loman suunnittelusta helpompaa ja nopeampaa. Säästät todennäköisesti rahaa ja aikaa, kun muutamalla klikkauksella vertaat satoja eri hotellien ja lentojen yhdistelmiä.


Matkanjärjestäjillä on usein pääsy hyviin lento- ja hotellitarjouksiin, joihin yksityishenkilöt eivät itse pääse käsiksi. Täten he voivat räätälöidä ja myydä edullisia matkapaketteja, ja näin tehdä sinun elämästäsi helpompaa, ja lomastasi sekä sen suunnittelusta nautinnollisemman.


Esimerkiksi all inclusive -lomaa on vaikea järjestää itse alusta alkaen, tai ainakin se vaatii etukäteen aikamoisia ponnisteluja. Joten jos täysihoito siintää lomahaaveissasi, vertaa suosiolla matkatoimistojen tarjouksia. Joskus on toki mukavaa seikkailla edullisten lentotarjousten ja hotellien parissa etsien itselle sitä täydellistä lomaa, mutta toisinaan tekee hyvää ottaa rennosti, valita omiin tarpeisiin sopiva matkapaketti ja antaa muiden hoitaa loput matkajärjestelyt.

Lomamatka, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi

Koska jokaisella on oma makunsa lomamatkojen suhteen, onkin tärkeää että voit helposti ja nopeasti suodattaa eri pakettimatkoja omien tarpeidesi ja toiveidesi perusteella. Painota esimerkiksi hintaa, arvosteluja tai matkantarjoajan lisäpalveluita kuten lentokenttäkuljetuksia tai aterioita.


Onko helppo all inclusive -loma sinun makuusi, vai riittääkö puolihoito? Lomailetko lasten kanssa ja etsit perheystävällistä hotellia? Tai ehkä haluatkin kohteen, joka on vain aikuisille? Onko hotelli uima-altaalla tärkeä kriteeri, vai onko sijainti rannan lähellä sinulle tärkeämpää? Mitä tahansa lomamatkaltasi haluat, matkapaketteja ja äkkilähtöjä riittää jokaiseen makuun. Parhaan mahdollisen matkan löytäminen on sinun käsissäsi!

Löydä parhaat äkkilähdöt tai varaa pakettimatka ajoissa

Jos suunnittelet lomamatkasi ajoissa, voit hyödyntää matkatoimistojen tarjoukset helposti. Tällöin sinulla on kosolti valinnanvaraa matkakohteen, hotellin sekä lomamatkan ajankohdan suhteen. Jos sen sijaan et ole kovin suunnittelevaa sorttia ja tartut mieluummin hetkeen silloin kun sopiva ajankohta sattuu kohdalle, on äkkilähtö sinua varten. Ei ole ikinä liian myöhäistä napata äkkilähtöä ja katsoa mihin viime hetken tarjoukset sinut vievät. Usein löydätkin jotain uusia paikkoja ja elämyksiä, joita et olisi muuten päässyt kokemaan!


Viiden tähden eksoottisesta luksusmajoituksesta edullisiin majataloihin, hakumme avulla löydät satoja edullisia äkkilähtöjä kaikille budjeteille. Viime hetken lähtö tai hyvissä ajoin valittu matkapaketti - kumpi tahansa on sinun valintasi, rentouttavat lomat, riemukkaat reissut ja halvat matkat odottavat löytäjäänsä pakettimatkojen laajassa valikoimassa!

 • 1 viikko
 • 2 viikkoa
 • 3 viikkoa
 • ---------
 • 1 päivä
 • 2 päivää
 • 3 päivää
 • 4 päivää
 • 5 päivää
 • 6 päivää
 • 7 päivää
 • 8 päivää
 • 9 päivää
 • 10 päivää
 • 11 päivää
 • 12 päivää
 • 13 päivää
 • 14 päivää
 • 15 päivää
 • 16 päivää
 • 17 päivää
 • 18 päivää
 • 19 päivää
 • 20 päivää